עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by alonkl,

אוקיי חודש אחרי המחשב החדש, נהנתי מכל רגע ורגע עם הArctic-Cooling Freezer Pro שלי.. עד שיום אחד פתחתי את המחשב, התעסקתי בכבלים וזה, אין לי מושג מה עשיתי אבל המאוורר מסתובב על הסל"ד הכי המיר ולא מוכן לרדת (2300), עכשיו השגתי קירור סטוק של AM2, שאת הישן כבר זרקתי.. מה אתם אומרים לשים אותו? יש בו חיבור 4 פינים לשליטה? כי בAC אין לי.. עכשיו אל תגידו "תרכיב תנסה" כי זה לא משהו שנאי עושה כל יום.. ועוד שאלה, צריך לשים משחה טרמית או שזה לא הכי חשוב? תודה רבה על כל עזרה. נ.ב: ראיתי עכשיו את המאוור סטוק אצל חבר, והוא מצוין דווקא.. כשהוא במנוחה הוא לא עובד... זה אחלה.. לא ככה? המטרה שלי היא להגיע לשקט אופטימלי במנוחה, וכשהוא מסתובב כל כך לאט לא שומעים אותו..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by idanseal,

שלום, אני מקבל מחר או מחרתיים מחשב חדש (מעבד E6750, כ.מסך-9600GT.) המארז יהיה ENERMAX CHAKRA' למארז מאורר אחד בצד של 25 סמ, ויהיה לו אפשרות למאורר להכניס אוויר, או להוציא אוויר. (המאורר למעבד יהיה arctic cooling 7 pro). אז מה אתם אומרים? שהמאורר הגדול יכניס או יוציא? והאם צריך לשים עוד מאוררים(יש מקום לעוד מאוררים באיזה גודל שאני רוצה עד 12 סמ מקדימה ומאחורה, אבל ממש חשוב לי שקט ואני לא עושה OC וכאלה.). תודה. עידן

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by orkir,

שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך XFX 7600GT EXTREME EDITION 256MB. בגלל שהכרטיס מגיע עם מאוורר רועש מאוד החלטתי לקנות את הZALMAN VF900-CU בעיקר בשביל שיהיה שקט... אחרי שקצת קראתי בפורום התחיל ליזול לי ריר ונראה לי שזו הזדמנות טובה להתחיל OC לכרטיס המסך... איך אני עושה את זה? (ראיתי את המדריך לאוברקלוקר מתחיל, אבל הוא לא מעודכן מספיק...) תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by kobibo,

איך מתבצע ה O.C ? האם גם בו ניתן לפתוח יותר צינורות? או שה O.C רק ברמת תוכנה ליבה וזיכרון?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by yotamavi,

אנ י מתכנן לקנות אותו לE6300 ולעשות אוברקלוק אז איזה קירור אתם ממליצים בשבילו?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. Started by aviad_18,

שלום לכולם! בעבר היו זמנים שהייתי מגיע ל-BUS של 300 ויותר.. עכשיו משום מה אני נתקע על 225 כל הזמן... ואני לא יודע אם המעבד מגביל אותי או הלוח.. כי פעם גם הייתי ממהיר תמעבד למהירויות של 2500 MHZ ויותר.. בדקתי שהזכרונות לא מגבילים אותי ע"י הורדת התדר שלהם בביוס ל-333 MHZ. למה זה ככה ומה אפשר לעשות?? הזדקנו לי הרכיבים או מה?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  7. אז ככה המחשב נמצא בOC תמידי... אבל כאשר אני עושה OC לכ.מסך ואז אני עוזב את המחשב לאיזה חצי שעה אז אני חוזר ואני רואה אותו מכובה. ז"א שכל המנורות וכל המאווררים לא פועלים. שום דבר. ממש כאילו הוא מכובה. ואז אני בא מפעיל אותו ולוקח לו איזה דקה ואני צריך ללחוץ לו ריסט כמה פעמים ואז מופיע לי LOGIN לווינדוס.... הקטע הוא שאני בלי OC לכ.מסך זה לא קורה לי, אבל כשאני עושה לכ.מסך אז אחרי חצי שעה פחות או יותר לפעמים יותר אפילו שעתיים הוא מתכבה בערך. ואחרי שאני כביכול מדליק את המחשב אז הOC של המעבד והלוח והכל חוזר לDEFAULT המכפלה נשארת על 9 אך הבאס במקום 382 יורד ל200. הקטע שאני חושב זה שהספק שלי אולי לא מספיק חזק? ברשותי HEC 400TR-TF... יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by fareedamr,

שלום ראיתי כמה פרויקטים באתר בקשר ללד הכחול בעכבר והתרשמתי והחלטתי להחליף לד אבל איני יודע לאיזה לד להחליף ומה בדיוק עושים? ראיתי מדריך באתר גרמני אבל לא הבנתי כלום. תודה.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by gforce,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שפה זה הפורום המתאים לשאלה. דבר שני, הידע שלי במאווררים שואף לאפס. אז ככה לחבר שלי יש מחשב אינטל פנטיום 4 3GH socket 775 המאוורר המקורי שבא עם המחשב עושה רעש מהיום הראשון. הוא רוצה להחליף מאוורר למשהו שקט. האם יש למישהו המלצה למאוור זול ושקט שיעשה את העבודה ? האם המאוור בא כבר עם צלעות קירור ? האם חייבים משחה תרמית ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by Omri643,

ככרגע אני על 3.248 ג'יגה, ובא לי לעלות עוד... הטמפ' במנוחה בערך 38-42 ומאמץ 63-67~ אני רוצה לשפר את האובר... יש הצעות איך? הזכרונות שלי (קורסייר CL5-5-5-15 ) בגיעו מסטוק של 667 לבערך 920 !!! מה אתם מציעים לי לעשות כדי לשפר את ה OC? אני די נתקעתי במהירות הזו בגלל הזכרונות, אני על +0.2 עד כמה להעלות את המתח שלהם בלי לפגוע בהם? אגב- אני עם EVERCOOL BUFFALO ויש לי ZALMAN 7700 שהשגתי שיושב בצד... השאלה, אם אני ישים אותו במקום זה יעזור? הוא נחשב שקט? כי השקט של בפאלו ב OC לא מספיק לי... והוא קריר יותר? שווה להסיר את הלוח אם כדי להרכיב אותו? כי אין לי כוח לזה ומחר גם ככה אני מנקה את המחשב מאבק ומסדר כבלים- אז חשבתי כבר ביחד, אם כבר אני עושה את זה.. אז שווה או לא…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

גם ה MX440 וגם ה FX5200 הגיע עם הזכרונות האלה האם אם טובים באוברקלוקינג ואם אני יעלה את המהירות של הזכרונות, האם זה ישנה משהו בקשר למהירות המשחק, שהמשחק ירוץ יותר חלק תודה.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  12. מבחינה תיאורתית וביצועים בתחלס

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by NETANELKOREN,

האם קימם מאורר לספק כוח,אם כן אז מה המחיר המינמלי. מה יותר טוב מאורר הוא גוף קירור תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. Started by PCguy,

אתמול נסיתי לעלות את המהירות של המעבד אך להפתעתי מהירות הזכרונות עלתה גם היא. המעבד שלי הוא AMD 3000 939 שיניתי זאת דרך הביוס באופציה של הבאס200-400Mhz ברירת המחדל היא 200 שאומר 1800mhz בכל אופן האם זה טיבעי? האם ניתן לשנות מהירות ע"י תוכנות אוברקלוקינג? האם זה שמהירות הזיכון עולה לא מסוכנת לזכרונות{ללא קירור}

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by Dam0ni0N,

שלום אני די חדש פה כי קיבלתי באן ליפני איזה שנה וחצי.. היהי לי פעם מערכת קירור מים שאני הכנתי פעם ותפרויקט פה. קיצר היםו אבא לשי בא אלי עם מערכת קירור מים קטלנית המשבאה 56 ליטר לדקה משהו טוב היא היייתה בחברה של מחשבים זהמ שהו גדול עוד מאט אני ישים תמונות.עכשייו אני צרייך עזרה בקשר מה לעשות איתה כי חסר לה בלוק.וגם יש לי AMD ולא בא לי לעשות oc למעבד הזה. עכשיו מה כדאי לי למכור אותה או להישתמש בה ולעשות oc ולמעבד שלי המפרט הוא: amd san diago 3700 1 m cash 512 corsier cmx cl 2 gabit kn8ultra x800gt 256 זהו זה חלק מהמפרט שלי עכשייו אפילו אין לי dual chanel ולא נראה לי ש oc יעזור פה במשהו. קיצר מה לעשות? תדה מראש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. Started by yambtz,

אני רוצה לעשות חור למאוורר בפרספקס השאלה אם זה מתאים או לא.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  17. נכבה לי המסך לאיזה דקה ואז עלה על הרזולוציה הכי נמוכה וראיתי כל המסך נקודות ועשיתי ריסט לא עבד אין לי כאילו את הדרייבר לא מופיע לי התקנתי וזה כאילו לא התקין חייב עזרה לא זז לי הדברים במחשב אני רואה לאט ויש לי פול נקודות ..... תודה מראש ואל תתעצבנו על הכותרת זה מהלחץ .....

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by BHXHO2,

קיבלתי 2 מאווררים של 12 אחד קדימה ואחד אחורה עם המארז HEC 6A21 Compucase יש להם בקרים של טמפרטורה אני חיברתי אותם לספק שיסתובבו הכי מהר אבל עדין זה נראה שהם לא מסתובבים על מהירות מקסימלית לפי הרעש שהם עושים חיברתי לחיבור אחד של 12 וולט את שניהם איך אני יכול לגרום להם להיסתובב על מהירות מקסימלית 2 : קניתי ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 כתוב על המאוורר 1500 RPM זה המקסימום או המינימום עוד משהו קטן אני צריך המלצה על מאוורר 12 שיסתובב מהר מעל 4000 RPM תודה ניסים

19. Started by The MHz,

מה החסרונות שזה יכול לעשות? זה יכול להרוס תמחשב? לאילו חלקים אפשר לעשות אוברקלוקינג? יש לי P4 2000 MHz 320 DDR Ge Force FX 2500 128 DDR למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג? מה אני צריך בשביל זה ואיך עושים את זה ??? תודה!

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by opelo,

חשבתי קצת להמהיר את המעבד AMD 5200+ DC דרך ה BIOS . יש לי קירור מתאים ואני לא מעוניין בהמהרה מטורפת ( אולי 10-20% ). אז השאלות למבינים בתחום הם: כשאני מעלה את תדר המעבד האם יש צורך להעלות את תדר הבאס? האם יש צורך לשנות את המתחים? כשניסיתי להעלות רק את התדר ההודעה בביוס התחלפה ב: " מתח המערכת אינו אופטימלי". איך אני מגיע למתחים אופטימליים?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by yoakall,

היי המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל להרעיש.. נראה לי שהוא יצא מהתושבת ומשתפשף בכיסוי שלו מה עושים? מחליפים מאוורר? או שאפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  22. Started by oren778,

למעבדי ליבה כפולה E8400 או Q6700 וכדומה מומלץ קירור מהחברות הטובות כמו זלמן או THERMALTAKE וכדומה ? או שאפשר להיסתפק בקירור המקורי של אינטל שהוא יחסית לא כל כך מסיבי כמו שאר החברות שהזכרתי כאן ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  23. כרגע יש לי קירור סטוק שמגיע ל-5000 RPM בטמפ' של כ-40 מעלות התקציב גמיש, אבל אני מעדיף שזה יהיה עד 200 ש"ח. הכי חשוב שיהיה שקט, ויתאים לעוד סוקטים (בעיקר 478 ו/או A). OC פחות מעניין אותי כרגע. תודה !

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  24. די אף איי הכי טובים לאובר איזה מודל הכי טוב ולא יקר מידי? ומה זה משנה הצ'יפסט ? מה זה אנפורס 4,3,2? למשחקים צריך מעבד חזק? איזה כרטיס לקנות ATI או GEFORCE? ענו בבקשה....תודה!!!

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by yotam.m,

רציתי לדעת איך אפשר להדביק צלע קירור על כרטיס מסך לדוגמא יש לי fx 5200 הצלע שלו קטנה מידי ואני רוצה להדביק לו צלע הרבה יותר גדולה עכשיו יש מן חיבורים כאלו הכוונה לחורים על הכרטיס שהצלע נכנסת בהם רק שבצלע הגדולה החיבורים הם לא אותם חיבורים כמובן השאלה היא האם יש דרך לשים את זה? שימוש בדבק יכול להיות טוב? או רק יהרוס?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים