אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי במחשב הארדיסק עם מידע רגיש עליו, ואני רוצה שהוא יהיה מבודד וקריר כל הזמן. חשבתי לקנות את ה- vortex (הראשון, עם הצג טמפ', לא השני עם הכפתור לכיוון עצמת המאורר) כי נראה טוב בהרבה תחומים. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקחת את הSUNBEAM TUNIQ אבל ראיתי שבLOW הוא לא מקרר הכי טוב ועל HIGH הוא מאוד רועש.. למישהו יש המלצה לקירור טוב ושקט? כי אני מתכוון להגיע לסביבות ה3.2GHZ או יותר עם המעבד E2180 אגב, קראתי כבר את הסטיקי ועדיין לא הצלחתי להחליט איזה קירור כדאי לקחת.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום ,יש לי מחשב עם מעבד 2000 ישן יחסית, אבל טוב. יש לי מאוור של חברה בשם EVERCOOL והוא עושה טונה של רעש ובדקתי הוא נמצא במהירות 4350 RPM. המעבד בחום של 56 מעלות!!!. רציתי לדעת עם זה קשור למהירות שבה המאוור עובד ,או בגלל ספק או משהו כזה, דרך אגב זה נתוני הספק CODE GEN 400 WATT . ??? תודה. זה המאוור הזה.[url=]http://www.evercool.com.tw/index_eng.htm
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
Temperatures Motherboard 45 °C (113 °F) CPU 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #1 52 °C (126 °F) CPU #1 / Core #2 51 °C (124 °F) GPU 55 °C (131 °F) WDC WD1600JS-00NCB1 50 °C (122 °F) פעם ראשונה שההארד דיסק הגיע לי 50.. הוא בד"כ 42 אלו התוצאות לאחר שיחרור קבצי RAR אבל עדיין אלו הטמפ' המומצעת, המארז הוא סופרנו. מה אני יכול לעשות? החדר לא ממוזג, אין מזגן..
-
- 6 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכם .. הכנתי לי מפרט למחשב חדש שאני עומד לקנות בשבועות הקרובים .. והייתי רוצה חוות דעת על חלקי הקירור ששמתי ועם המחשב יהיה מקורר ומאוורר מספיק וגם אני מתכנן למפרט הזה OC אז קחו את זה בחשבון אם צריך להוסיף איזה חלק קירור לשפר משהו מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1503 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤668 כמות:1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤515 כמות:1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2620 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 ספק כח Enermax Pro82+ 625W ¤680 כמות:1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤249 כמות:1 קירור לכ…
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלם אני עשיתי אובר קלוק ממש נחמד למערכת שלי(ראה מפרט) אבל הזיכרונות שלי כרגע עובדים על 300 מגה הרץ... בגלל שאני לא מצליח למצוא הגדרה טובה בישבילם... עם אני שם על מחלקים 100 כאילו 1/2 אז הזיכרונות שלי על מהירות 300 מגה הרץ ועם אני שם על מחלקים 5/3 אז המחשב בכלל לא עולה ואותו דבר לגבי מחלקים יותר גבוהים... מה לעשות?? ואיזה מצב עדיף לזיכרונות: 400 מגה הרץ תיזמונים :2,5.3.3.5 או 300 מגה הרץ ותיזמונים : 1,5.2.2.5 האם אפשר לגרום לזיכרונות לא להיות מושפעים מהאובר??
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת די איכותית של amd 64bit 3000+ עם זיכרונות ballistix המעולים ולוח אם המוזכר מעלה. המעבד מקורר על ידי מאוורר של Tt והמארז מקורר גם הוא היטב. הבעיה שאני לא מצליח להמהיר את המחשב. כל ניסיון לעשות אוברקלוקינג ולו הקל ביותר מסתכם במערכת שלא עולה אני לא מצליח להבין למה ואיפה הבעיה ... אני מעלה את FSB ב 10 מגה הרץ וכבר כלום לא עובד! יש למישהו רעיון/ השערה/ ניסה בעבר להמהיר מערכת דומה? תודה מראש, ניר
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני יודע שאחד מתחתי פתח תרד אבל זה לא עוזר לי אז ככה יש לי לוח של asus p4s800d ואני לא יכול לעלות מתח למעבד ניסיתי לעדכן ביוס וכשבאתי להתקין את התוכנה היא רשמה שהיא לא זיהתה לוח של asus עזרה בבקשה חברים תודה רבה לכל העוזרים :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות להעלות את המתחים של המעבד של הזכרונות, את ה FSB את המכפלה (יודע שאי אפשר אבל אני לא מוצא!) איפה זה!?!? חפרתי בביוס ולא מצאתי! אני מקווה שהתמונה תוכל לעזור לכם לעזור לי: (תשמרו אותה וככה תוכלו לראות את כולה)
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני עושה OC לראשונה. מפרט E8400 ep35-ds3r 4 GB 800MHZ נכון לעכשיו אני בbus של 358, כשאני רוצה לשנות את המכפלה של הזיכרון יש לי רק 2 או 2.4 כאשר ב 2.4 זה עובר את התדר של הזיכרון. השאלה היא מה עדיף? 2 או 2.4? וביינתים אין לי בשביל מה לגעת בהגדרות המתח של המעבד נכון? האם להשאיר את המאורר בהגדרות האוטמטיות או שזה פוגע ב OC.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אז ככה המחשב נמצא בOC תמידי... אבל כאשר אני עושה OC לכ.מסך ואז אני עוזב את המחשב לאיזה חצי שעה אז אני חוזר ואני רואה אותו מכובה. ז"א שכל המנורות וכל המאווררים לא פועלים. שום דבר. ממש כאילו הוא מכובה. ואז אני בא מפעיל אותו ולוקח לו איזה דקה ואני צריך ללחוץ לו ריסט כמה פעמים ואז מופיע לי LOGIN לווינדוס.... הקטע הוא שאני בלי OC לכ.מסך זה לא קורה לי, אבל כשאני עושה לכ.מסך אז אחרי חצי שעה פחות או יותר לפעמים יותר אפילו שעתיים הוא מתכבה בערך. ואחרי שאני כביכול מדליק את המחשב אז הOC של המעבד והלוח והכל חוזר לDEFAULT המכפלה נשארת על 9 אך הבאס במקום 382 יורד ל200. הקטע שאני חושב זה שהספק שלי אולי לא מספיק חזק? ברשותי HEC 400TR-TF... יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקירור לE4300 הגיע הזמן כבר לOC התקציב 200-250 ש"ח. חשבתי ללכת על הTUNIQ אבל אני כנראה יוותר עליו כי הוא כבד מאוד ויכול לגרום נזק ללוח. גם ככה אני לא מתכוון להוציא למעבד את ה"מיץ".
-
- 6 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לפי חיפוש בפורום שמתי לב שכמה בפורום הגיעו ל-4.0 GHZ על קירור אוויר... השאלה לאן אני אגיע.... המעבד הוא P4 630... אני אתחיל את ה-OC כשאני כנראה יוסיף BT למעבד.... הרעיון הזה הגיע כאשר ראיתי שכתוב על הקופסה של הלוח אם שהוא EXTREME EDITION, האם זה אומר שהלוח טוב ל-OC? מישהו יכול להגיד לי האם לפי המפרט אני יכול להגיע לתוצאות טובות? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם אפשר כמה מדריכים כאלה להתחלה אני אשמח....
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
תקלה מוזרה ומציקה אני חייב עזרה בנושא 6600E P5B DELUXE ASUS GEIL 2GB AROURA 3D מחשב בן שבועיים שמתי ZALMAN 7700CU לא הזיז לי מעלה אחת שמתי ZALMAN 7000 אותו הדבר שמתי GIGABYE ROCKET 3D II אותו הדבר מה זה התקלה הזאת מישהו מכיר חייב עזרה בנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום. יש לי מס' שאלות.. ואלו שאלות שלא קיבלתי עליהן מידע ממדריכים בפורום.. אז בבקשה לא לתקוף אותי.... מה זה מכפלה? ומה תפקידה? מה היחס שלה לבאס (FSB)? מה המקסימום מתח המותר לE6300 והמינימום שלו? בבקשה אלו שאלות חשובות בשביל שאתחיל בOC.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אז כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לצבוע את הפלופי שלי ואת הDVD והצורב שלי. איך אני עושה זאת מבלי לפגוע בחלקים עצמם, אני מודה מאוד לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
A64 3500 WC . אוורסט המאפנה הראתה לי 62 אז הלכתי לביוס ורשום 32,טוב? אני על קירור אוויר רגיל שבא עם המארז. שמעתי על בעייה עם משהו מתחת ל40 מעלות...מישהו יודע מה הלך שמה ומוכן להסביר? תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על58 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). יכול להיות שהמארז לא מאוורר מספיק?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית כל אני חייב לציין שהידע שיש לי בOC הוא מוגבל ולכן אני מפרסם את הת'רד הזה..בכדי לקבל עזרה וחוות דעת. אז ככה,אני עם הINFINITY,זכרונות G.SKILL 2GB 4-4-4-12 וקונרו e6400 והביג טייפון. בהתחלה,הייתי מבצע OC כאשר הזכרונות היו מוגדרים על 667,הייתי מגיע לבאס מקסימום 360(אני עם ביוס7.31,מחכה לביוס הרשמי הבא) המערכת הייתה לא כ"כ יציבה,המחשב היה עושה BOOT,הייתי עובד רגיל אבל אחת לכמה שעות המחשב היה פשוט "קופא" מפסיק להגיב.הנחתי שאלו הזכרונות שכאמור היו ביחס 5:4 ומגיעים ל450(900 אפקטיבי). אחרי עיון בכמה פורומים החלטתי להוריד בביוס את הזכרונות ל533(1:1),אני כרגע על 365 וזה נראה בסדר(super pi סיימתי ב17.57 דקות),אמנם עדיין אחת לכמה זמן אני קם בבוקר(כמובן שמהחשב דול…
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC ללוח שלי ל P4s333-vm יש אפשרות לעשות לו בכלל???? ואם כן אז תסבירו לי בבקשה ואני רוצה גם לעשות OC לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON 9600PRO וגם לו אני לא יודע איך עושים אז בבקשה תסבירו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
עד כמה אני יכול לעלות את הCore clock ואת ה Memory clock ?? Geforce 5700 LE של ionno3d ???
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הסינק של הלוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 לבין הסינק הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1829&cat=&page= כשיש עליו מאוורר כמובן.. ? אם כן מהו ההבדל והאם הוא יעזור לי במשהו ב- oc ??
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט 6VTXEA לוח לא רע בכלל תומך במעבדי טואלטין מבוסס ציפסט VIA 133A PRO עכשיו יש לי אליו מעבד פנטיום 3 800EB קיצר אני ראיתי שאל הלוח יש לי גמרפים שנותנים אפשרות של אוברקלוק עד 150FSB ועשיתי אוברקלוק למהירות הזאת ומה אני מגלה אוברקלוק של 100מה"צ בלבד!! יש דרך לקבל יותר?? אולי איך שהוא לעלות יותר את ה-FSB כי המעבד עצמו עובד ככה 6X133 וחשבתי לקבל קצת יותר אוברקלוק... מה זה כולה 100מה"צ אוףףף יש לי אליו וולקנו 7 נחמד אם זיכרון הייניקס 256מגה C3 PC133
-
לוח ASUS P4S800. מעבד - NORTHWOOD 2.6 זיכרונות NYANA :-[ יש לי טמפרטורות מעולות (26 - 28 במנוחה ) אולי זה הספק הג'נרי??
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-