אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני חדש פה ואני לא מבין כיצד מעלים מתח למשל למעבד, בעזרת הגדרות ביוס או משהו? או שצריך לעשות שינוי פיזי כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
-
עשיתי OC ל-400 באס. הסתכלתי במתח ב-CPU-Z והמתח לא נראה יציב הוא עושה קפיצות מ-1.180 - 1.250 זה תקין הקפיצות מתח הקטנות האלה? הוא עושה את זה כל הזמן, ורק כשאני מעלה את הבאס ל400...
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
אהלן המעבד שלי (E8400) מקבל 1.38V אולם לפי CPUZ כל פעם שאני מפעיל תוכנה ש"מעמיסה" עליו אני רואה שהמתח יורד ל1.30 שמעתי על מונח שנקרא VDROP מישהו שמע על דבר כזה? כאשר המעבד בנוחה המתח חוזר ל1.38 השאלה היא האם אני יכול להעלות עוד הרבה את המתח או שאין להתחשב בVDROP? (טמפ 60 מעלות INTEL BURN TEST )
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של וינבונד 256 ושני סטיקים של סמסונג בעבר שהיו לי רק הוינבונד עשיתי oc מ 2.4 800 מ 200 ל 250 שזה בפועל מ 2.4 ל 3 ג'יגה העלתי שלב אחד במתח של המעבד מ 1.52 ל 1.55 ומתח לddr ל 1.60 והכל פעל יציב וכשורה עכשיו הוספתי שני סלוטים נוספים של סמסונג ורציתי לדעת מס דברים 1) מה המתח הבסיסי של הסמסונג 2) חיברתי את ארבעתם ב duel channel אבל מכל 2.7 המחשב מתחיל להשתגע שאם כל זיכרון בניפרד אני מגיע ל 3 יציב מה צריך לעשות או איזה מתח מומלץ לשים על מנת לייצב בין שני החברות שיחקתי עם המתחים אבל הוא תמיד נופל ואני פשוט יודע שאפשר לסחוט יותר מ 300 הרץ עלובים
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי בביוס אפשרות לעשות את הPCI\AGP ב 33.33\ 66.66 ויש לי AUTO האם כשאני עושה 33.33\ 66.66 זה נועל את הPCI\AGP הלוח הוא ASUS P4P800 SE ?
-
- 17 תגובות
- 866 צפיות
-
-
במאווררים בנוסף לחיבור המלוקס יש עוד סוג של חיבור שבא איתם למה הוא ? ראיתי בלא גלריות אנשים שיש להם תמונות על המארז איך אפשר לעשות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד עם סטפינג ישן (אני חושב) ואני לא מצליח לעבור את FSB של 155 יכול להיות שהוא ישן מדי (הP4 533 בין הראשונים בארץ) מה אומר ה אותיות ומספרים האלו ?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כידוע סידור כבלים במארז משפרת בצורה ניכרת למדי את הטמפ', עכשיו כשמסדרים חוטים במארז MIDI לפחות שהוא לא גדול ממש אז צריך להכניס את החוטים מאחורי הכלובים ואולי להשתמש מדי פעם באזיקונים בכדי למנוע פיצול של יותר מדי חוטים וליצור סדר במארז. שאלתי היא האם דבר זה יכול לפגוע בביצועים?? כי אחרי הכל אנחנו מקפלים את הכבלים ממש ומכניסים אותם במקומות לחוצים כאלה. שאלה נוספת, אם אני פותח דפנה אחת של המארז בכדי שייכנס אוויר קר וישתפרו הטמפ' אז בדרך גם ייכנס אבק, הוא יכול לגרום לנזק? ועד כמה זה לא טוב שנכנס אבק לתוך המארז? תודה רבה, תשובותיכם בהקדם!
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי על הלוח אם ועל הכרטיס מסך היטסינקים וניסיתי להוציא אותם ולא הצלחתי מה תופס אותם כ"כ חזק? וכשאני רוצה למרוח משחה תרמית, איך אני אמור להוציא את הסינקים ? תודה ! ! !
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אם אני מחבר רק בלוק למעבד,סביר שמעבד יהיה יותר קריר מאשר קירור מים שעובר דרך בלוק למעבד בלוק לכ.מסך ובלוק לצי'פסט ? האם זה משנה ברמות גבוהות מאוד ? או במעלות בודדות? אני שוקל אם לחבר רק מעבד לקירור מים או גם ת'כרטיסי מסך. תודה לכולם =]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אוקי עשיתי קצר סדר במארז.. אז ככה: לקחתי את כל החוטים של הספק כוח גילגלתי אותם עם היד עד שהיו צמודים אחד לשני כולם !! וסגרתי עם 3 אזיקונים ! והכנסתי לתא של ההארד דיסקים. עכשיו המארז פתוח ויש זרימת אוויר נכונה ... עכשיו השאלה שלי אם עשיתי נכון ? עם הגלגול ? זה לא יכול לגרום לנזק נכון ? תודה
-
- 11 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עוד מאט עומד להגיע הNF7 -SL אני לא הבנתי בכלל איך לעדכן ביוס כאילו אני מכניס את הדיסק של הדוס ...עושה בוט ממנו ... ואז יש לי לתת פקודות ב A:\ מה אני אמור לעשות שם ? והאם אי אפשר לעשות את דרך הוינדוס ? עריכה: זה קשור לפורום הזה כי הביוס כנראה יגביל אותי בOC ...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ga 8n sli ויש לו בתפריט הoc אופציה שנקראת LDT FREQUENCY רציתי לדעת מה זה ומה הוא עושה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
עשיתי אובר ואני רוצה לבדוק את היציבות הורדתי פריים 95 אבל אני לא כ"כ יודע להשתמש בה הרצתי משהו שאין לי מושג מהו וזה רץ מ- 2*63 עד 2*67 הכל הרצה עד 100% זה רץ קרוב לשמונה שעות וזה עדיין לא הסתיים מישהו יכול להגיד לי אם זה טוב ? בכלל ככה בודקים יציבות? אם לא, אז איך כן בודקים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אחרי שלא זכיתי למענה בדיונים הקטנים שפתחתי בבקשה לעזרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183041.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182837.0 ... החלטתי לקנות מה שנראה לי.... אז להזכירכם יש לי סלרון 800 ליבת קופרמיין. 47 מעלות IDLE. לוח אם של גיגהבייט. אז קניתי VOLCANO 10 וכמובן שבילבלתי והוא לא התאים לי לחיבור למעבד... במקום לקנות VOLCANO 10+ שמתאים גם לתושבת 370 שלי. אז עיקמתי קצת פה ושם ומרחתי משחה תרמית ויהנה עכשיו הטמפ בIDLE היא 33.5 בערך. שינוי משמעותי, לא?! ועוד בחום של היום אז עכשיו אני רוצה OC! :ylsuper: סלרון 800->המכפלה נעולה. FSB -> בביוס בדקתי, המצב הוא 100HZ, והקפיצה הבאה היא 133HZ... ואם אני רוצה יותר? צריך להשתמש…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות טרמלרייט XP120 עם ENERMAX 120 MM הוא מעוניין לדעת האם למאוורר יש וסט מהירות ?
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ZAMAN 7000B CU (התקציב הוא 200 ש''ח ) יש לי אינטל פנטיום 4 3ג'יגה נורת'ווד הטמ''פ עם קירור סטוק היא 45-6 מנוחה ו52 מאמץ (6 מאווררים במארז 4 מכניסים 2 מוציאים ) 1: האם הטמ''פ שלי עכשיו הם נורמליות ? 2: בכמה יישפר לי הזלמן ? 3:האם הזלמן יכול להחזיק OC עד 3.6 ?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קצת הפחידו אותי השאלות המרובות על קירור Q6600, אומרים שהוא מפלצת לחום גם בסטוק. רציתי לקחת 775D של טרמלטק, אבל אמרו לי שהוא חלש מידי לזה. בלי OC. אז חשבתי על הטייפון VX השאלה שלי אם הוא יוכל לעבוד טוב במארז 6919B של COMPUCASE. הגודל של המאוורר מהווה בעיה לא קטנה אז רציתי לשאול אם זה יעשה לי בעיות? אני ישמח לשמוע למי שיש כבר את המעבד, איזה קירור הוא משתמש ועל איזה טמפ' המעבד שלו בעומס ומנוחה. תודה יבגני
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ה coolermaster cool drive 6 באמת יכול לקרר את הדיסק קשיח כי קראתי בביקורות שלא לכולם זה עוזר אבל אלא שכן אז יש להם קירור רציני וגם רציתי לדעת אם הבקר מאוררים טוב
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
קניתי 2 מאווררים חדשים של coolermaster למארז. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=119 עכשיו המליצו לי להתקין את המאוורר האחורי של המארז (זה שליד המעבד) בצורה הרגילה כך שהוא ישאב אוויר מבחוץ - יכניס אוויר לקופסא. ואת המאוורר בצד הקידמי (ליד ההרדיסק) בכיוון ההפוך כך שהוא יפלוט אוויר החוצה - יוציא אוויר מהקופסא. האם זה באמת עוזר ל"סירקולציה"? אז מה בעצם עדיף? - ששניהם יכניסו אוויר? שאחד יוציא ואחד יכניס? או שבכלל שניהם יוציאו את האוויר החם שהמעבד, כרטיס המסך ולוח האם מייצרים?
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ראיתה כמה מאווררים שאני רוצה ליקנות למעבד שלי עכשיו במפרט שלהם כתוב משו כמו up to 3.2 GH רציתי לישאול עם זה אומר שאני יכול לשים את המאוורר הזה רק עם יש לי מעל 3.2 GH ? בבקשה תענו לי
-
- 2 תגובות
- 398 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות OVERCLOCK למעבד שלי. המערכת שלי היא - P35-DS3L E8200 - 2.66GHZ 2GB 800MHZ DUAL CHANNEL אם אני מוסיף קירור THERMALTAKE V1 למעבד, עד כמה GHZ אני אוכל להגיע ללא סיכון התחממות יתר? איך ואיפה עושים אוברקלוק וכמה זה עולה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ככה, כרגע יש לי Thermaltake Volcano 6, ויש לי איתו במנוחה 54, ובפעולה 60+- רציתי לדעת אם אני יקנה קירור חדש (Thermaltake Volcano 12), ומארז חדש יהיו ביצועים טובים יותר? כלומר, במשחקים.... FPS, PC LAGS? ואיזה קירור אתם מציעים לי לקנות? אה, וגם אם ספק משפר ביצועים? תודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מתקינים לי מזגן בחדר וחשבתי אולי להתקין אותו מעל המחשב וככה המאווררים יכניסו למחשב אוויר ממש קר וגם המזגן יקרר את המארז חיצונית... אבל לפי מה שהבנתי המזגן מוציא אוויר יחסית לח אם אני יכניס למארז אוויר לח יש מצב שיהיה קצר? או כל מיני דברים בסגנון שיזיקו יותר מאשר יעילו?
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-