אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
האם קירור מעבד לסוקט 775 (כמו tuniq tower) יתאים למעבדי penryn ?
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש ספק כוח שיחזיק לי את המערכת יציבה ויחזיק גם את ה6800LE שיגיע יחד עם הספק החדש המחירים שאני יכול לשלם זה 300-400 ש"ח תודה לכל מי שיעזור לי
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
כשאתם אומרים יחס 1:1 או 3:4 , קראתי את המדריכים באתר אבל לא הבנתי מז"א יחס , בין מה למה ומה טוב מה רע , זה קטע מסובך... וכשאתם אומרים מכפלות למה אתם מתכוונים? תודה על העזרה וסליחה על הטיפשות...
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
יכול להיות שזאת הטמפ' של המעבד שלי? לא עשיתי שום OC והקירור רגיל, זה שבא ביחד עם המעבד. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
הלוח המסריח שלי לא נותן לי לשנות את יחס הזכרונות/מעבד, אבל הוא מאפשר להאט את הזכרונות ל-333, 266 ו-200 מה"צ. השאלה שלי היא: נניח שאני מאט את הזכרונות, האם אוכל להריץ אוברקלוק למעבד מבלי שהזכרונות יעברו את מהירות הסטוק שלהם?
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
מיפרט: מעבד: amd athlon 64 x2 dual core 4000+ כרטיס-מסך: giga-byte 7300 gt לוח-אם: giga-byte ga-m61sme-s2 hd-1: samsung sp0824n 80 gb hd-2 wd 1600aajs אני מחפש אמצעי קרור לכרטיס-מסך+למעבד+ללוח-אם בתקציב של 150 ש"ח לכל מוצר מישהו יכול לעזור בבקשה המחשב שלי חםםםםםםםםםםםם!!!
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB , המאוורר שנמצא על הכרטיס רועש מאוד מה ניתן לעשות על מנת להפחית את הרעש. האם החלפת למאוורר אחר יעזור ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן להאט את המאווררים של הטרנספורמר בינתיים עד שאני אקנה חדשים..המאווררים עושים רעם של מטוס סילון... אגב, ניתן לכבות את הלדים על המאווררים דרך המחשב?
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים לראות בחתימה שלי עשיתי OC למעבד שלי...כל פעם העליתי קצתב-FSB עד שהגעתי למכפלה הנוכחית שלי שהיא 133X148=1850...עכשיו שמתי לבשכל פעם שאני מעלה ב-FSB את מספר המגה הרצים אז גם מספר המגה הרצים שלהזכרונות כך שלדוגמא: אם שמתי את ה-FSB על 148 מגה הרץ, גם הזרונות יהיועל 148 מגה הרץ...בעקרון רציתי להמשיך ב-OC אבל שמתי לב שכשאני מגדיל אתה-FSB לרמה הבאה(150)הזכרונות לא עולים גם כן ל-150 מגה הרץ אלא חוזרים ל-120 מגה הרץ ומתחילים את הספירה מההתחלה(כך שאם הגדיל את ה-FSB ל-152הזכרונות יעלו ל-121 מגה הרץ וכן הלאה).. למה זה קורה? האם זה פוגע בביצועי הזכרונות? כדאי לי להמשיך עוד קצת ב-OC למרות שהמגה הרצים של הזכרונות יהיו נמוכים יותר? אני מבקש שרק מי שבאמת מבין יענה... תודה …
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
אוקיי יש לי R9600PRO sapphire אני רוצה לעשות לו OC ורציתי לדעת כמה להעלות בליבה וכמה בזכרונות כל פעם? ואחרי שאני מעלה כל פעם את המהירות כמה פעמים להריץ 3DMARK?? והאם להעלות בהתאמה את הזכרונות והליבה הכוונה אם אני מעלה X בליבה להעלות ביחד עם זה X בזכרונות ??או אחרת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
איך הV1 בביצועים על 1200 סלד..? האם הוא שקט על כזה סלד..? הוא שצריך להוריד אותו עודד..?
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
רציתי לשאול את בעלי הקירור הנ"ל לצ'יפסט (http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014) האם אפשר להזיז את צלעות הקירור שלו לכיוון כלשהו? (האם אני יכול לכוון את הצלעות שלו יותר לכיוון ימין/שמאל וכדו'..) הקירור הזה גדול? תופס הרבה מקום? אני שוקל לקנות אך חושש שזה יעשה לי בעיות עם הקירור למעבד שהמאורר עצמו נמצא "באויר" ממש צמוד לצ'יפסט ואני מפחד שזה יכנס אחד בשני והקירור יפריע למאורר להסתובב. תודה רבה והמשך יום נהדר.
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
אני לא יודע כלום אבל ממש כלום על אוברקלוקינג ורציתי לדעת כמה דברים: 1.לאילו רכיבים אני עושה OC 2. איך אנשים מגיעים לרמות כלכך גבוהות?? 3.אינטל e6600 ו ge force 7900 gs טובים ל OC 4. מה צריך לעשות כדאי לבצע OC תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מ למארז. אני רוצה מאוורר יעיל וחזק שמכניס הרבה אוויר, אבל שלא יהיה מרעיש בטירוף. קנה מידה ל"מרעיש בטירוף": TT POLO 3-1 (אני יודע שזה למעבד- זה רק להמחשה ;D ) בעוצמה המקסימלית שלו.... תקציב עד שמונים שקל. כמו כן אני רוצה לקבל הסבר לגבי המאורר הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2270 אני מבין שיש בו בקרה אוטומטית של המהירות לפי מעלות, אבל ביחד עם זה גם שליטה ידנית. אם אני מחבר את השליטה הידנית, זה באופן אוטומטי מבטל את הבקרה?
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
או שיש משהו חריג? כי התקנתי אתמול את הfreezer 7 pro [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 417 צפיות
-
-
כרגע אין לי שום מאוררים על המארז עצמו (יש לי רק מאורר של המעבד והמאורר שבתוך הספק). אני מעוניין לשים מאורר אחד בדופן הצדי של המארז ומאורר אחר באחורי המארז. השאלה שלי היא איך אני צריך לארגן את הזרימה של האויר(כלומר איזה מאורר יוציא אויר מתוך המארז ואיזה מאורר יכניס אויר אל תוך המארז)? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אהלן חברים הגעתי ל4GHZ עם הטייפון! על מתח 1.5V מע' יציבה. הוספתי לOCDB אבל זה לא מתעדכן! טמפ' 48 - 63 מעלות!
-
- 3 תגובות
- 417 צפיות
-
-
חברה כמה אני יכול להגיע באובר עם קירו סטוק של קונרו כרגע אני על אובר מזערי והעלתי מ- 266 ל- 300 המעלות הם 34 למעבד. והזכרונות שלי הם בלי המפזרי חום האלה זה ישפיע חזק?? ושאלה אחרונה כמה מעלות צריך להיות ה-p5w dh delux כי אצלי הוא על 51 והמוכר אמר לי שזה בסדר גמור ככה זה אצל אינטל.. תודה לכל העונים..
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב עם מעבד E6750 , ולוח אם GA-P35-S3L , והמארז הוא HEC - 6A19 רציתי לדעת מה דעתכם על FREEZER-7-PRO האם הוא מתאים למארז/לוח אם (ז"א אם הוא נכנס) , כי הבנתי שהוא ממש גדול אין לי כוונה לעשות OC , או לפחות לא בקרוב ואם בכלל יש הצעות טובות יותר ?
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
אני קונה את המארז הנ"ל והייתי רוצה להוסיף לו 2 מאוררים של 92 מ"מ מקדימה. על איזה אתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
היי ממצב חברים שלי שמעו אני מאוד מעוניין באוברקלוק אני יודע לעשות אבל לא מצליח לי אני לא יודע למה... אגב יש לי מעבד 1.7 ,זיכרון 768 ולוח אם של SHUTTLE עכשיו שנכנסתי לביוסאז בהתחלה לא ידע למה אבל שמתי לב שכתוב ככה: core speed --800 MHz *8.0 bus speed----100 MHz למה זה ככה? הרי במחשב שלי כתוב בEVEREST+CPU-Z+מאפיינים של המחשב כתוב ש1700 זה מהירות המעבד והנה עובדה! אבל הקטע שאחריי שהעלתי למהירות מעבד מקורית שלי(100MHZ*17)לא השתנה כמעט כלום כי זה מהירות המקורית חחח אבל אחריי זה שבדקתי עם הטמפ' עלתה והיא לא עלתה אז העלתי ל 100MHZ*20 שזה יוצא 2.0 MHZ אז אחריי זה עוד פעם בדקתי ולא לא השתנה כלום!! התמונה שראיתם היא בדיוק אותו הדבר! מלפניי ומאחריי למה זה ככה מישהו יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים יש לי מחלוקת בעבודה מה יותר טוב קירור אוויר או פאסיבי (לכרטיס מסך) ועם איזה הכי עדיף לעשות OC תודה
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה את הכרטיס הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT OC EDITION (CM COOLING) 512MB DDR3 - RETAIL קודם כל מה זה XT OC?? (מה קשור הXT פה?) וכמו שאני רואה זה גירסא מומהרת של הכרטיס שהחברה עשתה כי זה כתוב על האריזה, כתוב גם קירור של קולר מאסטר... ובתמונה הקירור נראה רציני מאוד... הוא יספיק?
-
- 4 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי ליותר שקט אז חשבתי להכין פאן באס עם מפסקים של שני מצבים (כבוי, דלוק) ולכבות שלושה מאווררים בזמן שאני הולך לישון או בזמן שאני רק גולש באינטרנט או רואה סרט, והדליק אותם בזמן משחק. נכון לעכשיו, יש לי ארבעה מאווררים: 92 למעבד, 92 לדלת, 120 מקדימה ו-120 "אגזוז" (ואחד לכרטיס מסך שלא החשבתי...). המפרט בצד ימין והטמפ' של המעבד היא ~45 מעלות עם כמה תוכנות פתוחות. הטמפט' של הכרטיס מסך היא עד 63 במאמץ... עכשיו, השאלה שלי היא אם זה יהיה בסדר לכבות את שלושת המאווררים ולהשאיר רק את זה של המעבד פועל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
יש לי מעבד A64 +3000 עם לוח אם MSI K8N Platinum בתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם (CoreCenter) אפשר לשלוט על כל מני דברים כמו מתח לזכרונות וכאלה. יש שם גם אפשרות לעלות את ה-Mhz זה הגיוני? לא צריך קודם לפתוח את נעילת המעבד? עוד שתי שאלות: 1)מה קורה ואיזה נזקים זה יכול להביא אם אני מעלה את המתח לזיכרון? 2)מה קורה ואיזה נזקים זה יכול להביא אם אני מעלה את המתח לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-