עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם. (כבר פתחתי תרד בעבר בנושא אך הייתי במילואים בצפון ולא ממש יכלתי לעקוב אז אני פותח חדש) עד לא מזמן היה לי על המעבד גוף קירור סטוק של אינטל פרסקוט - שמורכב מגליל נחושת במרכז וסנפירי אלומיניום מסביבו, הוא עבד בסדר יחסית לגוף קירור כזה - מאוורר שקט שאף פעם לא הרעיש, וטמפ' יחסית גבוהות. רציתי לשפר את המצב וגם לעשות OC קטן, אז רכשתי את הערכה הבאה: Zalman CNPS7000b-AlCu הרכבתי אותה לפי ההוראות שמתי את הגריז התרמי שבא עם הערכה ועכשיו כשאני בודק הטמפרטורות גבוהות יותר בכל מצב - מנוחה עבודה וכו'. יש לציין שהמארז מאוורר באופן סביר: 4 מאווררי 80 מ"מ קדמיים שמכניסים אויר + 1 בדלת המארז שגם מכניס ו 2 80 מ"מ אחוריים שמוציאים אויר. והמחשב נמצא בחדר שהטמפ' בו חמות במרבית היום …

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by toniviner,

יש לי לוח 8RDA+ של EPOX וזיכרון MUSHKIN DDR333 ואני לא מצליך יותר מ167MHZ FSB, הזיכרון כורס לי. אני הוספתי מטח וזה לא אוזר אז אני חושב אולי התזמונים, אז איך אני בודק איזה תזמונים יש לי ואיזה תזמונים אני צריך כדי שיהיה FSB גבוהה יותר. (זה לא המעבד 100%)

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by guandms,

שלום לכולם ! רציתי להתייעץ אתכם לגבי קירור מים למערכת שלי. אני רוצה קירור איכותי שקט מאוד ושיקרר את כל המערכת שזה מעבד כרטיס מסך וציפסט !!! המערכת שלי היא : THERMALTKAE SWING ATI X1900XTX 512 MB DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA -D GEIL 2X1GB W.D. 250 GB SATA II 16 MB BUFFER THERMALTAKE BIG TYPHOON CREATIVE XFI ELITE PRO המחיר לא כזה חשוב העיקר שיהיה מערכת טובה ואיכותית אבל גם לא צריך להגזים ... אני לא מיליונר ...

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  4. Started by vinipyx,

באיזה תוכנה אני יכול להישתמש כדי לעשות אוברקלוג לזיכרונות יש לי a-data שתי סטיקים של 512 400 mhz

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by moshe55501,

איך משתמשים בתוכנה הזאת כי אני רוצה לעשות אוברקלוק ונאמר פו שהיא בודקת יציבות ורציתי לדעת אם יש תוכנה יותר טובה ממנה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  6. Started by roslan88,

שלום לחברי הפורום אני מרכיב מפרט למחשב וכרגע זה המפרט מעבד E5200 לוח אם p43 ds3l של gigabyte כ.מסך עוד לא סגרתי אבל בסגנון ה 9600GT \ HD4670 הארד דיסק 500 GB זכרון 4GB מעוניין באוברקלוק בינוני למעסד ולכ.מסך... 1.קראתי באתר על קירור של shyte ninja rev2 שהוא טוב , האם זה מצדיק את הבחירה? רועש מדי? מה הפרמטרים שלו ? כי המליצו לי גם על freezer7pro השאלה מה כדי , מה מתאים, והאם שווה לשים את ה80 שקל יותר על הנינג'ה.? 2. איזה מארז לבחור? - שיתאים לקירור , והבנתי שיש דבר כזה מארזים עם מסנן אבק וזה נשמע רעיון מצויין מכיוון שיש לי המון אבק בחדר אבל איזה לבחור , הכוונה היא לבחור בהכי זול כן.. 3.יותר קשור לפורום ספקים, אבל אני ישאל, איזה ספק לשים? של איזה חברה? צריך משהו זול ,בטוח …

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  7. Started by avivlevy,

מה זה מאוורר אופציונאלי??

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  8. Started by bariko123,

המפרט:מעבדי אינטל? :Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר:1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE :965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר: 950 זכרונות? DDR II 667:512MB TwinMOS X2 מחיר:2X300=600 דיסק קשיח:160GB 7200RPM 8MB SATA II מחיר:355 כרטיסי מסך? Powercolor:X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר:1290 צורבים? DVD Recorders:NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black מחיר:195 מארזים? :HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מחיר:240 ספקי כוח? Enermax:מחכה לליברטי 400W מחיר:490* מסכים? : ?L1770HQ 17'' LCD 4ms DVI? מחיר:1395 סה"כ:6695 (בהתחשב שהליברטי יעלה משהו כמו 490שקל) האם זה מתאים לOC? אם כן תגידו לי איך עושים את זה בכללי בבקשה(מה…

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  9. Started by Moty_p,

מה הוא המוליך הטוב ביותר? נחושת? אלומיניום? תודה לכל העונים...

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  10. שלום אנשים ... אני רוצה לעשות עדכון ביוס ללוח שלי (מופיע בחתימה)- רק שמתי לב שכל העדכוני ביוס הם באים על דיסקט הפעלה.... והכונן פלופי שלי שבק חיים- ואני ממש לא מתכוון לקנות אחד חדש (כבר אפשר להגיד שעבר זמנם...) השאלה שלי האם אפשר לעשות עדכון לביוס לא דרך דיסקט אלא בצורה אחרת ? מישהו יכול לעזור? (אולי דיסק או לא יודע מה)

11. Started by Buffer,

המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W TT Soprano VB1000BWS אוקי אז ככה תסתכלו שניה בתמונה ותבינו מה הבעיה: איך מסדרים את התזמונים? אם אפשר כמה מדריכים מסודרים להיכנס לנושא. אפילו באנגלית.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by TheReaper,

טוב ניסיתי את התוכנות שיש באתר לOC למעבד בסביבת WINDOWS ואף אחת מהן לא מזהה את הלוח אם שלי יש דרך לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by Raanan30,

היי. יש לי מחשב ישן (כבר יותר מחצי שנה לא בשימוש) שדי פירקתי אותו לגורמים (הוצאתי את הכרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיסי רשת, זכרונות, לוח אם, ספק כוח - בקיצור - נשאר רק מארז. עכשיו, היה לי על הלוח אם מאוורר גדול שעמד נראה לי על המעבד. אני לא מבין גדול בענינים האלה (להרכיב, איך זה עובד, קירורים, מודינג וכל השאר) אבל אמרו לי שכמה שיותר מאווררים בתוך מארז זה מפזר את החום או משהו כזה ויש ביצועים יותר טובים. יש מצב שאני ארכיב את המאורר הזה מהמחשב הישן בחדש? ניקיתי אותו לחלוטין הנה תמונות שלו: מהצד מלמעלה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  14. יש לי GForce 6800 עם חיישן טמפרטורה... בהגדרות שלו הוא מראה שהטמפ' 52 ב- everest הוא מראה שהטמפ' 47 וב fan speed הוא מראה שהטמפ' 43 (-בדקתי, זה הטמפ' של הכטיס מסך!) איך לעזאזל אני אמור לדעת מה הטמפרטורה הנכונה??? דרך אגב, כל הטמפרטורות נמדדו במצב מנוחה ובאותו הזמן!

• 6 תגובות
    • 493 צפיות
  15. Started by sh780,

שלום אנשים, אני מחפש מאורר 92ממ' איכותי שישב על גוף קירור למעבד... על מה אתם הייתם ממליצים לי?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  16. טוב אז כך יש לי 9600XT של ABIT וגם לוח שלהם ... AV8 3DEYE בגלל הקיץ helllllllll :pissed: :pissed:- שלנו בארץ ....אני זקוק לקירור לכרטיס מסך טוב אז זה הולך כך......{לא משנה המחיר} Vantec Iceberq 5 All-In-One או [tt][tt]ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP[/tt][/tt] או Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 והבעיה היא שיש לי על הלוח את ה ZALMAN 7700CU 120MM אני לא יודע אם אפשר לדחוף אותם בכלל על הכרטיס בגלל בעית מקום טוב חוץ מה Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 שנכנס כמו כפפה אבל :-\ :-\ אני מעדיף כלים כבדים כמו ZM80D-HP ZALMAN ובעית המקום בין ה7700 לכרטיס מסך היא יש מרווח של כמעט 3 ס"מ... מה לעשות : : : ??? אם יש המלצות בקשר לקירור יתקבלו ברצון

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  17. מה נשמע? יש לי לוח אם של Gigabyte GA-8IPE775-G ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להרויד את המכפלה שלי בביוס ואם כן אז היכן? אני מעוניין לעשות זאת כדי לעלות יותר את ה-FSB

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  18. אני לא מתכנן OC אבל כן איכפת לי שהקירור יהיה יעיל + שקט (יחסית)!! למעבדים E8400 או- Q9450 האם הקירור שמגיע עם המעבד כל כך גרוע ?? אם לקנות קירור בנפרד.. עד 200 ש"ח זה בסדר ?? אוכל להסתפק בפחות או שכדאי להשקיע יותר ?? ויש כל כך הרבה חברות בתחום.. בבקשה עזרה.. (הערה: מדובר באחד מהמעבדים שהוזכרו על לוח ASUS P5Q DELUXE במארז ANTEC P182 ) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  19. יש בירשותי כרטיס SPARKLE CALIBRE 8800GTS 320 MB .. יש לי קצת בעיות איתו והוא מגיע לי לטמפרטרות גבוהות מידי.. יש לי אפשרות איכשהו להגיע למהיריות המאורר שעל הגוף ? (דרך אגב אין בקר..)

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by zobb,

רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC. אך אם יש לכם לוח אחר להמליץ לי לOC טוב אז תרשמו לי בתגובה. 10q Prosscor: AMD 2100 Memory: 512x2 C.video: Hercules 9700 Non-Pro

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by motorishta,

אהלן... רציתי לדעת מה ההבדל בקירור מעבד infinity ל-mugen? או שזה אותו קירור בכלל?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  22. 42 זה תקין ? ובתוכנת EVEREST הוא מראה לי טמפ' של הארדיסק 1, יש לי עוד הארדיסק ...איך אני מאפשר הצגת הטמפ' של ההארדיסק השני גם ?! תודה.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. ^^ כותרת איך אני מוריד את הדבק הזה?!?!?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  24. שלום. רציתי לדעת אם הגוף קירור Thermalright XP-90 יתאים ללוח-אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939..? ואפשר בבקשה המלצה למאוור (92mm) לגוף קירור הנ"ל? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים