עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לידי COOLERMASTER 80MM עם הנתונים הבאים: SIZE:80X80X25 RATED VOLTAGE:12V BEARING TYPE: RIFLE BEARING INPUT CURRENT: 0.15A ROTATION SPEED: 2500RPM NOISE: 25DBa INPUT POWER: 1.80W האם המאוורר הזה יפיק ביצועים טובים על SK-7? כי אני רואה בביוס שהמאוורר של הVOLCANO6 שלי מסתובב בסביבות ה4500-5000RPM... תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. EVEREST ו-EASY TUNE של הלוח טוענים שהמעבד מתחמם מאוד אבל הגוף קירור שלו פושר. מתחמם רק קצת יותר מהסטוק. האם יש מצב שהקירור לא מחובר טוב ולכן לא מוליך את החום? או שהתוכנות טועות?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mj23,

היי כמו שכבר אמרתי אני בארצות הברית וברצוני לקנות גופי קירור למים (בלוק קירור) מה אתם מציעים לי לקנות למעבד I7 875K ו SLI GIGABAYT 470 GTX תודה

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by BaLiLi,

אני מתלבט הין 2 לוחות למעבד E6300 1. זה CONROEXFIRE ESATA 2 שעולה 550 ש"ח והשני זה GYGABYTE 965P S3 שהבנתי שהוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב אבל עולה 250 ש"ח יותר האמת לא בא לי להתעסק יותר מידי בלקנות מאווררים ולהעלות מתחים למעבד השאלה שלי אם אני רוצה להגיע לOC של 300 עד 400 באס 1.האם אני יכול להישאר בקירור סטוק? 2.האם אני יכול לעשות את זה בלי להעלות מתח? 3.האם אני חייב זכרונות של 800 MHZ כדי להגיע לבאס כזה? 4.בוא נצא מנק' הנחה שעם הCONROEXFIRE ESATA 2 אני אגיע ל300 באס(זה מה שהגיעו איתו בביקורות)=2.1 גיגה או להוסיף את ה250 ש"ח הפרש ולקחת את ה965P S3 שייתן לי באס של 400 (בהנחה שזה הבאס המקסימלי באמת שאוכל להגיע אליו מבלי להעלות מתחים ולהישאר עם קירור סטוק)=2.8 גיגה האם ההפרש ב…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by NeverHood,

מפרט המחשב שלי מצויין בפרטי משתמש, וגם לא אז בכל מקרה אני יכתוב שוב סלרון 2.4 גיגהרץ 256 זיכרון ראם (כרגע אס.די.ראם, זמני עד שאני יקנה די.די.אר) כ.מסך ג'יפורס אמ.אמ.איקס 128 מגהבייט הרדיסק 80גיגה - 8מגה באפר, של חברת ווסטרן דיגיטל קטודה קרה מארז סימבדה 2 מאוררי ג'נריק, 80ממ, קדמי מכניס אוויר , אחורי מוציא אוויר ספק 480וואט, הגיע עם המארז במצב מנוחה, (תוכנות אינטרנט פשוטות וכו) המעבד יושב על 44-45 מעלות (ללא מזגן..) שהפעלתי וויס סיטי ושיחקתי במשך... 40 דקות, המשחק התחיל להתקע טיפה ממש ממש טיפה, לא שמו לב אבל אני שם לב תמיד להכל אז מזערתי את המשחק והפעלתי את התוכנה ASUS PC PROB שמראה מידע על המערכת וראיתי שהמעבד על 55 מעלות!!!!! האמת שזה לא הפריע כלכך למשחק, …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי ביום שלישי שעבר ביקרתי בפנדה וגיליתי שחסרים להם מלא מוצרים, אבל ממש הרבה. בכל מיקרא חיפשתי מארז, אז קניתי את ה antec 1086 amg מאוד נחמד עוד שבועיים צפו למוד קטן. קניתי גם antec trilight ן coolmaster cooldrive 4 ו thermaltight sp94 שירות נחמד ביותר אבל חסרים לי עדיין מאווררים כי נגמר לי הכסף בדיוק. מיצטער שאני לא מעלה תמונות פשוט אחותי לקחה לי את המצלה הדיגיטלית לצבא אחרי המוד מבטיח לעלות תמונות. שאלה קטנה: אם אני הלך לpch ברמת-גן אתם חושבים שיש שם אולם תצוגה שם.. כי אני צריך שתי sf2 ואיזה מאוורר 120 mm , לא חשוב העיקר שיעבוד טוב. יש לי 400 ש"ח תעזרו לי בשאלה תודה מראש Istall

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by waizman,

שאלה ראשונה: קניתי SK7 ולאחר ההתקנה הטמפ' שלי השתנו מ ~38 ל ~45... הקירור הקודם שלי היה CAK II 38 של GLOBALWIN, ועם מאוורר 60 מ"מ של גרין פאואר... על ה SK7 שלי מותקן מאוורר זיגזג עם 4 לדים. על המעבד נמרחה משחת ננוטרם בלו פעמיים כדי לוודא שזה לא המשחה. בהיטסינק הקודם היה חומר טרמ רגיל. מה פשר העליה בטמפ'? שאלה שנייה: היה מודבק לי על הלמטה של ההיטסינק מדבקה כזאת שנועדה להגן עליו משריטות. לאחר ההורדה נשאר הרבה דבק על ההיטסינק. הורדתי את זה עם אלכוהול - זה בסדר? שאלה שלישית: בא לי עם ה SK7 מן 2 מדבקות כאלה שנראות כמו ספוגים. אחת מהם שחורה וארוכה, והשנייה מרובעת ולבנה... מה אלה? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ShahafH,

שלום.. כרגע יש ל: Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600 Box CPU קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME (775/939/AM2/754) Cooler וספק כוח: OCZ דגם OCZ600SXS 600W האם כדאי לי לבצע OC? ולכמה? ואיך? P: תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by stingeR-,

טוב, אז אחרי כמה וכמה ניסיונות, הצלחתי להביא את ה4850 שלי לביצועים של 4870(וגם קצת יותר מזה)... תוצאות לפניכם, האוברקלוק הנ"ל התבצע על ידי VMOD.. מדריך אפשר למצוא כאן : http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/voltmods/151/1 [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by miky,

חברה אני רוצה לבנות מערכת קירור מים אבל אני לא יודע איך לבנות את הבלוק אתם יכולים למצוא לי מדריכים (המדריך בתחרות המדריכים לא מצא חן בעניי ובלוח שלי אין חורים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shlomi2003,

אני רוצה לקנות מאורר שקט עשיתי כבר OC ל3200 יש לי AMD 2500 יש יל ולקנו 10 שעושה מלא רעש וזה ממש מעצבן לקחת את VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD הוא טוב מבחינת ביצועים כסף הוא שווה בכלל ?אבל הכי חשוב הוא שקט ואם הוא יותר טוב מי ה ולקנו 10

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. ?0

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

אז ככה כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי.... ובפעמים שניסיתי היו לי באגים גם עם עשיתי OC קטן של 5-10 mhz לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי נעול העם מישהו היה לו נסיון עם הכרטיס הזה ... ויכול לעזור לי בפתיחה ו ב OC . תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם הזמתי כרטיס מסך והוא צריך להגיע יום ראשון הכרטיס הוא ASUS RADEON 9800XT והוא יותר יק מכל שאר החברות שמייצרים את ה 9800XT והוא היחיד שההיט סינק שלו שונה לחלוטין מכל השאר ( מ ATI - ספייר - ג'יגה בייט וגם הרקולס ) והמוכר ( שהוא קצת חבר שלי ) אמר לי שהוא שהוא הרבה יותר טוב מכל השאר ב OC בגלל ההיט סינק הזה מה אתם אומרים ?? אבל כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיד ביום ראשון... ASUS http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDASUV9800XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ATI - SAPIIRE - GIGA-BYTE http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SixKiller,

שלום ... זה המארז שקניתי.... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/COMP_lx-6a19.jpg והיום הוא נראה ככה.... אני ישים עוד לד איפה שהלד ההוא נמצא אבל בצד שני.. עריכה: צביעה אני עשיתי... והמתג הזה שאתם רואים עם הגלגל חלק בטח יודעים מה זה ... זה של הקטודה שבתוך המארז... לפני כמה דקות עשיתי מודינג קטן ושמתי לד... ויצא ככה.....

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by doldol360,

לא משנה מה אני עושה בביוס המחשב לא עולה לאחר מכן.. מישהו יכול להסביר לי איך לעשות OC כמו שצריך? לגבי הזכרנות... מה צריך לעשות איתם? בקיצור אני צריך הסבר בסיסי.. וכל המדריכים שמצאתי לא עוזרים לי ממש[br]פורסם בתאריך: 28.04.2010 בשעה 09:02:10 קבלו תיקון, הרמתי את המעבד ל3910 מ3400אבל אני לא מצליח להתקדם מעבר לזה, כשאני מרים את הBUS מעל למה שכרגע הוינדוס מגיע עד למסך של ה"ברוך הבא" ועושה ריסטרט לבד. מה הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by locke,

מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by B.D.B,

ok first of all, by the time you'll finish reading this post you'll be sure I'm fucking insane, so I'd like to mention I'm not. it all began after being annoyed my AMD Athlon XP 1800+ hits 63oC on full load and 57oC on idel, which is not alot comper to the temperture that dude that put his XP 1700+ into his old VCR (it was 97oC), but still I'm not happy with it. now all the Intel fans will come and say AMD suck and so on and so on... , which is why I would also like to stat that the one to blame for it is not AMD nor the HSF, though it's the evercool default. the blame for it is the case, which is one of those where the PSU "sits on" the CPU and the fact there's only one …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by BeNzZy-BoY,

יש לי מעבד AMD 2500 bartin 333 fsb ולוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) אני עומד לקנות את הזיכרון הזה : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory הייתי היום ב- pch ואמרו לי שהזיכרון הזה די יגביל אותי.. עכשיו אני מתלבט בין הזיכרון הזה לבין הזיכרון הזה Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 3700 CAS2.5 Memory איזה מהם עדיף?? איזה מהם יגביל אותי יותר ? אולי עדיף לי בכלל לקנות כרטיס אחר שיותר טוב משניהם? זקוק לעזרה.. ???

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב, כבר הרבה זמן אני חושב איך לשאול את השאלה זהו. יש לי את המפרט הנ"ל <----- והאוברקלוק והכל עובד אך יש רק בעיה קטנה אבל ממש מציקה ברגע שאני מבצע RESTART לא ממשנה ממה ( ידני או אחרי התקנה של משהו) המחשב לרוב (1\100 שכן) לא עולה פשוט נשאר במסך שחור מדבר קצת אם עצמו ולא יודע מה הוא בדיוק עושה אבל אחרי זה יש כזו פרוצדורה של כיבוי לחקות 10 דקות ורק אז הוא שוב עולה רגיל בלי אוברקלוק האוברקלוק מתאפס ""||||| כל פעם אני צריך לעשות את זה אם אני עושה RESTART אם אני פשוט מכבה רגיל ואז מדליק כמובן אחרי 2-3 דקות זה עובד חלק. מה אפשר לעשות? למה זה קשור? האם יש לזה פתרון? !"תודה רבה! מראש לעוזרים !"

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Or ei,

יש לי אפשרות לבנות מארז עכשיו אני רוצה לדעת איך לבנות אותו ומאיזה חומר לבנות אותו (עץ,אלומניום?) איזה חומר יותר עדיף מבין שניהם ויש למישהו אולי מפרט של מארז יעני איך בונים כזה דבר???? ואני לא מתכנן לבנות אותו בצורה סטנדרטית אלא בצורה שונה (אולי כמו המחשבים הישנים ששוכבים) ? יש לכם רעיונות לתת לי ??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום קניתי את המארז הנ''ל קודם כל תגידו אם כיוונתי נכון המאוורר האחורי מוציא אוויר המאוורר העליון מוציא אוויר ושנים בצד מכניסים זה בסדר? 2) המאווררים שמכניסים אוויר רועשים מאוד, האם ניתן להחליפם לפחות מרעישים עם שיהיו גם עם אור כחול שניתן לכבות אותו? 3) האם כדאי להוסיף מאוורר מקדימה? או שזה לא רלוונטי כי זה על הארדדיסק 4) אני מעוניןן להוסיף פאן באס שיעזור לי עם כל ה:לכבות את האורות שבמארז כשאני לא רוצה אותם, ולהגביר ולהנמיך את מהירות המאוווררים. המלצות , חוות דעת והסברים יתקבלו בשמחה תודה מראש compman112

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. האם Thermalright AX7 נמכר בארץ והאם הוא מתאים ל Athlon Thunderbird? (לת)

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. השאלה בכותרת,זהו המארז שלי: מקווה שאפשר לראות,מה שמותקן אצלי כתוב במפרט שלי פירוט טמפרטורות(במצב מנוחה ללא OC):

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by noamborisov,

שלום לכולם ולילה טוב, עשיתי עכשיו ב5 דקות בערך אוברקלוק ראשון שלי, עשיתי אותו דיי דפוק כזה נראה לי... כל מה שעשיתי היה לנעול את ה PCI-E על 100 ואז פשוט העליתי FSB, היה לי 333x9 ושמתי 400x9... עכשיו יש לי E8400 על 3600Mhz, קירור של EVERCOOL שבערך כמו סטוק... טמפרטורות שלפני היו 38-39, עכשיו זה 45-48, במנוחה כמובן.. לא העליתי מתחים והדברים היחידים שעשיתי היו: -נעילת PCIE ב 100 -העלאת FSB ל 400 (בפעם אחת לא בצעדים) -שמתי את ה Voltage Manegmant או איך שלא קוראים לו על AUTO, היה על MANUAL אבל אחרי שלוחצים על האפשרות של לשנות FSB לבד זה רושם באדום עם סימן קריאה שצריך לשים על AUTO את זה.. -היה בביוס עוד משו שהבהב באדום עם סימן קריאה, שכחתי מה רשום אבל זה היה משהו עם בחי…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.