עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TheSoupNatzi,

הוא יקר?איפה משיגים? מה מו מי? אה ועוד משהו המ...קירור של קרח יבש הוא עד כדי כך מסובך? נגיד ואני משיג קרח יבש, זה יהיה קשה להרכיב מערכת קירור כזאת?

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by KoDkOd,

שלום,אני בדקתי את הנושא של הקבלים העגולים וממה שהבנתי ממהנדס אלקטרוניקה זה ממש לא רצוי והינה ההסבר... בכבלים האלה יש גלי חשמל ופולסים של מידע כאשר שני כבלים צמודים לשני כלכך והם במצב תמידי ככה הם עלולים לקבל בטעות ובתמימות פלוס אחר של מידע וזה עלול לגרום לבעיות אני השתכנעתי מההסבר שלו [אנדסאי אלקטרוניקה] אבל לא יודע אתם חושבים אחרת? נראה לכם אחרת ? יש לכם הוככות אני ישמח לקבל... נ.ב כאשר אני יצור איתו קשר אני ידע בידיוק להסביר בכל המובנים המקצועיים זה יהיה עוד היום אני מאמין ישלמה לחכות...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. עם איזו תוכנה כדאי לי לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי , מסוג GEFORCE 3 TI 200 של CREATIVE אני מקודם פתחתי אשכול וכתבתי שיש לי שם בעייה , והיא עד עכשיו לא הסתדרה שאני עושה OC אפילו חלש נתקעים המשחקים, ניסיתי את GTU, NVMAX יש למישהו פתרון ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  4. עם המאוורר הרגיל של ינטל!! עוד שבוע וחצי אני מקבלVULCANO 7?PLUS ואז אני יעיץ ל 2400

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Xenomorph,

יש לי לוח Asus A7V333 ואני מעוניין להוסיף מאוורר 40מ"מ על ההיטסינק של הלוח ע"מ לקרר אותו יוצר... רציתי לדעת באיזה כיוון אני צריך לשים אותו ? שהוא ידחוף אוויר על הצלעות או הפוך ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by shahar_d,

שלום אני די חדש פה אני מתעניין בכל הנושא של הmodding הגעתי לפה דרך הפורום של signup למי שמכיר יש שם מספר מדריכים על modding נדלקתי על זה ישר והם המליצו עליכם כאתר חומרה רציני שמתעסק בדברים האלה. מה שרציתי לשאול זה מה אני צריך לדעת בשביל לעשות modding של קירור למשל ( באתר של signup יש מספר מדריכים בנושא אבל רציתי לשמוע דעה נוספת ) תודה מראש שחר.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by sxs,

הממ... עשיתי ל GTS שלי O/C ל 222/362 . מאוורר שבא עם הכרטיס. עכשיו הטמפרטורות הם 50 ב-idle ו 60 בFull load. מקודם זה היה 50 ו 58. האם הטמפרטורות האלה נורמליות? בסדר? סביר? או שכדאי לי להחזיר חזרה או Downclock אפילו?

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by KoDkOd,

אני רוצה לקנו תמארז חדש..יותר גדול ממש שיש לי עכשיו (רוחב-21 גובה-45 עומק-43 ) הבעיה היא שאין לי עוד הרבה מקום איפה שהמחשב נמצא אז ככה שאני לא יכול לקנות פול טוואר... רציתי לדעת אם אתם מכירים מארז טוב מרווח (אני מתעסק הרבה עם הביפנים)ולא יקר במיוחד(250 ש"ח +-) תודה מראש

• 126 תגובות
    • 8.7k צפיות
  9. שלום לכולם, מה הטמפ' המקסימום של הסלרון טואלטין לפי אינטל (1000 מגה הרץ אם זה משנה)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Canter-Points,

יש לי מחשב עם XP1900 לוח ASUS ומארז... של TASK (יש לי מאוורר על המעבד, ו2 במארז) למישהוא יש המלצה איך אני יקרר את המחשב ?? הוא מגיע לי ל65 מעלות בזמן שהוא מעלה BIOS (אפילו לא WINDOWS) אני מחפש משהוא יעיל וזול ... מה אמורה ליהיות הטמפרטורה של המעבד?? בקונפיגורציה כזאת??

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. יש לו צלעות קירור גם על הזכרונות וגם על המעבד וגם מאוורר קטן, כדי לעשות לו את ה אוברקלוק הוספתי מאוורר גדול וטוב במרחק של ס"מ מעל הכל זאת אומרת מעל הצלעות קירור ומעל המאוורר הקטן, ומטרתו היתה לקרר הכל. הבעיה היא שאני עושה אוברקלוק ונכנס למשל ל MOHAA המשחק נתקע אחרי כמה שניות, ממה נובעת הבעיה שקשורה ישירות לאוברקלוק שאני עושה ?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  12. אוקי אני שומע את זה הרבה והבנתי את העיקרון שלה.. אבל מה היא באמתר ממה היא מורכבת?! ולמה היא חשובה כלכך!? ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Vadim15,

מה זה בכלל אוברקלוקינג ? מישהו יכול להסביר לבור כמוני ? אני שומע את המילה הזאת 10 פעמים ביום ואין לי מה להגיד בחזרה לאנשים שאומרים את זה.... מה זה לעזאזל ? זאת תוכנה ? ??? בבקשה תגיבו. :-/

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  14. חבר'ה קראתי את המדריך בקשר לאילתור מאוררים עשיתי מה שאמרו.. לא עבד! אז ניסיתי לחבר את המאוור לחיבור חשמל בתוך המארז (כמו זה שמתחבר לכל הכוננים) חיברתי את זה ל חוט האדום והשחור הקיצוניים... וזה כיבה את הספק למישהו יש רעיונות איך לעזעזל אני יכול לחבר את המאוורר הזה? אולי לא חיברתי לחוטים הנכונים בספק או לא יודע מה!!

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  15. כן כן כן! EPOX שלחו לי לנסות את הBIOS הראשון בעולם!!!! יחודי ל EPOX שמתקן את בעיתה חום בלוח מבוסס SIS645 !!! וזה עובד!! המעבד שלי עכשיו לא כמו קודם ב 58C אלה ב 40C לאחר אוברלוק מ 1.6A ל 1.9A כתבו לי לעשות עוד משהו לא הבנתי מה זה תסבירו לי בבקשה: I am apology for the delay, we have solution for it, first upgrade your BIOS with the attach, and second you need to remove the capacitor C3 to 1uF, if you have problem to do it,

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  16. ברשותי מאוורר 80 ממ שפירקתי מספק ישן שלי יש לו חיבור 2 פינים דבר שלא עוזר לי לחבר אותו לא לספק ולא ללוח האם רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר אותו לחיבור של הספק??

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני רוצה להשקיט את מאוורר הדלתא שיושב לי על הוולקנו 6CU+ בכך שהוריד לו את כמות הזרם שהוא מקבל עכשיו השאלה היא איפה אני יכול למצוא פוציומטר לחיבור אחד בלבד? בארץ ובחול תשובות יתקבלו בברכה 8)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by hagai-,

אני מעוניין לקנות את ה AX7 Extreme מסיפלטק, שזה כולל את ה AX7 + מאוורר Delta 80 80CFM - האם זה חזק? 52DBA - -האם זה רועש?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by KoM,

יש לכם בהחלט למה לחכות חברה... ליחצו כאן ותראו...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי פנטיום 4 1500 ומאורר אחד על המעבד ועוד 3 גדולים במחשב איזו טמפרטורה אמורה להיות לי במאמץ ובהדלקת המחשב?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. יש לי GEFORCE 3 TI 200 של CREATIVE ןאני רוצה לעשות לו אובר-קלוק אני אצטרך קירור נוסף ? או משהו מיוחד ?

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  22. אני בתעות השארתי חתיכת צמר גפן על הליבה וכאשר עבדתי במחשב חמש דקות הוא היה ב 120 מעלות המעבד P4 1.6A האם האיתי יכול לפגום אותו??? והאם אם נכנס החומר של הסיליכון לתוך החור הקטן של הליבה בפנטיום 4 זה יכול לגרום נזק?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. טוב עד הייתי בטוח שאני יודע אבל קראתי כמה מהנושאים כאן ובילבלתם אותי אני קונה את הארטיק סילבר מזיגזאג וכאשר אני אקבל אותו אני לא רוצה לעשות שטות אז בבקשה תענו לי על השאלה יאיר ג'ובאני

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATT לוח אםEPOX 4SDA SIS645 ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!! (הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל) אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ?? והאם הוא מזייף? מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by urizi,

יש לי GA-7VTXE+ AMD ATHALON XP 1800+ Ge-Force 4 mx 440 Tornado האם כדאי להתחיל עם כל הקטע של האובר קלוק ואם כמה כסף אני אצטרך? האם כדאי להחליף את המאוורר שקיבלתי עם המעבד(סתם משהו פשוט) אם אני לא מתכוון להמהר? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים