עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני חושב שהבהרתי את עצמי.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום ,אולי לא כתבתי משהו טוב. בכל מקרה תודה רבה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה לקירור לE4300 הגיע הזמן כבר לOC התקציב 200-250 ש"ח. חשבתי ללכת על הTUNIQ אבל אני כנראה יוותר עליו כי הוא כבד מאוד ויכול לגרום נזק ללוח. גם ככה אני לא מתכוון להוציא למעבד את ה"מיץ".

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  3. שלום לכולם. בעקבות מחשבה שעלתה לי, חשבתי על השאלה שכתבתי בכותרת. בעצם, עד כמה ניתן לסמוך על תוכנות הניטור חומרה? אני מעוניין לדעת עד כמה הזיוף יכול להיות כלפי מעלה, או מטה? זאת אומרת, אם אני מקבל טמפ' X, והיא למעשה X+Y, או X-Y? או לדוגמא קריאת הוולטים שמקבל המחשב, לדוגמא המעבד צריך 1.7V, ומקבל 1.6 לפי התוכנה, או 1.8? או על 12V הוא מקבל 11.5, או 11.7? האם זה משנה אם כך נראה על גבי התוכנה, או שלמעשה אלו נתונים שיכולים להשתנות, והם לא מדוייקים כלל? תודה לעונים וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  4. Started by tinkerball,

הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על58 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). יכול להיות שהמארז לא מאוורר מספיק?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by nesber,

ראיתי שבאתר של החברה הם מדגישים את הדבר הבא: No motherboard components with a height greater than 39mm, as well as the PSU, disk drives, VGA card, and RAM should be present within a 55mm radius from the center of the CPU. עד כמה יש להתייחס להערה הזאת ברצינות, ומהן ההשלכות אם אכן ישנם חלקים ממש קרובים בגובה של 4 סנטימטר? האם יש להתייחס גם לחוטים שמתוחים במארז, בקרבת המעבד? מעבר לעצם ההערה, זלמן לא רושמים כלום.. כמו כן: ראיתי שהמאוורר מגיע עם thermal compound. האם אני צריך לנקות את השאריות של המדבקה מהמאוורר המקורי, ואם כן- איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  6. אני מחפש מישהו שיש לו ניסיון בחיתוך מתכת ומוכן לעזור לי לעשות חלון בדלת המארז מכיוון שאין לי את הכלים ואת הידע הנחוץ. אודה לכל עזרה שתבוא ;D

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  7. אהלן הציעו לי את הקירור למעבד הבא : OCZ Vanquisher http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_vanquisher_cpu_cooler הציעו לי אותו במחיר של 180 ש"ח האם זה כדאי? זה נחשב מחיר טוב? איך הביצועים של קירור זה? תודה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם אני מעלה את המתח למעבד אם זה מקצר את חיו ואם כן זה ממש משמעותי?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  9. Started by DJPOWER,

מארז מאוורר עד 400 שקל לפחות 2 מאווררי 120+ 3 92/80 חלון בצד ועדיף שהיה מלוג'יק או מנעה תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by The MHz,

מה החסרונות שזה יכול לעשות? זה יכול להרוס תמחשב? לאילו חלקים אפשר לעשות אוברקלוקינג? יש לי P4 2000 MHz 320 DDR Ge Force FX 2500 128 DDR למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג? מה אני צריך בשביל זה ואיך עושים את זה ??? תודה!

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  11. שלום לכולם השאלה הראשונה שלי היא מה המאוורר 120MM השקט ביותר (אבל שעדיין מקרר בצורה סבירה)? אני צריך אחד בשביל המארז שלי. השניה היא אם ואיך אני יכול לברר אם בכרטיס מסך שברצוני לקנות (יד שניה) בוצע אוברקלוק? המון תודה לעונים, העניין חשוב אביתר(:

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  12. מאיפה אני יכול להזמין או לקנות ?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  13. Started by pc student,

חברה לא מזמן עשיתי אוברקלוק לשני ג'גה הרץ והעלת מתח ב10% ואחרי כמה שעות אולי אחת אפילו המחשב נתקע והעלה מסכים כחולים והייתי חייב לעשות פורמט.מה לעזזל קרה ואיך אפשר להתחמק מזה?

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  14. אני רוצה להתקין עכשיו את הגוף קירור על ה 8800GT. שמתי לב שקיבלתי משחה תרמית עם הקנייה, אבל בנוסף יש לי בבית AS 5. מה יותר טוב? במה להשתמש? תודה :]

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by teddy85,

אני רוצה מאורר לקדימה של המארז של AC והבנתי שיש מאורר שרק מוצאי אזה אני צריח לקנות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  16. Started by shdor,

יש לי ביג טייפון וq6600 במנוחה הוא 40 מעלות!! הגיוני? הכרטיס מסך 8800 GTS על 58 מעלות במנוחה...כל המערכת במארז 3D Aurora. איך אני יכול לקרר אותם קצת?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  17. Started by yot,

הקירור על ה-9800SE שלי דיי גוסס ואני מעוניין להחליף אותו בקרור איכותי ושקט. הכרטיס עדיין משרת אותי נאמנה ולא מאכזב אפילו במשחקים כבדים מאוד במונחים של היום, ועל מנת להעניק לו עוד כמה שנים טובות, אני מעוניין בקירור אמין שישמור עליו קריר גם בתקופות לא נעימות שמתקרבות אלינו.... חשוב שהוא יהייה שקט, וזול עד כמה שאפשר.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  18. Started by RGod,

קיצר ככה הכרטיס הוא 9800PRO עם קירור מקורי -שלא מתפקד כמו שצריך -יש ארטיפקטים וכו וכו ,ניסיתי כל מיני קומבינות עזר אבל אני רוצה משהו איכותי יותר . הקירור הוא: Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ATI 9600 (Pro, XT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 רשום שהוא מתאים רק ל 9600,ויש את זה : Arctic-Cooling ATI Silencer 3 REV2 שרשום שהוא מתאים ל 9800XT שהוא בעצם 9800 רק מומהר ומגיע בדרך כלל עם 256 MB זיכרון .....בעיקרון הוא אמור להתאים אבל אני לא בטוח כי הוא בנוי אחרת ... אז עם מישהו יודע עם הם יתאימו לי אז ענה להגיד ....עם לא אז נלך על ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_2305&products_id=15364 עריכה :מצאתי א…

• 7 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by fachimoo,

שלום, פתאום צצה לי בעיה עם RIVA TUNER שהוא אומר לי שחסר את הקובץ RIVATUNER64.SYS בשביל להפעיל את התוכנה ואת הדייברים וכתוצאה מכך הכרטיס שלי מתחמם בגלל שאני לא יכול יותר להעלות את המהירות של המאוורר, האם יש תוכנה חלופית או האם אפשר לתקן את הבעיה עם התוכנה?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by jety,

אני לא זוכר איזה מקשים צריך ללחוץ במסך הראשי של הביוס כדי להפעיל את ההגדרות המתקדמות שנותנות לשנות את זמני הזכרונות למשל.. Gigabye GA-965P-S3 ביוס מעודכן F12. תודה.

21. היי, יש לי אינטל S775 3.0 ואני מחפש משהו שיקרר אותו טוב, כרגע הוא על 45 מעלות בלי מאמץ, ואני חושב שניתן לעשות משהו בנידון. כרגע הוא מתקרר ע"י המערכת המקורית של אינטל...וברצוני לשנות זאת. מה עליי לרכוש בשביל לשפר את הטמפ' שלו? יש לי כ150 שקל. כמו כן, איך עליי לסדר את החוטים במארז שיתנו לי זרימת אויר טובה? תודה... דניאל

• 7 תגובות
    • 494 צפיות
  22. יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם (מכניס אוויר/מוציא אוויר) .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה...) תודה...

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by YarYar,

קודם כל תודה למי שעזר לי בתארד הקודם שפתחתי... יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 GHz של presccot סוקט 478 לוח אם: Asus P4P800 טוב... דרך הביוס נכנסתי ל OC באחוזים. אוקיי העליתי ב- 5%... טוב שמרתי ויצאתי, זה הפעיל את המחשב מחדש, ועכשיו אחרי הקטע של הביוס הופיע לי מסך שחור ואז היה צפצוף אחד וגם היה כתוב משהו על master boot device או משהו כזה... טוב עשיתי ריסט, נכנסתי לביוס והגדרתי שהמחשב יפעל כמו קודם. זה הגיוני שזה לא יתן לי לעשות אובר קלוק של 5% אפילו? וגם היום עשיתי OC לכרטיס מסך שלי... אולי זה קשור איך שהוא? או שזה אולי קשור לזיכרון? יש לי זכרון מאעפן 512 DDR עם 200 MHz. זה בגלל זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  24. Started by creative,

אני דיי חדש כאן יש לי כמה שאלות amd2200+ 1.8 Ghz gigabyte kt 400 333fsb 512 ram ddr geforce4 mx 440 רציתי לדעת עד כמה כדאי לי למתוח את המעבד (ועד כמה אפשר) ? ואיך עושים את זה ? הטמפ של המעבד היא 39C ושל הלוח 40C תודה מראש

25. שלום לכולם, שמתי מאווורר של AC AF 12025 מקדימה שיכניס אוויר קר למערכת וחיברתי לפי הספר של הלוח אם (P5B)ל CHS C2 ואת המאוור שמוציא חיברת ל1 כמובן.. כי רק לשם הוא מגיע ביצעתי הכול לפי הספר..שלחתי את המחשב לIQPC להחלפה לLIBERTY 400W וכשהוא חזר אליי מופיע לי בביוס רק PWR FAN וCAS FAN1 זה שמוציא האחורי(לפני זה היה מופיע CAS FAN1 ו2 על 2000+- RPM בערך)עכשיו מופיע רק זה שמוציא בביוס והמאווור של הספק עומד על 800RPM בערך...למרות שהמאווור הקידמי מכניס אוויר איך הביוס לא מנטר אותו והוא מחובר לאיפה שהוא צריך להיות לפי הספר ..ממש מוזר מה אפשרי לעשות חברים??

• 0 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים