עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. שימו לב שמדובר ב NH-C14 (ולא ב D14). מי מבין שני הקולרים האלה עדיף? אני לא יודע להחליט, ואשמח לשמוע תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by idoleff,

אני מתחיל יחסית בקטע של הOC... נכון לעכשיו יש לי את המעבד+הלוח שמופיע במפרט (עם הקירור שבא בגרסת BOX)... עכשיו השאלות שלי אליכם הן, לאיזה מהירות אפשר להגיע עם המעבד בOC לא מסובך מידי ואיך עושים בכלל OC למעבד?!?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by 3pac,

יש לי E7200 2.53GHz וHD4870 עם ספק SeaSonic 400W . אני רוצה לעלות את המעבד ל3GHz לפחות ,השאלה היא אם המערכת מתאימה לOC . מה דעתכם ? כדאי לעשות ? הספק יחזיק את המערכת ?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

שמעו קטע,ההארד דיסק שלי הוא משהו מיוחד כל פעם שהוא מתחמם או שאני מנסה לעשות אובר קלוק הוא מתחיל לעשות רעשים של קליקים כאלה,אחד או שניים ואז המחשב נתקע. נכנסתי לפורומים של ווסטרן דיג'יטל וקראתי שם שמישהו שם את ההארד דיסק שלו במקפיא וזה עזר לו. ניסיתי לעשות אובר קלוק והוא נתקע,עשיתי ריסט אבל כל פעם שהפעלתי משחק הוא נתקע,זה תופעה שקוראת לו כל כמה חודשים. שמתי אותו במקרר ל20 דקות והוא הסתדר! איזה מגניב! אגב הדגם הוא: wd80GB 8M Buffer תמיד היה לי ניסיון טוב עם ווסטרן דיג'יטל אבל היום אני רק מקסטור.

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by benor,

לא שאני רוצה לעשות את זה, אבל תראו מה ראיתי: http://citydeal.co.il/new_citydeal/groupsale.php?productid=1007&ref=zap אפשר להשאיר דלת מארז פתוחה...

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  6. גלובלים הכוונה כמו הVF900 VF700 דברים כאלה. שזה מתאים להרבה סוגי כרטיסי מסך..

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי וחג שמח, אמש עזרתם לי בבעיית הציפצופים, והנני מודה לכולכם על כך,כעת נוצרה בעיה נוספת ,חום המעבד עומד קבוע על 70 מעלות, מאוורר המעבד פועל,מאוורר ספק הכוח פועל.מה הבעיה ומה הוא הפתרון? המעבד הוא 1.4 אינטל פנטיום 4 תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by omerha,

לקחתי את המאוורר וחתכתי את הפינות שלו להוסיף כניסת אויר כמו ה SILENT CAT (מקווה שאני מובן) ומבחינת רעש לא כול כך השתנה משהו , אבל מה שכן הסיבובים לשניה ירדו שהוא נמצא ב 100 % כמעט ב 200 RPM יש עצות לשיפור

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by Mazumotte,

שלום כולם!! בא לי לעשות OC קטן לכ.מ שלי. בפורום גרפיקה נתנו לי את ATI TRAY TOOLS כתוכנת בקרה לכרטיס(לא כתוכנה ל-OC). אם אני נותן לתוכנה לעשות את ה-OC לבד(find max clock for GPU/MEM) זה בטוח או יותר כדאי לי לעשות לבד? דרך אגב, הכרטיס הוא 1950P של POWER COLOR. אני לא מתכנן משהו רציני, רק בקטנה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by EyalKing,

שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: Transcend 1G DDR2 667Mhz x2 מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN כמו שאתם יודעים, המעבד שלי מגיע עם תדר נמוך מאוד, ואני מעוניין להעלות אותו. הבעיה המרכזית היא שאין לי קירור למעבד, לוח אם שתומך ב-OC, וידע איך לעשות OC. אני מצפה להגיע לכ-3GHz. אני רוצה להקדיש לנושא הזה עד 700 ש"ח (כמובן שעדיף פחות). בבקשה, עזרו לי למצוא לוח אם טוב שתומך במהירות ה-FSB של המעבד שלי (1066MHz), שיצליח…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by nitsanroz,

הבנתי שS&M הכי טובה אבל יש משהו שיותר כדאי לי להשתמש אם אני עובד על ויסטה 64?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by maCr0T,

חשבתם על זה פעם? לעשות OC לכרטיס הרשת או הקול שלכם, בטוח שקיימת דרך אך, מה זה יתן? בכרטיס רשת מהירות גדולה יותר (במגבלות הכבל) אבל בכרטיסי קול, מה זה יתן? איכות קול יותר גבוה? צריכת פחות משאבים? אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע עליהם..

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  13. רכשתי לפני שבוע מחשב עם הקרור הזה SCYTHE BIG SHURIKEN - 3 HEAT PIPES CPU COOLER התקשרו אליי מהחנות ואמרו שהזיכרונות מתנגשים עם הקרור ולא ניתן לשים ולבסוף שמו לי את זה: NOCTUA NH-U12P SE2 FOR S775/S1156/S1366/AMD מה דעתכם עליו בהשווה לקודם? ודבר נוסף, לאיזה OC ניתן להגיע עם המפרט שלי? והאם בכלל כדאי לעשות עכשיו OC? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם התחיל להמעס לי מהמאווררים שממלאים לי את המארז באבק החלטתי ללכת על קירור שונה בהתחלה חשבתי על מים אבל אז ראיתי שאחד שיעשה את העבודה כמו שצריך עולה הרבה כסף (ראיתי את ה waterchill שהיה מאד נחמד) ואז חשבתי ורציתי ללכת על קירור גז ראיתי את המחירים שם והתחרפנתי למוות.. בכל אופן יש לי דוד שיש לו חנות מזגנים ומוכר גם חלקי חילוף חדשים למזגנים זה עוזר לי? אגב אני רוצה 2 מערכות לכרטיס מסך ולמעבד ועוד שאלה יש הבדל בין קירור גז לבין קירור חנקן נוזלי? אם כן מהו?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by idani1983,

יש לי לוח אם של של ןמאקך D945GCZ ואני לא מצליח למצוא בביוס שום אפשרוןת של בדיקת טמפ' ושום תוכנה שניסתי לא מצליחה להראות לי טמפ' במחשב חוץ מזה לא הצלחתי למצוא שום פונקציה של שינוי תזמונים של שינוי זכרונת ! האם אין אפשרות כזאת בביוס של הלוח אם הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ido.G,

שלום רב, הזמנתי מעבד E5200 בתצורת BULK\OEM, כלומר ללא מאוורר הסטוק. ברצוני לרכוש אוורור סביר ומעלה (טוב מהסטוק, אך לא צריך משהו מוגזם) במחיר נמוך ככל האפשר. שמתי את עיני על ה Alpine 7 PRO (למרות שאני לא מחבב כל כך את ARCTIC COOLING)- איך הוא? איזה עוד אפשרויות יש ואיך הן? ד"א, יש לי את ה Golden Orb II- האם אתם חושבים שהוא יהיה מספיק טוב\ עדיף על קירורים אחרים בתחום המחירים של מתחת ל 100 שח? תודה

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by puki,

יש לי מחשב חדש AMD64 עם לוח MSI K8N, הרצתי PRIME95 למשך כמה שעות, הוא הגיע ל-35 מעלות באמצע היום ללא מזגן. הקריאה היא מהצג LCD על המארז. האם זה הגיוני ? איזה טמפרטורה מוצגת על המארז בד"כ ? כמה אמור להיות מנסיון של אחרים ? זה נראה לי נמוך מדי (טוב מדי מכדי להיות נכון...)

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by crazyfunk,

שלום אני חדש בנושא ההמהרות - לפי מה שקראתי הכלים איתם אני אני בודק המהרה הם Prime95 (בשביל העומס) וכלים שבודקים טמפרטורה כגון CoreTemp SpeedFan עכשיו ישנם כמה תופעות לא הגיוניות - הטמפרטורה המדווחת בשני הכלים לא תואמת... אני רוצה לדעת למי להאמין. ובכלל בבדיקה שעשיתי הגעתי לטמפרטורות שאני לא יודע אם מותר למעבד שלי להגיע אליהן. אני מצרף תמונה שתבהיר את הכל. סה"כ המהרתי את המעבד ל2.6Ghz במקום 2.4... אני לא מבין למה הוא מתלהט כ"כ!? יש לי קרור BIG TYPHOON VX ומארז UBER CHAKRA... אם הטמפרטורה שמופיע שם כן נכונה למי מהתוכנות להתיחס? ומה בכלל הטמפרטורה המקסימלית (והבטוחה) אליה מותר להגיע עם המעבד שלי? [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by amd@ati,

שלום, ברשותי מעבד מהדגם שצויין, בעת המשחק (קרייסיס וור הד) המחשב כבה (זה קרה פעמיים), שמתי לב שטמפ' המעבד הייתה 58 מעלות, האם זה נורמאלי למעבד מהסוג הזה? האם המחשב כבה בגלל הטמפ'? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  20. טוב אז ככה יש לי מעבד של INTL 2.8 PRESCOTT הידועים לשמצה כמתחממים!!! אני מעוניין לבצע אובר קלוק למחשב אז ככה: א.בבקשה האם מישו יכול לנסות להרכיב לי איזה מערכת לתת קישורים ולסכם עלות עד 500 שח למעבד ולכרטיס מסך (עם אפשרות של בלי משאווה אבל עדיף שיהיה) ב.עד לכמה אני יכול להגיע עם הלוח האם הבא INTEL ROOK LAKE D856PERL תודה רבה לכל מי שעוזר לי

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  21. איפה אפשר למצוא דבר כזה? מוסכים? מגרשי גרוטאות? מישהו יודע?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zion789,

שלום! קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של GIGABYTE וראיתי שהטמפ' שלו ממש גבוהות 80+ רציתי לדעת איזה גופי קירור שקטים ויעילים יש היום בשוק כדי להחליף את הגוף קירור סטוק שיש עליו...אני לא כלכך מבין בזה אז רציתי שתעזרו לי... דרך אגב מה עדיף קירור מים או קירור אוויר...אני פתוח לשתי ההצעות מה שיותר עדיף אני אקח אני מאוד מודה על העזרה לצורך בחירה שכחתי ליין שספק הכוח שלי הוא 500W של EZCOOL תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כרגע ב-OC הנוכחי אני תקוע על 380X9 CPU CORE: 1.56 ולא יכול לעלות מעל וזה לא משנה כמה מתח אני אתן. לפי התוכנה EVEREST כך נראים התזמונים של הזכרונות: 7D-25KK5MTFEP1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz 7D-25KK5MTFEP1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz כרגע התזמונים לפי הביוס הם על 5-5-5-15 השאלה שלי היא כזאת, אם אני אשנה ל:4-4-4-12 אני אוכל לעבור את המחסום 380X9 ?! תודה.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  24. Started by RS4,

יש לי 3 מאווררים במחשב אבל המאוורר האחורי עושה רעש מוגזם מדי פעם הרעש מפסיק אבל חוזר שוב איך ניתן לסדר תזה? תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by KoDkOd,

מישהו יכול לעזור לי אני פשוט לא יודע מה השם של המאוור השקט אני מחפש 80 ממ מישהו יודע ???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.