אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לוח אם : North Bridge Intel Lakeport-G i945G South Bridge Intel 82801GB ICH7 מעבד : Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Dell OptiPlex GX620 האם אפשר לעשות OC ואם כן בבקשה תביאו לינק לתוכנה מסויימת למה אני ממש חייב ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה הינה מפרט קצרצר p4c800e-deloxe 2x512 gail p4 3.2 1 m perscot ספק tt 480w buterflay וקירור מיים טוב.. וכו וכו וכו (תיראו חתימה) בקיצור עם אני נותן יותר מ-1.6 הספק פשוט אחרי שאני עושה שמירה מתחיל להוציא רעשים חזיקם כאילו אני מוציא לו את המיץ חח וזהו אני לא מצליח להגיע ליותר מ-1.6 כי חוץ מהספק גם המסך לו נידלק וכו וכו העם הבעיה בספק שליי?? אהה ואני אל מצליח לעבור את ה4 גיגה הרץ ב oc כי אני מצליח להגיע ל-4.3 וכו וכו אבל המערכת הפעלה לא עולה ולפי הבנתי צריך פשוט יותר מתח אבל אני לא מצליח לתת יותר לעומת אנשים אחרים שאני רואה שהגיע ל1.8 וכו כוו תעזרוו תודה..
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
שלום. יש ברשותי מארז Antec TX1088 AMG 480W Metallic Grey SOHO Case וברצוני לשדרג את המחשב לרכיבים חדשים. בין רשימת הקניות שלי נמצא גם: כרטיס מסך: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe קירור לצ'יפסט: ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler השאלה שלי היא, האם יש מספיק מקום להכיל במארז הנ"ל גם את הכרטיס מסך, (כפי שהבנתי, הוא עצום בגודלו) וגם את הקירור לצ'יפסט. ואיזה לוח אם הכי טוב מהבחינה הזאת? אני מעדיף לוח של ASUS... שאלה נוספת, האם אמור להגיע לארץ בזמן הקרוב המאוורר של zalman CNPS8700 LED? מקורות לחומרה: Antec TX1088 AMG 480W http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7191 Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?l…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
טוב זה הכי גבוה שהגעתי בינתיים בלי ארטפקטים(איך שלא אומרים), אבל משום מה אני לא יכול להעביר אותם לאתר של אקואה בישביל ליראות איזה מקום אני אם ביכלל...=\ (בינתיים המחשב שלי לא נעשה בו אוברקלוק כי אני לא רוצה להרוס אותו אני בינתיים רק קורא ומגדיל את הידע שלי ורק אז אני יתחיל לעושת, זה במחשב השני של אחי הקטן) 3dmark03 http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=10 Aqamrak General: Name: Benchmark 2005-08-24 04-00-03 Processor: Vendor: GenuineIntel Name: Pentium® 4 processor SpeedMHz: 2813 Type: 0 Family: 15 Model: 3 Stepping: 3 Flags: 0xBFEBFBFF N…
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני מתכוון להפציץ בשאלות ולשפוך המון אינפורמציה בפעם אחת, סלחו לי, אז ככה: 1:התקנתי 2 מאווררים 80מ"מ בנוסף לאחד שהוציא אוויר במארז, כעת אחד מכניס, אחד מוציא , ואחד פשוט הנחתי על הכרטיס מסך(תודה למי שהקים את הת'ארד לגבי התקנת מאוורר לכיוון הכרטיס מסך, קירור פסיבי BLOWS ) תוצאות: 1: מעבד: מטמפרטורה של 32 עד 40(מנוחה ומאמץ בהתאמה) הגעתי ל-29 עד 37. 2: כ.מסך- ממנוחה של 65 עד ל 100(פעם אחת!) בדר"כ בסביבות 85-90. 52 במנוחה ועד 65 במאמץ!!!!!! אני ממש גאה בעצמי (בניגוד לגאה נקודה (לא שיש בזה משהו רע...) ) בכל מקרה אני מאוד מרוצה אבל עדיין יש מקום לשיפור: 1:איך אני מרים את הכ.מסך עוד יותר גבוה? הצלחתי רק להעלות עוד יותר ל 540 על 1110 שיפור של 20 MHZ לליבה ו 40 לזכרונות מ…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
CNPS7000B-Cu של זלמן או וולקנו 12 אקסטרים? איזה יותר טוב בביצועים ובשקט אין המ להשוות חחח זלמן שקט הרבה הרבה הרבה יותר...
-
"בשרת" הביתי שכל כך הרבה זמן כבר רציתי להפעיל אותו ולא היה לי חלקים... לוח אם ABIT NF7-S2G מעבד: AMD SEMPRON 1800 Mhz Socket A זיכרון: DDR1 OCZ DUAL CH PLATINUM EDITION 2-3-2-5 2 GB קירור:TT pipe 101 משחה טרמית מקורית שבאה עם הקירור מאורר ג'נרי עם לדים. כ.מסך:RADEON 9550 GIGABYTE הרדיסקים סאטה: 160 ג'יגה ו 80 ג'יגה (צריך כרטיס הרחבה לסאטה ויצטרפו עליו עוד הרדיסק של טרה בייט ועוד אחד של 80) הרדיסק IDE זמני: 40 ג'יגה ספק די ג'נרי עם מאורר 120 מילימטר. צורב DVD ו כונן DVD קצת שרינק וזה מה שיצא הסידור לא כזה משנה במארז הספציפי הזה כי הוא לא נסגר חח יש לו רק דלת אחת וגם היא לא נסגרת זה מארז שנימצא ליד הפח ליד הבית שלי. תגובות
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום. חבריי הטיפש שלומי קנה את הSunbeamTransformer לפני כחודשיים וחצי ופתאום יש רעשים והוא גילה שהמאוררים מכוונים להוצאת אוויר אז מה הוא צריך לעשות כדי שהמאוררים יסתדרו ושלא יהיה רעשים ושמאוררים יכוונו להוצאת אוויר
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מפרט מחשב בצד. שמתי לב עכשיו שהטמפ' של המעבד עומדת על 57 בזמן מנוחה, ואני בטוח שעולה יותר בזמן משחקים. גוף הקירור הוא ביגטייפון, ואני שם לב שיש עליו המון אבק. לפני שאני אתחיל לעבוד על ניקוי המארז, זה הכרחי? אם הטמפ' תקינה, אז אני מעדיף לדלג על כל הקטע של הניקוי, כי אין לי כוח
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הכי טוב , ולדעת את ההבדלים בניהם (יעילות) במעלות +-
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך GIGABYTE 7600GT SLIENT PIPE 2 האם הקירור הזה הוא גרוע/די טוב/טוב/טוב מאוד? במנוחה יש לי איתו בערך 52,53 מעלות ובזמן משחק כבד כמו call of duty 2 יש לי איתו 58 מעלות מה דעתכם עליו?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הי כפי שאתם יכולים לראות במפרט שלי- המעבד שלי כרגע ב866@910 העלתי ל950 (זא באס 146) ואין לי בעיות יציבות מיוחדות בינתיים.. ואני לא יודע אם כדאי לי להעלות מתח או לא? איך לדעת? איך לבדוק יציבות?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
-
שלום..... המעבד שלי מופיע בחתימה... רק כשאני עושה OC אין לי מושג לאיזה מעבד הוא שווה... הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שמחשבת לי את הדרוג של המעבד... ואם כן , אז אפשר לינק? (ולא אל תגידו לי CPUZ כי היא לא מביאה לי דרוג..)
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
כרטיס מסך- eVGA 8800GTS 320MB superclocked, מרוצה ממנו בטירוף (מתוכנן עליו עוד אובר קלוק), אבל הטמפרטורות בלי מזגן פשוט הורגות, 70 בלי מאמץ, במאמץ יכול להגיע גם ל90, יש משחה טרמית חדשה. מעבד-E6600, לצערי קניתי לפני שיצא הE6750, בכל מקרה אני חושב לעשות עליו אובר קלוק, הקירור סטוק ומרעיש רצח, חשבתי על BT אבל אני יחכה להמלצות שלכם תודה רבה =] עריכה: מה דעתכם על קירור מים? מסוכן מידי? כמה יכול לעלות? יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני בונה קירור מיים וחסר לי בלוק תרשמו לי בבקשה הצעות של בלוקים למעבד
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler האם הסינק שאיתו שווה משהו ?? אני יודע שהמאורר זה SF2 אבל מה עם הסינק ? שווה ? לאיזה היטסינק מוכר הוא משתווה . איך הSK-7 מולו ?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, ואני מתבלט בין זכרונות.. יש את הדגם של סמסונג של 400 MHZ ויש של TWINMOS גם כן 400 MHZ . איזה אחד מהם טוב יותר ל OC? שני הזכרונות הם 512MB
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום רב, איזה סוג של קרור מומלץ לסוקט 478 ? בכמה מעלות יורד חום המעבד ? בברכה עדי
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם! השגתי מסך 160X160 של פאלם VX. הוא מיוצר ע"י EPSON ELECTONICS, עם בקר גרפי SCI7500F0A מצאתי ממש מעט חומר על המסך הזה. יש לו 15 כניסות (פינים) מישהו יכול לעזור למצא אולי DATASHEET או דרך לחבר אותו? תודה רבה, נדב
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מארז מאוורר עד 400 שקל לפחות 2 מאווררי 120+ 3 92/80 חלון בצד ועדיף שהיה מלוג'יק או מנעה תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום משום מה כשאני עושה OC ל 2800MHz אני מקבל בסופר פיי 59 שניות (1MB) כשאני מתקדם ומגיע ל2900MHz פתאום אני מתחיל לקבל תוצאות של 1:00 ו 1:02 עכשיו חוץ מזה הגעתי ל 2920MHz ואני לא מצליח עוד.. הווינדוס פשוט לא עולה בבאס גדול מ146 יש לי אפשרות בביוס שנקראת Frequency/Voltage Control אבל כשאני נכנס יש לי רק אפשרות לשנות את הבאס והיחס בין המעבד לזכרונות.. אין כלום על מתח למה זה ככה? (המפרט בחתימה!)
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני ממש ממש חדש למודינג הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג מדריכים לעשות מודינג ואיפה אפשר לקנות באזור תל-אביב מוצרים למודינג?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-