עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by t d,

שלום, אני מצטער על בורותי בהודעה הבאה... בכל מקרה: לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי, כשדיפדפתי בפורומים שונים לגבי קירור ו-oc ראיתי שכל הזמן מדברים על הטמפ' שהמעבד מגיע אליה.. רציתי לדעת איך אני בודק את הטמפ' אצלי בכדי שאוכל לשאול אותכם אם היא נורמאלית... בתודה מראש, רועי...

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  2. אני צריך איזה קרור נחמד לצ'יפסט 945P-S3 הוא דיי חם כמו כל הצ'יפסטים האלה...אז אני רוצה לקרר אותו לשם OC מכובד. כי בקיץ ה-OC שעשיתי למעבד לא מחזיק מעמד. שמעתי על ה - Thermaltake Extreme Spirit II שהוא פשוט מצוין! אולי כדאי לקחת Thermaltake Extreme Spirit הרגיל? בKSP הציעו לי קרור של ZALMAN http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3892 ב25 שקל. הוא טוב? תודה, אני פתוח להצעות מכם.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  3. Started by tembo,

שלום, יש לחברים שלי בעיה עם המאורר שעל המעבד (פנטיום 4), הבעיה היא שזה מותג COMPAQ ודי בלתי אפשרי להשיג מאורר במחיר אנושי ובזמן סביר. התוצאות של חוסר התיפקוד של המעבד הם כשהוא מפסיק לעבוד (כל כמה דקות) הטמפרטורה עולה והמחשב מכבה את עצמו. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, האם ההשפעה של המאורר היא כל כך קיצונית או שהוא גם ה HEATSINK פגום? האם שווה לנסות להוציא למרוח משחה חדשה האם יש סיכוי להחליף בסתם מאורר אחר?

• 7 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by frogman,

שלום רציתי לדעת באפשרויות לOC בAMD מזה האפשרויות האלה: HT Speed |HT Width תודה מראש

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  5. Started by stolen,

יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3000 VENICE עד כמה אני יכול להמהיר ומומלץ. ואיך להמהיר. תודה לכל מי שמגיב

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  6. לוח אם : North Bridge Intel Lakeport-G i945G South Bridge Intel 82801GB ICH7 מעבד : Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Dell OptiPlex GX620 האם אפשר לעשות OC ואם כן בבקשה תביאו לינק לתוכנה מסויימת למה אני ממש חייב ! תודה מראש !

7. Started by ye_3333,

ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  8. הבקשה בכותרת

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  9. Started by Kodi,

קיבלתי דיסק סקאזי כאן תמצאו פרטים עליו: http://www.seagate.com/support/disc/specs/scsi/st318203lw.html זה כרטיס יקר ערך ככה הבנתי וחשבתי שכדי לי לשמור עליו בהתאם. אז אני רוצה לקנות לו "מגירת קירור" ורציתי שתמליצו לי על משהו שיתאים לי ויש לו ביצועים טובים! אין לי בעיה עם רעש (אם זה עושה רעש) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by Alroit,

שלום לכולם: לאחרונה קניתי זיכרונות של Kingston HyperX PC2-6400 800MHz בכדי להגיע ך-OC יותר גבוהה וביצועי זיכרון של CL4 הבעיה היא שהם מזדהים כ- PC2-5300 667MHZ ואחרי קריאה מרובה הבנתי שיש להגביר מתח ל- 2.0V ואז הם אמורים לעבוד ב- 800 האם זה נכון? גם היום מקסימום תדר שאני יכול להגיע זה 760MHZ - 5-5-5-15 כאשר המעבד על 3.4G השאלה שלי או כמה שאלות - למה מראש הזיכרונות לא מזדהים כ- 800MHZ - כי לוח האם תומך ב- 800 למה אני לא יכול להגיע או לעבור את תחום ה- 400MHZ ב-OC מכפלה 9 - מתח מעבד - 1.4V מתח זיכרון - 2.0V תדר מעבד: 380 תדר זיכרון: 760 לום אם:Gigabyte GA-965P-DS4 rev. 2.0 מעבד: E6600 2.4G קירור Thermaltake 120mm אשמח לעזרה והסברים - כי לדעתי ניתו להוציא יותר ממה שקיים היו…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. אני מתכוון להפציץ בשאלות ולשפוך המון אינפורמציה בפעם אחת, סלחו לי, אז ככה: 1:התקנתי 2 מאווררים 80מ"מ בנוסף לאחד שהוציא אוויר במארז, כעת אחד מכניס, אחד מוציא , ואחד פשוט הנחתי על הכרטיס מסך(תודה למי שהקים את הת'ארד לגבי התקנת מאוורר לכיוון הכרטיס מסך, קירור פסיבי BLOWS ) תוצאות: 1: מעבד: מטמפרטורה של 32 עד 40(מנוחה ומאמץ בהתאמה) הגעתי ל-29 עד 37. 2: כ.מסך- ממנוחה של 65 עד ל 100(פעם אחת!) בדר"כ בסביבות 85-90. 52 במנוחה ועד 65 במאמץ!!!!!! אני ממש גאה בעצמי (בניגוד לגאה נקודה (לא שיש בזה משהו רע...) ) בכל מקרה אני מאוד מרוצה אבל עדיין יש מקום לשיפור: 1:איך אני מרים את הכ.מסך עוד יותר גבוה? הצלחתי רק להעלות עוד יותר ל 540 על 1110 שיפור של 20 MHZ לליבה ו 40 לזכרונות מ…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

CNPS7000B-Cu של זלמן או וולקנו 12 אקסטרים? איזה יותר טוב בביצועים ובשקט אין המ להשוות חחח זלמן שקט הרבה הרבה הרבה יותר...

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. ועוד שאלה הביג טייפון קטן יותר מהטוניק 120 כי זאת בעצם השאלה אני רציתי קירור טוניק אבל הבנתי שהוא לא נכנס במארז- RAIDMAX SAGITTA אז בגלל זה אני יקח את ה-BT

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. האם ניתן לבצע אוברקלוק למעבד Core2Duo E6300 עם לוח אינטל DQ965GF זיכרונות של קינגסטון 667MHZ????

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  15. אני יודע שאחד מתחתי פתח תרד אבל זה לא עוזר לי אז ככה יש לי לוח של asus p4s800d ואני לא יכול לעלות מתח למעבד ניסיתי לעדכן ביוס וכשבאתי להתקין את התוכנה היא רשמה שהיא לא זיהתה לוח של asus עזרה בבקשה חברים תודה רבה לכל העוזרים :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by NETANELKOREN,

שלום. חבריי הטיפש שלומי קנה את הSunbeamTransformer לפני כחודשיים וחצי ופתאום יש רעשים והוא גילה שהמאוררים מכוונים להוצאת אוויר אז מה הוא צריך לעשות כדי שהמאוררים יסתדרו ושלא יהיה רעשים ושמאוררים יכוונו להוצאת אוויר

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  17. ת'אמת שחיפשתי בפורום ועוד במקומות ולא מצאתי משום מה :s05: רציתי לדעת אם איזו טמפ' הכרטיס מסך אמור לפעול במנוחה ואיזה במאמץ. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by tombraider,

שלום אפשר חוות דעת על הספק הזה של COOLMASTER http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=4196 האם הוא יעבוד טוב ב CF עם 4870 מעבד Q9550 4 ג'יגה זיכרון לוח ג'יגה בייט DS5 X48 האם הוא בכללי מוצר טוב ואיך הוא מול הספק כח Thermaltake Toughpower 650 qfan תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  19. ה DC 2.8 של אינטל 850 טוב לאוברקלוקינג ? איזה קירור מומלץ לו ? ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro מספיק ? ואם הלוחות אם של גיגהבייט מספיק טובים לאוברקלוקינג GIGABYTE GA-8I945P-G ?

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  20. לפי חיפוש בפורום שמתי לב שכמה בפורום הגיעו ל-4.0 GHZ על קירור אוויר... השאלה לאן אני אגיע.... המעבד הוא P4 630... אני אתחיל את ה-OC כשאני כנראה יוסיף BT למעבד.... הרעיון הזה הגיע כאשר ראיתי שכתוב על הקופסה של הלוח אם שהוא EXTREME EDITION, האם זה אומר שהלוח טוב ל-OC? מישהו יכול להגיד לי האם לפי המפרט אני יכול להגיע לתוצאות טובות? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם אפשר כמה מדריכים כאלה להתחלה אני אשמח....

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by galh_5,

קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך GIGABYTE 7600GT SLIENT PIPE 2 האם הקירור הזה הוא גרוע/די טוב/טוב/טוב מאוד? במנוחה יש לי איתו בערך 52,53 מעלות ובזמן משחק כבד כמו call of duty 2 יש לי איתו 58 מעלות מה דעתכם עליו?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by stojakovic,

יש קירור למעבד zalman 8700 ולוח אם גיגבייט p35-ds3l עכשיו העניין הוא שלפי הנתונים של הזלמן, המאוורר שלו מסתובב בין 1150 ל 2300 RPM במתחים של +- 5-12 וולט... החיבור של המאוורר הוא של 3 פינים, לעומת זאת בלוח אם יש הכנה של 4 פינים... יש אפשרות אבל לחבר את המאוור ואז יש פין אחד חשוף בלוח אם, שלא בשימוש... העניין הוא שכשאני מחבר את המאוורר דרך ה fan mate (משהו שבה עם הקירור שאני יכול לשלוט בRPM ממינימום למקסימום) ערכי הRPM של המאוורר נעים בין 820 ל 920 סיבובים לדקה... ( לא מתקרב לבין 1150 ל 2300).. כשאני לא מחבר דרך הfan mate (ולפי זלמן, במצב הזה המאוורר אמור לעבוד במקסימום מהירות), אני מקבל 1100 RPM , (גם כן לא מתקרב ל2300).. השאלה שלי היא האם זה בגלל הפין שיש בלוח אם ולא מח…

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  23. שלום..... המעבד שלי מופיע בחתימה... רק כשאני עושה OC אין לי מושג לאיזה מעבד הוא שווה... הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שמחשבת לי את הדרוג של המעבד... ואם כן , אז אפשר לינק? (ולא אל תגידו לי CPUZ כי היא לא מביאה לי דרוג..)

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by ras81,

רובכם בטח מכירים אבל לאלה שלא, כתבה מעניינת (וישנה) שנתקלתי בה ועשויה לחסוך שאלות http://www.overclockers.com/articles1088/index.asp

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  25. Started by ccc,

יש לי סינק של וולקנו 7 פלוס, יש לכם אולי רעיונות איך אפשר לשים אותו על הכרטיס מסך? אולי משיהו ניסה? חצי קילו לא ישבור אותו? צריך לחתוך?\ לשים עם אזיקונים או ברגים כאלה פלסטיק עם 2 ראשים שנלחצים וזה יוצא..?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים