אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק למאוורר 80 מ"מ למארז. אין צורך בבקר שליטה אבל הדגש הוא על עוצמה ושקט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
כמו ששמעתם בטח על הלוח הזה הוא בכלל לא רע באוברקלוק הוא סוגר FSB ממש גבוה ודיי בקלות.. לא היה קשה להגיע לזה.. אבל מה שהפתיע אותי אלו הזכרונות 2 סטיקים של ADATA VITESTA 667 512MB שעשו 940 בתזמונים 4.4.4.12 על מתח 2.2 הלוח ממש ממש מומלץ לא חושב שיש לו בעיה לעבור את ה500 אם הזכונות היו נותנים עוד פוש קדימה אבל כמה כבר אפשר לצפות מ667.. מחיר הלוח 790 ושווה כל שקל.. מחיר המעבד 1120 מחיר הזכרונות 450 (מאיביי) קירור סטוק תגובות? הצעות? עדכון! הגעתי ל500.. הזכרונות ממשיכים להפתיע ב1000! מעניין כמה עוד אפשר?.... נבדוק את זה בהמשך
-
- 48 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! החלטתי לקנות מארז . פשוט אני מתלבט בין שניים : 1) Antec High Performance 1080B AMG 2) Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower אני מעוניין לדעת איזה מהם יותר יעיל לקירור ? בקיצור מי יותר שווה לקנות ? תודה רבה לכולם !
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
במחשב שלי היה בתיקון שבוע ולפני שלקחתי אותו לשם הייתי בסרט שהמעבד שלי על 23 מעלות עכשיו הבנתי שהאוורסט זייף כי הוא היה ישן יחסית לחלקים. עכשיו הורדתי את הגירסא החדשה וזה נראה לי יותר הגיוני אציתי לדעת אם זה טוב לא ל-OC אלא למשחקים רגילים ועבודה בתוכנות(אולי OC עתידי) אז ככה: לוח-40 מעלות מעבד-38 מעלות זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיגיד... (למאוורר עם זרם של 0.18A)
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ואם כן, עד כמה זה מסוכן? זה לא אומר שזה מאפשר אוברקלוקינג ללא צורך בקירור נוסף?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מחפש ולא מוצא ביקורת/השוואה של גופי קירור מובילים לכרטיסי מסך. אשמח לקבל לינק בעיניין . תודה.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש הפרשים בטמפרטורות של המעבדים מצורף קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי עבור חבר מערכת Xp 2500+ עם לוח לידטק Nforce 2 מדגם ישן ושמתי לב כי ביצועי הזיכרון שלו תחת סנדרה טובים יותר משלי למרות שאני תחת בס של 200 לעומת 190 שהרצתי אצלו. בנוסף תזמוני הזיכרון שלי טובים יותר (6332 לעומת 6332.5). החלטתי לחקור את הבעיה. בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרונות לא מזוהים כ Dual channele אבל בדיקה בזמן הפוסט העלתה שהלוח דווקא עובד ב Dual. קראתי את המדריך למשתמש וגיליתי שקיימת אופציה בביוס תחת תפריט Soft mod שנקראת CPU Interface כבריררת מחדל האופציה הזאת מבוטלת (Disabled) בביוס יש הסבר ש Disabled משמש על מנת להשיג מקסימום יציבות ו Enabled משתמש בתזמוני Over clocking. העברתי את האופציה ל Enableed והניקוד לזיכרון בסנדרה עלה ב 240 נקודות - כ 10% תוספת, גם …
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני צריך כזה לוח אם שלי כי הוא מתחמם מישהו יודע איפה למצוא אחד? http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2004/1215/opt1-cool-plus.jpg
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי את שני המפרטים שבצד, במפרט השני הטמפרטורות לכל הרכיבים נעות בסביבות ה38-40 (רגיעה ומאמץ, תענוג ממש) הקירור הוא אינטל סטוק, השבוע הרכבתי את המפרט הראשון(הקירור למעבד הוא ARCTIC ALPINE), והטמפ' הן כדלקמן: לוח- 39 מעבד- 55-58 ברגיעה, 60-65 בקצת מאמץ כרטיס מסך 49 ברגיעה, 55 במאמץ קשיח 37 (מאמץ אצלי זה FIFA/VIRTUA TENNIS 3/NBA 08 1680*1050) סה"כ אני רואה שהבעייה היא במעבד 65 מעלות זה מוגזם לא? הקירור הנ"ל אמור להיות טוב יותר מהסטוק? המארז עצמו קריר(אותו מארז בשתי המפרטים) שני מאווררי 12 ואחד 8 בדלת מול המעבד המשחה טרמית היא שהגיעה עם הקירור. מה אתם ממליצים לעשות בנושא?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אם אני רוצה להעלות את התדר של הזכרונות מ 667 עד 800 <הזכרונות תומכים, הלוח לא> בלי להעלות את התדר של המעבד... איך אני עושה את זה? ואיך אני מוודא יציבות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קיבלתי מאחי 3 מאווררי 92 ממ שאחד מהם אמור להכנס למארז שלי... דלתה AFB0912M 2450RPM 43.7CFM 30DB 7 כנפיים ישרות מייסב 2 כדורים SUNON KD1209PTS3 2100 RPM 39CFM 28DB 5 כנפיים ישרות וגדולות מייסב סלייב ועוד מאוורר שגוגל לא מכיר (חברה בשם PROTECHNIC שלפי גוגל מספקת מאוררים לספקים של זלמן, דגם MGA9212MS) 7 כנפיים מעוגלות עכשיו, השאלה שלי היא מה ההבדלים בין המייסבים? מה יותר טוב? מה זה בעצם?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כן כן.. הבנתם נכון.. צריך לשרוף לוח אם.. הקטע פה הוא שלא יהיו יותר מידיי סימנים ובאחריות יקחו אותו.. הסיבות לא חשובות.. זה לוח של אינטל ככה שמאובר קלוקינג אפשר לשכוח.. אני צריך לשרוף אותו הלילה ומחר ליסוע לתת אותו במסגרת האחריות. רק תגובות רציניות בבקשה זה חשוב.
-
- 17 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי המפרט שבצד. כשקניתי הוספתי מאוורר 120 מ"מ של AC וחיברתי לאחד מה SYSTEM FAN שעל הלוח. כאשר לפני מספר ימים רציתי לבדוק את הסל"ד אני רואה שלא רואים באף אחת מהתוכנות שניסית וגם לא בביוס. זה ניראה כאילו הלוח לא מזהה אותו. יחד עם זאת, המאוורר עובד וניראה לי שבסדר גמור. יש משהו שאני לא עושה נכון ובגללו איני רואה את ה RPM? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מזה אומר בעצם..? לדוגמה אצלי בעליה של המחשב כתוב לי 2.5-4-4-8 T2
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס המסך 460 GTX 768 האשלה שלי אם אני יכול להמשך עוד ללא הלעת מתחים: המעלות בסיום עם 47 תודה לעוזרים ... http://www.up2me.co.il/v.php?file=15123755.jpg
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1)אני עשיתי אובר למעבד(ראו חתימה)והכל פעל מצוין עד שאני מכבה תמחשב ליותר מחצי דקה ואז אוטומטית המחשב חוזר לדיפולטס(כאילו לא עשיתי אוברקלוק!) מה עושים כדי שהאובר ישאר תמידי בלי שכל פעם שמכבים זה יתאפס? 2)האם הטמ"פ שלי טובות?? מנוחה=33+- מאמץ= 40
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כרטיס PALIT 6800GS AGP אין קירור המתאים לכרטיס הזה [בגלל מגשר AGP[? אני רוצה להמשיך עוד בOC אבל הקירור כנראה מגביל הטמפרטורה לא עוברת את ה 65 מעלות עם הקירור סטוק התוצאה לא עברה את 6000 יש מצב שהמעבד מגביל אותי? AMD 3200+ 939 בOC ל 2.5GHZ
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
זה מעבד E2140 , הכרטיס הוא 8600GT הקירור שהגיע מהחברה נראה לי קוראים לזה סטוק .. וזהו אני לא מבין את שאר הטמפ' .. הזמנתי מאוורר לכרטיס מסך של זלמן http://www.skypc.co.il/pl_product~9459~18~0.htm# נקווה בכלל שיתאים לי .. לא שאני יודע בכלל להתקין אותו נראה יהיה טוב נקווה להצליח .. בקיצור מה דעתכם ? האם אני צריך קירור למעבד עצמו או שהמעבד חם בגלל הכרטיס מסך שהטמפ' שלו מאוד גבוהה והקירור שאני יביא כבר יסדר את זה ..
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הרבה זמן אני בונה מפרטים פה,ועכשיו שאלתי את עצמי-איזה קירורים הם הכי שקטים? הבנתי שהKATANA נחשב למאוד שקט,והPRO7 קצת פחות ממנו אך שמעתי שיש יותר שקטים בקטגוריות מחיר יותר גבוהות. אשמה אם משהו יכול לסדר לי את הקירורים לפי כמה הם שקטים בלי קשר למחיר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Zalman Vga Cooler VF900-Cu EverCool VC-RHC Thermalright V-1 איזה מהם הכי טוב מבחינת קירור?
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך להחליט איזה גוף קירור אני מזמין. השיקולים שלי הם: צריך יכולת קירור טובה כמה שיותר(הולך לשמש ל-Core2 Quad) צריך להיות שקט. יש לי מחשב עם Zalman 7700AlCu עם קצב סיבוב מירבי. הייתי רוצה מאוור עם רמת רעש דומה. צריך לבוא ביחד עם מאוורר(לא כל מני הרכבות של חלקים שקונים בנפרד) קירור אוויר(לא רוצה צרות עם מים בתוך המחשב) אני לא יודע לאיזה גדלים ומשקלים הדברים האלה מגיעים, אבל זה צריך להיות משהו שלא ישבור את לוח האם אם מובילים את המחשב מורכב(גם לא בסיכוי קטן) מחיר הוא לא פרמטר משמעותי(אין לי בעיה לשלם אפילו עוד כמה מאות שקלים בשביל מוצר טוב, אבל רק אם הוא באמת טוב) בחירה טריוויאלית היא Zalman 7700Cu, כי אותו אני מכיר. השאלה היא האם אתם יכולים להמליץ על משהו בעל יכולת קירו…
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אני רוצה לקנות מאוור למעבד בגלל זה שיש לי שבא עם המעבד מרעיש נורא ואני צריך אותו למעבד פנטיום 4 והמטרה שיהיה הכי שקט שאפשר בסיבבות ה 150-200 תודה
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-