אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לראות מה הטמפ' של המעבד שלי בעומס אז הורדתי את התוכנה פריים 95. איך אני משתמש בה? מה אני ממלא שם בכל השדות האלה? אתם יכולים לפרט בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד AMD אטלון 64 ביט 3600+ עם קירור של Thermaltake TR2-R1 והשני זה אינטל קונרו E6300 עם קירור סטוק אם אני שם את שני המחשבים בחדר הפנימי בבית (שזה החדר שלי) שני המחשבים מתחילים עם טמפרטורה של 39 מעלות אבל אם הם נמצאים בחדר אחר בבית (כל חדר) הטמפרטורה מתחילה מ26 מעלות בשני המחשבים רצוי לציין שהאינטל אצלי כבר 7 חודשים והAMD רק שבועיים לשני המחשבים יש את אותו מארז (טרמלטק סופרנו עם שלושה מאווררים) לאינטל יש ספק של אנרמקס ליברטי 400 ולAMD יש Thermaltake 400W PFC נכון לעכשיו רק האינטל אצלי בחדר ואני מחפש לו קירור טוב (את הAMD זרקתי אותו בחדר אחר כי הוא לא ממש מעניין אותי) אני יכול להשקיע עד 350 ש"ח על קירור הכי יעיל שיש (אם יש) נ.ב. אני יודע שהחדר שלי הוא ממ…
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
קניתי את הVF900 הוא אמור להגיע עוד שבועיים פחות או יותר ואני רוצה לדעת איך אני מוריד את הקירור סטוק שבא עם הכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
בתוכנות בדיקה כמו Everest ו Aida32 רשום לי שהמתח שמגיע לליבת המעבד הוא Voltage2.83, זה לא גבוהה מדי? המעבד שלי הוא A64 +3000 ללא OC.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
* איזה קרור יותר טוב ולמה? זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3413 או ששניהם זהים בביצועים ?? * דרך אגב איזה חברה נחשבת כיותר טובה PQI או Twinmos ??
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
חברה יש לי את המארז של אקסאר כאמור 7 מאווררים אך זה לא קשור בכל מקרה הטמפרטורה הקבועה של המעבד היא 43 ובלחץ 53 האם זה גיוני או הרבה מדי? כי זה נראה לי המון!
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום אני הוספתי לפני שבוע 512x2)1gb( RAM ואמרו לי שעם יש לך עוד מאוורר בבית ממולץ להוסיף כדי שכול המערכת לא תתחממם עכשיו עינתי במדריכים על סירכולציה נכונה והמחשב שלי לא ביוק נמצא שם עם תוכלו לעזור לי אשמח תודה! יש לי מחשב על חלון צד ומאורר(!!באמצע!!!) שמוציא יש לי עוד מאורר "בפרונט" שמכניס אויר(!!!במארז בחלק התחתון!!!) וכרגע הוספתי עוד מאורר ב מאחורה של המחשב שמכניס אויר יאנו שנים פנימה והצדדי מוציא אני לא בטוח שאני צודק מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (אמור להגיע בימים הקרובים) ורציתי להשקיע בו טוב בנושא של האיוורור והקירור. מה אתם ממליצים לי לעשות? (מה לקנות, איך להרכיב וכו'...) אגב, כרגע אני חושב על אירוור רגיל (לא גז או מים) תודה
-
- 5 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
-
קצת אוף טופיק- צילומים אותם ביצע בעליו המאושר של G5 dual 2.5Mhz. לדבריו הרדיאטור מיוצר ע"י יצרן חלקי מכוניות המתמחה ברדיאטורים. פורסם ב xlr8yourmac. http://www.neoview.com/g5/
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
נגיד אני מעלה באס ל1333. מבטל את כל האופציות המכשילות. אם הוא עדיין לא יציב זה אומר שהזכרונות דפוקים? או שנגיד זכרונות 667 כמו שיש לי לא יספיקו? מוראל.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים המאוורר הנמצא על גוף הקירור Spark 7 של חברת Thermaltake חדל לעבוד לפתע. כמה דקות לפני שהמאוורר הפסיק לעבוד, עצרתי אותו ע"י הצמדת האצבע במרכזו וזאת על מנת לוודא האם הרעש במארז המחשב נובע מן המאוורר הנ"ל. כאשר שיחררתי את האצבע מהמאוורר הוא המשיך לעבוד כרגיל, עד אשר אחרי כמה דקות גיליתי כי הוא חדל לעבוד. האם אתם רואים קשר בין עצירת המאוורר שלי לבין קילקול המאוורר? בכל מקרה, המצב כרגע הוא שאין לי כרגע מאוורר לגוף קירור ואני מחפש פתרון קירור חדש. המאוורר הנ"ל הוא בגודל של 70 מ"מ, מה שמקשה על מציאת מאוורר תחליפי וחדש. האם יש חיה כזאת בכלל? האם יש צורך להחליף את כל גוף הקירור? (מה שמצריך הוצאה לא קטנה ומאמץ אפילו גדול יותר בהרכבה) מה עלי לעשות במצב הזה?…
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום ,רציתי לשאול העם הטמפרטורת שלי בסדר, אז כך, במנוחה 44, מאמץ 52. זה תקין? תודה-LaZy-©BoY*
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בסיסיות אחרי שקראתי את המאמר על OC למעבד: כשאני מעלה את התדר, המתח עולה גם או שצריך להעלות אותו בנפרד? איך אני יודע כמה מתח נוסף הספק שלי יכול לתת למעבד לפני שזה יהיה בעייתי? באיזה מרווחים מומלץ להעלות את התדר בין בדיקות היציבות? והבדיקת יציבות של S&M צריך להריץ את כל החצי שעה? איך אני מגדיר את מחלק הזכרון כ 1:1, יש לי שתי אופציות שאני מניח שזה אחת מהן HT frequncy ratio (1-5) K8 CPU clock ratuo (5-10) בסוגריים זה האפשרויות, וכרגע שניהם על AUTO
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה לקנות למחשב שלי קירור לכל ואני צריך שזה לא יהיה מעל 1500 שח תמליצו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך הנ"ל(gforce 4 440 mx 64 mb)? (עד כמה ישתפר הכרטיס?) ושאלה נוספת, האם אפשר לעשות אובר קלוק "שווה" למעבד אינטל פנטיום 4 1.70 ג'יגה הרץ? **עריכה**- ואם הייתי עושה אוברקלוק כמו שsubx אמר, לביצועים שדיבר עליהם, בכמה מעלות יתחמם לי המחשב?
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
DS3 בבאס 360... 38 מנוחה, 40 במאמץ. הגיוני? E6400 ב-2.88... 44 במנוחה, 50 במאמץ. קירור סטוק. הגיוני? פרסמתי כבר שהוא מתחמם עד ל-65 ב-3.36 במאמץ, אבל זה בגלל הקירור סטוק אני מניח. בכמה יוריד אותו הנינג'ה? כי אני מתכנן על 450 באס (כלומר 3.6), אבל כדי להצליח אני צריך שיפור של לפחות 10 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע מה סוג המאוורר שמגיע יחד עם כרטיס 6800 ??? האם ניתן לאחליף רק את המאוורר לשקט יותר :s05: מעוניין בהמלצות למאוורר כזה, (אם יש) עודד
-
- 5 תגובות
- 469 צפיות
-
-
כרגע במחשב שלי נמצאים מקדימה מאורר קטן 4 ס"מ מאחורה גדול 12 ס"מ ( שניהם רגילים והכי פשוטים שיש).. ועל המעבד מאורר אורגינלי של AMD .. המחשב כאמור אני לא יגיד מרעיש אבל בו נגיד "נשמע "... השאלה מה אפשר לעשות כדי שיהיה שקט יותר.. בקרוב אני הולך להחליף ספק כוח ( וזה בלי קשר לרעש ) למשהו אכותי, האם זה יוריד מהרעש? וגם מאורר למעבד (AMD4200DUAL ) אני הולך להחליף ואני ישמח לקבל המלצות לאיזה מאורר שקט טוב ואמין להחליף? השאלה האחרונה היא לגבי ה12 ס"מ שיושב בתחת של המארז האם כדי להחליף אותו למשהו קצת יותר איכותי ושקט? תודה.
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
איך הA-DATA PC4000/DDR500 לאוברקלוק של A64 3200+ 754 ? יש לי את המעבד הזה ולוח +8KDA3 של EpoX אני שוקל לעבור לקירור מים ולעשות אוברקלוק, שמעתי שהזיכרונות האלה מומלצים אבל אני רוצה לשמוע רשמים עליהם מאנשים מקצועיים בנושא אם אפש ר
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
חברה הרצתי סתם בדיקה למערכת שלי עם פיסימארק 2004 רק שעד שיגיע לי הכרטיס מסך שהזמנתי (6800gt) אז בדקתי עם גיפורס 4 חח הינה הציון מעבד 6480 זיכרון: 5853 כרטסי מסך 1244 הרדיסק: 5135 איך הציון בכללי ולא מדבר על הכרטיס מסך המסריח הזה חח??
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח ליעוץ בקשר לאוורור מארז אולי בכלל הבעיה לא כאן וצריך לגשת לזה מכיוון אחר [נגיד החלפת מארז או משהו כזה] טוב אז מדובר במחשב של חבר של אחי, וקצת קשה לי לעזור לו כי: 1. לא ראיתי את המחשב מעולם 2. קשה לו להסביר בדיוק מה הולך שמה כי הוא לא הכי מבין אבל למרות זאת אני חושב שאפשר לעזור לו ואני אנסה להיוועץ בכם פה, המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 2x512mb Geil Value DDR400 Gigabyte GA-K8N51GMF-9 Asus EN8800GTS 320MB WD 250GB NEC DVDRW 80mm case fan 90mm cpu fan ספק גנרי של 500W [של חברת BOXER] וגם מארז כזה לפי מה שהוא אומר כל הרכיבים קרובים להכל [הגיוני כי ה 88GTS הוא כרטיס ענקי] והטמפרטורת עבודה של הרכיבים במארז מאוד גבוהה. לפי איך שזה נשמע אז הספק הגנרי …
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מדובר על הפאנל השואתי הזה: הייתי מעוניין לשמוע כמה זמן עבר אצלכם עד שהוא התחיל להתחרפן ולצפצף מעצמו (זה חייב להגיע בשלב כלשהו).... לפי דעתי הבעיה היא לא בחוטים\מגעים אלא בברזלים המטונפים שיושבים בתוך המיכל מים, נראה לי שהם מתלכלכים איכשהו ועם הזמן ה"ניטור" שלהם לא הכי מדוייק... ניסיתי לשפשף באגרסיביות את הברזלים הללו עם סקוצ' אבל כנראה שזה לא מספיק מסיבי וזה החזיק לחודש גג. אולי צריך לנסות עם נייר שיוף או משהו... בכל מקרה זה ממש מטריד, כולה עברה חצי שנה מאז הקניה של הפאנל! דמטטטטטטט טרמלטקקקקקקקק!! מקוללים תהיו!!!!!
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-