אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח של msi neo2 platinum מעבד 3000 venice amd זכרונות של ceon cl 2.5 שניקנו בivory השאלה אם אני רוצה לעשות oc למעבד האם כדאי להחליף את הזיכרונות האלה ואם כן לאיזה סוג ואיזה חברה וכמה הם עולים? תודה
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
האם כדאי או שווה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Field Value Video Adapter ATI Radeon X550 (RV370)
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד Pentium D 915 2.8Ghz עכשיו הוא על OC ל3.4 והטמפ' עומדת על 45-50 (תלוי אם המזגן דולק) במנוחה ו-55 במאמץ, למאמץ אני קורא סופר פאי חישוב של 8MB דרך אגב יצא לי ב-3.4Ghz יצא לי 39 שניות בסופר פאי בחישוב של מיליון ספרות זה טוב? (אני סבור שזה טוב...) הקירור שיש עכשיו על המעבד הוא : http://shop.key.ru/photo/items/47895.jpg אם הטמפ' לא טובה איזה קירור מומלץ לי לקנות נגיד בתקציב של עד 150 שקל... (ה-AC Freezer 7 Pro יהיה טוב?)
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI K8N-NEO4-F שאלתי היא האם אפיק ה-PCIE נעול בלוח זה על 100 או 101? מפני שהבנתי שבלוחות שונים הנעילה שונה. בתודה מראש. .ProtoSs.
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס 6600GT בחיבור PCI-E. אני רוצה לעשות לו OC קטן. השאלה שלי אם צריך להפעיל 3dmark או HDRIBL אחרי כל פעם שאני מעלה את הליבה והזכרונות ב5? להפעיל את התוכנה חצי שעה בכל פעם שמעלים 5 Mhz זה תהליך קצת ארוך מדיי לא? אגב, הכרטיס שלי מגיע ל87 מעלות במאמץ (הכי הרבה שהגעתי גם אחרי כמה שעות משחק) בלי OC ובלי כלום. זה גבוה מדיי?
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
וטמפ' של 57 במנוחה האם זה תקין?
-
- 7 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום רציתי לעשות OC וראיתי שיש FSB/CPUומעליו FSB/LTD מה זה כל אחד ועל איזה ערך לשים אותם? מתחת ל-10 זה ממהיר? חיוונתי את הFSP/CPU ל11X ולא ראיתי שום שינוי (הסתכלתי באוורסט והשינוי היה רק 200.88 במקום 200) מה עושים בדיוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
?? תודה ,אני בטלפון עם הנציג מכירות
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
איזה מעבד חזק ? לא איזה צלחנו לעשות לו oc יותר חזק איזה אחרי oc יוצא חזק יותר ?
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 נורת'ווד 2.6 גיגא ,באס 800 מורכב עליו הגוף קירור של זלמן 7000 הנחושת. לוח אם גיגא באית הטמפרטורות אצלי בסדר גמור שלא עולות 25 במנוחה מה שמדאיג אותי שהחיישנים מזייפים אבל שמתי יד על ההטסינק וזה קר... היה לי מאורר 80 מ"מ למעלה במארז..הרעיש החלפתי אותו במאורר יותר טוב ויקר.. שוב הרעיש.. והאמת אני לא רואה שכ"כ יש לו צורך.. לכן ניתקתי אותו זה יזיק למשהו?? *. המחשב לא באוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
לאחר הרכבת גוף קרור arctic cooling freezer pro 64 על מעבד amd athlon 4800+ x2 טמפרטורת המעבד היא:30-35 במצב רגיל ובמאמץ 55 האים זה נורמלי? הישתמשתי במישחה שבאה על גוף הקרור לא שמתי מישחה לאחר שניקיתי את המישחה מהמעבד כך אמרו לי בחנות שקניתי מימנה את גוף הקרור האים הטעו אותי כי גוף קרור כזה אמור לדעתי לתת טמפרטורות טובות יותר לא?????????
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד 1.5 ג'יגה על לוח של via... התחלתי להעלות את הbus מ100 ל106 המכפלה היא 15 ולכן הגעתי לכמעט 1.6. כדי להמשיך את האוברקלוק בבטיחות רציתי לבקש מספר עצות ע"פ התמונה הבאה המציגה את כלח החומרה שיש לי: בנוסף לכך כשאני מגיע לחלון שבו מעלים את המגה-הרץ בביוס יש לי עוד שתי אפשרויות שלא נגעתי בהן והם: auto detect dimm\pci משהו כזה וזה היה על enabled ובשורה שנייה היה לי spread spectrum שהיה על disable האם אני צריך לשנות הגדרות אלו כדי להמשיך באוברקלוק. תודה לכל העוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש לי זכרונות PQI 800 TURBO והתזמונים שלהם הם 5.5.5.15 .רציתי לדעת איזה תזמונים לתת להם בBIOS באופן ידני שהם יעזרו לי לסחוט מהם עוד מהירות כרגע הכי הרבה שהצלחתי הוא להגיע ל 910 MH .
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
קירור עד 200 שקל ל: AMD ATHLON 64 BIT dual core 4200 עדיפות יותר ביצועים פחות חשוב השקט.
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
AMD Athlon 2000+ GA7vaxp המאוורר שלי מקרטע, עכשיו המעבד יושב על 45+- במאמץ אך הבעיה שהמאוורר לפעמים מתחיל להסתובב לאט(הוא נדפק- שומעים פתאום רעש שונה) עד שאני נוגע בו נותן לו לחיצה קלה והוא מתחיל להסתובב כמו שצריך. יש אפשרות לקנות מאוורר שיתן אותם ביצועים אבל בנפרד-ללא גוף קירור? (כלומר לנסות לחסוך) אני יודע שיש את הוולנקו 12 שעולה 150 ש"ח ומתאים לצרכי, אך לטעמי השקעה לא שווה בגלל שגם ככה אני לא עושה OC, ובעוד חצי שנה גם ככה ארכוש מעבד ולוח מהדור החדש שיהיה.. אז מה אתם אומרים יש פתרון שיעלה לי בסביבות ה50? כלומר האם יש חנות שמוכרת רק מאוורר? (חשוב מאוד שהמאוורר יסתובב ב5000+- סיבובים.)
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אז ככה, אני עומד לקנות את הSunbeam Transformer (לאחר המון התלבטויות) ושלושת מאווררי הלדים 80mm שלו רועשים מאד. התכוונתי להחליף אותם ב: שני אלה שבחלון (שבצד) הבנתי שכדאי שיכניסו אויר אז חשבתי לקחת את ARCTIC COOLING AF8025 (פעמיים כמובן) והמאוורר שבגג הבנתי שכדאי שיוציא אויר אז חשבתי לקחת את זה ARCTIC COOLING Arctic Fan 8. הייתי סגור על זה אבל אז חשבתי שאולי זה יראה הרבה פחות יפה עשאני אכניס מאוורר גיל במקום מאוורר לדים. למרות שאני מכניס שתי קתודות כחולות למארז. זה באמת ישפיע על המראה באופן משמעותי? אם כן, אפשר לקבל שמות/מכירות של מאוורר לדים אחד שמוציא אויר ואחד שיכניס אויר? (חשוב שיהיו שקטים) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
האם יש צורך בהוספת / החלפת קירור לכרטיס הנ"ל או שהמקורי מספיק טוב ?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין כמה סוגי קירור : Zalman Fatal1ty FS-C77 LED Zalman 9500 AM2 LED BigTyphoon יש לי ניסיון טוב עם הזלמן שנחשבים שקטים ובעלי ביצועים מדהימים. השאלה מה ההבדל בין שתי הדגמים שציינתי של הזלמן ואיזה כדאי לבחור בלי קשר למחיר כי ההבדל הוא 50 שקל לפה ולשם . תודה
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-
-
הלוח המסריח שלי לא נותן לי לשנות את יחס הזכרונות/מעבד, אבל הוא מאפשר להאט את הזכרונות ל-333, 266 ו-200 מה"צ. השאלה שלי היא: נניח שאני מאט את הזכרונות, האם אוכל להריץ אוברקלוק למעבד מבלי שהזכרונות יעברו את מהירות הסטוק שלהם?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
הנה המערכת: (ואני לא מתכנן OC) core 2 duo E6300 Asrock conroexfire 1GB DDR II 667 TwinMos X 2 X1900xt 512MB WD 250GB 16MB אמרו לי שצריך קירור לכרטיס מסך, השאלה אם צריך גם קירור למעבד? תנו לי המלצה על קירור טוב ואיכותי לכרטיס מסך אבל שיהיה זול (שלא יהיה זבל)
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
גופי הקרור-המאווררים שמתאימים למעבדי P D 9XX יתאימו גם למעבדי הקונרו?
-
- 5 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד P4 בעל סקוט 478. אני כרגע בשלבי OC, והמעבד מתחיל להתחמם אז ברצוני לקבל המלצה לקירור. תודה לעוזרים. תקציב עד 100 ש"ח, אבל אפשר לחרוג טיפה, עם זה משהו איכותי.
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אוקיי.. יש לי X800XL 512MB של Gigabyte (ככה? רושים? ) בקיצורר.. אין לי חיישן.. אין לי מושג למהה תראו http://img529.imageshack.us/img529/8241/sjf6.jpg אמרו להיות לי או משו?? כי לפי מה שאמרו פה אמור לי היות לי חיישן.. אולי הוא מבוטל או משו?? מישו יודעע?
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-