אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
ABIT AG8 915P טוב לאוברקלוק? או שיש המלצות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי לעצמי מוד של כבלים מעוגלים והיה סבבה נהנתי והכל אבל עכשיו הזמן להתקדם לדבר האמיתי הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה שהכבלים המעוגלים שקונים האיכות שלהם הרבה יותר טובה מהאפורים שמקבלים עם המחשב ובגלל זה יש שיפור בביצועים! ולכן החלטתי לקנות מוכנים אז כאן השאלה אליכם מה אתם ממליצים איזה חברה ואיפה כדי לקנות אני צריך: 1 לפלופי 1 לסידי וצורב ו1 לשני H.D
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי פה שתי קירורים ואני לא יודע איזה לחבר .יש לי את הקירור סטוק של amd שהיה לי מה 4600x2 ויש לי אחד חדש עם המשחה glacialtech lgloo 7310 איזה מהם עדיף לי לחבר למעבד החדש שלי 85w 5600x2 ? אל תציעו לי קירורים אחרים כי אנילא מתכנן אוברקלוק בכלל
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1951478,00.asp הקירור STOCK של AMD לוקח את הFREEZER PRO?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזאת שאלה לפורום הזה, אם לא איתכם הסליחה. קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 קירור רגיל של sunbeam למעבד. מארז p150 , לוח אם ab9 pro מערכת הפעלה vista . יש תוכנה מצורפת ללוח אם בשם Guru , כשהפעלתי את התוכנה היא הראתה טמפ' עבודה (במצב מנוחה של המחשב) של 41 מעלות ל - cpu . 35 מעלות כללי וסימנה את המצב באדום עם הערת warning . האם יש בעיה עם הטמפ ? מה אמורה לדעתכם להיות הטמפ' במצב כזה עם מערכת כזאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אם מישהו יודע ויכול להגיד לי מהם ההגדרות שצריכות להיות בביוס של לוח אם של foxconn תודה...
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלוםץ אני חדש בפורום ורציתי לדעת אם המהרה של מעבד וזיכרון מתבצעת רק ע"י הביוס או שצריך לעבוד עם תכנה מסוימת ? אם שיניתי את המכפלה ואת המחלקים שלי זה אמור להספיק ?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
זאת אומרת-לא אמורה להיות ביניהם התאמה-שאחד נקבע לפי השני?
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המאוורר חייב להופיע באתר של זיגזאג כי שם אני קונה ומתקין. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=174_157&filter_id=60 בעמוד הזה מופיעים המוצרים של זלמן, תירדו קצת למטה ושם מופיעים שלושה מאווררים ששמתי לב עליהם- מה דעתכם? אני צריך מאוורר שקט מאד עם ביצועים כמו של מאוורר הסטוק- לא פחות ולא צריך יותר. לא עושה אוברקלוק.
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני כמה שנים מחשב שבא איתו קירור ל NorthBridge, המאוורר עשה רעשים בלתי ניסבלים וניתקתי אותו. לאחר שנה בערך החלטתי להחזיר אותו וחיברתי חזרה לחיבור שלו בלוח אם, והמאוורר לא מסתובב בעת ההפעלה של המחשב אלא רק אם אני ניכנס ל SpeedFan (והמאוורר מוגדר שם לפעילות 100%) מוריד את זה ל0% ומכוון שוב ל 100% ואז המאוורר נדלק, המאוורר מתחיל להסתובב מהר ומסתובב על 3500RPM ולאחר כמה דקות זה יורד לסביבות ה900RPM ולא מסתובב מהר יותר! אין לי מושג מה לעשות, איך להחזיר אותו לפעילות תקינה, אני מיואש ואשמח מאוד לעזרה. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני משחק קול אוף דיוטי עם אתם יודעים מה זה אחרי איזה 20 שניות כל האף פי אס שלי יורד זה לא היה לי לפני איזה חודשיים (רק עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי חודשיים) לאחרונה הוספתי 2 מאוררי 80 מקדימה אחד 80 בצד ואחד 120 מאחורה...המעלות שלי: כרטיס מסך:35 במנוחה 40 מאמץ מעבד 60 מנוחה מעל 70 במאמץ (אמאלהההההה) יש למישהו המלצות משהו לתקן תבעיה כי זה ניראה לי בטוח החימום...
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
תראו אני קונה חלקים חדשים (לוח מעבד זיכרונות) ויש לי את הקירור שיש לי עכשיו שצויין בכותרת עכשיו השאלה אם הוא יתאים לAM2 ויספיק לAMD 5200 כי כרגע ה3000+ שלי עומד על 34-36 במנוחה.
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה צריכה להיות הטמפ' של מחשב בממוצע כללי של מחשבים
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פתחתי תראד על הכרטיס מסך שלי שמגיע לטמפק גבוהות מאוד, עכשיו שמתי לב שהוא לא כזה רותח (פיזית) והטמפ' לא תואמות בתוכנות שונות.. אפשר לעשות עם זה משהו? בתמונה הטמפ' עלו בהתאמה ככה הבנתי שTEMP3 זה הכרטיס תודה.
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות גוף קירור כי אני חושב שזו הסיבה שהמחשב עושה רעש בקיץ (המאוורר שעל המעבד עושה המון רעש כשחם לו וככל שה RPM עולה ככה הוא יותר רועש) עד עכשיו היה לי מקורי של אינטל. התקציב הוא עד 200 ש"ח - נראה לי סביר אני כמעט בטוח שזה LGA775 אבל לא במאה אחוז. האם יש דרך פיזית לראות את זה? (לפי אוורסט נראה לי 775, אבל היה שם כמה פעמים 478 מופיע אז אולי לא..) אופציה ששקלתי היא GH-PDU22-SC G-Power Lite CPU Heatpipe Cooler - 155NIS ב KSP האם שווה לקנות ביג טייפון? למה הוא יותר טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2596 משהו פה לא ניראה לי מה חסר פה??
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד של זלמן ב 250 שקל ככה...לאוברקלקוק אני מודע לזה שיש את הביג טייפון אבל אין לי אפשרות להזמין אותו...יש למישהו הצעות?
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אם אני יעשה OC למעבד שלי, זה ישפר לי את הביצועים במשחקים?או שזה רק הכרטיס מסך? (Pentium 4 3.0 GHZ) *קירור סטוק *השאר במפרט
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח עם מעבד AMD 2200+ XP והשגתי מאוורר 80mm של טרמלטייק, ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות לו גוף קרור מנחושת. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בעקבות בקשה לרשימה מסודרת בפוסט על מדחס קירור גז, החלטתי לכתוב רשימת מצרכים: *** זוהי גירסה ראשונה של ה"מצרכים" ויתכנו מספר שגיאות, תיקונים יתווספו כנראה בהמשך. *** המדריך באופן כללי לא מושלם, יש גם צורך בהלחמה של הבלוק, הצנרת והקפילר, במשאבת וואקום ובמילוי גז, שלושת השלבים האלה, יכולים להיעשות אצל כל טכנאי קירור ובאופן כללי, למי שמכין מערכת אחת, אין לקונת כלים בשביל הפעולות האלה, עדיף לשלם לטכנאי ההלחמה והשאיבה ואם אפשר, גם על מילוי הגז. הסבר קצר על דרך הפעולה: הגז נדחס מגז למצב נוזלי במדחס, מגיע ל-EVAP, ו"מתפזר", כתוצאה מההתפזרות, הטמפ' שלו צונחת, כמה שהמדחס יותר חזק, ככה הטמפ' גבוהה יותר. א. מדחס מדחס, שמו כן הוא, נועד לדחוס את הגז עד ל-EVAP(בלוק). אפשר לה…
-
- 54 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל e4500 ולוח אם שאין לו אפשרות של oc יש איזושהי דרך שאני יעשה לו אוברקלוק כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לי אישית נשמע שלא אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם גוף הקירור הוא Scythe Mugen 2. אולי להחליף משחה טרמית?
-
- 35 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
היי לכולם הזמנתי מפרט מחשב עם קירור מעבד מדגם Corsair Hydro H60 , אם אני אוסיף מאוורר מהצד השני כמו ב-H80 אוכל להתקרב לאותם ביצועים של קירור? אם כן איזה מאוורר ? אני מודע לכך שהרדיאטור בH80 יותר עבה !
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
התחלתי לעשות אתמול OC למעבד שלי וקלטתי שאני תקוע כי יש לי שני מאווררים מוציאים במאר ושום אחד שמכניס. עכשיו קניתי בעבר שלושה מאווררים מאיביי בזול והם הייו אולי יפים עם לדים אבל עשו קצת אוויר והרעישו גם. לכן אני מחפש מאוורר שייתחבר ללוח ויעשה אוויר שצריך ויהיה שקט בחוסר מאמץ. כמה שיותר זול! חשבתי על זה: http://www.grandadvance.co.il/default.aspx?g=products&a=view&pid=18015 עולה 23 שקל. איך הוא? הנתונים שלו פה: http://www.spire-corp.com/main/product_fan.asp?size=120 רק אני לא יודע מה זה SLEEVE, BALL מה ההבדל בניהם ומה יותר שקט חזק?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה להכין חור למאוור בחלק העליון של המארז שלי יש לכם עצות איך לעשות את זה טוב? אני לא חושב שאני אוכל להשיג דרמל והשאלה אם אפשר לקדוח במתכת עם מקדח כוס?
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-