אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
סליחה על הבורות .. 1.האם מאורר יכול להישחק?נגיד אם לא משמנים?ואז מה?הוא זז לאט יותר או לא זז בכלל? 2.האם מאורר יכול להישרף ? ואם הוא נשרף הוא יכול לקחת איתו עוד רכיבים כמו כרטיס מסך שהוא נשרף?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי בסוף את הביג-טייפון, היום הוא הגיע והתקנתי אותו. רציתי לדעת, אם יש איזושהי תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוט על המהירות שהביג-טייפון מסתובב, כי עכשיו הוא מסתובב ממש ממש לאט [300rpm]. ניסיתי לשנות בSpeedFan, אבל לא ממש הצלחתי.
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
חברה לא מזמן עשיתי אוברקלוק לשני ג'גה הרץ והעלת מתח ב10% ואחרי כמה שעות אולי אחת אפילו המחשב נתקע והעלה מסכים כחולים והייתי חייב לעשות פורמט.מה לעזזל קרה ואיך אפשר להתחמק מזה?
-
- 6 תגובות
- 463 צפיות
-
-
קיצר ככה הכרטיס הוא 9800PRO עם קירור מקורי -שלא מתפקד כמו שצריך -יש ארטיפקטים וכו וכו ,ניסיתי כל מיני קומבינות עזר אבל אני רוצה משהו איכותי יותר . הקירור הוא: Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ATI 9600 (Pro, XT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 רשום שהוא מתאים רק ל 9600,ויש את זה : Arctic-Cooling ATI Silencer 3 REV2 שרשום שהוא מתאים ל 9800XT שהוא בעצם 9800 רק מומהר ומגיע בדרך כלל עם 256 MB זיכרון .....בעיקרון הוא אמור להתאים אבל אני לא בטוח כי הוא בנוי אחרת ... אז עם מישהו יודע עם הם יתאימו לי אז ענה להגיד ....עם לא אז נלך על ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_2305&products_id=15364 עריכה :מצאתי א…
-
- 7 תגובות
- 463 צפיות
-
-
עוזרים יקרים שלום, אני מתכנן לתת לכרטיס שלי קצת בוסט של ביצועים אבל כשאני משתמש בתוכנה ATI-Tool כדי למצוא מקס' של הCore ושל הMemory המחשב נתקע ונכנס למשהו דומה למצב המתנה שרק ריסט מחזיר לווינדוס (אתחול מחדש של המערכת). תוכלו להמליץ לי על תוכנות אחרות ו\או טוויקים בדרייברים כלשהם כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי גם את הCatalyst 5.2 וגם את הדרייברים האחרונים של אומגה. אני כבר נואש.. וחוץ מזה, לא מצאתי איפה רואים את הבקר טמפ' של הכרטיס -ואמור להיות לו. תודה רבה לעוזרים, עמית
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
הממ עד 200 שח אלא אם כן יש משהו ממש טוב מעל הכרטיס הוא של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא ABIT AI7 והמאורר שעל הצ'יפסט שלו לא עובד כבר הרבה זמן.. בקיץ היה מאולתר עליו מאורר 40 מ"מ שמצריך שימון כל שבועיים.. בחורף לא צריך אותו אז הוא מנותק. אני מחפש בשביל הלוח עכשיו קירור פאסיבי טוב, אני יודע שהזלמן הכחול מעולה אבל הוא בא עם "קליפסים" שאמורים לעבור בחורים בלוח ואצלי הקירור תפוס עם חתיכת ברזל כזאת למן 2 "קשטות" מתכת קטנות שיש על הלוח (יש 4 אבל זה משתמש רק ב2) ואין חורים בלוח לקירור לצ'יפסט. האם לזלמן יש גם קליפס ללוחות כמו שלי? ואם לא, הייתי רוצה המלצה על קירור פאסיבי טוב אחר.
-
- 6 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי זכרון MUSHKIN 256MB DDR333 CAS 2 ו אני תמיד בOC של 167MHZ. לאור ירידת המחירים אני רוצה ליקנות עוד 256MB אבל אני לא יודע איזה, לזכרון שלי יש לוחות קירור ו זה נירא שכל זכרון DDR333 שמוכרים היום הוא בלי לוחות אלה. אני ב OC רציני ואני רוצה ששני הסטיקים יעמדו בזה ושאני יעמוד במחיר אז בבקשה איזרו לי ליבחור זכרון טוב ליחסית לא יקר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שעזר לי בתארד הקודם שפתחתי... יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 GHz של presccot סוקט 478 לוח אם: Asus P4P800 טוב... דרך הביוס נכנסתי ל OC באחוזים. אוקיי העליתי ב- 5%... טוב שמרתי ויצאתי, זה הפעיל את המחשב מחדש, ועכשיו אחרי הקטע של הביוס הופיע לי מסך שחור ואז היה צפצוף אחד וגם היה כתוב משהו על master boot device או משהו כזה... טוב עשיתי ריסט, נכנסתי לביוס והגדרתי שהמחשב יפעל כמו קודם. זה הגיוני שזה לא יתן לי לעשות אובר קלוק של 5% אפילו? וגם היום עשיתי OC לכרטיס מסך שלי... אולי זה קשור איך שהוא? או שזה אולי קשור לזיכרון? יש לי זכרון מאעפן 512 DDR עם 200 MHz. זה בגלל זה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
עד איזה מהירות בדרך כלל אפשר להגיע בלי להוסיף מאוורר מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל אני לא מצליח לעשות אוברקלוק. טמפרטורות - אופטימליות - עם טוניק טאוור - 24 מעבד מנוחה ו 30-40 מאמץ. לוח -28. הזכרונות תקינים לפי MEMTEST. זכרונות Twinmos Twister 800MHZ 2GB. לוח 965PDS3 GIGABYTE - לוח שאמור להיות מעולה לאוברקלוק. בביוס אני מגדיר את המכפלה למעבד - 9. באס 334 שזה 3.0GHZ - שבכיף המעבד והחומרה אמורים להחזיק עם LIBERTY 400W. תוקע את הPCIE על 100. זכרונות לא נוגע בתזמונים. ניסיתי ככה - מחשב לא נותן POST. לא עולה - CLR CMOS. ניסיתי העלאת מתח למעבד 1.375-1.4 לא עובד בכל המתחים גם בינהם. חשבתי שזו בעיית זכרון אז העלתי לו 0.2V ו0.3V לא עוזר. אין POST. מה הבעיה!?!?!?!? אני משתגע.. אנשים עם E4300 משיגים ביצועים טובים יותר משלי... מה נסגר.?!?!? למה…
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
היום בבוקר פתחתי את המחשב בשביל לשמן את המאוררים (זאת פעם ראשונה שאני עושה את זה) אז כל הגוף קירור הזה (זצעות הקירור והמאורר לא יצאו לי לא הצלחתי לשחרר אותם היה שם משהו כמו 2 קליפסים פתחתי אותם וזה עדיין לא יצא מישהו יודע מה עושים?? ניסיתי לשמן את המאורר ככה ואחרי ששימנתי אותו וחיברתי הוא עשה עוד יותר רעש ועכשיו הוא שוב באותו מצב כאילו לא שימנתי...
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
קניתי 2 מאוררים של Arctic Fan אחד של 12CM ואחד של 8CM ושבאתי לחבר אותם ללוח ראיתי שיש לי רק כניסה אחת למאורר שהיא כבר תפוס תפוסה במאורר שכבר היה לי קודם. (הלוח Gigabyte GA945P-S3) את המאוררים שקניתי אפשר רק לחבר ללוח , מה אני עושה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום, הינה תמונה של התוכנה עם כל הנתונים, ברצוני לעשות אובר קלוק לפנטיום 4, 2.4. הגעתי לפני יומיים בערך ל 2.996 וקצת שם... אבל המחשב עובד... אך ברגע ששמתי תוכנה 3dMark03 (לא משנה כל כך גירסא) בכדי לבדוק ציון לפני ואחריי של מעבד... הוא נכבה לי תוך אולי 30 שניות מאז תחילת הבדיקה... אז ככה: 1) כן אני יודע שיש מתח שצריך להעלות, מכפלות וכו'... אבל השאלה היא האם צריך לעדכן ביוס? הביוס הוא משנת 2004 ואולי יש גירסא חדשה שלו? שתיתן לי עוד משהו? כי כרגע הלוח מעלה מתח רק באחוזים. http://img219.imageshack.us/img219/6250/beforeockz8.jpg הינה תמונה של הרכיבים. עצות מה לשפר? מה להוסיף? (קירור סטוק)
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
המפרט:מעבדי אינטל? :Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר:1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE :965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר: 950 זכרונות? DDR II 667:512MB TwinMOS X2 מחיר:2X300=600 דיסק קשיח:160GB 7200RPM 8MB SATA II מחיר:355 כרטיסי מסך? Powercolor:X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר:1290 צורבים? DVD Recorders:NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black מחיר:195 מארזים? :HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מחיר:240 ספקי כוח? Enermax:מחכה לליברטי 400W מחיר:490* מסכים? : ?L1770HQ 17'' LCD 4ms DVI? מחיר:1395 סה"כ:6695 (בהתחשב שהליברטי יעלה משהו כמו 490שקל) האם זה מתאים לOC? אם כן תגידו לי איך עושים את זה בכללי בבקשה(מה…
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מה הוא המוליך הטוב ביותר? נחושת? אלומיניום? תודה לכל העונים...
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אני ממש ממש אבל ממש מתקשה להחליט האם לקחת את הקיט 2*120 + 2*80 של TT או לא למישהו פה יש אותו? אני צריך דעות וביקורות (לא מצאתי)
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
המפרט שלי: Intel Pentum 4 2.6GHZ Northwood 800MHz HT Dual Core Nvida GeForce 5700VE 256MB Mag 16 CRT 996 Kingstone 256X4 DDR-SDRAM 200MHz [Each] MSI MS-6728 i865 800HT מארז גדול ומאוורר ..! Fans: 120m PowerBox 80m Side 120m Intel Pentum 40m Graphic card זה הכל בקשר למפרט. עכשיו אני רוצה לעשות אובר קלוק לא הכי רציני.. המחשב בטמפרטורות כאלו: מעבד: 50 בערך. מערכת: 40 - 43 בערך. אני רוצה אובר קלוק כמה אחוזים.. לא יודע בדיוק איך זה הולך.. אם אפשר בבקשה את התוכנה + כמה אחוזים שווה להעלות לו.. ותסבירו לי קצת על הנושא בבקשה. איך זה הולך.. בביטים.. מגה בייטים.. תודה רבה! אשמח לתשובה מהירה.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מאורר 92ממ' איכותי שישב על גוף קירור למעבד... על מה אתם הייתם ממליצים לי?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC. אך אם יש לכם לוח אחר להמליץ לי לOC טוב אז תרשמו לי בתגובה. 10q Prosscor: AMD 2100 Memory: 512x2 C.video: Hercules 9700 Non-Pro
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אז ככה הגעתי עם ה Newcastle 754 שלי מ 2000 ל 2370. אבל יותר מזה המחשב פשוט לא מעוהל ווינדוס. המתח הוא 1.72-1.75- בביוס הוא על 1.7 אז בטח החיישן טיפה מזייף והזכרונות ללא אוברקלוק, הם אפילו בדואנקלוק קל, 192mhz בגלל שהלוח שלי לא מאפשר לעשות שלא יהיה אוברקלוק לזכרונות אז אני חייב להוריד אותם ל 166, ואז להתחיל תאוברקלוק(הזכרונות שלי גרועים לאוברקלוק). הורדתי את המכפלה ל X3 HTT ועדכנתי ביוס, אבל עדיין לא מצליח לעבור את המהירות הזאת. טמפרטורה בסטוק, 33 מעלות, במאמץ מקסימלי- 42. אז איך אני יכול להגיע יותר רחוק? :\ תודה אגב הלוח זה epox 8kda3j
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מאווררים למארז: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1818 או זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 למארז NZXT APOLLO אני רוצה לשים אחד מקדימה ולהחליף את האחורים כי הוא מאד חלש. יש להם ביצועים טובים מאד, מה כדאי? עוד משהו: אם אני לוקח את שניהם בגירסאות הכי חזקות שלהם וקונה בקרת שליטה אני אוכל להוריד את המהירות בלי בעיה נכון? אם כן, תמליצו לי על מערכת בקרה שתכנס טוב למארז שלי עד 200 שקל רצוי מהחנות פנדה כי אני מב"ש (אפשר גם מנועה כי אני קונה מהם את המאווררים). שמתי עין על זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1881 הוא לא יפריע לדלת של המארז להסגר? תודה ענקיתת
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב הארדיסק עם מידע רגיש עליו, ואני רוצה שהוא יהיה מבודד וקריר כל הזמן. חשבתי לקנות את ה- vortex (הראשון, עם הצג טמפ', לא השני עם הכפתור לכיוון עצמת המאורר) כי נראה טוב בהרבה תחומים. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-