עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן הציעו לי את הקירור למעבד הבא : OCZ Vanquisher http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_vanquisher_cpu_cooler הציעו לי אותו במחיר של 180 ש"ח האם זה כדאי? זה נחשב מחיר טוב? איך הביצועים של קירור זה? תודה

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by The MHz,

מה החסרונות שזה יכול לעשות? זה יכול להרוס תמחשב? לאילו חלקים אפשר לעשות אוברקלוקינג? יש לי P4 2000 MHz 320 DDR Ge Force FX 2500 128 DDR למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג? מה אני צריך בשביל זה ואיך עושים את זה ??? תודה!

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  3. האם יש מדריך לפתיחת צינורות לכרטיס זה?? האם מישהו יוכל להמליץ לי לקרור טוב לכרטיס זה?? האם מישהו יכול להמליץ לי לקרור טוב לזכרונות ( 512 מב DDR400? ) ?? האם מישהו יוכל להמליץ לי על מאווררים(2) למארז(כרגע יש לי 1 של 80 מ"מ וביג טייפון למעבד).

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  4. Started by Andrey22,

אז ככה אני תמיד מכין ב-ATITOOL פרופיל עם מהירויות נמוכות כדי שהטמפ ב2D תהיה נמוכה יותר בכל כרטיס אבל בכרטיס הזה זה פשוט נתקע כאשר אני מנסה להוריד,האם אפשר לסדר את זה? הוא גם לא נותן לעלות קלוקים בזכרון,בליבה הוא מגיע ל620 יציב(מתוך 500).

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  5. כי ה-VF900 יקר בכ-100 ש"ח~ אני רוצה לדעת אם זה מוצדק.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  6. שלחתי אליכם תוצאות ומה כלום כאילו בלעה האדמה, קשה להאמין נכון אבל הבאתי את כל ההוכחות ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  7. כאילו ביוס (קוראים לזה צד שלישי?)...שהחברה (דוגמא: ASUS)...לא ייצרה אותו...וכמובן שזה מוריד את האחריות...אבל שהוא יהיה יותר טוב... שיהיה לו תמיכה במעבדים "חדשים"... תודה..(אני זוכר שהיה פעם תרד של ביוסים צד שלישי ואני לא מוצא אותו)...

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  8. הכותרת אומרת הכל "איזה Arctic Cooling מתאים לR9700 וייתן את הביצועי קירור הטובים ביותר?" תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by ab14,

יש לי מעבד פרסקוט 3.2 ואני רוצה לקנות לו קירור יותר טוב הקירור הזה טוב לדעתכם? http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6230

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  10. כמו שאמרתי אני צריך עזרה בהפיכת חיבור 3 פינים של מאורר לכרטיס מסך ל 2 יש לי 9500 בעל 2 פינים ואני ררוצה לחבר אליו קירור של X800 שהוא בעל 3 פינים... השאלה היא האם להוציא את הלבן (יש לבן שחור ואדום) והאם האדום זה הפלוס והשחור זה המינוס תודה מראש :s05:

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. היי עשיתי אוברקלוק גבוה מ1866 ל3220 והטמפ בקושי משתנה לפני האובר היה לי טמפ 40 עד 42 ואחרי האובר יש לי 43 עד 44 ואני אפילו הגעתי ל3500 והטמפ הייתה 45 עד 47 מוזר או לא הגיוני או לא אתם תחליטו. האובר הוא בלי העלאת מתח למעבד ולPCI-X המפרט שלי הוא: Core 2 Duo E6300 Radeon X1650 XT X2 DDR2 512 MB HyniX GA-965P-DS4 3D-Rocket2 Cooler [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by dankken,

שלום לכם ברשותי ההמפרט הבא : לוח מסוג MSI P45 DIAMOND 4G Kingstone DDR3 1333Mhz לגבי המעבד האפשרויות שיש לי היםו הם :Q8200 או E6750 השאלות שלי היא: 1) איזה מעבד מתאים יותר ל OC 2) האם יש לכם הוראות ספציפיות לגבי הלוח הנ"ל איך לבצע OC נורמלי? 3) ללוח הנ"ל יש גופי קירור וכן תשתית לקירור מים לגשרים הצפוני והדרומי ורציתי לדעת במידה ואעשה OC האם אהיה חייב להוסיף את הקירור מים למערכת? 4) לגבי המעבד, איזה גוף קרור אתם ממליצים עבור OC לא חריג השימוש במחשב הוא בעיקר למשרד + קצת משחקים(לא רציניים) תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by nimrodim,

כמו שכולנו יודעים ב OC אנו ממהירים את המעבד ולפעמים גם את הזכרונות. אני רוצה לעלות את נושא המהרת הגשר הצפוני אשר קורה במקביל להמהרת המעבד. התרד מבוסס על המאמר של TONY מ OCZ שנמצא כאן: http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=29757 והתרד הבא מ XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106834 ע"מ לפשט את הנושא אני רוצה להתייחס לגשר הצפוני כמו אל מעבד - לומר שיש לגשר הצפוני מכפלה ותדר, וכן מגבלת תדר אוברקלוק התלויה במתח שניתן לגשר הצפוני. בוא נניח שהמהירות הנומינלית של הגשר הצפוני מוגדרת כ MHZ 400. על מנת לקבוע את ערכי המכפלה ותדר הבסיס של הגשר הצפוני יש לבחון את ה - FSB STRAP. תדר בסיס של ה-NB מכפלה FSB STRAP 533 3 …

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  14. אז ככה קניתי טוניק ואני לא יודע העם המאוורר שמגיע איתו טוב אז רציתי לדעת העם הוא טוב ובנוסף לזה איך המאוורים של חברת Scythe ואיזה מהם טוב יותר ובכללי איזה מאוורר הכי טוב בארץ? בשביל הטוניק

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by -R-E-L-,

אתמול בלילה ניסיתי לעשות OC עד שפתאום המחשב הפסיק לפעול(מסך שחור עם צפצוף ארוך - בדקתי וראיתי שזה בעיה בזיכרון), הוצאתי את הבטריה והצלחתי להחזיר את המחשב לחיים אבל הופתעתי לגלות שהמחשב ניתקע בעת בזמן טעינת WINDOWS (לאחר כניסה למשתמש). לאחר מכן גיליתי שאני צריך לבטל את הבקר הSATA על מנת המחשב לא יתקע (מוזר). והדבר הכי מעצבן הוא שאני לא יכול לעשות OC לגמרי, אם אני מעלה קצת את הבאס המחשב חוזר למצב של הציפצוף הארוך עם המסך השחור. :'( יכול להיות שנדפק הזיכרון או הלוח כתוצאה של OC?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by Shlomi116,

קודם כל , אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי אחד שזה יותר מתאים לו. אז ככה, יש לי 7600GS בגרסאת הAGPX8 256MB DDRII זכרון, 128 ביט , ליבת G73 עכשיו סתם באתי לראות אם אפשר לעשות פתיחת צינורות, ופתאום אני קולט שרשום שאחד הצינורות Disable. שמתי לידו V , עשיתי ריסט והוא עדיין Disable... יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  17. היי עשיתי קצת OC ל 8800 GTS OC2 שלי ליבה 630 במקום 580 זכרונות 1000 במקום 850 ושיידר 1500 במקום 1400 קיבלתי טרידימרק 06 11500 העניין הוא שהכרטיס מסך במאמץ מתייצב על 81 במנוחה 63 זה תקין? או שזה יגמור אותו מהר מאוד? דבר שני, האם יש לי אחריות על דברים כאלה לסוג הזה של הכרטיס (של BFG) דבר שלישי, אני מתעניין במערכת קירור מיים, קראתי את הסטיקי, אבל אני מחפש פתרון שלם, כלומר מוצר שללם אריזה אחת שאני קונה ומרכיב בבית זה הכל בלי כל שאר הסיבוכים...יש חיה כזו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by BloodFist,

חבר שלי רצה לקנות http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_492_496&products_id=4371 אבל לא היה במלאי והציעו לו במקום http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_266&products_id=4870 האם כדאי לו לקחת? או שהאם יש אופציות אחרות באותו התקציב בערך? רק בTMS בבקשה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by shlomibandit,

כמה המעבד שלי amd 3200 צריך להוציא בלי אובר בתוכנה הנ"ל? לבדיקה של 1 מגה..

20. Started by amitaihasnes7,

שלום. שאלתי היא אילו מבין גופי הקירור הבאים נחשב להכי משתלם מבחינת הביצועים שהוא נותן עבור המחיר שלו. ואם מישהוא יוכל לשלוח לי לינק לחנות שמוכרת את החלק הזה במחיר כמה שיותר נמוך אני אודה לא מאוד. Zalman CNP S9500 92MM FAN ASAKA EVO120 AK-920 Cpu Cooler Zalman CNPS9500 AM2 92mm Zalman CNPS8000 שאלה נוספת שיש לי היא זאת- קראתי שצריך למרוח את גוף הקירור של המעבד. לשם מה. עוד דבר מוזר הוא שאני פתחתי את המחשב, והוצאתי את גוף הקירור של המעבד ולא היה עליו שום מישחה תרמית. זה בסדר או שאני צריך למרוח אותו??. (אם למישהוא יש גוף קירור שמשתלם יותר מכל שאר הרכיבים שצויינו פה אשמח מאד לשמוע עליו. (התקציב שלי עומד על 300 שקל +- (באיזור החמישים פלוס). דבר נוסף-איך יכולות האוברקלוק של המע…

21. לפני איזה שבועיים חבר שלי הכניס אותי לכל השטויות של האוברקלוקים ואז עשנו אוברקלוק לכרטיס מסך שלי(gforce mx 440 with apg8x) ולפני האובר קלוק התוצאה שלו ב-AquaMark3 היתה 4900 בערך ואחרי אוברקלוק בקירור פסיבי הגעתי איתו ל5790 בערך... הגעתי איתו למהירות ליבה של 375 הרץ ומהירות של הזכרונות 340 הרץ יותר מזה היו ארטאפקטס והמחשב נתקע... כמובן עשיתי את זה בלילה מאוד קר...

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  22. אז ככה,יש לי התלבטות. יש לי 100 שקל(זהו,לא יכול לחרוג) ואני צריך לבחור בין 1 מ2 השיפורים הבאים - את האחד שייתן לי יותר יכולת OC: 1.אני יכול לשפר מזכרונות 667MHZ ל800MHZ: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 -->G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 או שאני יכול לשפר P31 ללוח של P35: 2.Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L-->Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L אז לפי דעתכם,מה עדיף?מה ייתן לי יותר יכולת OC?(הOC יעשה למעבד E4400 עם קירור Sunbeam Tuniq Tower 120mm - אני מקווה להגיע[האמת שזה TNS יעשו חח] ל2.8 לפחות)

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  23. הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7914 מה דעתכם עליו ? הוא איכותי ויהיה טוב למעבד שלי לצורכי אוברקלוק ? כמה מעלות הוא מוריד? המעבד שלי P4 3.0@3.4 LGA775 (פרסקוט) בקירור סטוק! תודה מראש ATR

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  24. *כותרת* אני מזכיר יש לי GA-P31-S3L וגרסת הביוס שלי היא F1 (ככה קיבלתי מהחנות...) תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Started by Trance,

שלום היום כשפתחתי את המחשב ,גיליתי להפתעתי פתאום שהתפרק חלק מהמאוור של הכרטיס מסך (הכרטיס shappire radeon 9550 ) רציתי לדעת מה עושים עכשיו ? אני כרגע לא בטוח בנוגע לאחריות אבל גם אם יש אני בספק אם היא תקפה למקרה הנוכחי שלי בכל מיקרה רציתי לשמוע מה כדי לעשות, רצוי בנזק כספי נמוך עד כמה שניתן כי אין לי שום צורך בקירור מעבר למה שבא בסטנדרט

דיונים חדשים בפורומים