עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Yossi1981,

אם אני ישים נגד כלשהו באמצע של החוט האדום ( 12V+) שמקושר למאורר המעבד שלי , כלומר יחתוך את החוט ויחבר אותו שוב עם נגד אבל, האם מהירות המאורר תקטן בהתאם להתנגדות הנגד? זה קשור למודינג , כי אני חושב על דרך לבנות מפסק לברירת מהירות המאורר שלי

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אפשר בעזרת דבק סטיק כזה? או שלא מומלץ? פשוט אין לי זמן ללכת לקנות

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by haim855,

מישהו שעשה? מדריך מפורט בקשה? אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. Started by hagay21,

לא קירור מים רק קירור אוויר ושיהיה מתאים ללוח של אביט ai7

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by thedarkman,

NOCTUA NH-U12P vs COCAGE TRUE SPIRIT איזה קירור יותר טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים יותר טובים ואיכותיים,יחזיק OC בינוני עד גדול הכי טוב,עדיף מכל הבחינות? האם יש קירור אחר יותר טוב בתקציב של עד 300 שקל? אני מתלבט בינהם כי חלק מהבנצים שראיתי מראים שCOCAGE TRUE SPIRIT יותר טוב ובחלק מהבנצים מראים שNOCTUA NH-U12P יותר טוב אני לא יודע מה לבחור מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by RavPamPam,

אני נתקל בבעיה לעשות OC כלשהו, אפילו ב1Mhz אחד כשכל ארבעת הזכרונות שלי מחוברים (יש לי 4X256 של geil). וכשאני מוציא שניים אז אני יכול לעשות OC חופשי. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות חוץ מלקנות זכרונות חדשים? ???

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by contA-,

זה דיי דחוף, אני קונה את המחשב היום.. :jump: תודה רבה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  8. הכוונה ל-microsoft explorer מישהו ניסה את זה פעם הפלסטיק אדום אז לא נראה לי שזה יצא ממש יפה

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  9. 2000 agoia שלי ובעזרתו ובעזרת הxtreme ddr 333 שלי הצלחנו להגיע ל220 באס... מהירות שלא האמנו שנגיע תאמינו לי שווה כל שקל הלכתי כל הסיפור עלה לי 50 שקל וגם קיבלתי הרצאה מענינת על כל חלקי המחשב הקשורים לאובר קלוק איך ומה כמה ולמה ומה משפיע על מה ואני ממליץ לכל אלו שמאוד מאוד רוצים לפתוח מכפלה ופוחדים ואין להם את הציוד המתאים שלא יוותרו שילכו לאנשים שמבינים בזה ועושים את זה באופן מקצועי וככה מרוויחים מהירות אדירה מהמחשב תמורת סכום של 50 שקל במקרה שלי אז באמת אני ממליץ בחום על פתיחת המעבד ,ועוד פעם לכל מי שלא מבין בזה ורוצה שילך למקצוענים שבנינו

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  10. אהלן יש ברשותי כרטיס מסך של EVGA מדגם 9600GT עם הפיצ' של ה-OC המובנה. לאחרונה אני שם לב (יכול להיות שזה מהדרייבר של ה-NVIDIA האחרון, אני לא זוכר טוב) - שאחרי משחק של 15 דקות במשחק (אפילו COD5), הכרטיס מתחמם. המעלות מגיעות ל-60 ואפילו 62.. אני לא סתם אומר את זה.. אמרו לי שזה לגיטימי וכו.. אבל המשחקים מתחילים לקרטע ! ממה זה יכול להיות? ואיך אפשר לסדר כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. אני על המחשב הישן שלי (אצל אבא שלי) יש לו P4 2.6 GHZ עם קירור סטוק וניסיתי לעשות אצלו OC קליל והצלחתי: בדקתי טמפרטורה באוורסט וזה כותב לי 20 מעלות: הגיוני? קראתי באיזה פוסט כאן שככה זה עם ליבת נורטווד אבל למה לא עשו אותה במעבדים היותר חדשים? (למשל אצלי בבית יש P4 3.0GHZ שקניתי שנה בערך לאחר המחשב הזה ושם הטמפרטורה עם הקירור סטוק ההיתה במקרה הטוב 50) עדכון קטן של מה שהגעתי איליו בינתים: טמפרטורה לא עולה על 23 מעלות. מחר (או שיותר נכון להגיד היום בעוד כמה שעות?) אני אנסה שוב להעלות כל פעם באחד ולראות איך הוא מתפקד במשחקים ודברים כאלה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. החלפתי קירור לvandetta.. ונראלי שאני יילך על אוברקלוק ישלי e72000 לוח ג'יגהבייט g31 זיכרון 3 ג'יגה kingston עד כמה אתם ממליצים שאני יעלה את המהירות של המעבד?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

מה ההבדל בין מתח לוולט? אני מנסה לרכוש כמה שיותר מושגים עלמנת שאהיה שלם עם עצמי להיכנס לתחום הOC.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  14. קניתי את המאוורר הנפלא של זלמן, בעקבות התחממות יתר של המעבד . ברוב טיפשותי, לא מדדתי את הלוח והמארז, לוודא שיש מקום למאוורר כה גדול (130מ"מ). שמתי לב לבעיית המקום כבר שקיבלתי את המאוורר ופתחתי את המארז כדי להרכיב. ספק הכוח היה צמוד למאוורר הקודם (שהיה קטן בהרבה מזלמן), לכן נאלצתי לנתק את הספק ממקומו, לחבר את המאוורר החדש, ולהחזיר את הספק באופן כזה שהוא נמצא באלכסון למארז, כלומר משאיר כמה ס"מ בינו למאוורר, ונשען על חתיכת פלסטיק שתקעתי כדי שישאר באלכסון, מה שמשאיר פתח לא גדול במיוחד אבל עדיין פתח בדיוק מתחתיו. אני חושש שיצבר הרבה אבק בתוך המחשב בעקבות זה. לא כל כך בטוח שיש מה לעשות בנידון, אלא אם למישהו יש את הדגם 7000B ומעוניין להחליף עמי. שאו ברכה.

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  15. יש לי לוח של Elite-Group מדגם P4VXAD 3.X קראתי בספר שניתן לעשות ללוח אוברקלוקינג (משהו דרך שינוי המתחים) יש לי מעבד פנטיום 4 1.7 . דרך הביוס אני לא יכול לעשות אוברקלוקינג (אני רק יכול לשנות את מהירויות ה-pci וה-clock - משהו כזה!) אני לא כל-כך יודע איך עושים אוברקלוקינג בלוח הזה ומי שמבין או יודע או יכול להסביר לי איך עושים אוברקלוקינג אני אשמח מאוד! מידע על הלוח אם באתר החברה: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=179

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by moshe55501,

ואם אפשר אז אשמח לקבל מדריך מפורט

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  17. שלום, אני מתכנן לקנות את המחשב הזה בקרוב, אני רוצה לדעת אם OC נחמד ++ יחזיק עליו עם הקירור והכל, ועד לאיפה אני יכול להגיע איתו. דבר נוסף, השאלה עתיקת היומין, האם כדאי לקחת במקום את ה E8400? אני בעיקר משחק, אבל גם לפעמים מקודד סרטים ומולטיטסקינג ושטויות כאלה. אז מה שווה יותר? שמעתי ש OC בשניהם יביא לתוצאה דומה במשחקים, אז עדיף את ה- Q בגלל המולטיטסקינג והתוצאה הדומה ל E8400 במשחקים. אז מה שווה יותר? לא לשכוח ששאלתי גם עד לאן אני יכול להביא אותו מבחינת Ghz... תודה רבה מראש!!

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  18. שלום, האם Scythe Mugen-2 מתאים למארז P182 ? הבנתי שהקירור דיי גבוה ולכן עלול לשלא להכנס בצורה חלקה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Art Tatum,

קניתי לוח ASUS P6TD עם זכרונות PATRIOT VIPER יש מצב שהNoctua nh-d14 יפריע לזיכרונות ? שאלת המשך: יש לי מארז ANTEC P190 חוץ מזה שזה יותר יעיל, יש מצב לשים את הNOCTUA כך שהמאווררים יוציאו למעלה, וכך לפתור את הבעיה אם ישנה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. תראו את התמונה הזאתי, חבר שלי התקין את ספיד-פאן וזה מפחיד - תגידו מה זה יכול להיות בבקשה. 2. מה הטמפרטורה המומלצת למעבד אינטל פנטיום(בשעת מאמץ, וב-idle). תודה.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by avishaiar17,

רציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלוק למחשב דרך תוכנה של הלוח אם כי ידוע לי שהדגם של הלוח שלי תומך באוברקלוק דרך תוכנה כולשהי , דבר ההופך את פעולת האוברקלוק לפשוטה הרבה יותר.. מה אתם אומרים?? המעבד שלי הינו Q6600

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  22. שלום יש לי 5850 ויש לי צוואר בקבוק רציני בגלל המעבד שלי. עשיתי לו אובר קלוק וכל פעם אני מקבל מסך כחול מסיבה אחרת. זכרון+HDD תקינים כרגע אני עומד על 3.8 GHZ ועל 1.4V הורדתי את המתח ל 1.35 ועדיין אותה הבעיה. הכרטיס מסך נעול על 100HTZ והזכרונות בתדרים של 960MHZ (באוברקלוק אוטומטי מ800MHZ) מה יכולה להיות הסיבה לקריסות האלה?? לא רק במשחקים , גם שהמחשב רק עולה הוא קורס לפעמים.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  23. לוח אם Gigabyte GA-K8VM800M איך אלו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=8249

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Kapishe,

טעות

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by Zinger777,

היי, שמתי לב שרק מאוורר אחד עובד (כל ה5 האחרים מתו). ניסיתי להחיות אותם עם WD-40 וכד' אבל הם עשו טובה לזמן קצר ומתו שוב. אני רואה שיש בחו"ל מאווררים זולים מאוד יחסית. הרעש שהם עלולים להפיק אינו מרתיע אותי. לדים אינם מעניינים אותי. אני מעוניין להזמין שלושה. יש עוד משהו שחשוב להסתכל עליו לפני שמזמינים מאוורר ב10+- שקלים? תודה, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.