אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
מעבד E6300 גם על 965P-DS4 וגם על 965P-DS3REV3.3 לא יכול יותר מ465 באס למישהו יש רעיון או שצריך להשלים עם זה שאי אפשר יותר וזהו ?
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
זה המארז http://www.crazysales.com.au/huntkey-h001-hercules-orange-black-tower-computer-case.html?utm_campaign=Computer%20Cases&utm_term=Huntkey%20H001%20Hercules%20Orange%20Black%20Tower%20Computer%20Case%20Compute&utm_source=myshopping&utm_medium=cpc&aid=3 מחפש קירור למעבד סוקט 775..לא חייב שקט..המעבד E7500 באוברקלוק ל 3.41..תקציב 100-150
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בלוח אם שלי אני לא יכול לנעול AGP וPCI ואני נעול על 20X בכפולות ואני לא יכול לשנות מתחים רק באסים זה פרטי המעבד והלוח אם: וזה המפרט: Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) כעיקרון זה על 66\33 ואני יכול לשנות לתדרים הבאים: עכשיו נתתי למעבד שלי להיות על 34\137 במידה שזה לא קיצוני מידי והוא נותן לי אוברקלוק של 2.74 השאלה שלי אם אני יכול להעלות את הבאסים עוד קצת ל35\141? אין לי שום רכיב בPCI עשיתי בדיקה עם פריים95 ואחרי כמה זמן המסך נכבה ומתחיל להבהב יש איזו שהיא דרך לייצב אותו? הטמפרטורות של המחשב במנו…
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום, חשבתי על לוח אם: MA78LMT-S2 וזיכרונות MICRON DDR3 4GB 1333MHZ סטיק בודד. האם אני צריך התאמות כלשהן? אולי זכרונות אחרים? כמו כן, גיליתי עכשיו שניתן לפתוח L3, האם זה בכל המעבדים ככה? או שזה כמו בפתיחת ליבה נוספת מX3- עניין של מזל? ואם אני אצליח, האם עלי לבצע התאמות כלשהן? אולי מאוורר חזק יותר? עוד משהו שראיתי פה עכשיו בתרד אחר- שאפשר לפתוח ליבות גם במעבדי X2. אני בדיוק קונה עכשיו מחשב חדש, אולי כדאי לי במקום 640, לקנות את הכפול ליבה? או שזה גם עניין של מזל ועדיף לא להסתכן? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... ברשותי מעבד פנטיום 4 1.5ghz ואני בזמן האחרון סובל מבעיות חום רציניות. אני לא יכול לשחק במשחק מעל רבע שעה מבלי שהתוכנה של החיישן תקפוץ לי עם הודעה של overheated ואני מתכוון לטמפ' של 70 מעלות!!! הקטע הוא שעם מאווררים אפשר להוריד את הטמפרטורה באופן משמעותי, אבל הבעיה היא שיש לי ספק של 300w ונגמרו לי יציאות החשמל! אני כבר עשיתי פיצול אחד ואני לא רוצה להמשיך לפצל, גם אני לא רוצה לקנות עכשיו ספק חדש כי ספקים של 500w עולים בסביבות ה400 500 שקל (אני מתכוון למשהו טוב, כי להספקים כאלה צריך משהו יציב). לכן החלטתי לנסות לאלתר משהו, ככה שאני לא אהיה צריך לקנות כלום חוץ מהמאווררים עצמם. אם יש לכם עצות או אם מישהו כבר עשה ניסויים והצליח לקרר את המחשב, אם זה אפילו בצ…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הזכרון בכרטיס נשרף , הכרטיס כרגע אצל החברה - כנראה יחליפו לי אותו בינתיים אני מחפש אחרי קירור טוב לכרטיס geforce 7950gx2 המעלות דווקא היו בסדר בכרטיס לפני כן, יכול להיות שהגזמתי מדי, די קרעתי אותו על השבוע הראשון מחכה לשמוע מה יש לכם להציע תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים רק למעבד ואני יכול בקלות לשחק עם הטמפ' אפילו למינוס(כמובן ששימוש בנוזל כמו אנטיפריז או משהו אחר) עכשיו יש ל בעיה קשה בקשר לבידוד. הטמפ' בחדר בזמן כזה היא 30 מעלות~ וקירור מים ל8 מעלות יגרום לעיבוי בתוך המארז וככה סתם הולך לי המחשב... עכישו בקשר לבידוד בצינורות אין בעיה אני שם ארמופלקסת בעיה אחת נפתרה. עוד בעיה היא הבידוד לבלוק קירור עצמו אז חשבתי ליצוק עליו גומי, סיליקון מן קצף מיוחד כזה לבידוד ואז עוד בעיה נפתרת. עכשיו השאלה היא החלק נחושת בתחתית הבלוק (שנוגע במעבד) אם יהיה לי גם שם עיבויי? או שהמשחה הטרמית תמנע עיבויי? אם כן אז איך כל התותחים בפורום מחו"ל שועשים OC עם קירור גז או חנקן נוזלי במינוס מעלות לא שורפים את המחשב?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש עם מארז די קטן. 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W המארז הגיע עם מאוורר אחד של 120MM. למעבד יש קירור רגיל שמגיע איתו,ולכרטיס מסך יש קירור TWIN TURBO שעושה את העבודה. איזה מאווררים 80mmאני צריך כדי לקרר את המחשב? ואיזה קירור מעבד אפשר למצוא למארז כזה? ואיך אני מקרר את הזכרונות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 ויליאמט 1.6 ומארז מידי טאוור. הקירור היחיד שיש למארז הוא מאוור 80 מ"מ מאחורה, וזה כמובן לא ממש מספיק. אני רוצה לקדוח חור למאוור בצד המארז, השאלה היא: 1)איזה גודל מאוורר כדאי לקנות? 2)איזה דגם מאוור כדאי לקנות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מאווררים למארז של 80 ורציתי לדעת אם מישהו יודע אולי מה ההבדל בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 ואיזה מהם יותר שקט??? האם שניהם מבצעים את אותה עבודה מכניסים אוויר???
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
יש לי לוחאם חדש של gigabyte יש עליו מטג הנקרא sw1 האם זה מטג העושה oc ?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את אחוזי ההצלחה בפתיחת 6200. תודה לכל המשתתפים בסקר.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי אוברקלוק למערכת שלי(ראה מפרט מחשב) ואני שמתי את הזיכרונות על 133 מגה הרץ והם על 180 מגה הרץ בגלל הבאס של המערכת אז השאלה שלי היא האם אני יכול להביא אותם ל-200+ מגה הרץ??? כי בביוס אין אפשרות כזאת אולי יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי?? (אני יודע שפתחתי תרד עם רעיון דומה אבל לא רציתי להקפיץ והשאלה שלי השתנתה...)
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי יש לי מעבד i7 2600k ובהתחלה לפני הקניה חשבתי לעשות OC אבל עכשיו כשיש לי אותו אני דיי מרוצה מהביצועים לבנתיים. 1. האם כדאי לי לעשות לו OC בכל זאת? אם כן, יש לי בעיה שאין לי מושג כל כך איך עושים... קראתי קצת בפורום אבל אני מת מפחד מלהרוס אותו בטעות. 2. האם זה נכון ש- OC מקצר את חיי המעבד? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב כנראה שזה חוזר על עצמו שוב עד שיגיע לי הספק החדש שהזמנתי ! אני לא מבין מה הבעיה משהו פה דפוק ! שימו לב : דרך אגב איך שאני מפעיל תתוכנה של אביט מתחיל הציפצופים אותו הדבר לגבי האוורסט
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בישביל OC(אינטל P4) ואם אפשר להגיד לי גם את המתח לנורת'ווד וגם לפרסקוט...
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
טרנספומר חדש + tr2 עם משחה חדשה ננוטרום 2 אתלון 64 +3200 קלוהאמר אז היה לי 50-49 מעלות ו59-64 מעלות במאמץ עכשיו 37-40 מנוחה 45 מאמץ בקרוב תמונות של הטסנרסומר
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מי שיכול להשיג לי תותח אני מחפש אותה כבר הרבה זמן
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
CPU 34 את זה הבנתי ICH 39 MLH 46 SYSTEM 30 מה כל אחד מהם אומר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמממ יש לי מחשב amd xp 3000+ עם קירור של Volcano 12+ לוח אם של gigabyte 7n400e ומארז thermaltake lanfire עם 4 מאוורירים בפנים.. עכשיו בתוכנה EasyTune 4 שקיבלתי עם הלוח אם, רואים כי המעבד על 52 מעלות עם 5200-5500 RPM והמארז (system) עומד על 40.. משהו פה ניראה לי קצת מוזר, זה לא אמור להיות יותר נמוך? הא ואין OC, המחשב עובד בידיוק כמו שהוא צריך...
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC למעבד וללוח-אם. לפי נושאים קודמים, הבנתי שיש צורך לשנות הגדרות בביוס. נכנסתי לביוס, ובקטיגוריית Main, האפשרויות הקשורות במעבד ובלוח-אם נעולות (מסומנות באפור). - האם יש דרך אחרת לעשות OC למעבד או ללוח-אם? - כיצד ניתן לפתוח אפשרויות אלה בביוס? - האם ניתן להעלות בהדרגה קלה את המהירויות ולא רק בקפיצות קבועות? - האם ניתן לפתוח את המכפלה, ואם-כן, כיצד? - מהו הפוטנציאל OC של המעבד והלוח-אם? צורפו תמונות של המעבד ולוח האם ב CPU-Z. תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האוברקלוק הזה שוחק את המעבד? או שבגלל שהוא קטן זה בעצם לא ממש משפיע עליו? אני צריך להעלות לו את המתח? אותן שאלות לגבי אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך עם מהירויות של 612/796 (Core/Memory). מפרט בצד, שימו לב שהלוח אם שלי הוא לא הכי טוב שיש לאוברקלוק, אז בגלל זה עשיתי למעבד אוברקלוק כזה קטן (אם אני מעלה עוד קצת את המהירות של המעבד המחשב לא עולה). טמפרטורות: http://img242.imageshack.us/img242/4290/gggggggggggggfj6.jpg. אשמח לקבל תשובות, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שבוע שעבר פתחתי תרד לגבי מאווררים שקניתי מ- EBAY, באיזה כיוונים להתקין (מכניס/מוציא וכו"). בקיצר הם הגיעו והתקנתי אותם במחשב: כעת יש 3 מאווררים של 120 מכניסים (עם לדים ), שלושתם אחרי מסנן אבק. 2 מאווררים של 120 + 140 מוצאים. סה"כ 5 מאווררים. בתוך המחשב יש את הספק (120 מ"מ) הכרטיס מסך (HD6850) והמעבד עם מאוורר של ה- BOX. מלכתחילה הקנייה נעשתה בגלל רעש חזק שיצא מהמחשב בזמן משחקים ועיבוד תוכנות ובגלל טמפרטורות. באופן מוזר כעת שהמחשב אמור להיות מאוורר יותר והעומס מהמאוורר של המעבד אמור לרדת (אגב phenom 2 x4 965) אני שומע רעש מטורף בזמן משחק/עיבוד! כאילו F-16 ממריא לי מתחת לרגליים, הרעש רציף ועקבי ומידי פעם יש אפילו פיקים שהמאוורר ממש ניגנב ומחריש אותי!! למה זה? יכול להיות ש…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תראו את התמונה פה: http://www.fps.co.il/Files/1165958643.jpg זה הביוס בכל מקרה אני רוצה לעלות מתח כי הזיכרונות לא רוצים לסחוב יותר מ667 , הSM נתקע בבדיקה ה3 וצריך לעשות ריסט בקיצור לדעתי זה הDIMM השאלה כמה לעלות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-