עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DAVIDKI19,

יש לי את המעבד הנ"ל לוח P8Z68 V קירור Zalman CNPS 10XExtreme OC אני עושה פעם 1 נכנסתי לMENU של הלוח והעלתי רק את המכפלה ל 44 עכשיו אני עובד על המחשב ובודק אותו ממה שאני רואה אין בעיות ? מה צריך לעשות עוד בשביל OC? העלת המכפלה תספיק? 72 במאמץ ב OCCT זה בסדר? את המתח לי שיניתי לשנות צריך? המחשב לבד מעלה ומוריד אותו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by Mamimo,

ABIT NF7-S2 )ATHALON XP 2200+ (Thorton Adata 512 ddr 400 טוב, החלטתי לעשות OC קטן, כאשר הלוח אם שלי לא מעולה לזה אבל זה אפשרי. העברתי את ה BUS עד ל 143, ואת הזיכרון נתתי ל bios להגדיר לבד באופציית aggressive, כך שהיחס הוא 1:1 והתיזמונים הפכו ל 6:2:2:2.5. המערכת יציבה, עברה PRIME95 במשך כ 6 שעות לפחות ללא בעיות. השאלה שלי האם אילו תיזמונים טובים, האם הזיכרון יכול להיפגע. בנוסף, לא נגעתי במתח (כי המחשב יציב), האם יש צורך?

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  3. איך זה שכבר 3 שנים אין לי מאוררים נוספים במחשב והכל עובד מצויין !!! אתם חושבים שהתקיעות שלפעמים יש לי באמצע משחק או משהו , הם בגלל זה ???

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי את הלוח המפלצתי הזה כבר כמה חודשים טובים עם OC מכובד (אך צנוע ללוח הנ"ל) של AMD VENICE 1800@2450 MHZ וכדי להשתיק אותו החלפתי את הקרור ציפסט שהגיע עם הלוח לזלמן פסיבי והכל עבד בסדר עד לאחרונה כנראה בגלל החימום בבית, הציפסט התחיל להתחמם בטרוף ומגיע ל 50+ מעלות בקלות אז חשבתי שהגיע הזמן להחליף את הקרור הזה ומהר(!!) כשעיניין הרעש כבר לא משחק כאן תפקיד זה מאוד דחוף היות ואני לא משאיר אותו דלוק ליותר מידי זמן עם הטמפ' האלה ואני צריך אותו לכתיבת עבודות (כמעט כל יום) לאוניברסיטה אני אשמח לשמוע איזה המלצה לקרור אם מישהו מכיר תודה..

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by -Tal-,

היי מחשב חדש בן 3 שבועות, E7500, קירור ונדטה 2, מאוורר קדמי מכניס אוויר מאוורר אחורי מוציא אוויר. אני מאוכזב מהטמפרטורה שראיתי עכשיו.. קניתי את הונדטה 2 במטרה שהמעבד יהיה על עד 35 מעלות... לא יותר וזה מה שאני מקבל: http://img41.imageshack.us/img41/7996/46453388.jpg מה אתם מציעים לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by TRU,

שלום לכולם, התחדשתי ב-HIS HD6950 ICEQ X 2GB לאחר שהחלטתי לעבור לכרטיס שיתמוך בdirectx 11. היה לי לפני זה זוג gigabyte hd 4870 שעשו את עבודתם נאמנה ועכשיו הם מחכים להימכר. בכל אופן, החלטתי לנסות להמהיר את המחשב כמה שאפשר לאחר שקניתי את הכרטיס החדש כי אני רוצה להימנע כמה שיותר מצוואר בקבוק. כרגע אני דיי תקוע על 3.4GHZ ומגיע לצערי לחום גבוהה מדי (כמעט נושק ל70 מעלות לפעמים בCORE אחד שנראה לי שדפוק ואחרים 65-60) להלן המפרט: מארז - coolermaster CM690 - למארז יש 6 מאווררים - אחד מקדימה שמכניס אוויר 140ממ.וכל השאר 120ממ - אחד מאחורה שמוציא. אחד מלמטה שמכניס אוויר, אחד על הדפנה שמקרר את אזור הכרטיסי מסך, ושתיים למעלה שמוציאים אוויר. מאוורים של scythe s-flex ושל coolermaster. המא…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ofri11,

שלום, איזה מהמאווררים הנ"ל של חברת Arctic Cooling טוב יותר? מה ההבדלים בינהם? המחיר זהה- 65 ש"ח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by hck,

תמיד ידעתי שאני לא סתם ממליץ על ה Thermalright SP94 תוצאות סופיות ה"בעיה" היחידה שלו שהוא עולה קצת יותר מגופי קירור אחרים - אבל לא בהרבה.

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by cohavi,

אני לא טיפלתי במחשב שלי כבר שנתיים, המחשב שלי זול והדבר היחיד שטוב בו ביותר הוא כרטיס הTI של ה128 שלי אז תעזרו לי בבקשה... ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. נראה כי כל קפיצה מעל 325 FSB לא נותנת BOOT העלתי מתח ל1.56!!!! וכלום למה הוא לא נותן לעלות ל1333 FSB אני כרגע על 2.9 1.31 על גירסה ישנה B3 אבל חברה מה הולך פה? מישהו ?

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  11. 3DMARK הכרטיס הוא: GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB SDRAM

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. E6300 OCZ DDR2 800MHZ Platinum 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 GA-EP43-DS3L E7300 PQI DDR2 2048MB (1GBx2) 667MHZ DC 4-4-4-12 GA-945P-S3 אני יודע שההשוואה קצת מוזרה , אבל החלפתי זכרון, קניתי את ה-OCZ והוא לא מתאים ללוח, אירגנתי עוד 500 שקל לשידרוג, ולכן האפשרויות הן להחליף לוח ולהשאר עם הזכרון שקניתי והמעבד הישן. או להחליף את הזכרון שקניתי ל-2G, לקחת את ה-500 שקל ולקנות מעבד שיתאים ל-OC, ולהשאר עם הלוח הישן. מה עדיף? מה יתן יותר יכולות OC טובות יותר ? אפשרות 2 ?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  13. אני עובד עם לוח אם של Asus P4T-E ומעבד P3 1.8A מה צריכה להיות הטמפרטורה של לוח האם ושל המעבד באופן רגיל? מהי התוכנה הטובה יותר למדידה וניטור הטמפרטורות? תודה.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by shaynac,

אני מתעניין בתחום (אבל לא מבין כמעט כלום). מלבד המאמר באתר זה, אשמח לקבל לינקים להדרכות מפורטות על ביצוע OC.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by yoni_h,

אני שומע מהמארז רעש מאומץ של אחד המאווררים לא יודע איזה. ויש מן ריח כזה. זה לא פעם ראשונה שזה קורה, ובד"כ שיש את זה אז אני יודע שהמחשב יקרוס מתישהו. עשיתי בדיקה של ה-COOLING FANS בתוכנה אוורסט שאומרת ככה: CPU- 5273RPM, GPU-70%. האם זה תקין? ואכן.. המחשב שלי קרס לפני רגע

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by SloOmPer,

יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. שלום חברה, המפרט בצד. היום החלטתי קצת להיתעסק עם המחשב שלי. בקיצור, ראיתי אנשים שהגיעו ל3.6 עם 1.39V ואני לעומתם הגעתי ל 3.4 עם 1.506V. מה הסיבה לכך? המגבלה היא לא הלוח, אני אפילו בדקתי את המעבד על באס של 450 עם מכפלה של 7 [במקום 8 מקורי] וזה עבד מצויין. הזיכרונות עובדים על 2.1V עם יחס של 1:1 . mch +.1 system +.1 --- מה עו אפשר לעשות? למה אני הולך כל כך גבוהה עם הוולטים?[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 01:35:41 חבר'ה אתם יכולים בבקה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  18. יש לי Thermal Take Mini Copper Orb בן שנתיים כמעט. לאחרונה התחיל להרעיש, מדי פעם פתחתי המחשב וניקיתי אותו טוב. כמובן שמרחתי גם arctic silver 2 כל ניקיון. לאחרונה המעבד התחיל להתחמם (60-63 מעלות במנוחה!), ושראיתי שהניקוי הסטנדרטי לאמועיל, פירקתי את המאוורר מהצלעות קירור שלו, ניקיתי עם ספריי נגד קורוזיה (משהו בן-זונה), ושימנתי בעדינות את כל הצירים והמגעים של המנוע של המאוורר. לא עזר. :-\ המחשב ממשיך ליילל (הרעש בא מה-Mini Copper Orb - בדוק !). אז אני מחפש לקנות מאוורר חדש באותו סדר גודל. לא מיועד לאובר קלוקינג רציני (AMD 1.2GH@1.35). והכי חשוב שקט (יחסית)! ראיתי בכתבה על "השוואת המאווררים השקטה" את Volcano 6Cu. אני חושב שאני סגור עליו, אבל מה אתם אומרים? רעיונות? עצות?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני בונה FANBUS בנתיים הלדים והמתגים מחוברים כבר לפאנל המתגים הם 2 מצבים בהתחלה חשבתי לעשות ON\OFF אבל עכשיו אני רואה אפשר לעשות גם HIGH LOW (12\7) אז מה אתם אומרים ? לעשות ON OFF או HIGH LOW ? המאוררים גם מקבלים את הכוח מספק נוסף ככה שאני שם מתג אחד שהוא ON OFF לספק ככה שתמיד יהיה לי איך לכבות אותם (למרות שזה יהיה את כולם בייחד)

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  20. רציתי לקנות את ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro, אבל נאמר לי בחנות ממנה קניתי שאין להם גופי קירור נוספים כאלה במלאי, והיבואן הפסיק לייבא אותם. יש לכם המלצה לגוף קירור אחר? תקציב: עד 300 ש"ח לא מתכנן OC.

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by oooz,

יש לי 6600GT של MSI אני מחפש את הקירור הכי משתלם בשבילו כדי לעשות לו OC כבד יחסית,אז אני רוצה קירור שישמור עליו טוב.. אני לא בדיוק מכיר את המחירים של זה.. אבל אני רוצה להשקיע בסביבות ה250. מה יש לכם להמליץ? תודה

• 16 תגובות
    • 923 צפיות
  22. לו יש תוצאה 2302 ולי יש 1900 בערך אחרי אובר קלוק מ166\166 ל 195\195 (זכרו : הזכרון הוא DDR...) איך זה הגיוני ? הכרטיס שלי אמור להיות יותר טוב משלו... בע! ??? עוד דבר : מה המשחה הטרמית הכי טובה והאם אפשר למרוח משחות טרמיות על מעבדי כרטיסי מסך ? ועוד דבר : החיישן חום שלי במעבד נדפק כנראה כי הוא מראה שהליבה נמצאת על 80 מעלות בערך.. אני חייב לקנות לוח אם חדש \ הארדקנו, או שאני יכול להשיג איזה חיישן חום ולהתקין אותו ? תודה רבה ... :-\

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. צהריים טובים .. לא מזמן רכשתי את מעבד AMD 64 3.2GHZ עם ליבת Venice וקיבלתי איתו קרור סטוק, מן הסתם .. הלוח שאני משתמש איתו הוא לוח של ASROCK DUEL939 משולב PCIX ו AGP עם ציפסט של ULI - לפי ביקורות הוא סביר ++ לOC.. בכל אופן רציתי לדעת עד איפה אני יכול להאיץ את המעבד שלי עם קרור הסטוק שיש לי ובנוסף כמה מעלות ואיזה מתח נחשב ללא "מסוכן" למעבד אני אשמח מאד לתגובות ועזרה .. תודה מראש אהה כן הנה ככה הוא נראה עכשיו :

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש את הP35-DS3L של GIGABYTE עם E2160, ובכוונתי לבצע OC קל בסטוק. (לכ-3G) . יש מצב גם ל"שדרג" ל2180 אם תמליצו. שתי שאלות: 1. זכרון - מתלבט בין אלו : LD - זול - 215 - ולא מוכר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=LD-T2048-6400&cart=11973669361350669〈=heb והמוכרים יותר - geil ו GSkil ב 250-265: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=34 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=39 השאלה, האם בBUS של 333M - יש יכולת בלוח הזה לכוון מכפיל שאינו 1:1 אלא 1: 1.2 - שייתן לי תדר זכרון של X400 X 2 שמתאים לזכרון 800 ? או שאין טעם בכלל לקנות זכרון 800 וה 667 (הזול) מספיק ? 2. CPU - 2160 …

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by elad the master,

מחיר בו נגיד עד 50 שקל.. אם יש בKSP או SKYPC זה יהיה טוב. http://www.skypc.co.il/scripts/default.asp http://ksp.co.il/

• 3 תגובות
    • 443 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.