עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bad-sector,

קנינו בזמנו לחברה שלי AXP1800 רק שהיא לא מסוגלת לשבת לידו כי הוא מרעיש... מבדיקה שעשיתי זה המאוורר של המעבד הוא ממש חצוצרה לא קטנה (גם לאחר שימון בWD40)... אני מחפש קירור שקט ביותר שיהיה טוב לסטודנטית ללא OC ובעל תג מחיר סביר...

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  2. Started by RT2,

מצ"ב תמונה של המארז שלי..והמאווררים המותקנים בו. השאלה שלי אם הסירקולציה טובה או שאפשר לשפר? המערכת תחת OC.. יש מאוורר אחד כמו שאתם רואים שמכניס אוויר מקדימה (להארדיסקים), 2 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה, ועוד 2 שמכניסים אוויר בצד (אחד לאזור הכרטיס מסך והשני למוספטים של הזכרונות ולזכרונות). בנוסף יש גם את הארקטיק קולינג שמוציא אוויר לאחור ווונטה ענקית של המעבד תודה! המארז הוא Antec 1080AMG עם תוספת מאוורר 1 בדלת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  3. עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך X800GTO (אתם בטח יודעים כבר אחרי כל מה שאני חופר לכם) קיצר עכשיו זה ליבה 400@490 זיכרונות 350@390 והתוצאה לפני ב3DMARK05 היתה 4096..עכשיו 3500 בערך.. אין ארטיפקטים ולא חרטא ולא כלום..למה זה קורה למה התוצאה ירדה?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  4. Started by FlashBang,

עד כמה רחוק אתם חושבים ש אני יילך עם ה REVISION הזה ? כרגע יש לי 512 DDR 400.... בקרוב יהיה לי עוד אחד. ה קירור למעבד הוא FREEZER 4 אם למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה (IS7 E2) אנא תעזרו עם ה BIOS לא הבנתי מזה ה CPU STRAP.... וזה מאוד מוזר,ש המעבד לא יעלה ב יחס זכרון\מעבד של 1:1, רק 4:5 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 470 צפיות
  5. שלום חברים הרכבתי מחשב חדש שכולל את המעבד E8400 והלוח Gigabyte EP45-DS3R הפעלתי את המחשב (עם התקנת הוינדוס הקודמת) והכל עלה כמו שצריך אך שמעתי רעש מאווררים חזק. הפעלתי אוורסט וראיתי שהמאוורר שלי (Big Typhoon 120 VX) מסתובב על 8000rpm. השתמשתי במאוורר הזה במחשב הקודם שלי ללא בעיות והוא תמיד עבד על 800-1500 rpm והיה שקט מאוד. דבר מעניין ששמתי לב באוורסט הוא שטמפרטורת המעבד אינה מזוהה, אני משער שכאן הבעיה. איך אפשר לפתור את העניין? עדכון: נכנסתי לביוס ושם הטמפרטורה והמהירות נורמליים, כנראה שהבעיה בתוכנה. המאוורר מסתובב במקס רק בהפעלה וכשראיתי 8000 קצת נבהלתי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל "איזה Arctic Cooling מתאים לR9700 וייתן את הביצועי קירור הטובים ביותר?" תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  7. אני רוצה להתקין עכשיו את הגוף קירור על ה 8800GT. שמתי לב שקיבלתי משחה תרמית עם הקנייה, אבל בנוסף יש לי בבית AS 5. מה יותר טוב? במה להשתמש? תודה :]

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  8. Started by sroolik,

פתחתי את הנושא בפורום הלא נכון, מצטער

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  9. Started by MAOR,

למישהו יש אותה ?? שווה לנסות אותה על ההארד דיסק החדש שלי ? Seagate Baracuda 40GB 7200RPM והאם זה יכול לדפוק אותו ?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  10. Started by קוביה,

שלום, יש לי כרטיס מסך של ati דגם radeon x600, המאורר הוא של zalman. במהלך התקופה של שלושת השנים האחרונות החלפתי כבר שלושה מאוררים לכרטיס הנ"ל. אחרי ששמתי את המאוורר החדש של zalman הכל עבד מצוין אבל אחרי כמה חודשים מתחיל הרעש, והוא פשוט בלתי נסבל. זה לא רעש של התחממות יתר או משהו כזה, אלא רעש שנובע כנראה מאיזושהי הפרעה מכנית. אני ניקיתי את המאורר כבר מספר פעמים אבל הרעש לא מפסיק. מה לעשות??? אני לא רוצה כל פעם להחליף את המאורר!

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  11. היי, יש לי אינטל S775 3.0 ואני מחפש משהו שיקרר אותו טוב, כרגע הוא על 45 מעלות בלי מאמץ, ואני חושב שניתן לעשות משהו בנידון. כרגע הוא מתקרר ע"י המערכת המקורית של אינטל...וברצוני לשנות זאת. מה עליי לרכוש בשביל לשפר את הטמפ' שלו? יש לי כ150 שקל. כמו כן, איך עליי לסדר את החוטים במארז שיתנו לי זרימת אויר טובה? תודה... דניאל

• 7 תגובות
    • 470 צפיות
  12. 1. ב ATI TOOL אני צריך לעלות את כולם ביחד או רק את ה3D Performance או שזה לא משנה ? 2. עד לאיזה טמפרטורה לשמור ? 3. יש לכרטיס שלי פוטנציאל להגיע רחוק ? 7950gt 4. איזה קירור אוויר הכי טוב לכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  13. Started by wollmann,

בדיוק מה שבנושא... תודה. ואם כבר... אז מה עדיף (מעניין אותי לדעת) - Sempron 2400 או AthlonXP 2400?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  14. Voltage Values CPU Core 1.62 V +3.3 V 3.31 V +5 V 5.05 V +12 V 11.92 V -12 V -12.20 V -5 V -5.25 V +5 V Standby 4.97 V VBAT Battery 3.57 V DIMM 2.62 V אני לא על OC המפרט בחתימה (ספק 300W של HEC)

• 5 תגובות
    • 470 צפיות
  15. Started by Thunder^,

שלום! היום פירקתי את הוידאו הישן שלנו ומצאתי בתוכו גוף קירור נחמד... לקחתי אותו ואם קצת עבודה הצמדתי לו מאוורר מהמחשב הישן ובכללי הוא נראה טוב(צירפתי תמונות) ולא מרעיש רק אני לא יודע איך לשים אותו....חיברתי אותו אם גומיות כדי לראות איך זה מתלבש על זה וזה היה בסדר...רק שהרעש כשחיברתי היה נורא.... אני רוצה לשים אותו על הכרטיס מסך אבל לא יודע אם מה להחזיק אותו שם.....מישהוא יכול להסביר לי? תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  16. אז ככה, אני צריך מאוורר אחד שיתאים לקירור הזה של הכרטיס מסך: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 , רשום במפרט של הקירור שמתאים לו מאוורר בגודל 92MM, אז אני צריך אחד שמתאים לו (זורק אויר, כן....) ועוד שניים שיתאימו למארז אנרמקס צ'אקרה, אחד שיוציא אוויר מאחורה והשני שיכניס אויר מקדימה- 120MM כמובן. שני דברים, חשוב לי השקט- לא רוצה לשמוע אותם בכלל ויש לי שמיעה חבל"ז, יש לי פריזר 7 פרו וכשהמאוורר שלו על 1K RPM אני שומע אותו (מציק ) לא יודע מה העוצמת רעש שלו אבל אני מעריך שאני צריך משהו בעל 17DB ופחות... דבר שני, החנות היא KSP (מטעמי קירבה פיזית לחנות, איזה חור זה ירושלים.... ) : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems דבר אחרון, אני מוכן להשקיע…

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  17. טוב אז ככה, המפרט בחתימה - כעיקרון שקניתי את המחשב הוא לא היה מיועד לOC אבל פתאום בא לי ;D שמעתי שצריך לנעול AGP ו PCI ולהעלות HTT אבל אין לי מושג איפה כל הדברים האלה נמצאים... אשמח לשמוע עצתכם ומה אני יכול / צריך לעשות...

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  18. שלום רכשתי מעבד 3200 939 ב KSP. הם מוכרים שמה ב OEM, ואני קצת חושש כי הם פשוט מביאים לי את המעבד ביד ככה... זה קצת מפחיד אותי כי הקירור שהם מציעים לא נראה הדבר הנחשק, הם אומרים שזה של THERMALTEK אבל נראה לי משהו מהפשוט והזול ביותר... מישהו יצא לקנות כבר מ KSP מעבד 64 ? האם הקירור שהם מציעים יותר טוב מהקירור סטוק ? והאם בכל זאת כדי ללחוץ על קבלת קופסא מקורית או שזה ממש עניין לא עקרוני... אני מפחד שהפינים יהיו עקומים והם יגידו לי אחר"כ זב"שלך למרות שכבר קיבלתי את זה עקום זה נראה ממש חוואה כזה בבקשה לענות לי מחר כי מחר אני הולך לאסוף את החלקים.. חשושות אחרונות של רגע

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  19. שלום חברה, המפרט בצד. היום החלטתי קצת להיתעסק עם המחשב שלי. בקיצור, ראיתי אנשים שהגיעו ל3.6 עם 1.39V ואני לעומתם הגעתי ל 3.4 עם 1.506V. מה הסיבה לכך? המגבלה היא לא הלוח, אני אפילו בדקתי את המעבד על באס של 450 עם מכפלה של 7 [במקום 8 מקורי] וזה עבד מצויין. הזיכרונות עובדים על 2.1V עם יחס של 1:1 . mch +.1 system +.1 --- מה עו אפשר לעשות? למה אני הולך כל כך גבוהה עם הוולטים?[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 01:35:41 חבר'ה אתם יכולים בבקה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  20. Started by sPoiled,

שמעו. עשיתי אובר קלוק מ-2.8 ל-3 (P4 Presscot). עכשיו, נפל לי הווידאוס, עשיתי שחזור מערכת. הוא לא עבד. עשיתי פרמוט ואחרי יום הוא אומר לי ששוב חסר איזה קובץ. והייתי מוכרך לפרמט עוד הפעם. יש לציין שהווינדואוס הוא תקים ועובד 100%. יכול להיות שהווידואוס נופל בגלל האוברקלוק שעשיתי לא מזמן? יש עכשיו עוד הפעם את אותה הבעיה ועוד מאט לבטח יפול הווינדואוס עוד הפעם. ממש תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  21. Started by רן.ט,

שלום אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך ולמעבד (יש אותם במפרט שלי) מישהו יכול להעלות פה איזה אתר שיסביר איך עושים את זה או איזה מדריך?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  22. Started by pwntigo,

אני משתמש בתוכנה שהגיעה עם הדיסק של GYGABITE EASYTUNE כשאני מעלה ל 10% הכול בסדר אבל אם אני אפילו קצת עובר את אזור ה 13% הכול נופל, אני מקבל הודעה מווינדוז שאני אפשר להריץ אותו יותר והכול נתקע. ישר אחרי זה הלכתי לבדוק את הטמפ' של המערכת בביוס והכול היה בסדר המעבד עדיין היה על 45 ושום דבר לא התחמם. אז אין לי מושג מה הבעיה ראיתי פה אנשים שהגיעו ל 25% ו 30% בלי בעיה אז למה אצלי זה לא הולך? E6300 GYGABITE 965P-S3 זכרונות 800 DDR2 TURBO PQI 1GB DUEL CHANNEL קרור שבא עם המעבד.

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  23. http://www.systemcooling.com/titan_vanessa-01.html http://www.rbmods.com/Articles/Evercool/Hpc-925/1.php

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  24. Started by TheReaper,

טוב ניסיתי את התוכנות שיש באתר לOC למעבד בסביבת WINDOWS ואף אחת מהן לא מזהה את הלוח אם שלי יש דרך לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שלום לכם פירסתי בו לפני איזה שבועיים ת'ראד על הטמפרטורות במחשב שלי. ועכשיו גילית שהם גבוהות מהרגיל. האם הטמפרטורות האלה מסוכנות למחשב? ואם אפשר שתתנו לי תוכנה להגביר את המהירות של המעבד! אני יודע שיש את ספיד פאן אבל היא לא עובדת לי על הוויסטה. אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אחרת זה יהיה מעולה! הטמפרטורות מופיעות בתמונה תודה רבה לכם אריאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.