עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני חושב על אחד באתר www.pccool.co.il יש שם בקירור למעבד מאוורר של כולר מאסטר שעולה 70 שח אני יכןל ליקנות אותו הוא יהיה בסדר בישבילי תודה על תשובות

2. Started by galgul,

ל- X300 (כרטיס מסך). או מאוורר עד 20 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 455 צפיות
  3. השאלה בכותרת

• 7 תגובות
    • 455 צפיות
  4. ואיזה תרדים טובים ... ולמה צריך בכלל ????????? תודה לעוזרים

5. Started by charlle,

שלום התקנתי את PRIME98 ואת AIDA32 לפי מה שראיתי שהאנשים ממליצים ואני עדיין לא מצליח להבין איפה ניתן לראות את הטמפ' המדוברות ומתח העבודה. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  6. Started by MZS,

כפי שאני מבין יש צורך בזכרונות מהירים על מנת לבצע OC. האם יש גם דרישות לכרטיס מסך (פנימי וחיצוני) על מנת לבצע OC (למעבד ולזכרונות ולא לכרטיס המסך) :s05:

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  7. Started by huber,

שלום אנשים. יש לי את האפשרות לבחור בין 2 מעבדי 3000+ 64BIT, שניהם מליבת ניוקאסטל. מכיוון שאינני מתמצא בסטפינגים עד כדי כך - חשבתי שאולי משיהו מכם יוכל לתת לי תשובה מי משניהם נחשב לשבוע טוב יותר ל OC. הנה הסטפינג של שניהם: ADA3000AEP4AP CAAOC 0350VPMW ADA3000AEP4AX CBAEC 0430VPMW אם משיהו מכיר פורום OC מקצועי בחו"ל - אשמח אם תרשמו את הלינק פה.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  8. Started by DJPOWER,

יש לי את ה6200 של לידטק כדי להורי את המאוורר ולשים מאוורר דלטא במקום? תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  9. [זה הגוף קרור שעשוי כולו מנחושת] כרגע הוא מקרר אצלי בצורה מעולה את ה P4 2.0GHz שרץ קבוע על 2.66GHz האם Presscot דורש כבר פתרונות חזקים יותר? כמובן שאני מתכנן אוברקלוק ואני לא מתכוון להישאר עם הגוף קרור של אינטל... ;D עריכה: טמפ' מקס' במאמץ בשיא הקיץ לא יותר מ 46 מעלות, עם המערכת הנוכחית. זיכרון שיש לי זה DDR333. האם הוא בכלל יעבוד עם ה Presscot? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  10. שלום, אני כבר שנתיים עם וולקנו 7 שהאוזניים שלי כבר מדממות בגללו ואני חייב גוף קירור יעיל ושקט כמה שיותר יש לי לוח +epox 8k5a3 ואני רוצה לקנות את הThermaltake Silent Tower? אם תהייה בעיה מבחינת קבלים מפריעים או כל בעיה אחרת? תודה לעוזרים ד"א יש לי Athlon xp 2200+

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by Nick!,

אני עם הלוח GIGABYTE EP45-DS3R בגלל שה MCH וה PLL הם AUTO ואני לא יודע כמה צריך לשים באמת.... הההה האוברקלוק הוא 2.66@3.2 400 באס

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  12. Started by emeny,

יש לי PENTIUM 3 550 MHZ תושבת של 2XAGP עם READON 9200SE וHD של 200GB SATA WD שהזמנתי ועוד לא קניתי 1. ה HD יתאים למחשב? או שעדיף לי לקחת IDE 8BUFFER? 2. אין לי כסף ולכן אני מעדיף לעשות OVER רק שאין לי מושג איך עושים את זה וכמה זה כבר יכול לשפר לי את הביצועים. הREADON עובד אבל כמובן במהירות של 2X בלבד. ה USB זה 1.1 יש אפשרות לעשות גם לזה OVER? בתודה מראש EMENY

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  13. הטמפ' כרגע: הקירור על המעבד הוא של BigTyphoon הרגיל לא VX, שנורא מרעיש, האם אפשר לשלוט על המהירות שלו? או שכדאי להחליף אותו? הכבל שלו הוא 3 פינים, ובלוח אם יש כניסה ל4 פינים של CPU Fan , לכן הוא מחובר לSYSfan. מאוורר נוסף מכניס מקדימה, עוד אחד מוציא למעלה, מאחורה מוציא, ואחד בדלת בחור התחתוו מכניס. המארז הוא CM690. איך אפשר לשפר טמפ'? ואיך אפשר לשלוט על מהירות המאווררים? כי בspeedfan מסומן לי רק מהירות של מאוורר אחד ואין לי מושג איזה הוא . (3 מאווררים מחוברים לספק ולא ללוח אם, ו2 מחוברים ללוח אם כולל הקירור מעבד). אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד. האם הטמפ' תקינות? ע''פ איזה מדריך לעבוד? אין לי ניסיון בזה. תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  14. Started by DeadHunt,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס MSI FX5200 איך עושים את זה?? אני צריך מערכת קירור חדשה?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  15. Started by superman2000,

שלום אני צריך 2 מדריכים לO.C עם התוכנה ATITOOLS ו עוד מדריך לפתיחת צינורות עם RIVATUNER **אם אפשר שיהיה בבקשה עם תמונות** תודה רבה לכל העוזרים

16. Started by shayh,

שלום, אני רוצה להחזיר לשימוש את המחשב הישן שלי, השימושים שיהיו במחשב הם שימושים בסיסיים (אינטרנט ואופיס לכל היותר, אולי גם תוכנה בשם סיוון שלא צורכת משאבים גדולים בכלל). לפי מה שאני זוכר היתה כנראה בעיה עם המאוורר של המעבד (כנראה הוא לא קירר כמו שצריך כי המחשב כל הזמן כבה). המעבד הוא AMD athlon 1700+ עם לוח של ג'יגה בייט, המאוורר שלו הוא לא המראוורר של הסטוק. על איזה מאורר אתם ממליצים? (כל מה שראיתי בזאפ התאים רק למעבדי אינטל). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  17. הכרטיס הזה הוא עם קירור סטוק אבל שמתי לו עוד מאוורר מהצד יענו שעושה לו עוד טיפה רוח . בהתחלה הוא היה לי עם 64 במנוחה ומאמץ אחרי כמה משחקי פיפא היה מגיע לי ל70 מעלות . עכשיו אחרי שמתי את האיוורור הוא על 55 במנוחה ו62 בערך במאמץ שזה יפה מאוד יחסית למרחק בין הקירור לכרטיס עצמו . הכרטיס בא עם : ליבה : 600 זיכרון : 720 עשיתי את הOC עם RivaTuner תוכנה מאוד נחמדה שעזרה לי יותר מהATITool שאחרי כל קלוק שאני מעלה המחשב נתקע ומתכבה לי . עכשיו הכרטיס על : ליבה : 640 זיכרון : 850 מה דעתכם עד עכשיו? והאם כדאי לי להמשיך את הOC כי למרות כל מה ששמעתי אחרי כל הפעמים שעשיתי בכרטיס הזה OC אף פעם הטמפ' שלו לא עלו אפילו לא במעלה אחת . יש כאן מישהו שעשה כבר על כרטיס כזה של …

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  18. Started by generalA,

שלום אנשים ברשותי כ. מסך מסוג: Nvidia Geforce4 MX 440 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוקינג. באיזו תוכנה עלי להשתמש? באיזו דרך אני פועל ? ואיזה קירור אם בכלל עלי להוסיף ? ומה התוצאות מבחינת ביצועים צפויים? תודה !

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  19. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  20. Started by ^DaGoN^,

יש לי AMD Athlon XP 2000+ יש לי Thermaltake Volcano 6, זה מספיק בשביל לעשות אוברקלוק? אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק משמעותי, כמה אנשים אמרו לי שאני לא יכול בגלל הזכרונות 512DDR 266MH, זה נכון? Field Value Sensor Properties Temperatures Motherboard 45 °C (113 °F) CPU 53 °C (127 °F) Cooling Fans CPU 7031 RPM Chassis 2519 RPM קצת פרטים על המערכת: Field Value CPU Properties CPU Type AMD Athlon XP 2000+ CPU Alias Palomino CPU Stepping A5 CPUID CPU Name AMD Athlon XP 2000+ CPUID Revision 0662h Sensor Properties Tsystem 45 °C (113 °F) Tcpu 54 °C (129 °F) Fcpu 7337 RPM Fcase 2519 RPM Vcore 1.78 V Vio 3.25 V Vdimmvtt 1.33 V CPU Speed CPU Clock 1674.19 MHz CPU Multiplier …

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  21. Started by MagnuM_47,

שלום.. בקרוב מאוד אני קונה את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe רציתי המלצה לקירור למעבד... תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  22. Started by x-pac,

אני רוצה לדעת אם כדאי לי לעשות אובר קלוק אם המפרט הזה (יש לי ספק ז'נרי)

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע למאוררים במארז....השאלה היא בעצם איזה מאורר לקנות....האם כל המאוררים אותו הדבר או שיש יותר טובים מאחרים..כי יש לי פשוט 5מאוררים במחשב....שתיים קימבנתי מספקים 2 קניתי ואחד ממחשב ישן.....טוב אז השתיים שקניתי..(20 שקל כל אחד..משהו זול) חלשים ממש!! לא נידמה לי שהם עושים משהו כזה רציני.....אחד מהם מכוון על הכ.מסך שלי...אבל הוא ממש חלש...אז מישהו יכול ליעץ לי מה לקנות??..ושלא יהיו יקרים מידי....אהה וגם אולי כדי לקנות כבר מאורר עם היט-סינק של מעבד משהו זול..(ראיתי ב35 שקל כאלה..) שלכל מאורר 3000-4000 RPM ופשוט לזרוק את ההיט-סינק ולשים את המאורר במארז?...אהה ועם יש לי 6 מאוררים כמה המתח(יש לי כרגע 350W) של הספק שלי צריך להיות..(ויש לי בנוסף 2 הרד-דיסקי…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  24. יש לי שני מחשבים, אחד AMD אטלון 64 ביט 3600+ עם קירור של Thermaltake TR2-R1 והשני זה אינטל קונרו E6300 עם קירור סטוק אם אני שם את שני המחשבים בחדר הפנימי בבית (שזה החדר שלי) שני המחשבים מתחילים עם טמפרטורה של 39 מעלות אבל אם הם נמצאים בחדר אחר בבית (כל חדר) הטמפרטורה מתחילה מ26 מעלות בשני המחשבים רצוי לציין שהאינטל אצלי כבר 7 חודשים והAMD רק שבועיים לשני המחשבים יש את אותו מארז (טרמלטק סופרנו עם שלושה מאווררים) לאינטל יש ספק של אנרמקס ליברטי 400 ולAMD יש Thermaltake 400W PFC נכון לעכשיו רק האינטל אצלי בחדר ואני מחפש לו קירור טוב (את הAMD זרקתי אותו בחדר אחר כי הוא לא ממש מעניין אותי) אני יכול להשקיע עד 350 ש"ח על קירור הכי יעיל שיש (אם יש) נ.ב. אני יודע שהחדר שלי הוא ממ…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  25. קניתי את הVF900 הוא אמור להגיע עוד שבועיים פחות או יותר ואני רוצה לדעת איך אני מוריד את הקירור סטוק שבא עם הכרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.