אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מאוורר קדמי עם לד כחול למארז CM590, אבל אני לא יודע איזה בדיוק מאוורר מתאים? מישהו יכול להביא לי קישור למאוורר המתאים, עדיפות ל-SKYPC, או FOXPC. המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אהלן חברים, הכרטיס מסך שלי מתחמם מאוד ועושה רעשים חזקים בזמן שאני משחק משחקי מחשב. הכרטיס הוא palit ati radon 4850, קניתי מאוורר נוסף למארז שיושב מקדימה ליד ההארד דיסק. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשלוט על המהירות של המאווררים במארז, שני מאווררים גדולים של 12 סנטימטר מקדימה ומאחורה, מאוורר שיושב על המעבד ובנוסף האם יש אפשרות לשלוט על המהירות של המאוורר שיושב על הכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
כשאני נכנס לBIOS, אני רואה שיש שם 2T וT אחד (אני לא בטוח אם יש יותר), במה לבחור?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שמעתי שיש מעין לוחית קטנה, שמחליפה את המשחה התרמית המרוחה על המעבד. מישהו שמע על זה? מישהו משתמש בזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד I7 920 עם תדר של 2.67 ואני רוצה לבצע OC אך אני לא יודע אם זה שווה את זה ואם יהיה בכלל הבדל. וכמה זה בערך יעלה לי במעבדה אני חושב שאני יודע איך אבל אני לא מעוניין לבצע ניסויים על המחשב ולקחת סיכון. תודה לעוזרים (:
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, מקווה שזה מתאים לפה ולא למארזים וספקים. המארז: Enermax Chakra ECA-3052BL Black/Blue בדרכו אלי... ולפי מה שהבנתי הוא לא מגיע עם מאוורר בחזית ומאחורה לכן הזמנתי איתו 2 מאווררי Arctic ArcticFan 12cm. ובזמן שאני כותב לכם את הנושא הזה הבנתי שזה בחיבור 3 פינים ולא 4 פינים כמו שתכננתי אז אני ארוץ לבטל את שתי המאווררים האלו לפני שזה יגיע ! אני חייב שתי מאווררי 120 מ"מ לקדימה ולאחורה מ-KSP בחיבור 4 פינים.. או שיש דרך להעביר חיבור 3-פינים לחיבור 4-פינים רגיל ? (המאוורר היחידי למארז שמצאתי זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1601 ) בנוסף, כידוע במארז שאני מדבר עליו, יש מאוורר 250מ"מ על הצד שיכול לשאוב מתוך המארז אויר או להוציא מתוך המארז, רציתי לדברר באיזה אופן…
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה היא כזאת שאני עושה בדיקה ב OCCT רגילה התוצאה יציבה אחרי 8 שעות הטמפרטורת בסביבות ה 65 מעלות וזה סבבה ושניסיתי לעשות בדיקה LINEPARK הבדיקה לא עברה בגלל הטמפרטורות עכשיו אני עושה עוד פעם LINEPARK הטמפרטורות לא עוברות ה 70 מעלות (בדיקה של שעה) אני יכול לעשות עוד פעם והטמפרטרטות היו 75 (בדיקה של שעה) ויש כזה ממצב שאני יעשה בדיקה עוד פעם והטמפרטורות היו גבוהות וזה יקרוס אחרי כמה דקות כי הטמפרטורה תעבור את ה 80 מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מתכוון אם משהו ניסה להכניס את המחשב לאמבט עם נוזל קירור לא מוליך כמו של ספקים גדולים ומגדלי חשמל. אולי יש אפשרות אחרת כמו גם שמן סינטטי שאמור לא להוליך. בקיצור מעניין אותי לעשות את זה. אם משהו ניסה איך זה ... אמין מלוכלם מידי איך עובדים אם זה וכו'. (ראיתי סרטונים בYT נראה מעניין לא בטוח אם זה אמיתי אבל נשמע הגיוני).
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
את המפרט אתם יכולים לראות בצד , החלטתי ללכת על הקירורים האלה קירור למעבד Scythe Mugen 2 קירור לכרטיס Arctic Cooling Accelero Twin Turbo ולהוסיף עוד מאוור או 2 מתוצרת Scythe S-FLEX SFF21E מלמעלה שיכניס\ו אוויר השאלה היא כזו האם הmugen 2 לא יהווה לי בעיה עם הזיכרון בגלל הגודל שלו , ועם למישהו יש דעה האם להשים 2 מאוורים מלמעלה שיכניסו או 1 [דעה שלי אני לא בטוח 2 מיותר כי המוגן חוסם אחד] על תסתכלו על הכבלים אני עובד על זה . http://img168.imageshack.us/img168/2207/008opk.jpg http://img168.imageshack.us/img168/1041/005jtl.jpg
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תראו נכנסתי לאפשרויות של הNVIDIA ויש לי שמה אפשרויות להעלות את הליבה והזיכרון הנה רגע תראו http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1022164165.JPG (תלחצו על התמונה להגדלה) אז שמה אז השאלה שלי האם כדאי לי לעשות OC ?? והאם גם בכמה לעלות את זה ?? ויש לי כרטיס מסך 8500GT של Sparkle זה מאוד חשוב לי מי שלא מבין בזה שלא יגיב בקשה כי אני פוחד להרוס את זה תגידו לי רק בכמה לעלות והאם כדאי . תודה עריכה: שאלה האם 70-72 טמפרוטורה זה בסדר ?? כי נראה לי זה מוגזם וזה ללא משחק זה סתם באינטרטנט ובאיסי
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
יש לי בבית כמות נכבדת של משחה טרמית (לא דבק טרמי), עכשיו מן הסתם היא רק מעבירה חום ולא מדביקה... אז חשבתי אם אני יקח איזה דבק שיכול לעמוד בחום של הצ'יפ ( צ'יפסט, מעבד, כרטיס מסך וכו') ולערבב את הדבק עם המשחה במינון כלשהו כך שזה גם ידביק וגם יעביר חום... זה אפשרי? דרך אגב-אל תציעו לקנות דבק טרמי כי על הרעיון המקורי הזה כבר חשבתי
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייייי שלום לכולם תראו עשיתי OC והטמפרטורה שלי היא 58-60 Temperatures: Motherboard 58 °C (136 °F) CPU 41 °C (106 °F) SAMSUNG SP0822N 33 °C (91 °F) המחשב שלי הוא 2.4 גיגה הרץ והגעתי בנתיים ל 2.6 גיגה הרץ והטמפרטורה טובה??? יש לי מעבד של אינטל של נורט וורד זה השם שלו Motherboard Name ECS P4VXAD(+)/P4VXAS(2)/P4VXMD/P4VXMS / Matsonic MS9107C / Kobian KOB P4X266 NFSX/P4X266 WFSX/P4X266a NDSUX/P4X333 NDSX האם זה טוב?????? אה ותגידו כייצד אני מעלה גם תזיכרון ???????? לא מצאתי את זה בביוס או שבמעבד כמו שלי אני לא יכול לעלות תזיכרון זהו זה השאלה שלי תודה לעוזריםםםם.......
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כמו בכותרת.... לפני כמה שבועות הגעתי ל3.2 ואני חושב שגם ל3.4(לא בטוח) עכשיו אני מגיע ל3.0GHZ הטמפרטורות בCORE TEMP הן 37-20 (מנוחה בלילה-מאמץ ביום, לפי הסדר) אני מנסה להגיע ל3.2 אני שומר בביוס ואז המחשב מתכבה ונדלק... כרגיל ואז הוא שוב מתכבה ואז נדלק עושה רעש וממשיך כרגיל ללא OC... חום זה לא יכול להיות בחיים... מה זה עוד יכול להיות? אני משתמש בM.I.T כמו שבחור תותח מהפורום הסביר לי בקצרה שם ENABLE ומשנה ל400 ובמולטיפלייר הזה מה שזה לא יהיה זה על 2 וה<VOLTAGE> משו שמתי על <MANUAL> וזהו לא נוגע יותר הרוב על NORMAL \ AUTO חוץ מה400 וה 2.... ו<CIA2> על DISABLED יש מצב שאני יכול להרים מתח או משו כדי לעבור את גבול ה3.0GHZ בטוח מיליון אחוז שהייתי יציב ושיחקתי וה…
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך הסבר איך לפתוח תליבה הרביעית במפרט הזה והאם כדי באמת והאם צריך להוסיף קירור בעקבות הליבה שתפתח (יש לי את הידע המספיק (אני מקווה) בשביל לעשות פתיחה זו אני מבין באוברקלוק פשוט אף פעם לא ניסיתי לפתוח עוד ליבה ואני לא לגמרי בטוח אמרו לי שזה פשוט ולכן עדיף גם לקנות מעבדים של AMD בעקבות האפשרות למרובע ליבות במחיר מגוחך) הינה המפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪462 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H ₪427 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מפרט: abit - AX8 amd athelon 64bit 3.2 1giga ram ddr2 evga gforce 7600gs קניתי את החלקים הנ"ל לפני כ 8 חודשים והחום של הכ.מסך עמד על 54~57 לא הוספתי לו שום אמצעי קירור נוספים (רק המאוור המקורי נישאר), עם הזמן החום עלה ולפני מספר ימים הגיע ל75~77 כמעט 80! שמתי לב לשינוי לרעה בביצועים, הנחתי שזה בגלל האבק אז שאבתי את כל האבק מהמאוורר ומהכרטיס עצמו, למרות זאת החום נישאר על 65~68 אני בטוח שהוא ימשיך לעלות.... חשבתי לקנות תמאוורר הזה Model Accelero X1 Application NVIDIA 6800 series NVIDIA 7800 series (just PCIe) NVIDIA 7900 GTX, GTO not compatible to most 7900 GT boards Please check your board with the height restriction drawing to assure …
-
- 4 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קירור מסוג KTANA 3 יספיק למכפלה של 4.5MHZ
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצות לקירור למעבד אבל שיהיה משהו רציני ומחיר לא בשמיים.. אם אתם צריכים את המפרט תגידו לי.. ועוד פעם שהקירור יהיה טוב לא צעצוע .. אה ד"א המעבד הוא OC עריכה : מפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1
-
- 5 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD4850 שידוע בבעית החום שלו (ראסמי קיבלתי כוויה בזמן קריסיס), והנחתי ידיי על כמה קוביות של קרח יבש. האם אני יכול פשוט להניח את הקרח היבש על הכרטיס מסך כדי לקרר אותו? (בתור פיתרון זמני כמובן, כי תוך כמה שעות הוא ימריא ) אשמח לתשובה מהירה, פשוט עוד כמה שעות כבר לא יהיה קרח יבש
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מקבל ביצועים לא כל כך טובים ב GTA IV יש צוואר בקבוק או לא ?!
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשאני עושה OC לכרטיס מסך (במקרה הזה 8800GT), האם אני צריך לבדוק את הטמפרטורה שלו למרות שעבר את מבחן ה-3dmark בלי תקלות?? ומהי טמפרטורה נורמלית במאמץ?, במנוחה? וגבוהה במאמץ ובמנוחה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אפשרי לשים 4 מאווררים על MUGEN2? אם כן אפשר אולי לראות איזה תמונה (אני יאמין גם בלי תמונה אבל רוצה פשוט לראות תמונה איך זה נראה) קניתי לפני כמה ימים מאוורר ואני רוצה לשים אותו על הMUGEN2 ואין לי מן קליפסים מיוחדים שאני יוכל לשים על הMUGEN2 מאיפה אני יכול להשיג כאלה קליפסים? שאלה קצת לא קשור למיוגן? מאיפה אני יכול להשיג מאוורר שעובי שלו פחות מ25MM בארץ? תודה, לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי עכשיו לעשות OC דרך התוכנה של MSI. הצלחתי לעלות ב 100MHZ את הזכרון והליבה. (מ 810 ל 910 ומ 1250 ל 1350) אחרי שניסיתי להוסיף עוד 60 לכל אחד, כדקה וחצי אחרי שאני הפעלתי את התוכנה של המאמץ: ATITOOL, הופיע מסך עם תמונה אפורה ריקה והייתי צריך לכבות ולהדליק את המחשב מחדש. לפי מה שאני מבין זה נגרם מפני שהעליתי יותר מדי. השאלות שלי הן כאלו: 1. האם זה מסוכן שקורות התקלות האלה? (המסך הקופא והצורך בכיבוי והדלקה מחדש) 2. יש דרך אחרת לבדוק את ההמהרה בלי להתקל בזה אלא ע"י אינדיקטור אחר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך BFG 260 GTX MAXCORE 0C(שאר המפרט שלי נמצא בצד)והתחלתי לעשות לו oc בעזרת riva tuner. העלתי כל פעם בין 10-30 mhz למהירות המעבד(core) עד שהגעתי ל670 ואחרי זה העלתי את מהירות הזיכרונות עד שהגעתי למהירות 1125.הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס היא 43 ובמאמץ 60+-. אחרי כל פעם שהעלתי את המהירויות הרצתי את3DMark06 עם 5 לופים לכל בדיקה ושיחקתי במשחקים כמה שעות. רוב המחשקים פעלו כמו שצריך אבל בcall of duty 5 המשחק קרס אחרי 5 דקות שהורדתי את הoc זה יסתדר. הציון שקיבלתי ב3DMark06 בהתחלה היה קצת יותר מ16,000 ועכשיו הציון שקיבלתי הוא 17,007 (ברזולוציה 1680:1050 ובלי פלטרים וAA) יש לי כמה שאלות: 1.כשאני משחק בGTA IV אני רואה בעיקר בסרטונים של המשימות קפיצות כאלה במסך ולפע…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-