עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Tal555,

וכהבטחתי רציתם לדעת כמה מעלות זה הוריד.... אז כמו שראיתם אז המחשב שלי עמד במנוחה על 74 - 76 מעלות קבוע... כרגע המעבד עומד על 54 - 55 קבוע במנוחה... והכי חשוב ה-ש-ק-ט !!! המאוורר כל כך שקט שזה לא יאומן!!! הוא כרגע על 1400 RPM שזה גם בקושי שומעים מקודם המאוורר של הפרסקוט עשה רעש ל שדה תעופה קטן כמו שמשהו אמר כאן פעם... ובכן אני ממש מרוצה מהעבודה והשקט שלו... עכשיו לצרות שאני ואחי גרמנו... :s05: :-[ :-\ :'( ובכן... כדי להתקין את הביג טייפון זה היה סיפור מהתחת... המארז שלי לא ממש גדול והייתי צריך להזיז כלפי פנים את שני ההארד דיסקים שלי ואחד הכונני דיסקים כדי שאוכל להוציא את הלוח אם... וגם ללוח אם היו מלא ברגים ... כידוע כשמתקינים את הביג טייפון צריך לשים תושבת מיוחדת כז…

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by composite,

שלום. פשוט מאוד - כמו בכותרת - אני מחפש קירור לדיסק הקשיח. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר. אני פתוח להצעות. בנתיים חשבתי על ה- Vantec Vortex - נראה ביצועיסט (הרעש לא חשוב לי), נראה טוב ומתאים למארז שחור, ובא על חשבון 5.25" שזה נראה לי נוח. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.

3. Started by sroolik,

יש לי נורת'ווד 2.4 עם קירור סטוק ועשיתי לו אובר ל- 2.8, לא רציני אבל מתחילות לי כל מיני בעיות עם יישומים על המחשב, בהתקנות של משחקים, בעיות עם האינטרנט, והכי גרוע, כל כמה שעות אני מקבל מסכים כחולים עכשיו הורדתי את ה FSB בחזרה לסטוק יש למישהו מושג אם יש קשר בין השניים ? ואם כן, איך בכל זאת אני יכול לעשות אוברקלוק בלי שיהיו לי בעיות ?

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  4. Started by t-macc,

האלן יש לי 7600 GT קרור פאסיבי. ליבה סטוק 560 זכרונות 700 העלתי לכל אחד מהם 35 שאני מעלה ב 40 הרצתי בדיקה במארק והציון ירד,שמתי לב שם לתקיעה של כמה שניות. אם אני יעלה קצת את תדר ה PCI E זה יעזור ? תודה

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  5. אני צריך את המאוורר כדי לקרר רדיאטור ע"פ נתוני יצרן -זה המינימום לחץ שאני צריך כדי שאוויר יעבור את הרדיאטור - הספיקה נגזרת מהנתונים של טמפ יציאת נוזל..... חיפשתי בכל החברות המוכרות ולא מצאתי - אני צריך מוצר שיכול להגיע אלי בפרק זמן סביר כסף לא מהווה בעיה באופן עקרוני! (במסגרת מחיר הגיוני) 1 מיליבר שווה ל 10 מ"מ מים או ל 0.39 אינצ מים תודה גדולה למי שעוזר!!!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  6. השאלה בכותרת,זהו המארז שלי: מקווה שאפשר לראות,מה שמותקן אצלי כתוב במפרט שלי פירוט טמפרטורות(במצב מנוחה ללא OC):

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by aviram20,

הליבה היא אותה ליבה. (יורקפילד) מה ששונה זה כמובן התדר עבודה(שזה ממש ממש ממש לא משנה לי) והעובדה שהמכפלה פתוחה. נכון לעכשיו המעבד שלי עומד על 4.0 ווואלה אני מבסוט. אבל מצד שני , אני נורא רוצה לקחת את הQX ומערכת קירור מים טובה מחו''ל. השאלה אם יש טעם לו בכלל? או שכדאי שאני ישאר עם שלי (שהוא דרך אגב דיי טוב , עובד על מתח 1.35 ) ויקח גם קירור מים. יהיה הבדל בכלל ? אני לא מאמין שהQX יעבוד מעל 4.5 בישביל מערכת 24/7 ...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. דרך ATI TOOL בדקתי ידנית (לא check max) והצלחתי להגיע לזיכרון 373 / ליבה 435.6 (שבדקתי דברים יותר גבוהים הופיעו לפעמים 2-3 נק' צהובות). אני מציין שעל כל שבב זיכרון שמתי גוף מתכת אחד. התוצאה לא נמוכה מדי???? ועוד משהו- יש לי עוד 4 היטסינקים שההדבקה שלהם נהרסה טיפה ואני רוצה להוסיף אותם לזכרונות בכרטיס (מהצד השני שלו), השאלה היא אם אפשר לשים על ההיטסינק איזשהט סטג של דבק כדי להדביק לשבבי זיכרון???

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. סטפינג : 0522tpmw קרח יבש, טמפרטורת סטוק = מינוס 25. מקסימום מתח 1.69v מקסימום SS http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=40909 SUPER PI 1M SUPER PI 32M על מספרים נמוכים כי נגמר הקרח תצוגת אופנה ;D

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Lex,

אז ככה חבר'ה אני מתכוון לקנות מערכת חדשה (אני ינמצא עכשיו בקנדה ) אז חשבתי ככה : מעבד :Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_2211&products_id=14618 קירור למעבד :Thermaltake SonicTower Cpu Cooler CL-P0071 + קימבון של 2 או 3 מאווררים של 120 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=9273 לוח אם :ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_2020&products_id=14904 זכרנות :G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&product…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  11. אז ככה. יש לי במחשב שני סטיקים של KINGMAX-BGA שעובדים ב DUALDDR400 והתזמוני דיפולט שלהם הם 2.5-4-4-8 בכל מקרה, מכוון שבלי קירור יותר טוב אני לא מתכנן לעלות את הבאס, חשבתי בינתיים לנסות לראות כמה נמוך הם מגיעים בתזמונים. התחלתי ב2.5-3-3-7 המשכתי ל2-3-3-7 ומשם עד 2-3-3-5!!!! (ל222 הם לא מגיעים מן הסתם...). בכל מקרה, ההבדלי ביצועים במבחנים סינטטים (אידה וסנדרה) ממש זניחים: מסנדה: int4393 float4421 אידה READ 4074 WRITE 1176 הצלחתי לעלות ל: אידה READ 4127 WRITE 1300 סנדרה int4503 float4503 יציב אחרי יום של ממטסט ויום של פריים. זכרונות נחמדים. מקווה להגיע לבאס טוב עם העלאת תזמונים

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by frank053,

שלום לכולם. אני מחפש את הטמפרטורות המומלצות לא רק למעבדים (כפי שמופיע בפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0), אלא גם לכרטיסי מסך, ללוחות האם וכמובן לדיסקים הקשיחים. לא הצלחתי למצוא תשובה בפורום... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. שלום השתמשתי בערך שבוע ב 2600K מומהר ל 4.6. השבוע הורדתי אותו חזרה לתדר הטבעי שלו - 3.4. היכן ההמהרה הזאת באה לידי ביטוי מלבד מבחנים סינטטים? במחשקים הפריימים זהים. בעת פעולות רגילות בתוך windows - הכל זהה. אז "מה הקטע"? :

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nstcl,

מקווה שאני במקום הנכון ,אני אף פעם לא התעסקתי עם OC בכלל יש לי מעבד i7 920 קירור סטנדרט מה שבא איתו לוח P6T זכרון 4GB 1600HZ יש את התוכנה הזאת עם הגדרות נורא פשוטות אני רוצה לעלות את הביצועים במעט אך ממש לא להסתכן בכלל הכיוון הוא ממש בסיסי, תודה לעוזרים אני מצרף תמונה אם תוכלו להתייחס אליה אלו ההגדרות DEFAULT Uploaded with ImageShack.us תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by NeTBaLL,

מה זה steping go???ובאיזה מעבדים?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום אני מתחיל בתחום העלתי את הFSB/CPU שלי. האם אני צריך לעלות עוד משהו? איך אני בודק אם הכל בסדר? PRIME95 (מה אני צריך להריץ שם?)? תודה

17. Started by orental5,

שלום רציתי לדעת עם ניתן לחבר מספר מאווררים גדול יותר ממספר חיבורי החשמל בלוח אם?? תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  18. אז ככה קניתי היום את ה V12 הכל הלך סבבה שמתי את המשחה על כל הליבה בדיוק תקעתי תסינק עליו כמו שצריך והפעלתי עם הסינק הישן הטמפ' הייתה 52-57 מעלות ועכשיו על 38-39 מעלות ובדקתי בתוכנה של Abit EQ לא בדקתי כמה במאמץ אבל אני מניח שיותר ניסיתי איזה OC קטן וגם הוא לא יציב משהו יכול להיות שאני צריך להעלות מתח מייד עם התחלת ה OC ..?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by yair.,

מה עדיף? מבחינת קירור ביצועים? ומבחינת שקט? ובכלליות? וסתם שאלה קטנה איזה חברה יותר טובה ב512 זיכרון geil או a-data

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. אני מרכיב מחשב חדש, עם מעבד Q9450, כרטיס גרפי PNY 9800 GX2, וספק PC Power & Cooling של 610 או 750W. אני לא עושה OC. אני מבין שהספק עובד ביעילות גבוהה (מוציא פחות חום), שהמעבדים האלו מוציאים פחות חום, ושהכרטיס בא עם קירור עליו. האם אני צריך קירור נוסף (בנוסף למאוררים של המארז, שזה אני אברר בפורום מארזים)? גוף קירור על על המעבד? משהו על כרטיס התצוגה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kibub,

היי אני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל ויש לי לוח P5W DH ומארז P-180 זו פעם ראשונה שאני עושה התקנה כזו (ופירוק לוח) שאני מסתכל על המארז אני לא יודע איך בדיוק המפלצת הזו הולכת להכנס בפנים? מישהו מכיר ויודע שזה אכן מתאים? ואני גם רואה שהסלוטים של הזכרונות מאוד קרובים האם הTUNIQ מספיק גבוהה כדי שהזכרונות ישבו מתחתיו? ועוד משהו קטן: אני מתכוון להשתמש במשחה MX-1 יש עדיפות למשהו אחר? ואם יש לכם טיפים להרכבה אני אשמח מאוד כי אני קצת חושש שיתחרבן לי משהו (עבדתי על דברים הרבה יותר מסובכים מזה אבל למחשב אני דואג יותר מכל דבר) תודה לעוזרים עריכה: איזה מבאסים אתם באתי הביתה בלחץ לראות תגובות וכלום

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  22. Started by nzxt,

יש לי עכשיו את המעבד הנל והטמפ הממוצעת שלו במנוחה נע בין 50-60 מעלות שזה הרבה אני חושב במאמץ הוא עובר את ה80 בכיף הקירור שלי הוא סטוק של אינטל ..... מארז מאוורר מאוד 3 מאווררים המארז של אנטק מה הבעיה יכולה להיות? משחה טרמית או הקירור עצמו תודה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by ^GunX^,

היי לכולם , יש לי Gigabyte GeForce 2 GTS 32 mb עכשיו רציתי לעשות לו קצת OC לליבה , הבעיה שההיטסינק המקורי מודבק לליבה ע"י דבק טרמי , אין לי מושג איך להוציא אותו ואני מפחד למשוך חזק , קראתי איפה שהוא שצריך להקפיא אותו ואז להפשיר אותו כי זה יוצר סדקים בדבק, אבל אני לא בטוח. אני רוצה להחליף את הקירור המקורי בקירור של איזה MMX ענתיקה שגם הוא מודבק בדבק טרמי. עכשיו אחרי שאני מוציא ומחליף את ההיטסינק אני צריך להדביק איכשהו את ההיטסינק של האינטל , דבק מגע + משחה טרמית יספיקו ? אולי בכלל לא שווה לי להחליף כי זה רק יחמיר את המצב בלי דבק טרמי. רציתי להעלות תמונות אבל לא ידעתי איך מצטער

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  24. אז ככה אני עובד עכשיו על פרוייקט קטן משלי מתאם להיטסינק שלי למאוורר 120 ממ.. בקרוב עוד פרטים אולי גם תמונות....(של הדבר האמיתי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by redead,

התקנתי אותו לפני כמה רגעים ואני חייב להודות שההדרכה שבאה איתו פשוט חרא :-) בכל מקרה אחרי כל ההסתבכויות נשארתי עם השאלה באיזה צד הייתי צריך להתקין את המאורר ולאיזה כיוון שיזרום אוויר? כרגע המאורר מותקן בצד של הדופן החיצונית ( שם קיים 2 מאוררים גדולים שמכניסים אוויר) ומכניס אוויר לכיוון האיטסינק.. האם בסדר או לשנות משהו?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.