אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט שהרכבתי: 724 724 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box טק דאטה AMD1174 497 497 1 לוח אם ASUS M2N-E לוחות אם 18380 396 396 1 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1GBx2) 667Mhz CL5 גלובל טק OCZ26672048VDC-K 1,639 1,639 1 כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E כרטיסי מסך LV380 360 360 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 לייף 2500AAKS 204 204 1 כרטיס TV ועריכה Leadtek WinFast TV2000XP Global + FM כרטיסי טלויזיה LV203 93 93 1 מקלדת Logitech Media Keyboard מקלדות עכברים ושלטים 967560-0119 169 169 1 רמקול BLACK SBS-380 רמקולים אוזניות ומקרופון 51MF0290AA003 174 174 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD כוננים אופטים GSA-H44b 211 211 1 מארז ללא ספק HEC …
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני עושה מודינג ואני עדיין לא החלטתי איזה מאווררים לשים במארז חשבתי על 2 אפשרויות אפשרות 1: 2מאווררים 80מ"מ מקדימה מכניסים אוויר 2 מאווררים 80מ"מ מאחורה מוציאים אוויר 1מאוורר 120מ"מ בגג מוציא אוויר אפשרות 2: מאוורר 120מ"מ מקדימה מכניס אוויר מאורר 120 מאחורה מוציא אוויר מאוורר 120 בגג מוציא אוויר מאוררים ה 120מ"מ יהיו המאווררים האלה": http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/thunderblade120.htm שעולים 66 דקל בפנדס והמליצו לי שהם טובים וה 80 מ"מ אני חשבתי על המאוררים האלה: http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a1873.htm ה80 מ"מ האלה טובים? איזה מהאפשרויות יותר טובה? ואיזה עוד כדאי לשקול? תודה,טל
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הקירור של טרמלטייק ה-G4 COOLER לכרטיס מסך מבוססים GF4 TI... עכשיו אני לא יודע איך אני מרודי את הקירור המקורי כי הוא קצת שונה מהקירור של גיפורס 2,3 ששם יותר קל להוריד את הקירור בגלל הקליפסים הקטינים שיש לו מאחור... ופה זה שונה ואני לא מצליח :-\
-
רציתי ללכת על ARCTIC COOLING Silencer 64 TC אבל ניתן לקנות אותו רק בנועה וזה רחוק. אני צריך את זה מיידי. מישהו יכול להמליץ על מאוורר למעבד הנ"ל? חשוב שיהייה שקט אני לא מוכן להתפשר על השקט. המעבד לא יעבור OVERCLOCKING. תודה
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
בבעלותי כרטיס אחד של 512 MB מניח שזה DDR ברצוני לדעת איזה סוג זיכרון זה מה מהירותו ואיזה חברה (לא חייב) אני רוצה להמהיר את הזיכרון.. ולפני זה הייתי רוצה לדעת מה יש ברשותי אז אתם יכולים בקשה להביא לי פה קישור או שם של תוכנת חינם או ניסיונית שתמסור לי נתונים על גבי זכרוני
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מפרט : E6600 ASUS 8800GTX ASUS P5K DELUXE ST 800MHZ 3GB 1 איזה הגדרות בתור התחלה לשים בלוח ? 2 אני על ויסטה 64 ביט - האם יהיו לי בעיות בגלל שאני על ויסטה או שאין לזה קשר מבחינת ב-OC ? תודה. עריכה : אוקיי אז מצאתי ברשת איזה מדריך להגדרות של הלוח בביוס. 1 שמתי את המתח של המעבד על 1.3625 - האם זה בסדר ? נמוך ? גבוה ? 2 על כמה לשים את המתח של ה-NB כי כרגע אצלי הוא על AUTO ? 3 אני כרגע עומד על 320*9 = 2880MHZ והטמפ' שלי היא 52-54 במנוחה,אני עם קירור אויר Thermaltake BigTyp 120 ומרחתי כבר כמה פעמים משחה אבל התוצאות לא השתנו,זה נראה לי גבוה מידי לא ? 4 עם איזה תוכנה אני יכל לבדוק יציבות ? (אני על ויסטה 64 ביט). תודה.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס אני רוצה לדעת אך אני יכול לתת את כל משיש לכרטיס לתת לי
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת http://www.hwzone.co.il/ocdb/users_pics/AMD/1863_2.JPG ואני רוצה את התוכנה בבקשה שמישהוא יביא לי אותה תודה samsong
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש ספק כוח שיחזיק לי את המערכת יציבה ויחזיק גם את ה6800LE שיגיע יחד עם הספק החדש המחירים שאני יכול לשלם זה 300-400 ש"ח תודה לכל מי שיעזור לי
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אבל אין כמעט מקום...רק אם אני יקדח בצדדים... בקיצור מה עדיף בשביל קירור טוב יותר? לקנות עוד מאורר ולקדוח בצד? לקנות מאורר ולשים אותו במקום של CD? כי יש לי 2 מקומות פנוים אחד ליד השני... או שלקנות איזה קירור טוב למעבד בלבד... ? תודה ויומטוב
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אז ככה, אני עומד לקנות את הSunbeam Transformer (לאחר המון התלבטויות) ושלושת מאווררי הלדים 80mm שלו רועשים מאד. התכוונתי להחליף אותם ב: שני אלה שבחלון (שבצד) הבנתי שכדאי שיכניסו אויר אז חשבתי לקחת את ARCTIC COOLING AF8025 (פעמיים כמובן) והמאוורר שבגג הבנתי שכדאי שיוציא אויר אז חשבתי לקחת את זה ARCTIC COOLING Arctic Fan 8. הייתי סגור על זה אבל אז חשבתי שאולי זה יראה הרבה פחות יפה עשאני אכניס מאוורר גיל במקום מאוורר לדים. למרות שאני מכניס שתי קתודות כחולות למארז. זה באמת ישפיע על המראה באופן משמעותי? אם כן, אפשר לקבל שמות/מכירות של מאוורר לדים אחד שמוציא אויר ואחד שיכניס אויר? (חשוב שיהיו שקטים) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה easy tune מותקנת במחשב; תמונה: http://images.tomshardware.com/2005/03/07/market_survey/gigabyte_925xe_tool_001.jpg (לקחתי את התמונה מגוגל) התוכנה נראת לי מאוד פשוטה לשימוש, בביוס אני לא ממש יודע איך עושים OC, האם כדאי לי לעשות OC דרך תוכנה זו? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
המעבד 6300 לוח DQ6 גיגהבייט זכרון 2 גיגה קינגסטון 667MHZ העניין הוא שבביוס ניתן להוריד את מכפלת הזכרון ל X2 ממה שראיתי ולא ניתן פחות האם אני טועה? אני כרגע באיזור 342 בבאס וזה אומר שהזכרון נמצא על 680MHZ +- , האם יש דרך לעלות עוד??
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בתתימה. אני רוצה להבין קודם כל - למה הציעו לי פה ושם להוריד מכפלה למעבד ולהפגיז ב FSB - כשזה אומר תכלס בעצם - פחות OC למעבד ויותר למערכת כולה? אם אני עושה OC אז לא הגיוני להרביץ את הOC המירבי למעבד? למה להויד מכפלה אם כן ? (שוב תסתכלו במפרט שלי- המעבד לא משמש כמגביל לOC) ועוד שאלה- לבעלי לוחות 8KDA3 למיניהם- בביוס יש אפשרות לHIGH PERFORMANCE - מה זה עושה בעצם? אם אני עושה OC אז להשאיר את זה בOFF? או להפעיל את זה? (אינ פותח את את'רד הזה , לגבי כל השאלות שיהיו לי לגביי OC כי מצאתי את עצמי נדחף פתאום לתרדים אחרים וזה לא מנומס אז החלטתי לפתוח את שלי
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן הזמנתי את זלמן VF900 לרטיס מסך. יש לי בעיה עם גוף קירור אחד שמיועד לזיכרון: הדבק שאמרו להדביק לזיכרון התיבש ואני לא יודע מה עשות ואני די מבואס מזה . תדה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
לאחר שעברתי דירה לפני כחודש, צצה לי מדי פעם כשאני מפעיל לראשונה את המחשב הודעה שמאוורר המעבד לא נע במהירות מספקת ועליי ללחוץ F1 כדי להמשיך. אחרי שהמחשב כבר עובד ואני עושה ריסטרט, ההודעה לא צצה שוב. אבל הטמפ' של המעבד גבוהה מאוד... (מעבד AMD 3800X2 והטמפ' 72) האם עליי לקנות מאוורר חדש או אפשר לעשות כאן משהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ישן Radeon 9100 והמאורר שלו ניסרף אז הורדתי גם את הלוחית קירור שלו עכשיו איך אני מדביק או מצמיד לוחית מחדש שמעתי יש איזה דבק מיוחד או משהו כזה עם מישהו יכול להסביר לי קצת ... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם יש תוכנה ששכחתי את שמה מבית אינטל שמראה את ט'מפ של המעבד (אינטל כמובן) ןאת מהירות השעון וכל הנתונים. בגלל ששכחתי את השם אני לא מוצא אותה באתר שלהם. מישהו יכול לתת את השם או קישור להורדת שתוכנה? תודה לחברים העוזרים
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את ה- RADEON X1800XT, וכנראה גם לעשות לו אוברקלוקינג, על איזה מערכת קירור אתם ממליצים שתהיה טובה ביחס של קירור\רעש ???
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
זה המפרט שלי לוח אם :GIGABYTE GA-P35-DS3L זכרונות: A-DATA 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop ספק:COOLER MASTER eXtreme Power RP-600-PCAR
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך יש לי כרטיס Asus EN6200 הפעלתי עליו כמה משחקים ומה שקורה זה שאחרי 5 דקות המחשב מבצע restart (זה קורה בכמה משחקים שונים) ניסיתי להתקין את התוכנה למעקב על הטמפ' של הכרטיס rivatuner ומדי פעם במהלך המשחק עברתי להסתכל על הטמפ', התוכנה הראתה במאמץ מקסימלי טמפ' של 75 מעלות. יש לציין שהכרטיסים מדגם EN של asus מגיעים ללא מאוורר אלא עם גוף קירור מתכתי בלבד. מה עושים במצב כזה? האם צריך להוסיף מאורר על הכרטיס? או שאני אלך לחנות שממנה קניתי את הכרטיס ואקח כרטיס אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS A7A266 ומעבד AMD Athlon 1.48 הטמפ' 37 מעלות. רציתי לדעת איך אני עושה לו OC... יש לי 10 מתגים בלוח - הם קשורים?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגוף קירור חדש לכרטיס מסך שלי. כרגע יש לי את הגוף קירור המקורי של GECUBE והוא מרעיש לי את החיים. אני רוצה גוף כמה שיותר זול ואני מוכן להשקיע משהו כמו 150~ בו. הכי חשוב שהוא יהיה שקט(הכ.מסך הוא היחיד שמרעיש אצלי) עוד משהו, צריך להיות כמה שיותר קל להרכיב אותו כי אני פשוט לא רוצה סתם להסתבך ולהרוס
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מה כבר רציתי? 8800gts שירוץ ב600/1500/2000 אבל לא... הבעיה לא בטמפרטורות וגם לא במאוורר שלו שהוא 120mm שמסתובב ב1400 סיבובים לדקה הבעיה היא בגופי הקירור המשניים של הכרטיס...הסינקים הקטנים של הזכרונות והPWM IC לא מחזיקים בכלל וכל נגיעה מורידה אותם, לדעתי זה לא מקרר אותם בצורה אפקטיבית. אני שוקל להזמין מחנות רשת מסויימת שלא אציין את שמה 2 יחידות של גופי קירור חדשים שכאלה של זלמן לדעתי זה יפתור את הבעיות שלי - ארטיפקטים בקריסיס ואציין כמובן שלא היו בכלל מקודם עם הקירור סטוק רק טמפרטורות גבוהות כרגע הצלחתי להביא אותו לטפמפרטורות של 44-59 באוברקלוק אבל הוא עדיין עושה בעיות מסכים כחולים יוצא ממשחקים, ארטיפקטים מה לא. החומרה שלי היא כזאת... e6550 3.5Ghz 500x7 על 1.4…
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אז ככה יש לי מחשב amd atholn xp polomonio 1.7+ 768 ddr 266 MHZ geforse 2 mx 440 64 mb ורציתי לדעת אם המחשב הזה טוב לאוברקלוק ואיך נתן לעשות אליו את זה? לוח אם GIGABYTE כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-