אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע מה המתחים הנורמאליים של כל רכיב במחשב (מעבד, צ'יפסט, זיכרונות, כרטיסים...וכו..), או אם יש למישהו אתר עם כל המידע הזה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ABIT IB9 , וברשותי 4*512 DDR2 533MHZ לא מצאתי בהגדרות אפשרות למחלקים , הצלחתי להגיע לבאס 333 , והמחשב למרבה הפלא יציב, אבל נראה לי שלזכרונות 533 זה מאמץ קריטי, ואני חייב למצא (אם אפשר בכלל) אפשרות למחלקים אשמח לתשובה אם מישהו יודע בוודאות שיש ,או אין אפשרות למחלקים בלוח אם הזה.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
אז ככה... את המחשב הקודם שלי שהוא P4 3.4 אני נותן לאחותי.. לי קונים מחשב חדש ואת המחשב הקודם של אחותי אני רוצה להפוך למדיה סנטר השאלה היא אם הוא יחזיק טוב את המדיה סנטר (אני פשוט ימחוק הכל כלום לא יהיה מותקן חוץ מאנטי וירוס ומדיה סנטר של וינדוס וינסטה), יש לו 512 מגה זיכרון ו40 ג'יגה הארד דיסק, 800Mhz מעבד וזהו בעקרון.. אתם אומרים שהוא יריץ לי את המדיה סנטר? האם הויסטה יפעל טוב בהתחשב שאני לא מתקין על המחשב כלום מלבד אנטי וירוס? אם כבר זה אפשרי מה כדאי להוסיף עד 500 ש"ח ע"מ שהמדיה סנטר יפעל טוב מאוד? ועכשיו לשאלה שמתאימה לאוברקלוקינג... איך אני יכול לעשות לו אובר קלוק? הוא פנטיום 3 אני לא צריך לעשות לא לכרטיס מסך או משהו אחר אני רוצה לעשות לו רק למעבד ולזכרון... יש אפשרות…
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ישן Radeon 9100 והמאורר שלו ניסרף אז הורדתי גם את הלוחית קירור שלו עכשיו איך אני מדביק או מצמיד לוחית מחדש שמעתי יש איזה דבק מיוחד או משהו כזה עם מישהו יכול להסביר לי קצת ... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
רק לבעל ניסיון בדבר!!!!
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מעניין אותי מה כל אחד מבטל ולמה (ואם גם יסביר מה זה יהיה נחמד) אני מדבר חוץ מה E1ST
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 2.8G וזיכרונות רגילים של 400 מגה הרץ הורדתי את יחס הזיכרון והעלתי את הFSB עד שהזיכרונות היו חזרה על 400 לאחר שעשיתי ריסט למחשב המחשב לא נדלק והיתי צריך להוציא ולהכניס את הבטריה ועכשיו זה עובד אבל בלי אוברקלוקינק. מה הבעיה? יש לי לוח:MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אוקי יש לי כמה שאלות חבר'ה. יש לי את הכרטיס X800GTO2 של רדאון. פתחתי אותו ל16 צינורות. עכשיו מפה אני תקוע, אין לי כלכך רקע של אוברקלוק,זו פעם ראשונה. מה אני אמור לעשות? איך בודקים כל הזמן טמפ', איזה תוכנה, לכמה אני אמור להגיע, כמה הטמפ' צריכה להיות כרגע במנוחה וכמה אסור שיגיע? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור לכרטיס מסך 7800 GT.. מישהו יכול לעזור? תודה..
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
כשמעלים בכרטיס מסך בערך 10 MHZ בזיכרון ו20 בליבה - עד כמה זה יעזור? כמה FPS בערך זה יעלה במשחקים כמו NFSC או COH?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם , מה שלומכם ? יש לי לוח ASUS a8n-e ואני שומע מהרבה אנשי מקצוע שמאורר ה - CHIPSET שלו מועד לפורענות , שמעתי על יותר מדי מקרים שהוא מת ולקח את הלוח אתו עקב התחממות יתר. האם אתם מודעים לפתרונות HEATSINK המתאימים ללוח הזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.8 סוקט 478 ג'יפורס FX5200 512 זיכרון לוח אם אני אחר כך יגיד פשט שכחתי תשם.. הקיצור הקירור שלי הוא המקורי של אינטל וניקיתי אבל המון פעמים ויש לי 3 מאווררים במארז אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד ששמתי לפני כמה ימים בשביל לקרר תמעבד כי הוא התחמם יותר מדי אז שמתי אותו מעל המאוורר של המעבד
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה אומרים חכמנו לגבי ההצהרה של היצרן לגבי 33 מעלות(בהתאם למעבד) והאם מישהוא התנסה עם הלוח שבנידון עם מעבד E6750 ומה המעלות המינימליות לא בעומס.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory Leadtek PX7600GS Extreme TDH PX76GS25EX PCI-e 256MB Retail Video Card Computer Assembly - הרכבה אפשר לעשות???
-
- 7 תגובות
- 471 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא 1.7GHZ של ווילאמט עכשיו המתח שלו הוא 1.9 סטוק. וזה נראה לי מאוד גבוהה יחסית לאחרים אולי בגלל זה יש לי בעיה עם ה OC בגלל שהוא צורך הרבה מתח?? צירפתי תמונה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool לא הבנתי את מצב 4 - מאורר מהריצפה כלפי מעלה?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום יש לי את המערכת הבא .. תסתכלו במפרט מחשב עכשיו אני רוצה לעשות OC למעבד כך שיהיה לי 400MHZ לזכרונות! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
1.הציפסט שלי רותח שאני נוגע בו אי אפשר יותר שמשנייה אפר פשוט לבשל עליו. מה אפשר לעשות לגבי זה? 2.ברגע שאני עושה אובר קלוק הצ'יפסט גם מתחמם ? ד"א הציפסט שלי הוא NFORCE 4 SLI
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
ומה אומרת הבעייה הזאת? Warning - Accuracy of DMI data cannot be guaranteed [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אני מחר כנראה מזמין את המעבד הנ"ל עם לוח MSI 8KNEO רציתי לדעת איזה מאוורר למעבד עלי לקחת... יש בחנות את הדגם VOLCANO 12 ו את הדגם POLO 3 IN 1 ... SILINT BOOST ו SILINT TOWER שעולה הכי יקר 210 שקל אבל נראה ממש ענק ויפה מה המאווררר המומלץ בתקציב עד 210 שקל? לא איכפת לי מרעש ת'אמת אבל אם זה נכון שהמאוורר מגדל הזה כזה שקט אז אולי כדי ללכת עליו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת מאוורר למעבד E6600 כולל משחה תרמית למע המתוכנן בה OC (כוללת לוח GA-DS3 rev3.3 וכ"מ :EVGA8800GTS320 SC ) תודה מראש לממליצים
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את המאורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4901 ורשום שהגודל שלו 92 , ראיתי שיש גם מאוררים שהגודל שלהם זה 90 רציתי לדעת אם באמת יש שני סוגי גדלים או שכולם זה 90? פשוט לי במחשב יש 90 רציתי ללכת לקנות את ה AC שהוא 92 ובסוף לא רניתי כ פחדתי שלא יתאים מבחינת הגודל.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי מארז עתיק שעשיתי לו חור בגג עם מאוורר, ועכשיו אני רוצה לרכוש מארז חדש, חשבתי על ה Trinity של Nzxt ולשים לו 120 מלפנים ומאחור ואת ה80 מהצד , האם האוורור הזה יספיק ? כאשר בתוך המארז יש לי את ה Tuniq שזורק למעלה או למטה, חבל לי וגם אין לי זמן לעשות חור במארז חדש. המאווררים יהיו כנראה 2*120 של Enermax http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=509&num=1 וגם ה 80 יהיה מאותו הסוג.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום. קראתי כמה אשכולות פה והבנתי שהמחשב שלי לא במצב טוב בכלל. יש לי את המארז ששכחתי את שמו, נראה לי mini tower 610A... משהו כזה. קיצר המעבד שלי הוא AMD 64 ושמתי לו קירור ALPHINE64 של AC בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM אחד מהקדימה ואחד מאחור. הטמפ' במנוחה של המחשב הם: מעבד - 55~ לוח אם - 38~ הארדיסק - 40~ ספק - 55~ מה אפשר לעשות? הוספתי דלת עץ עם 2 מאווררים של ספק, אחד מכניס והשני מוציא וזה לא הזיז בגרוש השכבתי את המחשב על הצד שהחום יעלה למעלה דרך הדלת שיש בה חורים וזה גם לא עזר המחשב נמצא בפינה של החדר ולידו המסך (הגב של המסך CRT קרוב לגג המארז.. שמושכב) אולי אם אני אשים את המחשב על הריצפה זה ישנה משהו? כדאי להחליף מאווררים? מה עושיםם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מה ההבדל בין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB לה SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-