עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shtrodel,

כמו שכתוב בכותרת... עשיתי OC קטן וזה מה שהצלחתי אם אני מנסה יותר אז פשוט הווינדוס לא עולה.. אפילו לביוס אני לא מצליח ואז אני חייב לאפס את הביוס.. :'( איזה באסה מזה הלוח המעפן הזה? זהו זה מה שהוא מסוגל...? והמעבד דווקא על 31 מעלות שזה יפה... אולי יש רעיונות איך להמשיך? אני לא ממש מבין ב OC. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  2. יש לי : לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Dual Graphic\ מעבד :Intel Pentium 4 540 Prescott 3.2GHZ שני זכרונות: Hyundai HYMD264 646B8J-D43 512MB DDR2 400MHZ כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8800 GTS GAINWARD 360 MB בOC של630MHZ CORE ו 900MHZ DDR ספק:THERMALTAKE TR2-420PP עכשיו אני הצלחתי להגיע בלי בעיה ל3.92 שהעלה את החלונות והכל אבל אחרי כמה זמן היה נופל ובכלל לא ממש יציב . אני לא ממש יודע להתעסק אם הוולטים לכרטיס מסך/זכרונות/מעבד/FSB כנ"ל בתדרים חוץ מה FSB . הטמ'פ הם : מעבד : 40-50 כרטיס מסך:58-80 הווטג'יפ הם: CPU Core 1.33 V DIMM 2.58 V GPU Vcc 3.25 V הוולטג'ם הם בערך +/- 0.02 בקיצר אני צריך הדרכה לגבי שינוי הערכים כדי לקבל OC מוצלח . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  3. Started by -Nike-,

הי.! יש לי בעיה ב OC שאני עושה... אחרי איתחול של המחשב זה כותב לי את זה מסך POST... Skip Over CPU Clock frequency XXX..... ובאיתחול השני הוא כותב : OVER CLOCK NOW..... וכחה זה קבוע ואני לא יודע כבר מה לעשות אני חרשתי את הביוס המזד**ן הזה ולא עוזר כלום! הלוח שלי : Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra (rev1.1) bios f6 המעבד AMD +3200... תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by LordOfNemesis,

שלום, אני צריך עזרה לקנייה של מאוורר למארז של מחשב 1.2 AMD ATHLON שיוריד את הטמפ' בצורה ברורה!!! הכוונה לברורה שיוריד בצורה שהכי תשלם לעבודה של המחשב!!! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  5. אז ככה, ברשותי כרטיס Radeon 9500PRO שבהתחלה היה נעול לאוברקלוק אבל באמצעות הדרייברים של אומגה פתחתי את הנעילה.. כרגע אני עם קירור סטוק ולדעתי הגעתי (במהירויות מקסימליות בקירור סטוק) לתוצאות חביבות.. בבקשה תגיבו,תגידו את דעתכם ותתנו עצות,הערות\הארות.. מהירויות סטוק: Core: 277, Memory: 270. מהירויות עכשויות: Core: 340.2, Memory:279.45 הקטע המאכזב (אפילו מאוד).. אני לא מוצא את תוצאות ה3DMark's וה Aquamark שהיו לפני האוברקלוק :-\ ** עריכה ** - האם בעזרת קירור מים ייפתחו בפניי מהירויות גבוהות בהרבה מאלה שהגעתי עד עכשיו? (להזכירכם כרגע אני עם קירור סטוק). -תגיבו בבקשה בקשר לתוצאות האוברקלוק כפי שביקשתי בהתחלה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. יש לי את המעבד: AMD ATHLON 64X2 3800+ יש לי סוקט 64? AM2? אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי- כי הקירור הסטנדרטי שלו פשוט מרעיש בטירוף. אני צריך את הקירור הכי שקט שיש - תקציב הוא לא בעיה.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by kobibo,

בדקתי Artifacts ב GTO2 שלי ( לאחר פתיחת צינורות+O.C לXTPE ) ורציתי לשאול מס' שאלות: 1. האם הבדיקה מעמיסה על הכרטיס יותר ממשחק ? פשוט הטמפ' לאחר 4 דק' הגיעה ל 60 מעלות. 2. האם עלייה כזאת בזמן כה מועט תקינה ( במנוחה כרטיס ב 37-38 מעלות ) וזה אחרי מריחת MX-1 3.במהלך הבדיקה אני תמיד רואה את הנק' הצהובות ( אומנם לא הרבה ) נעלמות ומופיעות שוב ורשום לי למטה שאין שגיאות ...נשמע תקין ?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by סער_שי,

DS3 בבאס 360... 38 מנוחה, 40 במאמץ. הגיוני? E6400 ב-2.88... 44 במנוחה, 50 במאמץ. קירור סטוק. הגיוני? פרסמתי כבר שהוא מתחמם עד ל-65 ב-3.36 במאמץ, אבל זה בגלל הקירור סטוק אני מניח. בכמה יוריד אותו הנינג'ה? כי אני מתכנן על 450 באס (כלומר 3.6), אבל כדי להצליח אני צריך שיפור של לפחות 10 מעלות.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by ns,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-7n400 pro 2 v2 ושמעתי שגיגהבייט לפעמים מודדים את הטמפ' של המעבד עצמו ולא של הליבה. בכל מקרה , יש לי מעבד amd athlon xp 3000 barton והסנסור מראה לי שהוא על 60 מעלות, רציתי פשוט לדעת אם הוא מראה לי את הטמפ של המעבד כולו או של הליבה... ואם זה בסדר.

10. Started by Burning Ice,

זה פשוט לא הולך ..... אני מקבל כל מני תופעות מוזרות ... יש למישהו את הלוח הזה והוא עשה לו OC ? אשמח לקבל עזרה פה ..

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by eli_a2006,

שלום חברים כמו שאתם יודעים יש לי x800gto2 עם צינורות פתוחים ובזמן האחרון חשבתי למה לא לשפר לו את הציון הכרטיס שלי מוציא 6400 וזה לא השיא אני חושב שבכיף אני יכול להוציא 6500 מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הציון כל דבר יבוא בברכה ותודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by sroolik,

יש לי גיפורס 4 ליבה 250 וזיכרונות 300 אני מצליח לעשות אוברקלוק, אבל הוא לא מחזיק, כשאני רואה ארטיפקטים אני מוריד את המהירות לרמה שלפני כן אבל הם נשארים על המסך, אז אני מפעיל את המחשב מחדש ואז הוא לא עולה אני מחבר ומנתק כבלים שעות עד שאני מצליח להפעיל ואז בסוף הוא עולה לאחר אתחול ביוס וביטול האוברקלוק. גם כשעשיתי אוברקלוק קטן למעבד הוא עלה פעם אחת, ברגע שאיתחלתי את המחשב הוא עשה בעיות עד שהביוס אותחל מה לעשות כדי להישאר עם האוברקלוק ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  13. ת'אמת שחיפשתי בפורום ועוד במקומות ולא מצאתי משום מה :s05: רציתי לדעת אם איזו טמפ' הכרטיס מסך אמור לפעול במנוחה ואיזה במאמץ. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  14. שלום. יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 - 3 GHZ עם לוח אם אינטל רוקלייק, עם זיכרון 2x256 של kingston. המחשב די חדש יחסית, נקנה ב 1/10/2004. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 XT של חברת ספייר עם 256MB. עכשיו יש לי בעייה רצינית. נכנסתי לביוס המערכת וכתוב לי שהטמפ' של המעבד היא 65 מעלות. למרות שכתוב ב everst שהטמפ' היא 52 מעלות. בעייה נוספת היא, שכל פעם שאני מפעיל משחקים כבדים הכרטיס עושה VPU recover או שברוב המקרים המחשב פשוט נתקע, אין תזוזה, אין סמן עכבר, אין כלום. דבר אחרון ששכחתי לציין : הוספתי בנוסף למע' קרור שקיבלתי מהיצרן גם שתי מאווררים 10 סנטימטר (ממש גדולים) שאלה ראשונה : זה חם מדי ? האם יש לי בעיית קרור ? שאלה שנייה : האם החום של המעבד משפיע על הכרטיס מסך ? האם אני צריך לקנו…

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by Yogev20,

עשיתי אוברקלוק למעבד שלי : מקורי 2800MHz ועשיתי אוברקלוק ל 3200MHz FSB מקורי 200, ושיניתי ל FSB 230 - השאלה היא אם אוטומטית גם הזיכרון באוברקלוק?? ראיתי בהודעות בפורום שיש יחס בין מעבד לזיכרון 1:1 או יחסים אחרים.. מה אמור להיות 1:1?? הנה הנתונים של המחשב Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-1203-009999-00101111-082205-SIS655FX$100XX001_BIOS DATE: 08/22/05 20:14:13 VER: 08.00.09 Motherboard Name Asus P4S800D Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 231 MHz (QDR) Effective Clock 924 MHz Bandwidth 7390 MB/s Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR SDRAM Bus Width 128-bit Real Clock 231 MHz (DDR) Effective Clock 462 MHz…

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. Started by mazoneli,

ללא OC מישהו יודע ? גיליתי שאפשר למדוד לו טמפרטורה עם SPEED FAN והיא על 36 - 39 מעלות בעבודה ב 2D זה תקין ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. שלום. יש לי מס' שאלות.. ואלו שאלות שלא קיבלתי עליהן מידע ממדריכים בפורום.. אז בבקשה לא לתקוף אותי.... מה זה מכפלה? ומה תפקידה? מה היחס שלה לבאס (FSB)? מה המקסימום מתח המותר לE6300 והמינימום שלו? בבקשה אלו שאלות חשובות בשביל שאתחיל בOC.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  18. Started by EviLeader,

שלום לכולם, בגלל שאני רוצה להתחיל לעסוק טיפלה במודינג.. אני מעוניין לקנות בקר למאווררים ואולי גם מסך שיציג לי את הטמפ' (יש כזה אחד רק שלא צריך להלחים והכול?). לפי מה שהבנתי יש את CoolerMaster Aerogate יש גם את Akasa Multi mode fan control LCD display AK-FC-03 את ZALMAN ZM-MFC1 את CoolerMate 4 channel fan controller Silver Leo את Sunbeamtech 20 in 1 Superior Panel Black ועוד.. אני פשוט מעוניין שאני יוכל לשלוט בכול המאווררים של המחשב לי... (נראה לי 4) ואם אפשר שיהיה לו גם מסך שאני יוכל לראות את הטמפ'.. מה מומלץ כאן? מומלץ אני מתכוון במחיר ביחס לאיכות.. אני מניח שיש מוצר שעולה 200 ש"ה והוא מן הסתם יותר טוב מאחד שעולה 100 ש"ח.. השאלה אם אני צריך את ההבדל הזה ואם ההבדל הזה ב…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. אז ככה עשיתי אובר מ 2.6@3.25 רק למעבד בלי הזכרונות עשיתי טסט ב S&M כדי לבדוק טמפרטורות הרצתי בשני המצבים פעם בתדר האורגינלי ופעם באובר במשך 11 דקות בתדר האורגינלי הטמפרטורות במנוחה הם 33 ובמאמץ 100% 60 מעלות באובר קלוק הטמפרטורות במנוחה 33 ובמאמץ 100% 65~67 מעלות ואני עם קירור סטוק ומארז פתוח מה אתם אומרים זה טוב אפשר להחזיק עם זה עברתי גם את כל הבדיקות של הפריים95 והS&M בהצלחה והכל יציב!! מה אתם אומרים זה טוב?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by Hatori_Hanzo,

שלום לכולם ראשית כל אני חייב לציין שהידע שיש לי בOC הוא מוגבל ולכן אני מפרסם את הת'רד הזה..בכדי לקבל עזרה וחוות דעת. אז ככה,אני עם הINFINITY,זכרונות G.SKILL 2GB 4-4-4-12 וקונרו e6400 והביג טייפון. בהתחלה,הייתי מבצע OC כאשר הזכרונות היו מוגדרים על 667,הייתי מגיע לבאס מקסימום 360(אני עם ביוס7.31,מחכה לביוס הרשמי הבא) המערכת הייתה לא כ"כ יציבה,המחשב היה עושה BOOT,הייתי עובד רגיל אבל אחת לכמה שעות המחשב היה פשוט "קופא" מפסיק להגיב.הנחתי שאלו הזכרונות שכאמור היו ביחס 5:4 ומגיעים ל450(900 אפקטיבי). אחרי עיון בכמה פורומים החלטתי להוריד בביוס את הזכרונות ל533(1:1),אני כרגע על 365 וזה נראה בסדר(super pi סיימתי ב17.57 דקות),אמנם עדיין אחת לכמה זמן אני קם בבוקר(כמובן שמהחשב דול…

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by Snipeh,

מפרט : AMD Athlon 2600+ XP Abit NF7 N-Force 2 השאלה שלי האם המאורר שהזמנתי : CoolerMaster Vortex Dream 7 הוא בעל יכולת טובה למטרת OC ?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by wow,

xp 1800 AXDA1800DUT3C T583436250061 KIUHB 0325VPMW

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by hj4ever,

שלום, אני מקבל את המחשב החדש שלי בעוד כיומיים. הלוח אם הוא מחשב מותג תוצרת DELL, ולכן הלוח אם שלו מגיע עם כרטיס מסך מובנה, וצ'יפסט 965Q. המעבד שאני מקבל הוא E6300. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע OC קטן למעבד, למרות שאני עם כרטיס מסך מובנה (לא משתמש בו אבל), ועם קירור סטוק. ואם אפשר גם קישור לת'רד שמסביר איך לעשות את זה, אני אשמח תודה מראש :]

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by oamir1,

א. האם הגיוני שזה החום של ההארד דיסק שלי והאם זה בסדר ב. המאורר (Chassis) הוא מאורר מארז, למה הוא לא פועל על 3000 או יותר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  25. האם יש מדריך לפתיחת צינורות לכרטיס זה?? האם מישהו יוכל להמליץ לי לקרור טוב לכרטיס זה?? האם מישהו יכול להמליץ לי לקרור טוב לזכרונות ( 512 מב DDR400? ) ?? האם מישהו יוכל להמליץ לי על מאווררים(2) למארז(כרגע יש לי 1 של 80 מ"מ וביג טייפון למעבד).

• 1 תגובה
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים