עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. התקנתי את הגוף קירור Accelero Twin Turbo PRO לכרטיס מסך (HD5850) והטמפרטורה ירדה בלפחות 10-15 מעלות ויותר שקט .. לגבי VDDC מה הטמפ' המומלצת לזה? כרגע זה על 34-35 בIDLE ואיזה 70-80 במשחקים ..

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  2. שלום! אתמול עשיתי אוברקלוק למעבד E7500 עם הלוח GIGABYTE EP43 אבל לא שיניתי מתחים וכל המתחים בלוח אם על AUTO. האוברקלוק מ-2.93 ל-3.8 GHZ והוא עשה בדיקת מאמץ של 4 דקות בהצלחה. לוח האם העלה את המתח למעבד ל-1.36 V שזה על הגבול של מה שמותר לפי אינטל. השאלה שלי אם להוריד את המתחים מ-AUTO ולשים אותם ידנית איך שהלוח אם קבע אותם ׁ(ב-AUTO), או להשאיר על AUTO או מה לעשות? תודה לעונים!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן אנשים. אני מתכנן לסחוט מיצים מ-GTX260 ואני מעוניין להשאיר אותו קריר כדי שלא יחליט לעשות פיגוע התאבדות בתוך המארז שלי. הקירור יכול להיות אקטיבי או פסיבי, זה לא משנה. מאוורר 120mm טוב יש לי בצד, לא בשימוש. חשבתי בינתיים או על ה-HR-03 GTX שלא ניתן להשיג עדיין או על ה-Twin Turbo עם מתאם ל-GT200, שלא ראיתי שקיים.. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 991 צפיות
  4. שלום לכולם! לפני יומיים העלתי פה תר'ד בנוגע למחשב ישן שרציתי לעשות לו אוברקלוק. לוח הצלחתי מכיוון שבביוס לא מצאתי שום אפשרויות שקשורות למעבד ועל הלוח אם לא מצאתי את המתגים(DIP SWICHES) שצריך להוריד על מנת להגדיל את המכפלה (מחשב פנטיום1 MMX 166MHZ) בכל מקרה לא יכולתי לחכות והעלתי את הבאס של המעבד דרך הביוס במחשב הנוכחי שלי התוצאות: מהירות השעון עלתה מ-667 ל-750 אני יכול להשאיר את זה ככה? איזו תוכנה בודקת את יציבות המעבד ואת הטמפ'ס? לפי סנדרה הוא ב-39 C. עוד שאלה קטנה למה אני לא יכול להעלות עוד? זאת האפשרות הכי גבוהה שראיתי בביוס..אפשר לשנות את המכפלה דרך הביוס או רק דרך הוצאת השבבים בלוח אם? (הלוח שלי הוא ציפסט של VIA אני לא יודע את הדגם המדויק, והוא שם איזו חברה שנקראת …

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  5. זהו המארז שלי http://www.chieftec.com/cx-01sl-sl-b.html יש לי מאוורר 120מ"מ מאחור ועוד שניים בצד ימין (שלושתם מוציאים אויר), כשאפשרי לשים שם שלושה (בצד ימין). יש מאוורר שמוציא בספק הכח. ונראה לי, אבל לא בטוח בכלל, שיש מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז. הבעיה שהפנל קצת מסובך לפירוק ויש המון קשקושים שם, כך שלא יצא לי לראות בוודאות. המפרט שלי בצד ימין בפרטים. בקרוב אני משדרג ל8800GT, Q6600 ו-2GB זיכרון. עם ספק מודולרי 400 של אנרמקס. השאלה שלי מה מומלץ לי על מנת לשפר את הקירור בתוך המארז, שכן ישנה גם בעיה, שהמארז דיי נעול בתוך שולחן המחשב. הוא יושב למטה בשולחן כשיש רק רווח של כ-5ס"מ מימינו ומשמאלו. ומאחוריו יש דיקט עליון שסוגר את שולחן המחשב, אבל למטה הוא פתוח. אז ככה שלמאוורר …

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

היי אני בונה מערכת חדשה שתהיה מבוססת על החלקים הבאים: E5200 מעוניין להביא אותו ל3.8GHZ DFI Blood Iron P35 2X2GB DDR II 800MHZ 640\1TB קשיח HD4830\9800GTX PLUS TAGAN 400W PSU CM690 Thermalright 9775 LE איך הלוח הבא לC@ ממוצע \ גבוה?

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  7. הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. jp7-ratio of processor core to system bus frequncy ויש לי פו ratio 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 יש לי מעבד סלרון 1.400ghz אז מה כדי לי לבחור ב SYSTEM BUS הזה ? יש לי לוח אם של PCIPARTNER ואם ניתן לעשות אובר קלוק למעבד הזה ? תודה........

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by orrm,

שלום כולם, היום (לפני הפורמט) החלטתי לראות איך עושים OC דרך הביוס. כל מה שהצלחתי לעשות זה להעלות הFSB (המקסימום שהיה שם היה 156 נדמה לי - מה שהביא את המערכת שלי ל2.96ghz). אבל הווינדוס לא עלה עם זה. איך אני בדיוק עושה OC דרך הביוס? איזה אופציות יש לי עם המערכת שיש לי (סתכלו במפרט מימין או למטה)? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. איזו דרך יותר מומלצת? לשים כמות באמצע והסינק כבר יפזר את המשחה http://hwzone.co.il/reviews-files/chevy/Pics/Zalman_Fatal1ty_FS-V7/Zalman_09.JPG (chevy אני מקוה שלא אכפת לך ..) או למרוח שכבה אחידה על כל הליבה כמו שמוסבר פה באחד המדריכים באתר תודה !!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בתחילת שבוע שעב ראיתי מכשיר זה בהום סנטר ב125שח!!! כן נראה נורא זול, אך האם הוא מספיק טוב. בקיצור קניתי אותו (אם אשבור אותו הפסדתי רק 125 שח ולא 600 מהמכשיר של DREMEL ). מבדיקת ערכת החיבורים השונים גיליתי שהיא קתנה ולא מסודרת - מגיעה בשקית קטנה - אך מספקת. בינתיים מה שניסיתי לחתוך היא HS (הלך נהדר). פרסטפקס (גרוע - שברתי שלוש דיסקיות ניסור). דלת מארז ( מצויין - חלק ונקי). גם ניסיתי לשייף את אותו HS וגם הלך מצויין. הציון שלי הוא [glow=red, 2, 300]9 [/glow] בעיקר בגלל המחיר וחוץ מזה ניתן לקנות ראשים שונים של DREMEL ויש לכם דרמל בזול.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שבת שלום לכולם... היום, לאחר הרבה למידה מהפורום הזה הצלחתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי שעובד אז ככה: עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי: Radeon 9600XT 256 MB של PowerColor http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502121135298783/oc_gpu.JPG אני יודע שהאוברקלוק הוא אולי פצפון ואני לא ירגיש שום הבדל, אבל אתם מכירים את ההרגשה של אחרי האוברקלוק הראשון שלכם? שממש הצלחתם לשפר משהו במחשב? כי לי זה נתן הרגשה ממש נפלאה...והכל תודות לפורום הזה שלימד אותי...תודה רבה..!!! עכשיו בקשר לשאלות... נכנסתי השבוע לאתר של הכרטיס מסך שלי והיה כתוב בפרטים של הכרטיס מסך שלי שהתדר של הזיגרון אמור להיות 300MHZ*2 אבל הוא רק…

13. האם הוא טוב מספיק או צריך לקחת משהו אחר ... החלקים שיהיו הם: gigabyte 7vax 256MB 333MHz Winbond AMD XP 2000 אני קונה ב PCHARDWARE האם הקירור שהם מביאים הוא מפיק טוב??? תודה רבה לעוזרים.... *** האם זה משנה איזה משחה טרמית אני ישים????

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  14. האם אפשר לשים לספק ישן מאוד מאוררים שיקררו את הכרטיס או אי אפשר ואם אפשר אז אפשר סתם כחה לחבר לחשמל את הספק והספק או ישן מאוד של שכן שלי לא יודע איזה חברה אבל יש בו 145 WATT תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  15. W O O T ;D * התמונה מתייחסת לקירור מים ש NEC הציגו ב 2007, לא מוצא תמונה של הקירור החדש. אם מצאתם, תעדכנו. תודה. http://en.expreview.com/2010/05/06/nec-develops-super-efficient-cfc-cooling-solution-for-pcs/7105.html http://vr-zone.com/articles/nec-announces-new-cpu-cooler/9040.html

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by bykeking,

המאוורר של הצ'יפסט שלי הוא הדבר היחידי שנשאר שעושה רעש אצלי, והוא עושה רעש יותר מכל המאווררים במארז על העוצמה הכי גבוהה שלהם ביחד, אז אני רוצה להחליף אותו לאחד פאסיבי. איך הזה של זלמן? (כחול כזה) הוא נראה במחיר דיי טוב, אבל הוא ישמור על הטמפ'? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by 00Amir,

למה צריך לכבות את הטורבו ואת הHT בביוס כאשר עושים אוברקלוק? מה רע לי 8 CORE ? מה רע לי הטורבו? תודה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by War-Hammer,

איפה??? תנו לי אתר או חנות בארץ שמוכרים צגי LCD

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  19. אנשים יש לי טלויזיה ומחשב שאני לא צריך יש משהו מגניב שאני יכול לעשות איתם.?.. אולי לקחת מהם חלקים למחשב.. לא יודע מה תעזרו לי.. תודה..

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  20. יש לי סטיק 512 של A-data DDR400. ב HTT של 200 הוא עובד יופי על 2.5-3-3-7 אבל כשמעלים את ה HTT ל 210 הוא כבר לא מוכן לתפקד. הייתי צריך לשחרר תזמונים ל 3-4-4-8. גם הוספת מתח לזכרון לא עוזרת. הגעתי עם התזמונים האלו עד 235 ואז הפסקתי כי כשהעליתי ל 240 המחשב התחיל להכבות לבד,למרות שהמתח היה רק 1.55 והטמפרטורות היו בסדר גמור. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? בכל אופן, לפי מה שאנשים פה אומרים הזכרון הזה יכול להגיע הרבה יותר רחוק בתזמונים נורמליים... אולי פשוט קיבלתי סטיק עם שבבים אחרים? המטרה שלי היא להגיע ל 250 כלומר 500MHZ. ובמעבד ל 2500MHZ. ד"א שאר המפרט הוא A64 3000+ 754, GA-K8NS, HEC 400

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  21. תראו : לא יודע למה זה הוריד לי ת ביצועים של הכרטיס מסך לא נגעתי בכלום .. תראו ת MHZ של הכרטיס .. זה לא האמיתי .. תודה : גגם הטמפרטורות של הזיכרון הם 50 לפי מה שאני רואה ... memory utillzation // xyxthumbs: http://rotter.name/User_files/nor/4627bf9e3be80306.jpg

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  22. שלום קניתי לפני כמה ימים לוח את ASUS P5KPL ומעבד E5300 כאשר הרכבתי את המחשב, הביוס הראה לי כי הטמפ' של המעבד גבוהה והיא 100 מעלות נראה לי מוזר מאוד כיוון שרק הפעלתי את המחשב לא הגיוני שכבר התחמם, ובנוסף הטמפ' לא משתנה, הבנתי שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד הבאתי לטכנאי בKSP (על הפנים של שירות לא קונה מהם יותר כלום) את המעבד והלוח אם והוא אמר שהוא יבדוק, התשובה שלו הייתה שהמאוורר לא יושב טוב(בילבול מוח אחד גדול) ובגלל זה הוא מציג את הטמפ'. לסיכומו של עניין האם הטמפ' שמציג הביוס מגיעה מהחיישן של המעבד או המאוורר? אשמח לעזרה ותשובה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by גיימרית,

על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש לקנות מאורר\איטסינק למעבד שלי ואני לא יודע בדיוק מה אני רוצה :s05: הבנתי שהמעבדים PRESCOT מתחממים ...ואני רוצה לתקן את המצב, אין לי בעיה של תקציב ... P4 3.0 Socket 478 לא מבצע OC ,תודה רבה,

• 9 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.