אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
ה LCD הוא 20X4 שנקנה מאריהב הבעיה מתחילה עם זה שאחרי החיבור מאירות השורה הראשונה והשלישית כמו שצריך אך כאשר אני מנסה לגרום לכותנה לתקשר עם המסך שום דבר לא קורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי כבר איזה חמש תוכנות והתקנתי DLPortIO... אני מנסה על win98 ד"א
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד 2.4/533 ו הוא מראה לי טמפ' של 48-54C (לוח אם ASUS ת עם ASUS PROB) זה נורמאלי? ***תיקון** הוא מגיע במאמץ ל 59C כאשר שהMotherboard מראה על 28C מערכת
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני לא צריך משהו עצבני במיוחד משהו רגיל שיוריד את הטמפ ושאני יוכל לעשות אובר קלוקנק קטן אם אני ארצה
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מתכנן לי לקנות מארז של chieftec חדש, ואני רוצה לצבוע אותו. מצאתי מספיק מדריכים כיצד לצבוע בצבע אחיד, אבל אני רוצה לצייר עליו משהוא יפה כמו להבות או דרקון או משהוא בסגנון. 8) מדריך לזה לא מצאתי. אם מישהוא יוכל לעזור או להפנות אותי למדריך, זה יהיה נחמד מאוד. נ.ב. איפה אפשר למצוא בארץ מה שצריך בכדי לצבוע? (צבעי רכב מטאלים, נייר שיוף מיוחד, וכו)
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי שלום אני היתי רוצה לשאול אם למישהוא יש תלוח אם הזה. אני רוצה לעשות אובר קלוק קטן למרות שזה SIS. אבל אני ניתקל בבעיה אחת. אין לי JUMPER FREE MODE אני יודע מה תגידו זה כתוב בחוברת אבל זה לא! לכן אני זקוק לאזרתכם ודרך הגב ניסיתי לשים את כל ה FSB JUMPERS אבל כשאני ניכנב לביוס הביוס ניתקע לכן אני פונה אליכם כי אני מיועש! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים! יש לי רעיון למוד שאני מתכנן, למרות שהוא לא *הכי* מקורי שבועלם... אני הולך לחרוט את השם של המארז שלי על החלון, ועוד איזה ציור. עכשיו לעניין - השאלה שלי היא: אני מתכנן לעשות את זה עם דרמל (יש לי אחד כבר..), אז איזה ראש אני צריך, והאם אני צריך לעבוד במהירות נמוכה (5K RPM)? תודה לכל העונה, ומומלץ תשובות מאנשים שעשו את זה..
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי P4 ואני רוצה להחליף את המאוורר הג'נרי שלו למשהו יותר טוב אני בין האפשרויות הבאות : 1. זלמן CNPS6500B-Cu + מאורר כל שהו ללא בקרת טמפ אך חזק + NEXUS 2. VANTEC AIROFLOW + NEXUS 3. VOLCANO 7 + NEXUS - ב HIGH עם שליטה על מהירות
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו לי מה דעתכם.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מאורר רגיל (6CM) שקיבלתי עם המעבד והוא מסתובב ב- 5000RPM ומרעיש נורא. רציתי לדעת אם בעזרת חיבור למתח נמוך הוא יסתובב לאט יותר ובכך גם יהיה שקט יותר. אם כן אז איך ניתן לבצע זאת? תודה,
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אתה אמרת : לגבי השיפור באחוזים. זה שמעבד מסויים בא מהמפעל ב166 לא אומר כלום כי הוא זהה לחלוטין למעבד שבא ב133. ובדרך כלל מי שמגיע לבאס כזה גבוה הבעיה היא לא המעבד כי המכפלה פתוחה, אלא הלוח והזכרון. אז הטיעון שלך לא קביל לגמרי. אך עדיין ילקח בחשבון אני שאלתי: אז תן לי להבין משהו ( שכנראה אני לא מבין ).. אם יש לי לוח אשר תומך במכפלה עד 12.5. אז אני אקנה AXP1600 ( מכפלה 10.5 ) ופשוט אפתח את המכפלה וישים אותה על 12.5 אז בעצם יש לי מעבד בדיוק כמו של חבר שלי שקנה AXP2000. אז למה בעצם חברות מאפשרות פתיחת מכפלה אם זה כל כך פשוט ? ואם כמו שאמרת, אין הבדל בין המעבד עם באס 133 למעבד 166 אז למה לא לקנות AXP1600 ולשם אותו על לוח שתומך ב- 166 FSB וחבל על הכסף של AXP2600 וכו'... אנא …
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי HD של WD) 20 GB) מלפני שנה וחצי אז הבעייה הי כאשר אני עושה OC לא גדול (XP 1600~XP1700) אז הוא רושם לי שיש לי בעייה בחלק מהקבצים(במסך כחול),כל פעם קובץ אחר אחרי שאני עושה איתחול אז זה מיסתדר. אבל אחרי שהמחשב כבוי הרבה זמן ואני מפעיל אותו אז הוא עושה לי את הבעיה הזו בבקשה תעזרו לי עריכה:יש לי כרגע WIN XP אבל זה גם ב 2000 קורה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי 6 לדים של 3 וולט ואני רוצה לחבר אותם למולקס של ה5 וולט כמה נגדים אני צריך ושל כמה אום
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זו שאלתי בעצם איפה להדביק לקריאה אופטימלית - לא על המעבד עצמו כי יפריע ל HS
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי אנשים ... (לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד , כאן או בפורום גרפיקה אז החלטתי בסוף כאן .) אתם בטח מכירים את המדריכים להפיכת GeForce ל Quadro - שנחשב לכרטיס חזק יותר : מדריך להיפכת גי'פורס לקוואדרו מילאתי אחר ההוראות וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב הכרטיס אומנם פעל , אך לא זוהה כקוואדרו - למרות שהחלפתי את כל הנגדים הרצויים , דבר שלקח לי למעלה משעה . עוד דבר מרגיז שקרה כתוצאה מהשינוי הוא הבהוב כחול של המסך ברגע של חידוש תצוגה או החלפה בין רזולוציות . לחבר שלי (שאצלו בוצע השינוי) יש : Hercules GeForce 2 Prophet 32 MB * איך אפשר להגדיר אותו כקוואדרו , ואיך נפטרים מההבהוב המעצבן ? בתודה מראש לעוזרים , VooDoo3
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל נגיד להוסיף חיישן ללוח שאני יכול לראות את הטמפ' בתוכנות אחרות כמו סנדרה או בביוס? ואם זה אפשרי אז מה צריך לקנות ואיפה? עוד שאלה תראו שאני עם הסנדרה אז יש לי 3 חיישנים אחד של הלוח שני של המעבד שלישי של הספק ובmbm5 אני לא יכול לבחור את של הספק יש לי שם רק של המעבד והלוח מה עושים? תודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להכין MOD למקלדת שלי, שיהיו בתוכה (מתחת למקשים) לדים כחולים, ראיתי באיזה אתר (אני לא זוכר באיזה) מדריך, התוצאה נראתה יפה, אבל הבעיה הייתה שהם לא הראו איך לחבר את הלדים (הם אמרו פשוט לקנות את כל החומרים באתר, במכיר מופקע). אז אם יש לכם מדריך, או סתם עצה תרשמו אותה. נ.ב רצוי שהמתח ללדים לא יבוא מהמקלדת (אם מקור כוח חיצוני) תודה
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברשותי מעבד פנטיום 3 600 מה"ז, עם לוח אם - SHUTTLE AV61 רכשתי הרדיסק 60GB, וזיכרון PC133 512MB, עכשיו אני מעוניין להמהיר את המעבד לגבול היכולת תוך שמירה על יציבות מקסימלית מאחר ואני צריך את המחשב לדחיסת סאונד, בבקשה אל תציעו לי לזרוק תמעבד או לשכוח מזה כי את זה כבר ניסיתי לכמה מהירות אני מסוגל להגיע עם המעבד וקירור נכון ומקסימלי? (מחיר הקירור לא מהווה בעייה, אין צורך בקירור מים ) האם יש צורך ב SLK-600 או SLK-800, או שמא זה מוגזם מידי? לסיכום, לאיזה מהירות יציבה אני אגיע? ועם איזה קירור? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המודינג הבא שלי הולך להיות כזה: אני לוקח מארז AT ישן, שוכב (מאלו שנפתחים עם דלת כזאת לכיוון למעלה (למי שזוכר מפעם) והופך אותו (בעזרת ג'קסון, דרמל וכמה שעות פנויות) למארז ATX לכל דבר, עם חלון גדול בדלת למעלה, אוורור חכם, באי באס, ואני אף שוקל להוסיף צג LCD. הייתי רוצה את עזרתכם בכמה דברים: 1. איפה אני משיג באזור ראש העין- פ"ת חלקים אלקטרוניים בזול? (צג LCD, לדים אולטרא ברייט, מפסקים, נגדים וכדומה). 2. את הפאנל הקדמי של המארז אני רוצה לשנות. הפאנל הנוכחי כולל מפסקים של AT שלא מתאימים ללוח אם ATX. לכן החלטתי לשנות כבר את כל הפאנל. וכאן נוצרה הבעיה. חשבתי בהתחלה לעשות את הפאנל ממתכת או אלומניום, אבל חומרים אלו, קשה לעבוד איתם ולחתוך בצורה מדויקת. ואז עלה הרעיון השני, לעשות את…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם (MSI KT3 Ultra-ARU (AKA KT333 Ultra2 והוא חתיכת זבל. פשוט ככה. בבאס מעל 166 הזיכרון ננעל על HCLK ואין אפשרות לשנות את זה... מה שאומר שאני תקוע על 266 מה"צ לזיכרון... בנוסף אין שום מחלקים ל PCI או ל AGP... את המתח לליבה אני יכול להעלות רק עד 1.85 וולט. אז השאלה שלי היא: יש איזה שיפורים, שפצורים, ומודים למיניהם שיאפשרו לי לעשות משהו עם הלוח החסר תועלת הזה, או שנתקעתי איתו?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני זוכר במעורפל את השיטה, לכן אני שואל כדי להיות בטוח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר על זה. מצטער אם כבר שאלו. נניח שאני רוצה להוריד מאוורר מ-12וולט ל-5וולט. ולמאוור נתון לי מתח והספק (וולטים וואטים) אז אני צריך לחלק את ההספק במתח- כדי לקבל זרם (אמפר) ואחרי זה לחלק את המתח(וולטים) בזרם (אמפר) כדי למצוא את ההתנגדות. אבל זה מצא לי את ההתנגדות של המאוורר. ואני רוצה למצוא התנגדות רצויה. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
כמה תמונות: אני [או יותר נכון e-r-a-n] הולך לסדר קירור מחדש לכרטיס מסך שלי, מדובר בכרטיס מסך GF4TI4600 של MSI, הקירור יהיה הקירור הפאסיבי של זלמן [הדגם הגדול מבניהם] יחד עם צלעות הקירור האלה, ויחד עם מאוורר 120מ"מ של וונטק
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול ולדעת מהיא הטמפרטורה האידיאלית למעבד פנטיום 4 2.4 ג'גיה הרץ? במחשב החדש השלי הטמפרטורה בהתחלה נעה באיזור ה 38-40 מעלות צלזיוס כאשר במארז היה לי רק מאוורר של המעבד מאוורר קדמי של המארז וכמובן מאוורר אחורי בספק. הוספתי למארז עוד 4 מאווררים אחד אחורי גדול 120x120x38 מ"מ אשר מוציא החוצה אוויר, מאוורר אחד קטן יותר 60x60 אשר מפעט חוסר מקום שמתי אותו באלכסון כך שיכניס אוויר לתור המארז עוד מאווור כזה הוספתי בחזיק המארז מתחת למאור שכבר היה קיים וכן הוספתי עוד מאוורר גדול 120x120x38 מ"מ בחלקו העליון של המארז כלומר בין ה cdrom הכי עליון ובין ספק הכוח כך שהוא מכניס אוויר לתוך המארז בכיוון המעבד. לאחר שעשיתי זאת היום הצלחתי לרדת לטמפרטורה של 31-32 מעלות ועכשיו זה באי…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איזה מאוורר יקרר לי את המעבד טוב יותר SMART FAN 2 "COOL MOD" או דלתה 80 מ"מ שמקבלים עם ההיט סינק של טרמל רייט? איזה יותר שקט?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-