עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הי, באחת המדריכים בפורום ראיתי שהציעו לשמן עם WD40 מאווררים במחשב והבנתי שזה ממש לא מתאים. מה לגבי "ספריי סיליקון"? מתאים? יש משהו אחר שעדיף? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. עשיתי חלון עכשיו אני רוצה להקיף אותו מבפנים בלדים זוהרים, איפה קונים וכמה זה צריך לגזול מכיסי הקטן? :saint:

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ScreameR,

אני הולך להתקין עוד מאוורר עכשיו מה עדיף? מאוורר שמכניס אוויר או מוציא?

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by DJ_Yaniv,

חבר שלי רוצה לעשות OC למעבד AMD שלו. איך עושים OC למעבד AMD 5000+X2 עם לוח אם GA-M52S-S3P ?

5. על איזה תוכנה אתם ממליצים לצריבת ביוס של כ.מסך דרך וינדוס?? הכרטיס הוא של נוידיה FX5200

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Gal1992y,

אוקי, לפני שהזמנתי רשום שאפשר שש אבל בפועל אני יכול רק 2 ! אחד למעלה [הוא מותקן והוא מכניס אוויר] ואחד מאחורה איפה שהיציאות של הלוח אם - מעליהם [ הוא מותקן ומוציא אוויר ] עכשיו אני רוצה להכניס עוד 2 לפחות, בעיקרון רציתי עוד אחד למעלה ואחד בצד ... אבל אין לי פשוט מקום סעמק איזה באסה זה , מה אפשר לעשות בעניין ? עריכה: זה המארז http://skypc.co.il/pl_product~VJ2000BWS~6~0.htm תלחצו מפרט טכני

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by RegE.v,

תמונה אחת שווה אלף מילים מה לעשות להוסיף מאווררים אם כן איפה ? יש לי מאוורר אחד שמוציא חום בצד האחורי של המארז

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  8. קראתי בחדשות שסוף סוף מזכירים את הקירור המעולה הזה למעבד, אם כך, חשבתי לציין שאני קניתי בשבוע שעבר (טוב אמא שלי) ב New-York אחד מהקירורים היותר טובים שיצא לי להכיר ואני מעונין להמליץ עליו, שמו הוא: IHC-L71 או בשמו הנורמאלי: Fujiyama מקווה שעזרתי לכם 8). תמונות של המפלצת:

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by metison,

היי, התחדשתי ביום שישי האחרון בכרטיס מסך מסוג זה. שמתי לב אתמול שהמחשב פשוט לוהט, בדיקה עם OCCT ואברסט הראו שהCPU בסביבות ה45 מעלות אבל : GPU DIODE - DISPIO - 84 MEMIO- 90 SHADER - 90 האם זה נורמלי? מה עלי לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  10. שלום ! יש לי מפרט כזה: A64 3000+ ASUS A8N E KINGSTON VALUE CL3 + TT BIG TYPHOON הגעתי עם המעבד לתוצאה של 2660 יציב ו- 2694 לא כ"כ יציב הורדתי מחלק זיכרון ל- 133 העליתי מתח ל- 1.55 בביוס (למרות שכל התוכנות מזהות 1.58 משום מה) השארתי מכפלה על 9 הטמפרטורות שלי מצויינות, 25 במנוחה הורדתי מבפלת HT ל- X3 הבעיה היא שאני לא מצליח לעלות יותר מזה וקשה לי להאמין שהמעבד לא יכול יותר מזה (לא ידוע לי הסטפינג) קניתי את הקירור הזה ואת הלוח הזה במיוחד בשביל אוברקלוקינג ואני מאוד אתאכזב אם אני לא יצליח להמשיך מישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לנסות ולהעלות את המהירות של המעבד ? תודה רבה, זה ממש ממש חשוב לי.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בקיצור סיפור ארוך בקצרה התחלתי להתווכח עם אחד מחברי הפורום (מטעמי נוחיות לא אזכיר את שמו) על בקרי מאווררים הבחור טען כי Thermaltake A1873 4channel VR http://www.thermaltake.com/product/DCfan/VR/35drivebay/a1873/a1873.asp טוב יותר מ Rheobus sunbeam http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Rheobus/Rheobus.htm למי שלא יודע לקרוא הסאןביים אוכל 20W לערוץ!!! והוא הריאו הכי חזק שאי פעם יוצר כלומר הוא יכול להחזיק מארז שלם על ערוץ בודד אבל בקיצור אני רוצה לשמוע בעד ונגד מי יותר טוב.... Thermaltake או sunbeam אני רוצה להוכיח לבן אדם טענה אתם לא יודעים כמה צחקתי כשהוא אמר את זה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by liorrozenbeg,

אני רוצה לקנות עוד מאורר אבל אין לי מקום על הלוח אם כדי לחבר.. יש דרך אחרת לחבר?? דחוף!

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by aviran_n,

אני שוקל בניה של בלוקים ולהתחיל להעביר את המחשב לקירור מים עקב זה שאני יכול להשיג נחושת בחינם ורדיאטור זמני (אם הוא יתן ביצועים טובים אז הוא ישאר קבוע). עכשיו כמה שאלות 1. נחושת באיזה עובי אני צריך לבלוק? 2. בכירסום התעלות בבלוק כמה מ"מ אני צריך להשאיר בתחתית הבלוק? 3. אפשר לקבל תמונות של בלוקים שנתפסים ללוחות אם כמו שלי עם קליפס כמו בתמונה הזאת http://www.fileshosts.com/pentium4/D1/abit/AI7/HC200_AI7/AI7_015.JPG כדי שאני אקבל רעיון איך להתפיס את הבלוק? 4. אני צריך דוגמאות של בלוקים טובים שאוכל לנסות לחכות בכרסום. מצטער על כל המגילה **עריכה**: עוד שאלה, איזה מהראשים של הדרמל מתאימים לחריטה בנחושת ועם איזה ראש יהיה לי הכי נוח ליצור את הצורות המדוייקות שאני צריך ל…

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by CRC,

אני רוצה לחבר עוד מאורר למחשב רק הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותו לחשמל ...

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Danny_The_King,

שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by Internal,

http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 הינה איך להמהיר מברשת על בטריות אם זה לא מתאים או כבר היה מצטער מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני קונה מחשב מבוסס Q6600 ויש לי מספר שאלות על הקירור שלו. אמנם הבנתי שמדובר במעבד חם, אבל אני לא מתכנן כרגע OC בכלל כך שנראה לי שגם בעומסים של קידודים ורינדורים הקירור סטוק יחזיק מעמד מבחינת טמפ' (אני צודק ?). השאלות שלי הן בעיקר לגבי רעש, האם המאוורר המקורי רועש מאוד ? אני קצת לחוץ בכסף, כך שחשבתי לא לקנות כרגע מאוורר תחליפי אלא לראות אם הרעש של המקורי מטריף אותי או לא. האם אצטרך לפרק את הלוח מהמארז בשביל זה או שיש אופציות אחרות ? אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא... תודה

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  18. אם לא עושים OC כמו שצריך הכרטיס מסך יכול להידפק?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by innoVision,

המארז שלי מחשמל ואין שום חוט חשוף שנוגע פה .... מה לדעתם הבעיה?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by singera,

הלך לי המאוורר על מה אתם ממליצים? האם ניתן לקחת כל SILENCER או יש משהו יעודי (הייתי רוצה אם אני משקיע הרבה משהו שאולי יעבור לכרטיס הבא שלי). האם הוא 3 פינים או 4? מה יש לכם עוד להמליץ. בקירור מים אני לא משקיע....

21. 965 7I עם קירור מים מאסיבי יכול להגיע ל- 4.8 כמובן עם לוח איכותי האם משהו מצא איזשהו בדיקה שזה אפשרי

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by BladeRunnerSting,

היי חבר'ה, מערכת שעשיתי לחבר (כולל הרכבה עצמית): CPU - Intel Core i7 2600K @ 3.4 with Noctua NH-D14 MotherBoard - GigaByte GA-Z68XP-UD3 - BIOS F7 Memory - KINGSTON HyperX Blu Genesis 4096MB DDR3 1600MHZ CL9 X 2 = 8GB Total Graphics Cards - 2 X GAINWARD nVIDIA GeForce GTX 560Ti Phantom Edition in SLI Mode OS Drive - Intel 510 Series SSD - 120GB DVD RW - SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK Power Supply - Antec High Current Gamer 900W 80 Plus Bronze Case - Cooler Master CM Storm Sniper המטרה שלי באוברקלוק להביא את המעבד ל4.4 יציב. מה שעשיתי בינתיים זה ככה: מכפלה - 44 כמובן מתח לוי קור - 1.3 LLC - 6 (הבנתי שזה מומלץ מכמה מקומות שעשיתי את זה. אציין שלא כיב…

23. אולי מישהו מכר איזה שהיא תוכנה שמגבירה את המאוורר של המעבד ...??? תנו שם בקשה וקישור להורדה... תודה לכולם...!!

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  24. יש לי את הכרטיס הזה ובלי שום אובר קלוקינג בערך 5-10 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב אי אפשר לגעת במרכז המעבד (מאחורי הכרטיס) זה פשוט רותח... זה בא אם מאוורר שבקושי פעל שמתי מאוורר של מעבדי פנטיום 2 נותן יותר אוויר.. והוספתי גם גריז טרמי ועדיין זה רותח מאחורי הכרטיס.. חשבתי לקנות בלו אורב או משהו... החום הזה נורמלי??

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  25. לפי חודש המאוורר שעל המעבד שלי הפסיק לעבוד פתאומית .... אז רצתי לחנות שכונתית וקניתי מאוורר ב 30 שקל זמני ... המאוורר הזה כנראה שווה באמת 30 ואפילו פחות ! הוא מסתובב לאט ... ואני יכול לעצור אותו בנגיעה הכי קטנה ... המחשב נתקע לי היום כבר פעמיים אחראי שאיזה 4 - 5 חודשים הוא לא נתקע לי ... מאז שהתחלתי אם המודינג ... מה לעשות ? אני רוצה פעם אחת ולתמיד לקנות מאוורר טוב ! הבעיה היא שיש לי פנטיום 3 ואני לא יודע אם המאווררים הטובים יתאימו .. אני רוצה רק מאוורר לא רוצה להתעסק אם משחה טרמית, וכל זה איזה מאוורר לקנות ? שיאתים לי .. ויעשה את העבודה ... חשוב שהמאוורר לא יהיה רועש במיוחד כי אני משאיר את המחשב דלוק 24/7. והאם אני צריך לדאוג שהמעבד ישרף לי ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.