אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המארז שלי זה POSEIDON והא ממש שקט (ומאוד מומלץ ד"א) יש לי שם E6750 קירור סטוק ללא אוברקלוק-~2000RPM 8800GT כנ"ל - מאורר על 50% ENERMAX LIBERTY 400W-12CM FAN ~900RPM 2x12 CM FAN ~900RPM הטמפ' במארז די טובה (~30 מעלות במנוחה) רציתי לדעת מי הכי מרעיש כדי שאני אדע את מה להחליף, יש לי הרגשה שזה קירור המעבד, אני צודק? אני יודע שהקירור של ה-8800GT רועש כמו 747 לפני המראה וניסיתי להוריד את המאורר שלו ל-1% אבל רמת הרעש לא השתנתה. תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות להעלות את המתחים של המעבד של הזכרונות, את ה FSB את המכפלה (יודע שאי אפשר אבל אני לא מוצא!) איפה זה!?!? חפרתי בביוס ולא מצאתי! אני מקווה שהתמונה תוכל לעזור לכם לעזור לי: (תשמרו אותה וככה תוכלו לראות את כולה)
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אז ככה יש לי AMD ATHLON 3000+ 754 עם טמפרטורות סבירות ויש לי רדאון 9800פרו 128 מגה.. אז לפעמים אני משחק במשחקים אז פתאום הכל נתקע וזה עושה לי איתחול של המחשב... וכנראה שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם איך אני יכול לבדוק את הטפמרטורות של הכרטיס מסך? ותוכלו להציע לי קירור לכרטיס מסך(לא חובה שקט) תודה..
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הHardCano 12 של TT (אשר בעל 4 חיישני טמפ') ורציתי לדעת היכן אני צריך למקם את החיישנים. אני רוצה לשים את החישנים ב: מעבד, צ'יפסט, HD וכרטיס מסך. האם אני צריך להוציא לכל אחד מה"מקומות" את ההיטסינק כדי לשים את החיישן? ואיפה אני צריך לשים אותו? ראיתי באתר של TT איפה צריך לשים את החיישן במעבד וראיתי שם שהם שמו אותו בריבוע הקטן באמצע המעבד והעבירו את חוטי החיישן דרך ההיטסינק, זה אפשרי? כך זה נעשה? לא גורם לבעיות טמפ'..? בכללי, אני מבקש הסבר (אם אפשר מפורט..) על מיקום החיישנים בכל אחד מהמקומות.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
אני זוכר שפעם שמעתי שמישהו הרכיב זכרונות הפוך (לא יודע איך הוא עשה את זה) ונשרף לו הלוח והזכרונות... עכשיו אני הרכבתי פעם SDRAM והייתי יכול להרכיב בכיוון אחד... המממ DDR לא הרכבתי... זה שונה? ודבר כזה באמת יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
באמת שחיפשתי בחיפוש ולא מצאתי(ועברתי על איזה 7 דפים)... אז השאלה שלי היא כזאת: איך לעשות את ה-OC לכרטיס(6800GT): 1. להעלות את הליבה עד כמה שאני יוכל ואז להתחיל להעלות את הזיכרונות?????? 2. להעלות את הליבה ואת הזכרונות במקביל???
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part1.html
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אוקי יש לי מערכת שרואים אותה בחתימה שלי קיצר יש קצת בעיות הט'מפ של הלוח (גשר צפוני) שאני מדליק תמחשב היא 18 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד היא מגיעה ל30-32 ככה הגרסה של הלוח היא הגסרה השניה עם הקרור הפאסיבי (כלומר עם מאוור) בקשר למעבד הטמ'פ עם הדקלת המחשב היא 32 ועם הפוסט היא מתחילה לעלות בקצב של הטראנסים של אינפקטד ל50 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד (הרצת באטלפילד וויאטנם על הגדרות הכי גבווהת או הרצת קונדישון זירו) הטמפ מגיעה ל52-53 , מוזר שעל הלדים שיש בלוח (כמו שיש במעלית) רשום 50 האם זה הט'מפ? ועכשיו יש לי ראדון 9800 פרו עם קרור סטוק שלפי החיישן של טרמינל טייק הטמפ עם הדלקת המחשב וגם כול הזמן של מאמץ עומד על 60.8 האם זה מזייף? הוא לא יורד \ עולה מהטפ הזותי מה לעשות? מה אתם א…
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום רק רציתי לדעת מספר דברים.. ברשותי מעבד ברטון 2500 וברצוני לעשות לו אוור קולק.. רק רציתי לדעת איזה באס זה 3200 ו 3400 והאם זה ריאלי להגיד עם 2500 ל 3400 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
Vcore: 1.675 Vddr: 2.8 לוח: ABIT IC7 זיכרונות: Geil Golden Dragon 3200 (256x2) מעבד: 2.8GHZ 800FSB
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.8 סוקט 423. אני רוצה להחליף לו את המאוורר למשהו טוב, אבל איפה אני אמצא בימינו מאוורר למעבד יחסית ישן?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8IPE1000-G%20(Rev%203.x).htm# יש אותו לאח שלי ורציתי לדעת אם הוא טוב ל OC או לקנות חדש (לי יש תגירסאה המתקדמת יותר שלו)
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי בסוף את הביג-טייפון, היום הוא הגיע והתקנתי אותו. רציתי לדעת, אם יש איזושהי תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוט על המהירות שהביג-טייפון מסתובב, כי עכשיו הוא מסתובב ממש ממש לאט [300rpm]. ניסיתי לשנות בSpeedFan, אבל לא ממש הצלחתי.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
:nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
חברה היום אני קמתי ואני רואה שהמעבד שלי לא יורד מה-50% שהוא מתאמץ ולפעמים הוא מגיע ל-80 בלי עבודה?? נראה לי משהו מוזר מישהו יכול לעזור לי ובגלל זה הוא מתחמם לי מאד.....
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שני קנדידטים סופיים למארז htpc, לאחד יש מאחור שני מאווררים 60 מ"מ, ולשני שני מאווררי 80 מ"מ. באתר החברה מצוין שה 60 נוסעים ב 3600rpm ויוצרים 25dBA. ה 80 מצוטטים על 2050rpm, ורעש של 21dba. השאלה: ההבדלים האלה משמעותיים? המארז שמכיל את ה 60ים מועדף עלי. אפשר לחבר את המאווררים האלה לגלגל מהירות חיצוני ולהחליש את המהירות במקרה הגרוע? (בלי לפגוע בקרור), כמו שיש לי במחשב אחר (zalman cpu fan). הציאו לי בפורום אחר www.hometheater.co.il לקדוח במארז של ה 60 חורים יותר גדולים ולהתקין בו מאווררי 80. כדאי? יש לציין שהשקט חשוב לי מאד. תודה! 60מ"מ: http://silverstonetek.com/products-lc03.htm 80מ"מ: http://silverstonetek.com/products-lc17.htm מפרט המחש…
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום ! ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות שעקב אי-עדכון של הביוס , הבורד שלי נותן לי לעשות אוורקלוק יענו מ133 במקום להתחיל מ166 ? ברשותי GIGABYTE 7VAXP ולא , אין לי שום דבר על הלוח שמאפשר לי לשנות זאת. באתר של GIGABYTE מופיע עידכון בביוס ל BARTONS 2500 \ 2800 \ 3000 רציתי לדעת האם עידכון הביוס יאפשר לי לעשות אוור קלוק כמו שצריך או האם זה רק ענין טכני כאילו.. F11 2003/1/15 AMD Barton CPU support (2500+/2800+/3000+)
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום שדרגתי השבוע את המחשב שלי (אפשר לראות את הרכיבים בפרופיל שלי) ועכשיו אני רוצה לעשות overclock. יש לי מעבד ברטון 2600 לוח של abit an7 וזכרון kingmax tinybga ddr400. העניין הוא, שאפילו אם אני מעלה את ה fsb ב 1Mhz המחשב קופא לי אחרי ה boot. הוא משמיע את הצליל של ה post ואחרי זה עוד אחד ונתקע. מישהו מכיר את הלוח ו/או יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
1. ב ATI TOOL אני צריך לעלות את כולם ביחד או רק את ה3D Performance או שזה לא משנה ? 2. עד לאיזה טמפרטורה לשמור ? 3. יש לכרטיס שלי פוטנציאל להגיע רחוק ? 7950gt 4. איזה קירור אוויר הכי טוב לכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי את הפוענטה.. ממה שהבנתי יש פילטר עם מאוררים שמקררים את המים שעובדים בצינורות,עכשיו,איך הם מקררים? הצינור עובד בצמוד לזיכרון נגיד וזה מספיק לקרר אותו? :-\
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני רוצה מארז שיקרר טוב מאוד מערכת עם מעבד 6000 של AMD וכרטיס מסך 4870 של CLUB3D ושהוא יעלה מ200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm האם הוא טוב ויקרר את כל המערכת טוב?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי שקט ל E6300 קניתי בKSP מאוורר של זלמן (כנראה מכרו לי דגם זול) והוא ממש מרעיש הכסף לא משחק אצלי תפקיד עד גבול מסוים כמובן
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
CORSAIR CMX512-3500C2 512MB לא מצאתי את ה-LL והשאלה מה ההבדל בניהם והאם זה מורגש? ומה עדיף הקורסייר שהזכרתי למעלה או ג'ייל גולדן דרגון 3700?(512 בסטיק אחד)
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-