אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
:nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי במארז 2 מאווררים , אחד שתמחבר ללוח האם ואחד ישירות לספק וכשאני נכנס ל SPEEDFAN אני לא מצליח לשנות כלום... זה כותב לי 100% בכולם ולא משנה מה אני עושה זה לא משתנה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני לא זוכר איזה מקשים צריך ללחוץ במסך הראשי של הביוס כדי להפעיל את ההגדרות המתקדמות שנותנות לשנות את זמני הזכרונות למשל.. Gigabye GA-965P-S3 ביוס מעודכן F12. תודה.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
איזה קירור מומלץ למעבד Q6600 במארז Thermalkate Eureka עד 400 ש"ח +-? המליצו לי על ה-BigTyp 120.. האם זה באמת קירור מומלץ או שאפשר להשיג קירור יותר טוב ממנו בתקציב שציינתי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
חברה היום אני קמתי ואני רואה שהמעבד שלי לא יורד מה-50% שהוא מתאמץ ולפעמים הוא מגיע ל-80 בלי עבודה?? נראה לי משהו מוזר מישהו יכול לעזור לי ובגלל זה הוא מתחמם לי מאד.....
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
היי, יש לי אינטל S775 3.0 ואני מחפש משהו שיקרר אותו טוב, כרגע הוא על 45 מעלות בלי מאמץ, ואני חושב שניתן לעשות משהו בנידון. כרגע הוא מתקרר ע"י המערכת המקורית של אינטל...וברצוני לשנות זאת. מה עליי לרכוש בשביל לשפר את הטמפ' שלו? יש לי כ150 שקל. כמו כן, איך עליי לסדר את החוטים במארז שיתנו לי זרימת אויר טובה? תודה... דניאל
-
- 7 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם (מכניס אוויר/מוציא אוויר) .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה...) תודה...
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני דיי חדש כאן יש לי כמה שאלות amd2200+ 1.8 Ghz gigabyte kt 400 333fsb 512 ram ddr geforce4 mx 440 רציתי לדעת עד כמה כדאי לי למתוח את המעבד (ועד כמה אפשר) ? ואיך עושים את זה ? הטמפ של המעבד היא 39C ושל הלוח 40C תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי מאווורר של AC AF 12025 מקדימה שיכניס אוויר קר למערכת וחיברתי לפי הספר של הלוח אם (P5B)ל CHS C2 ואת המאוור שמוציא חיברת ל1 כמובן.. כי רק לשם הוא מגיע ביצעתי הכול לפי הספר..שלחתי את המחשב לIQPC להחלפה לLIBERTY 400W וכשהוא חזר אליי מופיע לי בביוס רק PWR FAN וCAS FAN1 זה שמוציא האחורי(לפני זה היה מופיע CAS FAN1 ו2 על 2000+- RPM בערך)עכשיו מופיע רק זה שמוציא בביוס והמאווור של הספק עומד על 800RPM בערך...למרות שהמאווור הקידמי מכניס אוויר איך הביוס לא מנטר אותו והוא מחובר לאיפה שהוא צריך להיות לפי הספר ..ממש מוזר מה אפשרי לעשות חברים??
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כנראה בעית חום יתר, ה-E4300 שלי נמצא ב-OC FSB 337 בכפולות 9X CPU V1.42 דרך התוכנה TAT הוא מראה לי שהוא מגיע ל-72 מעלות, האם זה נורמלי? (לפני כמה ימים קניתי את המחשב ושמו לי משחה טרמית, כנראה הם שמו כמו הפנים שלהם כי ב-TAT הראה לי 77 מעלות, אבל היום כששמתי משחה חדשה ירדו לי 5 מעלות ל-72) יש לי מאוורר נינג'ה פלוס ומשום מה אני לא יכול להשתלט על המהירות שלו, הוא כל הזמן באותה המהירות. ניסיתי את ההגדרות דרך הביוס וגם דרך התוכנה SPEEDFUN ואין שינוי. ?!
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום. שאלתי היא, האם יש מצב שמחשבה יכנס למצב OC בצורה עצמאית (כתוצאה ממשחק "כבד", פעילות ממושכת של המחשב וכו'), ללא הוראה מפורשת או הגדרה של בעל המחשב ? אם יש מצב כזה, איך זה קורה ואיך אפשר למנוע את זה ? תודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום! היום פירקתי את הוידאו הישן שלנו ומצאתי בתוכו גוף קירור נחמד... לקחתי אותו ואם קצת עבודה הצמדתי לו מאוורר מהמחשב הישן ובכללי הוא נראה טוב(צירפתי תמונות) ולא מרעיש רק אני לא יודע איך לשים אותו....חיברתי אותו אם גומיות כדי לראות איך זה מתלבש על זה וזה היה בסדר...רק שהרעש כשחיברתי היה נורא.... אני רוצה לשים אותו על הכרטיס מסך אבל לא יודע אם מה להחזיק אותו שם.....מישהוא יכול להסביר לי? תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איך משתמשים בתוכנה הזאת כי אני רוצה לעשות אוברקלוק ונאמר פו שהיא בודקת יציבות ורציתי לדעת אם יש תוכנה יותר טובה ממנה
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
טוב אנשים עכשיו קניתי מדפסת חדשה ויש לי פררל פנוי... אבא שלי יביא לי LCD מהעבודה יום חמישי ואני רוצה להתחיל לעבוד אז תברו מהר :} 1. בשביל לחבר את הכבל מדפסת לLCD אני חייב לשים פינים או שאני יכול להלחים ישר? 2. אני לא רוצה לפרק את כל הכבל אלה רק את הצד של הנקבה וממנן למשוך חוטים איך אני יכול לדעת לאיזה פין בזכר כל חוט מתחבר?! 3. את רגליים 2-15 אני אמור לחבר ל5V יש מצב שאני יחבר את שני החוטים האלה לUSB ומשם אני יקח את הכח?! 4. והשאלה האחרונה נמצאת פה אבל בעקרון אני רוצה לעשות את זה גם לפאד וגם לLCD: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=35234 תענו על שניהם מהר או רק על אחד מהם מהר בבקשה :{}
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני רוצה זכרונות שאיתם אני אוכל לעשות OC כמה שיותר גבוה וביצועים כמה שיותר גבוהים חשבתי לקחת את הזכרונות CORSAIR CMX256A-3200LL - 400Mhz שעולים 560 שקל ולקחת 2 סטיקים ובתור לוח המליצו לי לקחת EPOX EP-4PCA3+ (875P) - ATX וקראתי את הביקרות עליו וראיתי שיש בעיות עם המתח של המעבד האם זה יפריע לי ב OC ורשום שיוציאו גרסה חדשה רציתי לדעת מתי יוציאו אותה ואם יש לוח יותר טוב לביצועים וOC כמה שיותר גבוה במחיר שלו המפרט שלי הוא: P4 2.4B אבל עם סטפינג C1 לא B באס 133MHZ ומכפלה 18 אמרו ל שאני אוכל להגיע לבאס 190-200 זה אפשרי??עם הזכרונות והלוח אם כן אז זה יגיע למעבד 3400+ שזה לא נראה לי ממש אפשרי כמובן אם אני אצליח זה יהיה פצצה R9600PRO WD 80GB 7200RPM 8MB Thermaltake TT420APD …
-
- 6 תגובות
- 487 צפיות
-
-
זה הנתונים לפי הבדיקה שעשיתי עם המולטימטר: 20/24 פינים רגיל - חוט אדום - 5.13 חוט צהוב - 12.26 חוט כתום - 3.36 במאמץ - חוט אדום - 5.15 חוט צהוב - 12.17 חוט כתוב - 3.36 מולקס רגיל - חוט אדום - 5.11 חוט צהוב - 12.20 במאמץ - חוט אדום - 5.12 חוט צהוב - 12.11
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני לא עושה אוברקלוק אני רק רוצה להשתיק את המחשב קצת,ואני לא מדבר על לזרוק אותו מהחלון. אני מחפש איזשהו מאורר או גוף קירור (אני לא ממש מבין בזה) למעבד שיעשו את העבודה ובשקט. במחיר סביר כמובן
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לא מבין את הגרפים זה טוב או לא טוב??? :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
כשאני נכנס רגיל לביוס ומשנה את ה-"CPU host freq" אני יכול לעשות רק 100 או 133. האם כדי להעלות בMHZ בודדים צריכים לעשות כמו בלוחות החדשים של גיגהבייט שצריך ללחוץ Ctrl+F1 או משהו כזה? בתודה מראש, manbot
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה לעשות אובר, ואני נתקע ב FSB 900. אני יכול לעלות עד 950, אבל אורטוס לא אוהב את זה. שאר הטמפרטורות בסדר, המתחים טובים (1.5 למעבד, 0.2+ לצ'יפסט), והזכרונות לא מוקפצים בכלל (כדי בדוק מה חוסם אותי). אני חושב שזה הטמפ' של הצ'יפסט. הוא הרכיב הכי חם במערכת (קירור מים, לצ'יפסט קירור אוויר), אבל לא יותר מדי. מה הטמפ' הגיונית שתהיה לו? אני הבנתי שצ'יפסט פחות בעיתי בטמפ'.
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש בירשותי כרטיס SPARKLE CALIBRE 8800GTS 320 MB .. יש לי קצת בעיות איתו והוא מגיע לי לטמפרטרות גבוהות מידי.. יש לי אפשרות איכשהו להגיע למהיריות המאורר שעל הגוף ? (דרך אגב אין בקר..)
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC. אך אם יש לכם לוח אחר להמליץ לי לOC טוב אז תרשמו לי בתגובה. 10q Prosscor: AMD 2100 Memory: 512x2 C.video: Hercules 9700 Non-Pro
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהלן... רציתי לדעת מה ההבדל בקירור מעבד infinity ל-mugen? או שזה אותו קירור בכלל?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב הארדיסק עם מידע רגיש עליו, ואני רוצה שהוא יהיה מבודד וקריר כל הזמן. חשבתי לקנות את ה- vortex (הראשון, עם הצג טמפ', לא השני עם הכפתור לכיוון עצמת המאורר) כי נראה טוב בהרבה תחומים. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-