עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קירור עד 200 שקל ל: AMD ATHLON 64 BIT dual core 4200 עדיפות יותר ביצועים פחות חשוב השקט.

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  2. Started by eranisra,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם כרגע הזכרונות שלי אחרי הOC עובדים על 830(לא שיניתי תזמונים נשארו על 4-4-3-5). האם זה מסוכן להם? (אולי מבחינת חום או משהו אחר?), בדיקת פריים שמונה שעות יציב.

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  3. Started by the duck,

אני צריך מאוור 92 ל THERMALRIGHT ULTIMA 90 שיהיה חזק וגם שקט תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  4. Started by mazoneli,

עשיתי OC ל 333 * 9 והאפשרות של הורדת המכפלה קיימת ומופעלת כך שהמעבד לא מאומץ המכפלה היא 6 יש עם זה איזשהיא בעיתיות ? אין לי בעיות יציבות בינתיים והטמפרטורה 54-57

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  5. Started by motifi,

האם זה תקין ? לשעה זו חום חדר רגיל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  6. Started by TheWave,

שלום! אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיקרר לי את המעבד טוב. קראתי פה הרבה כתבות על מאווררים. אני רוצה לדעת איזה מאורר כדאי לי לקנות התקציב שלי הוא עד 250 שקל איזה מהמאוורים כדאי לי לקנות? Thermalright SLK 600 Thermaltake Volcano 11 Thermaltake Volcano 12 Zalman CNPS6000 אני רוצה שהמאורר יהיה שקט ומקרר טוב אני פתוח להצעות תודה!

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  7. Started by sahargt,

אני חושב לעשות OC למחשב שלי אז חפשתי בביוס את האופציה שאפשר לשנות את המהירות ולא מצאתי הלוח שלי אסוס P5B דלוקס אז למי שיש את אותו לוח שיכול לעזור לי אני ישמח

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  8. Started by tsvika,

יש לי מעבד Intel Pentium4 2.66GHz northwood בסוקט 478 מישהו יכול להמליץ לי על קירור יעיל ושקט? (לא קירור מים או גז)

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  9. יש לי מעבד P4 3G 775 ואני מעוניין לדעת האם ישנה ואם כן איזו, תוכנה אשר מציגה את טמפרורת המעבד.

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  10. חבר'ה, המערכת היא עם מעבד Pentium D 2.8GHz ולוח אם ישן רצח + ספק ג'רני + דיסק קשיח 80 ג'יגה סמסונג פשוט. הטמפרטורות שלי כרגע: הטמפרטורה בחדר היא בממוצע 32 מעלות (גם ככה בזמן צילום המסך). האם זה סביר? ומה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  11. Started by haviv822,

כשקניתי תמחשב (ראו מפרט) לפני כחצי שנה המחשב הורכב במעבדה. הפריזר הורכב כשהמאוורר לכיוון הכרטיס מסך, ויש אולי מרווח של 2 ס"מ בינו לבין הכרטיס. וגב הפריזר לכיוון הזכרונות (לוח לאן פרטי) השאלה שלי אם אני יכול לשנות את הכייוון כך ש המאוורר של הפריזר יהיה לכיוון הכוננים,פלפוי וכו'.. וגבו יהיה לכיוון האחורי של המארז שם נמצא מאוורר 12 ס"מ שיוציא את החום שיצא מגב הפריזר. ראו תמונה, האם זה אפשרי וכדאי ?

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  12. Started by shmulikg,

האם לקחת SPARK 7+ (לא אכפת לי הרעש ) יש תקציב עד 300 ש''ח ...

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מערכת קירור למחשב שלי לא משהו יקר אני אשמח להמלצות ועזרה. עכשיו רציתי לדעת איזה קירור מתאים למחשב שלי... פרטים: ====== Processor ====== Manufacturer Intel Corporation Processor Name Intel® Pentium® 4 CPU 1500MHz External Clock 100 MHz Bus Speed 400 MHz Processor Speed 1.5 GHz Stepping 10 Form Factor ZIF Socket +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ אשמח אם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  14. Started by coolmeen,

קירור המים ,המים המועברים דרך הרדיאטור כאשר יוצאים מהרדיאטור יוצאים ממנו קרים או שהברזל מתקרר? האם זה נועד שהמים יתקררו או הברזל עצמו אולי בשביל גם קירור המארז? מישהו יכול להסביר לי בבקשה את אופן הפעולה זה ממש פשוט אבל לא מבין את החלק הזה

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  15. ואם כן איך אפשר לפתור את זה??

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  16. Started by Oranili,

אני עושה OVERCLOCK לכרטיס מסך שלי 6600 GT וכל פעם הוא מאפס אותו שעולה הווינדוס ... למה זה ?

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  17. Started by GrayFox,

מה נשמע אנשים יש לי מחלוקת בעבודה מה יותר טוב קירור אוויר או פאסיבי (לכרטיס מסך) ועם איזה הכי עדיף לעשות OC תודה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  18. שלום לכולם ! רציתי לעשות אוברקלוק צנוע ללא חשש לאי יציבות עם - E6300 לוח 965S3 זיכרונות TWINMOS 667 CL5 וקירור פריזר פרו ושאלת המפתח - על כמה כדאי לשים את הFSB ? תודה מראש ! ליאור.

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  19. Started by haris,

האם כדאי או שווה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Field Value Video Adapter ATI Radeon X550 (RV370)

• 4 תגובות
    • 431 צפיות
  20. Started by udipo71,

שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  21. Started by ratzabi,

יש לי מעבד A64 +3000 עם לוח אם MSI K8N Platinum בתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם (CoreCenter) אפשר לשלוט על כל מני דברים כמו מתח לזכרונות וכאלה. יש שם גם אפשרות לעלות את ה-Mhz זה הגיוני? לא צריך קודם לפתוח את נעילת המעבד? עוד שתי שאלות: 1)מה קורה ואיזה נזקים זה יכול להביא אם אני מעלה את המתח לזיכרון? 2)מה קורה ואיזה נזקים זה יכול להביא אם אני מעלה את המתח לכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  22. שלום קניתי מחשב חדש ובמקום קירור סטוק לקחתי TT SILENT BOOST K8 וגם דרך אגב יצא לי יותר זול רציתי לדעת מה אמורה להיות הטמפ' עם הקירור הזה בנוסף יש לי 5 מאווררים במארז כולם 80מ'מ אחד בדלת שניים מקדימה ושניים מאחורה הטמפ' שלי 50 מעלות בביוס והRPM של המאורר הוא 2600 בערך איזה טמפ' אמורה להיות?

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  23. Started by parker8,

מוכרים אותו באותו סדר גודל של ה-BT, איך הוא לעומתו? הוא פשוט מצא קצת חן בעיניי, בגלל היופי המדהים שלו, וגם הוא מאוד משתלב במארז של GIGABYTE 3D-AURORA, שיש מצב שאני אקנה אותו... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  24. קניתי מאורר חדש של 120Mצ של AC. אני רוצה להחליף אותו במאוורר שכבר קיים. אפשרות אחת - המאוורר הקדמי שמכניס אפשרות שנייה - מאוורר אחורי שמוציא. מה עדיף להשקיע את המאוורר החדש, מקדימה או מאחורה? הקדמי מכניס ישר על הHD.

25. יש לי את הלוח הנ"ל על מעבד סמפרון 3000 עם המאוורר הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 המעבד בזה הרגע עומד על 39 מעלות 1. האם כדי לבצע אוברקלוק ?( או שהלוח לא בנוי לזה ) 2. האם המאוורר הזה מספיק ? 3.התקנתי את התוכנה ITUNE 2.5 וקיבלתי את ההודעה הבאה - האם אני אמור לשנות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 431 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.