עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gil13,

אני רוצה לקנות את הקירור הזה: http://skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-64-PRO~18~0.htm אני לא יודע אם הוא שקט ומקרר טוב. מישהו מכיר את הקירור הזה? והאם אתם יודעים למה אין אותו בבחירה של קירור למעבד איפה שבונים מחשב בסקיי פי סי? תודה.

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  2. Started by hosham,

עשיתי אובר למעבד (המפרט בצד) ומעל 3.32 יש קצת בעיות לפעמים אני מאמין שזה בגלל התדר של הזיכרונות (העליתי להם מתח). הלוח תומך עד 667MHZ ולכן אני לא יכול להעלות לדוגמא ל-720MHZ,תקנו אותי אם אני טועה.. ז"א שהאופציה היחידה היא להשתמש ב-DOWN CLOCK לזיכרון כלומר לשים מחלק של 3.3 או פחות. אמת או לא?

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  3. Started by BIR,

יש לי כמה שאלות.. ברשותי הכרטיס x300 se 256 mb אני רוצה לעשות לו OC האם זה אפשרי? אני רוצה לעשות לו פתיחת צינורות. האם זה אפשרי לכרטיס הזה? אם כן אני רוצה מדריכים לשניהם.. לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עם התוכנה ATI TOOL נגיד שאפשר לעשות לו את 2 הדברים האלה למה אני יכול להפוך אותו? יש סיכוי להפוך אותו לx500 או x600 ? אשמח לקבל עזרה בנושא איך לעשות לכרטיס מסך הזה אוברקלוק והאם זה כדאי ביכלל ויראו שיפור? תודה לכול מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  4. Started by LORIANTA,

או שיש משהו חריג? כי התקנתי אתמול את הfreezer 7 pro [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  5. Started by kibub,

היי אני לא מוצא בביוס שום דבר שקשור ל,OC אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה באיזה חוצץ אני מוצא את האופציות לOCאני אודה מאוד אולי מישהו יודע מאיפוא אני יכול להוריד את התוכנה S&M? הקישור שיש באתר לא עובד :-\

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  6. Started by coolmeen,

קירור המים ,המים המועברים דרך הרדיאטור כאשר יוצאים מהרדיאטור יוצאים ממנו קרים או שהברזל מתקרר? האם זה נועד שהמים יתקררו או הברזל עצמו אולי בשביל גם קירור המארז? מישהו יכול להסביר לי בבקשה את אופן הפעולה זה ממש פשוט אבל לא מבין את החלק הזה

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  7. Started by dorono008,

אני קניתי מחשב עם מעבד E6750 , ולוח אם GA-P35-S3L , והמארז הוא HEC - 6A19 רציתי לדעת מה דעתכם על FREEZER-7-PRO האם הוא מתאים למארז/לוח אם (ז"א אם הוא נכנס) , כי הבנתי שהוא ממש גדול אין לי כוונה לעשות OC , או לפחות לא בקרוב ואם בכלל יש הצעות טובות יותר ?

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  8. שלום לכולם ! רציתי לעשות אוברקלוק צנוע ללא חשש לאי יציבות עם - E6300 לוח 965S3 זיכרונות TWINMOS 667 CL5 וקירור פריזר פרו ושאלת המפתח - על כמה כדאי לשים את הFSB ? תודה מראש ! ליאור.

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  9. Started by haris,

האם כדאי או שווה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Field Value Video Adapter ATI Radeon X550 (RV370)

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  10. Started by rivking,

יש ברשותי מעבד Pentium D 915 2.8Ghz עכשיו הוא על OC ל3.4 והטמפ' עומדת על 45-50 (תלוי אם המזגן דולק) במנוחה ו-55 במאמץ, למאמץ אני קורא סופר פאי חישוב של 8MB דרך אגב יצא לי ב-3.4Ghz יצא לי 39 שניות בסופר פאי בחישוב של מיליון ספרות זה טוב? (אני סבור שזה טוב...) הקירור שיש עכשיו על המעבד הוא : http://shop.key.ru/photo/items/47895.jpg אם הטמפ' לא טובה איזה קירור מומלץ לי לקנות נגיד בתקציב של עד 150 שקל... (ה-AC Freezer 7 Pro יהיה טוב?)

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  11. Started by andd,

http://i28.tinypic.com/2krmv4.jpg זה אחרי ששחקתי בASSASSINS CREED איזה שעה 88GT BFG OC + accelero s1 q6600 + freezer 7 pro ללא OC ואני רוצה לעשות OC למעבד ל3.0 ככה, האם כדאי לי לקנות קירור יותר טוב? והמעבד, באיזה טמפ' אני צריך להתחיל לדאוג? 60+ זה עדיין סביר? (שלי אף פעם לא עבר את ה60, רוב הזמן בLOAD הוא מקסימום על 55)

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  12. שלום קניתי מחשב חדש ובמקום קירור סטוק לקחתי TT SILENT BOOST K8 וגם דרך אגב יצא לי יותר זול רציתי לדעת מה אמורה להיות הטמפ' עם הקירור הזה בנוסף יש לי 5 מאווררים במארז כולם 80מ'מ אחד בדלת שניים מקדימה ושניים מאחורה הטמפ' שלי 50 מעלות בביוס והRPM של המאורר הוא 2600 בערך איזה טמפ' אמורה להיות?

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  13. Started by oryrm19,

שלום, יש לי כרטיס 6600GT בחיבור PCI-E. אני רוצה לעשות לו OC קטן. השאלה שלי אם צריך להפעיל 3dmark או HDRIBL אחרי כל פעם שאני מעלה את הליבה והזכרונות ב5? להפעיל את התוכנה חצי שעה בכל פעם שמעלים 5 Mhz זה תהליך קצת ארוך מדיי לא? אגב, הכרטיס שלי מגיע ל87 מעלות במאמץ (הכי הרבה שהגעתי גם אחרי כמה שעות משחק) בלי OC ובלי כלום. זה גבוה מדיי?

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  14. המעבד שלי intel pentium d 820 לוח האם gigabyte ga-vm900m עקבתי אחרי המדריך באתר וכשאני נכנס לביוס אני לא רואה את המסכים של קביעת תדרים וכו' בנוסף יש לי תוכנה (easy tune 5) של גייגהבייט שאמורה לעשות המהרה מהוינדוס אבל הלחצן של ההמהרה כבוי בבקשה צריך עזרה....

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  15. Started by parker8,

מוכרים אותו באותו סדר גודל של ה-BT, איך הוא לעומתו? הוא פשוט מצא קצת חן בעיניי, בגלל היופי המדהים שלו, וגם הוא מאוד משתלב במארז של GIGABYTE 3D-AURORA, שיש מצב שאני אקנה אותו... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  16. קניתי מאורר חדש של 120Mצ של AC. אני רוצה להחליף אותו במאוורר שכבר קיים. אפשרות אחת - המאוורר הקדמי שמכניס אפשרות שנייה - מאוורר אחורי שמוציא. מה עדיף להשקיע את המאוורר החדש, מקדימה או מאחורה? הקדמי מכניס ישר על הHD.

17. את מה שצריך לרשום בטבלה של מהירות המאוורר הממוצעת לבעלי ATI 3870X2 תודה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  18. Started by a-gold,

אם אני שם ככה מאורר זה בסדר הוא יאורר טוב? או שעדיף שהוא ישב במקום שלו עם ברגים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  19. הלוח אם שלי הוא intel etonvilled915gev ומאבד של gigabayt 3.0

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  20. Started by PzD,

מתכנן אובר קלוקינג לכרטיס מסך אוקיי הכרטיס שלי הוא Radeon gigabyte X800XL 512MB קיצר אני מתכנן לו אובר קלוקינג..כמה מהירות לדעתכם אני אמור לשים?? ועם למישו יש מדריך טוב לייעוץ נכון.. זה יעזור

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  21. Started by stinky_fishy,

יש לי לוח אם DS3P מעבד E6600 זכרונות של TWINMOSS 2024 800MHZ עם קירור BIG TYPHOON של THERMALTAKE אני מגיע ל OC של 3000 בלי בעיות בכלל ב IDLE יש לי 35C ובעבודה יש לי 55C בערך אבל שאני מעלה בטיפה את הוולטים או את ה FSB הטמפ' קופץ לי לאיזה 70-80 והמחשב לא יציב מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  22. שלום יש מארז של טרמלטייק קסייזר 3 הפול טוור עם 7 מאווריים של 80 והמעבד שלי זה אטלון אקס פי 2800+(עם קירור סטוק) המעבד דיי חם 55 במנוחה (אבל המחשב בחיים לא מתחבה) שמעתי הרבה ביקורות על ה-BT ומה שאני מחפש זה בעיקר שקט מה אתם חושבים עליו??? והכרטיס מסך שלי זה גיפורס אסוס 5900 יש עליו מאווררים שעושים רעש של מכסחת דשה שמעתי כל ה-Arctic-Cooling NV Silencer 4 REV2 רציתי לדעת אם הוא באמת שקט או לא או יש משהו יותר טוב שאתם ממליצים בבקשה זה דחוף לי! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  23. Started by rani,

Tuniq Tower לתושבת 478 למעבד P4 3GHz כמו שאמרתי התקציב שלי הוא 250 אני יכול לחרוג קצת.. מה שאני צריך עכשיו זה מקום שאני יכול לקנות אותו.. אני מעדייף לעשות את זה בהזמנה... מישהו מכיר אתר כזה שעושה הזמנות.. ואם כן ויש אתר כזה והוא לא מוכר את זה,אשמח לשמוע איזה קירורים הוא מוכר..

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז יש לי: AMD Athlon 64 3200 Venice S939 והטמפ' שלו היא: 37 מעלות במאמץ. עכשיו זאת טמפ' טובה? יש לי מאוורר לא כל כך מוצלח נראה לי.. הנה הדגם: http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889.htm אם אפשר אולי תביאו דעה על המאוורר .. תודה מראש.. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  25. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני עושה OC לGPU שלי עם RIVATUNER והגעתי לשיא שלי - 675/999 שזה נחמד אבל לא משהו יותר מזה הכרטיס לא מצליח לסחוב אז אני משער שאם אני יעלה לו VOLTAGE אז אני יוכל לסחוב יותר (תקנו אותי אם אני טועה) מישהו יודע איך אני יכול לשנות VOLTAGE ב POWER USER של הRIVATUNER תודה דרך אגב OC עם ATITOOLS עושה לי בעיות מאחר שבאמצע משחק הוא מחליף לי ל 2D וגורם בעצם לFREEZE תודה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות

דיונים חדשים בפורומים