עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by GRiM,

האם אני יכול לעשות OC למחשב שלי? זה המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm ואני לא צוחק! תודה לעוזרים. ;D

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  2. שלום אני צריך פאנל שישלוט לי במאווררים,מה אתם ממליצים לי עד 100 ש"ח{אני צריך לשלוט בערך בשלוש מאווררים},בבקשה לא רחוק מהמרכז. תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by composite,

שלום. יש לי במחשב הארדיסק עם מידע רגיש עליו, ואני רוצה שהוא יהיה מבודד וקריר כל הזמן. חשבתי לקנות את ה- vortex (הראשון, עם הצג טמפ', לא השני עם הכפתור לכיוון עצמת המאורר) כי נראה טוב בהרבה תחומים. מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  4. Started by tembo,

שלום, יש לחברים שלי בעיה עם המאורר שעל המעבד (פנטיום 4), הבעיה היא שזה מותג COMPAQ ודי בלתי אפשרי להשיג מאורר במחיר אנושי ובזמן סביר. התוצאות של חוסר התיפקוד של המעבד הם כשהוא מפסיק לעבוד (כל כמה דקות) הטמפרטורה עולה והמחשב מכבה את עצמו. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, האם ההשפעה של המאורר היא כל כך קיצונית או שהוא גם ה HEATSINK פגום? האם שווה לנסות להוציא למרוח משחה חדשה האם יש סיכוי להחליף בסתם מאורר אחר?

• 7 תגובות
    • 486 צפיות
  5. שלום, הרצתי עכשיו PRIME 95 כאשר הZALMAN 7000B-CU של הBARTON 2500@3200 שלי עובד על מהירות הכי גבוהה, אבל כל שאר המאווררים של המארז (4) כבויים כי ככה הוא בלילה.... וקיבלתי ERROR אחרי כמה דקות... אחרך כך הרצתי כשאאר כל המאווררים פועלים והמעלות נמוכות בהרבה ושוב אחרי כמה דקות אותו ERROR... הבעיה בחומרה לפי מה שכתוב שם..... מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה? תודה רבה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  6. היי, זה המעבד שבתמונה . והטמפרטורה נעה בין 40-42 מעלות, האם זה תקין ? ומה המקסימום ? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  7. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תראו איזה כרטיס יש לי.... או קיי עכשיו שראיתם אז אני אודיע לכם שלא מקבלים איתו היטסינקים לזיכרון. דבר שממש מעצבן אותי! עכשיו אני חשבתי לעצמי אולי לשים סתם ראם סינקים רגילים על הזיכרון,אלה ב 40 שקל ל 8 חתיכות. אני מודאג בגלל שהם לא ממש בצורה הנכונה וקצת ארוכים מידיי... אז יש עוד אופצייה וזה לקנות מיוחדים כאלה למשל של טוויקמונסטר... מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  8. הייתי רוצה להתעמק בנושא הזה הוא נורא מעניין אותי כדי שאני יוכל ללמוד טוב יותר על המאוור שקיים לי במחשב . מישהו יכול להסביר לי בבקשה ? אם אפשר גם הסבר על מהיכן ניתן לגלות מהי מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד ללא פתיחת המארז?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

כאשר אני מנס להפעיל את תוכנת הבאנצ'מארק PCMark04 או 03 המחשב מאתחל עצמו לבד ללא כל התראה. יש רעיונות ? ( ראו מפרט )

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  10. איך הטמפרטורה זה שהמחשב שהוא לא מתאמץ עם הוא מתאמץ אז גג הוא עולה עוד 10-13 מעלות בכל דבר העם זה בסדר הטמפרטורות האלו? מעבד Q-6600 כרטיס מסך 9600GT לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L קירור למעבד zalman 9500 מארז Thermaltake VB1000SNS נבדק בתוכנת EVERST כרגע יש לי ספק פשוט חודש הבא קונה ספק חדש האם זה טוב והאם אפשרי oc לכרטיס מסך או למעבד למרות שאני לא חושב שאני צריך למעבד כי אני לא מנצל אותו גם ככה תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  11. Started by ziv2774,

מישהו מכיר את הקירור הזה אני צריך אותו למעבד Q6600 ויש לי אפשרות להשיג אותו במחיר 150 שקל האם זה שווה??? תודה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  12. ועוד שאלה הביג טייפון קטן יותר מהטוניק 120 כי זאת בעצם השאלה אני רציתי קירור טוניק אבל הבנתי שהוא לא נכנס במארז- RAIDMAX SAGITTA אז בגלל זה אני יקח את ה-BT

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  13. Started by ^GunX^,

שלום לכולם, היום אבא שלי ואני קדחנו כמה חורים בדלת המארז -בדיוק מול הקירור של המעבד (Tt silent boost ) אחרי זה הוספתי מאורר-אבל איפה שמוסיפים את הבורג לחיבור בין הדלת למאורר הוספתי כמה גומיות קטנות כדי למנוע ויברציות , ככה זה אצלי גם במאורר השני שבמארז - ליד המעבד מאחורה. המאורר שהוספתי הוריד 2-3 מעלות אבל ממש לא יותר מזה-הוספתי תעלה על המאורר מקרטון כדי שהאויר יכוון בדיוק אל הקירור של המעבד .הוריד עוד מעלה אם בכלל ... לפי מה שאני יודע מאורר מול המעבד אמור להוריד הרבה יותר מ2 מעלות.. ועוד הספתי תעלה לכיוון האויר מול הקירור של המעבד... זה לא מתפקד כמו שצריך בגלל הגומיות שהוספתי (הם מרחיקות קצת את המאורר מהחורים שדרכם עובר האוייר) ? או בגלל שהמאוררים לא חזקים מספיק ? או…

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  14. כל הפרטים בלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353587.new#new

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  15. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה לקירור לE4300 הגיע הזמן כבר לOC התקציב 200-250 ש"ח. חשבתי ללכת על הTUNIQ אבל אני כנראה יוותר עליו כי הוא כבד מאוד ויכול לגרום נזק ללוח. גם ככה אני לא מתכוון להוציא למעבד את ה"מיץ".

• 6 תגובות
    • 486 צפיות
  16. Started by GrayFox,

תקלה מוזרה ומציקה אני חייב עזרה בנושא 6600E P5B DELUXE ASUS GEIL 2GB AROURA 3D מחשב בן שבועיים שמתי ZALMAN 7700CU לא הזיז לי מעלה אחת שמתי ZALMAN 7000 אותו הדבר שמתי GIGABYE ROCKET 3D II אותו הדבר מה זה התקלה הזאת מישהו מכיר חייב עזרה בנושא תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  17. שלום. יש לי מס' שאלות.. ואלו שאלות שלא קיבלתי עליהן מידע ממדריכים בפורום.. אז בבקשה לא לתקוף אותי.... מה זה מכפלה? ומה תפקידה? מה היחס שלה לבאס (FSB)? מה המקסימום מתח המותר לE6300 והמינימום שלו? בבקשה אלו שאלות חשובות בשביל שאתחיל בOC.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  18. Started by IxSrPpTUq,

היי... מה נשמע? אצלי דיי בסדר חוץ מדבר קטן שמשגע אותי, אני ב-CPU-Z מסתכל על המתחים של המעבד, הם כל הזמן זזים: 1.411 1.425 זה משתנה פעם בשש שניות בערך... טיפה פחות... בערך... זה נחשב יציב? אני עם ספק HEC 580W ACE שלפי ביקורות שראיתי, ה-480W שלו יותר יציב מהנויזטייקר של 480W ... והוא גם מה שנכנס לי בתקציב למערכת עם תכנון SLI =P אבל קיצר - זה בסדר ?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by liordavid,

שלום לכולם.... נכול לעכשיו קיים ברשותי מעבד 2.6 ליבת Northwood. עשיתי לו O.C בקטנה ל- 3.2 לכמה אוכל להגיע עם המעבד 3.2 של Northwood. המעבדים הנ"ל עם 512 CASHE. יש לי גוף קירור Big Typhoon.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler האם הסינק שאיתו שווה משהו ?? אני יודע שהמאורר זה SF2 אבל מה עם הסינק ? שווה ? לאיזה היטסינק מוכר הוא משתווה . איך הSK-7 מולו ?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by Dolman,

שלום, ראיתי שלTT יש מאווררים עם לדים, זוהרים למארז. השאלה שלי האם הם אמינים? הם טובים? הם יעשו את העבודה? המארז המתוכנן הוא Nzxt Apollo.. אני מוסיף לו מאוורר 120mm מקדימה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  22. Started by Skippy,

שלום יש לי מאוורר 120 מ"מ עם חיבור מולקס (לספק כוח) הבעיה היא שהוא מסתובב מהר מידי - מרעיש השאלה היא כזאת: איך אני יכול להפחית את המתח שהוא מקבל או לחילופין לגרום לו להסתובב יותר לאט?.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by kobibo,

הגדרתי פרופיל למהירות מאוורר הכרטיס עפ"י טמפ' הכרטיס ולעיתים דיי קרובות אני רואה שהכרטיס מגיע לטמפ' דיי גבוהות בשעת משחקים. כאשר אני נכנס להגדרת המאוורר ב ATI TRAY TOOL אני שם לב שכל מה שהגדרתי חוזר להגדרת ברירת המחדל של התוכנה. ( וזאת למרות שאני שומר כמובן את ההגדרות שהגדרתי ). האם גם לכם זה קורה? ומה אפשר לעשות לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  24. Started by romanklein,

שלום לכולם, יש לי מעבד פרסוקט 3 ghz ולפני שבוע החלפתי גוף קירור ל-arctic cooling freezer 7 pro. הייתה לי בעיה להתקין אותו חזק על לוח האם והוצאתי והכנסתי אותו איזה 20 פעם. כתוצאה מכך אני חושב שחלק מהחומר הטרמי ירד או נפגם. רציתי לשאול אם מריחה של משחה טרמית תוריד לי כמה מעלות ואם כן איזה משחה מתאימה לי? (כרגע הטמפ' היא 42-45 מעלות במנוחה) ראיתי את המחשה הזאת בנועה היא די זולה ואני חושב שהיא מתאימה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4406

• 1 תגובה
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים