עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yot,

כנראה המערכת הכי חזקה שיש כיום (מחשב ביתי)... Athlon64 FX55 Cooled by Chilly 1 Phase Change System @ 3468 MHz (289x12) 2x512MB GSkill TCCD PC3200 @ 289 2,5.3.3.6 2xGF 6800U SLI Cooled by DangerDan Water Cooling System MSI nF4 SLI Mobo 3dMark03 Score about 23600 3dMark05 score about 11300 Pushed to the Xtreme @ See yourself

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. קיבלתי מאוורר סטנדרטי של מעבד פנטיום 3 , האם אני יכול לחבר אותו איכשהו לחשמל במארז ( לא דרך החיבור היעודי בלוח האם ) ?? אני רוצה לעשות לו פתח מתאים בתחתית דלת המארז , למישהו יש רעיון איך אני יכול לחבר אותו לדלת ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by J.a.C.k,

ושאלתי היא מהו הסטפינג הכי מומלץ לATHLON XP 2500 BATRON? שגם קיים בארץ?.....

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  4. Started by w7_znay,

את המערכת אפשר ליראות בצד <<<<<- *עידכון:* אני עכשיו על באס של 333*9 על PCI נעול ב-100 FBS 1333 מתח 1.34375V, המערכת לא קורסת אבל יש שגיאה ב-PRIME95, מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אופציות לעזרה באובר קלוק אני אשמח אם מישהו ינחה אותי להגדרות הטובות ביותר יש לי מעבד 1900 וזיכרון xtreme ddr 256 266 pc2700

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by lolerxd,

המפרט: Q6600 Ep45-ud3l GSKILL 800 CL4 MUGEN 2 שמתי על 400*8 והעלתי מתח ל1.46~ אחרי VDROOP והכל השאר עדיין על AUTO היה יציב איזה 40 דקות ואז קרס נכבה המחשב היה צורך להוציא את הבטרייה כדי שיעלה בכלל הלוח אם חדש דנדש יש סיכוי שצריך לעדכן בשבילו BIOS? וגם ניסיתי 425*8 עם VCORE 1.488 אחרי VDROOP PLL 1.65 TERMINATION 1.4 MCH 1.36 ICH 1.3 וזה לא היה יציב ללילה בPRIME95 וזה באמת מוגזם לפי דעתי דרך אגב ניסיתי להתקין את הEASYTUNE 6 שבא עם הדיסק המקורי(!) והוא לא עובד בכללת גם זה מהאתר של GIGABYTE

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום קראתי את הסטיקי וממש לא הצלחתי / הבנתי מה צריך לעשות בתוכנה SpeedFan ... שיניתי את האפשרות בביוס ל ENABLE יש לי 4 מאווררים שמחוברים ללוח אמ שהו EP43-DS3L למישהו יש דרך אחרת או תוכנה אחרת או הסבר יותר מובן שאני אדע מה לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by Vladgi,

מקצר לו את החיים בהרבה?אני רוצה להישאר עם המתח הזה לעבודה תמידית,הגיוני לעבוד על מתח כזה?מתח המקור שלו למי שלא יודע 1.65

• 10 תגובות
    • 510 צפיות
  9. טוב אז אני עם מארז HAF932... ודיי התחיל להימאס לי מהקירור אוויר.. המארז בלי מסננים אז הכל מתמלא אבק תוך שבועיים ככה וצריך לנקות... להתחיל לפרק ולנקות כמו שצריך זה סיפור מהתחת ואם לא עושים את זה אז לא הכל נקי כמו שצריך... והאווררים שלאט לאט נהרסים מהאבק אין לי כ"כ כח להתחיל להחליף אותם כל הזמן (המאוורר למטה ספציפית... היות והוא שואב אוויר מלמטה הוא מתמלא אבק ופשוט נהרס לי השבוע... הוא חדש פחות משנה אצלי...) והיות והקיץ מתקרב ובא החזרתי את כל ההגדרות למקור ואני כרגע בלי OC... אני לא רוצה לקחת את הסיכון עם הטמפ' בארץ בקיץ (הורדתי את זה בימים האחרונים בגלל החום שהיה...) אז החלטתי שאולי הגיע הזמן לשקול מעבר לקירור מים.. הקירור אוויר שכרגע יש לי: HAF 932 עם כל המאווררים כ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Arisum,

שלום לכולם, חשבתי לנסות ולבצע OC למעבד שלי, אשמח אם תוכלו לסייע בנושא. לאחר ניסיון להמהרה ל3.3 בוולטאג' של 1.3 המחשב קרס בבדיקת סטרס של prime95,ככה שאני מניח שאני עושה משהו לא בסדר(קראתי כמה מדריכים בנושא ועבדתי על פי הם),הספקתי לראות גם שהטמפרטורות עלו למעל 75(משהו שלפי מה שהבנתי לא מומלץ). מדובר ב: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 ספק כוח: seasonic 550w לוח האם שלי תואם למתחים האלה? יש צורך לשנות את התיזמונים של הראם שלי?(ההגדרות הדיפולטיביות היו על 9,9,9,24) מה ההגדרות ההתחלתיות אשר אתם ממליצים לגבי המפרט הזה? תודה מראש לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by mlnn,

אבכן, שלום. תהיתי לעצמי עם אפשר אפשר לעשות OC קטן לכרטיס מסך שיסחוב קצת יותר? והכי חשוב, ללא תוספת קירור... אז בוא נראה מה יש לי. אז הנה עוד בעיה, אין לי ממש מושג מה המפרט, אז קבלו כמה תמונות מהEVEREST. http://files.tmp.co.il/mlnn_48c02t7im.jpg http://files.tmp.co.il/mlnn_0t2plm193.jpg ובמאפניינים של הכרטיס מסך כתוב שהטמפ, שלו היא 53. http://files.tmp.co.il/7_00t13970p.gif אקיצקץ, אפשר לעשות משהו בלי להוסיף קירור?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  12. אני משתמש ב-ati tool ויש לי קירור של arctic cooling... מהירות השעון זה 500 לליבה ולזכרון. כשאני מעלה ל-600 בליבה הטמפרטורה לא עוברת את ה50 במנוחה ו55 במאמץ אבל אחרי כמה דק' נתקע המחשב לכמה דק' ואח"כ חוזר להגדרות הסטנדרטיות... השאלה שלי היא למה?? האם כדאי להעלות מתח? לזכרונות/ליבה..... ושאלה נוספת, אם אני מכוון את מהירות ה-fan ל-100% כל הזמן (במשחקים) זה רע?? תודה רבה!!! ???

13. Started by captaincaveman,

http://www.amdforums.com/showthread.php?s=611fb3edeee7f4ed5ef35a845e2154d3&threadid=194299

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by AirBlad3,

תראו לי דברים בבקשה מה שעשיתם עם המארז ( מודינג וכו)

15. Started by alfalfa82,

יש לי P-3 1000 לוח-אם ASUS CUV4X-C זיכרון 256M של סמסונג כרטיס מסך GFORCE MX-400 64MB שאני מנסה לעשות O/C המחשב לא מתחיל לעלות מה יכולה להיות הסיבה? אולי צריך לעדכן את הביוס אם כן איך עושים את זה? בבקשה אני נואש..

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by gil_zaoui,

שלום, ברשותי מחשב חדש יחסית בן כ4 חודש. נראה כי המעבד מתחמם לי (E7500)רק ליבה אחת השניה קבועה על 40-42 מעלות. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. האם שווה להשקיע באותו הזכרון אבל יקר יותר בתמורה לצלעות קירור לפיזור חום?

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by eranmor,

יש לי מעבד אינטל 1.7 עם לוח אם ג'יגבייט GA-8ST800 לא זוכר איזה זכרונות... הצלחתי להגיע איתו 2.09 ג'יגהרץ ב123 מגהרץ בבאס (100 זה הנורמלי) ניסיתי לעבור את המהירות הזאת אך המחשב לא נותן לי מה אני יכול לעשות? (כבר ניסיתי לעלות את המתח של המעבד והזכרונות למקסימום)

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by Turbine,

יש לי יחס FSB:DRAM 3:4 מה זה אומר? זה טוב? אם לא, איך אני יכול לשנות? ולמה אני צריך לשאוף להגיע.?

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by x-pac,

אני לא מוצא את האפשרות של אוברקלוקינג בביוס שלי ואני גם לא יודע ממש איך עושים את זה יש לי ביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG ועוד משהו אני לא רואה בEVEREST את הטמפרטורה של הלוח שלי ושל הAUX

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  21. שלום חברים אני מחפש קירור טוב וכמה שפחות יקר שיתאים למערכת שלי: Intel Core i5-2500 Socket H2 (LGA1155) GIGABYTE H67MA-D2H-B3 המארז שאני הולך לקנות: Corsair Carbide 300R Black Compact נקודה חשובה היא שזה חייב להיות מהאתר של KSP תודה יהב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Crembo,

יש לי קירור FC-ZV9 של Zalman לכרטיס מסך, אבל יש בעיה שאין אותו באתר של Zalman. אני רוצה להתקין אותו על ה9800GTX+, ואין לי מושג האם בכלל שווה לנסות? יש איזה אפשרות אחרת ידעת האם הקירור הישן הזה תומך ב9800GTX+?

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by galigola,

יש לי AMD 2000 לוח אם ג'יגבייט KT400 VAX,נכנסתי לביוס לבדוק טמפ' והטמפ' של המעבד שלי היא בסביבות ה-57-60 ושל המערכת(האם הכוונה היא ללוח?) היא בערך 40. יש לי וולקנו 7 פלוס ומארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W . האם עלי לדאוג? זה נראה לי גבוה לא? האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר מקדימה?(בלכתובת הבאה יש תמונה של המארז שלי מקדימה,זה נראה לי כמו מקום לעוד מאוורר לא?) מה זה יתן לי? http://www.pchardware.co.il/assets/own/front_18.jpg

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. הtuniq tower שלי כבר צבר כמות אבק רצינית מאז שקניתי אותו לפני 4 חודשים.... ואני לא בטוח איך כדאי לנקות אותו בגלל הצורה המורכבת שלו.... יש למישהו רעיון???

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  25. שלום רכשתי מעבד 3200 939 ב KSP. הם מוכרים שמה ב OEM, ואני קצת חושש כי הם פשוט מביאים לי את המעבד ביד ככה... זה קצת מפחיד אותי כי הקירור שהם מציעים לא נראה הדבר הנחשק, הם אומרים שזה של THERMALTEK אבל נראה לי משהו מהפשוט והזול ביותר... מישהו יצא לקנות כבר מ KSP מעבד 64 ? האם הקירור שהם מציעים יותר טוב מהקירור סטוק ? והאם בכל זאת כדי ללחוץ על קבלת קופסא מקורית או שזה ממש עניין לא עקרוני... אני מפחד שהפינים יהיו עקומים והם יגידו לי אחר"כ זב"שלך למרות שכבר קיבלתי את זה עקום זה נראה ממש חוואה כזה בבקשה לענות לי מחר כי מחר אני הולך לאסוף את החלקים.. חשושות אחרונות של רגע

• 4 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.