אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לעבור לקירור מים ויש לי כמה שאלות... יש לי כבר רדיאטור + מאוורר וחסר לי צנרת,משאבה,ובלוק מים למעבד יש לי חבר שיכול לארגן לי משאבה של אקווריום אבל הוא אומר לי שהמשבה הזאת מושחת אוויר ולא מים ואם אני יביא לה למשוך מים אז היא תקצר זה נכון ?? ואני גם יכול להביא משאבת דלק של אוטו אבל אני חושב שהיא חזקה מידיי לצינורות האלה השאלה כמה BAR של משאבה אני צריך ?? ובקשר לבלוק מים אני מחפש אחד טוב אבל שלא יהיה ממש יקר... והשאלה האחרונה החיבור לצנרת ברדיאטור הוא דיי גדול והחיבור לצנרת בבלוק מים דיי קטן אך אני יכול לחבר את שניהם ביחד שלא יהיו נזילות ??
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
השאלה היא העם המאוררים צריכים להוציא אויר מהמארז הוא להכניס למארז אויר ?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד 3800+ DC של AMD, עכשיו רציתי להתחיל להמהיר אותו לכיוון ה 4200+ או אפילו לכיוון ה 4600+ (אם הצ'יפסט של הלוח לא יטוגן לפי כן ) עכשיו, לפני שאני מתחיל רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שרצוי לתת למעבד לפני שהוא מתחיל להיטגן על הסוקט? כרגע אני על 1.3V לגבי תדרי ה PCI-E וחבריו, הם מגיעים נעולים או שאני צריך לנעול אותם ב BIOS? ועוד שאלה: בבדיקות הביניים שלאחר העלאת FSB +5, כמה זמן יספיק לבדוק יציבות ב S&M? 20 דקות זה יספיק או שצריך יותר לכיוון השעה? תודה..
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה טווח הטמפרטורה המומלץ למעבד סלרון 2.4? תודה יובל.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כולם פה בפורום אומרים שעדיף לקנות AMD 2500 ולעשות OC ל-3200, אבל משהו ב-OC הזה נשמע לא טוב. ראשית, קשה לי להאמין ש-2500 @ 3200 עובד כמו 3200 אמיתי. לדעתי זה בולשיט. יש לי מספר סיבות לחוסר האמון: א. קראתי שב-3200 האמיתי יש ליבת ברטון הרבה יותר משוכללת . ב. אם אפשר לעשות OC כל כך בקלות, למה AMD ממשיכה לייצר שבבים חזקים מ-2500? הרי הם סתם זורקים כסף. שיצרפו הוראות ל-OC לכל מעבדי 2500 ויפסיקו לייצר מעבדים אחרים. למישהו יש הוכחה שהמעבד 2500 @ 3200 עובד כמו 3200 מקורי? (זה שהוא כותב 3200 בחלונות לא אומר לי כלום)
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6300 אמרו לי שהלוח הנל לא טוב לאובר קלוק לכן אני מבקש שתתנו לי עוד אופציות מחברות שונות תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 GO לוח אם gigabyte p35 ds3l sunbeam tuniq 120 gigabyte gts 8800 512 g92 מארז sagita raidmax 120*2 עשיתי המהרה למהירות 3.2 356*9 תגידו לי אם הטמפ' של המעבד תקינות(עם הsunbeam על 60 אחוז) ובקשר לכרטיס גרפיקה נדמה לי שזה גבוה מדי לכרטיס של NVIDIA לא? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
טוב יש לי מאוורר SF2 שאין לי מה לעשות איתו (אין שום מקום במארז שינצל אותו כמו שצריך) אז חשבתי להשים אותו על ההיטסינק אז יש לי את ההיטסינק שמקבלים עם ה P4 מה שרציתי לשאול זה: 1. האם אפשר להשים עליו את הSF2 ? 2. האם זה יעזור ? 3. איך מוציאים את המאוורר שכרגע על ההיטסינק ? 4. איך מרכיבים את ה SF על ההיטסינק בלי שיפול ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לOC לזיכרון: - האם עושים OC לזיכרון? - כמה זמן זה לוקח? - איפה מרגישים את ההבדל? - האם צריך קירור לזיכרון כדי לעשות לו OC?, אם כן איזה קירור הכי מומלץ? - ומה הזיכרונות של 4 ג'יגה שהכי מומלצים לOC? אני מוכרח לציין שכל השאלות הנ"ל מתייחסות ל4 ג'יגה DDR 2.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עוד מישו לא מבסוט מהקירור של המעבד הנ"ל? מעוניין לקבל חוות דעת על מוצר טוב שיתאים למעבד.. תודה רבה!!
-
- 14 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות חור בגג המארז, ויש לי מקדח כוס אבל רק עם כוסות קטנות. הבעיה היא שכוס בגודל נורמלית עולה 70 ש"ח (לכוס אחת!!!) אז רציתי לדעת אם יש כאן מישהו מהצפון שיש לו כוס בגודל של בערך 75-80 מ"מ ויוכל להשאיל לי אותה רק כדי לעשות את החור למאוורר. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: amd 64 3200 עם גוף קירור ZALMAN CNPS7000B-Cu וזיכרון GeIL 1024MB (2x512MB) GL1G3500DC PC3500 DDR433 Ultra Platinum DualChannel Kit ספק Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan טמפרטורת מעבד ממוצעת 40 וטמפרטורה במארז 28 אני דיי חדש בנוגע לאוברקלוקינג אז השאלה שלי היא האם כדאיי לעשות אוברקלוק ואם כן האם הוא יהיה משמעותי? היה לי ניסיון אחד באוברקלוק עם המחשב הישן שעבד יפה מ 1.7 ל 2.1 אבל לא יצא לי לשנות מתח או משהו בסגנון, אז אם יש צורך בשינוי מתח אז אם אפשר להראות לי איך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טוב היום סוף סוף אמרתי שאני צריך לשים סוף לביש מזל שלי עם המאוררים נתחיל בסיפור.. קיבלתי את המחשב התקנתי ולאחר שבוע שבועיים המאורר של הציפ התקלקל (NF7) אמרתי נחכה... עבר שבוע בעע גם זה של הכ.מסך הלך ממש ביש מזל היום לאחר קרוב לחודש אמרתי זהו נמאס פתחתי והבאתי 2 דברים סינק חדש + מאורר שיתאים לכ.מסך שלי מאורר של AMD שמוציא כמות מכובדת של CFM לפני ההתקנה המעלות היו עומדות על 50 מעבד ו37 לציפ לאחר ההתקנה 46~43 מעבד 29~32 ציפ חבל שאינני יכול לשים תמונות של ההחלפה אגב הכ.מסך שלדעתי הלך ממש פצצה פתחתי שמתי גם קצת משחה תרמית (אף פעם לא מזיק) ואולי אולי אולי אני אעשה מדריך לאיך להחליף סינק+מאורר לכ.מסך בתכנון לאפינג לסינק משהו טוב שהבאתי (מתבצע ברגעים אלו - עבודה סיזיפית בעע) הסי…
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
עד כמה OC אנייכול לעשות עם המפרט שאציג לכם והאם אני יכול לעשות את ה-OC ישר בלי כל התהליך של להעלות רק 10MHZ כל פעם? AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪620 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪409 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5, יחידות 1 ₪397 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=123 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪222 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89 Sapphire ATI Radeon 4870 1GB Vapor X G…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר +היטסניק. ורק עכשיו נזכרטי שצריך לשים משחה... עוד לא הרכבתי את המחשב (כי עוד לא הגיע המשלוח של הלוחות אם של Epox...) חייבים משחה טרמית נכון?
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
אני חדש פה בפורום והגעתי די במקרה בגלל בעיה שהציקה לי של רעש מהמאורר של הNB בלוח של MSI מסוג K8N NEO 4 PLAT קיבלתי כאן המלצה להחליף את המאוורר בגוף קרור של זלמן מדגם NB47J באתר היצרן אין התייחסות ספציפית לסוג הלוח ולכן קיבלתי את המלצתכם. קניתי לי את גוף הקרור והתקנתי אותו. להפתעתי מד הטמפרטורה שהצמדתי לגוף הקרור (לאחר שפורק מגוף המאורר) הציג על בקר הטמפרטורה שלי 52 מעלות לאחר מספר דקות של עבודה ובמגמת טיפוס... בדר"כ עם מאוורר הטמפרטורה היא 43 מעלות. אם לא הייתי שם לב הייתי שורף את הNB ואת הלוח. לכן להבא שאתם נותנים עצות אנא תנו אותם מנסיונכם ולא תאוריות שאתם מפתחים עצות גרועות יכולות לגרום לנזק של מאות שקלים שלא לדבר על הטירחה והכסף שעולה לישם את עצתכם אנא קחו זאת כביקורת…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם Thermalright AX7 נמכר בארץ והאם הוא מתאים ל Athlon Thunderbird? (לת)
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות הוספתי עוד ראם למחשב שלי..היה לי 128 RDRAM כעת יש לי 256.. הווינדוס ואברסט מזהים את הראם אני מעוניין לקבל תוכנה שבודקת את יציבות הראם ואת הראם בכלליות תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
היי יש לי לוח חדש והוא: GigaByte GA-945GCM-S2 גירסא 6.6 והוא מזייף בטמפרטורות ואחרי עידכון ביוס שכנראה היה צריך לתקן את הבעיה לא תיקן העידכון ביוס הצליח אבל לא השתפר כלום בלוח GigaByte GA-945GCM-S2 הטמפרטורות הם: ide 49-50 load 65-70 ובלוח הישן שלי ide 38-40 load 53-54 אני בטוח בכך שהלוח החדש מזייף כי אפילו קניתי קירור חדש מהפשוטים(COLOR MASTER) אבל יותר חזק מהסטוק שאיתו השתמשתי בלוח הקודם ואין סיכום שזה מריחה לא נכונה כי המשחה הגיע עם הקירור כבר מרוחה(פד טרמי) אז לנסות ללכת לחנות שממנה קניתי את הלוח ולבקש להחליף אותו? או איזו אפשרויות יש לי?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
תמונה של החלק הקדמי ושל הצד השגתי מצלמה מחורבנת מחבר אז האיכות לא טובה במיוחד ואני מקווה שאני יודע איך מוסיפים תמונה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגם הספציפי של הלוח נמצא החתימה עכשיו יש איזה אפשרות שקובעת את התדר של הזכרון על מספר מסוים ולא מרשה לו לעבור אותו (כל אלה עם לוח של GUGABYTE יבינו על מה אני מדבר לא יודע אם הסברתי טוב) אז שמתי את זה על 200 ושאני מעלה את התדר של הבאס בביוס הוא מראה לי שהתדר של הזכרונות נשאר על 200 אבל בווינדוס בתוכנות CPU-Z וב NVIDIAmonitor הוא מראה לי שהתדר של הזכרונות עלה (תלוי כמה אני מעלה אותו כמובן) למה זה קורה מה אני מפספס פה? תודה על העזרה טל
-
- 8 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עומד על 50-52 מעלות במצב של מנוחה (כאשר הכרטיס בסטוק) ואחרי משחקים כמו COD2 וכגומה הוא עומד על 60-63 מעלות האם זה בסדר או שחובה חהליך את הקירור סטוק שלו? תודה
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-