אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקחת את המחשב בעבודה של אבא שלי שהוא פנטיום 4 (פרסקוט) עם תושבת LGA775 עוד כמה חודשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם הQ6600, ורציתי לדעת אם אני יקנה עכשיו קירור לפרסקוט, האם הוא יתאים לQ6600? אם כן איזה כדי לקחת (אני הולך להזמין אותו אם מNEWEGG או מhttp://www.frozencpu.com) תודה
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה זמן התחלתי לנסות כל פעם לעשות קצת OC אז התחלתי עם הזיכרון ושיניתי את ה MEMCLOCK אבל אחרי שאני שומר את זה ב BIOS אני רואה שתחלס לא קרה כלום למרות שב BIOS הוא שמור על השינוי ... אבל לא בוצע ה OC ...? מה עלי לעשות? טוב עשיתי UPDATE למשהו והכל עובד אבל חוץ ממה שאמרתי שאני מעלה אני לא יודע מה עוד אפשר או צריך ,יש רעיונות:\ ... יש לי שאלה נוספת , איך בדיוק אני עושה UPDATE ל VIDEO BIOS :\ ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר מאוד... אתמול עדכנתי את הדרייברים שח הכרטיס מסך לגרסת בתא מהאתר של NVIDIA ועכשיו כשאני בודק מה הטמפ',אני רואה שהיא קפצה מ-50 ל-60????? מה זה צריך להיות???? ד.א אני אם הסיילנסר על הכרטיס...
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום. אני עומד על אובר קלוק 2800@3350 למעבד סלרון D ליבת פרסקוט הטמפ' במנוחה 40 בערך,ובמאמץ 52 בדקתי יציבות והכל הכל יציב עכשיו אם אני מעלה יותר מזה אני מקבל שגיאה בפריים זה אומר שהגעתי לשיא האוברקלוק עם המעבד הזה?? לא העליתי מתחים השאלה שלי אם זה מסוכן להיות במצב של האובר קלוק שלי עכשיו? כי בפוסט מסויים אמרו כי לא מומלץ להיות על שיא האובר יש אמת בדבר?
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
נכנסתי לCPUZ וכתוב שם core speed 1200 multiplier X6 bus speed 200 rated FSB 800 בעקבות זה נכנסתי לביוס והמכפלה שם עומדת על 11 אני מניח שהביוס יותר אמין אבל למה הCPUZ מראה 6?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: E6600 P5B DELUXE ST 800MHZ 2X1024 CL4 מערכת קירור מים. 1 קודם כל לעניין הטמפ' - בתוכנה EVEREST יש את הטמפ' שלי של ה-CPU ועוד 2 CORE1 ו-CORE 2 מה ההבדלים ולמה להתייחס ? 2 אני לא מבין את העניין של המחלקים,משהו עם הזכרונות,על כמה לשים את זה ואיך האופציה הזאת נקראת בביוס ? 3 הבנתי שאני צריך לנעול את ה-PCI או משהו,איך האופציה הזאת נקראת בביוס ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P5B DELUXE על הלוח כתוב שהוא תומך בזיכרון של 800 מגהרץ עכשיו אני חושב לשים לו זיכרון כזה של 800 השאלות שלי הם ככה 1. האם הלוח יזהה אותם ישר ואני לא אצתרך להגדיר כלום בביוס? (הכוונה שלי "ליזהה" זה שהוא ישר יעבוד איתם על 800 מגהרץ ללא כל כיוון מהביוס) 2. אם התשובה של 1 זה שכן צריך לכוון בביוס אז איך בדיוק עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
היי, אני חדש בעסק ה OC ורציתי לדעת האם הזיכרון שלי מגביל את ה OC? יש לי שני מודלים DDR של PC2100 לפי מה שכתוב באינטרנט PC-2100 עובד ב 133Mhz ניסיתי להעלות את התדירות של הבס מ133 ל 140 ועדיין הכל עובד בסדר. לפי מה ניתן לדעת באיזו תדירות הזיכרון יכול "לעמוד"? וגם רציתי לדעת מה זה זיכרון סטוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
היי.... אז ככה, הכרטיס הוא: NVIDIA 6600 Ultra 256MB AGP . החדשות הרעות הן שאין אחריות והחנות (שאני לא ינקוב בשמה) סתם מנסה לטרטר אותי... בקיצור, לפני כחצי שנה התחיל להיתקע לי המחשב בזמן משחקים פעם ב.. , חשבתי בהתחלה שזה בעיה במעה"פ אז התעלמתי. עכשיו המאוורר שלו בקושי מתניע וימיו ספורים.. מישו פה יודע איפה אני יכול לקנות מאוורר כזה או איזו מעבדה מתקנת דברים כאלה?(אגב אני מהצפון -בקריות) אני מתכוון לקנות מחשב חדש, אבל רציתי לשמור על הישן... כמובן שאני לא אשתגע וישקיע בו יותר מעלות של כרטיס כזה חדש... תודה מראש על העזרה...... ;D
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מה נותנת המהרת הPCI-E BUS ראיתי במדריך להמהרת המעבד שיש לנעול אותה על 100MHZ אבל בתוכנה NTUNE כחלק מההמהרה התוכנה גם מעלה את הPCI-E BUS תןדה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
חבל שזה בגרמנית , אבל עדיין אפשר להבין http://www.cooling-masters.com/articles-28-0.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה המעלות שהמחשב במנוחה בלי מזגן והמאורר בצד שהמארז פתוח (מאורר רגיל..) [בלי אוברקלוק] http://i7.tinypic.com/5413z2r.jpg וזה עם המזגן והמאורר http://i14.tinypic.com/4mmvac4.jpg איך זה טוב ? ??? מפרט בצד.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני קונהxp 120 ועליו enermax 120mm .. אני קונה ת as5 אמרו לי למרוח שכבה דקהה וגם על ההיטסינק דק מאוד! ואז להדביק ... שמעתי גם שצריך דבק חם וזה.. שאלותי : 1.איפה מדביקים תדבק חם - על הליבה??????? 2.איך ההיטסינק מוחזק? 3.אם המשחה נשפכת על רכיב אחר במעבד.. נזק רציני? 4.אם המשחה נשפכת בכ.מסך נזק רציני ? (חוץ מהליבה..) תודה..
-
- 8 תגובות
- 446 צפיות
-
-
האם ניתן להעלות מתח ל GTO2 שלי באמצעות תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
יש פה אפשרות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9826 ? או שיש לכם עוד מקומות תודה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למעבדש שלי OC אבל אני לא כל כך מבין בזה .. עד כמה אני יכול להעלות שלא ישרף המעבד וכול זה . לוח אם 945GMC .gigabyte יש לי מעבד 2160 1.8 MHZ אני רוצה לעשות אותו 2.0-2.2 זה כל מה שאני רוצה לעשות ניראלי שזה לא הרבה .. מישהו מוכן לדבר איתי במסנ ולעזור לי ואפילו בטלפון אם לא אכפת לו .. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
בינתיים אחרי שמכרתי את ה7600GT ועד שאחסוך ל8800GTS , אני משחק בקקה עם 7100GS PCI-E ,TURBOCACHE 128MB up to 512 הכרטיס בSTOCK עובד על 350\1000 עם קירור פאסיבי , התקנתי עליו מאורר ועשיתי עליו OC ל465\1650 כל זאת והוא לא עובד את ה55 מעלות במאמץ. הכרטיס מוציא ב 3DMARK03 1350@2450 מעבר לתדר המצויין הכרטיס נחלש ומוציא פחות ב3DMARK ,ואם אני מגזים אז גם יש ארטאפקטים. השאלה שלי היא האם יש דרך להוציא מהגרוטאה הזאת יותר? איך מעלים מתחים? עושים FLASH? חיפשתי ולא מצאתי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
ז"א המכפלה שכרגע אני נמצא נמצא על 10 אני רוצה להוריד איך בדיוק עושים זאת? http://rotter.name/User_files/nor/433d0dba3842b0a8.jpg ובמה זה תורם שאני מוריד ?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם מחשבי החדש אשר יגיע עם כרטיס Leadtek 8800GTS 640mb זקוק לקירור לכרטיס. יש לציין כי במארזי מותקנים 3 מאווררי 120mm וכן מאוורר Freezer 7Pro עבור המעבד. ללא כוונות ל OC. יש צורך בגוף קירור לכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום שלום אני די חדש בתחום ולאחרונה הרכבתי את המחשב החדש שלי על בסיס ה- C2D 6400 +945G. עשיתי קצת OC (ל 290 fsb) וגיליתי שגם ה PCIE עובר OC (ל-110) ללא שליטתי. הבנתי שזו נק' בעייתית כי זה עלול להעמיס על הגשר הדרומי ולפגוע בדיסק הקשיח. האם זה נכון? האם ניתן לשמור על ה OC למעבד בלי השלכות על הגשר הדרומי? תודה
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי זמנית כרטיס Connect 3D X800 np הטמפ' שלו הן 35 מעלות במנוחה ועד 70 גג של הגג במאמץ. לי זה נראה גבוה, כי עם סיילנסר הטמפ' הן 28 ו 41 כבר התרגלתי לכרטיס קר. המשחה המרוחה היא MX1 ככה שמעבר חום טוב יש. וגם לא שמתי הרבה, בדיוק כמה שצריך. אשמח אם תגיבו, תודה
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כזה באובר קלוק.... ד''א הקירור שיש לי זה מאורר רגיל על המעבד ( Matrix - משהו כזה...) זה מאוורר כזה עם נאון עליו ...
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשים מאורר אחד על הכרטיס מסך יש לי משהו ג'נרי שעלה משהו כמו 16 שקל קטן כזה אני חושב 80MM עכשיו הבעיה שיש לי רק שתי פתחי איורור ששם אני שם את המאוררים ויש שם כבר 2(אחד מכניס אוויר לחלק העליון של המארז ואחד לחלק התחתון הם קרובים משהו כמו 3-4 סנטמיטרים בין שניהם),אני לא רוצה לחתוך או לעשות מודינג או משהו כזה יש לדעתכם עוד מקום לשים ?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
לילה טוב, המפרט של המחשב שלי כמעט מוכן ומה שחסר לי כדי לסגור אותו זה החלטה לגבי הקירור מארז הנוסף (שעולה גרושים, אבל חשוב..) הנה המפרט (אם זה משנה משהו לגבי ההחלטה..): עכשיו הדבר היחיד שנותר לא מוסכם זה הקירור מארז.. אני מחפש משהו טוב/שקט/זול עד כמה שאפשר (למרות שזה גרושים). התוכלו לעזור לי? בתקווה ותודה, יונתן
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי AMD athlonXP2000+ עכשיו אני עם קירור סטוק והמעבד מגיע ל60-65 במאמץ, 55 בערך מנוחה. אני רוצה להחליף את המאוורר שלו, לא מתכוון לעשות אוברקלוק גדול..אולי קצת תלוי כמה יתן המאוורר.. הרעש לא ממש גורם משפיע..זה לא מפריע לי.. מחפש משהו שלא יהיה יותר מדי יקר( אולי משהו כמו עד 200 ש"ח או משהו כזה), ושיתן ביצועים טובים, יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-