אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לפי האתר של זלמן ה-7000 לא מתאים ללוח הנ"ל 1. האם יש דרך כלשהיא להתקין אותו בכל זאת ? 2. אם לא, איזה קירור אחר ניתן לשים בעל ביצועים דומים הן מבחינת שקט והן מבחינת קירור ?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש 3GHZ של INTEL PRESSCOT הידועים כמתחממים מהר אשמח אם תפרטו גם (אם תוכלו) על עוד דברים איתם אוכל לקרר את המעבד- כי אפשר לומר שאני חדש בתחום תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן עשיתי OC למעבד שלי. 2500MHZ@3042MHZ מתח למעבד דרך הביוס : 1.4250 \ מתח ללוח אם : 0.50 (תוספת, אני חושב) \ מתח לזכרונות : 1.8 דרך CPU-Z בדקתי את המתח, ונכתב כי הוא 1.500, וגם בתוכנה OCCT אותו דבר. השאלה היא כזאת : למה ? והאם צריך לדאוג ? ידוע לי ש1.45 למעבד AMD זה במילא דיי הרבה. מדוע המתח לא כמו בביוס ? טמפרטורה מעולה, 43-46 מעלות במאמץ של ORTHOS ד"א, שיניתי את המכפלה לX12, ותדר הבאס הוא בערך 254.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
היי היום ביום חם הוא עומד על 65 מעלות בסטוק במצב מנוחה.. ללא OC. אני רוצה להחליף לו את הקירור.. וחשבתי על Accelro X1 או Zalman VF700-Cu או מוצר דומה שלהם.. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 484 צפיות
-
-
המפרט הוא: E6600 965P-DS3 8800GTS 320MB 2GB 800MHZ CL-4 (CORSAIR) הקירור הוא של המארז 570 aurora תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
סליחה על הבורות .. 1.האם מאורר יכול להישחק?נגיד אם לא משמנים?ואז מה?הוא זז לאט יותר או לא זז בכלל? 2.האם מאורר יכול להישרף ? ואם הוא נשרף הוא יכול לקחת איתו עוד רכיבים כמו כרטיס מסך שהוא נשרף?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
1:האם אפשר לעלות מתחים למעבד בלוח שלא תומך בכך דרך הBIOS?(באמצעות תוכנה כלשהיא...) 2:במידה והלוח לא תומך בFSB מסויים איזה מתחים צריך להעלות של הגשר הצפוני או הדרומי? 3:האם העלאת תדר PCIE משפיעה על OC לכרטיס מסך? 4:האם אפשר לשנות מתחים לכרטיס מסך באמצעות תוכנה כלשהיא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה באוברקלוק מעל520MHZ עם הזכרונות (g.skill( הגעתי עם המעבד ל2340 mhz עם מכפלה של 9 עם תזמונים של 2.5-3-3-5 V.2.9 עכשיו ניסיתי גם תזמונים כמו 2.5-3-3-7 ב-550 MHZ במתח V2.9 וגם 2.5-4-3-8 מעבד 2476 MHZ עברתי את הטסטים #5,#8 בMEMTEST במשך שעות ללא שגיאה אבל ב-WIN לא הצלחתי לעבור אף טסט של prime ניסיתי לעלות מתחים למעבד הגעתי עד 1.5 ללא הצלחה כרגע אני על המתח הרגיל ראוי לציין שהטמפ' טובות 32 במנוחה 39 במאמץ אולי לעלות עוד קצת מתח למעבד? יש למישהו הצעות או למה אני לא מצליח יותר מזה? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הממ עד 200 שח אלא אם כן יש משהו ממש טוב מעל הכרטיס הוא של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש את הv1 של tt יש את הטוניק(חשבתי על להחליף לו מאוורר) וראיתי סוניק עם 2 מאווררים...כדאי? מה האפשרות הכי טובה ב300 שקל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin מישהו כבר קנה את המערכת?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את המפרט שלי ולהגיד לי אם הוא בסדר ל-OC לא רציני רק להמהיר את המעבד טיפה..! תגידו לי אם הבנתי נכון איך עושים! אז ככה: אני ניכנס לביוס שם אני ניכנס למשהו שמתחיל במילה CPU שם יש לי כזה 100/100GHz אם אני לא טועה! ואני יכול לעלות את זה ל- 100/133 ול- 133/133 השמאלי יותר הוא ה- Ram ניראה לי..! אבל אני צריך תוכנה שבודקת את הטמפרטורות של המחשב כדי לדעת אם אני יעלה את זה ל- 100/133 הוא לא יתחמם יותר מידי.. ויעשה שגיאות ויקרוס! ואני לא יודע איך לעשות את זה אני מפחד להרוס ..!
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
התקנתי שלושה מאווררים במארז. אחד 80מ"מ מקדימה [מוציא אוויר] שמחליף מאוורר ג'נרי שבא עם המארז, אחד 80מ"מ מאחורה [מכניס אוויר] ואחד 120מ"מ בצד [מוציא אוויר]. אני מבין שהסידור הזה לא מוצלח ואני שוקל לסובב את כל המאווררים במארז (כך שאני מקבל מאוורר 80מ"מ מקדימה למטה שמכניס, 80 מ"מ מאחורה למעלה שמוציא [כי אוויר חם עולה למעלה] ו120מ"מ בצד שמכניס). החשש שלי הוא שהמאוורר מקדימה חסום ע"י הפאנל הזה של המארז (אתם יודעים על מה אני מדבר.. ככה שאני לא יכול לראות אותו כשהמארז סגור) ולכן אני לא בטוח אם תהיה לו גישה לאוויר כדי להכניס אותו.. אני צודק? (מצד שני, כרגע הוא מוציא את האוויר הקר ולא את החם [כי הוא נמצא למטה] ולכן הוא לא מועיל לי). ועוד שאלה קטנה. כי מתכוון בימים הקרובים להתקשר ל…
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך בעיקר את השאר התוכנה -everest מראה לי.... ועוד שאלה כמה מאווררים צריך בשביל מחשב פנטיום 4 (נורטווד) 1.6 לוח אינטל m850D 512 זיכרון radeon 9800 2 hard drive מארז ג'נרי... בינתיים יש לי רק מאוורר אחד ש"מכניס" אויר למארז (פתחתי את המארז ושמתי עליו מאוור גדול שבחדר...בינתיים) המאוורר שיש לי הוא ג'נרי -זה משנה ? כמה מאווררים אני צריך בערך עוד? ואם אפשר איזה -שלא יהיו יקרים כל כך... כרגע החום אצלי נע סביב ה 40 מעלות פחות או יותר.... מה אתם מציעים ?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום. פשוט מאוד - כמו בכותרת - אני מחפש קירור לדיסק הקשיח. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר. אני פתוח להצעות. בנתיים חשבתי על ה- Vantec Vortex - נראה ביצועיסט (הרעש לא חשוב לי), נראה טוב ומתאים למארז שחור, ובא על חשבון 5.25" שזה נראה לי נוח. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ACER Aspire 3620 עם מעבד פנטיום M בתדר 1.8MHZ (למרות שאמור היה להיות 1.6). בתקופה האחרונה המחשב עושה בעיות מוזרות. לפמים המסך נכבה, לפעמים הוא נצבע כולו בצבע אחיד ולפעמים המחשב כולו נתקע. בכל אופן צריך להפעיל אותו מחדש כדי שיעבוד. לדעתי הבעיה היא בגלל שמשהו מתחמם שם וחשבתי לנסות ולשנות את תדר העבודה של המעבד ל1.6. דרך הביוס אין לי בכלל אפשרות כזו... האם יש דרך אחרת? תודה *** עריכה: בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא 76 מעלות (לפחות לפי מה שרשום בEVEREST) לדעתי זה יותר מדי גבוה, מה שמחזק את התאוריה שלי לגבי סיבת בעיה. האם זו באמת טמפ' גבוהה למעבדים אלו?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הגעתי למסנקה שההארד דיסק שלי יותר רועש מ-לא ידוע מה.. אז החלטתי לחפש מגירות קירור טובה, שיותר ת"אטום" את הרעש, מאשר תקרר.., אבל כמובן שלא איכפת לי שההרד דיסק יתקרר באותו זמן, אין מה להפסיד.. ;D רק שתגרום להארד דיסק שלי לא להפיץ הרבה רעש, זה נוראי :-X כמובן לא ממש יקר, אני לא ידוע כמה עולה מגירה כזאתי בממוטצע, אבל אני מוכן להשקיע עד 400 שקל, כמובן תמיד כדאי פחות, ורצוי מאתר ישראלי, אם יש יותר זול באתר כמו http://www.jab-tech.com אז אני אזמין משם.., ובאותו זמן אני גם אשאל איזה סינק למעבד פנטיום 4 2.6 בשביל אובר קלוק כדאי slk900 slk947u sp94 כולם של חברת - Thermalright אז מה כדאי? 8) ועוד משהו שחכתי לשאול.. האם באתר הזה http://www.jab-tech.com יש דבק טר…
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
במחשב שלי היה בתיקון שבוע ולפני שלקחתי אותו לשם הייתי בסרט שהמעבד שלי על 23 מעלות עכשיו הבנתי שהאוורסט זייף כי הוא היה ישן יחסית לחלקים. עכשיו הורדתי את הגירסא החדשה וזה נראה לי יותר הגיוני אציתי לדעת אם זה טוב לא ל-OC אלא למשחקים רגילים ועבודה בתוכנות(אולי OC עתידי) אז ככה: לוח-40 מעלות מעבד-38 מעלות זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 לוח אם Gigabyte 945P-S3 3G ram זיכרונות של OCZ עם מהירות 800MHZ למרות שהלוח תומך רק ב 667 קירור סטוק של המעבד.. נכנסתי לביוס קראתי מדריכים עשיתי חלק ממה שאמרו ניסתי לעשות אוברקלוק ולא מצליח לי כלום חחח.. אני ממש חדש והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי... אם מישו ילמד אותי קצת ויעזור לי אני יבין קצת יותר.. תודה לכולם...
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר מעוניין במחשב ל OC אך מעוניין להוריד עלויות. ה CPU המיועד הוא Q6600 G0 וה OC אמור להיות מתון בלבד (כ- 3G ) והשאלות הם: האם ל OC כזה יש סיבה ממשית לקנות לוח יקר או שאפשר להסתפק בלוחות כגון IP35-E , DS3L, P5K וכדומה? האם ל AC Freezer יספיק ל OC מתון או שגם ב OC כזה רצוי להשקיע בקירור? האם ניתן להסתפק בזכרונות Value 800Mhz CL5 ? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מאוורר של Thermaltake. אני רק מתלבט איזה דגם לקחת. אני רוצה שיהיה חזק ושקט. אין לי בעיה של תקציב. אני רואה בכל דגם דברים שונים. לדוגמא מהירות המאוורר, חיבור שלו, וולטים שלו. יש גם מאווררים שמשנים את המהירות שלהם בהתאם לחום המחשב. אז איך אני בוחר מכל זה את המאוורר הכי טוב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
המפרט:מעבדי אינטל? :Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר:1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE :965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר: 950 זכרונות? DDR II 667:512MB TwinMOS X2 מחיר:2X300=600 דיסק קשיח:160GB 7200RPM 8MB SATA II מחיר:355 כרטיסי מסך? Powercolor:X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר:1290 צורבים? DVD Recorders:NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black מחיר:195 מארזים? :HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מחיר:240 ספקי כוח? Enermax:מחכה לליברטי 400W מחיר:490* מסכים? : ?L1770HQ 17'' LCD 4ms DVI? מחיר:1395 סה"כ:6695 (בהתחשב שהליברטי יעלה משהו כמו 490שקל) האם זה מתאים לOC? אם כן תגידו לי איך עושים את זה בכללי בבקשה(מה…
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-