עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ras81,

שלום רציתי לעשות OC וראיתי שיש FSB/CPUומעליו FSB/LTD מה זה כל אחד ועל איזה ערך לשים אותם? מתחת ל-10 זה ממהיר? חיוונתי את הFSP/CPU ל11X ולא ראיתי שום שינוי (הסתכלתי באוורסט והשינוי היה רק 200.88 במקום 200) מה עושים בדיוק? תודה

2. Started by dv1R,

דבר ראשון המפרט שלי: amd athlon 1.7 256 ram gf 4 mx440 רציתי לדעת לכמה אני יכול לשדרג את המחשב שלי, ל2 GHZ ויותר ( אם בכלל) והוספת ראם עד ל1024, ואם אפשר גם מחירים יעזרו... תודה רבה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  3. אני לא מצליח לשלוט על מאווררים דרך ספיד פאן..למה?

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  4. Started by sharon555,

היי, איך אני יכול לבדוק אם כרטיס מסך עבר אוברקלוקינג בכל צורה שהיא ?? זה יכול להיות כרטיס PCI-E או AGP במקרה שלי הכוונה ל AGP תודה מראש

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  5. הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף מבין אלו : 1. PIPE 101 rev2 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/pipe101/pipe101.htm אם יש מאוורר 80 / 90 שקט חזק וטוב שאפשר להמליץ פה עליו והם יהיו שילוב טוב אז אשמח לקבל המלצה 2. SILENT 939 http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0200silent939/cl-p0200.htm לכאורה נראה שהוא הכי עדיף מבחינת משקל ורעש ומחיר אבל לא בטוח לגבי יכולות הקירור שלו 3. +6 HYPER http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B למרות הגודל הוא נראה לי הכי מבטיח אך השאלה אם כדאי להשקיע בכזה משקל וגודל מבחינת סיכון וגם מחיר דיי גבוה 4. HYPER 48 http:…

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  6. מה עדיף ומה ההבדל בין MX-1 ל- AS-5 ? בקשר למאוורר, הוא נמצא רק בפנדס ויחד עם משלוח ממש לא משתלם לקנות אותו. מישהו ראה את ה- AKASA AMBER במקומות נוספים??? ...המרטש

• 3 תגובות
    • 407 צפיות
  7. Started by ronma1,

יש לי מעבד שבזמן האחרון לא מספק מן הסתם (2.4 HT עם ליבת נורטווד) עכשיו המחשב של DELLדגם OPTIPLEX GX270 עם ביוס של פוניקס (לפי מה שהבנתי ממה שכתוב שם למעלה ) ניסיתי להכנס לביוס ולמצוא את ההגדרות של הOC אבל אין לי כלום כאילו זה נעול... או שאין כזאת אפשרות למישהו יש מושג מה לעשות או לאן להיכנס? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 407 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

אהלן חברים הגעתי ל4GHZ עם הטייפון! על מתח 1.5V מע' יציבה. הוספתי לOCDB אבל זה לא מתעדכן! טמפ' 48 - 63 מעלות!

• 3 תגובות
    • 407 צפיות
  9. Started by ofir667,

הנה המערכת: (ואני לא מתכנן OC) core 2 duo E6300 Asrock conroexfire 1GB DDR II 667 TwinMos X 2 X1900xt 512MB WD 250GB 16MB אמרו לי שצריך קירור לכרטיס מסך, השאלה אם צריך גם קירור למעבד? תנו לי המלצה על קירור טוב ואיכותי לכרטיס מסך אבל שיהיה זול (שלא יהיה זבל)

• 3 תגובות
    • 407 צפיות
  10. חברה כמה אני יכול להגיע באובר עם קירו סטוק של קונרו כרגע אני על אובר מזערי והעלתי מ- 266 ל- 300 המעלות הם 34 למעבד. והזכרונות שלי הם בלי המפזרי חום האלה זה ישפיע חזק?? ושאלה אחרונה כמה מעלות צריך להיות ה-p5w dh delux כי אצלי הוא על 51 והמוכר אמר לי שזה בסדר גמור ככה זה אצל אינטל.. תודה לכל העונים..

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  11. Started by gania23,

יש לי את הכרטיס BFG Geforce 7800 GS OC עכשיו הכרטיס כפי ששמים לב כבר מואץ עכשיו רציתי לדעת עם כדיי לעשות לו אוברקלוק ועם כן אז איך עושים את זה ועם זה יישפר לי את הכרטיס בצורה משמעותית... תודה

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  12. Started by a_beilis,

הקירור הסטוק נורא מרעיש...אני מעוניין להחליף לקירור שקט וגם יעיל(יותר חשוב שקט) בעלות של עד 150 שקל+- תודה מראש

• 8 תגובות
    • 407 צפיות
  13. Started by Zod,

שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד. שאני נכנס לביוס אני לא רואה תאפשרות לעלות את ה FSB,אני רואה רק את הטמפרטורות. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איפה עושים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-M51GM-S2G ד"א יש תוכנה שבא עם הלוח אם שדרכה אפר לעלות FSP ומתחים, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט אז הכל מתאפס. תודה לעוזאים

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  14. Started by suslik,

אני לא מבין גדול ב-OC ??? תראו מה עשיתי , דעות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה מעבד- AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 @2200Mhz לוח אם- M2N32-SLI DELUXE זיכרון- DDR2 TwinMOS 4*512M קירור- Zalman CNPS9500 AM2 ספק- Enermax 535W הט'פ לא יורדת מתחת ל-40 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 407 צפיות
  15. אז ככה : המחשב שלי מסוג פנטיום D עם לוח אם של אינטל וקרור סטוק. לאחרונה התקנתי כרטיס מסך מסוג 7600GT של EVGA מאז ההתקנה הטמפ' של המעבד עלתה מסביבות ה 48-52 (כשאני משתמש באופיס אינטרנט וכד') לטמפ' של 55-60 עבור פעילות דומה ואני אפילו לא מדבר על מאמץ מיוחד. הטמפ' של הכרטיס עצמו היא בסביבות 48-49 מעלות (שוב, לא בדקתי בזמן משחק) אז ככה, המאוור של המעבד מסתובב במהירות של 1100 RPM איך אני יכול לגרום למאורר להתסובב טיפה יותר מהר ? (איזה תוכנה טובה יש לעשות את זה דרך ה ווינדוס ולא דרך הביוס? ) מה הטמפ' שבהן כרטיס המסך שלי אמור לעבוד? והאם יש עוד דרך להוריד את הטמפ' של המעבד מבלי לפרק ולהתקין את המאורר או להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  16. Started by moshe12,

אז ככה, לוח אם gigabyte 965p ds3p (הוא טוב בכללי ל OC?) מעבד intel e6300 אני צריך בלוק קירור מים ל CPU תקציב 200-300 תודה

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  17. שלום לכולם ויום טוב. ברצוני להיות עם התדר הנוכחי שאני נמצא בו (2800 MHZ ) אך לעבוד כשהזיכרונות פועלים בתדר של 667 .. אני משתמש עם הקירור Big Typhoon VX פרטים : מה אוכל לעשות בנידון ?

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  18. מה המצב אנשים אני מצליח לעשות OC עם RIVATUNER אבל כאשר אני בIDLE הוא עדין עם OC ולא מוריד לCLOCK נמוך יותר יש למישהו פיתרון ?? תודה

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  19. רציתי לשאול את בעלי הקירור הנ"ל לצ'יפסט (http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014) האם אפשר להזיז את צלעות הקירור שלו לכיוון כלשהו? (האם אני יכול לכוון את הצלעות שלו יותר לכיוון ימין/שמאל וכדו'..) הקירור הזה גדול? תופס הרבה מקום? אני שוקל לקנות אך חושש שזה יעשה לי בעיות עם הקירור למעבד שהמאורר עצמו נמצא "באויר" ממש צמוד לצ'יפסט ואני מפחד שזה יכנס אחד בשני והקירור יפריע למאורר להסתובב. תודה רבה והמשך יום נהדר.

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  20. את מה שצריך לרשום בטבלה של מהירות המאוורר הממוצעת לבעלי ATI 3870X2 תודה

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  21. מיפרט: מעבד: amd athlon 64 x2 dual core 4000+ כרטיס-מסך: giga-byte 7300 gt לוח-אם: giga-byte ga-m61sme-s2 hd-1: samsung sp0824n 80 gb hd-2 wd 1600aajs אני מחפש אמצעי קרור לכרטיס-מסך+למעבד+ללוח-אם בתקציב של 150 ש"ח לכל מוצר מישהו יכול לעזור בבקשה המחשב שלי חםםםםםםםםםםםם!!!

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  22. קירור עד 200 שקל ל: AMD ATHLON 64 BIT dual core 4200 עדיפות יותר ביצועים פחות חשוב השקט.

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  23. Started by OFIRLEVY66,

בשיבל לפרק את הטוניק צריך גם לפרק את הלוח?

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  24. Started by LORIANTA,

או שיש משהו חריג? כי התקנתי אתמול את הfreezer 7 pro [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 406 צפיות
  25. Started by GrayFox,

מה נשמע אנשים יש לי מחלוקת בעבודה מה יותר טוב קירור אוויר או פאסיבי (לכרטיס מסך) ועם איזה הכי עדיף לעשות OC תודה

• 0 תגובות
    • 406 צפיות

דיונים חדשים בפורומים