עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by omermiz,

יש לי מעבד E6300 לוח אם Gigabyte 945P-S3 3G ram זיכרונות של OCZ עם מהירות 800MHZ למרות שהלוח תומך רק ב 667 קירור סטוק של המעבד.. נכנסתי לביוס קראתי מדריכים עשיתי חלק ממה שאמרו ניסתי לעשות אוברקלוק ולא מצליח לי כלום חחח.. אני ממש חדש והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי... אם מישו ילמד אותי קצת ויעזור לי אני יבין קצת יותר.. תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  2. יש לי מעבד P4 Northwood 2.4A, והלוח אם הוא MV43V(N) של Shuttle. כשאני נכנס לביוס יש אפשרות לשנות Frequency אבל זה נעול, השאלות שלי הן: 1. איך אפשר לפתוח את זה? 2. דרך ה-Frequency משנים גם את ה-MHz של המעבד? אגב, ראיתי שכבר מישהו הגיע עם מעבד בדיוק כמו שלי ל-3Ghz- http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=94 תודה.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  3. הנושא מדבר בעד עצמו....

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  4. Started by bariko123,

המפרט:מעבדי אינטל? :Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר:1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE :965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר: 950 זכרונות? DDR II 667:512MB TwinMOS X2 מחיר:2X300=600 דיסק קשיח:160GB 7200RPM 8MB SATA II מחיר:355 כרטיסי מסך? Powercolor:X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר:1290 צורבים? DVD Recorders:NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black מחיר:195 מארזים? :HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מחיר:240 ספקי כוח? Enermax:מחכה לליברטי 400W מחיר:490* מסכים? : ?L1770HQ 17'' LCD 4ms DVI? מחיר:1395 סה"כ:6695 (בהתחשב שהליברטי יעלה משהו כמו 490שקל) האם זה מתאים לOC? אם כן תגידו לי איך עושים את זה בכללי בבקשה(מה…

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  5. יש לי מארז UBER CHAKRA והתקנתי את הBT בתוך.. הטמפ' עם הקירור סטוק של אינטל היו בסביבות 45-46 במנוחה ו54 במאמץ... עם הBT יש לי רק 42 במנוחה ו52 במאמץ... מדוע זה ככה? זה לא אמור להוריד הרבה יותר? האם הקירור צריך טיפה לזוז כאשר הוא מורכב?.. כאילו הוא נמרח כזה.. כי שאני נוגע בו הוא טיפה נמרח כזה על הSOCKET של המעבד. אני צריך עזרה כי התייאשתי כבר ולא יודע מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by Tranquility,

נניח ויש לי לוח אשר פותח את המכפלה של המעבד הנ"ל (XP200) ואני רוצה להוריד לו את המכפלה אך עם זאת להעלות לו את ה BUS ל 200 הסטפינג של המעבד הוא AGOIA אפשרי במציאות שחיה כזאת תעבוד כמו שצריך ?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  7. Started by a-gold,

כשאני מחבר מאוורר צריך להגדיר אותו בביוס או שפשוט מחברים וזהו ???

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  8. Started by Idanp,

איך בידיוק עושים צריך להעלות רק את ה FSB או עוד משהו שם?? הנה תמונה http://img13.exs.cx/img13/3781/gfg4ob.png מדובר על ה AMD Athlon 64 3000 939

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. Started by kinggil,

מה הטמפרטורה של המעבד הזה בדרך כלל? תודה

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by stas12,

בדקתי ב AIDA32 ואחרי בדיקה זה נראה כך: לוח 26-28 מעלות צלסיוס. מעבד במנוחה 32-37 מעלות צלסיוס. מעבד מאמץ 41-42 מעלות צלסיוס. יש לומר שאני משתמש בוולקנו 9 ובמשחה על בסיס סיליקון שמגיעה יחד עם הוולקנו. האם הטמפ' טובה???

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by aaabb,

יש לי מארז סימבדה עם שתי מאוררים האחר מקדימה מכניס אויר השני מאחורה למעלה מוציא אויר. שאלות: 1)אין חורים במארז מקדימה,יש חלל ריק בין המארז לבין המקום של המאורר עם חורים כך שאויר יכול להיכנס מתוך המארז? יש משהו לעשות בנידון? 2) המאוררים עושים די הרבה רעש יש אפשרות "לטפל" בהם כדי להפחית את הרעש? בתודה מראש, AaaBb

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום לכם פירסתי בו לפני איזה שבועיים ת'ראד על הטמפרטורות במחשב שלי. ועכשיו גילית שהם גבוהות מהרגיל. האם הטמפרטורות האלה מסוכנות למחשב? ואם אפשר שתתנו לי תוכנה להגביר את המהירות של המעבד! אני יודע שיש את ספיד פאן אבל היא לא עובדת לי על הוויסטה. אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אחרת זה יהיה מעולה! הטמפרטורות מופיעות בתמונה תודה רבה לכם אריאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  13. קניתי מאוורר למעבד ויש לו רצועת LED מסביב למאוורר. רציתי לדעת איך אפשר לנתק את הרצועה והאם זה לא יפגע במאוורר.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by JSK,

שלום, רציתי לדעת אם הלוח Gigabyte GA-945P-S3 יסםיק לOC ממש חלש של הכ. מסך. אני יודע שבשביל לעשות אובר למעבד צאיך לוח יותר טוב עם צ'יפסט גבוהה יותר, השאלה היא האם גם בכדי לעשות אובר לברטיס צריך כזה לוח, או שזהלוח שאני מתכנן יספיק. תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by ThaOG,

אני לא סגור על איזה קירור ללכת. על ה BT VX - כשיצא לחנויות. Zalman Fatal1ty FS-C77 Zalman CNPS9500 Scythe Shogun אילו הקירורים שאני ראיתי. אם יש אחרים יותר טובים אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  16. שלום, הרצתי עכשיו PRIME 95 כאשר הZALMAN 7000B-CU של הBARTON 2500@3200 שלי עובד על מהירות הכי גבוהה, אבל כל שאר המאווררים של המארז (4) כבויים כי ככה הוא בלילה.... וקיבלתי ERROR אחרי כמה דקות... אחרך כך הרצתי כשאאר כל המאווררים פועלים והמעלות נמוכות בהרבה ושוב אחרי כמה דקות אותו ERROR... הבעיה בחומרה לפי מה שכתוב שם..... מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה? תודה רבה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  17. היי, זה המעבד שבתמונה . והטמפרטורה נעה בין 40-42 מעלות, האם זה תקין ? ומה המקסימום ? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by ^Z^,

ואם לא, מה המחיר הסביר מחו"ל? מדובר כמובן על POT לCPU.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  19. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום ,יש לי מחשב עם מעבד 2000 ישן יחסית, אבל טוב. יש לי מאוור של חברה בשם EVERCOOL והוא עושה טונה של רעש ובדקתי הוא נמצא במהירות 4350 RPM. המעבד בחום של 56 מעלות!!!. רציתי לדעת עם זה קשור למהירות שבה המאוור עובד ,או בגלל ספק או משהו כזה, דרך אגב זה נתוני הספק CODE GEN 400 WATT . ??? תודה. זה המאוור הזה.[url=]http://www.evercool.com.tw/index_eng.htm

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  20. הבקשה בכותרת

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  21. Started by RT2,

שלום, האם זה משנה לאיזה מולקס אני מחבר מאוורר של מארז? כלומר האם חובה לחבר אותו ישירות למולקס שיוצר מהספק כוח או שאפשר לחברו למולקס שיוצא ממאוורר אחר במארז.. אני שואל כי אחד המאווררים החדשים ששמתי אמור להסתובב ב4800 סל"ד, והוא מסתובב רק ב2600 סל"ד לפי תוכנת הניתור והביאוס..(הוא מחובר למולקס של מאוורר אחר במארז). שוקראן.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  22. צריך מערכת קירור מים שמורידה בצורה טובה את הטמפרטורות ונשארת שקטה עד כמה שאפשר בסביבות ה 500 600 שקל אם אפשר לינק אני יודה לכם ואם אתם צריכים עוד פרטים אני ירשום

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by סער_שי,

הצ'יפסט חם. חם אש. המעבד קר. קצת יותר מטמפ' החדר. הוא כנראה מסוגל לרוץ קדימה הרבה יותר אבל הלוח מעכב אותו. הבעיה: לא רוצה לפרק את הלוח מהמארז כדי להתקין, וכל הקירורים לצ'יפסט דורשים זאת. הצעה: להרכיב על ההיטסינק הקיים מאוורר 40מ"מ. הבעיה: אין שום מקום להבריג אותו. פתח לתקווה: הוא מחובר בברגי פלסטיק מאוד בולטים שעליהם אפשר אולי ללפף איזה כבל אלומיניום או משהו בסגנון כדי לקשור את המאוורר. מעשי? בכמה מעלות (פלוס מינוס, מניסיון) יכול מאוורר כזה להוריד? הצעות אחרות? תודה!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by shlomi8,

שלום לכולם....אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד ולעשות לו אוברקלוק... עכשיו השאלה שלי היא אם אני אכן יעשה לו זה ישפר לי את הביצועים של המחשב? החלקים של המחשב שלי מספיק טובים לאוברקוק? או שאולי כדי פשוט לחכות איזה שנה ככה ולקנות מחשב חדש פשוט(כי המחשב שלי בן שנה...לא נעים לבקש מההורים עוד אחד כל כך מהר חח)

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by ilay22,

יש לי כמה שאלות בסיסיות אחרי שקראתי את המאמר על OC למעבד: כשאני מעלה את התדר, המתח עולה גם או שצריך להעלות אותו בנפרד? איך אני יודע כמה מתח נוסף הספק שלי יכול לתת למעבד לפני שזה יהיה בעייתי? באיזה מרווחים מומלץ להעלות את התדר בין בדיקות היציבות? והבדיקת יציבות של S&M צריך להריץ את כל החצי שעה? איך אני מגדיר את מחלק הזכרון כ 1:1, יש לי שתי אופציות שאני מניח שזה אחת מהן HT frequncy ratio (1-5) K8 CPU clock ratuo (5-10) בסוגריים זה האפשרויות, וכרגע שניהם על AUTO

• 1 תגובה
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים