אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אז הינה ככה זה מה שאני מיתכוון להשים כי יש לי שם חיבורים כבר למאוררים אז תגידו לי אם זה טוב או ככה או ההפף רק תגידו לי אם זה טוב
-
- 16 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מחשב Intel Pentuim 4 2800 HyperTherding - 478 לוח אם Asus P4P800 . המחשב עושה לי הרבה ריסטים פתאומיים ואני מניח שהבעיה של חום.. חוץ מכך המאווררים עושים הרבה רעש (גם של המארז וגם של המעבד).. ואני רוצה להפוך את המשחב לשקט... כרגע המארז פתוח (בשביל שיכנס אוויר למארז) והטמפרטורה של המעבד עומדת על 42 מעלות, והטמפרטורה של הארדיסק 56 מעלות... בנוסף הכרטיס מסך פשוט רותח! אני נוגע בו.. וכמעט מקבל כוויה.. (והוא יחסית חדש.. גם הארדיסק יחסית חדש.. בערך מלפני חצי שנה..) דגם הכרטיס מסך: ATI GeCube Radeon 9250. בכל מקרה - יכול להיות שהמאוורר של הכרטיס מסך דפוק או משהו? גם בקשר להארדיסק.. לא אמור להיות לו מאוורר פנימי? כי אני לאחורנה חווה הרבה מאד ריסטים.. סך הכל כרגע חוץ מהוורר ש…
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מה אמורה להיות טמ"פ של אינטל 2.4 במנוחה ובעומס ומה אמורה לךהיות מהירות המאורר ? נראה לי שהטמ"פ גבוהה מידי והסל"ד נמוך מידי איך אני יכול לשפר את שניהם ?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם עדיף להעלות את הבאס או את הכופל שלו (מולטיפלייר או באס רייט)אם למשל אני עכשיו ב-9x340 האם להוריד את ה-9 ולהעלות את 340 או להעלות את ה-340 ואם אפשר הסבר קצר למה . תודה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה easy tune מותקנת במחשב; תמונה: http://images.tomshardware.com/2005/03/07/market_survey/gigabyte_925xe_tool_001.jpg (לקחתי את התמונה מגוגל) התוכנה נראת לי מאוד פשוטה לשימוש, בביוס אני לא ממש יודע איך עושים OC, האם כדאי לי לעשות OC דרך תוכנה זו? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
כדאי להחליף משחה טרמית שהיה לי עם הזלמן 700CU ל-AS5? במאמץ הוא מגיע ל-65,ונראה לי שזה חם.אני מדבר על מאמץ של שעתיים משחק HL2 ב-HIGH הרוב.
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם K7SOM+ של ECS והמאורר של המעבד עושה רעש מחריד. הוא מסתובב ב 5400 סל"ד ועדיין המעבד ב50+ מעלות. יש לציין שיש שם מעבד דורון מובנה ולכן אני לא יודע איזה גוף קירור יתאים לו. יש מה לעשות בעניין הרעש? איזה גופי קירור יותר נורמלים אפשר לשים שם? במידה ואין אפשרות להחליף גוף קירור איזה מאוורר שקט אפשר לשים במקומו?
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מקווה שזה שייך לפורום קירור, יכול להיות גם בפורום מארזים. אוקיי אני לא סתם שואל, יש מארזים בשוק שיש להם גם 9 ויותר מאוררי 120 מ"מ !! ולעומתם יש מארזים שנחשבים "חכמים" יותר בעיצוב ועשוים אלומניום וכו' ויש להם פחות מאוררים. השאלה היא, מה יותר קריר ?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
למחשב אינטל פנטיום סטנדרטי 5300 סוקט 775 - שאינו סובל מבעיות חימום - מחפש רק לשדרג למשהו שקט שלא ירעיש (גם לאחר שנוקה אבק) תודה,ערן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב ושוב אני שומע על הדברים האלה כתחליפים מצויינים ואף עדיפים לרדיאטורים המיוצרים במיוחד לצורך קירור מים למחשב יצא למישהו להתעסק עם אחד ?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר את קביעת החלוקה ביחס על פי מה זה ניקבע או רצוי לקבוע ,לא מובן החלוקה הזאת קראתי כל מיני מדריכים ואין הסבר מפורט בקטע הזה הבנתי שה FSB מתחלק ל-4 וזה התדר האמיתי והזכרונות חצי ממה שהם אבל היחס ??? לדוגמא אני במחשבים שהם בלי אוברקלוק יחס 1:1 ויש אחרים שונים במקרה אני רואה בשלי 5:8 איך אפשר להבין את זה ? זה מקורי ללא שינוי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ג'נריים של 80 mm תוכל לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE 8KNXP ועליו יש מעבד 3.06 HT של אינטל ואני רוצה להריץ אותו ל 3.6 האם הדבר אפשרי ???
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לחבר אליו? שמעתי על כל מיני מחשבוניי מתח אבל מישהו יודע בערך איזה נגד צריך? (זה בשביל תאורת מולקס)
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי ספק של טרמלטק 480 וואט אבל לא קיבלתי תוצאות באובר קלוקינג יש למישהו מושג מה עושים הזיכרונות טיפה יותר יציבים על אובר אבל עדיין קורים הצעות פתרונות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אז ברגע שאני מדליק יש קול חזק של המאוורר של המארז ואחרי כמה דקות וכמה דפיקות על המארז זה מסתדר והופך לשקט האם יש בעיה במאוורר? ומה מומלץ לעשות במקרה כזה? תודה לעוזר
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד AMD 3500+ 939 עם קירור TT BT בהתחלה הטמפרטורה שלו היתה כ20-21 מעלות (במנוחה) וכרגע היא עומדת על 35 (במנוחה). יש לציין שלא מרחתי משחה טרמית וכאלו דברים אף פעם.. וגם, מאז שהתקנתי win xp 64 עלו הטמפרטוורת בכ 5 מעלות. למרות שהחזרתי ל win xp 32 נשארו הטמפרטורות על אותה המעלה. עכשיו מישהו יכול לעזור לי איך אני יוכל לקרר יותר את המעבד ? עריכה: הכרטיס מסך שלי evgs 6800gs עומד על 40 מעלות במנוחה זה בסדר? *ויש לציין שיש לי מארז מאוורר היטב TT SHARK, עם 2 מאווררים (קדמי ואחורי) 120 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/shark/va7000bwa.asp תודה
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תקציב של בערך 150 ש"ח. שקט זה דבר חשוב בשבילי. כרגע המועמד זה Arctic-Cooling Freezer 7 Pro יש המלצות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לבנות מערכת קירור מים עכשיו באתר performance-pcs.com ראיתי מלא סוגים לכול דבר וממדריכים פה הבנתי בכללי איך זה עובד יש לכם עצות לגביי חלקים מומלצים וכאלה בעיקרון זה יותר ליופי המערכת שלי זה מעבד 3570K לוח Z77GD65 MSI ספק 675 thermaltake ואני מתכנן להביא קייס [table] [tr][td][/td][td] Corsair Obsidian Series 800D [/td][/tr] [/table] תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בחיפושי אחרי עוד מאורר למארז כי הלוח קצת חם ראיתי קירור לזכרונות וזה חדש לי אני אשמח לקבל מידע טיפים וידע מהתנסות שלכם ובכלל האם זה השפיע מהרגע ששמתם נ.ב אני חשבתי להוסיף עוד 80X80 למארז יש לי 3D ARURA
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת רציתי לפרסם סקר, אבל בגלל שאני חדש כאן חשבתי קודם לשאול. רציתי לבנות HTPC, מחשב שישמש בעיקר להקלטת תוכניות טלויזיה ורדיו וניגונם בסלון. כיוון שחשבתי לקנות Shuttle Sff, אני חושב ללכת על ATI all in wonder. האתגר הוא לבנות מחשב ללא מאוררים. אז: בATI 7500 AIW המקורי האמריקאי אין מאוורר, ובדגם הארופאי יש מאוורר. מי יודע למה? האם ה7500 מספיק חזק בשביל להקליט ולנגן תוכניות טלויזיה? האם עדיף (גם מבחינת המחיר) לקנות 9000 להוריד לו את הקצב שעון (ההפך מאוברקלוקינג) ולהפטר מהמאוורר? עלות/תועלת? הATI 7500 AIW שמתאים לארץ (PAL) עולה כ50 יורו בhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2757833379&category=47564 תודה, ניב
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס מסך וגם בדרך רציתי לראות כמה רעש הוא עושה על המקס', נכנסתי לnTune והוא לא נותן לי אפשרות לשנות את המהירות של המאוורר: http://img102.imageshack.us/img102/5586/untitledps9.jpg ובקשר ל OC אני רוצה לעשות דרך ה ATI Tools ויש שם איזה 6 עמודות, אני צריך להעלות בכולם אותו דבר? אני מדבר על זה: http://img510.imageshack.us/img510/3851/untitled2ut3.jpg תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה speedfan כדי לבדוק את הטמפ' והמאווררים אני מצרף תמונה של תוצאות במאמץ של המחשב תוכלו להגיד לי מה בדיוק התוצאות? האם הטמפרטורה בסדר? ולמה רואים שרק 2 מאווררים עובדים?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-