עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בזמן האחרון שמעתי כמה מקרים על אנשים שקנו מאורר לדים כחול (סמארט פאן) ונתקלו בבעיות כלשהם חשוב לציין שלא מדובר על סמארט פאן הרגיל אלא רק השקוף! בקיצור כל בעלי הסמארט השקוף שנתקלו בבעיות, מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה במסרים מכוון שאני אישית הזמנתי וקיבלתי מוצר שכנראה פגום (מבחינת הלחמות ו\או חיבורים) ורציתי לדעת אם זה מקרה שכיח או תופעה מוכרת תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by asnast,

חברה יש לי שאלה. אני רואה בכל מיני אתרים שאנשים מצליחים להגיע לגבול ה 3 גיגה למעבד. יש לי P4 2.26 אני יכול לעלות את ה FSB ל150 אולי קצת יותר וזה נותן לי 2549. אני חושב שזה קשור למתח או דברים כאלה? תתנו לי עצה אם אתם מבינים בזה.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  3. יש לי את הקירור הנ"ל קניתי אותו בזול יד שניה ועכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לפרק אותו ולחדש משחה אם יש שם בכלל משחה או שזה מחבר באזור שמסומן בתמונה? אני מבקש תשובות ממבינים בלבד אני לא רוצה להרוס או לפגוד ביכולות של הקירור תודה לעוזרים! ofeky1

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by Yossi1981,

אם אני ישים נגד כלשהו באמצע של החוט האדום ( 12V+) שמקושר למאורר המעבד שלי , כלומר יחתוך את החוט ויחבר אותו שוב עם נגד אבל, האם מהירות המאורר תקטן בהתאם להתנגדות הנגד? זה קשור למודינג , כי אני חושב על דרך לבנות מפסק לברירת מהירות המאורר שלי

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. האם הלוח הזה מסוגל לפעול בתדר FSB 400???????

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  6. היום ניסרתי את הדלת של המארז עם מסור חשמלי ,הגימור כמובן מכוער. איך שייפתם את החיתוכים כדי להוריד שבבים מיותרים ולעשות גימור יפה? איזה רעיון יש לכם כדי להסתיר את החיתוך כי בואו נגיד שלא היית ממש ישר(:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by bozi,

שלום לכולכם אחרי חיפוש מעמיק ברחבי הרשת לא מצאתי תשובות לשאלתי אני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב נוסף : לוח aopen מעבד אינטל p3 866 ב -133mhz על הלוח יש אפשרות לגמפר סביבת עבודה מ-66mhz עד 133mhz בביוס מסוג phoenix-awardbios v6.0pg יש אפשרות לעלות את המהירות של המעבד עד 160mhz את המכפלה ניתן לשנות עד כפול 15 ,אך השינוי מצליח רק עד מכפלה של 6.5 . איך ניתן לבטל את הנעילה של המכפל שלא יגביל אותי רק עד ל6.5 ? דרך אגב הביוס שומר על השינוי [כפול 10 למשל],עך בעליית המחשב הוא לא מתיחס לשינוי ורושם רק כפול 6.5 . תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. שאלה יש לי לוח GA-P35 DS3P זכרונות 800 ספק ENERMAX NOISETRAKER 420 מעבד E2160 קירור BIG TYP 120VX איך אני מגדיר למקסימוס OC בביוס? ואם אפשר הסבר בצירוף תמונות חברה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  9. 1. E2180 עם קירור של Thermaltake V1 או 2.E4500 עם קירור של ‏Freezer 7 Pro

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  10. כשקונים חלקים בחו"ל (כמו רדיאטור ו WATERBLOCK) אז בדרך כלל קוטר המתאמים שלהם הוא סטנדרטי: 1/2 אינטש או 3/8 אינטש. את הצנרת אני רוצה לקנות פה בארץ בחנות דגים. האם הצינורות שנמכרים בחנויות דגים מתאימים לאחד מהגדלים האלו ? אני מניח שלחצי אינטש זה לא יתאים כי זה קוטר גדול אבל מה עם ה 3/8 ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by b0nzZ,

בעם הוא שקט ? ועם הוא בא עם משכה טרמית עליו ? או שרציך לקנות בנפרד ? תודה !

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  12. ש צורך בזיכרונות טובים מידי ל OC עם מפרט כזה? חשבתי על 800HZ 4GB 2X2GB Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB P5N32-E SLI Plus s775 Quad-core, nForce, DDRII 800, 3xPCI-E Thermaltake LANBOX Lite VF6000BWS חשבתי על 800HZ 4GB 2X2GB ב600 שקל של Transcend... והנה הלינקים : http://www.intel.com/products/processor ... /index.htm http://www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... odelmenu=1 http://www.thermaltakeusa.com/product/C ... 000bws.asp אנה ממכם תנו לי עצה טובה [חיוך] דעתכם חשובה לי מאד [חיוך] ...... יש לי 8800 GTS G92 לומרות שזה לא משנה כרגע אבל אני רוצה בעתיד לשדרג ל SLI X 3

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by jbgood,

שלום לכולם, רציתי לשאול את משתמשי ה I5 עם קירור סטוק ללא אוברקלוק -האם המעבד רועש בעבודה רגילה \במאמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  14. תמונה לפני ההתקנה: ואחרי ההתקנה: שימו לב לשינויים האלה במכפלה והמתח האם זה יכולהזיק למעבד? יכול להיות שהתוכנה הזאת מזייפץ? אני לא מבין בOC ככה שאני קצת לוחץ תודה מראש ofeky1

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by Tomerm,

שלום. שאלתי היא, האם יש מצב שמחשבה יכנס למצב OC בצורה עצמאית (כתוצאה ממשחק "כבד", פעילות ממושכת של המחשב וכו'), ללא הוראה מפורשת או הגדרה של בעל המחשב ? אם יש מצב כזה, איך זה קורה ואיך אפשר למנוע את זה ? תודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 439 צפיות
  16. Started by robicon,

יש לי מארז COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU יש מאוורר מקדימה שמכניס אוויר (שבתכלס אני בקושי מרגיש את האוויר שהוא מכניס והוא על 100 אחוז)ומאוורר מאחורה שמוציא הטמפרטורה של הלוח אם היא 46 במנוחה שזה לא ממש גבוהה אבל מפריע לי! מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף מאוורר בדלת למטה(זה המקום היחידי בדלת כי יש לי טוניק....)והמאוורר יהיה שחצי ממנו מתחת לכרטיס מסך 8800 וחצי מעל בין הכרטיס מסך לטוניק וככה הוא יזרוק אוויר על הצ'יפ עכשיו השאלה שלי זה האם זה ישפר בכלל את הטמפרטורה או שזה רק יהרוס את הסירקולציה? ואיזה מאוורר הכי כדאי לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  17. Started by יניב51,

אני רוצה לקנות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 X4 ( ז"א להחליף את כל המאוררים שבמארז... ) רק ממה שקראתי באתר של AC רשום שזה 3 Pin Molex / 400mm ויש לי על הלוח רק שניים פנויים של 3 פינים ( מתוך 4, אחד של ה VF900 והשני של הפריזר 7 פרו ) האם הוא מגיע עם מתאם ל 4 פינים? תודה מראש, יניב

18. Started by ndav,

בתור התחלה אני רוצה להעלות מ133 ל138 לפי החברים בפורום העלאת FSB מאיצה את כל המחשב אבל אני עשיתי כבר אוברקלוק לכרטיס המסך השאלה אם העליה בFSB לא תזיק לכרטיס המסך

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  19. אני מעוניין להתחיל לעשות OC בזמן הקרוב ורוצה לברר לפני זה מה הטמפ' המקסימלית ולכן אני רוצה לברר איזה מהמעבדים הבאים הוא שלי ולכן צירפתי את אחת הטבלאות שיש כאן (מצאתי דרך אחד הסטיקים) ותמונה של CPU-Z. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by zaroor,

שלום לכם 1-האם עדיף למעבד 775 משחה טרמית ולהוציא את המדבקה המקורית אפילו בן כשנה , וגם כמה היא יכולה לשפר לעומת המדבקה 2-האם יש מאוורר למעבד שמוכרים (לא המקורי) שיש לא חיבור ללוח אם עם 4 חוטים שיכול לשנות מהירות כמו המקורי בשיטת -PWM

• 5 תגובות
    • 483 צפיות
  21. Started by reuven5,

אז ככה חברים יש לי לוח שתומך בdual ddr זה אומר ddr2 עכשיו יש לי שתי סטיקים של 256 אבל מחברות שונות לגמרי עם צ'יפים אחרים לגמרי וגם תיזמונים אחרים לגמרי הכל שונה חוץ מזה ששתיהם 256MB השאלה שלי האם הם עובדים ביחד כאילו הם עכשיו נקראים ddr2 ???

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by Oranili,

שלום יש לי מארז ג'נרי וקניתי את 2 המאוררים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=181 8CM ! עכשיו שמתי את שתיהם מאחורה ו1 כזה מקדימה זה מאורר שמספיק לעשות את העבודה? כי יש לי טמפ מעבד של 40 במנוחה ... זה הוריד רק 3מעלות... עכשיו ראיתי שיש 120CM מאורר זה יוריד את הטמפ יותר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 429 צפיות
  23. אז ככה הלוח אם שלי הוא asrock k7vm3 כרטיס מסך מובנה ספק ככל הנראה גנרי משו כמו 300W זיכרונות 2X256 166MHZ והשני 200MHZ מעבד AMD 1800MHZ והגעתי בזיכרונות ל203 MHZ שזה ממש מצויין פעם זה לא נתן לי ל190 להגיע המעבד על 2150 עכשיו כמה עוד אפשר לדעתם? עם הקירור סטוק על 42 מעלות במנוחה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  24. Started by Boxster,

כותרת... תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  25. שאלה קטנה ודיי מטומטת, איזה משחה טרמית לקנות? אני מניח שלכתוב תקציב זה לא פרקטי 30 שקל לא ישברו אותי. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף להם את המשחה, אני צריך לקנות 2 "מזרקים" (או שפורפורות, אנערף..)? או שיחידה אחת תספיק ל-2 מעבדים? תודה ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים