אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שמעו חברה אני מעלה את הארצים של הכרטיס מסך פתאום המסך נהיה שחור ואז רגיל שחור רגיל שחור רגיל במהירות חבל על הזמן דרך אגב החלפתי עכשיו את ה x1950GT Super ל x1950Pro ואם הג'יטי לא היה לי את זה ? מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.07.2007 בשעה 12:45:15 סבבה חברים הסתדרתי ועוד שאלה עכשיו הטמפרטורה עומדת לי בין 50 ל 60 זה לא כל כך טוב נכון?ועוד שאלה אחת קטנה D: איך אני עושה שבמשחקים יראה לי כמה FPS יש לי בצד שמאל למעלה בצבע צהוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
השאלה הנ"ל דרך אגב היצרן הוא ASUS??? תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את הגירסא שלי של ביוס? מאיפו אני יכול הלשיג גירסא חדשה יותר שאני יוןכל לבצע OC דרך הביוס ואיך אני מתקין אותה? אין לי דיסקטים.
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 mx 440 se ואני רוצה להמהיר אותו. לא מצאתי את הפרטים שאני צריך באתר של החברה nvidia. תוכלו לתת לי פרטים ולומר לי מהיכן הבאתם אותם.. שאני ידע לפעם הבאה..תודה.. ניר
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הוא עם קרור סטוק, כרגע במנוחה הוא על 37 מעלות שה OVERDRIVE מופעל במאמץ זה משהו כמו 40-42 להסתכן? או שאפשר לעשות משהו
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר. בקיצור יש לי בעיה באובר קלוק אז ככה.(המפרט של המחשב שלי בקובץ המצורף ששמתי) העלית את הבאס למעבד מ 100 באס ל 170 באס,(כאשר המעבד היה בתדר של 1150 מגה הרץ ל 1960 מגה הרץ), עכשיו אני מנסה להעלות את הבאס עוד והמחשב ניתקע לי בעליית המחשב. אז השאלה שלי היא, בייחס לזיכרונות והרכיבים שלי במחשב כמה להעלות את המתח לזיכרונות ? , או אם זה גם למעבד? (בוולט!) בתודה אלעד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- העלתי את ה fsbל 240. amd64bit2000@2400 ואני רוצה להמהיר את הזכרון לאותה מהירות. הזכרון הוא Samsung pc 3200, עם מתח של 2.7 וולט כיצד ממהירים את הזכרונות? לא מצאתי אפשרות בלוח. מי שיכול לעזור אני אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי AMD athlonXP2000+ עכשיו אני עם קירור סטוק והמעבד מגיע ל60-65 במאמץ, 55 בערך מנוחה. אני רוצה להחליף את המאוורר שלו, לא מתכוון לעשות אוברקלוק גדול..אולי קצת תלוי כמה יתן המאוורר.. הרעש לא ממש גורם משפיע..זה לא מפריע לי.. מחפש משהו שלא יהיה יותר מדי יקר( אולי משהו כמו עד 200 ש"ח או משהו כזה), ושיתן ביצועים טובים, יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב כמו שלי לי 3.06 גם לו יש 3.06 אבל עם אברקלוק ..... הבעיה היא כמה הוא אומר לשים זכורנות המעבד שלו בכללי הוא 2.53 והוא עובד עם אני לא טועה על 133 אז הוא שם 161 ואת הזכורנות על 288 ואפשר גם על 322 וכו' הזכורנות עצמם שלו הם ddr 333 3 והלוח אם הוא גגביט sq 800 הוא שאל אותי אז אמרתי נשאל את המומחים שזהאתם חחח על מה כדאי לו לשים שיהיה שווה בשווה הוא רוצה 3.06 יש לו קירור מבלי שיעה לו ריסט או כל השטיות הוא מצליחלהגיע עכשיו אבל האו רוצה לדעת בטוח! עלכמה לשים . את הזכורנות שהמחשב יהיה שווה ועמיד עמיד - אני מתכוון שלא יעשה ריטסרט וכל השטיות במאמץ בגלל זה צריך לשים את הזכורנות במספר שווה
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה... שאלתי כבר בפורום תמיכה טכנית אך שם ענו לי כמה דברים שלא ניראים לי... קישור לשאלה ב"תמיכה טכנית" http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104936.0 הבעיה שלי היא: הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! הלוח הוא ABIT NF7 2.0 הוא תומך ב400 DDR מישהו אמר לי שם שאני חייב לעשות אוברקלוק.... אבל זה לא ניראה לי כי לפני זה היה לי לוח של גיגביט שעבד מצויין והוא זיהה את הזיכרון 400 DDR בלי בעיה! בלי אוברקלוק בלי כלום! מישהו אולי יודע את הפיתרון?! בתודה אלעד. נ.ב: מישהו אולי מכיר את הSETUP של הביוס כי אולי אני צריך להגדיר לו שם את זה אבל אני לא מוצא את המקום …
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אם אני עושה oc למעבד שלי שהוא 2.8 D 820 להוריד מולטיפלייר או להוסיף אני לא מבין כלכך מה עדיף שיהיה פחות מולטיפלייר או יותר ... ואני עושה oc בקטנה מוסיף פשוט קצת אבל אני שואל לידע כללי
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הורדתי כבר כמה גרסאות של אוורסט ובכל גרסה שאני נכנס לבדוק טמפרטורה ב-sensor זה פשוט מעלה מסך אפור בתוכנה בעוד שהאופציוץ האחרות פועלות מה אני יכול לעשות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
היום הרכבי בשעה טובה את ה TT ToughPower 600W במחשב וכמובן חיברתי את שני הקונקטורים של ה 8 פין וה 6 פין לכרטיס. התקנתי את הדרייבר החדש שיצא ל ATI וראיתי שבעקבות חיבור שני הקונקטורים לכרטיס נוספה אופציה נוספת ב ATI Catalyst הנקראת ATI OVERDRIVE שבאמצעותה ניתן לבצע O.C לכרטיס. רציתי לדעת למה התדרים של ברירת מחדל הינם: לליבה507 ולזיכרונות 514 , הם לא היו אמורים להגיע כבר כ Default לליבה 600 ולזיכרונות 800 ? רק שפותחים את האופציה של ה O.C ומתחילים לעלות תדרים רואים שבליבה זה מתחיל מ 600 ובזיכרונות זה מתחיל מ 800. נ.ב. כשהתחלתי לבצע O.C באמצעותה דרך האופציה של ה Auto Tune הליבה הגיעה כבר מעל 800 וזה היה נראה כאילו היא יכולה עוד להמשיך ולהמשיך...
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הגוף קירור הזה ? לא מוצא עליו מידע ברשת , יש לו 270W שזה יפה במחיר נמוך מאוד ( יחסית ) 250 שקל , איך הביצועים שלו ? כי ה ZALMAN האחרון שהיה לי היה פ* *שפה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש קירור שקט ואיכותי לפנטיום 3 . מעבד אינטל (כלומר socket 370 ). האם יש לכם להציע לי משהו איכותי .ושניתן להשיגו בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון חרשתי את האינטרנט בשביל למצוא את גוף הקירור, שיעשה את העבודה הכי טובה לפרסקוט בתושבת 775. שני הפרמטרים שחשובים לי הם קירור ושקט, בסדר הזה. מהמידע שהשגתי, שני הפיינליסטים הם XP-120 של תרמלרייט וה- 7700-AlCu של זלמן (ויתרתי על הדגם של הנחושת המלא. 918 גר' נראה לי הרבה מידי כדי לשים על לוח-אם אנכי, וככה גם הבנתי מאתרים אחרים). הבנתי, שה-XP-120 יתן תוצאות קירור יותר טובות מהזלמן, כאשר הרעש זהה. העניין הוא, שכדי לשים אותו על 775 צריך לוחית, שקונים בנפרד, ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותה. מישהו מכיר מקום כזה? חוץ מזה, הייתי רוצה המלצות על המאוור שיתן את התוצאות הכי טובות על ה-XP-120. לצערי, מאווררים של חברות כמו Globe, שמצאתי עליהם המלצות באתרים בחו"ל…
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
256mb ddr2 כעת הוא פועל על התדר המקורי: 600MHZ - CORE MEMORY- 1400MHZ נראה לי שכדאי שאאיץ את ה CORE של הכרטיס בלבד, כי אין על ה MEMORY מאוורר. כמה כדאי להאיץ, והאם זה יעלה בכמה FPS? תודה.
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
היי... אני צריך את העזרה שלכם פה... -אני רוצה לקנות מאוור קידמי 120mm -מאורר לצ'יפסט -קירור לדיסק קשיח שהוא בעצם תא בשבילו שמראה טמפ' וכל זה.. -פאנל קידמי שמראה לי טמפ' של המחשב מהירות מאוררים משהו יפה כזה אם אתם יכולים להמליץ לי איזה כדאי לקנות בכל אחד מהתחומים שציינתי...
-
- 4 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש בארץ עוד חנויות שמוכרות ומתעסקות עם בלוקים של Danger Den. חשבתי לבנות בלוקים, אבל אחרי בירור הסבר שלחבר של אבא שלי אין את הכלי המתאים, אולי אני אמכור את הנחושת שקניתי. בכל מקרה, אני אשמח לדעת אם יש עוד חנויות בארץ שמתעסקות עם מכירת בלוקים של DD מלבד פנדס. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
המערכת שלי בחתימה... הזיכרון הו 256 של סאמסונג ו-256 של trancend(חרא) במהירות 333. בקיצור משום שהזיכרון חרא לא רציתי להעלות אותו . אז העליתי רק את המעבד העליתי ל-175. ואת הזיכרון שמתי על 83% שיעבדו ב-150. (אני רק רוצה לראות לאן אני מגיע בלי קשר לזיכרון כי אני רוצה להחליף אותו...) מתח למעבד נתתי 1.675 שמתי agp/pci על 66 Mhz ועשיתי ריסט. עכשיו המחשב נדלק ועושה צפצופים כאלה של מוזיקה מה שאומר שמשהו לא טוב שקשור למעבד. עשיתי ריסט לביוס והעליתי כרגיל מחדש. זאת הייתה הפעם השנייה שניסיתי ,בפעם הראשונה המחשב עשה גם צפצוף ארוך שמעיד על בעיה בזיכרון,וכרגע אני עובד רק על הסאמסונג כי כנראה יש התנגשות עם ה-trancend. רק שהוצאתי והחזרתי כמה פעמים את הזכרון המחשב עלה נורמלי, וששמתי את…
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
הטמפ' שיש לי עם הכרטיס מסך פשוט גבוהות, ועברתי עכשיו לויסטה והטמפ' גדלו ב - 10 מעלות, וזה נראה שהכרטיס רק מתחמם ומתחמם מיום ליום. אז אני צריך מאוורר טוב שיפסיק את זה, ויקרר אותו כמו שצריך אחת ולתמיד. בכל מקרה אני צריך המלצה למאוורר טוב, אין תקציב מסויים, העיקר שיעשה את העבודה כמו שצריך, שזה אומר יקרר את הכרטיס בצורה מעולה, וגם לא יעשה רעש. אם יש משהו שהוא קל להרכבה עוד יותר טוב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
כרגע הכרטיס דיי חם ורועש ולא ממש מאפשר לעשות אובר קלוק. לא ראיתי שיש משהו שרשום שהוא מותאם ל 8600, מלבד זלמן שאני כמעט בטוח שיתאימו. אשמח לדעות והצעות. המטרה היא שקט כמה שיותר ומחיר יחסית זול, אני חושב שהגבול 150, אין לי בעיה עם יד שניה (כמו הטורבו 2 שראיתי שמציעים כאן או הסיללנסר 5
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
זה המפרט שלי לוח אם :GIGABYTE GA-P35-DS3L זכרונות: A-DATA 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop ספק:COOLER MASTER eXtreme Power RP-600-PCAR
-
- 4 תגובות
- 454 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=zq2mmjzmz2mf.jpg מה שסימנתי... לדעתי זאת הבעיה שלי שהמחשב לא עולה בהדלקה. המפרט: Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 800MHZ 2GB CL4 ENERMAX NOISETAKER 485W BigTyp VX 120 http://www.siz.co.il/my.php?file=l4gmnmrjjqmo.jpg מתח זיכרונות 2.1 איך אני מייצב? לאיזה מתח זה קשור?
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-