אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש ברשותי כ.מ MSI HD 6950 בעל 2 מאווררים. הוא התחיל להתחמם ושמתי לב שאחד המאווררים שלו הפסיק לעבוד. וכשהוא עובד הוא רועש כמו מטוס לא משנה כמה אני משחק עם AMD CCC. אז חשבתי לרכוש קירור חדש פשוט שיעשה את העבודה. כמו כן, אם יש אפשרות להחליף רק את המאוורר הדפוק אז בכלל יהיה מעולה! אשמח לעזרה, יום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה אתם שואלים? קצת יותר מ-5.7GHz אני אסכם: אמא, אני גם רוצה כזה! http://www.nordichardware.com/news,4970.html
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את המסך אל סי די שלי השורה הראשונה נדלקת אך הוא לא מקבל פקודות מהתוכנה
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים השאלה פשוטה היא אני חושב הרבה זמן מאז קניתי תמחשב אם כדאי לי להשקיע 400 שח על הספק כח הזה http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=27&pcsid=139&p=1&pid=1224 הוא מרשים ומוצא חן בעיני ובעיקר חזק ! פשוט יש לי כבר ספק והיה גם לפני הקניה של המחשב והכל עובד לי יציב איתו אז לא כדאי לחכות שישרף הספק או משהו כזה ? או למחשב הבא שכבר ספק הזה לא יחזיק לי אותו בכלל ? כי 400 שח עדיין אפשר לקנות בהם עוד דיסק של 160GB
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או שלא ;D ;D ;D ;D 1 באפריל
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוכרים? זה לניקוי המארז כמובן. יש בהום סנטר? הבנתי שזה לא זול, כמה זה צריך לעלות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב להזמין מערכת קירור מים. התקציב הוא עד 166 דולר (כולל משלוח, אבל לא כולל מכס) -אני יודע שמשלוחים עולים בסביבות 50 - 70$ אז אין לי בעיה לעלות בתקציב אם צריך (אבל בסביבות התקציב הזה 50 - 70 - 100 דולר לכל היותר). הדרישות שלי (תנסו כמה שיותר להתקרב לזה ככל האפשר): שיהיה לה אופן שדרוג בעתיד גבוהה, כי אני מתכוון להוסיף לכרטיס מסך גם ועוד רדיאטור, אז צריך להתחשב במשאבה.. שתהיה שקטה(לא חייב ממש שקטה, אבל לא טרקטור או מפעל תעשייתי) המפרט שלי: i5 2500K Asus P8P67 FSP 650W +80Silver Cooler Master CM690II Basic PNY GTX570 נשאר לי עוד 3 קייג'ים של 5.25' ואני רוצה גם לשמור אחד ל FAN CONTROL אני רוצה לעשות OC של עד בסביבות 5 או יותר אם הזכרונות והלוח יאפשר…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר תיכננתי לקנות אותו בגלל המלצותיכם פה בפורום ועכשיו אני פתאום קורא פה שישש בעיה עם החברה הזאת בארץ בנושאי אחריות וכו' ויש בלאגן..אז כן כדאי לקנות או לא? השאלה השניייה שלי היא האם האם המפרט שאני הולך לקנות יהיה שקט והאם הספק יחזיק אותו? מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיסי זיכרון 2-לא ידוע ,בהתלבטות קשה דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe -SFLEX" S-FDB 120mm Quie
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס מעט רועש לי ושקלתי לפרק את הפלסטיקה וחבר לו 2 מאווררים 120MM של מארז במקום המאווררים המקוריים שמגיעים בגירסת הרפרנס הסיבה להבדל בטמפ' היא שמאוורר השני נכנס לפעולה רק כשהוא מגיע ל-75 אחוז והוא נהפך לטרקטור (בערך 28-30DB) ובגדול גם באזור ה60 אחוז הוא די מפריע לי מישהו ניסה לעשות את הקומבינה הזו? משתלם מבחינת רעש וטמפרטורה? יש הפרש של *אין בעיית אבק\מאווררים, הוא תמיד היה כך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, תקוע כרגע בOC של e6600 על 3.53GHZ ולא מצליח אפילו להגיע ל3.6.. מכפלה 9 FSB: 392 vcore: 1.55 mem voltage: 1.85 וכרגע הגעתי ליציבות.. העלאה אפילו ל FSB של 400 גורר חוסר יציבות וBSOD ב-orthos.. אפילו עם נסיון של vcore של 1.65... יכול להיות שהגעתי למגבלת המעבד? תודה מראש. עריכה: הטמפ' שלי : במנוחה - 39 במאמץ orthos - 67~ תקין?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חזרתי כרגע מאוטו דיפו ואחר שהמצבר באוטו שלי מת. ראיתי שיש להם נורות קטודה קרה בשלל צבעים המיועדות לרכב אך מכיוון שרכב פועל על 12V אין בעיה להרכיב כזאת תאורה במארז - צריך רק להלחים מתאם מולקס. המחירים הרבה יותר זולים מאשר בחנויות מחשבים - בין 100 ש"ח לתאורה פשוטה ל 130 ש"ח לתאורה שמשתנה לפי הרעש! וכן אפקטים של אורגן אורות.זה חצי מחיר ואפילו פחות מהמחיר בחנויות מחשבים. המוצרים הללו בנויים הרבה יותר טוב ממה שראיתי שמיועד למחשב - מדובר במוצרים המגומרים היטב מיכוון שהם אמורים להיות מותקנים ברכב במקום שרואים אותם - הם כוללים מדבקות אפשרויות הטיה של המנורה ומפסק. ראיתי שם גם נורת פלורסנט אולטרה סגולה (אור שחור) עם רפלקטור הניתן לכיוון - בדיוק בגודל למארז במחיר של 100 ש"ח. בקיצור…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי היום EVGA Superclock שיושב אצלי כמה שנים בארון למעבד, i5 4570. טכנית הוא לא תומך בתושבת אבל 1155 ו-1150 זהים מהבחינה הזו והכל יושב טוב. המאוורר הקודם עבד והסתובב, ככה שהחיבור על הלוח תקין. אבל כשאני מחבר את המאוורר למעבד של EVGA, הלד נדלק אבל המאוורר לא מסתובב, זה נראה כאילו הוא מנסה להתניע ולא מצליח. הוא נותן סיבוב קצרצר ואז נתקע, ככה כל כמה שניות. ניסיתי לשנות את ההגדרות בלוח האם, לשים מהירות מקסימלית, ידנית וכו'- כלום. לחבר אותו לחיבור של מאוורר למארז שעובד- כלום. ניתקתי את המאוורר מגוף הקירור, למקרה שמשהו איכשהו חוסם אותו- אותו דבר. כשאני מנסה לסובב ידנית את המאוורר הוא מסתובב, ככה שזה לא שהוא תקוע. אם אין ברירה אקנה מאורר רגיל למארז של 120 מ"מ ואשי…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כפי שאתם זוכרים המעבד שלי הייה 72 מעלות לפניי ש שמתי את ה Arctic freezer 64 עכשיו המעבד עדיין לוהט והוא 50 מעלות במנוחה! היום שמתי משחה חדשה בשם arctic as5 משהו כזה ולא שינה כלום!, שום דבר לא עוזר!!, מה לעשות המעבד דפוק אולי? אגב חזרתי היום גם למאוורר הסטוק של AMD :'( בגלל ש הפריזר 64 ישב לא טוב כלכך על הלוח שלי,וגם לא קירר. אגב המעבד שלי קניתי אותו יד שניה, וכאשר קניתי אותו הוא הייה עם לוח מסוג אחר של עכשיו, כי אני החלפתי את הלוח המקורי שלו, אבל שהמעבד הייה עם הלוח המקורי הוא לא עבר את ה 40 מעלות בסופר כוח.
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאוורר ל3 המאווררים שכבר כלולים במארז (Fractal Design Arc Midi R2). איזה מאוורר מומלץ לי לרכוש? והיכן מומלץ לי למקם אותו (למעלה, או למטה?). חשבתי על המאוורר הזה: http://www.tms.co.il/product/12007 איך הוא?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה פינים התקעמו... איך מיישירים אותם? - תוקן הבעיה החדשה היא שהגוף קיררור נעלם... איפה אפשר לקנות גוף קירור נחמד לפנטיום אחד? יש לי מאורר 120 מ"מ
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אוקיי - אז ככה אני לוקח במחשב החדש את ה AMD 1600+ ורציתי מאוורר לקירור המעבד יותר טוב ממה שהם נותנים מישהו מנוסה בתחום?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
עשיתי OC למעבד ה Q6600 עד 3015Mhz כאשר ה-FSB על 335. לא העלתי את המתח, השארתי כמו שהיה. שיניתי את ה-PCIE Frequency ל 100 System Memory Multiplier ל 1:1 כלומר שמתי על 2. עשיתי ORTHOS SMALL FFTS ב פריים 95 ל 40 דקות ולא היו בעיות. כאשר ניסיתי לעלות בתדר ולבדוק בפריים תמיד היו קריסות. העליתי את המתח של המעבד ל 1.3 ולא עזר. הטמפ' לא עוברת את ה-44 מעלות במאמץ במצב הנוכחי. המפרט שלי כתוב מימין. מישהו יכול לייעץ מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי תקוע, בזמן משחק הדרייבר מודיע שהכרטיס חם מדי וממליץ לכבות כדי למנוע נזק ניסיתי לנקות שם והכל אבל המאוורר לא מסתובב חלק, כאילו משהו תוקע אותו בזמן הסיבוב ... האם יש סיכוי להחליף מאוורר ב50 שקל או משהו ולסחוב עוד שנה עם הכרטיס, או שהגיע הזמן לקנות חדש (תנסו להתעלם מהעובדה שהוא 8600GT חחח אני דל בתקציב כרגע ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לסלרון 433 שלי... :AR15: הגעתי בלי בעיה ל488MHZ בבאס 75 וזה עובד יציב ניסיתי להעלות את הבאס ל83 ואז המעבד יהיה 541 אבל זה עובד לא יציב....(אחרי כמה דקות זה נתקע...) :-\ אנשים שעשו אוברקלוק למעבד כזה אמרו שהם הצליחו להגיע ל600MHZ וליותר! בדקתי בסנדרה את המהירות של המעבד ב541 והוא עקף פנטיום 3 500MHZ עם 512 cache במלא נקודות!! למה אני לא מצליח להגיע ל540? אני חייב!!!!!!!!! תעזרו לי........
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המעבד Athlon 64X2 4600+ באובר קלוק קטן -2.7 GHZ עם קירור סטוק. לא מזמן גם התקנתי בקדמת המחשב מאוורר 12 ס"מ. בזמן האחרון עם ההתחממות האקלימית במדינה, שמתי לב שהטמפרטורות במחשב שלי נסקו. לפני כחודש הטמפרטורה במנוחה הייתה 43 מעלות וכרגע היא עומדת על 53~ בממוצע (גם בשעות הלילה). לא בדקתי את המעבד במאמץ. אשמח לדעת אם הטמפרטורה הזאת במנוחה למחשב היא סבירה ובנוסף שיטות לשיפור הטמפרטורה במחשב. הכרטיס מסך שברשותי הוא ה-Nvidia 8800GTS 512MB 92G שהטמפרטורה כרגע במנוחה היא 61 מעלות. האם זה בסדר? תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 23:24:49 טוב זה כבר מוזר: אני באמצע התקנה של המשחק "אבטיפוס" והמעבדים על טמפרטורה 63!
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מים,גז,פלטייר,קרח יבש,חנקן נוזלי ועוד. מים מבנה הקירור: רדיאטור\ים, משאבה\משאבות, בלוק\י קירור, מיכל נוזל קירור. יתרונות: בדר"כ שקט וטוב יותר מקירור אויר, פחות תלוי באוורור המארז, אינו סופח אבק. חסרונות: סיכון מסויים בעת כשל המערכת ו\או חוסר תקינות אשר יכול לסכן רכיבים רבים (מים), עלות רכישה גבוה יותר - עלות של מערכת בסיסית מגיעה ל-1000-1500 שקלים. גז מבנה הקירור: מדחס, רדיאטור, צינורות נחושת, מאייד/בלוק קירור. יתרונות: מאפשרת להגיע לטמפ' של מתחת ל-0, מערכות בעלות מספר שלבי קירור יכולות להגיע לטמפ' של מינוס 100-150 מעלות. חסרונות: גדולה מבחינה פיזית, מקררת לרוב רק רכיב אחד, עלות גבוה מהרגיל גם בבניה עצמית, צריכת חשמל גבוה. פלטייר מבנה הקירור: הפלטייר עצמו (פלטה…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע החורף - פחות לחות וזמן טוב למדוד טמפרטורות אצלי בSTOCK טמפ` סביבה 20 , מעבד 40-44 לוח 35-40
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי היום פעל מצוין אומנם קצת לאט אז פתחתי אותו ועם פן עשיתי לו רוח כדיי להעיף את כל האבק אחר כך חיברתי הכל והדלקתי אותו והשולחן עבודה עלה ופתאום נכבה המחשב אחר כך כל הפעמים שניסיתי להדליק את המחשב הוא הגיע עד לקטע של הסמל של וינדוס ורואים אותו שקוף כאילו בקושי רואים אותו ואז נכבה המחשב אז מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-