עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by wollmann,

בדיוק מה שבנושא... תודה. ואם כבר... אז מה עדיף (מעניין אותי לדעת) - Sempron 2400 או AthlonXP 2400?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  2. Started by paveltj,

אני רוצה מארז שיקרר טוב מאוד מערכת עם מעבד 6000 של AMD וכרטיס מסך 4870 של CLUB3D ושהוא יעלה מ200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm האם הוא טוב ויקרר את כל המערכת טוב?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by BloodFist,

חבר שלי רצה לקנות http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_492_496&products_id=4371 אבל לא היה במלאי והציעו לו במקום http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_266&products_id=4870 האם כדאי לו לקחת? או שהאם יש אופציות אחרות באותו התקציב בערך? רק בTMS בבקשה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by iyehuda,

איזה מאוורר הכי שקט ל E6300 קניתי בKSP מאוורר של זלמן (כנראה מכרו לי דגם זול) והוא ממש מרעיש הכסף לא משחק אצלי תפקיד עד גבול מסוים כמובן

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  5. Started by amitaihasnes7,

שלום. שאלתי היא אילו מבין גופי הקירור הבאים נחשב להכי משתלם מבחינת הביצועים שהוא נותן עבור המחיר שלו. ואם מישהוא יוכל לשלוח לי לינק לחנות שמוכרת את החלק הזה במחיר כמה שיותר נמוך אני אודה לא מאוד. Zalman CNP S9500 92MM FAN ASAKA EVO120 AK-920 Cpu Cooler Zalman CNPS9500 AM2 92mm Zalman CNPS8000 שאלה נוספת שיש לי היא זאת- קראתי שצריך למרוח את גוף הקירור של המעבד. לשם מה. עוד דבר מוזר הוא שאני פתחתי את המחשב, והוצאתי את גוף הקירור של המעבד ולא היה עליו שום מישחה תרמית. זה בסדר או שאני צריך למרוח אותו??. (אם למישהוא יש גוף קירור שמשתלם יותר מכל שאר הרכיבים שצויינו פה אשמח מאד לשמוע עליו. (התקציב שלי עומד על 300 שקל +- (באיזור החמישים פלוס). דבר נוסף-איך יכולות האוברקלוק של המע…

6. Started by zolder,

CORSAIR CMX512-3500C2 512MB לא מצאתי את ה-LL והשאלה מה ההבדל בניהם והאם זה מורגש? ומה עדיף הקורסייר שהזכרתי למעלה או ג'ייל גולדן דרגון 3700?(512 בסטיק אחד)

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by asaf556,

לאחרונה קניתי זכרון 800 ויש לי שאלה האם אני צריך להוריד את תדר הזכרונות ל667 ואז לעשות את הoc. שאני שם על 533 ומעלה באס ל340 המחשב לא עולה. הוא עולה עד 333 אחרי זה כבר לא עולה. אם אני אשאיר את הזכרון על 800 והעלה לבאס 400 לא היה לזכרונות oc נכון? ואם אני אשים יותר כבר היה oc? asaf556 מעבד E6400 לוח אם msi p965 neo כרטיס מסך 7300 gs זכרון 2 גיגה 800 g.skill זה המפרט מתח לזכרונות שמתי 1.9 למעבד זה על אוטו טמפ במעמץ של המעבד לא עובר את ה45 כרגע המעבד נמצע על 2.65 וזכרונות על 533

• 7 תגובות
    • 489 צפיות
  8. שלום ברשותי 6800 GT מחברת GAINWARD . עקרונית התוכנה שששולטת על מהירות המאווררים היא EXPERTOOL אבל יש לי בעיה איתה והיא לא עולה לי ועושה באגים וארורים . קיצר רציתי לדעת האם יש דרך אחרת לשלוט על המהירות , כי הם עובדים לי על 50 % מהעוצמה והכרטיס מתחמם :\ האם יש איזה דרך ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  9. GIGABYTE GH-WIU01 - LIQUID COOLING SYSTEM - 3D GALAXY LCS http://www.gigabyte.com.tw/Products/LiquidCooling/Products_Spec.aspx?ProductID=2341&ProductName=3D%20Galaxy%20II עם האורורה 570 כמובן ... מה אתם אומרים ?

10. Started by roslan88,

שלום לחברי הפורום אני מרכיב מפרט למחשב וכרגע זה המפרט מעבד E5200 לוח אם p43 ds3l של gigabyte כ.מסך עוד לא סגרתי אבל בסגנון ה 9600GT \ HD4670 הארד דיסק 500 GB זכרון 4GB מעוניין באוברקלוק בינוני למעסד ולכ.מסך... 1.קראתי באתר על קירור של shyte ninja rev2 שהוא טוב , האם זה מצדיק את הבחירה? רועש מדי? מה הפרמטרים שלו ? כי המליצו לי גם על freezer7pro השאלה מה כדי , מה מתאים, והאם שווה לשים את ה80 שקל יותר על הנינג'ה.? 2. איזה מארז לבחור? - שיתאים לקירור , והבנתי שיש דבר כזה מארזים עם מסנן אבק וזה נשמע רעיון מצויין מכיוון שיש לי המון אבק בחדר אבל איזה לבחור , הכוונה היא לבחור בהכי זול כן.. 3.יותר קשור לפורום ספקים, אבל אני ישאל, איזה ספק לשים? של איזה חברה? צריך משהו זול ,בטוח …

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  11. Started by sPoiled,

שמעו. עשיתי אובר קלוק מ-2.8 ל-3 (P4 Presscot). עכשיו, נפל לי הווידאוס, עשיתי שחזור מערכת. הוא לא עבד. עשיתי פרמוט ואחרי יום הוא אומר לי ששוב חסר איזה קובץ. והייתי מוכרך לפרמט עוד הפעם. יש לציין שהווינדואוס הוא תקים ועובד 100%. יכול להיות שהווידואוס נופל בגלל האוברקלוק שעשיתי לא מזמן? יש עכשיו עוד הפעם את אותה הבעיה ועוד מאט לבטח יפול הווינדואוס עוד הפעם. ממש תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  12. שלום, הינה תמונה של התוכנה עם כל הנתונים, ברצוני לעשות אובר קלוק לפנטיום 4, 2.4. הגעתי לפני יומיים בערך ל 2.996 וקצת שם... אבל המחשב עובד... אך ברגע ששמתי תוכנה 3dMark03 (לא משנה כל כך גירסא) בכדי לבדוק ציון לפני ואחריי של מעבד... הוא נכבה לי תוך אולי 30 שניות מאז תחילת הבדיקה... אז ככה: 1) כן אני יודע שיש מתח שצריך להעלות, מכפלות וכו'... אבל השאלה היא האם צריך לעדכן ביוס? הביוס הוא משנת 2004 ואולי יש גירסא חדשה שלו? שתיתן לי עוד משהו? כי כרגע הלוח מעלה מתח רק באחוזים. http://img219.imageshack.us/img219/6250/beforeockz8.jpg הינה תמונה של הרכיבים. עצות מה לשפר? מה להוסיף? (קירור סטוק)

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  13. שלום אני רוצה להחליף את הקירור של ה-9600XT שלי, אני עכשיו מגיע מקס ל- 600/660 האם אני יוכל לעבור את זה, ובעזרת איזה קירור

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  14. Started by RENESANSE,

אז ככה.. לפני כמה ימים החלפתי מאוורר ללוח האם ואני לא יודע מה לעשות עם המאוורר הישן שלי (מאוורר שבא ביחד עם הלוח)... לחבר אותו ללוח וכאילו יהיה לי מאוורר שני ללוח אם? או שזה יגרום לבעיות? תודה

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  15. Started by TheReaper,

טוב ניסיתי את התוכנות שיש באתר לOC למעבד בסביבת WINDOWS ואף אחת מהן לא מזהה את הלוח אם שלי יש דרך לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  16. שלום לכם את המפרט שלי קניתי לפני כמה חודשים אחרי ת'רד של 10 עמודים במערכת מפרטים, ועזרה של מספר אנשים יקרים מאוד. (<-- לינק למפרט פה בצד..קצת יותר למטה...) הגיע הזמן לפי דעתי, להרים אותו קצת ב OC, ולו רק בשביל להרגיש שלא ביזבזתי כסף אני אשמח קודם כל אם תוכלו לכוון אותי בקווים כלליים מאוד (זה כולל לתת לינקים להסברים מפורטים, אם אפשר) מה אני יכול להמהיר ב OC ? את ה 3200 מגה הרץ של המעבד ליותר ? את התדר במגה הרצים של הזכרון שלי ליותר ? מה עדיף ? הבנתי שיש עניין כלשהו של מכפלה, שאם מרימים בצד אחד זה צריך לרדת בצד השני בקיצור, אני ירוק לחלוטין בקטע הזה, והאמת היא שהייתי מעדיף חומר קריאה מסודר שמסביר פחות או יותר גם לירוקים כמוני מה אפשר לעשות (בתיאוריה) ומה הקשר של…

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  17. כרטיס מסך אני יודע, מעבד אני יודע.. מה עוד?

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  18. מערכת קירור מיים לכרטיס מסך CL-W0052 מבית THERMALTAKE לאיזה כרטיסים היא מתאימה? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0052TideWater/cl-w0052.htm ???

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  19. Started by aaabb,

יש לי מארז סימבדה עם שתי מאוררים האחר מקדימה מכניס אויר השני מאחורה למעלה מוציא אויר. שאלות: 1)אין חורים במארז מקדימה,יש חלל ריק בין המארז לבין המקום של המאורר עם חורים כך שאויר יכול להיכנס מתוך המארז? יש משהו לעשות בנידון? 2) המאוררים עושים די הרבה רעש יש אפשרות "לטפל" בהם כדי להפחית את הרעש? בתודה מראש, AaaBb

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  20. בוא נגיד ששני מאווררים שעשוים רעש בעוצמה של 40 DBA עובדים במקביל, הרעש הכולל (הכוונה למה שאני אשמע) יהיה 40 DBA או 80DBA (לא ידעתי איפה למקם את השאלה... אז תגידו לי אם זה לא במקום הנכון)

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  21. מה נשמע? יש לי לוח אם של Gigabyte GA-8IPE775-G ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להרויד את המכפלה שלי בביוס ואם כן אז היכן? אני מעוניין לעשות זאת כדי לעלות יותר את ה-FSB

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  22. Started by JSK,

שלום, רציתי לדעת אם הלוח Gigabyte GA-945P-S3 יסםיק לOC ממש חלש של הכ. מסך. אני יודע שבשביל לעשות אובר למעבד צאיך לוח יותר טוב עם צ'יפסט גבוהה יותר, השאלה היא האם גם בכדי לעשות אובר לברטיס צריך כזה לוח, או שזהלוח שאני מתכנן יספיק. תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  23. אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד מי שמבין בזה יכול להגיד לי מה הכי טוב טווח מחיר עד 200 ככה http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-PCLapTopAccessories&DB135498=294266&DB140302=140585 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  24. שלום. רציתי לדעת אם הגוף קירור Thermalright XP-90 יתאים ללוח-אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939..? ואפשר בבקשה המלצה למאוור (92mm) לגוף קירור הנ"ל? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by hagay21,

אני רוצה לקנות לוח GA-P35-DS4 עם זכרונות XMS2 DOMINATOR 6400C4D CL-4 וספק אנרמקס 500 ליברטי הבעייה כזו. אני מחכה למרובע ליבות החדש 45 ננומטר ושאלתי היא כזו. האם יש למישו מושג אם הלוח הזה יתמוך במעבדים החדשים או שהוא זקוק ללוח עם ציפסט חדש? אני רוצה לקנות לכמה חודשים האלה איזה 6550 קטן לבנתיים

• 1 תגובה
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים