אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שאלה אז ככה יש לי מחשב amd atholn xp polomonio 1.7+ 768 ddr 266 MHZ geforse 2 mx 440 64 mb ורציתי לדעת אם המחשב הזה טוב לאוברקלוק ואיך נתן לעשות אליו את זה? לוח אם GIGABYTE כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב שיורכב מ AMD 64 3000, לוח אם Epox KDA3J כנראה במארז Chenbro Gaming Bomb (עם ספק כוח HEC425) שהוא כמובן בגודל Mid Tower. השאלה שלי - אם אני מסדר את האוורור כמו שצריך (מאוורר מכניס, מאוור מוציא) ומשתמש בגוף הקירור שמגיע עם המעבד, לאילו טמפרטורות אני יכול לצפות? ואפילו יותר חשוב לאיזו מידת רעש לצפות? כרגע יש לי מעבד מאוד חם ולכן המאוורר עובד ב-RPM גבוה והרעש בלתי נסבל. מה שהכי מדאיג אותי זה שאולי בגלל שהמארז הוא Mid Tower אז הספק כוח יהיה ממש ממש קרוב למעבד ויעביר אליו חום. אז בתכלס - למה לצפות? האם לקנות מארז Tower?
-
- 4 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ליפני 5 או שש שנים אז ככה אני יצלם את הפריטים שלו כי אין לי כוח ליכתוב זיכרון:http://img151.imageshack.us/img151/3329/memkp2.jpg מעבד:http://img88.imageshack.us/img88/1567/pantiumqi7.jpg לוח אם:http://img241.imageshack.us/img241/3535/boardca8.jpg האתר של הלוח אם שלא יהיה לכם קשה לחפש זה זה בידיוק: דרך אגב לוח של msi http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=44&kind=1 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז ככה אני מנסה לעשות oc למעבד לא הולך לי אין לי תאפשרות הזאת בביוס אז ככה חשבתי לעשות oc עם clock gen אני לא כל כך יודע איך , אז ראית…
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4... של נורטווד. אתמול העלתי אותו ל 2.996 ג'יגה הרץ... אבל כשאר הפעלתי 3dmark03 ( לא משנה כל כך גירסא) המעבד כבה לי אחריי דקה... כי רציתי לראות הבדלים בתוצאות של המעבד. כן נאי יודע כמובן שצריך למצוא נקודה יציבה.. מתח נכון.. כל זה אני יודע. אבל אני רוצה להזחקי אוות בכ 2.9 ולסגור מארז.. עכישו נאי מתלבט לקנות ביט טייפון לקרר אותו ולהיום עם 2.9 או שזה לא כל כך קריטי , והאם הסקוט שיש לי 478 אני אקנה את הקירור הואיתאים לי בעתיד ללוחות החדשים? כי ראיתי תמיכה ב 775.. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
-
Xilence Cas Fan 80mm PMW 24 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=962 שווה לקנות כמה כאלה? איך המחיר? אפשר קצת פרטים על המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס 5800 לא ultra עם riva tuner וכמה
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח גיגהבייט Intel i875P AGPSet BIOS for 8IK1100 F10 AWARD BIOS עם מעבד 3ג 512 עם 2*256 קינגסטון 400m שאלתי היא כיצד אני עושה לו oc והאם ניתן לבצע זאת ללא תוספת קירור אלא בקירור מקורי אולי הוספתי לו 2 מאוורים קטנים לקרר את ההארד-דיסקים אבל לא יותר הטמפ של המעבד היא 42 43 במצב מנוחה בתודה מראש אלעד
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
להן פרטים -שני וננטות מקובעות מעל לכרטיס המסך -וונטה של הכרטיס עצמו (במהירות מוגברת) -וונטה מצידו של הכרטיס -מאוור ביתי השוכב מצד למחשב אני צריך להוסיף עוד קירור ואין לי רעיונות...
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
אני עשיתי חיפוש אבל אני עדיין לא בטוח והייתי רוצה להציג את המקרה האישי שלי.. יש לי קירור סטוק על המעבד ועל הכרטיס מסך..ויש לי מאוורר 80 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ואני רוצה לשים מאוורר מאחורה שיוציא אוויר, השאלה היא כזאת: האם לשים גם מאחורה מאוורר 80 מ"מ או שעדיף מאוורר של 120 מ"מ (יש לי אפשרות יש לי הברגות לשלוש מידות מאוורר שונות) או שאם יש לכם רעיון יותר טוב תגידו לי.. ודרך אגב יש לי גם על הדלת של המארז צינור כזה מין "אגזוז" כזה... תודה מראש, מקווה שתעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! יש לי כרטיס 6600GT של XFX , אני רוצה לדעת על איזה תדרים הוא עובד אבל כל אחת משלוש התוכונת הבאות מראה לי משהו אחר הנה תמונות : 1. 2. 3. אז איזה מבין כל אלו הם התדרים האמיתיים שעליהם הכרטיס עובד... ועוד שאלה נניח והליבה על 300 והזיכרון על 1000 ,אז אם אני מגדיל את הליבה ל-500 ומוריד את הזיכרון ל-800 הכרטיס יתן ביצועים יותר טובים? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
איך אני מפרק את המאורר מהמעבד בלי / אם הצלעות קירור? ואם צריך להוציא את הצלעות - צריך לשים חומר תרמי לפני שמחזירים? רק לשם הבהרה: אין שום ברגים שמחברים את המקום
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי את הלוח BLKDG965WHMKR ויש לו שליטה במאווררים לפי טמפקטורות. יש לי ZALMAN CNPS8000 לקירור (עם פוטנציומטר חיצוני לשליטה על מהירות). 1) למה כשהטמפרטורה של המעבד עולה, מאוררי "12 כניסה ויציאה לא מעלים מהירות? 2) האם יש בקרה אלאקטרונית על מהירות זלמן בנוסף לבקרה הידנית? זאת אומרת בקרה רציפה? בתודה למומחים, יהודה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
חברה, אני דיי חדש בנושא, אז אני רוצה להתנסות על המחשב הישן שלי, Pentium 3 800Mhz עם Voodoo3 3000 וSDRAM, יש מצב לאוברקלוק ?? ואם כן עם אילו תוכנות אני צריך להשתמש ? (ידוע לי שהוודו והמעבד שלי ייצטרכו קירור יותר טוב אחרת הם יישרפו תחת אובר').
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
הסטוק שלו מרעיש =\ אני צריך משהו טוב... ברמות של BT למעבדים.. =]
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
סיימתי להרכיב את המעבד + גוף קירור ורציתי לדעת מהם הטמפ' הסבירות למעבד שלי, על מנת לדעת אם הרכבתי את הכל טוב. כרגע - ה - BIOS מדווח על כ - 40 מעלות כאשר המארז פתוח - האם זה סביר? מתי אני צריך להתחיל לדאוג? ובכלל, יש באיזה שהוא מקום נתונים לגבי הטמפ' של המעבד הזה בכל מני מצבים? תודה
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את הגירסא שלי של ביוס? מאיפו אני יכול הלשיג גירסא חדשה יותר שאני יוןכל לבצע OC דרך הביוס ואיך אני מתקין אותה? אין לי דיסקטים.
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה ימים X800GTO של SAPPHIRE (ליבה R-420 אני חושב) עכשיו בדקתי ב EVERST הטמפ' במנוחה היא 44 מעלות (עם אימיול עובד) ובמאמץ סביבות ה 54 מעלות העם זה נורמלי או שזה חם מדי? המעבד הוא פנטיום 4 3 גיגה הרץ PRESCOTT לוח של ASUS P4P800E DLUX המעבד עובד על 40 במנוחה ו-61 במאמץ העם גם זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת . כמובן שיבוצע OC, האם הוא יספיק ? או שכדאי להוסיף איזה 100 שקל, ולקנות קירור טוב יותר כמו Thermaltake V1 או ה Typhoon VX ?
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
היי, האם מעבד זה הוא טוב לאוברקלוקינג ולכמה אפשר לעלות אותו כמובן ם לוח GIGA BYTE 965ds3 תודה.
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש קירור שקט ואיכותי לפנטיום 3 . מעבד אינטל (כלומר socket 370 ). האם יש לכם להציע לי משהו איכותי .ושניתן להשיגו בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
יש לי מעבד 478 2.6MHZ Prescott ללא IHS קירור רגיל של אינטל ולוח M GIGABYTE GA-SINXP1394 ver 1 מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להוצי יותר מימה שיש לי (אין לי יותר מידי נסיון ב OC )
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אפשר קישור? plz
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-