אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
או שבכלל עושים לסטיק אחדוזה משפיע על השני . ???
-
- 6 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום שוב בשעה טובה קניתי את HTPC I3 530 1) חשבתי על SCYTHE BIG SHURIKEN ואין להם אני קניתי את SCYTHE GRAND KAMA CROSS - האם הוא בסדר לקודם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10257 2) מאוורר צד SCYTHE GENTLE TYPHOON 120 ממ - האם להכניס אותו בצד ימין או שמאל האם יכניס אוויר או יוציא אוויר תודה
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
-
שלום הבעיה היא שלפני כמה ימים אני משחק לי במחשב ופתאום ארטיפקטים פסים צהובים ומה לא ואז הוא ניתקע ! ישר החלפתי לכרטיס מסך ישן והכל עבד כמו שצריך ואז החזרתי את ה8800 שלי ואותו דבר עוד לפני שאני מספיק להדליק את הויינדוס הפילו ... אז ניקיתי אותו ומה לא ועדיין.. אז עכשיו אני חושב שאולי אני יחליף לא קירור אין לי כסף למשו סופר יקר אבל חשבתי על הדברים האלה : בשביל הזיכרונות [=http://cgi.ebay.com/ARCTIC-COOLING-MX-2-THERMAL-PASTE-ARCTICLEAN-CLEANER-/390214376376?cmd=ViewItem&pt=Computing_ComputerComponents_Fans_Heatsinks_SR&hash=item5ada96dbb8#ht_2904wt_911url]המשחה ולGPU עצמו או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Accelero-L2PRO~18~0.htm או זה http://www…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
sonic tower 120 איך הוא עובד? (האם חייב מאוורר או שזה רק אופציה?) מה המשקל? (רק שלא יעקר לי מהלוח!!) והאם הוא מתאים לקונרו 6300 נ.ב. אם יש למישהו פה חוות דעת אישית מתוך ניסיון איתו שיכתוב
-
- 5 תגובות
- 464 צפיות
-
-
לוח אם - 945PL NEO MS-7236 מעבד - pentium d 820 אני רוצה להעלות מתח למעבד כי המערכת מתחילה להיות לא יציבה כרגע מתח המעבד בביוס היא קבועה ועומדת על 1.3 ואני לא יכול לשנות או לגשת אליה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי מ2200 ל2700 אבל ברגע שאני עובר את ה2600 המחשב קורס עוד לפני שהספקתי להריץ עליו את 3dmark אני משתמש בn tune וגם ניסיתי ישירות מהביוס למה זה קורה? הטמפרטורה של המעבד במאמץ במהירות2500 לא עולה על 45 וגם ניסיתי לשנות את המתחים פעם 1.48 ופעם 1.5 ואותו הדבר בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שבעבר מאווררי הסטוק של אינטל היו ידועים בזה שהם מאוד רועשים. אבל הבנתי שבמעבדים מסוג CORE 2 DUO המאוורר סטוק שקט למדי. אם המטרה היא רק מחשב שקט ככל האפשר, בלי אוברקלוקינג ובלי רכיבים יותר מדי חזקים שיוצרים חום רב מדי - האם יש צורך במאוורר יעודי שקט או שאפשר להסתפק בהחלט בסטוק? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מפרט: e4300 ga-965p-ds3 2GB kingston 667 cl5 DDR2 Value hec 400 TRT leadtek 8600gt ביטלתי בביוס את הכל (לפי מדריכים שמצאתי לגבי אותה מערכת רק עם זכרון 800) חוץ מאיזה מנגנון שאני לא זוכר כרגע את שמו שאמור להאט את המעבד כשהוא מגיע לטמפ' מסוכנת (throttle משהו כזה...) נעלתי זכרון PCI-E על 100 זכרון PCI לא מצאתי איפה מגבילים לו את המהירות... מתחים על MANUAL הכל ללא העלאות (המעבד על 1.3250) התחלתי להעלות את הFSB בהתחלה ל266 שמתי מכפלת זיכרון על 2.5 הכל עבד יופי (לא עשיתי בדיקות רק אם עובר POST ועולה הWINDOWS) אחר כך שמתי על 333 מכפלה 2 ושוב הכל עלה מצויין, אני לא זוכר אם זה היה בביוס או בCPU-Z שראיתי שהמעבד לא בדיוק על 3ghz אלה על 2.9 משהו אז שוב פעם שיניתי ל334 ואז ברגע שהWI…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כי אני רוצה מעבד עם ל-OC כבד,לוח אם (כמובן שיתאים ושיהיה טוב ל-OC). זכרונות-על איזה אתם ממליצים,תקציב יש אבל אני גם רוצה לדעת מה עדיף,מהירות,חברה מסוימת וכו'. קירור-ל-OC עצבני. מקווה שלא שכחתי כלום. :
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
בהנחה ואני קונה מעבד TRAY E6000, ולא מתוכנן OC האם יש סיבה להשקיע בקירור שונה מקירור סטוק ? אני לא מרגיש צורך להוסיף קירור מיוחד ולכן אם קירור הסטוק לא מספיק טוב למעבד הנ"ל אז אני אשמח להמלצה על קירור זול שישמור על טמפ' סבירה ורעש נמוך (לצורך העניין הרעש של מאווררי הסטוק של סדרת ה E4XXX לא מפריע לי יותר מדי )
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא אפרט יותר מדי כי אני לא ממש עושה ביקורת אלא סיקור קצרצר עם תמונות לא בפוקוס החבילה המוצר הגיע בקופסאת קרטון גדולה ובתוכה היה - גוף קירור - 2 קליפסים לתפיסת מאורר 120 ס"מ - 2 מדבקות גומי למניעת זעזועים (רעשים) - משחה טרמית - מדבקה של ThermalRight - חוברת הוראות התקנה ההתקנה הייתה יחסית פשוטה, כל מה שההיתי צריך היה להכניס את 2 הקצוות ואז להפעיל קצת לחץ ולהדק את ה 2 הנותרים. לאחר חיבור הגוף, חיברתי את הקליפסים למאורר והדבקתי את הגומי למניעת זעזועים. אחרי הדבקת הגומי כל שהייתי צריך לעשות היה לחבר את המאורר ולהדק אותו בעזרת הקליפסים. סיכום קצר הגוף קירור הזה בהחלט גדול אך הוא יחסית קל. ההתקנה הייתה מאד נוחה וההוראות היו מפורטות ולא היו חסרים דב…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קי אני מתלבט בין שני לוחות השימוש למחשב זה OC כבד - בינוני וכמובן משחקים כבדים אז איזה לוח מבין השניים ומה ההבדלם בינינהם Abit ic7 or Abit ic7-G או שפשוט לחכות X זמן (X =? תענו לי בבקשה) עד שייצא הABIT IC7-MAX3 ?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
תשמעו יש לי AMD 3200 939 עם קירור זלמן 7000b-alcu והטמפ היא 70 מעלות האר פי אם הוא 1834 והסתכלתי באתר של זלמן ורשום 2500 והסוייצ' מכוון על מקסימום אז: 1. הטמפ נורמלית? 2. למה הזלמן לא עובד כמו שצריך?
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי קצת בפורום מידע קונקרטי לגבי מערכות קירור מים ולא ממש מצאתי תשובות למה שרציתי: 1. לאיזה מערכות מומלץ להוסיף קירור מים? 2. איזה מערכות קירור הם המומלצות ביותר ( עד עכשיו נתקלתי רק בטרמלטק)? 3. מה היתרונות ולאיזה טמפ' זה מוריד את הרכיבים? אם יש כבר תרד בנושא אמח אם תפנו אותי לשם תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
בדיוק כמו שמתואר הופך את התכונה ב BIOS ל Disabled ו CPU Z , EVEREST ממשיכות להציג שהמכפלה יורדת קבוע ל 6 מ 8 (מעבד - E6750) אשמח לפתרון
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
gigabyte טוענים שהתוכנה הזאת יכולה להקטין את צריכת החשמל של המעבד ובכך להקטין את פליטת החום שלו, במקביל היא גם מקטינה את מהירות המאוורר של המעבד. הדוקומנטציה שלה ממש ממש גרועה ואני לא מוצא מידע ברשת. המטרה שלי זה שכאשר המחשב לא נמצא תחת עומס, הוא יעבוד לאט יותר ואז אני אוכל להנמיך את המהירויות של כל המאווררים שלי, זה בעיקר ללילה אבל גם לא יזיק שקט כשאני כותב אי-מיילים. הפעלתי את I-cool, דבר ראשון שקרה זה שהמאוורר של המעבד הפסיק לעבוד (זלמן 9500) והאזעקה של הלוח אם התחילה לצפצף (קל לבטל, אבל אני רוצה לכוון את המהירות שלו ל-1300, שזה המינימום המומלץ). דבר שני, לא קרה כלום. בדקתי עם CPU-Z ואין שום שינוי במהירות שעון או במתח שיוצא למעבד. אין שום פרמטר בתוכנה לשליטה על המאוורר…
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב לא מזמן יצא ביג טייפון חדש ורציתי לדעת אולי הוא הגיע לארץ כי חיפשתי ולא מצאתי http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310/cl-p0310.asp תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום רכשתי מאוורר למארז עם לדים בגודל של 120mm. בקיצור הוא ממש גדול, ובמארז הקטן שלי אין למאוורר מקום לשבת בו, כלומר אין מספיק מרווח בין כל הברגה של המאוורר למארז. מה עושים? איפה אני יכול לשים אותו במארז? והאם יש מארז שאפשר לשים בו את המאוורר הזה 120mm? תודה
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מה זה בעצם נותן? 1.אפשרות להוריד את הרעש של המאווררים אבל מה עוד?
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אוקי אז זה המפרט E8400 Thermalright ultra 120 xtreme NZXT Tempest corsair 550VX Asus p5n-D לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם המפרט הזה? ניחוש פרוע
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף לקנות???? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לפורום המכובד אני חדש בפורום הזה ומעניין אותי ללמוד קצת על האוברקלוקינג. אני בקרוב אשדרג את המחשב ובינתיים חשבתי להתאמן על המעבד הישן. הייתי מעוניין לדעת האם הביצועים ישופרו משמעותית. אני מתכוון לקרוא את החומר בפורום אבל אם אין למערכת יכולת לאוברקלוקינג, אוותר מראש. צירפתי קצת תמונות מ-CPU-Z. ספק כח Corsair CX400 כרטיס מסך 4670 תודה ליאור [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
זה מ SuperGohan פשוט התחברתי לבנצי בוי כי הוא אצלי בטעות.. זה הודעה של SuperGohan!!! 8) חבר'ה!! המארז המאווררים הכל הגיע!! לפני כשעה..!! קודם כל אני חייב לציין שהמארז מדהים!!! וסוף יש תמונות.. דבר שני נדהמתי לגלות שקבלתי יחד עם המארז עוד שני מאווררים!! אחד 120MM אוחד שקוף מקדימה 80MM אבל בלי לדים לכן שמתי אחר שעם לדים.. (בתמונות לא רואים את ההחלפה..) בקיצור מה שקבלתי זה : - מארז חדש supertalnet - 2 מאוררים vantec UV led כתומים כאלה - מאוורר אחד vantec UV led כחול ירוק מדהים!! -זלמן מולטי כונכטור 1.. (אני רק צריך את החיבורים שדל ה3pin בגלל זה הזנמתי..).. - emerex 3.5 אינץ עם צג LCD (למרות שכבר יש לי אחד שהכנתי כמודינג..) יחד עם שתי מתגים לעוצמת המאוררים…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
HI FRIEND'S IN THE END I RECEIVED MY COMPUTER YOU CAN CHEAK DETAILS OF MY COMPUTER I RUN THE 3dmark AND THIS THE RESULT I RECEIVED 3dmark2001se-19040 3DMark03-6500 NO OC I WANT TO ASK YOU ABOUT OVER CLOKING I TRY IT 220 BUS I GET 3.500MHZ WORK OK WHEN I PUT 230 THE WINDOWS GET STUCK I INSTALL WINDOWS A I HAVE THREE FANS 2 BAEK AND 1 ASIDE AND I WANT SOME TO HELP ME OC THANK YOU YOU CAN WRITE IN HEBREW 8) :-\ :-\
-
- 11 תגובות
- 663 צפיות
-