אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לכבות את הפונקציה הנ"ל בעקבות בעיה ב PLL של כרטיס PCI-EX שייצרנו. לא הצלחתי למצוא שום חומר בנושא באתר של DELL, http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/pedge_2900?c=us&cs=555&l=en&s=biz&~section=specs וגם לא ב hw manual של ה server: http://support2.jp.dell.com/docs/systems/pe2900/en/hom/pdf/hom.pdf מה שהצלחתי למצוא זה שבדגם PowerEdge 4600 ישנו jumper שנקרא spread אך ב 2900 הוא לא קיים. אשמח לקבל טיפים ועזרה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
מה נותנת המהרת הPCI-E BUS ראיתי במדריך להמהרת המעבד שיש לנעול אותה על 100MHZ אבל בתוכנה NTUNE כחלק מההמהרה התוכנה גם מעלה את הPCI-E BUS תןדה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
חשבתי על ביג טייפון, אבל איזה מהם? Thermaltake Big Typhoon VX או הראשון הרגיל? או אולי משהו אחר ביכלל? ומה המחירים? דוד שלי המליץ על COOLER MASTER, איך הוא? תודה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
אני רוצה קירור חדש ל chipset ואני מתלבת בין ה ucberq1 לבין ה Tt spirit
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם, את המפרט המלא שלי תוכלו לראות בצד... אז ככה: יש לי מעבד Intel E6300 1.86Ghz יש לי כ.מסך Geforce 8800GT 512MB את שאר המפרט תוכלו לראות בצד כמו שאמרתי... אז ככה: האם קיים אצלי צוואר בקבוק עם איזהשהו חלק? אמרו לי פעם שהמעבד שלי עושה צוואר בקבוק, זה נכון? האם קיימים עוד רכיבים שעושים צוואר בקבוק? אם כן אשמח אם תציעו לי חלקים שלא יעשו צווא בקבוק עם ביצועים שאני ירגיש בהבדל אבל כמו כן שלא יגרמו לצוואר בקבוק מבחינה הפוכה (פעם זה היה החלק הישן מדי לדוגמא ועכשיו יש לי חלק חדש מדי...) מקווה שהבנתם, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ניסיתי כמה מדריכים אך הם לא ממש מדברים על הדגם של הלוח הנ"ל,הבנתי שאפשר להגיע בכייף ל 3 גיג'ה הרץ המפרט שלי הוא : Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM Western Digital 320Gb 16MB AAKS 8800 gt ps pc&cooling 470 w ,תודה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אז הבעיה בכותרת וקרתה מאז העדכון האחרון לביוס של הלוח שמופיע בתחימה... המתח שמופיע ב USDM (התוכנה שבאה עם הלוח. אותו מתח מופיע בביוס, אגב) הוא 1.57-1.6 הבעיה שנגררת היא שכשאני משנה מכפלה בשביל לעשות אוברקלוק, המתח יורד ל 1.35 עריכה: קצת מצחיק שאני מעלה את הנושא הזה כבר פעם שלישית בפורום ועדיין אין ממש תשובות... עשיתי עכשיו שוב שינוי בביוס וזה המצב כרגע: המתח למעבד מוגדר בביוס כ +0.1...מה שנותן לו סה"כ 1.4, ופותר את הבעיה שהייתה פעם ולא אפשרה לי תלהתחבר לאינטרנט. המכפלה של המעבד הורדה ל-8 ועכשיו הוא עובד במהירות הרגילה שלו- 1800 Mhz. והזכרונות נמצאים על 225 ותזמונים של 2.5-3-3-5...במתח של 2.8...שזה הכי גבוה שיש בביוס...ונראה לי די מכובד ביחס לזה שהם לא אקסטרים או…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_8s661fxmp-rz_big.jpg זה הלוח.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי והגעתי איתו למהירות של 2400mhz עם מאוורר סטוק עכשיו הפסקתי כי המעלות במנוחה 54-58 ועכשיו רציתי לדעת אם להמשיך או לחכות שאני יקנה קירור יותר טוב?? ורציתי לדעת מתי ואיך אני אמור לדעת מתי לעלות מתח לזיכרונות ולמעבד?? וגם המעבד עובד במכפלה של 300*8 לא נוגעים ב8 או שאפדר לשנות אותה תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי (מפרט) עד ל3.16... ונראלי שאני יכול להמשיך אפילו.. אבל משום מה לא הולך לי יותר מ3.16.. לעלות את המתחים בצורה משמעותית?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה הזאת? מהיכן אפשר להוריד אותה? לינק גם יתקבל בשמחה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
תקשיבו לכרטיס מסך שלי 8600GT לא הייתה לי שום בעיה לעשות OC והעליתי לו בלי שום קירור נוסף את הליבה מ600 ל650 ואת הזיכרונות מ720 ל975 בעזרת הריבטורן . בקשר למעבד אני מת אבל מת לעשות לו כבר OC כי כולם יודעים כמה המעבד הזה חלש יחסית אבל הבנתי שאחרי OC הוא יכול ליהיות מאוד טוב ואין לי בעיה תאמינו לי שאין לי שום בבעיה לקנות לו קירור חדש וטוב בכמה מאות שקלים . אבל הבעיה היא אחרת כרגע , אני לא מוצא את המקום בכלל שדרכו אני מעלה את הBUS של המעבד שלי רק של הזיכרונות אני מוצא ואיך לשנות להם תדרים אבל משום מה בBIOS אין לי שום אופציה שמעלה את הBUS חפרתי את כל הBIOS כבר עשרות פעמים ולא מצאתי שום כלום כנראה הלוח העלוב שלי לא תומך בOC דרך הBIOS . אתם חייבים למצוא לי כל דרך שהיא לעשו…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD שיש בו 3 מאוררים, אחד שמקרר את המעבד, השני שנמצא בפינה בחלון השקוף והשלישי על כרטיס המסך. האם זה מספיק? המחשב נועד למשחקים, גרפיקה, אינטרנט וכ"ו... והמפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 3000+ S-754 GIGABYTE K8NS Hitachi 80GB SATA Elixir 512mb DDR 400MHZ Innovision GeForce FX5700LE 128MB, TV, DVI VITA Frontir black/silver 400W
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום!!!!! האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על קירור למעבד סוקט 478 שיתן לי ביצועים טובים לoc מכובד??? כל המלצה תתכבד בברכה.....(אין ממש הגבלת תקציב אבל אם אפשר לא לעבור את ה300 שקל.........)
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
הוצאתי את ה CPU של אחותי מהמחשב שלה וזה Pentium 4 2.4 והסטפינג שלו על הCPU עצמו זה SL689. רציתי לדעת אם נפלתי על סטפינג טוב ואני יוכל לטחון אותו בOC? : ;D עריכה: לא רלוונטי. הורדתי CPU-Z וגיליתי שזה northwood עם סטפינג C1 ככה שנראה לי שאני הולך לטחון לו את הצורה . אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
NINJA PLUS+120MM או: ZALMAN - CNPS7000-CU שניי המאוריים הנ"ל נמצאים בהשיג יד שלי השאלה מה עדיף?המעבד E6300
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 נורת'ווד 2.6 גיגא ,באס 800 מורכב עליו הגוף קירור של זלמן 7000 הנחושת. לוח אם גיגא באית הטמפרטורות אצלי בסדר גמור שלא עולות 25 במנוחה מה שמדאיג אותי שהחיישנים מזייפים אבל שמתי יד על ההטסינק וזה קר... היה לי מאורר 80 מ"מ למעלה במארז..הרעיש החלפתי אותו במאורר יותר טוב ויקר.. שוב הרעיש.. והאמת אני לא רואה שכ"כ יש לו צורך.. לכן ניתקתי אותו זה יזיק למשהו?? *. המחשב לא באוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
אני יודע שדובר כאן קצת על ההתקנה וראיתי את התמונות ( מה שלא עזר לי כלכך). אודה לעזרה במיוחד מאלו שהתקינו אותו לבד לפרט קצת לפי שלבים איך ניתן להתקינו בצורה הכי קלה ומובנת. מיועד לקרר AMD 3000 64bit לוח של DFI Ultra socket 939 מארז של Antec 3700BQE תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
חבר'ה שלום רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לטמפ' ול oc לגבי המחשב שלי. אז ככה יש לי מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד קניתי אותו בערך לפני שנה וחצי בזמנו הוא היה חזק מאוד אך כיום הוא קצת נחלש המלצה שלכם לגבי oc לכרטיס מסך ולמעבד ועד כמה אם זה אפשרי בכלל ולגבי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך אם הם תקינות. טמפ המעבד היא 28 מעלות טמפ הכרטיס מסך 50 מעלות עכשיו לגבי המהרת הכרטיס מסך האם מישהו יוכל לומר לי עד כמה להמהיר או עד כמה זה גבול נורמלי כרגע הנתונים הם core clock =542 memory clock=232 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אז ככה מפרט מלא בחתימה. פשוט לא מצליח כרגע התיזמונים של הזיכרונות על 3-4-4-11 שזה לא משו בכלל מה פה עוצר אותי?!תודה ענקית לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
דבר ראשון נתחיל בזה שעד היום היה לי ניסיון רע עם Overclock ולכן כל הלבטים. בעבר רכשתי Celeron 300A (לאלה שזוכרים) למטרות OC, אפילו קניתי שניים מרוב התלהבות אבל התוצאה היתה קפיאות אחרי חצי שעה עבודה עם עומס גרפי גבוה או משהו בסיגנון (באותה תקופה כלל לא ידעתי על שינויי מתח - אם זה היה קיים אז). ניסיון שני היה עם המהרת TI4200 של Asus שהניב אחוז שיפור אפסי ובסופו של דבר גרם לארטיפקטים. דבר נוסף שתמיד הפריע לי זה שבשביל לעשות OC כמו שצריך על מעבד לדוגמא, צריך להשקיע ברכיבים מסויימים שמייקרים את המערכת ולבסוף מגיעים לסכום כסף שדומה לקניית מעבד חזק יותר ללא כל התוספות ל-OC. לאחרונה עם יציאת ה-Conroe והמאמר הבא שניתקלתי בו (לקח לי הרבה זמן לאתר אותו שוב) http://www.hardwarezone.c…
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין כמה סוגי קירור : Zalman Fatal1ty FS-C77 LED Zalman 9500 AM2 LED BigTyphoon יש לי ניסיון טוב עם הזלמן שנחשבים שקטים ובעלי ביצועים מדהימים. השאלה מה ההבדל בין שתי הדגמים שציינתי של הזלמן ואיזה כדאי לבחור בלי קשר למחיר כי ההבדל הוא 50 שקל לפה ולשם . תודה
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-