עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Shasoosh,

יש לי את ה 5900XT של ג'יגה בייט וכבר הרבה זמן הוא על מהירות סטוק ללא אוברקלוק רציני, קראתי בהרבה פורומים ברשת שללא בעיה אפשר להגיע עם הכרטיס הזה רחוק, רציתי לדעת מי ממשתמשי הפורום אכן הצליח להגיע למשהו יציב ששיפר לו את הביצועים בצורה יפה, כמו כן, הקירור במארז שלי ג'נרי לחלוטין, כנ"ל לגבי הקירורועל הכרטיס. (אוברקלוקים שעשיתי בעבר היו ממש לא מורגשים בבנצים ומשחקים , לדוגמא : 750 - 430 , זה הכי רחוק שהצלחתי להגיע) תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by קוביה,

שלום, יש לי כרטיס מסך של ati דגם radeon x600, המאורר הוא של zalman. במהלך התקופה של שלושת השנים האחרונות החלפתי כבר שלושה מאוררים לכרטיס הנ"ל. אחרי ששמתי את המאוורר החדש של zalman הכל עבד מצוין אבל אחרי כמה חודשים מתחיל הרעש, והוא פשוט בלתי נסבל. זה לא רעש של התחממות יתר או משהו כזה, אלא רעש שנובע כנראה מאיזושהי הפרעה מכנית. אני ניקיתי את המאורר כבר מספר פעמים אבל הרעש לא מפסיק. מה לעשות??? אני לא רוצה כל פעם להחליף את המאורר!

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by wollmann,

בדיוק מה שבנושא... תודה. ואם כבר... אז מה עדיף (מעניין אותי לדעת) - Sempron 2400 או AthlonXP 2400?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  4. Started by shay360,

היום בבוקר פתחתי את המחשב בשביל לשמן את המאוררים (זאת פעם ראשונה שאני עושה את זה) אז כל הגוף קירור הזה (זצעות הקירור והמאורר לא יצאו לי לא הצלחתי לשחרר אותם היה שם משהו כמו 2 קליפסים פתחתי אותם וזה עדיין לא יצא מישהו יודע מה עושים?? ניסיתי לשמן את המאורר ככה ואחרי ששימנתי אותו וחיברתי הוא עשה עוד יותר רעש ועכשיו הוא שוב באותו מצב כאילו לא שימנתי...

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by sPoiled,

שמעו. עשיתי אובר קלוק מ-2.8 ל-3 (P4 Presscot). עכשיו, נפל לי הווידאוס, עשיתי שחזור מערכת. הוא לא עבד. עשיתי פרמוט ואחרי יום הוא אומר לי ששוב חסר איזה קובץ. והייתי מוכרך לפרמט עוד הפעם. יש לציין שהווינדואוס הוא תקים ועובד 100%. יכול להיות שהווידואוס נופל בגלל האוברקלוק שעשיתי לא מזמן? יש עכשיו עוד הפעם את אותה הבעיה ועוד מאט לבטח יפול הווינדואוס עוד הפעם. ממש תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  6. איזה מעבד אינטל הכי כדאי לקנות 2.6 או 2.8 או אולי אחר? ואיזה לוח כדאי לקנות עם איזו ערכת שבבים 865P או 875P לביצועים ו אוברקלוק? אני חשבתי בכיוון של לוחות אביט: ABIT IC7 Intel 875P ABIT IC7 Intel MAX3 עכשיו השאלה מה ההבדל בלוח הזה מהקודם שציינתי שעושה אותו לכל כך יקר והאם יש הבדל בכלל בביצועים ו ב OC? אולי יש לכם הצאות אחרות ללוח ולמעבד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by RENESANSE,

אז ככה.. לפני כמה ימים החלפתי מאוורר ללוח האם ואני לא יודע מה לעשות עם המאוורר הישן שלי (מאוורר שבא ביחד עם הלוח)... לחבר אותו ללוח וכאילו יהיה לי מאוורר שני ללוח אם? או שזה יגרום לבעיות? תודה

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  8. אני מעוניין להחליף את המאוורר שעל ההיטסינק שלי בזה של הוולקנו 6 אז אם משהו יודע איפה ניתן לקנות אחד כזה שישלח לי הודעה בפרטי כדי לא לעשות פרסום

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by a-gold,

רציתי לדעת כמה בערך חום של מעבד אמור להיות, חום של לוח, ואם יש עוד משהו ששחכתי אז אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by shay360,

אני לא עושה אוברקלוק אני רק רוצה להשתיק את המחשב קצת,ואני לא מדבר על לזרוק אותו מהחלון. אני מחפש איזשהו מאורר או גוף קירור (אני לא ממש מבין בזה) למעבד שיעשו את העבודה ובשקט. במחיר סביר כמובן

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  11. לא מבין את הגרפים זה טוב או לא טוב??? :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  12. Started by aaabb,

יש לי מארז סימבדה עם שתי מאוררים האחר מקדימה מכניס אויר השני מאחורה למעלה מוציא אויר. שאלות: 1)אין חורים במארז מקדימה,יש חלל ריק בין המארז לבין המקום של המאורר עם חורים כך שאויר יכול להיכנס מתוך המארז? יש משהו לעשות בנידון? 2) המאוררים עושים די הרבה רעש יש אפשרות "לטפל" בהם כדי להפחית את הרעש? בתודה מראש, AaaBb

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by Monstalicious,

אז ככה הגעתי עם ה Newcastle 754 שלי מ 2000 ל 2370. אבל יותר מזה המחשב פשוט לא מעוהל ווינדוס. המתח הוא 1.72-1.75- בביוס הוא על 1.7 אז בטח החיישן טיפה מזייף והזכרונות ללא אוברקלוק, הם אפילו בדואנקלוק קל, 192mhz בגלל שהלוח שלי לא מאפשר לעשות שלא יהיה אוברקלוק לזכרונות אז אני חייב להוריד אותם ל 166, ואז להתחיל תאוברקלוק(הזכרונות שלי גרועים לאוברקלוק). הורדתי את המכפלה ל X3 HTT ועדכנתי ביוס, אבל עדיין לא מצליח לעבור את המהירות הזאת. טמפרטורה בסטוק, 33 מעלות, במאמץ מקסימלי- 42. אז איך אני יכול להגיע יותר רחוק? :\ תודה אגב הלוח זה epox 8kda3j

14. Started by composite,

שלום. יש לי במחשב הארדיסק עם מידע רגיש עליו, ואני רוצה שהוא יהיה מבודד וקריר כל הזמן. חשבתי לקנות את ה- vortex (הראשון, עם הצג טמפ', לא השני עם הכפתור לכיוון עצמת המאורר) כי נראה טוב בהרבה תחומים. מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  15. היי, זה המעבד שבתמונה . והטמפרטורה נעה בין 40-42 מעלות, האם זה תקין ? ומה המקסימום ? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  16. לקחתי רק את המאוורר לבד חיברתי אותו לכרטיס מסך שלי בעזרת שתי אזיקונים וחיברתי אותו ללוח יש לי שתי מקומות לחיבור של מאוור של מעבד חיברתי אותו לשם הכל עובד ואני רוצה לדעת אם זה השפיע על משהו הוא לא מראה לי מעלות והוא גם לא מופיע לי בשום תוכנה ואם כן אז באיזה תוכנה הוא אמור להופיע כי זה כאילו עוד מאוורר של מעבד ..

• 7 תגובות
    • 492 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

כאשר אני מנס להפעיל את תוכנת הבאנצ'מארק PCMark04 או 03 המחשב מאתחל עצמו לבד ללא כל התראה. יש רעיונות ? ( ראו מפרט )

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  18. יש לי את המערכת הבאה הינה מפרט קצרצר p4c800e-deloxe 2x512 gail p4 3.2 1 m perscot ספק tt 480w buterflay וקירור מיים טוב.. וכו וכו וכו (תיראו חתימה) בקיצור עם אני נותן יותר מ-1.6 הספק פשוט אחרי שאני עושה שמירה מתחיל להוציא רעשים חזיקם כאילו אני מוציא לו את המיץ חח וזהו אני לא מצליח להגיע ליותר מ-1.6 כי חוץ מהספק גם המסך לו נידלק וכו וכו העם הבעיה בספק שליי?? אהה ואני אל מצליח לעבור את ה4 גיגה הרץ ב oc כי אני מצליח להגיע ל-4.3 וכו וכו אבל המערכת הפעלה לא עולה ולפי הבנתי צריך פשוט יותר מתח אבל אני לא מצליח לתת יותר לעומת אנשים אחרים שאני רואה שהגיע ל1.8 וכו כוו תעזרוו תודה..

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by manticore,

יש ברשותי את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל למעבד של אינטל השאלה שלי אם הקירור הזה בכלל יוכל להכנס למארז הזה כך שהוא יוכל להסגר ואם כן, האם אני אוכל לחבר אותו במאוזן כמו בתמונה על הלוח הזה (Abit IP35-E)כדי שהמאוורר שלו ימשוך אוויר והמאוורר האחורי שנמצא לי במארז יוכל יש להוציא אותו כי הוא נמצא מולו? תודה.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  20. Started by ziv2774,

מישהו מכיר את הקירור הזה אני צריך אותו למעבד Q6600 ויש לי אפשרות להשיג אותו במחיר 150 שקל האם זה שווה??? תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  21. Started by x-pac,

אני צריך תוכנה שתראה לי את תדר הPCI/AGP ביוס שלי לא מראה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  22. אז ככה מה הקטע הזה עם היחס...1:1...5:4...מה זה אומר?... איך אני יכול להגדיל את המתח במעבד?..מה עדיף להעלות את הבאס?? או את המתח?? מה הגבול של המתח שהמעבד שלי יכול לסבול...(ליבת ויילמאט)...?? איך אני יודע מה היחס של הזיכרונות שלי??.. אני הולך להביא AMD 3000+ 939 עכשיו אני רוצה OC...ואני יקנה אותו עם לוח K8NS-Ultra...הוא יעשה OC סביר??..לדוגמא...מ1.8 ל2.2 הוא יסחב?? ועם המערכת הנ"ל....איזה זיכרון יסחב בOC כזה??..הTWINMOS הרגיל 2.5-3-3-6...??..אם לא אז איזה זיכרון להביא??....איזה צ'יפ יש לו??..ומישהו יכול להסביר לי קצת על הצ'יפים??? המעבד שלי עכשיו הוא P4 1.7 במקור...יש לי קירור סטוק...והמעבד נהיה לא יציב ב2.05...איזה קירור אני יביא בשביל להגיע ל2.2??..TT Tower??..או משהו אח…

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. "בשרת" הביתי שכל כך הרבה זמן כבר רציתי להפעיל אותו ולא היה לי חלקים... לוח אם ABIT NF7-S2G מעבד: AMD SEMPRON 1800 Mhz Socket A זיכרון: DDR1 OCZ DUAL CH PLATINUM EDITION 2-3-2-5 2 GB קירור:TT pipe 101 משחה טרמית מקורית שבאה עם הקירור מאורר ג'נרי עם לדים. כ.מסך:RADEON 9550 GIGABYTE הרדיסקים סאטה: 160 ג'יגה ו 80 ג'יגה (צריך כרטיס הרחבה לסאטה ויצטרפו עליו עוד הרדיסק של טרה בייט ועוד אחד של 80) הרדיסק IDE זמני: 40 ג'יגה ספק די ג'נרי עם מאורר 120 מילימטר. צורב DVD ו כונן DVD קצת שרינק וזה מה שיצא הסידור לא כזה משנה במארז הספציפי הזה כי הוא לא נסגר חח יש לו רק דלת אחת וגם היא לא נסגרת זה מארז שנימצא ליד הפח ליד הבית שלי. תגובות

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by sroolik,

יש לי גיפורס 4 ליבה 250 וזיכרונות 300 אני מצליח לעשות אוברקלוק, אבל הוא לא מחזיק, כשאני רואה ארטיפקטים אני מוריד את המהירות לרמה שלפני כן אבל הם נשארים על המסך, אז אני מפעיל את המחשב מחדש ואז הוא לא עולה אני מחבר ומנתק כבלים שעות עד שאני מצליח להפעיל ואז בסוף הוא עולה לאחר אתחול ביוס וביטול האוברקלוק. גם כשעשיתי אוברקלוק קטן למעבד הוא עלה פעם אחת, ברגע שאיתחלתי את המחשב הוא עשה בעיות עד שהביוס אותחל מה לעשות כדי להישאר עם האוברקלוק ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים