עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by t-macc,

האלן אני אשמח אם מישהוא יוכל להסביר לי את עניין התזמונים איך זה עובד ? ככל שהמספר יהיה יותר גבוה ה OC יהיה יותר יציב ? תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by Lex,

הכותרת מדברת בשם עצמה . האם מישהו יכול להגיד לי עם זה אפשרי ??? ובכלל הכרטיס מסך טוב ל OC???

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by Lmagus,

בדקתי בEVEREST והטמפרוטורה של הכ"מ שלי היא 60 מעלות, אני צריך לדאוג מזה? אם לא אז מאיזה טמפרוטורה אני צריך לדאוג?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by homart,

שלום, יש לי מחשב עם p4 presscot (אני חושב שככה כותבים את זה ) יש לי שני מאווררים , אחד מקורי של אינטל והשני לא מקורי, הם עושםי המון רעש אבל המון!!, אמרו לי שזה בגלל המעבד, זה נכון?? ואם כן, יש דרך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  5. Started by andrey,

עד כמה אני יכול לעלות את הCore clock ואת ה Memory clock ?? Geforce 5700 LE של ionno3d ???

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by zxc1301,

אני רואה יותר מדיי תגובות סותרות בפורומים בחו"ל אז אני פשוט ישאל פה ומאנשים שכבר קנו אותו 1) רועש כמו שאומרים ? 2) מגיע באמת לטמפ' של עד אפילו 85 90 מעלות ? 3) של איזה חברה קניתם ...כי מומלץ לקנות רק של HIS עם הקירור של ICE Q 3 , מישהו קנה את הכרטיס הספציפי הזה ? כמה מעלות יש לו עם הקירור הזה והאם רועש ? 4) ועוד שאלונת קטנה : ...כמה ב 3DMARK05 בקשה ..? תודה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Heading ;D עריכה : אה, יש עברית (-: טמפ': cpu : 40 - 47c idle, 55~ load gpu : dosent come with a sensor )-: כאמור, ספק everpower 400W. המערכת שלי לא צורכת יותר מ250W.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by mikitimsit,

אם כן איך

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  9. הרצתי את ה3DMARK 06 קיבלתי 4874 (בלי אוברקלוק)זה טוב אף פעם לא השתמשתי בתוכנות האלה מפרט מעבד intel core 2 dou e6400 לוח intel westchester dG965WH הצ'יפ של הלוח intel broadwater g965 כרטיס מסך nvidia Geforce 7950 GT (של ASUS) זיכרון 2048 1GB ddr2-667 ddr2 sdram (x2 דיסק קשיח 1 160 גי'גה NTFS דיסק קשיח 2 160 גי'גה NTFS [attachment deleted by admin]

10. מאיפה אני יכול להזמין או לקנות ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by marosa,

יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  12. יש לי GIGABYTE RADEON 9500 64MB דיי ישן הייתי אומר. האם כדאי לעשות לו אוברקלוק?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  13. Started by DREDON,

שלום לכולם קודם כל אני רוצה להגיד שיש לי קצת טראומה מאוברקלוקינג כי בעבר ניסיתי לעשות ודפקתי לעצמי את המחשב :\ אז אני שואל פה כדי לדעת מה לעשות שלב אחרי שלב. קודם כל אני אתחיל במפרט של המחשב: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400MHz (9 x 267) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DQ6 (Rev 1.0) זיכרון: 2x Corsair 1GB DDR2 667MHz כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT 512MB מארז: Antec TX1088B AMG 480W יש לי את המאוורר המובנה על הכרטיס מסך. יש לי את המאוורר אני משער של 12 ס"מ בחלק האחורי של המארז. ראיתי שברוב השאלות ששאלו אותכם ביקשתם תמונה של ה Sensor מ Everest אז אני אשים פה גם: אם צריך להוסיף קירור (מאווררים וכו') אני אוסיף. תודה מראש בני

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. כמו שאמרתי אני צריך קירור חדש המעבד שלי נמצא על טמפ' של 52 במנוחה גם כשמארז פתוח ו-60 במאמץ... זה עם הקירור המקורי אני צריך קירור יותר חזק למעבד בסביבות 150-170 ש"ח מה מומלץ לי אני גם לא רוצה משהו מרעיש מדי חשבתי על Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler המפרט : AMD ATHLON 2000XP PALOMINO GIGABYTE GA-7VAX KINGSTON 256MB DDR333 מארז TSUNAMI

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by kozimus,

איזה פילטר עדיף בד\ספוג או אלומיניום? תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by dvirko,

היי, אני קצת אובד עיצות פה יש לי GTO2 X800 ללא OC אבל עם פתיחת צינורות, שעד לפני חודשיים-שלושה עמד על טמפרטורות נורמליות במנוחה, בסביבות ה-30-40 מעלות. המעבד והלוח עומדים על טמפרטורה טובה. לאחרונה הטמפרטורה שלו קפצה ל ל 50-59 מעלות במנוחה, למרות שהמאוורר שלו על 100 אחוז. פתחתי את המארז וניקיתי טוב טוב מאבק והיתה ירידה של 3-4 מעלות, אבל עדיין הוא חם בהרבה מבעבר. אני יודע שהקירור אצלי במארז לא משהו, אבל זו לא הסוגיה כי עד לפני כמה חודשים הכל עוד היה בסדר, מה יכל לגרום להתדרדרות כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by roc,

שלום,לפני כמה שבועות שלחתי את המחשב שלי לתיקון שהמפרט שלו הוא 512DDR 400MHZ (256X2 זכרון אחד של חברת יונדאי והשני של KINGSTON FX5200 2.8GHZ NORTHWOOD MOTHERBOARD:INTEL D865GLC אחרי שקיבלתי את המחשב המפרט היה אותו אחד רק שהזכרון של קינגסטון הוחלף ונראה לי גם הלוח או המעבד כי הטמפ' במעבד שלי תמיד הייתה גבוהה ואמרו לי שזה מזייף בכל מקרה קיבלתי גם מחשב 3.0GHZ NORTHWOOD במקום ה2.8 (בחינם ) ואני רוצה לשאול אם הטמפ' שלו טובות לדעתכם כי אני לא יכול לחבר עוד מאורר מאחורה כי נגמר החיבורים הנה התמונה של הטמפ':

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  18. אני הולך ל-BIOS ואני רוצה להעלות את הmhz וזה אפור זה לא נותן .. מה לעשות ואיך ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. Started by y_a_n_i_k,

בסביבות 100-150 ש"ח, גמיש.... אם אפשר לינק זאפ.... או כל מקום אחר זול...

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by guy_b,

יש לי זכרונות PQI 800 TURBO והתזמונים שלהם הם 5.5.5.15 .רציתי לדעת איזה תזמונים לתת להם בBIOS באופן ידני שהם יעזרו לי לסחוט מהם עוד מהירות כרגע הכי הרבה שהצלחתי הוא להגיע ל 910 MH .

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  21. שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write c…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. אני מעוניין להשיג קירור למעבד p3 סוקט 370 איפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  23. השאלה היא האם לקנות את הS-FLEX בלי שינוי מהירות הסיבוב או עם שינוי מהירות הסיבוב.

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by kinglol,

שאני מקבל ארטיפאקס זה בגלל התחממות יתר או בגלל שהכרטיס לא סוחב יותר? ואיך אפשר להמשיך ולהגביר את הזיכורת והליבה ולהתגבר על הארטיפאקס?

25. Started by TheShadow,

יש לי FX5200 ואני רוצה לעשות לזה OC... יש קירור מקורי של פנטיום 4 על הכרטיס מסך חח ויש משחה טרמית... כמה אני יכול לשפר אותו? אני רוצה לעשות OC ולהשתמש בזה עד שיגיע לארץ 6800 GT.... ולא לקנות כמו מטומטם מנוע ב400 יותר... חח אני דיברתי איתו הוא אומר לי אצלנו יש במלאי ואתה לא צריך לחקות שבועיים וזה שווה לך את ה400 שקל האלה.. אני מעדיף לקבל חדש חדש שהגיע לישראל ולוותר על ה400 האלה \:

• 6 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים