עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The_Byter,

אחרי 4 שעות + קרח יבש + המעבד 965 שלי + Rampage II Extreme אלה התוצאות : 8M: 32M: וכמה ... כמה אפשר .... 1M שלי ! היה כיף גדול, במיוחד עם הלוח שהיא נוח מאוד וגם המעבד שעושה 1MB על 5.1 .... :toast: תודה גדולה לדודי שעזר לי בהכל (זה הבחור שעזר לי בתחרות ולקח את הפרס בשמי)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by danieln9,

יש לי כרטיס טלוויזיה ויש לו שלט שעובד אבל היייתי אוצה לדעת אם יש תוכנה שמישתמשת בקרן של הכרטיס ובשלט ככה שאני יכול לישלוט במחשב עם הקרן?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by jackass,

מישהו עשה\מכיר מדריך איך לעשות שלט רחוק ומקלט למחשב? ראיתי פעם אחד פשוט אבל אני לא מוצא אותו אני מוצא רק מסובכים כאלה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, בעקבות העובדה שסוף סוף השתקתי את הכ. מסך שלי, הדברים היחידים שנותרו לי הם: 1. מאווררי מארז ( כולם של ANTEC ) - כנראה יוחלפו ל-SCYTHE 1200 RPM. 2. ספק - GAMEXSTREAM 600 של OCZ שדיי מרעיש - שוקל להחליף לו מאורר גם. 3. המאורר שמגיע עם ה-TUNIQ. הבנתי שלא מומלץ להחליף למאורר אחר מכיוון שמקורי מתאים לשימוש עם SMALL FINS. הבעיה שלי איתו, זה שאני רוצה שהשליטה עליו תהיה מהלוח אם ( כמו כל מאורר נורמלי?! ). המאורר מגיע עם כבל 3 PIN שמחובר ללוח אם לחשמל וחיבור לריאוסטט חיצוני לשליטה על המהירות. אם לא מחברים את הריאוסטט אי אפשר לשלוט על המהירות ( תמיד על 100% ). מישהו מכיר פתרון? לא אכפת לי לשחק קצת עם חוטים, אם יהרס המאורר מקסימום אני אקנה חדש (גם ככה כבר חשבתי על זה). תודה, אשמ…

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יש בידי SF2, החיבור לחיישן נקרע ואת הנגד המשתנה איבדו, הוא מחובר כרגע ללוח של ג'יגה בייט G8S655FX-L ועובד נהדר, הבעיה היא שהוא עובד כל הזמן במלוא העוצמה. יש אפשרות לשלוט בו? אולי באמצעות תוכנה? או שזה לא אפשרי בכלל ועדיף להחליף את המזו*** הקטן במאורר אחר (יש לי איזה מאורר 80 מ"מ ספייר, אבל החלפה היא התחלופה האחרונה) תודה, ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  6. היי. אחרי ששדרגתי מאוורר למארז (noctua) וקירור חדש למעבד (Vandetta), וביצעתי Q Smart fan בביוס, כל שנשאר הוא להוריד את כמות הרעש מההארדיסק. הוא מגיע ל42 מעלות וקצת מרעיש לי. האם קיימת אפשרות לווסת את הטמפ' שלו איכשהו או שעדיף לי לחשוב על דיסק חדש ? ??? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by TheWave,

היי! חיברתי לחיבור מולקס לד. (זה המודינג הראשון שלי!!!)(תדוה תודה). אני רוצה לשלוט על הלד דרך המחשב. האם יש תוכנה שתשלוט על המולקס והלד? או האם יש דרך לבנות תוכנה כזאת? אם כן בבקשה הביאו מדריך. תודה, THeWaVE

• 5 תגובות
    • 408 צפיות
  8. Started by Boomerang,

אני מתכוון להרכיב קירור פסיבי (Thermalright HR-03GT) על 3870, במארז P150 או Sonata Designer של Antec, שלו אני מתכוון להוסיף עוד מאוורר אחד מקדימה (92mm כי זה מה שנכנס). יש אפשרות לגרום לכך שמהירות המאוורר תתגבר בהתאם לטמפרטורה על הכרטיס? אם כן - איזה פיצ'ר אני צריך לחפש על המאוורר, הלוח-אם וכו'? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by yogev_k,

חברה איך אני יכול לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך.? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  10. המחשב מפעיל מחדש באמצע משחק, הפעלתי את ה hardware monitoring של ה-riva tuner אבל הוא הפעיל מחדש אז זה לא ממש מראה לי לאיזה טמפרטורה זה מגיע. וזה דווקא לא משחק כ"כ כבד (need for speed pro street) למרות שזה קרה לי ב call of duty 4, אבל זה קורה יותר בNFS. כשהעברתי את המאוורר ל100% זה לא קרה. משום מה נראה לי שהמאוורר לא מגביר את המהירות שלו כשהטמפ' עולה, זה לא נשמע ככה, כשהוא ב100% שומעים אותו ברור, הוא טיפה רועש. השאלה איך אני בוחר את השליטה שלו. כלומר, באיזה טמפ הוא יעלה את המהירות של המאוורר. ואולי ההפעלה מחדש באמצע המשחק אינה קשורה לטמפ'.. תודה מראש על כל עזרה שתהיה. אה והכי חשוב הטמפ'. שמעתי שאצל אחרים זה 80מעלות בסטנדרט, ושזה סביר וניתן לפעול ככה. אצלי זה ממש לא ככ…

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  11. עריכה: מחפש המלצה למאורר אחורי 140ממ שקט, אין לי בעייה ךקנות בחו"ל. תודה. שלום, יש לי את המפרט הבא: mobo: Asrock Z68 Pro3-M cpu cooling: Mugen 2 Rev B case: ThermalTake Element S יש לו 3 מאווררים - מאוורר מקדימה, אחד למעלה ואחד מאחורה. כשאני מנסה לבדוק את מהירות המאווררים אני מקבל תוצאות שונות ב Asrock ExtremeTuning Utility ו CPUID HW Monitor, צירפתי צילום מסך. מה שמטריד אותי זה ההבדל במהירות של ה Mugen, לפי asrock זה 1100 ולפי CPUID זה 96 כמו כן מדוע הלוח אם לא רואה את מהירויות המאווררים של המארז? תודה רבה, יובל.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by raz002,

חברתי מאוור לכבל של הספק כוח ואז הוא זהה את זה כחומרה חדשה מה אני יכול לעשות שזה יזהה את זה ואז אני אוכל לשלוט בזה ב SPEEDFAN ? דבר שני רציתי לדעת לגבי שתי המאווררים של Thermaltake ה- SilentCat 90mm וה- Thunderblade 120mm עם איזה כבל הם מגיעים ללוח אם או לספק כי נגמר לי הכבלים של הספק אני לא יותר פנויים ואני רוצה גם שהSPEEDFAN יוכל לזהות אותם ולשלוט עליהם איך אני עושה זאת? ושוב תודה על העזרה בפורום הזה ובכלל האתר הזה

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by Demagh,

סוף סוף מילאתי את המארז שלי במאווררי AC, כאלה שמתחברים ללוח, וגם פריזר 7 למעבד עכשיו, אפשר לשלוט במהירות הסיבוב שלהם, נכון? רוצים לגלות לי איך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ross,

יש לי מאורר stock של intel ומעבד core I5 2500. המעבד על 35 מעלות מקסימום והמאורר על 2000 סיבובים לדקה איך אני מוריד את הסיבובים ל-1000 (זה חיבור 4 פינים ללוח אם)

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by igt,

לא מזמן השגתי coolermaster hhc-001 עם מאוורר 7500rpm - רועש ביותר יש איזה מקום בארץ שאפשר להשיג בקר מהירות כמו לvolcano 7 ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה להחליף קירור סטוק (4 חוטים) לקירור מתקדם יותר (3 חוטים) שיש לי בלוח Intel 775 (ה BIOS מאוד פשוט - אין שם הגדרות מיוחדות בקשר למאוורר) המאוורר סטוק עובד במהירות נמוכה לפי הטמפ'. המאוורר החדש עובד קבוע אל מקסימום יש דרך לשלוט מלוח כזה במאוורר 3 חוטים ? (מעגל תיאום וכו)

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by Mentally ill,

לילה טוב, אחרי שקראתי מדריכים - ניסיתי את Speed fan, ניסיתי לשחק בביוס.. ושומדבר לא עזר - הגעתי לכאן. המאוורר 120 מ'מ מסתובב ב-2000RPM וקודח בצורה בלתי יאמנת, הוא מחובר עם חיבור 3 פינים ללוח. אני מקבל אות ממנו אבל לא מצליח לשלוט בו - יש אופציה כלשהי שאני מפספס? הלוח של ביוסטר - כנראה ג'נרי, 945G express micro 775, אשמח לאופציות נוספות להפחתת הרעש! לא בא לי לחזור ל-80 מ'מ, אבל עדיין - הרעש בלתי נסבל... תודה רבה ולילה טוב.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  18. יש לי לוח אם של GB 965P-DS3, וקניתי מאוורר למארז מדגם Arctic Fan 12, בעל אפשרות PWM. חיברתי את המאוורר לחיבור הSys_fan (כלומר לחיבור מאוורר המערכת). בביוס הגדרתי כך: Fan Speed Control Method: Auto Fan Speed Control Mode: PWM המאוורר של הקירור למעבד אכן ניתן לשליטה באמצעות EasyTune5 Pro (תוכנת השליטה ללוח אם של GB). לעומת זאת, המאוורר מערכת פועל בעוצמה מלאה, ללא כל אפשרות לשינוי המהירות שלו. בנוסף, אני לא מצליח לשלוט על המאווררים עם תוכנת SpeedFan. מהן ההגדרות שצריך לשנות בSpeedFan כדי שאוכל לשלוט על המאווררים? יש תוכנה אחרת שאולי איתה אני אצליח לשלוט במאווררים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by captaincaveman,

בשביל לשלוט במהירות המאוורר של כ.המסך אני משתמש ב-MSI AB, שעושה את העבודה מעולה ונותן המון גמישות בהגדרות של טמפ\מהירות. בשביל לשלוט במהירות המאווררים של המעבד (רדיאטור למעשה, אבל מחוברים לאותו HEADER) אני משתמש ב-SPEEDFAN ואני הרבה פחות מרוצה... קבעתי את המהירות ההתחלתית על 20% ואת המקסימלית על 100%. בתור DESIRED TEMP קבעתי 50 מעלות. מבחינת SPEED FAN זה אומר שכשהו מגיע ל-50 מעלות הוא פשוט מעלה את מהירות המאווררים עד ל-100% או עד שהטמפרטורה יורדת מתחת ל-50. האם יש תוכנה שנותנת לי יותר שליטה על זה? משהו כמו MSI AB רק למעבדים?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. שלום, ברשותי Core i7 920, מקורר על ידי הTrue 120 Ultra החדש שבא עם המאורר... המאורר שבא איתו מתחבר ללוח בשלושה פינים, ורץ במהירות של 1700RPM... האם ניתן לשלוט בו והלגביר את הקצב (אם כן, עם איזו תוכנה) או צריך להחליף במאורר שמתחבר ב4 פינים? תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by soldier,

שאלה לגבי ה8800 GT ASUS ,הקירור שלו נשלט . איך הכי טוב לשלוט בקירור לשים אותו אל אופציה אוטומתית או לתת לו פול מהירות או לתת לו מהירות הכי גבוה רק במשחקים? הטמפ שלו אל אוטומת 52 ובמאמץ מגיעה עד 75

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  22. שלום לכולם. ה-GeForce 8800 GT שלי הגיע עם תוכנת EXPERTool של Gainward, שבין היתר אמורה לשלוט על מהירות המאוורר שלו אוטומטית בהתאם לטמפרטורה של הכרטיס. הבעיה היא שזה מעולם לא עבד - ידנית יכלתי לשנות את מהירות המאוורר דרך התכנה, אבל כששמתי אותה על מצב אוטומטי המאוורר פשוט נשאר על אותה מהירות. ניסיתי לעדכן את התוכנה לגרסה החדשה ביותר (5.7), ועכשיו היא בכלל לא מאפשרת לי לשנות שום דבר בטאב של Temperature. אני לא נעול על התוכנה הזאת ספציפית, אבל אני כן רוצה שמהירות המאוורר תשתנה אוטומטית כדי לשמור על טמפרטורה סבירה. הצילו!

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לחבר לדים ליציאה המקבילית, ולשלוט על פעולתם בעזרת תוכנה. איך אני עושה את זה ?!?!? אשמח לקבל קישורים ישירים כמה שיותר להורדת התוכנות, תודה רבה מרשא ! , אבנר.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

שלום =] אם אני מחבר את המאוורר שלי דרך מולקס במשחב, הAI שיש ללוח שלי יתקפד? או שזה פועל רק כאשר אני מחבר אותו ללוח. ואם זה לא פועל בעזרת המולקס, אני אוכל לחבר אותו ללוח ולהפריד אותו מהמולקס בלי שום חשש שהוא לא יעבוד?

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  25. Started by mekaya,

יש לי את המארז הזה http://www.jsp-tech.com/index.asp?ind=b2&type1=5&id=16 האם יש דרך כלשהיא לשלוט על המאוורר הענק שבצד ? כלומר, להעלות לו את המהירות. יש גם מאוורר אחד מאחורה, לא בטוח אם יש מקדימה... תודה רבה

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים