אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה hmonitor והיא מראה לי cpu1 56 cpu2 82 הקטע הוא שבכלל אין לי מעבד שני יש לי גם את התוכנה של ג'יגה בייט והיא מראה לי שהטמפ' של הלוח אם הוא 55 והטמפ' של המעבד 55 אבל זה לא תמיד ככה כי לפעמים המעבד עולה/יורד במעלה השאלה שלי אילו מהתוכנות אמינות? והאם טמפ' של 55 ללוח אם של ג'יגה בייט זה המון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה מהן התוכנות הכי מומלצות לעשיית האוברקלוק ומה הן התוכנות המומלצות ביותר לבדיקת יציבות? ואני לא יודע למה אבל אני לא מצליח להוריד את ה 3dmark אפילו לא מהאתר שלהם.... ומה הטמפרטורה המאקסימלית ל gtx? והאם אני יכול ליפעול לפי המדריך של האתר? תודה רבה מראש!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הבנתי שפוטנציאל האוברקלוק של הכרטיס הנ"ל הוא טוב באופן כללי, אז רציתי לשאול אם ניתן להגיע לרמת הביצועים של - GTX 780 Ti או אפילו לעקוף אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחר מסע overclocking נחמד Q6600 2.4 ל 3.3 נשארה לי שאלה פתוחה שאני לא מוצה לא את התשובה מה עדיף DRAM ב 489 +- ותיזמונים ב 5.5.5 או DRAM ב 400 ותיזמונים ב 4.4.4 ? לא ברור לי מה משפיע יותר על בצועי המערכת ... אשמח לתגובות מלמדות OOR
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6220 והאם מתאים לOC רציני?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
למה עדיף להוריד את המכפלות ב-OC ולהעלות את הבאס ?? למה לא להיפך?? ומה עושים כשהגעת למקס' באס שהלוח אם שלך נותן לך??? אז זה בסדר להעלות מכפלה?
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום חברים! ברשותי מחשב שנקנה לפני פחות או יותר חמש שנים ואני בהתלבטות אם לקנות מחשב חדש/להחליף חלקים/לעשות oc. החלקים שברשותי: cpu: intel i5 750 2.67 mb :gigabyte p55 us3l memory: adata 4g 1333 gaming gpu: sappire hd 5850 אשמח לייעוץ לגבי Oc לחלקים אלו וגם הדרכה תודה
-
- 14 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום.. בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171183.0, (עמודים 3,4,5) , כנראה שניקח את המעבד שנזכר שם. שאלתי היא האם אני יכול לבצע את מה שintegral הזכיר שם (העלאת הFSB ל166 אם הבנתי נכון) בלי לקנות קירור חדש במקום קירור הSTOCK? ואם כן, כיצד מבצעים זאת? (אין לי מושג קלוש בOC)... יש סיכוי שנבצע את הOC המוזכר בדיון ולכן אני רוצה לברר הכל , ואח"כ להחליט אם עושים OC או לא. בתודה, אודי.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס Dleadtek Winfast px8800 GTS 320 bit עד היום לא היו לי תקלות מיוחדות עם הכרטיס עד שהתקנתי את המחשק Crysis יש לי מעבד שנחשב טוב עד טוב מאד... Intel core 2 cpu 6700 2.66gz אני שומר על תקינות מערכת ההפעלה (XP) במקרה הזה בידי הכלים הטובים ביותר וגם אומר שאני מריץ משחקים כמו Call of duty 4 או asian dynesites ללא שום בעייה על הפרטים הגרפיים הגבוהים ביותר אך ללא anti-aliansing, והם זזים אחלה... עכשיו השאלה שלי היא כזו הוספתי וונטת קירור חזקה מאד (בערך בגודל הוונטה של המעבד), וקיבעתי אותה כמה סנטימטרים מעל למעלי כרטיס המסך, ובנוסף לכך הוספתי מאוור ביתי מצד המחשב כך שיקרר גם את כרטיס המסך ובכלל את כל אזור פנים המארז (לוח אם, מעבד וכו'), יש לומר שהוא עושה עבודה טו…
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
התוכנה לא מריצה לי כלום על ה LCD למרות (שנראה לי) שהגדרתי את הכל טוב. מה אני עושה?
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה עדיף כרגע יש לי 3 מאוורי מארז קדמיים של 80 מ"מ שמכניסים אויר למארז, מה יותר עדיף להישאר עם הסט הזה או לשים במקומם מאוורר 120 מ"מ בודד שיכניס אויר וכמובן יהיה שקט יותר?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אתם כל הזמן מדברים על נגדים משתנים של 100 אוהם, למה? הם לא יותר יקרים מלקנות נגד יעודי אחד? הרי, אם נניח ידוע לנו שהלד יעמוד בזרם של 0.2A (לצורך הדוגמא) ויש לנו מקור מתח של 5 וולט הרי שחישוב פשוט לפי חוק אוהם יראה לנו V=I*R R=v/I=5/0.2=25 כלומר נגד של 25 אוהם יספיק לנו בהחלט לא??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם בתוכנה EVEREST וגם ב CORE TEMP הטמפ' על 50 מעלות לכל ליבה.. אני משתמש בTT Big Tayphoon VX.. האם אלה הטמפ' או שיש בעיה ??? ובנוסף.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. האם כדי להקפיץ כל פעם את ה FSB ברמה אחת.. מ266 ל333 וכו' ולבדוק ואז להמשיך או בפעם אחת לרמה הרצויה.. ?? ואולי בעצם כדי להשתמש בETC של Gigabyte.. כי אפשר להעלות שם את הFSB כמו בביוס... עריכה : יש גם אפשרות להעלות את המהירות של הזיכרונות דרך הETC.. ל1066.. שווה ?
-
- 15 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי כרטיסX1900XT שמיום למיום נדפק .. פעם הוא היה סוחב את STALKER עם מאוורר סטוק על מהירות נמוכה ... היום אני צריך לשים את המאוורר ( סטוק ) על 100% בשביל להריץ פיפא 2008 ... היום אני רוצה ללכת לקנות קירור מהחנות ZIGZAG .. הקירורים האלו טובים ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=5938 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4723 תודה.
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מעבד P4 2.8GHZ ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג. אבל, אחרי בערך 5 שעות של עבודה רצופה (אינטרנט וכ"ו, בלי משחקים וסרטים) הטמפרטורה שלו הייתה 48-50 מעלות. כדאי לי לעשות לו OC כשזאת טמפרטורת הסטוק שלו? ומהי בכלל הטמפרטורה המומלצת למעבד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי סלרון 850 ולוח אם shutlle av18e ואני רוצה לעשות OVERCLOCKING לפי תוכנת SiSoft Sandra 2001te Professional המעבד עובד ב- FSB של 67 MHZ ו- MULTIPLE של 8.5 שנותן 567 MHZ (ברירת מחדל) את המכפלה אני יכול רק להוריד למכפלות של בין 3 ל-8(כולל חצאי יחידות) ואת ה-FSB רק להעלות ל-100 או 133 באמצעות הג'אמפרים על הלוח מתח הליבה של המעבד הוא 1.76 וולט והוא תומך ב- 3.3 וולט הטמפ' הנורמלית 27 מעלות (לא בעבודה מאומצת) הזכרון 128 מגה SDRAM תומך ב-100 MHZ יש אפשרות לשלוט דרך הביוס על תדרי ה-cpu host/pci clock בתנאי שהג'אמפר מותקן נכון האפשרויות בביוס: (66 MHz based) 66/33MHz, 68/34M…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
עירבוב של דבק מגע ומשחת שיניים שידועה כמוליך חום טוב. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המערכת של כרגע על 280 באס כך שהמעבד על 3.5GHZ (לא כמו שרשום לי במפרט). משום מה אני לא מצליח לעבור INTEL BURN TEST, אחרי כמה דקות בדיקה הוא זורק אותי למסך כחול, חשבתי לפרש את הקובץ DUMP אבל אני לא יודע איך... ניסיתי ORTHOS גם שם אני לא עובר. המעבד על 1.3250 שאר המתחים על סטוק. תדר הזיכרונות על 840. (המחלק הוא 3) את רכיבי המערכת אתם יכולים ליראות במפרט. עוד כמה דברים שחשובים להגיד, אני כבר כמה זמן על התדר הזה והמערכת לא קרסה, ואני מאמץ אותה דיי חזק. בקריסה עצמה המעבד נמצא על סביבות 40-45 מרחק מה- TJMAX.
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ddr2 kingston 1gbX2 667mhz לעלות את התדר של ה 667mhz ל 800mhz לא יעשה בעיות? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי מעבד: AMD Athlon XP 2000+ ליבת ה: Thoroughbred-A ולוח אם: ASRock K7S41GX אז אני זקוק למלצה על גוף קירור בסיבות ה-150-200 ש"ח עדיף שיהיה שקט, תודה ענקית לעוזרים,
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי AXP 2000+(פלומינו) Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Pro DDR-RAM 256MB 3200 Samsung ספק ג'נרי מאוור מקורי של AMD עכשיו אני לא מבין מה מגביל אותי, בסדר אני יודע המפרט ממש לא משהו לאוברקלקו, אבל כל פעם שאני מעלה את הFSB מעל ל141 ואני מנסה להכנס לוינדוס, מסך כחול...עכשיו אני גם לא משתמש באף אחד מבין חריצי הPCI שלי... מישהו יכול להגיד לי למה אני לא יכול להצליח *קצת* יותר מ141...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה היא כזו... יש לי 6800 אולטרה וקניתי מפנדה (שכרגיל דפקו ואתי) את הmaze4 לכרטיס מסך עכשיו לפי פנדה הוא מתיאם ל6800 אולטרה ונחשו מה הוא לא.... חח בכול מקרה הוא לא מתיאם כי צריך איזה חיבור של 4 ברגים ולא 2 כמו ב6800 הרגיל.. עכשיו שניכנסתי לאתר של dangerdan ראיתי שיש להם בלוק חדש של maze 4 ואפשרות לחבר אותו עם 4 ברגים בתוספת של 2 דולר מישהו יכול להגיד לי עם אני צודק.. ואני מקווה שאחד שמבין כי חבל להזמין סתם.. אז מה אומרים הבלוק קרור הזה יתאים ל 6800 אולטרה שלי או לא?? http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=150&cat=48&page=1
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הטמפ' כאן והמתחים {גם בתמונה} הם בגבול נורמאלי? <<<<< {מפרט, "מפרט מחשב"} בתודה מראש יאיר :smoke: עריכה- הספק סופר ג'נרי
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו יש ומה הנתונים שלו (הספק). האם הוא ישלוט על מאורר 120 שENERMAX. http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-