אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע מה המתחים הנורמאליים של כל רכיב במחשב (מעבד, צ'יפסט, זיכרונות, כרטיסים...וכו..), או אם יש למישהו אתר עם כל המידע הזה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אז ככה...הבחירה פה זה... או PowerColor X800XL+Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 או HIS X800XL IceQ??.
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
היי, האם מעבד זה הוא טוב לאוברקלוקינג ולכמה אפשר לעלות אותו כמובן ם לוח GIGA BYTE 965ds3 תודה.
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
שלום! 1 .אני מעונין להחליף את 2 המאווררים במארז שלי (שניהם נמצאים בין הארדיסקים לדלת הקידמית של המארז והם מוציאים אויר )... לא מזמן החלפתי 2 מאווררים אחרים במארז(מכניסים אויר) במאווררים ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm? ובנתיים אני מרוצה. אם למישהו יש המלצה למאוור אחר אני ישמח. הבהרה - המארז שלי מכיל 2 מאוורים שיושבים בגב המארז ומכניסים אויר ( המאוורים החדשים שציינתי למעלה ) , 2 מאוורים קידמים אשר מוציאים אויר ( נמצאים בין הארדיסק לדלת הקידמית ) , ועוד מאוור שבא עם הספק ( בנוסף למאוור הקבוע שמגיע עם הספק ) אשר מוציא אויר. 2. אני מעונין להחליף את המאוורר של המעבד ( בנתיים יש ברשותי מאוורר SPIRE שהגיע יחד עם המעבד ). המעבד הוא AMD 64 BIT 3000+ והטמפרטורה הממוצאת היא האיזור…
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב ורוצה לעשות לו אוברקלוק רציני בניתי את המערכת הבאה אשמח להצעות ולשיפורים AMD +2500 Mobile Barton 266 Mhz GeIl Value w/hs 512mb pc3200 400 mhz Abit AN7 Radimax Scorpio +5 tt fans extreme volcano 12 (הלוח שלי לא מתאים לזלמן 7000 ואין לי בעיה אם הרעש) Artic Silver 5!
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
מחר כנראה אני קונה תמערכת קירור הזאת מה דעתכם!? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
היי... אני צריך את העזרה שלכם פה... -אני רוצה לקנות מאוור קידמי 120mm -מאורר לצ'יפסט -קירור לדיסק קשיח שהוא בעצם תא בשבילו שמראה טמפ' וכל זה.. -פאנל קידמי שמראה לי טמפ' של המחשב מהירות מאוררים משהו יפה כזה אם אתם יכולים להמליץ לי איזה כדאי לקנות בכל אחד מהתחומים שציינתי...
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC ,כרגע עם הקירור שמגיע עם המעבד(E6750 ),הגעתי ל 3100 GHZ ,הטמפרטורות שלי באיידל :45 בערך,בעומס-60 מעלות בערך. הייתי צריך להעלות את המתח לזכרונות .כרגע לא שיניתי את המתח של המעבד(1.25 V ). אבל בשביל להמשיך ב OC אני צריך ממכם מספר המלצות: 1)על איזה קירור אתם ממליצים בתקציב של עד 250 ש"ח. 2)יש לי 400W TRT - הוא יספיק ל OC עד 3600 GHZ לפחות - או שכדאי לי לרכוש ספק אחר?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרונות333 kingmax עכשיו הם מכוונים אצלי בביוס על 6 2 2 2 by spd עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לסחוט מהם את המירב המחשב עולה במצב1:1 על 9 4 4 3 אבל יש קריסות במערכת אני עומד כרגע על fsb 204 איזה תיזמונים נחשבים טובים ואיך אפשר לשפר תודה מראש לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב עם מעבד 820D,והוא תמיד בלואד של 40-90 .. בקיצור הורדתי את התוכנות שמפריעות וזה..הלואד ירד אבל עדיין יש לו מעלות של 50-70 והמאוורר רק על 1500(של המעבד) כדאי להחליף קירור?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח באזור ה 500-600 שקל לOC. מה ממומלץ? איך ה ABIT NI8-SLI או ה ASUS P5ND2? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=zq2mmjzmz2mf.jpg מה שסימנתי... לדעתי זאת הבעיה שלי שהמחשב לא עולה בהדלקה. המפרט: Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 800MHZ 2GB CL4 ENERMAX NOISETAKER 485W BigTyp VX 120 http://www.siz.co.il/my.php?file=l4gmnmrjjqmo.jpg מתח זיכרונות 2.1 איך אני מייצב? לאיזה מתח זה קשור?
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
זהו המפרט שלי: AMD 2500+ BARTON ABIT NF-7 TWINMOS 512MBDDR 3200PC WD 120GB 7200RPM 8MB ATI RADEON 9700 NOT PRO מארז רגיל עם חלון בצד, מאוורר אחד בצד המחשב, וקירור על המעבד של Thermaltake Volcano 7. הממוצע של המעלות במחשב הוא בין 55~60 מה אתם אומרים יש מצב לאוברקלוק לכרטיס מסך? אל תגידו לי "אם תקנה זה וזה אז כן", עם מה שיש לי כרגע, זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם תראו עשיתי מודינג למחשב שלי והוא יצא ממש פיצוץ אך יש לי עוד בעיה אחת אני רוצה לעשות OVERCLOCK ואני רוצה לדעת אם המחשב שלי יחזיק מעמד אחרי ה-OVERCLOCK ואם בכלל אפשר לעשות למחשב שלי OVERCLOCK טוב המחשב שלי זה: AMD XP A ATHLON 1700+ זיכרון:256 MB DDR כרטיס מסך: GE-FORSE 2 FX 64 MB המהירות כרגע של המעבד היא 1499 ואני רוצה להגדיל אותה אז האם אני יכול לעשות OVERCLOCK כן או לא ום אפשר לקבל מדריך בישביל מעבדי AMD
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם , מה שלומכם ? יש לי לוח ASUS a8n-e ואני שומע מהרבה אנשי מקצוע שמאורר ה - CHIPSET שלו מועד לפורענות , שמעתי על יותר מדי מקרים שהוא מת ולקח את הלוח אתו עקב התחממות יתר. האם אתם מודעים לפתרונות HEATSINK המתאימים ללוח הזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2*256 pc3200 של ceon ניסיתי לעלות את fsb ב230 הוינדוס עושה ריסטרט עכשיו ב220 אני מריץ prime 95 וטמפ המעבד 48c מה הגורם לנפילה של הלוח ב230? מה הטמפ המקסימלית של המעבד הזה ומה אפשר לעשות כדי לעלות עוד את fsb? תודה
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה הזאת: http://3dgpu.com/files/coolbits2.reg לאחר מכן ניכנסתי לאפשרויות של המהירות שעו מעבדן והמהירות זיכרון. התדרים היו: מעבד 270 זיכרון 400 לאחר מכן לחצתי על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות". התהליך לקח מספר דקות ובזמן הזה היו הבזקים כאלו במסך קפיצות כאלה. ואז זה היסתיים והתדרים היו: מעבד 290 זיכרון443 אם אני ישאיר את זה כך אם הקירור הנוכחי זה יהיה מסוכן? איך אני יכול לבדוק טמפ' לפני ואחרי במאמץ.?.. מישהו אני חייב עזרה!1!! תודה
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בBIOS אין לי אפשרות לגשת לFSB זה באפור כזה יש לי לוח של ASUS Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Intel Pentium 4 530, 3000 MHz ניסיתי הכול היתעסקתי עם כל הBIOS לא הצלחתי. תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב שיורכב מ AMD 64 3000, לוח אם Epox KDA3J כנראה במארז Chenbro Gaming Bomb (עם ספק כוח HEC425) שהוא כמובן בגודל Mid Tower. השאלה שלי - אם אני מסדר את האוורור כמו שצריך (מאוורר מכניס, מאוור מוציא) ומשתמש בגוף הקירור שמגיע עם המעבד, לאילו טמפרטורות אני יכול לצפות? ואפילו יותר חשוב לאיזו מידת רעש לצפות? כרגע יש לי מעבד מאוד חם ולכן המאוורר עובד ב-RPM גבוה והרעש בלתי נסבל. מה שהכי מדאיג אותי זה שאולי בגלל שהמארז הוא Mid Tower אז הספק כוח יהיה ממש ממש קרוב למעבד ויעביר אליו חום. אז בתכלס - למה לצפות? האם לקנות מארז Tower?
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי או להביא לי מדקיך איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד AMD K6 400MHZ תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אוקי ככה.. יש לי מאוור בצד המארז.. ואחד שמוציאא.. ומקדיה למארז יש לי כיאילו הכנה למאוורר.. יש לי תסוגר מאוורר הזה.. בגודל של 10 ס"מ .. עכשיו השאלה שלי איזה גודל מאוורר אני צריך לקנות? ואחרי זה איך אני מחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
כרגע אני על קירור סטוק עם ספק-כח של קרוסאייר 520hx וכשאני מעלה את הליבה ל630 ומפעיל 3dmark 06 המסך נתקע...ואז אני צריך להפעיל תמחשב מחדש....יש לציין שהטמפרטורה לא מספיקה לעלות כי המסך נתקע מייד כשהגראפיקה מתחילה לרוץ...... על 625 הכרטיס יציב על טמפרטורה של בערך 70 במעמץ.... מה ניראה לכם הבעיה?זה מגבלות של הכרטיס?טמפרטורה?כי אז אפשר לקנות קירור.... אולי צריך להעלות מתח?(איך עושים את זה?) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4... של נורטווד. אתמול העלתי אותו ל 2.996 ג'יגה הרץ... אבל כשאר הפעלתי 3dmark03 ( לא משנה כל כך גירסא) המעבד כבה לי אחריי דקה... כי רציתי לראות הבדלים בתוצאות של המעבד. כן נאי יודע כמובן שצריך למצוא נקודה יציבה.. מתח נכון.. כל זה אני יודע. אבל אני רוצה להזחקי אוות בכ 2.9 ולסגור מארז.. עכישו נאי מתלבט לקנות ביט טייפון לקרר אותו ולהיום עם 2.9 או שזה לא כל כך קריטי , והאם הסקוט שיש לי 478 אני אקנה את הקירור הואיתאים לי בעתיד ללוחות החדשים? כי ראיתי תמיכה ב 775.. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד די ישן (Compaq Presario 2500) עכשיו בנייד יש 3 מאווררים. אחד לא עובד בכלל, השני עושה המון רעש והשלישי עובד בסדר... עכשיו בחנות שממנה קניתי את הנייד אמרו לי שלא שווה לתקן כי לקנות חדש יהיה לי זול יותר... אז רציתי לשאול אם אתה מכירים מקום כלשהו שיוכל לעשות את התיקון במחיר סביר או מקום לקנות מאווררים חדשים + הסבר הרכבה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
כמו שתראו בציור, השתמשתי במדריך מפורום מודינג והכנתי מאוורר 80 שיושב על חתיכת פח PCI ומאוורר את כרטיס המסך. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte Radeon 9550 (370 Core, 240X2 Mem) והוא בא עם קירור פסיבי, השאלה שלי אם כדאי לשים מאוורר על ההיטסינק של המעבד הגרפי, או שזה יפריע לזרימת האוויר, או שבכלל כדאי להוריד את המאוורר 80 ולשים רק מאוורר על המעבד הגרפי. תודה מראש (ציור מצורף) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-