עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 2 266 mhz ו כשה אני עושה לו אוורקלוק ל בואו נגיד 300 מגההרץ הוא עובד יותר לאט ו ב 350 הוא פשוט נתקע למה זה???

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  2. אני עובד עם לוח אם של Asus P4T-E ומעבד P3 1.8A מה צריכה להיות הטמפרטורה של לוח האם ושל המעבד באופן רגיל? מהי התוכנה הטובה יותר למדידה וניטור הטמפרטורות? תודה.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  3. תגידו לי בבקשה לכמה אני בערך יגיע

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Martok,

חזרתי כרגע מאוטו דיפו ואחר שהמצבר באוטו שלי מת. ראיתי שיש להם נורות קטודה קרה בשלל צבעים המיועדות לרכב אך מכיוון שרכב פועל על 12V אין בעיה להרכיב כזאת תאורה במארז - צריך רק להלחים מתאם מולקס. המחירים הרבה יותר זולים מאשר בחנויות מחשבים - בין 100 ש"ח לתאורה פשוטה ל 130 ש"ח לתאורה שמשתנה לפי הרעש! וכן אפקטים של אורגן אורות.זה חצי מחיר ואפילו פחות מהמחיר בחנויות מחשבים. המוצרים הללו בנויים הרבה יותר טוב ממה שראיתי שמיועד למחשב - מדובר במוצרים המגומרים היטב מיכוון שהם אמורים להיות מותקנים ברכב במקום שרואים אותם - הם כוללים מדבקות אפשרויות הטיה של המנורה ומפסק. ראיתי שם גם נורת פלורסנט אולטרה סגולה (אור שחור) עם רפלקטור הניתן לכיוון - בדיוק בגודל למארז במחיר של 100 ש"ח. בקיצור…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מלפני כמה ימים נשרף לי הספק....בלה בלה בלה נתתי את המחשב לטכנאי שיבדוק לי אם נשרפו הזכרונות המעבד והלוח כי לא היה לי באותו זמן ספק חלופי, לאחר שקניתי ספק חלופי ולקחתי את המחשב מהטכנאי (הוא ניסה לעבוד עליי) התקנתי את הספק והופיעה בעייה מוזרה שכל פעם שאני מעלה את הוינדואס או שאני עושה בוט מאיפה שהוא אז המחשב נתקע. כך נותררתי ללא מערכת הפעלה. ששיזחרתי את ההגדרות של הביוס ע"י הג'אמפר. הוא מגדיר לי בביוס פיצ'רס את המעבד כ-400 ומשהו מגה הרץ במקום 667, למה ?, איך ? , זה היה יכול לקרות מעצמו או שמישהו עשה את זה ? ואיך אני משנה את הבאס בביוס (תתנו לי מקום מדוייק) ואילו לדעתכם עוד דברים היו יכולים להשתנות בביוס שמונעים מהמחשב לעבוד בצורה תקינה. ? ולשאלה המרכזית ? איך אני מחזיר את …

6. Started by dr,

יש לי 1600+ ולוח של GIGABAYT- 7VRXP

• 34 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. בשיטוטים קלים בפורומים של AnandTech מצאתי טבלה נחמדה שכוללת את כל הסטפינגים לסדרת ה-AthlonXP בעלי ליבות הפולימינו, וכדיי לעשות לנו חיים קלים יחד עם דירוג מ-1 עד 10 לסטפינג הכי טוב לאוברקלוקינג.. קבלו אותה: לגזור ולשמור! ההודעה המקורית בפורום AnandTech

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by InspectorGadget,

בא לי לעשות מודינג... אבל חבל לי להרוס את המחשב שיש לי עכשיו אז יש לי מחשב ישן שהיה 386 ושופר לפנטיום 1 586... חיברתי אותו היום עם מקלדת ענתיקה עם יציאה מוזרה (כמו PS\2 רק יותר גדולה)... ולמסך... והפעלתי והיו כל מיני בעיות... אבל זה לא משנה... כי גם אם המחשב פועל וגם אם לא אני סתם רוצה להתנסות במודינג יש לי כמה שאלות בקשר למודינג... אז: העלתי כמה תמונות של המחשב הישן הזה כדי שתיראו על מה מדובר... http://InspectorGadget.web1000.com/1.jpg *** את הסיפרה אחד ניתן להחליף מ-1 עד ל- 13 כדי לראות את התמונות... *** תכנסו לקישור... ואז תלחצו שם על לינק כדי לראות את התמונה... המודינג שאני רוצה לעשות: 1. כבלים עגולים... שזה לא נראה בעיה... 2. צביעת המארז... המארז בצבע…

9. Started by Shlomi TC,

הורדתי את ה RIVATUNER וזה נראה לא רע מצאתי איפה אפשר לעשות אוברקלוקינג לכרטיס ומאוד שמחתי כי זה בדיוק מה שחיפשתי. הכל טוב ויפה אבל אני לא יודע בכמה להעלות. יש לי כרטיס מסך Nvidia Riva TNT2 Model 64 32SDR המהירות ההתחלתית של הCORE היא 125 והמהירות ההתחלתית של הMEMORY היא 150 אז מה אני צריך להעלות מבין השניים ובכמה. תודה לעוזרים

10. תמונה אחת שווה אלף מילים:

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by Or ei,

היום או מחר אני הולך לעשות חיתוך במארז בנתיים אני עושה מאורר 1 של 120 מלמעלה חלון של 25X25 ס"מ בדלת רציתי לעשות חור לייד הלוח אם אבל חוץ מחשמל לא נראה לי שמשהו יעבור שם .... כדאי לי לעשות חור למאורר 120 למטה? אני לא רוצה שהוא ישאב את כל האבק ישר לתוך המחשב .... יש לכם עוד הצעות איך להתעלל במארז ? ;D

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yuval_cohen,

אתם יכולים בבקשה להוסיף למדיניות של הפורום שאנשים יפסיקו לשאול: "עד לאן אני אגיע עם AXP1800"? "עד לאן אפשר להגיע עם ג'יפורס?" זה משגע!! תבהירו בבקשה שאי אפשר לדעת עד לאן הם יגיעו- שינסו! אם הם רוצים עזרה באיך לנסות.. אין בעיה בשמחה! אבל זה באמת משגע תודה..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by MishaK,

מה שאפשר למצוא בפורומים בחו"ל... בלתי יאומן.... מי שלא מבין איך משתמשים/עושים את זה, שלא ישאל פה.

14. Started by ThePinkPanther,

עכשיו רק אני מגלה שלוח ה איי בי אמו(IBM) שלי לא יכול לעשות אוברקלוק למעבד,מה עושים? יש אפשרות לשנות את הBIOS שאני אוכל לעשות אוברקלוק?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  15. למשל איזה קירור, פתיחת מכפלה וכו'. לוח אם יחסית לא מוכר של systemboard מבוסס על שבב SIS M841, זכרון 128 DDR של Mosel שישודרג בקרוב ל256 או 512. מארז טאוור לפי דעתי (אני לא בטוח, מארזים זה לא התחום שלי... בכל אופן הוא של SPL וכבר ראיתי כאן אנשים עם מארז כזה, אולי תוכלו לעזור לי להחליט). קראתי את המדריכים אבל הם לא עזרו לי. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי מחשב: פנטיום 4 עם 128 MB RDARAM, חלונות אקס פי וGEFORCE 4 TI4600 כמובן. מהירות הזיכרון היא 650MGH והליבה 350 אם אני לא טועה. אני יודע שבעיקרון צריך לנסות וליראות עד מתי המחשב מפסיק להיות יציב ואז להוריד קצת. אבל השאלה שלי היא אם מישהו יודע עד כמה או כמה ממולץ לעשות אובר קלוק לכטיס הזה? הוא פשוט מארה"ב וכבר הוא התקלקל פעם אחת (בלי קשר לאוברקלוק) וזה היה סיפור להחזיר אותו אז מי שיודע שבבקשה יגיד לי.... בתודה MOOMOO

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by yuval_cohen,

מישהו ניסה אותו? הוא שווה הורדה?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. כמו קטודות, EL cable, מאוררים, כבלים עגולים, BAYBUS, חלונות מוכנים, וכו' עריכה: ובזול!!!! אני לא רוצה לשלם 200 שקל על קטודה אחת

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by waizman,

אני רוצה לקנות חתיכת אלומניום בגודל של 13x13 ס"מ או 14x14 ס"מ ובעובי של 1-2 מ"מ. כמה זה אמור לעלות ואיפה אני קונה את זה? דרך אגב, יש מתכת אחרת שאפשרי לקנות ושהיא קלה יותר לחתיכה אבל שלא תתפרק לי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MishaK,

בחיפושים קלים בגוגל נפל ברשתי הדף הבא... אתר איטלקי נחמד אסף לנו את המספרים המוטבעים על הליבות של המעבדי ה-P4 החדשים יחד עם ה-C1 Stepping אשר כולם מתים ומתפללים לקבל.... לרשימה המקורית

21. Started by who_Cares,

אני מתכנן לקנות מחשב טוב בחודש-חודשיים הקרובים אני מתכנן לעשות מודינג למארז לפחות רציתי לשאול מה הגודל של המארזים הבאים: 1) enermax fs-710B 2) chieftech dx-01BD 3) chieftech da-01BD 4) chieftech ax-01SLD (זה עם החלון מובנה) בנוסף רציתי לדעת איזה ספק מומלץ לcheiftech? איך אפשר להוסיף חלון? כמה עולה קתודה? כמה עולים מאוררים טובים ושקטים למארז (בצד ולמעלה-120mm, מלפנים ומאחור- 80mm) האם יש טעם לקנות את המאוררים עם הלדים של ANTEC או שעדיף לקנות שקופים של ENERMAX ולהוסיף לדים? איך עושים את זה? אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח לשמוע. תודה רבה :spin3: :spin3:

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by Ido.G,

היי. יש לי פנטיום 2 350. מאחר וזה מחשב ישן, החלטתי שאני עושה OC. אין לי מה להפסיד. הבעיה שלי היא שכאשר אני מנסה לשנות את מהירות המכפלה, היא לא משתנה. ניתן לשנות את מהירות הבאס. יש לי לוח אם Elitegroup P6BX-A+ (ציפסט 440BX כמובן). בחוברת PDF שהורדתי, כתוב שמהירות המכפלה ניתנת לשינוי : "The P6BX-A+ does not use jumpers to set the parameters for your processor, such as the core voltage, the clock multiplier, and so on. You can set the parameters for the processor in firmware using the system BIOS. After your system is installed, the BIOS will automatically detect the kind of processor that is installed and implement the correct setting for it. See the next chapte…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by waizman,

יש לי כרגע על המעבד את ה CAK II 38 של GlobalWin והוא מחרפן אותי (מבחינת רעש)!!! אני קונה לו מעביר מ 60 מ"מ ל 80 מ"מ כדי שאני יוכל להשתמש במאוורר פחות רועש ויותר חזק, ואני כרגע מתלבט בין 2 (שניהם של Sunon): אחד 39cfm, 32dBA והשני 50cfm, 40dBA אני לא יודע אם לקחת את החזק כי זה הבדל של רק 7 דציבלים מה CAK שלי... יהיה שיפור משמעותי מבחינת רעש במעבר ל 40dBA או שזה עדיין רועש?

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  24. היי יש לי slk 600 extreme שבא עם מאורר 60 על 60 של דלתא שעושה מלא רעש. רציתי לשאול אם אפשר להחליף אותו נגיד למאורר של 80 על 80 נגיד שיעשה פחות רעש אבל אותו קירור. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=1970 תודה.

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by gai18,

שלום לכולם, זמן רב לא הייתי בפורום זאת בגלל שהייתי בחו"ל היה סבבא אם תרצו תקבלו תמונות, אבל שם עלה לי רעיון בזמן קניית נעלי NIKE והחלטתי לשתף אתכם אז כך: כידוע בקופסאות הנעליים יש מן שקיות נייר קטנות עם גרגרים משונים !!! עכשיו בזמן שאני מחליט איזה נעל לקנות אני שואל את המוכר למה משמשות השקיות הללו והוא אומר לי כך: הם משמשות לשמירה על עור הנעליים מפני לחות שהורסת את העור, ואז פתאום קפץ לי רעיון אם זה פותר את בעיית הלחות בנעלים זה יכול לפתור את בעיית הלחות במחשב, לא ??? , אז כן :smoke: פשוט ביקשתי ממנו את כל השקיות של הקופסאות נעליים שנמכרו, חזרתי לארץ עם 570 שקיות כאלו בערך, אחרי שהתארגנתי בניתי קופסא קטנה מקרטות ושם שמתי 100 יחידות של שקיות, והאומנם..... זה באמת ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים