עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אז שהתחלתי את ה OC חשבתי שזה כזה פשוט חשבתי שזה כולה לעלות כמה MHZ וזהוא אז העלתי כמה והגעתי מתדר של P4 2.4GHZ ל 2.8GHZ בכך שהעלתי 23 MHZ עכשיו חוץ מי זה לא עשיתי עוד כלום! חוץ מהאפשרות שמכבה את המחשב אם הוא מגיע ל65 מעלות לא נעלתי אפשרויות לא שיניתי מכפלות לא כלום ואני לא יודע מה לעשות עכשיו אני גם פוחד לעשות סתם דברים כי פעם קודמת סתם נגעתי בדברים והעלתי מתחים כמו אידיוט ובסוף נשרף לי סלוט בלוח אם ויצאתי אידיוט עכשיו אם ישרף לי עוד סלוט אחד הלך הלוח כי יש עליו רק 2 סלוטים עכשיו מישו יכול להדריך אותי מי פה ולהגיד לי מה לעשות ? אגב המעבד עומד על 35 מעלות זה טוב ?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  2. האמת לא יודע אם זה קשור לפה או לא... אבל ככה ... המערכת שלי סוף סוף סוף הגיעה (עכשיו אני על המחשב החדש ;D ) קצת על המערכת: E6600 ASUS P5B DLX Corsair 1024x2 PC8500C5 1066mhz (קירור שעוד לא התקנתי, אני מחכה למארז החדש, Tuniq 120 אם תרצו תמונות אעלה אחר כך) כרטיס מסך X700 דיסק קשיח Samsung SATA2 250GB Audigy 2 ספק קצת חלש Enermax 350W , אני בחיפושים אחרי ספק קצת יותר רציני. אני חושב שדיי הזכרתי הכל... ועכשיו לעניין, לפי החלקים שקניתי אתם רואים שאני בונה על OC, אבל לפני זה אני רוצה לסדר שהמחשב יעבוד הכי טוב שאפשר במתקונת הנונחית שלו. אשח אם מישהו יוכל לעזור לי עם הגדרות הביוס כדי להגיע לתפוקה המקסימלית שאפשר. thanksssss

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  3. Started by shdor,

יש לי ביג טייפון וq6600 במנוחה הוא 40 מעלות!! הגיוני? הכרטיס מסך 8800 GTS על 58 מעלות במנוחה...כל המערכת במארז 3D Aurora. איך אני יכול לקרר אותם קצת?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  4. Started by pain_killer12,

חבר שלי קונה עכשיו 3800X2 עם קירור סטוק. במקרה והוא ירצה לקנות אח"כ קירור נגיד ארקטיק קולינג פריזר 64 תהיה בעיה להרכיב אותו?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  5. היי עשיתי אוברקלוק גבוה מ1866 ל3220 והטמפ בקושי משתנה לפני האובר היה לי טמפ 40 עד 42 ואחרי האובר יש לי 43 עד 44 ואני אפילו הגעתי ל3500 והטמפ הייתה 45 עד 47 מוזר או לא הגיוני או לא אתם תחליטו. האובר הוא בלי העלאת מתח למעבד ולPCI-X המפרט שלי הוא: Core 2 Duo E6300 Radeon X1650 XT X2 DDR2 512 MB HyniX GA-965P-DS4 3D-Rocket2 Cooler [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  6. Started by sugery,

בדלת המארז של המחשב שלי יש שני חורי אוורור אחד עגול הנמצא מול המאוורר של המעבד, ועוד אחד למטה מול כרטיס המסך. החלפתי את המאוורר שהיה מוציא אויר מאחור ממאוורר 80 מ"מ למאוורר 92 מ"מ . טמפ' המעבד כרגע בממוצע 29-31 מעלות, והכרטיס בממוצע בין 55-60 .אני מעוניין להוריד את הטמפ' כי הקיץ עוד לפנינו .... על הפתח העגול בדלת יכול להתלבש אחד 80 מ"מ יפה אני רק רוצה אחד שקט מאוד, אם יש המלצות אני אשמח, ניסיתי את המאוורר שהגיע עם המארז אך הוא עושה רעש נורא בהכנסת האוויר ואין דרך לשמנו אז אני מעדיף להחליף. על הפתח המרובע 11 מ"מ על 7 מ"מ אשמח לשמוע על מאוורר שיכניס אוויר על הכרטיס מסך תודה מראש אורן

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  7. שלום שדרגתי השבוע את המחשב שלי (אפשר לראות את הרכיבים בפרופיל שלי) ועכשיו אני רוצה לעשות overclock. יש לי מעבד ברטון 2600 לוח של abit an7 וזכרון kingmax tinybga ddr400. העניין הוא, שאפילו אם אני מעלה את ה fsb ב 1Mhz המחשב קופא לי אחרי ה boot. הוא משמיע את הצליל של ה post ואחרי זה עוד אחד ונתקע. מישהו מכיר את הלוח ו/או יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  8. Started by Lol10k,

לא ממש הבנתי את הפוענטה.. ממה שהבנתי יש פילטר עם מאוררים שמקררים את המים שעובדים בצינורות,עכשיו,איך הם מקררים? הצינור עובד בצמוד לזיכרון נגיד וזה מספיק לקרר אותו? :-\

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מארז 6A19 שקניתי לא מזמן והוא מגיע עם מאוורר 120 שהיה עובד בשקט ולא הייתי שומע אותו עשה את העבודה יופי,השבוע הוא החליט להידפק כל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עובד,הוא היה מחובר ישירות ללוח אז חיברתי אותו לספק ןעכשיו הוא עובד כי כנראה החיבור בלוח נדפק או משהו ומאז התחילו הצרות הוא עושה רעש של גנרטור הוא מסתובב פי 3 נראה לי יותר מהר,איך זה יכול להיות ומה אני יכול לעשות כדי להשתיק אותו בחזרה???

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  10. Started by zolder,

CORSAIR CMX512-3500C2 512MB לא מצאתי את ה-LL והשאלה מה ההבדל בניהם והאם זה מורגש? ומה עדיף הקורסייר שהזכרתי למעלה או ג'ייל גולדן דרגון 3700?(512 בסטיק אחד)

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  11. GIGABYTE GH-WIU01 - LIQUID COOLING SYSTEM - 3D GALAXY LCS http://www.gigabyte.com.tw/Products/LiquidCooling/Products_Spec.aspx?ProductID=2341&ProductName=3D%20Galaxy%20II עם האורורה 570 כמובן ... מה אתם אומרים ?

12. Started by imber,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי AMD 3500+ 64bit 130nm Asus a8v deluxe PDP Patriot PC-3200 low latency 1gb ddr ram Radeon x800xt pe. אני משתמש בקירור סטוק והמעבד על 36 מעלות. רציתי לעשות אוברקלוק עם הAI overclock של ASUS הלכתי על 3% של OC ואפילו עם זה המחשב לא עולה לי , והטמפרטורה של המחשב על איזה 45.... מה אני צריך לשנות בשביל שאני אוכל לעשות OC?

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  13. איזה מעבד אינטל הכי כדאי לקנות 2.6 או 2.8 או אולי אחר? ואיזה לוח כדאי לקנות עם איזו ערכת שבבים 865P או 875P לביצועים ו אוברקלוק? אני חשבתי בכיוון של לוחות אביט: ABIT IC7 Intel 875P ABIT IC7 Intel MAX3 עכשיו השאלה מה ההבדל בלוח הזה מהקודם שציינתי שעושה אותו לכל כך יקר והאם יש הבדל בכלל בביצועים ו ב OC? אולי יש לכם הצאות אחרות ללוח ולמעבד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  14. Started by Buffer,

המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W TT Soprano VB1000BWS אוקי אז ככה תסתכלו שניה בתמונה ותבינו מה הבעיה: איך מסדרים את התזמונים? אם אפשר כמה מדריכים מסודרים להיכנס לנושא. אפילו באנגלית.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  15. כרטיס מסך אני יודע, מעבד אני יודע.. מה עוד?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  16. באיזה מהירות אתם עובדים עם הקירור הזה ? Normal או Silent ?

• 6 תגובות
    • 467 צפיות
  17. המחשב שלי זה Intel Core 2 Duo E4300 עם כרטיס מסך : GeForce 7300 gt זיכרון 1 G בקיצור המלצות על אפשרויות קירור למחשב

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  18. Started by shay360,

אני לא עושה אוברקלוק אני רק רוצה להשתיק את המחשב קצת,ואני לא מדבר על לזרוק אותו מהחלון. אני מחפש איזשהו מאורר או גוף קירור (אני לא ממש מבין בזה) למעבד שיעשו את העבודה ובשקט. במחיר סביר כמובן

• 5 תגובות
    • 467 צפיות
  19. יש לי GForce 6800 עם חיישן טמפרטורה... בהגדרות שלו הוא מראה שהטמפ' 52 ב- everest הוא מראה שהטמפ' 47 וב fan speed הוא מראה שהטמפ' 43 (-בדקתי, זה הטמפ' של הכטיס מסך!) איך לעזאזל אני אמור לדעת מה הטמפרטורה הנכונה??? דרך אגב, כל הטמפרטורות נמדדו במצב מנוחה ובאותו הזמן!

• 6 תגובות
    • 467 צפיות
  20. לא מבין את הגרפים זה טוב או לא טוב??? :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  21. Started by manbot,

כשאני נכנס רגיל לביוס ומשנה את ה-"CPU host freq" אני יכול לעשות רק 100 או 133. האם כדי להעלות בMHZ בודדים צריכים לעשות כמו בלוחות החדשים של גיגהבייט שצריך ללחוץ Ctrl+F1 או משהו כזה? בתודה מראש, manbot

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  22. זה הלוח שיש לי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 והורדתי ממנו לפני כ3 חודשים בטיפשות גוף קירור(הוא היה מאלומיניום ובמרכז הלוח) ומאז הוא נאבד לי,אולי מישהו יודע אם אני יכול לקנות גוף קירור ללוח אם שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  23. שלום אני צריך פאנל שישלוט לי במאווררים,מה אתם ממליצים לי עד 100 ש"ח{אני צריך לשלוט בערך בשלוש מאווררים},בבקשה לא רחוק מהמרכז. תודה

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  24. חשבתי על Thermalright HR-03 Plus שהוא מתאים לכרטיס שלי. האם יש עוד? מה עם AC או ZALMAN? תודה.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  25. היי, זה המעבד שבתמונה . והטמפרטורה נעה בין 40-42 מעלות, האם זה תקין ? ומה המקסימום ? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.