אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
איך משתמשים בתוכנה הזאת כי אני רוצה לעשות אוברקלוק ונאמר פו שהיא בודקת יציבות ורציתי לדעת אם יש תוכנה יותר טובה ממנה
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
במחשב שלי היה בתיקון שבוע ולפני שלקחתי אותו לשם הייתי בסרט שהמעבד שלי על 23 מעלות עכשיו הבנתי שהאוורסט זייף כי הוא היה ישן יחסית לחלקים. עכשיו הורדתי את הגירסא החדשה וזה נראה לי יותר הגיוני אציתי לדעת אם זה טוב לא ל-OC אלא למשחקים רגילים ועבודה בתוכנות(אולי OC עתידי) אז ככה: לוח-40 מעלות מעבד-38 מעלות זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש את האופציה שדרכה עושים את הOC לכרטיס מסך אבל מה זאות השנייה? (זאות שבתמונה המצורפת סמן העכבר מצביע עלייה..)
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס הזה הכרטיס עם קירור פסיבי ומאוורר 80 שאני שמתי עליו כרגע בלי OC טמפ 40 מעלות תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
-
בתור אחד חדש בנושא הייתי רוצה לדעת טיפים תוכנות ודברים כאלה על מנת שאני יוכל להאיץ את הביצועים בכרטיס מסך שלי תודה מראש THE MAESTRO אגב יש לי כרטיס מסך של נוידיה TNT2 32 מ"ב ON BOARD
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, לאחר שקניתי מערכת ביניים חדשה,אני מעוניין לעשות לה אוברקלוק דיי רציני,בינתיים אני עם קירור סטוק והמעבד עומד על 15 מעלות בביוס. הגעתי מ- 1.6@1.7 לאט לאט(אני חדש באוברקלוק..), הרצתי S&M והמחשב עבר את הבדיקה,חוץ מהקטע של בדיקת הזכרונות שהוא משום מה לא אמר לי מה היתה הבעיה.. המפרט הוא: AMD Sempron 2800+ AM2[1.6@1.7] TwinMOS 667 Mhz DDR2 512x2 GIGABYTE GA-M55plus-S3G (nForce 430) Thermaltake XP-480 תמונות אני אוסיף כאשר אני אגיע הביתה,מישהו יכול לכוון אותי האם אפשר להמשיך באוברקלוק?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
-
יש לי ידע בתחום המחשב ותמיד עניין אותי כל התחום הזה של אוברקלוקינג , איך אני מגיע למסך לביצוע הפעולה הזאת ? יש לי מעבד 2.6 בתור התחלה אני רוצה לעלות אותו ל 2.8 מה אני צריך לעשות ? קצת חומר והסברים על אוברקלוקינג אשמח מאוד לקבל .
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
אני צריך בלוקים צינרות משאבה וו..?? כמה כסף אני צריך להשקיע נגיד 500 שקל יספיק? ומדובר על ברדיאטור ענקק אז הוא יכול לעבוד פסיבי? תמונות בהמשך..
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1799 Scythe MINE Rev.B 3Heat Pipes CPU Cooler או http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=IGLOO5700&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=388&aff=Zap קירור למעבד GLACIALTECH IGLOO 5700 MC FOR INTEL LGA775 יש לי את המעבד intel Dou2Core E6600 אם יש לכם המלצות יותר טובות , אתם מוזמנים לעזור לי התקציב הוא 200 חוץ מזה , אם אפשר גם קירור לכרטיס מסך שלי X1950 Pro 512mb
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
-
הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7914 מה דעתכם עליו ? הוא איכותי ויהיה טוב למעבד שלי לצורכי אוברקלוק ? כמה מעלות הוא מוריד? המעבד שלי P4 3.0@3.4 LGA775 (פרסקוט) בקירור סטוק! תודה מראש ATR
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
פתחתי פה דיון בעבר על טמפ' של המחשב שלי,חלק אמרו שזה בסדר וחלק אמרו שזה קצת מזייף והמחשב לא עשה ריסטים לא כולם עבד שקט הריץ משחקים בשקט. עכשיו שאמרו לי שזה שהחיישן מזייף או משהו ישר התחלתי להלחץ אז באתי לקבל אישור סופי שהטמפרטורות אכן טובות...שאלה קטנה אני בטוח שתוכלו לענות עליה...אגב הליבה שלי היא נורטווד זה הגיוני הטמפ' האלה? CPU : 40 MBoard:39 HDD:40 זה במנוחה.. במאמץ אני חושב המעבד מגיע ל46-48 ...
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
בוא נגיד ששני מאווררים שעשוים רעש בעוצמה של 40 DBA עובדים במקביל, הרעש הכולל (הכוונה למה שאני אשמע) יהיה 40 DBA או 80DBA (לא ידעתי איפה למקם את השאלה... אז תגידו לי אם זה לא במקום הנכון)
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אז ככה האפשרויות היחדות שעומדות בפני הם ככה: Gigabyte GH-PDU21-MF G-Power Cpu Cooler Thermaltake Pipe 101 Cpu Cooler CL-P0006+Thermaltake SilentCat 92MM A2013 תודה ענקית לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני לא סגור על איזה קירור ללכת. על ה BT VX - כשיצא לחנויות. Zalman Fatal1ty FS-C77 Zalman CNPS9500 Scythe Shogun אילו הקירורים שאני ראיתי. אם יש אחרים יותר טובים אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה לעשות אובר, ואני נתקע ב FSB 900. אני יכול לעלות עד 950, אבל אורטוס לא אוהב את זה. שאר הטמפרטורות בסדר, המתחים טובים (1.5 למעבד, 0.2+ לצ'יפסט), והזכרונות לא מוקפצים בכלל (כדי בדוק מה חוסם אותי). אני חושב שזה הטמפ' של הצ'יפסט. הוא הרכיב הכי חם במערכת (קירור מים, לצ'יפסט קירור אוויר), אבל לא יותר מדי. מה הטמפ' הגיונית שתהיה לו? אני הבנתי שצ'יפסט פחות בעיתי בטמפ'.
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC אבל כן איכפת לי שהקירור יהיה יעיל + שקט (יחסית)!! למעבדים E8400 או- Q9450 האם הקירור שמגיע עם המעבד כל כך גרוע ?? אם לקנות קירור בנפרד.. עד 200 ש"ח זה בסדר ?? אוכל להסתפק בפחות או שכדאי להשקיע יותר ?? ויש כל כך הרבה חברות בתחום.. בבקשה עזרה.. (הערה: מדובר באחד מהמעבדים שהוזכרו על לוח ASUS P5Q DELUXE במארז ANTEC P182 ) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש בירשותי כרטיס SPARKLE CALIBRE 8800GTS 320 MB .. יש לי קצת בעיות איתו והוא מגיע לי לטמפרטרות גבוהות מידי.. יש לי אפשרות איכשהו להגיע למהיריות המאורר שעל הגוף ? (דרך אגב אין בקר..)
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד מי שמבין בזה יכול להגיד לי מה הכי טוב טווח מחיר עד 200 ככה http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-PCLapTopAccessories&DB135498=294266&DB140302=140585 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו שהתזמונים של הזכרונות שלי קפצו אז החזרתי אותם ל 4-4-4-12. אני ב OC ל 350 באס מתחים רגילים. עכשיו ראיתי בEVEREST שהיה רשום 5-5-5-15 @ 333MHz וגם 4-4-4-12 @ 266MHz, מה זה אומר? זה אומר שאני צריך להשאיר אותם ככה או להעלות ל 5-5-5-15 או משהו אחר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם הגוף קירור Thermalright XP-90 יתאים ללוח-אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939..? ואפשר בבקשה המלצה למאוור (92mm) לגוף קירור הנ"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום, האם זה משנה לאיזה מולקס אני מחבר מאוורר של מארז? כלומר האם חובה לחבר אותו ישירות למולקס שיוצר מהספק כוח או שאפשר לחברו למולקס שיוצא ממאוורר אחר במארז.. אני שואל כי אחד המאווררים החדשים ששמתי אמור להסתובב ב4800 סל"ד, והוא מסתובב רק ב2600 סל"ד לפי תוכנת הניתור והביאוס..(הוא מחובר למולקס של מאוורר אחר במארז). שוקראן.
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-