עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שמתי לב שלאחר עדכון לגרסאות האחרונות של הדרייבר של כרטיס המסך שלי, האם יש דרך להחזיר את האופציה? בדקתי גם ב7.10 וגם ב7.9.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  2. Started by eDg3,

שלום אני רוצה לעשות OC ללוח שלי ל P4s333-vm יש אפשרות לעשות לו בכלל???? ואם כן אז תסבירו לי בבקשה ואני רוצה גם לעשות OC לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON 9600PRO וגם לו אני לא יודע איך עושים אז בבקשה תסבירו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  3. Started by Dj_Gal,

תודה זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt תודה ...

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  4. Started by The MHz,

מה החסרונות שזה יכול לעשות? זה יכול להרוס תמחשב? לאילו חלקים אפשר לעשות אוברקלוקינג? יש לי P4 2000 MHz 320 DDR Ge Force FX 2500 128 DDR למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג? מה אני צריך בשביל זה ואיך עושים את זה ??? תודה!

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  5. אוקי יש לי מערכת שרואים אותה בחתימה שלי קיצר יש קצת בעיות הט'מפ של הלוח (גשר צפוני) שאני מדליק תמחשב היא 18 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד היא מגיעה ל30-32 ככה הגרסה של הלוח היא הגסרה השניה עם הקרור הפאסיבי (כלומר עם מאוור) בקשר למעבד הטמ'פ עם הדקלת המחשב היא 32 ועם הפוסט היא מתחילה לעלות בקצב של הטראנסים של אינפקטד ל50 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד (הרצת באטלפילד וויאטנם על הגדרות הכי גבווהת או הרצת קונדישון זירו) הטמפ מגיעה ל52-53 , מוזר שעל הלדים שיש בלוח (כמו שיש במעלית) רשום 50 האם זה הט'מפ? ועכשיו יש לי ראדון 9800 פרו עם קרור סטוק שלפי החיישן של טרמינל טייק הטמפ עם הדלקת המחשב וגם כול הזמן של מאמץ עומד על 60.8 האם זה מזייף? הוא לא יורד \ עולה מהטפ הזותי מה לעשות? מה אתם א…

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by menacex,

שלום רק רציתי לדעת מספר דברים.. ברשותי מעבד ברטון 2500 וברצוני לעשות לו אוור קולק.. רק רציתי לדעת איזה באס זה 3200 ו 3400 והאם זה ריאלי להגיד עם 2500 ל 3400 ? תודה.

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by The-Devil,

אני קונה לבן דודי מחשב חדש עם AMD64 3000+ Socket 754 אבל לפי הניסיון שלי עם AMD המאווררים שהם מביאים לא תמיד מספיקים אז אני רוצה לקנות לו מאוורר , שלא יעשה רעש ושיעשה את העבודה באופן טוב... הוא לא מתכנן לעשות OC אז לא צריך משהו עצבני תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  8. כי ה-VF900 יקר בכ-100 ש"ח~ אני רוצה לדעת אם זה מוצדק.

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  9. Started by ns,

יש לי Amd 3000barton ואני צריך שתציעו לי איזה היטסינק ומאוורר לקנות לו עד 200 שח. תודה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  10. Started by pc student,

חברה לא מזמן עשיתי אוברקלוק לשני ג'גה הרץ והעלת מתח ב10% ואחרי כמה שעות אולי אחת אפילו המחשב נתקע והעלה מסכים כחולים והייתי חייב לעשות פורמט.מה לעזזל קרה ואיך אפשר להתחמק מזה?

• 6 תגובות
    • 482 צפיות
  11. אני רוצה להתקין עכשיו את הגוף קירור על ה 8800GT. שמתי לב שקיבלתי משחה תרמית עם הקנייה, אבל בנוסף יש לי בבית AS 5. מה יותר טוב? במה להשתמש? תודה :]

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by teddy85,

אני רוצה מאורר לקדימה של המארז של AC והבנתי שיש מאורר שרק מוצאי אזה אני צריח לקנות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  13. Started by RenTex,

היי אנשים .. בסוף לא הכתי על הטוניק .. כי צריך לפרק הרבה עבודה בכל מקרה זו לא הבסיבה העיקרית פשוט מאיפו שאני קונה לא עובדים עם החברה, אז לא תיהייה לי אחריות כמו שצריך. אז הלכתי על ה Big Typhoon VX והמפרט : Q6600 Asus P5K Gecube 2600xt Kingstone 800MH'z 2 GB CL 5 WD 250AAKS Enermax Liberty 400W Jsp-Tech 550D מה אתם אומרים ? אני יעשה OC רציני ?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by yot,

הקירור על ה-9800SE שלי דיי גוסס ואני מעוניין להחליף אותו בקרור איכותי ושקט. הכרטיס עדיין משרת אותי נאמנה ולא מאכזב אפילו במשחקים כבדים מאוד במונחים של היום, ועל מנת להעניק לו עוד כמה שנים טובות, אני מעוניין בקירור אמין שישמור עליו קריר גם בתקופות לא נעימות שמתקרבות אלינו.... חשוב שהוא יהייה שקט, וזול עד כמה שאפשר.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  15. Started by pain_killer12,

חבר שלי קונה עכשיו 3800X2 עם קירור סטוק. במקרה והוא ירצה לקנות אח"כ קירור נגיד ארקטיק קולינג פריזר 64 תהיה בעיה להרכיב אותו?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  16. היי עשיתי אוברקלוק גבוה מ1866 ל3220 והטמפ בקושי משתנה לפני האובר היה לי טמפ 40 עד 42 ואחרי האובר יש לי 43 עד 44 ואני אפילו הגעתי ל3500 והטמפ הייתה 45 עד 47 מוזר או לא הגיוני או לא אתם תחליטו. האובר הוא בלי העלאת מתח למעבד ולPCI-X המפרט שלי הוא: Core 2 Duo E6300 Radeon X1650 XT X2 DDR2 512 MB HyniX GA-965P-DS4 3D-Rocket2 Cooler [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  17. Started by matvey99,

יש לי במארז 2 מאווררים , אחד שתמחבר ללוח האם ואחד ישירות לספק וכשאני נכנס ל SPEEDFAN אני לא מצליח לשנות כלום... זה כותב לי 100% בכולם ולא משנה מה אני עושה זה לא משתנה . תודה.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by nehmia,

יש לי גי פורס 4 (בחתימה) ואני עושה לא אובר קלוקים די גדולים... ואמרו לי שכדאי לי לצרוב ביוס... מה זה נותן? ואיך עושים את זה?יש סיכונים או משהו?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  19. Started by SixKiller,

שלום לכם יש לי מחשב 2.4 c Asus MotherBoard והטמפרטורה שלי היא 35 זה טוב ??? ??? ??? תודה על התשובה...

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  20. אהלן, רציתי לדעת, האם העלאת מתח למעבד גורמת להתחממות ניכרת? המעבד שלי ממש טיפה מעל המתח הנורמלי (1.325), יכול להיות שבגלל העלאת המתחת הטמ"פ עלתה ב 1-2 מעלות? תודה!

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  21. Started by fachimoo,

שלום, פתאום צצה לי בעיה עם RIVA TUNER שהוא אומר לי שחסר את הקובץ RIVATUNER64.SYS בשביל להפעיל את התוכנה ואת הדייברים וכתוצאה מכך הכרטיס שלי מתחמם בגלל שאני לא יכול יותר להעלות את המהירות של המאוורר, האם יש תוכנה חלופית או האם אפשר לתקן את הבעיה עם התוכנה?

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  22. יש לי: מעבד Pentium 4 1.5Mhz Willamette (זה הישן) לוח אם (Asus P4T (Chipset 850i זיכרון Rd-Ram 4X128 Samusung אני לא מוצא בשום מקום מאוורר סבבה שמתאים לחיבור הזה!!! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ולא מצליח יותר מ 1650 כי פשוט אין אפשרות כזאת באוטומטי ואם הולכים על הכפלה ידנית אז ברגע שמעלים את הBUS יותר מ 110Mhzאז המחשב מצפצף או מתכבה... (המכפיל של ה 15 נשאר קבוע משום מה) בבקשה תעזרו לי, אני יודע שזו חומרה קצת ישנה, אבל please.... בתודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  23. Started by jety,

אני לא זוכר איזה מקשים צריך ללחוץ במסך הראשי של הביוס כדי להפעיל את ההגדרות המתקדמות שנותנות לשנות את זמני הזכרונות למשל.. Gigabye GA-965P-S3 ביוס מעודכן F12. תודה.

24. Started by yogev_k,

חברה היום אני קמתי ואני רואה שהמעבד שלי לא יורד מה-50% שהוא מתאמץ ולפעמים הוא מגיע ל-80 בלי עבודה?? נראה לי משהו מוזר מישהו יכול לעזור לי ובגלל זה הוא מתחמם לי מאד.....

• 1 תגובה
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.