אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש בבעלותי לוח אם של ג'יגה בייט 8s655fx ultra וזכרון פשוט 512מ"ב /400 מג"ה .... אני מתכנן oc בעתיד הקרוב.... רק שאני יודע שהרכיבים לא מזהירים.....(תקנו אותי אם אני טועה).... יש לי אלף ש"ח ורציתי לדעת מה כדאי לקנות....זכרון או לוח אם....?? ( למרות שאני כמעט בטוח שרובכם תגידו לוח אם) אני חשבתי ללכת על הלוח אם של אסוס ( גרסת הדלוקס ..... למרות שהיא כמעט לא שונה מהגרסא שאינה דלוקס) על מה אתם ממליצים?? נ.ב. : יש לי מעבד אינטל 2.8 512 קאש (למרות שגם הוא לא מומלץ לאוברקלוק) / קירור sp94 ...
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם הסיילנסר NV1 מתאים לכרטיס V9520MAGIC/T??
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אבל לצערי אני לא מוצא את האפשרות בביוס. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
p4 2.4 nortwood 533 mhz bus speed l2 cache 512kb לוח asus p4sdx dual channel 800mhz זכרון עובד על דואל צאנל - ( cl2.5 -2x512 mb teamgroup(200mhzx4 ati radeon 9600xt מאוררים 1-120mm 2-80mm ועוד שניים למעבד ולספק האפשר לעשות אוברקלוקינג וכמה והאם כדאי ואיך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מישהוא כבר ניסה תביוס החדש של ds3 3.3?אם כן איך הוא? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2456&ProductName=GA-965P-DS3 והאם כדאי לי לעדכן בישביל oc?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הלוח תומך עד PIII 600 אם אני מחבר מעבר יותר מהיר נניח PIII 800 מה תהיה ההשפעה על ה OC וכיצד כדאי לבצע
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שאבנתי שהלוח שלי מזייף טמפרטורות. החלטתי שאני רוצה ליראות למה הוא מסוגל. אינה המיפרט שיש לי עכשיו. ואני צריך נוסחה לOC טוב ויציב. מעבד-E2180 2.0GHZ 1MB S775 לוח אם-Gigabyte 945GCM-S2L זיכרונות- Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 ספק כוח-500W ג'אנרי קירור למעבד-AC FREEZER 7 אני מעדיף נוסחה של הOC הכי גבוה שהצליחו להגיע עם הלוח הזה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם הירידה של 7 - 10 מעלות משאר הביוסים לביוס 1.4 ב NF7 היא נכונה ? קראתי על כמה אנשים שאמרו שזה בסדר, אבל גם היו שמועות שזה מזייף. למרות שבאמת, המעלות יחסית גבוהות לפני ההתקנה של ה 1.4. אז מה נכון פה ?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי מהמחשב הקודם שלי 2 מאוורים (צורכים 12V) שחבל לי לזרוק אותם אני רוצה להרכיב אותם על המחשב הנוכחי שלי .. השאלה שלי היא.. מהיכן אני יביא להם 12V מתוך המחשב !? והאם זה בסדר בכלל מה שאני רוצה לעשות ? :s05: תודה, רועי
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
סליחה על הבורות .. 1.האם מאורר יכול להישחק?נגיד אם לא משמנים?ואז מה?הוא זז לאט יותר או לא זז בכלל? 2.האם מאורר יכול להישרף ? ואם הוא נשרף הוא יכול לקחת איתו עוד רכיבים כמו כרטיס מסך שהוא נשרף?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי E4300 שרץ כרגע על 2900MHZ עם קירור סטוק ומתח סטוק אני רוצה להחליף לקירור אוויר רציני כדי להמשיך עם האוברקלוק... מה אתם ממליצים לי ? עד 300 שקל עריכה : במנוחה הטמפ' היא 45-47 במאמץ מגיע ל 67 גג !
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היצעו לי אתTwinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5X2 אבל זה יכול לעבוד כ דואל? אני יכול להשקיע עד 1400
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
השאלה היא אך אני יכול לדעת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי?? אמרו לי שזה אפשרי דרך תוכנה איזשהי...
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת אומרת הכל (עדין לא הורדתי אותם) אה והבדיקת ארטיפקטים טובה גם לכרטיסי NVIDIA נכון?(אין סיבה שלא)
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי את הכרטיס שלי וברצוני לחמם אותו קצת. שמעתי שיש לכרטיס חיישן טמפרטורה. איפה אני רואה את הטמפרטורה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן , אממ.. אני מתכנן אוברקלוק בקרוב ואני צריך קירור שיחזיק לי את המעבד בטמפ' נורמליות , חשבתי על הקירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 לא חשוב לי הרעש , מה אתם אומרים , שווה?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
-
שלום חבריה. יש לי מעבד 2.8 ג'יגה הרץ northwood שמגיע ל80 מעלות. ופרסקוט 3.2 והראשון שמגיע ל90 מעלות. על איזה מאווררים שקטים אתם ממליצים למטרת קירור בלבד? (לא בשביל אוברקלוק) ויש לכם המלצה למאוורר לכרטיס מסך 9800 פרו של ELSA FALCOX?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
חודש הבא קונים לי מחשב חדש ואני רוצה לקנות את גוף הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7266 רציתי לדעת אם אני יוכל להלביש על גוף הקירור מאוורר 80 מ"מ, ולא מאוורר 92 מ"מ. יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 498 צפיות
-
-
איך המחשב שלי לאוברקלוק? כמה אני יכול להגיע איתו ? בחתימה... יש לי תמארז ATX 2202 אין לי מאוורים מיוחדים הכל גנרים שבאו עם המארז.... במידה ואני אעשה OC איזה מאוורים יהיו לי הכי מתאימים? יש איזה שהוא חשש לעשות OC במידה ואני אשים את הקירור המתאים? המעלות של המעבד הם במנוחה 36 במאמץ 45 הנה תמונה של CPU-Z של המחשב שלי ... משהו מוכן להסביר לי מזה ה NEW CASTLE ?? זה גרסה מתקדמת של הנטוורוד הזה? יש קשר בינהם כי אני ממש לא מבין בזה משהו מוכן להסביר לי על הדברים אלו? http://img189.echo.cx/my.php?image=10sw.png בקשר לכרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות OC כי הטמפ' שלו בנתיים גבוהות 78 במאמץ מאוד אז עד שאני לא יקנה סליינסר זה לא רלוונטי... אני גם ממש לא מבין ביחס של הזכרונות משהו מוכן ל…
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מעבד P4 2.8GHZ ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג. אבל, אחרי בערך 5 שעות של עבודה רצופה (אינטרנט וכ"ו, בלי משחקים וסרטים) הטמפרטורה שלו הייתה 48-50 מעלות. כדאי לי לעשות לו OC כשזאת טמפרטורת הסטוק שלו? ומהי בכלל הטמפרטורה המומלצת למעבד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה בכותרת.... ניסתי עם אוורסט אך לא הצלחתי למצוא... תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, מה יהיה ההבדל בתוצאות בין הלוחות: ASUS P5B ASUS P5B DELUXE ABIT AB9 ABIT IB9 ואחרון חביב: Abit FPIN9 ?? -- עם המעבד: e4300 / e6400 ועם זיכרונות 800mhz cl5 [בינתים לא בחרתי חברה] [אה כן ועם tuniq tower] תודה האם עם כל לוח יהיה אפשר להגיע ל 3.3MHZ ? ואיזה מהם הכי טוב? ולמה?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום רב האם יש גוף קירור יעיל ל DualCore AMD Athlon 64 X2, MHz 4800+ שלא מצריך פרוק לוח אם ויכול להתיישב על הקונסטרוקציה המקורית רוב תודות למשיבים
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC למעבד שלי אז אני לא יודע אם הקירור שאני מקבל אם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות אחד אחר
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-