עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iyehuda,

איזה מאוורר הכי שקט ל E6300 קניתי בKSP מאוורר של זלמן (כנראה מכרו לי דגם זול) והוא ממש מרעיש הכסף לא משחק אצלי תפקיד עד גבול מסוים כמובן

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  2. כל פעם שאני מכבה או משנה את כיוון המאוורר שלו הוא עושה למחשב ריסט... האם זה אמור להיות ככה? או שלא ויש בעיה... הספק שלי הוא NoiseTaker 2 420W תודה רבה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by moshe55501,

איך משתמשים בתוכנה הזאת כי אני רוצה לעשות אוברקלוק ונאמר פו שהיא בודקת יציבות ורציתי לדעת אם יש תוכנה יותר טובה ממנה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  4. המישחה הלבנה שמקבלים עם הגוף קירור SP-94 שקונים אותו או Arctic Silver הכסופה הזאת? יש לי את שתיהן אני רוצה לדעת מה לשים! תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by roslan88,

שלום לחברי הפורום אני מרכיב מפרט למחשב וכרגע זה המפרט מעבד E5200 לוח אם p43 ds3l של gigabyte כ.מסך עוד לא סגרתי אבל בסגנון ה 9600GT \ HD4670 הארד דיסק 500 GB זכרון 4GB מעוניין באוברקלוק בינוני למעסד ולכ.מסך... 1.קראתי באתר על קירור של shyte ninja rev2 שהוא טוב , האם זה מצדיק את הבחירה? רועש מדי? מה הפרמטרים שלו ? כי המליצו לי גם על freezer7pro השאלה מה כדי , מה מתאים, והאם שווה לשים את ה80 שקל יותר על הנינג'ה.? 2. איזה מארז לבחור? - שיתאים לקירור , והבנתי שיש דבר כזה מארזים עם מסנן אבק וזה נשמע רעיון מצויין מכיוון שיש לי המון אבק בחדר אבל איזה לבחור , הכוונה היא לבחור בהכי זול כן.. 3.יותר קשור לפורום ספקים, אבל אני ישאל, איזה ספק לשים? של איזה חברה? צריך משהו זול ,בטוח …

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  6. Started by avivlevy,

מה זה מאוורר אופציונאלי??

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  7. Started by -CosmicFire-,

טוב אנשים עכשיו קניתי מדפסת חדשה ויש לי פררל פנוי... אבא שלי יביא לי LCD מהעבודה יום חמישי ואני רוצה להתחיל לעבוד אז תברו מהר :} 1. בשביל לחבר את הכבל מדפסת לLCD אני חייב לשים פינים או שאני יכול להלחים ישר? 2. אני לא רוצה לפרק את כל הכבל אלה רק את הצד של הנקבה וממנן למשוך חוטים איך אני יכול לדעת לאיזה פין בזכר כל חוט מתחבר?! 3. את רגליים 2-15 אני אמור לחבר ל5V יש מצב שאני יחבר את שני החוטים האלה לUSB ומשם אני יקח את הכח?! 4. והשאלה האחרונה נמצאת פה אבל בעקרון אני רוצה לעשות את זה גם לפאד וגם לLCD: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=35234 תענו על שניהם מהר או רק על אחד מהם מהר בבקשה :{}

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  8. אני רוצה זכרונות שאיתם אני אוכל לעשות OC כמה שיותר גבוה וביצועים כמה שיותר גבוהים חשבתי לקחת את הזכרונות CORSAIR CMX256A-3200LL - 400Mhz שעולים 560 שקל ולקחת 2 סטיקים ובתור לוח המליצו לי לקחת EPOX EP-4PCA3+ (875P) - ATX וקראתי את הביקרות עליו וראיתי שיש בעיות עם המתח של המעבד האם זה יפריע לי ב OC ורשום שיוציאו גרסה חדשה רציתי לדעת מתי יוציאו אותה ואם יש לוח יותר טוב לביצועים וOC כמה שיותר גבוה במחיר שלו המפרט שלי הוא: P4 2.4B אבל עם סטפינג C1 לא B באס 133MHZ ומכפלה 18 אמרו ל שאני אוכל להגיע לבאס 190-200 זה אפשרי??עם הזכרונות והלוח אם כן אז זה יגיע למעבד 3400+ שזה לא נראה לי ממש אפשרי כמובן אם אני אצליח זה יהיה פצצה R9600PRO WD 80GB 7200RPM 8MB Thermaltake TT420APD …

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  9. אותו סוג שנמכר בKSP ב480-490 ש"ח, הרגילים, לא Vitesta מה המקסימום FSB שהזכרונות שלכם הגיעו ובאיזה מתח ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by pop,

שלום חברים! חפשתי בכל הפורומים,ולא מצאתי תשובה: להפתעתי גיליתי הבוקר שהמעבד שלי הוא = מצ"ב תמונות. במאמץ קשה הוא עובר את ה- 64 c , האם נורמלי? מה דעתכם על המעבד (עוף מוזר?) והמערכת ??? אגב המחשב לפעמים לא מאתחל בכלל,רק לאחר לחיצה על לוחית הזכרון זה מסתדר. windows xp pro מעבד: מבוסס INTEL Pentium 4 - 3.0 (631) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN זיכרון: 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original לוח אם: INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX מארז: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER HEC-300AR-TF ATX 12V - 300W - PSUספק: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by saar2,

יש לי ידע בתחום המחשב ותמיד עניין אותי כל התחום הזה של אוברקלוקינג , איך אני מגיע למסך לביצוע הפעולה הזאת ? יש לי מעבד 2.6 בתור התחלה אני רוצה לעלות אותו ל 2.8 מה אני צריך לעשות ? קצת חומר והסברים על אוברקלוקינג אשמח מאוד לקבל .

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  12. Started by shshmul,

אם אפשר הסבר מפורט אני אשמח system zone 1=37 system zone 2=43 processor zone=38 מהם אזורים 1+2 ? מדובר על טמפרטורה [אני חושב] תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by D-Bang,

התקנתי מעבד Pentium D 820, מה צריכה להיות הטמפ' הסבירה שלו עם גוף קירור סטוק? אצלי עם מארז פתוח, זה נע באזור ה50 מעלות, זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  14. כותרת. אם זה גורם לביטול האחריות[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 14:02:39 תענו לי בבקשה זהה דחוף

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  15. אני חושב שזה מתאים פה... אם לא אז תקנו אותי. הבנתי שהרבה מארזים טובים שבאים עם ספקים אז הספקים הם דיי ג'נרים... לדוגמה... Raidmax ו Foxconn. איזה עוד חברות מגיעות עם ספקים ג'נרים (חברות בעלות שם... שנחשבים למארזים טובים). והאם כדאי לחסוך את ה 50-80 ש"ח ולקנות מארז ללא ספק?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. לוח אם - REV2.0 +EP-8RDA3 מעבד-AMD Athlon XP 2500+ 512KB Cache 333MHz זכרונות- TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B/D) - original 256MB*2 מארז-COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE אוקי מה לעשות,להעלות את הFSB או תמכפלה ? וגם בכמה אני יוכל להעלות את הFSB אם הזיכרונות שלי ?(מ333mhz ל?)

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by Omer DA,

קניתי לאחרונה מחשב חדש והייתי רוצה לדעת אם יש צורך בקירור נוסף או שמה שעכשיו מספיק.. המערכת היא E7200 abit ip35-e g.skill 2GB SAMSUNG HD252HJ נראה לי שזה מה שצריך...

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by X-Gamer,

Asus P4B

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  19. המחשב שלי מתחמם מאוד ואני רואה בתוכנה speedfan 4.33 אני לא מבין בה אבל הtemp 2 עם אש כזה והcore גם עם אש מה עושים כדי לקרר? שמתי מאוור על הכי חזק אבל לא עובד ( מאוור רגיל לא של המחשב) אפשר בבקשה עזרה באמת דחוף

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by guysfa,

רציתי לדעת עם המאוורר הזה מספיק בשביל המעבד הזה שעשו לו O.C מאורר: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_492_496&products_id=4371 מעבד: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=78_27_106_505&products_id=4375

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  21. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תראו איזה כרטיס יש לי.... או קיי עכשיו שראיתם אז אני אודיע לכם שלא מקבלים איתו היטסינקים לזיכרון. דבר שממש מעצבן אותי! עכשיו אני חשבתי לעצמי אולי לשים סתם ראם סינקים רגילים על הזיכרון,אלה ב 40 שקל ל 8 חתיכות. אני מודאג בגלל שהם לא ממש בצורה הנכונה וקצת ארוכים מידיי... אז יש עוד אופצייה וזה לקנות מיוחדים כאלה למשל של טוויקמונסטר... מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by Ametrine,

יש לי במארז מאוורר מאחורה ומאוורר בצד. המחשב עומד בתוך במקום סגור יחסית רק עם פתח מקדימה. הבעיה היא שהמאוורר האחורי הוא זה שמכניס את האוויר והצדדי שמוציא והאחורי הוא ממש חנוק לעומת הצדדי שיש לו הספקת אוויר קר טובה יותר ואני צריך להחליף את הפעולות של המאווררים. איך לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  23. כרגע הFSB על 360. מתחים: מעבד-1.5 זיכרון-2.0 אני חדש מאוד בOC למעבד וצריך עצה להמשכת הOC .. קיבלתי יציבות אך ורק כשהמעבד על 1.5.. בקשר לזיכרון אני לא כ"כ בטוח.. מה הגבול העליון שהמעבד יכול לעמוד בו מבחינת מתחים? המפרט שלי נמצא בצד..

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  24. יש לי תקציב של 5K למיפרט (אני לא אדחוף אותו לפה כי זה לא קשור לנושא...) בקיצור זה מיפרט שמשלב Q6600 לוח אם מתקדם קירור מעולה (TT V1) וספק מצוין כיוון שאני לוקח למיפרטי Q6600 אני אצטרך להישאר עם הX1950PRO שלי... ולכן בניתי עוד מיפרט שיש בוא אותו דבר בדיוק כולל הכל ספק דיסק קשחי וכו' רק עם השילוב הבא: (כמובן שזה עלה לי ב500 שקל המיפרט...) E4400+2900PRO עכשיו כיוון שלקחתי קירור מצוין אני יוכל להגיע איתו ל-3.0-3.2GHZ אם לא יותר.. (בעזרת השם טפו טפו טפו...) עכשיו אני יודע שהוא מצוין שוא בOC אבל אני בכל זאת חושש ומכאן נובעות כמה שאלות... איך הוא למשחקים? לאיזה מעבד הוא ישתווה תחת הOC? אינאעל דינאק 2MB Cache?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by miky,

חברה איך אני יכול לדעת אם הביוס לא מזייף טמפרתורות?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים