עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shirNoshe,

על מה כדאי לשים את חיבורי המולקס.על 5V או 12V? בהוראות ובאתר לא מצאתי שום התיחסות מלבד האפשרות. עריכה:ואני רוצה להודות ל-BUNG על העזרה.

• 5 תגובות
    • 470 צפיות
  2. Started by demonshlomo,

cpu idle:35-38 cpu load:40-43 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by X-Gamer,

Asus P4B

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  4. אהלן אחרי שסיימתי בערך עם האובר למעבד אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך אבל העניין שאני לא מוצא מה המעלות שלו בשום מקום לא בדרייבר ולא ובאברסט יש מצב שאין לו חיישן בכלל ולא הצלחתי לברר את זה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  5. שלום אני מתכננן לבנות מערכת קירור מים, אני קונה רדיאטור משולש ואני צריך להוסיף לו שלושה מאווררים של 120MM, אני רוצה שהמאוורים יהיו כמה שיותר שקטים ושידחפו כמה שיותר אוויר, עדיף מאוורר מפנדה כי אני מרכיב משם את כל המערכת. תודה.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  6. Started by thegodx,

שלום יש לי כרטיס R9800PRO 256BIT 128M ליבה R350 עכשיו אני רוצה לעשות OC לכרטיס יתחלתי לעשות עשיתי 378@400 ואת הזיכרונות 338@344 ורציתי לשאול עד כמה אפשר להגיע בקירור רגיל בלי ארטיפקטים? :s05: (אין לי בקר טמפ' על הכרטיס אז אני מפחד להמשיך..) *עריכה: אני מישתמש ב ATI TRAY TOOLS

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  7. Started by fit3,

שלום אנשים אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי יש לי פנטיום 4 3GHZ והחום מעבד נע בין 62 ל 70 ואני יודע שזה מוגזם ומעונין להחליף קירור אני מתלבט בין ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? והבעיה העיקרית שלי האם מישהו יוכל בבקשה להגגיד לי האם אני יוכל להררכיב אותם על הלוח אם שלי? שאני לא סתם יקנה יש לי לוח של Intel Cherry Creek D915PCY ???? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  8. היי מה המצב, יש לי כרטיס מסך מדגם Sapphire Radeon X1950GT 256MB PCIe עכשיו זה מאורר מקורי והוא מרעיש לי בטירוף,בקושי יוצא לי לשחק משחקים וכו.. יענו משהו שיאמץ את הכרטיס, החום במנוחה עומד על 39 אין לי מושג כמה במאמץ איך אני לעזעזל משתיק את המאורר קצת?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  9. יש לי 80ממ בדלת המארז. יש לי 120ממ מקדימה למטה(לא חובה להחליף אותו כי הוא לא עושה הרבה רעש - גם לא הרבה רוח למען האמת...) ו90 מאחורה שמוציא אויר. איזה אתם ממליציפ מבחינת CFM טוב וגם מבחינת DB. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  10. Started by Sapinho,

בבקשה למחוק בעיה נפתרה !

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  11. Started by blitsi,

מה אתם אומרים אומרים על מארזי צ'יפטק אני מתכוון באיכות הבנייה וכאלה...... ואיך אני יכול להשתיק אותו ??????? ואני לא מתכוון להכניס לו מכות או משו אלא רק להחליף לא מאווררים אז חשבתי על הנינג'ה ומאוורר AC 12ס"מ שיהיה אגזוז אחורי ...

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  12. Started by D-Max,

שלום לכם .. הכנתי לי מפרט למחשב חדש שאני עומד לקנות בשבועות הקרובים .. והייתי רוצה חוות דעת על חלקי הקירור ששמתי ועם המחשב יהיה מקורר ומאוורר מספיק וגם אני מתכנן למפרט הזה OC אז קחו את זה בחשבון אם צריך להוסיף איזה חלק קירור לשפר משהו מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1503 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤668 כמות:1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤515 כמות:1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2620 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 ספק כח Enermax Pro82+ 625W ¤680 כמות:1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤249 כמות:1 קירור לכ…

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  13. Started by amitaihasnes7,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה MSI K9N NEO nForce 550. הוא טוב. ואיך יכולות האוברקלוק של המעבד הזה AMD athlon64 3800Mhz AM2 dual core winsdor

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  14. Started by dandisc,

קצת נמאס לי מהרעש של המחשב אני מעוניין להשתיק אותו קצת: יש ארבעה מאווררים לפי מה שראיתי:1 בגב המארז מוצי אוויר,אחד על הכ"מ,אחד על המעבד ואחד בספק..קצת קשה לי להבחין מאיפה רוב הרעש מגיע אבל נראה לי שזה מהספק איזה עוד מקורות רעש יכולים להיות? אני לא יודע בינתיים מה התקציב כי אני לא מודע למחירים ובכלל לא מבין בעסק הזה בש*ט איזה בדיקות ניתן לערוך על מנת למצוא את מקור הרעש?

• 5 תגובות
    • 470 צפיות
  15. שלום חברים מקווה שגם הפעם תעזרו לי [כמו תמיד ] אפשר לקבל טיפה הסבר על היחס cpu:dram מה זאת אומרת 1:1 1:2, 5:8, וכו'... תודה

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  16. Started by davidreznic,

המארז שלי זה POSEIDON והא ממש שקט (ומאוד מומלץ ד"א) יש לי שם E6750 קירור סטוק ללא אוברקלוק-~2000RPM 8800GT כנ"ל - מאורר על 50% ENERMAX LIBERTY 400W-12CM FAN ~900RPM 2x12 CM FAN ~900RPM הטמפ' במארז די טובה (~30 מעלות במנוחה) רציתי לדעת מי הכי מרעיש כדי שאני אדע את מה להחליף, יש לי הרגשה שזה קירור המעבד, אני צודק? אני יודע שהקירור של ה-8800GT רועש כמו 747 לפני המראה וניסיתי להוריד את המאורר שלו ל-1% אבל רמת הרעש לא השתנתה. תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  17. האם ה9500 הוא OC יותר טוב מ9600 והם ניתן לעקוף אותו<?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  18. Started by arkadur,

מתוך שעמום (וחוסר שביעות רצון בNSF CARBON) התחלתי להתעסק עם הכרטיס הזה קצת משום מה, אני לא מוצא את טמפ' הכרטיס בשום מקום, וגם תוכנות "חיצוניות" לא מציגות אותו עצרתי , כי הכרטיס חם מידי, ואני לא רוצה לגרום לו נזק , מה המגבלות שלו מבחינת חום? האם לכרטיס יש חיישן בכלל? האם יש לו פוטנציאל לOC? (אשמח לדעת לכמה הגעתם איתו - למי שיש)

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  19. לפי חיפוש בפורום שמתי לב שכמה בפורום הגיעו ל-4.0 GHZ על קירור אוויר... השאלה לאן אני אגיע.... המעבד הוא P4 630... אני אתחיל את ה-OC כשאני כנראה יוסיף BT למעבד.... הרעיון הזה הגיע כאשר ראיתי שכתוב על הקופסה של הלוח אם שהוא EXTREME EDITION, האם זה אומר שהלוח טוב ל-OC? מישהו יכול להגיד לי האם לפי המפרט אני יכול להגיע לתוצאות טובות? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם אפשר כמה מדריכים כאלה להתחלה אני אשמח....

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  20. Started by SD Project,

יש לי ספק ג'נרי, הוא נותן למעבד מתח בין 1.3 ל1.45 ויש תמיד עליות וירידות... האם אפשר באמצעות רכיב אלקטרוני לשמור על זרם קבוע ?! או אפילו להגדילו ?! בעקרון זה למטרת OC ולמטרת חסכון בכסף אני ישמח לתגובות ממבינים, תודה ...

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  21. Started by adamjo,

יש לי קונרו 6300 אני רוצה לדעת האם הלוח הזה יתאים לי לאובר קלוק בעתיד יש לי זיכרון של 677 2 סלוטים של 512 אין קרור ואין כלום מה שבא עם המחשב תודה

• 6 תגובות
    • 470 צפיות
  22. מה זה עוזר אם אני משנה אותו מ GEFORCE3TI200 ל GEFORCE 4 TI 4600 ואיך אני עושה את זה כמובן

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  23. Started by nesber,

ראיתי שבאתר של החברה הם מדגישים את הדבר הבא: No motherboard components with a height greater than 39mm, as well as the PSU, disk drives, VGA card, and RAM should be present within a 55mm radius from the center of the CPU. עד כמה יש להתייחס להערה הזאת ברצינות, ומהן ההשלכות אם אכן ישנם חלקים ממש קרובים בגובה של 4 סנטימטר? האם יש להתייחס גם לחוטים שמתוחים במארז, בקרבת המעבד? מעבר לעצם ההערה, זלמן לא רושמים כלום.. כמו כן: ראיתי שהמאוורר מגיע עם thermal compound. האם אני צריך לנקות את השאריות של המדבקה מהמאוורר המקורי, ואם כן- איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  24. Started by the godfather,

שלום אני צריך קירור הכי שקט שאפשר אבל לא מים למארז 2 מאוררים ולמעבד ביצועים לא חשובים זה מחשב של ילדה קטנה עם פניטיום 4 1.6 סקוקט 478 העיקר הכי שקטים שאפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  25. Started by Snipeh,

מפרט : AMD Athlon 2600+ XP Abit NF7 N-Force 2 השאלה שלי האם המאורר שהזמנתי : CoolerMaster Vortex Dream 7 הוא בעל יכולת טובה למטרת OC ?

• 4 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.