עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BladeRunnerSting,

יכול להיות שפספסתי אשכול עליו, אם כן אני מתנצל מראש. בכל מקרה אני מתכנן מערכת מחשב חדשה לגמרי מבוססת CORE I7 920... האם הקירור הנ"ל באמת יעיל יותר מהטרמלרייט אולטרה האהוד מאוד פה? קראתי בלא מעט מקומות שהוא עדיף עליו ועד אז הייתי בטוח שאני קונה את הTR... מה כדאי לי לקנות? המטרה היא לעשות אוברקלוק ל920 לאיזור ה4 ג'יגה ולייצב אותו שם בתנאי שהמעלות יהיו אנושיות. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מכיוון שעל הלוח יש את הצינור קירור ואת כל הכבלים ליד הסוקט של המעבד עושה רושם שהתכנון המקורי שלי לזלמן 9700 לא ממש יתאים ללוח? יש למישהו הצעות אחרות? חשבתי לכיוון אחד משלושת הבאים: 3D Rocket II של ג'יגה בייט החיפושית של טרמלטייק - הוא יתאים בכלל ללוח? או הטוניק טאוור 120MM... אשמח להצעות אחרות גם או המלצות על השלושה האלו. אני צריך את זה די דחוף כי התכנון הוא לקנות את המחשב החדש עוד השבוע.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  3. היי ושלום לכולם אשמח אם אפשר לקבל הסבר קטן איך אני מעלה את השיא שלי למאגרי ההמהרה+התמונות? בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kudish,

עם OC ל 6550 עם קרור סטוק אני ב2.42? המחשב יציב שני גיגה זיכרון 800 קינגסוטן הייפר X וספק קרוסייר 450 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. השאלה בכותרת... בשביל להעלות מכפלה צריך גם לשנות וואטים? (CPU CORE) מה הם ההבדלים בין אם אני מעלה פה או מעלה פה?

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  6. אני רוצה לדעת להאיץ את המעבד כרטיס מסך ועוד כל מיני רכיבים במחשב.... אני לא יודע איך אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד. אני די בור בקטע הזה וחבל.

• 6 תגובות
    • 505 צפיות
  7. המשך אוברקלוק E5200 ולוח gigabyte G31M-ES2L מספרים ושאלות... FSB-266 SPD-3.33 מתחים על אוטו' מהירות מעבד חדשה 3.33GH ומהירות זיכרון חדשה890MH OCCT 6 שעות ללא קריסה מתח מעבד מקסימאלי(מצב אוטו) 1.36 (בביוס1.38) טמפרטורה מקסימאלית בבדיקה 65 מעלות. האם צריך לשנות משהו?? האם יש סכנה לזיכרונות שישרפו בגלל המהירות החדשה שלהם?(במקור הם 800MH) האם ניתן לעבוד עם המחשב במצב הזה 24\7? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by eliXir,

I got my new computer with Thermaltake v10 cpu cooler and 2 fans, the freaking fans are doing REALLY hot air to the room!!! I'm sitting here with 2 big fans behind me but i'm still wet here! I guess the fans turns out the heat, BUT I CANNOT LEAVE THIS WAY! Any suggestions!? URGENT! :'(

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by eliau21071981,

קניתי כרטיס חדש HD4870 POWERCOLOR 1GB והרצתי בדיקה ב 3DMark Vantage והתוצאה שקיבלתי היא P7100 לא שיחקתי בהדרות זאת אומרת שהבדיקה רצה עם ההגדרות סטנדרט נראה לי קצת נמוך התוצאה המפרט שלי הוא E6600 2.7 OCZ 1GB 1066MHZ X 2 MSI P35 NEO-F WD 320GB SATA WD IDE 160GB SPIRE 550W HD4870 POWERCOLOR 1GB WINDOWS VISTA X86 האם זה בסדר או שיש תקלה?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  10. שלום רב, בגדול הנושא אומר הכל. יש לי C2D במהירות של 1.8 והבנתי שאפשר בקלות להגיעה ל 2.4 שזה נשמע לי לא רע בכלל. איזה קירור כדי לקחת כדי שמצד אחד יאפשר לי לבצע את ה OC הזה ומצד שני אני לא יבזבז כסף על "עוצמת" קירור מיותרת שאין לי צורך בה? כרגע יש לי קירור סטוק, והוא ממש על הפנים. ב IDLE אני על 40+. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. לחבר שלי מחשב עם המעבד הנ"ל. אני יודע שהפנטיום D הם מעבדים חמים מאוד אבל עדיין לא נתקלתי בכזה דבר. למעבד הוחלף בעבר גוף קירור לאחד של זלמן מאלה שבצורת עיגול אלומניום עם מאוורר באמצע. המעבד לא הפסיק להתחמם. הוחלפה לו משחה טרמית על ידי ועדיין נשאר חם מאוד עד למצב שהוא פשוט קורס ונכבה. החלטתי לשים גוף קירור חדש כי הגוף של הזלמן ישן, התקנתי פריזר 7 וגם איתו המעבד חם מאוד בביוס יושב על 63 מעלות! כול זה כאשר המארז פתוח והבית לא חם, בית ממוזג איך זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, יש לי לוח אם ASUS P4P800-E Deluxe ומעבד פרסקוט 2.8 סוקט 478. בגלל החום הכבד שיש כאן בקיץ האחרון ובכלל בגלל שהמאורר המקורי עושה הרבה רעש בעיקר כשהוא עובד חזק (ובגלל החום הוא עובד כזק כל הזמן) החלטתי לקנות קירור חדש, הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המאוורר וכל הגוף קירור הישן. מה צריך לעשות אחרי שפותחים את 2 הדברים הלבנים האלה (לא יודע איך קוראים להם), כי אחרי שאני פותח זה מרגיש יותר משוחרר אבל זה עדיין לא זז מהמקום, ואני מפחד לנסות בכוח להוציא. בבקשה תעזרו לי תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by SMSM,

טוב, לאחר שה P4P800 נשרף לי במוצאי יום כיפור - והתברר לי שאם מחליפים אותו מקבלים לוח ללא PAT , דאגתי למכור אותו ולקחת את ה EPOX מזיגזג, לקחתי גם 2 סטיקים של PC4000 לבדיקה , ולהלן התוצאות הטובות ביותר עד כה. בהשוואה ל ASUS הלוח נופל במעט - בעיקר בנושא ה OC - רק 1.6V למעבד - מגרעה רצינית - כמו כן, ה ASUS מאפשר BUS גבוהה יותר ללא מתח לעומת ה EPOX. אמור להיות BIOS שיאפשר העלאת מתח עד ל 1.825 - אך לא מצאתי אותו עד כה - אשמח אם מישהו ( AKA Maphisto ... ) ימצא לי אותו ... לגבי הזכרונות, התזמונים מצוינים - יותר טובים מ CORSAIR , אבל סובלים מבעית חוסר יציבות קשה, לא ברור אם בגלל BIOS לא יציב, או בעית מתחים - הזכרונות האלה צריכים 2.8V ב DEFAULT - שזה הרבה ! התזמונים מצויניי…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  14. אהלן לכולם, עם החלפת המארז, אני שוב מסוגל להמשיך באוברקלוק. אני כרגע על FSB של 300MHz (מה שמניב לאחר מכפלה של 9 תדר של 2.7GHz - מפרט בצד), יציב אחרי לפחות 5 שעות של ORTHOS מעורב מעבד-זיכרון (מה שאוטומטית מאמץ גם את הלוח). עליתי ל-305, והמחשב סירב לעלות, וכשעלה, הוא איפס את עצמו. שיחזרתי את כל ההגדרות, ואני מוכן להמשיך. עכשיו, אני בטוח לחלוטין שזה לוח האם, מכיוון שמהירות הזכרונות עוד לא בסטוק שלה (אני על מחלק של 2.6, מה שאומר שהזכרונות כרגע במהירות של 798MHz, על התזמונים הרגילים שלהם), ומכיוון שמתח המעבד עולה על מתח הסטוק בכמה מדרגות. מלבד זאת אני בטוח שזה לוח האם מכיוון שהוא בנוי ל-266MHz FSB, ואני מנסה להעלות אותו ל-305. השאלה שלי היא איזה ערך לשנות בביוס ולהוסיף לו עשי…

• 72 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. קניתי את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6085 הוא מסתובב לאט,הקודם שהיה לי היה יותר טוב יותר מהיר יותר אוויר מוציא בהרבה. זה בקושי מוציא אוויר רשום לי בspeedfun 2192RPM אליו תראו בהתחלה חיברתי רק תשלוש פינים הוא לא עבד אחרי זה רק תמולקס עבד אחרי זה חיברתי את שתיהם ביחד והשארתי ככה והמעלות עלו לי קצת גם שמתי אותו מאחורה שמוציא אוויר, והוא לא מוציא הרבה. כבר אמרתי הבאתי בחפירה שתי תמונות: http://img253.imageshack.us/my.php?image=spa1673ow1.jpg http://img505.imageshack.us/my.php?image=spa1675zq5.jpg

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  16. http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm שווה??? אני מתכוון לשים את זה כמו שהם ממליצים אחד על המעבד במקום הווקנו 9 קול מוד שלי ואחד מכניס אוויר מאחורה....

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by arikam,

ככה נראה פחות או יותר הארגון של המארז שלי, יש לי עוד מאוורר 80 מ"מ, איפה ממולץ לשים אותו? (בלי חפירות במארז) ראיתי כל מיני רעיונות לשים במפרצים של 5.25 או במפרץ של הפלופי, מישהו יודע האם זה יעיל?

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  18. ניסיתי דרך התוכנה Speedfan ולא הבנתי כלום בתוכנה הזאת ניסיתי דרך ה bios לא מצאתי איך אפשר לשנות מצאתי רק על כמה הוא נימצא יש לי לוח אם של ASUS אין ב bios שלו אפשרויות לשינוי המטח למעבד כלום טוב אם יש איזה תוכנה או אולי משו אחר שיעזור לי לעשות את המאוור של המעבד יותר מהיר ואז הוא יקרר לי אותו למה הוא חם! אה עוד משו אין מדריכים לתוכנה speedfan איך לעלות את המהירות של המאוורר של המעבד.. טוב תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yniq,

יש לי לוח gigabyte GA7DXR ל AMD. המאוורר של ה chipset מרעיש מאוד לפרקים. (לפעמים הוא שקט) זה מאורר קטן ופשוט. לא מצאתי כאלה בחנויות אלא רק כל מני מאוררים מתוחכמים. איפה אני יכול לקנות כזה מאוורר פשוט? או שאולי אפשר לסדר אותו? (אני לא עושה overclocking לשום דבר) תודה, יובל

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alexbmw,

אני צריך לדעת מה הוא המאורר 12 ס"מ הכי טוב שיש בשוק (עד 100 ש"ח) נ.ב נחמד אם הוא גם צבעוני

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  21. כעיקרון לפי מה שהבנתי הסינק מיועד יותר בשביל שקט (מה שמוזר קצת אצל החברה הנ"ל ברב מוצרייה..) הסינק מיועד ל- AMD Opteron and Athlon 64 ..(אני מצטט מהאתר של jabtech) מבנה הסינק די דומה לסינק של הוולקנו 11+ ושל ה-12 מראייה ראשונה.. אם מישהו שמע קצת תגובות עליו מעניין אותי לדעת, סתם בשביל להרחיב את האופקים הנה הקישור : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2035&cat=47&page=1

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  22. אני משתגע! יש לי מעבד E7400 שמגיע בסטוק במהירות 2.8 אבל משום מה הוא כל הזמן נשאר על 2.2 אם אני לא טועה! ומה שמעצבן זה שכם בCPU-Z וגם באוורסט רשום גם בשיא המאמץ של המעבד 2288.2 במקום שיהיה נורמאלי ושיהיה על 2800.0 מה הבעיה של המחשב הזה לעזאזל?????? ומשום מה התדר באס שלו זה 286 (העלתי משום מה את הסטוק שהוא הגיע איתו שהיה 266 ) מה אפשר לעשות????? להעלות בפעם אחת ישר את התדר של המעבד ל 2.8???????? ומה שני לא מבין זה שכשלוחצים קליק ימני על המחשב שלי במאפיינים רשום שהמחשב הוא E7400 2.8@3.0 ואפילו באוורסט תראו מה הולך העתקתי הכל : Field Value CPU Properties CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo CPU Alias Wolfdale-3M CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Oprapc,

יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by nivezrati,

שלום לכולם קניתי לדים רגילים של 3 מ"מ בכדי לעשות את המוד של פי סי ארנה עם המולקסים הזוהרים. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הלד רק ל12 וולט או גם ל5 וולט?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.