אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
קראתי כרגע את ה REVIEW שלו ב PHLUX... שמתם לב ש AX7 עם מאוור שדוחף 29 CFM עובד ברק שתי מעלות יותר מה SLK עם מאוור שדוחף 38 CFM במאמץ ורק מעלה יותר ב IDLE!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
well, i have no idea about modding... and it looks cool and as i understand, it's also effective for the performance of the computer. 1. what kind of case do i need to buy to mod my own computer ? 2. where do i start ? (i've already decided what setup or fans i want) 3. what fans are good ? 4. how do i actually do it ? 5. how bout you just explain everything ;D
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני לא יודע האם למצוא ריאוסטט שיתן התנגדות שיוריד את המאורר לבין 7-12 וולט או 0-12. האם 7וולט למאוורר זה מספיק שקט?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת, בהרבה מקמות בעולם אנשים קונים מארזים פשוטים, עושים להם מודינג ובסוף מוכרים אותם במחיר של רווח קטן על ההשקעה במארז והמאווררים. השאלה שלי היא האם אנשים בארץ יהיו מוכנים לקנות מארז MIDI לדוגמא שעבר מודינג או מארז FULL TOWER שקדחו לו מקומות למאוורי 120 מ"מ ו90 מ"מ במקום המקומות של ה80... האפשרי הוא הדבר? או שמה רק עושקי קברים קונים חלקי מחשב יד שנייה, והם כמובן יורידו את המחיר של המארז למחיר של פקק קקולה ממיחזור...
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
משהו קנה שם פעם מאוורר 120 ממ גנריק? אם כן כמה עלה והאם הוא Dual BallBearing??
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm זה היה בחדשות לפני כמה זמן ועורר עניין, יש לי מארז די generic שהייתי מעוניין להחליף אני יכול להסתדר עם המארז הנוכחי אבל הייתי מעדיף משהו יותר נוח... אז ניתן להשיגו בארץ ב435 שח כולל מעמ... (בחו"ל 69$ ובארץ איפה שראיתי בינתיים 75$!) המארז הזה בא בלי מאווררים אז הייתי רוצה גם לשאול איזה מאווררים אפשר לקנות שיהיו כמו בantec וכמה הם עולים (אני מתאר לעצמי שאני אשים אחד מקדימה ואחד מאחורה) הממ חוץ מזה הספק שבא עם זה הוא 300W אני לא בטוח אם זה כדאי, למרות שגם כרגע יש לי ספק generic 300W שלא עושה לי בעיות, ולכן אולי אני לא צריך עוד ספק דרעק הייתי גם רוצה לדעת מה עדיף בהשוואה למארזים אחרים שדומים…
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני נואש חשוב שיהייה Dual BallBearing תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני הזמנתי מארז Enermax FS710-B וראיתי פה באתר תמונה שלו בתחתית יש כאלה דברים לבנים אני ישמח לדעת מה זה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=enermax-fs710b3.php
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מאוורר 120 ממ לקירור המארז וחשוב שיהייה מאוורר חזק על איזה מאורר אתם ממליצים? ואיפה הכי זול לקנות אותו? האם כדאי להשקיע כ 140 שקל על מאוורר 120 איכותי???? כי לפי דעתי 140 שקל על מאורר זה די הרבה כסף אם יש לכם רעיונות אחרים על מאווררי 120 ממ אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום הוצאתי את המאוורר של הספק הישן שלי (לפנטיום 133) במטרה לשלב אותו במחשב הנוכחי שלי (פנטיום 3 550) , אבל אני לא יודע איך מחברים אותו למחשב. שמעתי שאפשר לחבר אותו או ללוח אם או לספק , נראה לי שלחבר אותו ללוח אם זה יותר קל . מישהו יודע איך לחבר אותו ללוח אם (או לספק)? אני רק יודע שמהמאוור יוצאים 2 חוטים , אחד חכול ואחד אדום , שניהם מתחברים בסוף למעין פלסטיק לבן עם 2 חורים . ומה זה אדמה? אמרו לי שהחוט האדום זה המתח אם אני לא טועה , והכחול זה אדמה , מה זאת אומרת ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש (המארז הקודם קטנטן) אני מחפש מארז גדול אבל לא יותר מידי אבל שיאפשר לי לקרר את המחשב כמו שצריך בקיצור אני מחפש מארז במחיר של עד 300 לא כולל ספק בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
היי... רציתי לשאול 2 שאלות בקשר לקרור אוויר... 1.כאשר יש לי מאוורר בצד המארז, על הכרטיס גרפי אך הטמפ' בחדר גבוהה.. האם בכל זאת המאוורר יהווה קירור מסוים לו.. או שהוא אף יעלה את הטמפ' שלו.. 2.אותו מקרה רק עם מאוורר פנימי.. שממוקם בתוך המארז ונושף על ההארדיסק.. האם כאשר הטמפ' יהיו גבוהות הוא בכל זאת יעזור או להיפך... נשמע דבילי אך אנא לענות ברצינות. :-* תודה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
התקנתי כרגע את Asus Tweak utility v3.11 וביצעתי המהרה קטנה לכרטיס Asus V7700 GeForce 2 GTS 64MB DDR (בעקבות התקנה של המשחק MOHAA.... : ) אני יודע שיש עוד תוכנה בשם NVMax, מאיפה אני מוריד אותה? כדאי לי להמהיר יותר ממה שעשיתי כרגע (220 לליבה ו 364 לזיכרון)?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הבעיה היא כדלהלן: אני צופה הרבה בסרטים באמצעות המחשב, ואחד הדברים שמאוד מטרידים אותי (ואולי זה רק אני) זה כל המנורות המהבהבות במחשב ובפריפריה, דוגמת: מקלדת, עכבר אופטי (מסנוור!), LED'ים של המחשב, ה-USB Hub וה-ADSL Modem, המדפסת (אם היא פתוחה) וכו'. אני מנסה לחשוב על Workaround, או בתוכנה (הכי טוב) או בחומרה (לדוגמא מתג מרכזי), כדי לכבות את כל הנורות עפ"י בקשה. אני מנסה להשיג כיבוי של ה-LED'ים של ההארדיסק והפאוור. בנוסף, בדקתי וניתוק ה-USB גורם לכיבוי האורות בעכבר ובהאב USB. האם ניתן לעשות דברים אלו בתוכנה? אם לא, מה הדרך הטובה לעשות זאת בחומרה? אשמח גם אם יש לכם רעיונות לגבי שאר הדברים (אורות של ה-ADSL Modem, Printer).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא לא רק שלי גם של אבא שלי, וקיבלתי אישור לעשות מודים ואוברקלוקינג.. עכשיו אם אפשר לקבל לינק למדריך של בקר מאוררים? אני התקנתי 3 מאווררים ואני רוצה לעשות בקר, על הדבר הזה של הדיסקטים (המילוי מקום) ואני רוצה שתסבירו לי בדיוק מה אוברקלוק עושה ואיך עושים את זה?!
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי שתיי שאלות, תודה מראש 1. המעבד שלי (P 4 1700) על 40 מעלות ב IDLE ועל איזה 55-60 בעומס :-/ האם זה הגיוני? 2. מה הטמפ' הרצויה של 440 MX (מעבד וזכרונות)
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אתם יכולים לבדוק במפרט - אבל אני אתן לך לכם אותו כאן שוב: פנטיום 4 1500 זיכרון 256 RD-RAM כרטיס גרפי: G-FORCE 2 200 MX 64 MB האם כדאי לי לעשות אובר קלוק למעבד? האם כדאי לעשות אובר קלוק גם לכרטיס הגרפי? כמובן שלפני זה אני רוצה לקנות חתיכת מאוורר אימתני שיטיל את זעמו על המעבד החם..
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
במנוחה: מעבד-50/52 לוח-32/33 מאמץ: מעבד-60 לוח-35/36 האם זה סביר במזג אוויר כזה ועם ה-HSF שקיבלתי עם המעבד (Green Power) ??
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC לRIVA TNT2 32 אז חשבתי לקנות צלעות קירור ומאורר עם חומר טרמי אז כמו שידוע לכרטיסי מסך האלו אין מאוררים אלא יש צלעות קירור אז השאלה אם אני יכול לשים מאורר ושהוא לא יפול? נ.ב המלצות למאורר תועיל + חומר טרמי או עוד דברים מועילים
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 800 mhz שמעתי שאפש לעשות למעבדים האלה אוברקלוק של איזה עד פנטיום 1000, זה אפשרי?? ואם איזה מאוורר?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קנית את הלוח של אסוס A7V333 וזוג של 256 PC3200 DDR של מושקין אם בלוח אני צריך לעשות שינוי כדי שמחשב ירוץ חלק או שפשוט אפשר להשאיר אותו כך שיזהה אותו כ333 במקום 400 וירוץ חלק בלי בעיות הוא שחייבים מהתחלה לעשות המרה ל400 אם חייבים אלי תסבירו לי בבקשה איך כי לא מתמצא כל כך באוברקלאק ???
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כמעט 50 מעלות לא בעומס מלא אלא רגיל בלי איזו תוכנה שבכוונה מעמיסה עליו האם זה נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-