עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nizans,

מישהו יודע או ניסה להכניס MUGEN 2 במארז הזה?: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811133017 - TT ARMOR JR

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הכוונה אם לכוון שיוציא אוויר או יכניס.. תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by The_Byter,

'>http://img3.imageshack.us/my.php?image=23jpgg.jpg"]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by tzafrirs,

שלום, ברשותי מחשב ישן שהפכתי לשרת בעזרת FreeNAS. השרת מורכב משלושה כוננים של 2TB שעובדים ב- raid5. הפחד הגדול שלי הינו מהתחממות הכוננים, לכן הפתרון שחשבתי עליו הינו קניית 3 * cool drive. הנה פרטים על המוצר: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=103 http://www.madshrimps.be/articles/article/217/0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8341 (מצטער שלא השתמשתי באפשרות של קישור ישיר אל הכתובת, מסובך לי קצת עם האיפד לבצע זאת) יש לי שתי שאלות: 1) האם נתן יהיה להתקין את שלושת הכוננים אחד מעל השני בכוננים ה 5״ ללא פגיעה בביצועי הקירור? 2) האם לכל cool drive יש צורך בחיבור לספק הכוח של המחשב (בנוסף לחיבור הכונן הקשיח אל ספק הכוח ואל לוח האם)? אם כן, יש…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by sgsg,

לאחרונה, הטמפ' במחשב הנייד שלי התחילו להיות די מוזרות. כשהמעבד במאמץ אני מקבל הפרש של 8 מעלות בערך בין הטמפ' של 2 הליבות, מה שגורם לאחת מהן להתחמם מאוד (97 מעלות). פעם כבר פתחתי מחשב שולחני ומרחתי משחה טרמית על המעבד. האם כדאי לקחת את הסיכון ולעשות אותו הדבר גם עם מחשב נייד שכבר אין לו אחריות ? או שהעניין יותר מסובך שם ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה המצב חבר'ה ?.. אז ככה, כרטיס אחד מבין 4 שהיו לי (כל אחד 512MB) נהרס ועכשיו אני צריך לקנות חדש .. יש לי מעבד E4500 (אני יודע שהוא ישן לא צריך להזכיר לי חח) וכידוע לכם (או לא) הוא בא עם 2.2 Mhz ועשיתי לו OC ל - 2.93 Mhz .. האם הזכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~991580ST~15~0.htm טוב ל - OC ?.. לא כל כך שמעתי על החברה הזאת אבל קראתי איזה Review של אתר אוברקלוקרים ואומרים שהוא טוב .. מה אתם אומרים ?.. ועוד שאלה קטנה .. האם Windows 7 32 Bit יזהה 3G ? עזבו שזה יזהה, האם הוא באמת ישתמש ב - 3 GB או שסתם יהיה רשום 3 GB והמחשב ישתמש בפחות ?.. תודה מראש והמשך שבוע טוב, משה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי אני מחפש מאוורר שקט למארז HEC 6A19 גודל המאוורר 120 מ"מ. מה דעתכם על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9839 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8430 תקציב: עד 100 ש"ח. המון תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by extreme2611,

אז ככה רכשתי הארד דיסק חיצוני 1TB דגם:SEAGATE ST310005EXD101-RK DeskTop 1000GB עכשיו הוא מאוד חם ואני פוחד שהוא יהרס מהחום הוא מחובר מלא למחשב כי כמעט כל הזמן הוא בשימוש לא יכלתי לקנות פנימי כי כל פעם אני צריך להעביר אותו ממחשב למחשב (אני מתקן מחשבים באזור שלי וזה טוב כדי לשמור מידע.) אבל למחשב שלי הוא מחובר המון זמן יש לי שם עבודות מדריכים הוראות וכו' .. ואני גם שומר שם עבודות שלו בפוטושופ ואני צריך גישה ישירה לקבצים.. עכשיו יש אפשרות לקנות לו קירור שיתחבר מלמטה ?? מצידי אני גם יבנה לו קירור אבל הבעיה היחידה שהיא שלא היה לי חשמל למאוורר שיתחבר מתחת .. חשבתי שמאוורר יעבוד על USB אבל לא מצאתי מאוורר כזה.. אשמח לפתרונות לקרר אותו

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by idandavid,

יש לי מארז CM690 II PLUS ואני רוצה לאכלס אותו ביותר מאווררים ממה שלוח האם נותן לי. אני מתכוון לקנות עוד איזה 4 מאווררים של scythe gentle typhoon גרסאת ה 1450 RPM קניתי אחד כזה והוא אחלה. בגדול, אני מכין את המארז שיוכל לאוורר "בכיף" GTX 460 SLI ולכן לאט לאט אני מכין שם הכל. לענייננו, אני מעוניין בבקר מאווררים שיהיה לפחות עם 4 ערוצים ושיוכל לשלוט במאווררים מסוג זה. הבקר חייב להיות אוטומט כי אני לא רוצה להתעסק עם המד סיבובים לדקה של כל מאוורר בנפרד. התקציב הוא 250 עם אפשרות לחריגה במידה וזה בקר שממש שווה את זה (וויזואלית, ומבחינת עיצוב, או כל מיני פיצ'רים שממש חייבים). הסתכלתי על כמה ותמיד מדברים על PROBES. אפשר הסבר מה זה? בתודה מראש, עידן

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by NuNaTaK,

אני תקוע עם pentium e6300 על 3800mhz, יש לאן להתקדם או שאפשר להפסיק לנסות? המצב הוא כזה: קירור - מעבד TT BigTyp 120VX, מאוורר 20cm בגג המארז שמוציא אוויר, 12cm קדמי שמכניס אוויר ו12cm אחורי שמוציא אוויר. מעבר לזה יש את המאווררים של הספק והכ. מסך. מתחים - לא נגעתי, הכל על Auto. מעבד - 362*10.5. זכרונות - 1GB X2, 512MB X2, ארבעתם 667mhz. שמתי 2.000D ככה שעכשיו הם ב724mhz. לוח אם - GB EP43-DS3L. טמפ' מקסימום במאמץ - 67 מעלות. הרצתי את הבדיקה הרגילה וLinpack של OCCT במשך כמה שעות והכל יציב, ברגע שאני מנסה לעלות ל3900mhz אני מתחיל לקבל שגיאות. ניסיתי להעלות מתחים (1.9v לזיכרונות ועד 1.35v למעבד) וזה לא עזר, יכול להיות שזה פשוט המקסימום שאפשר להוציא מהמעבד? ניסיתי גם להוריד את …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by חובב,

מעבד E7400 לוח אם EP43 S3L GIGABY זיכרוןKINGSTON 2GBX2 800 ספק :huntkey model:lw-6400h 400W אני על קירור MUGEN 2. כרטיס מסך:GTX260 אחרי קצת עבודה ובדיקות הגעתי ל4 (מתחת לזה סה"כ היה יציב) אבל הוא לא יציב.(זכרונות 762 עקב שינויי יחס כמו שהמליצו לא לעבור את ה800 יותר מידי) בבדיקה- העלתי מתח בביוס ל 1.365 (שזה נראה לי גבוהה כי המקס באתר של אינטל זה 1.8) נראה מה קורה. שאלות: האם זה מתח גבוהה מידי? (טמפ' 65מקס ) בOCCT ובשאר התוכנות הם מראות שיש לי מתח של 1.33 .מה אמין? הביוס או התוכנות? ואיך להתקדם?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. כרגע המעבד נמצא על 2000 RPM בצורה קבועה והשליטה הידנית חדלה לעבודה.. המאוורר נורא רועש.. בחדר השינה.. מה אפשר לעשות? האם אפשר לשלוט על המאוורר בצורה תוכניתית? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד של Asus ואני רוצה תוכנה שבעזרתה אני יכול לעקוב אחר הטמפרטורה של כל הרכיבים במחשב ומה התחום של הטמפרטורה הרצוי למחשב נייד (כמו למחשב שולחני?) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. איך אני בודק אם הכרטיס באמת מגיע עם OC ? אם איזה תוכנה כי אני לא מבין כלום ב NVIDIA ובכל תוכנה אחרת זה מראה לי שבתאכלס אין לו OC הוא על 1800 MEMORY אבל בכל מקרה אני רוצה לוודא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ac1240,

יש לי מחשב Intel Core 2Duo E8400 Gigayte GA-P43-DS3L G.skill 4096MB (2048X2) CL4-4-412 4GBPK Western Digital 500GB AAKS Club3d Ati 4850 Oc Edition Antec Sonata 3 Hiper 520w ורציתי לדעת עד כמה יושפעו הביצועים של המחשב אם אבצע לו OC למעבד ? ועד כמה זה מסובך לעשות OC ? מהו הסיכוי שאני ידפוק לעצמי חלק כלשהו במחשב במידה ואבצע OC? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by חובב,

יש לי MUGEN 2 ורציתי לשאול אם יש מאוורר באותו הגודל עם RPM גבוהה יותר ושקט יותר(לא כזה מפריע לי רעש אבל אם כבר מחליפים) שיתן ביצועים גבוהים (במחיר נורמלי - 50+ ) ....וכמה זה באמת ישפר.. כלומר, שוה את ההשקעה ביחס לביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by efee123,

שלום, מה אתם אומרים על הקירורים הנ"ל? ה-Noctua D14 יותר טוב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by 00Amir,

ברשותי כרטיס מסך של Axle GTS 250 1gb , איך אני יודע אם בכלל שווה לי להתחיל להתעסק עם OC ? האם הכרטיס יכול להשרף ? בדיקה עושים ב 3D mark נכון? לכמה אחוז שיפור לשאוף? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ooxoo,

אני מקווה שזה שייך לפורום הזה! יש לי כרטיס מסך 4850 . היום הלכתי לחבר לנקות את המחשב,בלחץ אוויר! מה שקרה זה שכל הכנפיים של המאוורר עפו! כן עפו! זה הדגם שבתמונה: http://gizmodo.com/5018366/ati-radeon-hd-4850-graphics-card-onsale-now איפה אני קונה מאוורר לדבר הזה? או כל פיתרון אחר.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מה המצב חבר'ה ?.. אז ככה, המחשב שלי ב - OC כבר קרוב לשנתיים עם אותן הגדרות (לא שיניתי כלום) והיום קיבלתי מסך כחול באמצע שהשתמשתי במחשב. כמובן שבעקבות המסך כחול חששתי שזה אחד או כמה מכרטיסי הזכרון שלי אז הרצתי Memtest ואחרי שניה-שתיים עלה לי Error בבדיקה .. כבר חשבתי להתחיל לבדוק כל כרטיס זכרון בנפרד אבל לפני זה החלטתי לבטל את ה - OC .. הפלא ופלא אחרי שה - OC מבוטל לא יוצא שום Error (הערה: הרצתי את הבדיקה אחרי שביטלתי את ה - OC במשך 4 דקות ואני יודע שזה לא מספיק אבל בעקבות ה - Error שיצא לי ישר מקודם כשהמחשב היה ב - OC, הנחתי, שאם אחד מהכרטיסים לא תקין ייצא לי שוב Error גם כשהמחשב לא ב - OC) .. מה יכולה להיות הבעיה ?.. להזכירכם המחשב היה ב - OC קרוב לשנתיים עם אותן הגדרות …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by danil1,

שלום, יש לי את המעבד AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION ומארז antec three hundred 2 סטיקים של ראם והייתי רוצה לקנות למעבד קירור. השאלה היא מה יותר טוב? Mugen 2 או Ninja 3 ד"א לרעש אין כזה אימפקט גדול בבחירה. [יהיה נחמד אם תפרטו קצת על הבחירה]. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Scythe Kabuto SCKBT-1000 מישהו מכיר את הקרור הזה? הוא מומלץ?

23. ? האם האם המאוור שברשותי מספיק לאוברקלוק? (CoolerMaster Ultra Vortex HSF) סקוט478

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by segev22,

אני מחפש קירור אוויר מומלץ לQX9650...אני מבצע לא מעט OC(בין 4 ל5 ג'יגה) ולכן אני צריך קירור מסיבי ורציני ככה שגם אין הגבלת מחיר... שאלה נוספת ולא קשורה לנושא שבוכותרת האם כאשר אני מורח משחה טרמית השכבה אמורה להיות כמה שיותר דקה ואחידה או יותר עבה? שגב.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. היי, תקוע כרגע בOC של e6600 על 3.53GHZ ולא מצליח אפילו להגיע ל3.6.. מכפלה 9 FSB: 392 vcore: 1.55 mem voltage: 1.85 וכרגע הגעתי ליציבות.. העלאה אפילו ל FSB של 400 גורר חוסר יציבות וBSOD ב-orthos.. אפילו עם נסיון של vcore של 1.65... יכול להיות שהגעתי למגבלת המעבד? תודה מראש. עריכה: הטמפ' שלי : במנוחה - 39 במאמץ orthos - 67~ תקין?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים