עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by HoLy4EvEr,

היי שמעו מרחתי משחה טרמית הרבה פעמים אבל הייתי שם כמות סבירה...השאלה שלי האם צריך לשים כמות כמה שיותר מינימלית אבל שתתפוס את כול שטח ציפ המעבד?או כמה שיותר דקה? או לתת כמות סבירה? מה יותר טוב...?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  2. אני חושב שהבהרתי את עצמי.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום ,אולי לא כתבתי משהו טוב. בכל מקרה תודה רבה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  3. לפי חיפוש בפורום שמתי לב שכמה בפורום הגיעו ל-4.0 GHZ על קירור אוויר... השאלה לאן אני אגיע.... המעבד הוא P4 630... אני אתחיל את ה-OC כשאני כנראה יוסיף BT למעבד.... הרעיון הזה הגיע כאשר ראיתי שכתוב על הקופסה של הלוח אם שהוא EXTREME EDITION, האם זה אומר שהלוח טוב ל-OC? מישהו יכול להגיד לי האם לפי המפרט אני יכול להגיע לתוצאות טובות? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם אפשר כמה מדריכים כאלה להתחלה אני אשמח....

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  4. שלום. יש לי מס' שאלות.. ואלו שאלות שלא קיבלתי עליהן מידע ממדריכים בפורום.. אז בבקשה לא לתקוף אותי.... מה זה מכפלה? ומה תפקידה? מה היחס שלה לבאס (FSB)? מה המקסימום מתח המותר לE6300 והמינימום שלו? בבקשה אלו שאלות חשובות בשביל שאתחיל בOC.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  5. שלום, אולי זה ישמע קצת נובי עבור כמה ממכם ואבל תשתדלו לעזור, אז ככה הבנתי שמעבד הQ6600 עובד על באס 266, נניח ואני משנה לתדר 333 (ע"מ להגיע ל3G) או אפילו ל400 שזה מוגזם למה זכרונות 800MHZ עדיפים על 667MHZ , אם התדר באס של המעבד לא עובר את הזכרון שהוא גם RAM 400MHZ... ? ואם הזכרונות במהירות 1000MHZ והמעבד פחות מבאס 400 והאם עדיין יהיה ניצול של מהירות הזיכרון הגבוהה ? תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by the godfather,

שלום אני צריך קירור הכי שקט שאפשר אבל לא מים למארז 2 מאוררים ולמעבד ביצועים לא חשובים זה מחשב של ילדה קטנה עם פניטיום 4 1.6 סקוקט 478 העיקר הכי שקטים שאפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לדעת איך עושים אוברקלוק יש למישהו מדריך אולי כי אני חדש בזה... יש לי מחשב חזק פנטיום 4 2800c מגה הרץ לוח אם של אסוס p4p 800 dual 2 זיכרונות של סמסונג 256 pc3200 וספק של טרמלטק tt300a זהו... אם מישהו יכול לעזור תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. יש לי זלמן VF900, והייתי מאוד מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לאחד כזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 האם הזלמן יתאים לכרטיס? (מאוד חשוב לי השקט ואני לא מוכן להתפשר על כרטיס עם מאוורר רועש...)

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by bad-sector,

קנינו בזמנו לחברה שלי AXP1800 רק שהיא לא מסוגלת לשבת לידו כי הוא מרעיש... מבדיקה שעשיתי זה המאוורר של המעבד הוא ממש חצוצרה לא קטנה (גם לאחר שימון בWD40)... אני מחפש קירור שקט ביותר שיהיה טוב לסטודנטית ללא OC ובעל תג מחיר סביר...

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by CoPyCaT,

Vcore: 1.675 Vddr: 2.8 לוח: ABIT IC7 זיכרונות: Geil Golden Dragon 3200 (256x2) מעבד: 2.8GHZ 800FSB

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by contA-,

שלום לכם, שמתי לב שהצ'יפסט שלי מתחמם מאוד (מגיע אפילו לסביבות ה50 מעלות במאמץ-ללא אוברקלוק!) ולכן אני זקוק לקירור עבורו. תוכלו להמליץ לי על הקירור הטוב ביותר שיש לצ'יפסטים? תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by wow,

ה-TURTURE TEST בתוכנה PRIME 95 לא עובד והתוכנה S&M נופלת לי אחרי זמן מסויים (לא יודע אם זו בעיית תאימות או כתוצאה מה-OC).

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by moshel7,

יש לי את גוף הקרור הנ"ל וכמו כן גם את ARCTIC-COOLING FREZZER PRO 64 מה ממולץ להרכיב על מעבד AMD ATHLON 4800X2 מה מישני גופי הקרור הנ"ל יתן תוצאות טובות יותר מתוכנן OC קליל

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by orkir,

שלום לכולם, עשיתי OC בשתי צורות: 1. באס 371 מכפלה 9 - יוצא 3.34GHZ. 2. באס 419 מכפלה 8 - יוצא 3.34GHZ. עכשיו הבעיה היא שמצב הראשון הוא לא עובר S&M (רושם FAILED ב-CACHE 1 LEVEL) ובמצב השני הוא עובר את הS&M... איך זה יכול להיות הגיוני? הרי גם הלוח אם וגם הזכרונות עובדים בתדר נמוך יותר במצב הראשון ודווקא אז הוא נותן ERROR?!?!?!? לגבי טמפרטורות אין שום בעיה הן לא עוברות את ה54 במאמץ...

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. Started by teddy85,

אני רוצה מאורר לקדימה של המארז של AC והבנתי שיש מאורר שרק מוצאי אזה אני צריח לקנות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד פנטיום D930 ואני לא יודע איזה קירור כדאי לי אני רוצה שבעיקר הוא יהיה קר ולא יתחמם על המידה או משהו כזה ויגיע ל50 מעלות או משהו גבוה מאוד ועדיף גם שלא יהיה רועש ושלא יעלה כול כך הרבה כסף עד 200 ש"ח או קצת יותר וגם אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות עוד דברים כמו נוזל או דברים כאלה והאם זה יעזור לי

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  17. אני עושה אוברקלוקינג למעבד, כדי לבדוק יציבות הרצתי את טוסט 10 שעות והכל עבד, לא תקיעות לא ריסט אבל משום מה 3DMARK לא רצה לעלות, אפשר לחשוב שהתוכנה המסכנה המעצבנת הזאת בודקת ביצועי מעבד אינטנסיבים, כנראה זה מה שהיא החליטה לעשות בקיצור זה עוד לא נורא.. איך שהוא הצלחתי להגניב בנצ' עד הסוף אז. אבל בואו שמעו שנייה.. אורך בדיקה ב 3DMARK 01 אורכת כ-10 דקות נכון? עוד לפני שנכנסתי אליה, בדקתי בטוסט את המעבד על 100 אחוז למשך 10 דקות בדיוק, נתתי מנוחה קצת למעבד והרצתי את 3DMARK 01 שלא סיים אפילו 3 דקות לא מעצבן? שברתי 3 מקשים במקלדת, ואת הכפתור הימני בעכבר מעצבים מחקתי את התוכנה ושמתי רקע של 3DMARK עם איקס האם 3DMARK היא התוכנה האולטיבטיבית לבדיקת יציבות מעבד? ??? גם לכם זה קורה?!

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by nehmia,

יש לי גי פורס 4 (בחתימה) ואני עושה לא אובר קלוקים די גדולים... ואמרו לי שכדאי לי לצרוב ביוס... מה זה נותן? ואיך עושים את זה?יש סיכונים או משהו?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by RGod,

קיצר ככה הכרטיס הוא 9800PRO עם קירור מקורי -שלא מתפקד כמו שצריך -יש ארטיפקטים וכו וכו ,ניסיתי כל מיני קומבינות עזר אבל אני רוצה משהו איכותי יותר . הקירור הוא: Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ATI 9600 (Pro, XT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 רשום שהוא מתאים רק ל 9600,ויש את זה : Arctic-Cooling ATI Silencer 3 REV2 שרשום שהוא מתאים ל 9800XT שהוא בעצם 9800 רק מומהר ומגיע בדרך כלל עם 256 MB זיכרון .....בעיקרון הוא אמור להתאים אבל אני לא בטוח כי הוא בנוי אחרת ... אז עם מישהו יודע עם הם יתאימו לי אז ענה להגיד ....עם לא אז נלך על ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_2305&products_id=15364 עריכה :מצאתי א…

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by HiTiT,

OK אז המפרט שלי מימין [בפרופיל] יש לי tuniq tower. והתחלתי לעשות OC הורדתי את ה מכפלת HT ל X4 כי הוא לא נתן לי להיתקדם. הגעתי ל BUS 254 timing של הזכרונות הורדתי 4-4-4-12-16 שזה 266MHZ מתח במעבד 1.4 מתח זיכרונות 2.05 --- ופה נתקעתי - אם אני זז למעלה אפילו 1MHZ בבס - אני מקבל fatal error ב orthos וכמו שרשמתי למעלה זה יציב ועובד מצויין... הטמפ' שלי: מנוחה core 1: 30 core 2: 24 מאמץ מלא orthos: core 1: 45 core 2: 39-40 [כל הזמן קופץ] אני מפחד להעלות עוד זכרונות... ומעבד נראה לי שהמתח סבבה אז מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by djez26,

יש לי מעבד amd 2800 barton הסטפינג שלו הוא AXDA2800KV4D T844965B41339 AQYHA0408WMPW 1999 AMD מה זה אומר ? איך הוא? תודה........

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  22. יש לי בלוח אם אפשרות לשנות תזמוני זיכרון, אך לא הבנתי איך זה משפיע על ה OC , ואיך מגדירים, ומה מגדירים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  23. אוקיי אז אני אתחיל.. יש לי מחשב דיי ישן, אין לי ידע רב ברכיבי מחשב ( גרסאות מה יותר טוב וכאלה אין לי מושג ) ברצוני לעשות OC על מנת לקדם את המחשב שלי למשהו שמתקרב למחשבים של היום, שיוכל להפעיל משחקים חדשים ( לא דום 3 כן, משחקים אם גרפיקה לא מהסרטים ) ושפשוט יהיה יותר חזק אז הנה המפרט: יש לי מעבד אינטל 866MHZ ( כן פנטיום 3 ) לוח אם ASUS CUV4X-C כרטיס מסך GF4 MX440 וזכרון 2X215 133MHZ בקיצר 512 אשמח לקבל הצעות לOC ותודה לעוזרים נ.ב. איזה תוכנות אני צריך על מנת לראות את הטמפ' ואת כל המידע שאני צריך בשביל הOC? ( חוץ מהביוס אם יש )

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  24. אני מחפש קירור למעבד שלי פנטיום 4 ליבת Willamette. אני מחפש קירור שקט ויעיל והתקציב שלי הוא 180 ש"ח, שזה עד 40$. אני עושה הזמנה גדולה מהאתר FrozenCPU ורציתי להזמין משם גם קירור. מכיוון שבפורום הזה נמצאים המבינים היותר טובים בקירור למעבד ממש אשמח אם תייעצו לי מבין ה-43 קירורים האלו בערך 5 שהם הטובים ביותר \ הטוב ביותר (כל עוד עונים לדרישות כמובן). http://www.frozencpu.com/cat/l3/g40/c14/s49/list/p1/Air_Cooling-CPU_HeatsinksCoolers-Socket_478-Page1.html http://www.frozencpu.com/cat/l3/g40/c14/s49/list/p1/Air_Cooling-CPU_HeatsinksCoolers-Socket_478-Page2.html Sarlula.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Voltage Values CPU Core 1.62 V +3.3 V 3.31 V +5 V 5.05 V +12 V 11.92 V -12 V -12.20 V -5 V -5.25 V +5 V Standby 4.97 V VBAT Battery 3.57 V DIMM 2.62 V אני לא על OC המפרט בחתימה (ספק 300W של HEC)

• 5 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים