עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני ממש חדש בבעולם של המהרות. לפני שקניתי את הכרטיס מסך החדש שלי בכלל לא הייתי צריך OC, אבל הגעתי כרגע למצב שיש לי טיפה צוואר בקבוק. אני לא מצפה להגיע למהירויות מטורפות בגלל שאני נשאר עם הקירור סטוק של המעבד. כרגע במארז יש 3 מאווררים נוספים: 2 של 8 אינצ'.. אחד מכניס אחד מוציא (מכניס לכיוון המעבד/מוציא יושב מתחת לספק), ומאווור 4 אינצ' שיושב על הגשר הדרומי. (מצרף טמפרטורות ומתחים נוכחיים) לכמה המעבד יכול להגיע? ואיך בדיוק אני עושה את זה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ashkenazone,

שלום רבותיי.. הרכיבים הנ"ל נמצאים ברשותי.. בעיה עיקרית: OC לזכרונות... מכיוון שהמכפלה נעולה.. יש לי מעט אופציות עם הזיכרון.. בלוח אם המתח המקסימלי לזיכרון הוא 2.3V - לא מספיק כדי להריץ את הזיכרונות ב720MHZ.. כך שכרגע אני נמצא בדאוןקלוק ל600.. [הזיכרונות שלי 667MHZ] השלישייה הזאת.. לא שילוב משהו לזכרונות 667MHZ..

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  3. אז ככה, כבר הורדתי ת OC, מרוב חום, ניקיתי אותו היום ושמתי לו משחה תרמית חדשה, הצמדתי תגוף קירור הכי טוב, והוא ב IDLE 52 מעלות, זה לא יאומן!!! הוא אף פעם לא היה ככה, הוא מתחיל מ 44, ועולה לאט לאט ל 52!!! אין לי שמץ מה קורה, חשבתי שזה המשחה התרמית, אני רואה שלא, יש לי EVERCOOL נחושת, לפינ חצי שנה החום ב IDLE היה 38 מעלות, וב FULL LOAD 46, המארז נוקה ע"י אוויר דחוס ושואב, עדיין, החום לא יורד, יש למישהו פיתרון? כי זה ממש מתחיל להעיק....

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by Lirux,

אני רוצה למרוח AS5 על הכרטיס שלי ואני צריך מדריך (עדיף עם תמונות) של איך לפרק ולהחזיר את הקירור של הכרטיס, או רק לפרק יהיה גם בסדר...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. שלום לכולם, החלטתי סוף סוף לנסות ולבצע OC למחשב קראתי המון, המון חומר, גם פה וגם בפורומים אחרים ברשת שהגעתי אליהם אחרי חיפושים בגוגל ע"פ המעבד שלי ולוח האם קראתי גם את ה"סטיקי" פה בפורום אבל בסופו של דבר אני מתחיל להתבלגן כדי לעשות סדר בראש אני שואל פה (: מעבד Q6600 1. בכל מיני פורומים בחו"ל ראיתי שאומרים לא לעבור את רף ה 60-65 מעלות אבל מחיפוש פה (וגם במקומות אחרים) ראיתי שאומרים לא לעבור את ה70-75. עד כמה שניתן, מי צודק? 2. שאלה שניה וכנראה קשורה גם לראשונה, אני מקבל קריאות שונות מ Real Temp לעומת Core Temp. קראתי המון וכל מקום אומרים דברים שונים. בסופו של דבר אני רואה ש RT עובדת אצלי ע"פ TJ של 90 בעוד CT עובדת ע"פ TJ של 100. מהעמוד הבא, אני רואה שהTJ צר…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by afik zach,

אני עובד קצת בסוליד והכרטיס מסך שלי לצערי כבר הגיעה למצוי בכל אופן עלה במוחי רעיון שאולי SOFTMOD יעזור אההם... נסיתי בRIVATUNER וכנראה שמשהוא התפקשש ועכשיו גם הדריבר הרגיל לא מגיב בכלל יש כאן משהו שיכול אולי לעזור אם זה? אגב הכרטיס הוא 7600GT הנה קישור למה שעשיתי http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=2

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  7. שחכתי איך קוראים לה , יש אותה פה באתר היא משפרת את הראדון 9500 ל9700 אז היא באמת עובדת או שזה סתם ? ומה יותר שווה לקנות? את הראדון 9500 ולהשתמש בתוכנה או אם ה9600 פרו ולעשות לו אובר קלוק ? תודה תודה תודה

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  8. עם התוצאה הבאה : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=766943 יאללה לעבודה חבריה .... בהצלחה מהגולש ...

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אם משהו אןלי יודע אשמח שיעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

היי קניתי את המעבד הנ"ל והרכבתי אותו היום על הלוח מסוג Gigabyte GA-MA69G-S3H עם ביוס F6 מעודכן. אינני יכול להעלות מתחים למעבד ולכן אינני יכול לעשות C@ כמו שצריך,נוספה לי שם אופציה שאינני יודע מה טיבה (עוד אופצית C@?) אשמח אם תוכלו לעזור לי להוציא משהו מחיית המחמד הזאת עידכון: עדכנתי לF7 ולא עזר כלל. http://img24.imageshack.us/img24/1796/cpuid.png http://img520.imageshack.us/img520/1640/dsc02542.jpg http://img98.imageshack.us/img98/8975/dsc02545.jpg http://img25.imageshack.us/img25/9949/dsc02546x.jpg

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  11. שלום, אחרי התקנת הזלמן המעלות המעולות, אני יכול רשמית להתחיל בתהליך האובר קולקינג עכשיו העלית ל3.0 ג"יגה הרץ הכל טוב ויפה אני מעלה עוד קצת FSB לא הולך נתקע בטעינה של הווינדוס או מרסט לפני, ניסיתי לחשבן עם הזרם של הזיכורנות גם לא הולך בכלל המסכים לא נדלקים ואין צליל אישור הפעלה הטוט הזה... בבקשה תעזרו לי אני יודע שהלוח והמעבד והכרטיסים שלי מסוגלים ליותר מעבד: 2.80 ג"יגה הרץ אינטל פנטיום 4 ליבת נורטווד לוח אם: Gigabyte G8IPE1000 Series זיכורן עובד בשיטת ערוץ כפול חשוב לציין מקום ל4 סטיקים כולם בשימוש יש לי 4 זיכרונות 2 של NCP 400 מגה הרץ... ועוד 2 של קינג סטון גם הם 400 מגה הרץ... כל אחד מהזיכרונות זה 256 מגה בייט סה"כ הכל 4 סטיקים של 1024 מגה בייט בקיצור 1 ג"יגה זיכרון פנ…

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  12. עשיתי אובר קלוק לכרטיס הזה (יש לו יכולות אוברקלוק חבל"ז) והטמפרטורה במאמץ 80 מעלות - זה סביר ??? או שכדאי להוסיף אמצעי קירור כי אני קצת לחוץ בכסף ולא מתאים לי להוציא עוד על המחשב דרך אגב הכרטיס בחיבור AGP אם זה משנה משהו עוד שאלה המעבד מגיע ל 55 -60 מעלות במאמץ (גם כן אוברקלוקינג) סביר או להוסיף קירור (מעבד של פנטיום 4.2 )?????

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by R.E.A,

אני צריך המלצה למאוורר למעבד בסביבות ה 100 ש"ח (או פחות), בעל קירור סביר ורמת רעש סבירה. חשבתי על: Thermaltake Volcano 6CU, Aerocool Glacier, Themaltake Smart & Silent Volcano 9 מתוכנן קצת OC אבל לא רציני המעבד כרגע מגיע ל65C :-[

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by d.k.,

יש לי מעבד + AMD Athlon XP 2600 שבמצב מנוחה מגיע לטמפ' של 61-63 מעלות, ראיתי בפורום שיש משחה שמורידה טמפ' של מעבד, האם זה אמור לפתור את הבעיה? איך משתמשים במשחה זו?

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by FatCat,

הלכתי לחנות אלקטרוניקה והתכוננתי לקנות את החלקים שצירך כדי לבנות מערכת לשליטה במאווררים. אחד החלקים הוא: חמישה מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. המוכר בחנות אמר לי שהמפסק הזה לא טוב ושבעזרתו אפשר רק לבחור בין לכבות/להדליק את המאוורר (דבר קצת לא הגיוני כי קוראים לזה מפסק תלת מצבי!) אז קניתי לפי מה שהוא אמר לי פוטנציומטר ושאלתי היא: ברור שהפוטנציומטר יוכל לשלוט בעוצמת הזרם המגיעה למאוורר אבל האם הוא גם יוכל לגרום ל led בעל שני הצבעים להחליף צבעים? ועוד משהו: רשום במדריך שצריך מחברי מולקס זכר ומחבר מולקס נקבה הוא לא ממש ידע על מה אני מדבר ונתן לי את זה: http://planet.nana.co.il/g0tpr0b/1/bah.jpg מישהו יודע איך זה מתחבר לספק?... ועוד דבר אחד,מישהו בנה כבר את המער…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by pelo911,

שלשום קיבלתי קיט קירור מים מעולה (רדיאטור 3X120 , GTX וכו') עשיתי טעות וקניתי מעט מידי צינור מסוג clearflex חצי אינטש. עכשיו אני תקוע , חסר לי בערך עוד חצי מטר מישהו יכול למכור לי אם נשאר לו ספייר? או יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת צינור כזה ? או TYGON? פנדה היחידים שמצאתי והם מוכרים 3 מטר צינור ב 320 ש"ח! (בארה"ב זה עולה רק 6$)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by OutRaGe,

שלום. רציתי לשאול אם יש דרך כל שהיא "לפרוץ" את החסימה מהלוח המסריח שלי של אינטל לעשות OC למעבד? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by SpLiNtEr,

היי. אז ככה, המארז שלי נשמע כמו טרקטור (אמנם הוא מכיל 2 מאווררים,אבל...) אני זקוק להמלצה של 2 מאווררי 80,שהם שקטים,אבל גם יעילים בדחיפת אוויר. שלי עם הזמן מתחילים להיחלש,ושימון רק מאריך את חייהם בכמה שעות. אני לא כל כך מנוסה בתכונות שלהם,ובבחירתם,ולכן מבקש את עצתכם בבחירה. (לא משנה לי עם לדים,או בלי לדים). MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by ggeell,

ערב טוב , עם המחשב החדש שרכשתי שבוע שעבר , שידרגתי את הקירור למעבד מסוג SCYTHE SAMURAI Z צרפתי לינק למוצר . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4200 המאוורר של הקירור לגמרי לא שקט (זאת לאחר בדיקה שנטרלתי את המאוורר מארז) . השאלה , האם אפשר לדעת האם זה הרעש שהוא אמור לייצר או שאולי זה מוצר פגום ? כמו כן , האם יש תוכנה שיכולה לבדוק רמת רעש כדי לאמת מול נתוני היצרן והאם ישנה תוכנה שאיתה ניתן לכוון את עוצמת המאוורר (אולי ייתכן והמהירות מירבית ולכן הרעש..לא יודע) תודה למי שעוזר.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש מישהוא שעם מפרט דומה עבר את זה

• 12 תגובות
    • 760 צפיות
  21. שלום לכל תותחי הקירור. השאלה שלי היא די פשוטה איזה גוף קירור למעבד מומלץ כאשר קונים מעבד TRAY שאינו מיועד לOC.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by tomz,

אני רואה בחנויות המחשבים גריז טרמי, בחבילות נורא נורא קטנות, שעולות בין 30 ל80 שקלים לדעתי זה מוגזם לחלוטין אני מבין שזה מיועד למחשבים אבל אבא שלי נגיד קונה טיובות של קילו ב4וחצי שקל רציתי לדעת אם הם יתאימו גם לחלקי מחשבים פשוט חבל על הכסף :\

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. Started by Danny_Malis,

היי !!! אני צריך המלצה למאוורר שקט (הכי שקט שאפשר) 90מ"מ ואם אפשר אז בתוספת לינק...

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  24. יש לי 4400 עשיתי אוברקלוק לא גדול ל2.6 והטמפרטורת מעבדים עומדת על 42 בערך ויש לי את הטוניק מכוון כמעט עד הסוף השאלה אם זה בסדר? כמו כן עוד שאלה.. בתוכנת אוורסט רשום לי cpu 20 מעלות cpu#2 42 מעלות cpu#1 42 מעלות מה שאני רוצה לדעת זה מה זה בכלל הcpu 20 מעלות כי השניים אני יודע שזה הליבות ומה זה אין לי מושג אם מישהו יודע.....שיגיד תודה

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  25. Started by מאור247,

ניקיתי את המחשב שלי....וכשהוצאתי את המאוורר של המעבד ראתי שהסיליקון שנמצא שם ממש יבש....עכשיו..זה יכול לגרום משו מלעבד???..ומה אני צריך לעשות??...לשים חדש??

• 1 תגובה
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.