אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
האם למרוח על כל המעבד ( DUAL CORE AMD +3800) שיכבה אחידה ואז להניח את הבלוק של הקירור מים או שיש שיטה אחרת ?
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי לוח של msi neo2 platinum מעבד 3000 venice amd זכרונות של ceon cl 2.5 שניקנו בivory השאלה אם אני רוצה לעשות oc למעבד האם כדאי להחליף את הזיכרונות האלה ואם כן לאיזה סוג ואיזה חברה וכמה הם עולים? תודה
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים יש לי מחלוקת בעבודה מה יותר טוב קירור אוויר או פאסיבי (לכרטיס מסך) ועם איזה הכי עדיף לעשות OC תודה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד Pentium D 915 2.8Ghz עכשיו הוא על OC ל3.4 והטמפ' עומדת על 45-50 (תלוי אם המזגן דולק) במנוחה ו-55 במאמץ, למאמץ אני קורא סופר פאי חישוב של 8MB דרך אגב יצא לי ב-3.4Ghz יצא לי 39 שניות בסופר פאי בחישוב של מיליון ספרות זה טוב? (אני סבור שזה טוב...) הקירור שיש עכשיו על המעבד הוא : http://shop.key.ru/photo/items/47895.jpg אם הטמפ' לא טובה איזה קירור מומלץ לי לקנות נגיד בתקציב של עד 150 שקל... (ה-AC Freezer 7 Pro יהיה טוב?)
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי מעבד A64 +3000 עם לוח אם MSI K8N Platinum בתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם (CoreCenter) אפשר לשלוט על כל מני דברים כמו מתח לזכרונות וכאלה. יש שם גם אפשרות לעלות את ה-Mhz זה הגיוני? לא צריך קודם לפתוח את נעילת המעבד? עוד שתי שאלות: 1)מה קורה ואיזה נזקים זה יכול להביא אם אני מעלה את המתח לזיכרון? 2)מה קורה ואיזה נזקים זה יכול להביא אם אני מעלה את המתח לכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
האם ניתן לשפר את הבצועים של מחשב זה ע"י OC ובכמה ואם ניתן לשפר את המפרט של המחשב הנ"ל QE6700 2.67G ומאורר של INTEL שמגיע עם המעבד 775con P5B green 965P S/L1 2Gb /667 Kingston 250GB 16m SATA-II W.D. GeForce 7600GS 512Mb DVI תודה
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה ואז בסוף הוצג לי סיכום...זה אומר שהכל טוב ואין קפיצות במתחים?
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! יש לי כרטיס 6600GT של XFX , אני רוצה לדעת על איזה תדרים הוא עובד אבל כל אחת משלוש התוכונת הבאות מראה לי משהו אחר הנה תמונות : 1. 2. 3. אז איזה מבין כל אלו הם התדרים האמיתיים שעליהם הכרטיס עובד... ועוד שאלה נניח והליבה על 300 והזיכרון על 1000 ,אז אם אני מגדיל את הליבה ל-500 ומוריד את הזיכרון ל-800 הכרטיס יתן ביצועים יותר טובים? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום יש ל מעבד ATHLON64 3200 עובד בהגדרות מקוריות(לא אוברקלוק) והליבה שלו רותחת בזמן מנוחה הטמפ' עומדת על 55-60 מעלות (CORE) והמעבד עצמו במנוחה עומד על 40מעלות אבל למה הליבה שלו בפנים רותחת בהרבה מהטמפ של המעבד עצמו? בקיצור הליבה של המעבד חמה בהרבה מהטמפ של המעבד ומה הטמפ' המומלצות לליבת המעבד שלי עד כמה מותר לה להגיע? התוכנה הזאת "COR TEMP" תוכנה טובה ומראה טמפ' אמינות בדקתי אם עוד תוכנות והם אותו הדבר מציגות וישל לה קצב ריענון מהיר זאת אומרת שהטמפ' ניראות בזמן אמת ומהר מתעדכנות... והתוכנה השניה מראה את הטמפ' של המעבד עצמו: הכי חשוב לי השאלה אם הטמפ' בסדר ומה הטמפ' המומלצות לליבה של המעבד? תודה יקיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
השאלה הנ"ל דרך אגב היצרן הוא ASUS??? תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אוברקלוק לסלרון 2.4 העלתי אותו ל 3.2 וכשאני שומר ומפעיל מהתחלה המסך שחור והנורה מהבהבת באדום.. אמרו לי שאני צריך להעלות מתח . מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי לעלות מתח (איזה תוכנה לכמה לעלות ומה לעלות את המתח)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
מישהו שיש לו את הלוח הנ"ל, ועשה איתו אוברקלוק לCONROE יכול בבקשה להסביר מה השלבים שאני אמור לעשות שם? כי לפי המדריך זה לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש איזו תוכנה דרכה אני יוכל לכוון את מהירות המאווררים במארז? לגבי ה-OC, בוצע OC ל-3GHZ על מעבד q6600, אבל אני עדיין רואה שהמהירות עליו הוא רץ היא 2.4GHZ.. הבנתי שאני צריך לכבות משהו בביוס בשביל שירוץ על 3GHZ.. מה הדבר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס עם הקירור הזה והאמת שהוא בכלל לא שקט ואין אפשרות לראות את הRPM של המאורר אלה רק את הFAN DUTY ובנוסף לא נראה שהוא ממש מגיב לשינוי המהירות ידנית.. יש עוד מישהו עם הכרטיס הזה שאצלו זה שונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד 1.5 ג'יגה על לוח של via... התחלתי להעלות את הbus מ100 ל106 המכפלה היא 15 ולכן הגעתי לכמעט 1.6. כדי להמשיך את האוברקלוק בבטיחות רציתי לבקש מספר עצות ע"פ התמונה הבאה המציגה את כלח החומרה שיש לי: בנוסף לכך כשאני מגיע לחלון שבו מעלים את המגה-הרץ בביוס יש לי עוד שתי אפשרויות שלא נגעתי בהן והם: auto detect dimm\pci משהו כזה וזה היה על enabled ובשורה שנייה היה לי spread spectrum שהיה על disable האם אני צריך לשנות הגדרות אלו כדי להמשיך באוברקלוק. תודה לכל העוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
עשיתי OC ל 333 * 9 והאפשרות של הורדת המכפלה קיימת ומופעלת כך שהמעבד לא מאומץ המכפלה היא 6 יש עם זה איזשהיא בעיתיות ? אין לי בעיות יציבות בינתיים והטמפרטורה 54-57
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
AMD Athlon64 3700+ (S-939 מעבד GYGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E לוח אם GYGABYTE GeForce 6600GT 256Mb DDR3 כרטיס מסך Corsair 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 X2 זכרונות MAXTOR 200GB (8MB) SATA II דיסק קשיח LG 16x48 White אני יודע..? כונן דיוידי אבקש לדעת אם מפרט זה יאפשר לי לעשות אוברקלוק רציני למעבד, ואם לא איזה חלק יעשה בעיות ולמה להחליף אותו תודה.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הבעיה היא מאוד פשוטה ברגע שאני שם FSB של 320 הוא לא מזהה את הכוננן SATA2. מה עושים אין איזה פאץ' שמסדר את הביוס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולםאני בדיוק מסיים את מערכת העבודה משחקים החדשה שלי ובגלל אילוצי זמן אין לי זמן לעבוד עלייה ולייצב אותה.הייתי שמח אם אוברקלוקר רציני היה יכול לקחת אותה להרכיב את הקירורים החדשים לעשות קצת סדר ולהביא אותה לאוברקלוק יציב מקסימלי. כל זה בתשלום כמובן.המפרט הוא :ex38-dq6q6600corsair pc2-8888 1111mhz cas 4 dominatorzalman hp-850sapphire 3870x2wd aaks 500gbהשבוע מגיע הלופ למעבד הכולל ek supremeswiftech mcr320 with yate loonskspc dual bay pump res 750lph 1.8m headכל זה יושב ב p182מה שצריך לעשות זה להחליף ספק להתקין את קירור המים חיצונית עם radbox ולהגיע למקסימום היציב למעבד ולכרטיס המסך.כפי שציינתי אני מוכן לשלם על העבודה וכן להביא כל חומרה נוספת נדקשת בגבול הסביר.
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שני השאלות מתייחסות למאווררים למארז. *איזה מאוורר למארז 120mm מומלץ לקנות? אני ראיתי שהGlacialTech GT1225HBDL-1 Hydrodynamic Bearing 120mm 18dba 36CFM שמחירו 40 שקלים הכי מומלץ. אכן? *האם כל מאווררי ה80mm משמיעים רעש? לי יש 2 וכששקט (בלילה לדוגמא) שומעים אותם במרחק של 3 מטר ואף יותר. האם זה הגיוני? ואם יש מאווררי 80mm חרישיים, כמה מאוורר כזה עולה?
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
-
קניתי מארז סמוראי ויש שם רק מאוורר אחד בצד אז רציתי לדעת איזה מאוורר כדאי לי לקנות כדי להוסיף אותו למארז כדי שהמארז לא יתחמם יותר מידי.. תביאו לי בבקשה קישור למאוורר מהאתר http://www.logicpc.co.il תודה! ;D
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
היי ושלום ברצוני לדעת :8800gts 320 מה התוכנה המומלצת לאוברקלוק? ואם יש הגדרות מומלצות אשמח לדעת ה BFG משתוקק לדהור קדימה.................[br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 13:00:23 ניסיתי להוסיף את ממשק האובקלוק של nvidia רק משום מה הוא לא מופיע?מערכת הפעלה ויסטה מישהו יודע מדוע? Coolbits
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-