עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקי היום ניסיתי לעשות את האוברקלוק הראשון שלי. היה לי 133x18 כלומר מכפלה של 18 וFSB אחד הוא 133 היחס הוא 1:1 אז סתם רציתי לנסות לעשות אובר קלוק יש לי 35 מעלות חום על המחשב כרגע וגם זה מה שהיה לפני שעשיתי אוברקלוק אז העלתי את הFSB ל 138 ואחר כך ראיתי שעדיין יש 35 מעלות העלתי שוב ל 143 FSB ועדיין היה על 35 מעלות עכשיו הבעיה שלי היא שלאחר שסיימתי לעשות אוברקלוק ניסיתי להיכנס לשיר (כי רציתי לשמוע שירים) ופתאום השיר כזה קטוע.=/ הוא נעצר וממשיך נעצר וממשיך.. =/. הוא גם לא פעל בסירטונים שהפעלתי באינטרנט וכו' וכו'.. לאחר מכן החזרתי בBIOS את ההגדרות הקודמות ועכשיו הכל פועל מצוין אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם המעבד שלי שמצוין בכותרת, בעל TDP של 89 ווואט, ומחובר אליו גוף קירור ALPINE 64 של ARCTIC COOLING, ערכת הקירור הזאת בעלת יכולת לקלוט עד 90 וואט: 1. האם זה גבולי ומסוכן וכדאי לשים גוף קירור אחר או שהוא יעשה את העבודה? לא מתוכנן כרגע OC. 2. האם פריזר 64 מתוצרת אותה חברה יעשה את העבודה טוב יותר? אני חושב לקנות אותו אבל שמעתי שהוא גם די רועש, מישהו יודע משהו על זה? 3. ראיתי באיזה ביקורת באינטרנט שגופי הקירור החדשים של AMD הם בעלי 4 צינורות חום ובסיס נחושת. האם ניתן להשיג את הגוף קירור הזה בארץ או שהוא בא רק עם המעבדים החזקים ביותר של AMD?

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  3. זה שאתה אדמין חרא זה לא אומר שאתה צריך לסגור לי את הדיון בשביל שאנשים לא יכולו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by kobi_af,

יש לי עכשיו אינטל פנטיום 4 2.4 ואני רוצה לעלות בעוד 300 מגה הרץ למעבד אם איזו תוכנה אפשר לעשות??? ???

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. Started by The Grey Matter,

לזה אני קורא חריטת לייזר! נחמד... : אגב הם גם שולחים את זה לארץ יחסית במחיר סביר.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by ElroyD,

תקציב: לא ידוע פשוט תתנו דגם מעבד: Intel i7-4820K LGA2011 דגם הלוח אם: ASUS P9X79 WS LGA2011 שימושים: לקירור ממשי של המעבד האם יש חשיבות לשקט בקירור: 5 מארז שברשותך: עדיין לא קיים אזור מגורים ו/או חנות מועדפת: Los Angeles, Anahaim חנות: Amazon קירור לבקשת חוות דעת: (במידה ויש). הערות נוספות: שיהיה קירור אוויר שיהיה מעולה++ !!!

7. כמו רבים וטובים אני גם רוצה לעשות פאנל מהכיסוי לכונני 5.25 שלי. לא פאנבאס הציוד שיש לי הוא: הפאנל. כבל מאריך שטוח ליציאה של המידי (ג'ויסטיק) זכר/נקבה חיבורים לכרטיס קול (כמו של אוזניות אבל מתחברים לפאנל) USB (מהלוח אם) השאלה אם מישהו מכיר אתר עם מדריך כללי בנושא שייתן לי רעיונות נוספים אולי או שיקל עלי את העבודה. תודה חברה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by FiR3SaLe,

יש 8800GT oc edition של inno3d 650/1950 אני רוצה לעשות לו oC ל 700/2000 בעזרת RIvaTuner, רציתי לדעת אם יש משהו אחר שצריך לבדוק חוץ מהרצת בנצ'מרקינג לאחר ה-OC, (למשל טמפרטורה- מהי טמפרטורה נורמלית במאמץ ובמנוחה?)

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  9. Started by liav25,

שלום, הכבלים שבמארז שלי קצת לא מסודרים ואני מרגיש שאפשר להגיע לטמפ' יותר נמוכות בלי רעש מיותר. המארז שלי מארז של EZCOOL JSP-TECH ניסיתי לחפש פה מדריכים וניסיתי לסדר קצת בעצמי ללא הצלחה אז השארתי את זה איך שזה. המארז מהצד האחורי של הלוח: המארז מהצד הקדמי של הלוח: הסידור של עכשיו הוא סידור של אייבורי, היה עוד אזיקון שחיבר את הסליבינג של הספק למסילה השמאלית של הספק אבל גזרתי את האזיקון כי הדלת מהצד האחורי לא נסגרה טוב.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  10. היום בצהריים קיבלתי לוח ומעבד חדשים מעבד סמפרון 2800+ סטפינג LBBWE 0552GAC ולוח GIGABYTE K8NS אני לא מאוכזב מתוצאות האוברקלוק אלא מהתוצאות המעשיות.. גם הלוח נראה לי לא ממש אוהב את הזיכרון שלי ובגלל זה באתי לכאן.. אני לא מצליח לייצב את הזיכרון על 1T! אפילו לא על 210MHZ! רק 2T... אני מגיע עד ככה 255 יציב ב2T על 8-4-4-3 והתיזמונים שאתם רואים כאן.. אלו ההגדרות היציבות שאני עובד עליהם עכשיו... מקסימום של הלוח(למעבד יש עוד לאן למשוך הלוח מגביל) זה 330 HTT שזה לדעתי מכובד ללוח ב390שקל. אני צריך עזרה עם התיזמונים של הזיכרון בA64 כי פשוט אין לי מושג מה אומרים כל הדברים האחרים.. הבאתי לכם תמונת מסך מCPU-Z וA64Tweaker. : [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  11. אני רוצה להזמין רדיאטור לקירור מים שאני מכין ורציתי להתייעץ איתכם בקשר לרדיאטורים. אני רוצה לדעת עד כמה משמעותי ההפרש בין 2 הרדיאטורים האלה: http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=2&cat=72&page=1 http://www.swiftnets.com/products/MCR220-qp.asp ועל הדרך, איך הביצועים של הרדיאטור הזה: http://www.alphacool.de/xt/product_info.php?products_id=713&cPath= תודה רבה לעוזרים! זה ממש ממש חשוב לי!!

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  12. שלום לכולם, אני בונה משהוא (עדיין סוד) ואני צריך בשבילו 8 מאווררים, עכשיו אני צריך 6 מאווררים בגודל 80mm ו-2 מאווררים בגודל 40mm. אני צריך שהם יהיו הכי שקטים והכי מהירים, -יש לציין- אין הגבלה במחיר!!!.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

שלומות אישים יקרים . בעיה לי . התקנתי את התוכנה הנ"ל , ורציתי לבדוק משהו . משחק קצר בביוס , 166 על 9.5 @ 1.85 וולט , עליה למערכת , ובבדיקה בתוכנה התברר שהמעבד שלי איי שם מפגר לו אחרי הAXP 1800 המהולל . הייתכן ? הPR שלי הוא כ2150 לפי התוכנה , הבאס שלי לשעצמו צריך להניב פירות יותר טובים , ואם המדד הכי מקובל בעולם מראה לי תוצאה שגויה , מה עושים ? חיפשתי עדכון לsandra , ללא תוצאות חיוביות . כל עזרה תתקבל בברכה . האם אולי עוד מישהו נתקל בתופעה דומה ?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by summer,

יש לי בעיות רציניות עם הלוח הזה. אני לא מצליח לעבור את ה 355 FSB עם כל הגדרה אפשרית בביוס מעל 355 אין יציבות מעל 370 המחשב לא עושה BOOT אם מישהו מכיר או ניסה את הלוח... תנו כמה עצות תודה

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  15. אז אם אתם מכירים חנויות כאלה בבקשה תגיבו!

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by pdalex,

אין אני לא יודע מה לעשות אך אמי חושד במשהו אבל זה בהמשך אז ככה יש לי מארז שלטסוני והמפרט תקראו במפרט. יש לי בעיות חום החום כל הזמן על 60 ומעלה עכשיו אני לא יודע אני חושד שהמאוורר של המעבד דפוק ז"א לא עושה את העבודהת הטמפ' הגיע לי עד 70 והיתה די הרבה זמן ככה לפני הבדיקה גלשתי באינטרנט ולא העמסתי על המחשב. עכשיו ככה המארז נמצע כל הזמן במקום הזה בשולחן למחשב שכמובן הוא מקום די סגור. היום הוספתימאוורר של 80ממ כאשר שמתי אותו שיקרר בתוך המארז החום עדייין עלה אבל היה בין64 ל67 אבל כששיניתי אתכיוון שלו ז"א שיוציא אויר הטמפ'מתייצבעל62 61 חבר'ה מה לעשות???? אם אני ישים VOLCANO זה יעזור??? אני רוצה גם להוסיף בתכנה HMONITOR זה מראה ככה(אני לא יודע איך סמים תמונה): בCOOLINGFANS רוב ה…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  17. היי, יש לי VANTEC AEROFLOW ל-SOCKET A יש למישהו מושג איך אני מוציא אותו מהלוח?? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מעבד: Intel E2180 לוח: GigaByte GA-P35-DS3 זיכרונות: OCZ Gold XTC [סה"כ 2 ג'יגה ראם, 2x1GB] וספק 450W TRT של HEC המעבד עם קירור סטוק.. לאיזה תדר אפשר להגיע?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  19. Started by TUCG,

אתם יכולים לראות את המפרט שלי. נאמר לי כי אוברקלוקינג ל-CPU יכול לשפר את ביצועי המחשב במשחקים חדשים באופן ניכר. המעבד הוא P3-800MHz והוא עובד ב-FSB של 133. הבנתי שצריך לשנות משהו בהגדרות הביוס. יש לי WIN98SE, אגב. הלוח אם משנה?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  20. שלום רב, אוקיי - המפרט מופיע בצד... לנוחיות נדפיס אותו פה כדי שיופיע מול העיניים: Cpu: Intel E4300 C2D CpuCooler:AC Freezer 7 Pro M.B:Gigabyte 965p-s3 Memory:SuperTalent 2048 DDRII 667Mhz CL5 VideoCard: BFG 8800GTS 320MB OC Edition case: Compucase 6A19+Enermax 400W Liberty אוקיי- המטרה שלשמה המפרט נקנה היא כדי להריץ מעבד ב3GHZ ... אני צריך הדרכה מכם בכמה נושאים: *מבחינת טמפרטורות... אני רוצה לעשות OC ולעזוב אותו ככה תמיד - לא לשבור שיאים-לכן העניין של הטמפרטורה קריטי לי ... לאיזה טמפ' מקסימלית (בעומס כמובן) אני צריך לכון מתוך שיקול שהוא יפעל עליה כל הזמן מבלי לקצר את חיי הרכיבים ... *מבחינת מתחים- אין לי מושג איזה מתחים לתת למה- על סמך ניחושים אני מאמי…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. אני קצת מתלבט בין קירור המים של THERMALTAKE 735 לבין קירור האויר של SCYTHE INFINITY 1000 לפי מה שהבנתי קירור אויר בצורת TOWER זה הכי יעיל מכל השיטות ולפי הביקורת הזאת http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2214 הקירור של SCYTHE הוא אחר היעילים ביותר שיש ובו בזמן גם אחד השקטים שיש מצד שני הוא נורא כבד (כמעט קילו) ונורא גדול במימדים, מה שיכול לגרום נזק ללוח M והוא גם לא הכי יפה במארז עם חלון צד לעומת זאת קירור המים של THERMALTAKE 735 נראה יפה עם הצינורות הירוקים (UV REACTIVE) ומתאים לצבע של המארז שאני הולך לקנות (בצבע שחור-ירוק) ועם קתודה של UV זה נראה ממש ממש יפה בקטע של OC אני לא בטוח שאני הולך לדחוף את המערכת עד קצת היכולות, אני לא מחפש שום שיא אם אני יגיע …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Eternal Bliss,

לאחרונה אני מתחרפן לאור העובדה שיש לי קריסטל אורב על הכרטיס המסך ולמי שיש את זה יודע כמה רעש זה עושה, אז לקחתי ארנק ונסעתי לחנות הקרובה לביתי(טוב נו אז 30 דקות נסיעה זה לא קרוב) וקניתי פאן באס לארבעה מאוררים... לא, לא קניתי את הנקסוס למרות שהוא נראה מאוד יפה.. קניתי של סאן בים(sunbeam) ולהגיע לכם ת'אמת.. הוא לפי דעתי יותר יפה. הלדים שלו מזה חזקים(אחת הסיבות למה התמונות בלי פלאש לא יצאו כאלו טובים)... בכל מקרה לקח לי כשעה לחבר הכל(לקח לחיים: לא לחתוך חוטים לפני שבודקים שהם ארוכים מספיק), חטפתי קריזה ולא היה לי כח לסדר את כל הכבלים אז ביום שישי\שבת הכבלים יהיו מסודרים ותמונות חדשות יעלו לאויר.. תמונה 1 גימור מאוד יפה... תמונה 2 בלי הפנל הקדמי תמונה 3 כן כן אני יודע שהכבלים …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by noambaum,

יש לי כרטיס של ספיר 9800PRO 256BIT ואני מחפש תוכנה לאובר קלוק משהו בסגנון של ATITOOL ואם אפשר לינק תודה

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by contA-,

שלום לכם תומכים חביבים כפי שבטח הבנתם,אני מתכוון לקנות את הכרטיס 6800GT מתוצרת לידטק ויש לי כמובן כמה שאלות.. 1.האם יש הבדל משמעותי בביצועי הכרטיס בעל גרסת הPCI EXPRESS לעומת הכרטיס בגרסת הAGP? 2.האם ניתן להגיע עם הכרטיס הזה למהירויות של הULTRA בקלות? 3.מהן דרישות המערכת המומלצות של הGT ומהן של הULTRA? תודה רבה רבה לעוזרים! Luv ya!

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by e-d-a,

היי יש לי רדאון 9800 ויש לו קירור כמו העליון בתמונה פה http://www.driverheaven.net/reviews/9800xt/XTPICS/2boards.JPG אבל המאוור שלו גוסס ומשמיע רעש בצורה מעצבנת בטירוף, מה שרציתי לשאול זה אם אפשר לשים על הכרטיס רק צלע קירור (משהו פשוט מאוד) בלי מאורר ובלי שזה יצור בעיות? אני במגמה לעשות את המחשב כמה שיותר שקט

• 5 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.