אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אז טוב היום הצחלתי לעשות לכרטיס מסך שלי לעשות אוברקלוק בקיצר קודם הגעתי ל5927 ב03 3D הייתי ב369 בליבה ובזיכרונות 549 אז עשיתי עוד ועוד בסוף הגעתי ל437 לליבה שזה הגבול ולזיכרונות 559 וזה בארטיפקטים משוגעים אז הורדתי ל405 לליבה ו559 לזיכרונות אין ארטיפקטים אז אני בא עושה 3D מארק 03 והיה 4444 :'( מה הסיבה יכול להיות ששברתי את הכרטיס? :-\ :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שאני צריך לדעת : 1. האם כאשר אני מחבר לד למחשב אני צריך לחבר לחשמל וזהו או אני צריך עוד משהו כמו נגד? 2. כמה לדים ומנורות ומאווררים אפשר לחבר לספק של לפני 3 שנים לפנטיום 3 ??? תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש, ואני מאוד סקרן לבדוק מה הטמפרטורה של כל הרכיבים האפשריים ( מעבד, זכרונות וכו') תודה.!
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
:nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי מארז עם שני מאווררי 12 , אחד מהם אני לא מוצא באוורסט, זה אומר בוודאות שיש בעיה עם החיבור ללוח? אני רואה שהוא מסתובב ושהוא מחובר ל MB עוד שאלה, לא חסר לי בתמונה את המעלות של המעבד? בדרך כלל זה המעלות של המעבד הכלליות והמעלות של הליבות
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש את הv1 של tt יש את הטוניק(חשבתי על להחליף לו מאוורר) וראיתי סוניק עם 2 מאווררים...כדאי? מה האפשרות הכי טובה ב300 שקל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
איזה קירור מומלץ למעבד Q6600 במארז Thermalkate Eureka עד 400 ש"ח +-? המליצו לי על ה-BigTyp 120.. האם זה באמת קירור מומלץ או שאפשר להשיג קירור יותר טוב ממנו בתקציב שציינתי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
מה עדיף? Arctic Cooling AC-NV-SIL-5 או Zalman - VF700-ALCu-LED שניהם יתאימו ל7800GT של LEADTEAK? לי כרגע יש קירור כזה
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני דיי חדש כאן יש לי כמה שאלות amd2200+ 1.8 Ghz gigabyte kt 400 333fsb 512 ram ddr geforce4 mx 440 רציתי לדעת עד כמה כדאי לי למתוח את המעבד (ועד כמה אפשר) ? ואיך עושים את זה ? הטמפ של המעבד היא 39C ושל הלוח 40C תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
יש לי לוח 8RDA+ של EPOX וזיכרון MUSHKIN DDR333 ואני לא מצליך יותר מ167MHZ FSB, הזיכרון כורס לי. אני הוספתי מטח וזה לא אוזר אז אני חושב אולי התזמונים, אז איך אני בודק איזה תזמונים יש לי ואיזה תזמונים אני צריך כדי שיהיה FSB גבוהה יותר. (זה לא המעבד 100%)
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום. הייתה לי בעיה במאוורר של המעבד. הוא היה מאורר מקורי של INTEL LGA775. היה איתו קצת בעיה הוא לא היה מתפקד כראוי. וגם היה מאוד רועש. הבאתי לחברה והםם פשוט החליפו לי למאורר אחר. אפשר חוות דעת? אגב הוא מאוד שקט . טמפ במנוחה 48-53 http://www.avc.com.tw/products/Z9U702H001.htm
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אנשים מה עדיף יש לי intel pentium 4 1700 עכשיו אני יכול לעשות OC ל 1900 עם memory bus 298 mhz או לעות OC ל 1950 וmemory bus 230 mhz מה עדיף הראשון או השני מישהו יודע? כאילו אם אני מוריד את הזיכרונות הוא מושך יותר
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום. שאלתי היא אילו מבין גופי הקירור הבאים נחשב להכי משתלם מבחינת הביצועים שהוא נותן עבור המחיר שלו. ואם מישהוא יוכל לשלוח לי לינק לחנות שמוכרת את החלק הזה במחיר כמה שיותר נמוך אני אודה לא מאוד. Zalman CNP S9500 92MM FAN ASAKA EVO120 AK-920 Cpu Cooler Zalman CNPS9500 AM2 92mm Zalman CNPS8000 שאלה נוספת שיש לי היא זאת- קראתי שצריך למרוח את גוף הקירור של המעבד. לשם מה. עוד דבר מוזר הוא שאני פתחתי את המחשב, והוצאתי את גוף הקירור של המעבד ולא היה עליו שום מישחה תרמית. זה בסדר או שאני צריך למרוח אותו??. (אם למישהוא יש גוף קירור שמשתלם יותר מכל שאר הרכיבים שצויינו פה אשמח מאד לשמוע עליו. (התקציב שלי עומד על 300 שקל +- (באיזור החמישים פלוס). דבר נוסף-איך יכולות האוברקלוק של המע…
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
מה המצב? טוב ה10 מתקרב ואני רוצה לקנות סוף כל סוף קירור לכרטיס מסך שלי. יש לי לידטק 6200 128BIT 128MB בAGP. שאלתי נציג של פנדס ואמרו לי שהזמן VF7000CU לא יתאים. דבר שגורם לי להתהות, הכרטיס זהה במבנהו חוץ מהקבלים שלא מפריעים לקירור ל6600GT ולו הקירור מתאים על פי זלמן. מישהו ניסה?בדק?יודע? במקרה וזה ההיטסינקים לזכרונות שמפריעים אז לא נורא אני מקסימום אשים רק בחלק העליון. אם הוא לא מתאים איזה קירור אחר כדאי לי?תקציב לא מוגבל אבל אני לא אקנה שמהו ב1000 שקל אם הקירור לא בא עם סינקים לזכרונות אז אנא המליצו לי על סינקים. הבנתי שהסינקים של ונטק הכי טובים, אבל גם מאוד יקרים...מה עם הזלמן?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
ברשותי מחשב (שני) עם מעבד E6300, וקירור Cooler Master s775. כשהתרד התחלתי הוא הוא 1800, עד כמה מומלץ אפשר להגיע בלי להזיק למעבד יותר מדי? ולאיזו טמפ'? (בלי להחליף קירור) (הזכרונות של 800 מגה-הרץ)
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מרכיב מפרט למחשב וכרגע זה המפרט מעבד E5200 לוח אם p43 ds3l של gigabyte כ.מסך עוד לא סגרתי אבל בסגנון ה 9600GT \ HD4670 הארד דיסק 500 GB זכרון 4GB מעוניין באוברקלוק בינוני למעסד ולכ.מסך... 1.קראתי באתר על קירור של shyte ninja rev2 שהוא טוב , האם זה מצדיק את הבחירה? רועש מדי? מה הפרמטרים שלו ? כי המליצו לי גם על freezer7pro השאלה מה כדי , מה מתאים, והאם שווה לשים את ה80 שקל יותר על הנינג'ה.? 2. איזה מארז לבחור? - שיתאים לקירור , והבנתי שיש דבר כזה מארזים עם מסנן אבק וזה נשמע רעיון מצויין מכיוון שיש לי המון אבק בחדר אבל איזה לבחור , הכוונה היא לבחור בהכי זול כן.. 3.יותר קשור לפורום ספקים, אבל אני ישאל, איזה ספק לשים? של איזה חברה? צריך משהו זול ,בטוח …
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 לוח אם Gigabyte 945P-S3 3G ram זיכרונות של OCZ עם מהירות 800MHZ למרות שהלוח תומך רק ב 667 קירור סטוק של המעבד.. נכנסתי לביוס קראתי מדריכים עשיתי חלק ממה שאמרו ניסתי לעשות אוברקלוק ולא מצליח לי כלום חחח.. אני ממש חדש והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי... אם מישו ילמד אותי קצת ויעזור לי אני יבין קצת יותר.. תודה לכולם...
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 Northwood 2.4A, והלוח אם הוא MV43V(N) של Shuttle. כשאני נכנס לביוס יש אפשרות לשנות Frequency אבל זה נעול, השאלות שלי הן: 1. איך אפשר לפתוח את זה? 2. דרך ה-Frequency משנים גם את ה-MHz של המעבד? אגב, ראיתי שכבר מישהו הגיע עם מעבד בדיוק כמו שלי ל-3Ghz- http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=94 תודה.
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר מעוניין במחשב ל OC אך מעוניין להוריד עלויות. ה CPU המיועד הוא Q6600 G0 וה OC אמור להיות מתון בלבד (כ- 3G ) והשאלות הם: האם ל OC כזה יש סיבה ממשית לקנות לוח יקר או שאפשר להסתפק בלוחות כגון IP35-E , DS3L, P5K וכדומה? האם ל AC Freezer יספיק ל OC מתון או שגם ב OC כזה רצוי להשקיע בקירור? האם ניתן להסתפק בזכרונות Value 800Mhz CL5 ? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני רוצה זכרונות שאיתם אני אוכל לעשות OC כמה שיותר גבוה וביצועים כמה שיותר גבוהים חשבתי לקחת את הזכרונות CORSAIR CMX256A-3200LL - 400Mhz שעולים 560 שקל ולקחת 2 סטיקים ובתור לוח המליצו לי לקחת EPOX EP-4PCA3+ (875P) - ATX וקראתי את הביקרות עליו וראיתי שיש בעיות עם המתח של המעבד האם זה יפריע לי ב OC ורשום שיוציאו גרסה חדשה רציתי לדעת מתי יוציאו אותה ואם יש לוח יותר טוב לביצועים וOC כמה שיותר גבוה במחיר שלו המפרט שלי הוא: P4 2.4B אבל עם סטפינג C1 לא B באס 133MHZ ומכפלה 18 אמרו ל שאני אוכל להגיע לבאס 190-200 זה אפשרי??עם הזכרונות והלוח אם כן אז זה יגיע למעבד 3400+ שזה לא נראה לי ממש אפשרי כמובן אם אני אצליח זה יהיה פצצה R9600PRO WD 80GB 7200RPM 8MB Thermaltake TT420APD …
-
- 6 תגובות
- 465 צפיות
-
-
בתוך המארז ישכנו (בשלום והרמוניה הדדית אני מקוה) AMD ATHLON 64 xfx 6800 128MB DVI,TV Zalman 7000A AlCu EPOX 8KDA3J S-754 sata, gbl SAMSUNG HD 120 SATA LG4120 DVD LG*52 CD חשוב: 1. לא יהיה אוברקלוקינג למעבדים 2. השקט מאוד חשוב לי השאלה - האם להוסיף מאורר קדמי (120W) למארז - כרגע זה אופציה במפרט ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אז ככה.. לפני כמה ימים החלפתי מאוורר ללוח האם ואני לא יודע מה לעשות עם המאוורר הישן שלי (מאוורר שבא ביחד עם הלוח)... לחבר אותו ללוח וכאילו יהיה לי מאוורר שני ללוח אם? או שזה יגרום לבעיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני צריך בלוקים צינרות משאבה וו..?? כמה כסף אני צריך להשקיע נגיד 500 שקל יספיק? ומדובר על ברדיאטור ענקק אז הוא יכול לעבוד פסיבי? תמונות בהמשך..
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב ישן (כבר יותר מחצי שנה לא בשימוש) שדי פירקתי אותו לגורמים (הוצאתי את הכרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיסי רשת, זכרונות, לוח אם, ספק כוח - בקיצור - נשאר רק מארז. עכשיו, היה לי על הלוח אם מאוורר גדול שעמד נראה לי על המעבד. אני לא מבין גדול בענינים האלה (להרכיב, איך זה עובד, קירורים, מודינג וכל השאר) אבל אמרו לי שכמה שיותר מאווררים בתוך מארז זה מפזר את החום או משהו כזה ויש ביצועים יותר טובים. יש מצב שאני ארכיב את המאורר הזה מהמחשב הישן בחדש? ניקיתי אותו לחלוטין הנה תמונות שלו: מהצד מלמעלה
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7914 מה דעתכם עליו ? הוא איכותי ויהיה טוב למעבד שלי לצורכי אוברקלוק ? כמה מעלות הוא מוריד? המעבד שלי P4 3.0@3.4 LGA775 (פרסקוט) בקירור סטוק! תודה מראש ATR
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-