אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להפעיל את המסך אל סי די שלי השורה הראשונה נדלקת אך הוא לא מקבל פקודות מהתוכנה
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדיון הזה ננסה לעלות רעיונות שונים לבניית מערכות קירור ובכך להגיע אל הרעיון הטוב ביותר לקירור הרעיונות לא חייבים להיות מעשיים ופרקטים אלה רק לבדוק סוגי רעיונות שונים אבל מומלץ שהיו מעשיים ופרקטים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי crystal orb וחבר שלי הציע מוד שהוא ראה באינטרנט, לקנות delta 60 מילימטר לחתוך אותו ולהפוך אותו ל40 מילימטר, לשייף לו את הקצבות טוב ככה שהזרימה עדיין תהיה טובה ולהחליף אותו במאוורר שיש על הcrstal orb, כדי?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Brown International V8 המאורר בצד שמאל. לפי המיפרט הרעש שלו הוא 26 DBA זה רועש או שקט???
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט hec 300art 3000 wini k8nf-9 ddr 512 pc4000 singel - not dual בביוס יש באגים והוא לא נותן לי מעל 240 אחרי שאני עובד עם איזי טון ומגיע ל 290 יציב (סופר פי 2M יציב ) ואני מעלה עוד אז השינויים לא מצליחים והוא נשאר עם 290 גם אם אני עושה דרך הclock gen השינויים לא מצליחים - מה לעשות ??? עדכון : הביוס המוזר הזה לא מצליח לעשות 240 אבל 290 הוא עושה בלי בעיה :screwy: :screwy: גם כשאני מעלה את המחשב דרך הביוס ב 293 והוא רושם לי בפוסט 293 אז עדיין כשאני מגיע לוינדוס הוא חוזר ל 290 מה לעשות ?!?!?!?! [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד ה Q6600 עד 3015Mhz כאשר ה-FSB על 335. לא העלתי את המתח, השארתי כמו שהיה. שיניתי את ה-PCIE Frequency ל 100 System Memory Multiplier ל 1:1 כלומר שמתי על 2. עשיתי ORTHOS SMALL FFTS ב פריים 95 ל 40 דקות ולא היו בעיות. כאשר ניסיתי לעלות בתדר ולבדוק בפריים תמיד היו קריסות. העליתי את המתח של המעבד ל 1.3 ולא עזר. הטמפ' לא עוברת את ה-44 מעלות במאמץ במצב הנוכחי. המפרט שלי כתוב מימין. מישהו יכול לייעץ מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לסלרון 433 שלי... :AR15: הגעתי בלי בעיה ל488MHZ בבאס 75 וזה עובד יציב ניסיתי להעלות את הבאס ל83 ואז המעבד יהיה 541 אבל זה עובד לא יציב....(אחרי כמה דקות זה נתקע...) :-\ אנשים שעשו אוברקלוק למעבד כזה אמרו שהם הצליחו להגיע ל600MHZ וליותר! בדקתי בסנדרה את המהירות של המעבד ב541 והוא עקף פנטיום 3 500MHZ עם 512 cache במלא נקודות!! למה אני לא מצליח להגיע ל540? אני חייב!!!!!!!!! תעזרו לי........
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. אני חושב לרכוש מעבד 9600K. עדיין לא החלטתי אם אעשה לו אוברקלוק. בהנחה שאעשה לו אוברקלוק - האם המאוורר Hyper 212 RGB Black Edition יקרר ויעשה את העבודה בצורה ראויה או ההמלצה היא למשהו אחר (במחיר סביר, באיזור של המאוורר הנ"ל)?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרוב משפחה הגיע אליי לא מזמן עם Xbox 360 אשר חווה RRod, תיקנתי לו אותו בעזרת אקדח חום. המכשיר כרגע פועל בלי בעיה, אך ההיטסינק של ה-GPU בוער עד כדי כך שבעייתי לגעת בו יותר מכמה שניות. האם ניתן לשפצר איזה מאוורר על העניין הזה? איזה? אני מניח שמשהו כמו 40 מ"מ יתאים השאלה היא איך לבצע את זה הן מבחינת מתחים והן מבחינת ההרכבה הפיזית על ההיטסינק. מצורפת תמונה של ההיטסינק הבעייתי: תודה. נ.ב בטעות נשלח באלקרוניקה ומודינג, נא להעביר לאוברקלוקינג.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש 3 מאוורים למארז 120mm שקטים מאוד ולא יקרים. ebay גם רלוונטי. חשבתי על המאוורר הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7222 ויש חבילה של 4 באמזון ב12$ רק אין מי שיביא לי: http://www.amazon.com/gp/product/B000O8I474/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=kinkoman-20 האם יש משהו שקט שיכניס אויר ולא יהיה זרימת אוויר חלשה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני תקוע ב-OC אפילו במהירות 2700 הוא לא יציב. מתחים למעבד 1.45 והוספתי לNB +0.2 נעלתי כרטיס מסך ל-100 מה לעשות? (ביטלתי את EIST) טמפרטורות:71 ב-core temp כשכתות שה-Tjunction הוא 100 (כמובן במאמץ) מפרט: E4300 Gigabyte 965-s3 kingstone 1024X2 ddr2 667 ספק: liberty 400W קירור AC freezer 7
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לי יש שריטה עמוקה וזה שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט ביותר לפני שבוע קניתי את המארז הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CI-6A19B-NPS~6~0.htm המארז מעולה למרות שהוא לא יקר. הוא מגיע עם מאוורר 120 מ"מ אחורי שקט במיוחד. אתמול סידרתי את כל הכבלים במחשב והוספתי מאוורר 80 מ"מ שקט בדופן השמאלית (מול כרטיס המסך) שיוציא אויר מאזור כרטיס המסך. למארז יש מקום להוסיף מאוורר 120 מ"מ מקדימה (כולל פילטר נשלף לניקוי ותושבת חיבור מהיר). התקנתי מאוורר שיש לי אבל הוא רועש ביותר. אני מחפש המלצות למאוורר 120 מ"מ שקט ביותר עם חיבור מתח רגיל ולא חיבור ללוח האם (יש לי 2 חיבורים למאווררים על לוח האם ושניהם כבר תפוסים). תודה מראש, אמיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז מי שזוכר את היום הלוהט שהיה שלשום ובדק מה הטמפרטורות של רכיבי המחשב שלו באותו יום,ספק אם נשאר אדיש. בכל אופן אני ממש התחלתי להבהל חחחח כרטיס עם במהיריות סטוק הגיע ל 82C במאמץ לא יכלתי להשאר אדיש והייתי חייב לחשוב על פתרון יעיל וזול כי להשקיע על קירור לכרטיס במהירויות סטוק אני לא ישקיע (לא שווה פשוט,מספיק שהכרטיס עלה יקר..אז להוסיף עוד קירור ב 150-200 שקל?! בשביל ה 5 מעלות שהוא יוריד.ממש לא לעניין) הנה הפתרון שלי (תמונה אחת שווה 1000 מילים כמו שאומרים) ועכשיו לפרטים : כרטיס המסך : 6800GT (מהירויות סטוק) טמפרטורות לפניי : 49-52C Idle - 75-82C Load טמפרטורות אחריי הוספת הקירור : 40-44C Idle 65-68C Load טמפרטורות ב OC למהירויות של 68UT שהם 400/1.10 45-46…
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח כרגע לעשות OC ל i7 920 GB EX58EXTREME , כרגע עובד ב- 2.66 (עד כמה ניתן להגיע עם קירור מים)? H
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, לפני כחודשיים הייתה לי בעיה עם המעבד כאשר בטיפשותי הצאתי את הגוף קירור כדי לנקות אותו והחזרתי מבלי להחליף משחה ת'רמית אז המעבד הגיע לי ל90 מעלות!!! מאז החלפתי משחה ת'רמית והמעבד כרגע עומד על 50 מעלות +- במנוחה המעבד - E6300 ללא OC קירור סטוק עכשיו אני רוצא להחליף את הגוף קירור על מנת שאוכל לעשות OC יפה יש המלציות ? אה והתקציב עומד על משהו כמו 200 ש"ח חשבתי על ה TUNIQ TOWER אבל הוא קצת יקר לי, יש משהו ברמה שלו ויותר זול.....?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,ל מעבד, חשוב לי שיהיה שקט וחזק. אני לא ממש מבין בקירור, התקציב הוא 150-200 אני מקווה שזה מספיק. עדיף שיהיה גם שחור, אין צורך בלדים. תודה ותיהיו בריאים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי היום עם המחלקה שלי של הצבא בראשון בבאולינג וקצט הקדמתי אז החלטתי ללכת לקוסמוס לראות את המסך החדש שאני מזמין (lg700p) אומנם לא ריאיתי אותו שם אם כי היה ניתן להזמינו. וראיתי שהם מוכרים שם כבלים IDE עגולים (כחולים) ב50 ש"ח!!! מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חזרתי כרגע מאוטו דיפו ואחר שהמצבר באוטו שלי מת. ראיתי שיש להם נורות קטודה קרה בשלל צבעים המיועדות לרכב אך מכיוון שרכב פועל על 12V אין בעיה להרכיב כזאת תאורה במארז - צריך רק להלחים מתאם מולקס. המחירים הרבה יותר זולים מאשר בחנויות מחשבים - בין 100 ש"ח לתאורה פשוטה ל 130 ש"ח לתאורה שמשתנה לפי הרעש! וכן אפקטים של אורגן אורות.זה חצי מחיר ואפילו פחות מהמחיר בחנויות מחשבים. המוצרים הללו בנויים הרבה יותר טוב ממה שראיתי שמיועד למחשב - מדובר במוצרים המגומרים היטב מיכוון שהם אמורים להיות מותקנים ברכב במקום שרואים אותם - הם כוללים מדבקות אפשרויות הטיה של המנורה ומפסק. ראיתי שם גם נורת פלורסנט אולטרה סגולה (אור שחור) עם רפלקטור הניתן לכיוון - בדיוק בגודל למארז במחיר של 100 ש"ח. בקיצור…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עוד לפני התקנת מערכת המים חשבתי איפה להתקין את הרדיאטור עם המאורר וכיצד להוציא את האויר החם החוצה שעד שבאה ההברקה http://photos.walla.co.il/ssddssdd כונס האורי עוד לא מכון ולא גמור מה דעתכם לבינתיים *** תוקן הלינק ***
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. בעקבות הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/527785-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99-IVY-%D7%95-HASWLL#.VA560WM7GUk רציתי לדעת אם אפשר (ואם יש צורך) להחליף את המשחה גם בסנדי ברידג' (2500K).
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והאם כדי לקחת אותם למעבדת מחשבים שינקו או יחליפו את המאורר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
התקנתי היום EVGA Superclock שיושב אצלי כמה שנים בארון למעבד, i5 4570. טכנית הוא לא תומך בתושבת אבל 1155 ו-1150 זהים מהבחינה הזו והכל יושב טוב. המאוורר הקודם עבד והסתובב, ככה שהחיבור על הלוח תקין. אבל כשאני מחבר את המאוורר למעבד של EVGA, הלד נדלק אבל המאוורר לא מסתובב, זה נראה כאילו הוא מנסה להתניע ולא מצליח. הוא נותן סיבוב קצרצר ואז נתקע, ככה כל כמה שניות. ניסיתי לשנות את ההגדרות בלוח האם, לשים מהירות מקסימלית, ידנית וכו'- כלום. לחבר אותו לחיבור של מאוורר למארז שעובד- כלום. ניתקתי את המאוורר מגוף הקירור, למקרה שמשהו איכשהו חוסם אותו- אותו דבר. כשאני מנסה לסובב ידנית את המאוורר הוא מסתובב, ככה שזה לא שהוא תקוע. אם אין ברירה אקנה מאורר רגיל למארז של 120 מ"מ ואשי…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איזה קרור אני יכול לעשות לאובר לכרטיס מסך ג'יפורס 2 MX כאשר שברשותי צלעות קרור של מעבד ישן+מאוורר ספק(הכוונה למה בדיוק לעשות ואיך לחבר)?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-