אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אוקקי אז אני רוצה לעשות או סי לחלקים הנ"ל, המארז הינו NZXT APOLLO (עם מודינג קטן שעשיתי שעזר להוריד את הטמפ'). הטמפ':http://i21.tinypic.com/vzab12.jpg האם הטמפ מתאימות לאו סי? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600xt ... עכשיו שמעתי שאנשים עושים OC עם powerstrip ואין לי מושג איך... יש לכם המלצות לתוכנות אחרות ומה הסיכון בכל אחת מהדרכים?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
ועוד שאלה הביג טייפון קטן יותר מהטוניק 120 כי זאת בעצם השאלה אני רציתי קירור טוניק אבל הבנתי שהוא לא נכנס במארז- RAIDMAX SAGITTA אז בגלל זה אני יקח את ה-BT
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
אני יודע שאחד מתחתי פתח תרד אבל זה לא עוזר לי אז ככה יש לי לוח של asus p4s800d ואני לא יכול לעלות מתח למעבד ניסיתי לעדכן ביוס וכשבאתי להתקין את התוכנה היא רשמה שהיא לא זיהתה לוח של asus עזרה בבקשה חברים תודה רבה לכל העוזרים :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני עושה OC לראשונה. מפרט E8400 ep35-ds3r 4 GB 800MHZ נכון לעכשיו אני בbus של 358, כשאני רוצה לשנות את המכפלה של הזיכרון יש לי רק 2 או 2.4 כאשר ב 2.4 זה עובר את התדר של הזיכרון. השאלה היא מה עדיף? 2 או 2.4? וביינתים אין לי בשביל מה לגעת בהגדרות המתח של המעבד נכון? האם להשאיר את המאורר בהגדרות האוטמטיות או שזה פוגע ב OC.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מישהו שמע או התנסה במשחה הטרמית של CoolMaster? אני שואל כי במקום לעשות משלוח של עוד 40 ש"ח שאין לי כ"כ מה לקנות אני מעדיף לרדת לחנות שליד הבית שלי, הם מוכרים שם את המשחה הזאת. CoolerMaster Termal Paste ב 30 שח מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אז ככה המחשב נמצא בOC תמידי... אבל כאשר אני עושה OC לכ.מסך ואז אני עוזב את המחשב לאיזה חצי שעה אז אני חוזר ואני רואה אותו מכובה. ז"א שכל המנורות וכל המאווררים לא פועלים. שום דבר. ממש כאילו הוא מכובה. ואז אני בא מפעיל אותו ולוקח לו איזה דקה ואני צריך ללחוץ לו ריסט כמה פעמים ואז מופיע לי LOGIN לווינדוס.... הקטע הוא שאני בלי OC לכ.מסך זה לא קורה לי, אבל כשאני עושה לכ.מסך אז אחרי חצי שעה פחות או יותר לפעמים יותר אפילו שעתיים הוא מתכבה בערך. ואחרי שאני כביכול מדליק את המחשב אז הOC של המעבד והלוח והכל חוזר לDEFAULT המכפלה נשארת על 9 אך הבאס במקום 382 יורד ל200. הקטע שאני חושב זה שהספק שלי אולי לא מספיק חזק? ברשותי HEC 400TR-TF... יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקירור לE4300 הגיע הזמן כבר לOC התקציב 200-250 ש"ח. חשבתי ללכת על הTUNIQ אבל אני כנראה יוותר עליו כי הוא כבד מאוד ויכול לגרום נזק ללוח. גם ככה אני לא מתכוון להוציא למעבד את ה"מיץ".
-
- 6 תגובות
- 481 צפיות
-
-
לפי חיפוש בפורום שמתי לב שכמה בפורום הגיעו ל-4.0 GHZ על קירור אוויר... השאלה לאן אני אגיע.... המעבד הוא P4 630... אני אתחיל את ה-OC כשאני כנראה יוסיף BT למעבד.... הרעיון הזה הגיע כאשר ראיתי שכתוב על הקופסה של הלוח אם שהוא EXTREME EDITION, האם זה אומר שהלוח טוב ל-OC? מישהו יכול להגיד לי האם לפי המפרט אני יכול להגיע לתוצאות טובות? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם אפשר כמה מדריכים כאלה להתחלה אני אשמח....
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום. יש לי מס' שאלות.. ואלו שאלות שלא קיבלתי עליהן מידע ממדריכים בפורום.. אז בבקשה לא לתקוף אותי.... מה זה מכפלה? ומה תפקידה? מה היחס שלה לבאס (FSB)? מה המקסימום מתח המותר לE6300 והמינימום שלו? בבקשה אלו שאלות חשובות בשביל שאתחיל בOC.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הלוח אם מופיע במפרט....הצי'פסט הוא KT600 וממה שהבנתי אי אפשר לנעול ..אז חשבתי אולי יש איזו דרך אחרת או עידכון ביוס.......או כל דבר אחר... וקשה אני חייב עזרה(אם אי אפשר אז באסה רק תעזרו....תודה) :s07:
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
כן...שלום אני חושב על ליקנות מאורר למעבד AMD BARTON סוג המאורר TITAN TTCCUTB/F הוא עם בסיס נחושת ומהירות סיבוב די גבוה 5000-5500 RPM אז...האם המאורר הזה טוב או לא???? ואם לא תרשמו סוג טוב בבקשה?!
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום אני עומד לעשות אוברקלוק למעבד שלי (AMD 3500 VENICE CORE?) רציתי לדעת אילו תוכנות אני צריך ועל איזה הגדרות לשים אותו זה מחשב חדש לכן אני לא מתכנן OC קטלני משהו עד 2500 MHZ לא יותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על58 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). יכול להיות שהמארז לא מאוורר מספיק?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הHardCano 12 של TT (אשר בעל 4 חיישני טמפ') ורציתי לדעת היכן אני צריך למקם את החיישנים. אני רוצה לשים את החישנים ב: מעבד, צ'יפסט, HD וכרטיס מסך. האם אני צריך להוציא לכל אחד מה"מקומות" את ההיטסינק כדי לשים את החיישן? ואיפה אני צריך לשים אותו? ראיתי באתר של TT איפה צריך לשים את החיישן במעבד וראיתי שם שהם שמו אותו בריבוע הקטן באמצע המעבד והעבירו את חוטי החיישן דרך ההיטסינק, זה אפשרי? כך זה נעשה? לא גורם לבעיות טמפ'..? בכללי, אני מבקש הסבר (אם אפשר מפורט..) על מיקום החיישנים בכל אחד מהמקומות.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם.... נכול לעכשיו קיים ברשותי מעבד 2.6 ליבת Northwood. עשיתי לו O.C בקטנה ל- 3.2 לכמה אוכל להגיע עם המעבד 3.2 של Northwood. המעבדים הנ"ל עם 512 CASHE. יש לי גוף קירור Big Typhoon.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הזה עם קרור סטוק ושמתי לב שעם מזגן בחדר המעבד על 49-50 במנוחה והלוח על 34 עם המארז של קומפיוקיס 6A19 (שאמרו שהוא מאוד מאוורר) לחבר שלי יש INTEL 1.5 עם ליבת ווילמייט גם עם קרור סטוק ומארז ג'נרי עם 80 מ"מ מאחורה ומקדימה ועם אבק בסינק בלי מזגן וחדר חם ואצלו זה 35 ככה! איך זה יכול להיות? הליבה של האינטל הזה כל כך קרירה?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT והקירור הרגיל לדעתי לא מספיק (מאמץ 75 מעלות) איזה גופי קירור אתם ממליצים תקציב 100/200/300 ש"ח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי PRESCOT 2.8GHZ עם ZALMAN 7000B ALCU,ומארז ג'נרי מחורבן. במצב רגיל המעבד נמצא על טמפ' 41-43 מעלות,אך כאשר אני משחק הטמפ' מגיע ל55-57 מעלות! יש לי מאוור קדמי 80 מ"מ,ואני חושב להוסיף 120 מ"מ מאחורה. אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על פיתרונות קירור נוספים,על מנת להיפטר מהשרב בתוך המחשב. לצערי הערב קיבלתי לראשונה מסך כחול,ואני בטוח זה בגלל התחממות המעבד. כמו כן תנו לי המלצה למאוורר 120 מ"מ אמין וטוב.
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט 6VTXEA לוח לא רע בכלל תומך במעבדי טואלטין מבוסס ציפסט VIA 133A PRO עכשיו יש לי אליו מעבד פנטיום 3 800EB קיצר אני ראיתי שאל הלוח יש לי גמרפים שנותנים אפשרות של אוברקלוק עד 150FSB ועשיתי אוברקלוק למהירות הזאת ומה אני מגלה אוברקלוק של 100מה"צ בלבד!! יש דרך לקבל יותר?? אולי איך שהוא לעלות יותר את ה-FSB כי המעבד עצמו עובד ככה 6X133 וחשבתי לקבל קצת יותר אוברקלוק... מה זה כולה 100מה"צ אוףףף יש לי אליו וולקנו 7 נחמד אם זיכרון הייניקס 256מגה C3 PC133
-
לוח ASUS P4S800. מעבד - NORTHWOOD 2.6 זיכרונות NYANA :-[ יש לי טמפרטורות מעולות (26 - 28 במנוחה ) אולי זה הספק הג'נרי??
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
אהלן הציעו לי את הקירור למעבד הבא : OCZ Vanquisher http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_vanquisher_cpu_cooler הציעו לי אותו במחיר של 180 ש"ח האם זה כדאי? זה נחשב מחיר טוב? איך הביצועים של קירור זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-