אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אותו סוג שנמכר בKSP ב480-490 ש"ח, הרגילים, לא Vitesta מה המקסימום FSB שהזכרונות שלכם הגיעו ובאיזה מתח ?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
באיזה מהירות אתם עובדים עם הקירור הזה ? Normal או Silent ?
-
- 6 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
ראיתי כתבה עליהם, שבא נאמר שיש להם צריכת חשמל נמוכה כ45W, לכן פליטת החום שלהם אמורה להיות נמוכה. ראיתי שיש להם מכפלה של 10.5, והם באים בתדר BUS של 200, כך שאם נעלה אותו נניח ל250 (OC עלוב) זה יהיה 2650 בערך כך שהוא אמור להיות טוב. אני התעסקתי יותר בOC למעבדי אינטל כך שאני לא יודע עם יש קשר למכפלה וכו'... אז מה אתם חושבים, הם יהיו אוברקלוקרים טובים?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
יש לי מאוורר קידמי שמכניס ואחורי שמוציא והלוח אם נמצא לי ב49 מעלות אני מאמין שהכרטיס 8800 שנמצא בתחתית המארז הוא אחד הגורמים העיקריים להתחממות של הלוח אם (תקנו אותי אם אני טועה)מה שחשבתי לעשות זה להוסיף מאוורר ליד הכרטיס מסך בצד של המארז למטה שיוציא אוויר וככה הוא יוציא את רוב האוויר החם שהכרטיס מסך מוציא ואולי גם יוריד הטמפרטורה של הכרטיס שנמצא על 61 מעלות במנוחה כדאי? או שיש הצעות אחרות לקרר את הלוח אם וגם ההתחממות של הלוח אם היא זאת שמונעת ממני להמשיך באוברקלוק עם המעבד 4400 שבנתיים אני עומד על 2.7 ומעוניין להמשיך עד ל3 לפחות אם יש הצעות אני אשמח.תודה
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
קודם כל, מאיפה אני יכול להשיג ביוס לכרטיסי מסך? (יש לי R9600P של SAPPHIRE) דבר שני, איך אני יכול לשנות בביוס את המהירויות? איך אני "עורך" אותו? ולבסוף, איך אני בדיוק צורב את הביוס החדש על הכרטיס שלי? התוכנית שלי זה לבדוק קודם כל דרך הדריברים לכמה הכרטיס שלי מסוגל להגיע ואז להכין לו ביוס עם המהירויות האלה ולצרוב לו אותו. משהו לא טוב בה? (בתוכנית) תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מתח ה-VDD שלי לפי הגדרת ה-BIOS היה אמור להיות על 1.6V. אבל בפועל הוא נע בין 1.3V ל-1.7V~. וכשאני מחבר את ה-R9800Pro שלי המחשב הרבה פעמים לא עובר את ה-BOOT, או שפשוט התמונה נעלמת לחלוטין באמצע העבודה. כרגע אני עובד עם ה-Geforce 440MX ועדיין ה-VDD לא יציב, אבל לפחות אני יכול לעבוד. מדובר על לוח 8RDA+ של EPOX. יכול להיות שהבעיה בספק המאוד ג'נרי ומאוד דפוק שלי? צריך את עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/index.php?i=3437 שיפור מדהים! עבר 7000 נקודות ב3D Mark 06. שווה לקנות.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
הסטוק הוא 1.4 ואני רוצה לרדת עוד האם זה אפשרי איך שהו?ואיך אני מוריד מכפלה למעבד,לא ממש ראיתי שם כזאת אפשרות(מדבור במערכת ה"אינטרנט שלי)
-
- 7 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.0 ואני מעוניין לקנות קירור חדש. עכשיו כשאני עם הסטוק, במנוחה הוא על 52+ ובמאמץ מלא עוד לא בדקתי, אבל בדר"כ כשאני באינטרנט הוא עולה ל 64+. אני לא מתכנן OC ( גם אין לי אפשרות לכך ) לכן רציתי לשאול אם הפריזר 7 פרו יחזיק את המעבד במנוחה ב 45+- ? אני יכול גם לקנות BT ( האמת שכסף כאן זה לא ממש הבעיה, חסכתי מספיק ) אבל ניראה לי מוגזם קצת להוציא 250 ש"ח על קירור ואני בכלל לא מתכנן OC אז מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לעשות OC ל7600. לאיזה מהירויות אפשר להגביר את הכרטיס בלא לסכן את הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי יש לי פנטיום 4 3GHZ והחום מעבד נע בין 62 ל 70 ואני יודע שזה מוגזם ומעונין להחליף קירור אני מתלבט בין ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? והבעיה העיקרית שלי האם מישהו יוכל בבקשה להגגיד לי האם אני יוכל להררכיב אותם על הלוח אם שלי? שאני לא סתם יקנה יש לי לוח של Intel Cherry Creek D915PCY ???? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מפחד לעשות למעבד שלי אוברקלוק כי אני לא כל כך יודע איך לעשות OC ולהגיע לרמה גבוהה כי שאני מגיע ל 3.2 המחשב מתחיל לקרטע והייתי שמח עם הייתם יכולים להביא לי מדריך טוב ודי חדיש למעבד פרסקוט 630 775 ואם ברצונכם לדעת את המפרט המלא שלי תלחצו במפרט מחשב
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אומרים על מארזי צ'יפטק אני מתכוון באיכות הבנייה וכאלה...... ואיך אני יכול להשתיק אותו ??????? ואני לא מתכוון להכניס לו מכות או משו אלא רק להחליף לא מאווררים אז חשבתי על הנינג'ה ומאוורר AC 12ס"מ שיהיה אגזוז אחורי ...
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח GA-P35-DS4 עם זכרונות XMS2 DOMINATOR 6400C4D CL-4 וספק אנרמקס 500 ליברטי הבעייה כזו. אני מחכה למרובע ליבות החדש 45 ננומטר ושאלתי היא כזו. האם יש למישו מושג אם הלוח הזה יתמוך במעבדים החדשים או שהוא זקוק ללוח עם ציפסט חדש? אני רוצה לקנות לכמה חודשים האלה איזה 6550 קטן לבנתיים
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
הצ'יפסט חם. חם אש. המעבד קר. קצת יותר מטמפ' החדר. הוא כנראה מסוגל לרוץ קדימה הרבה יותר אבל הלוח מעכב אותו. הבעיה: לא רוצה לפרק את הלוח מהמארז כדי להתקין, וכל הקירורים לצ'יפסט דורשים זאת. הצעה: להרכיב על ההיטסינק הקיים מאוורר 40מ"מ. הבעיה: אין שום מקום להבריג אותו. פתח לתקווה: הוא מחובר בברגי פלסטיק מאוד בולטים שעליהם אפשר אולי ללפף איזה כבל אלומיניום או משהו בסגנון כדי לקשור את המאוורר. מעשי? בכמה מעלות (פלוס מינוס, מניסיון) יכול מאוורר כזה להוריד? הצעות אחרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 5מאווררים של 80MM ואני רוצה לדעת אם מה שעשיתי זה נכון הסירקולצצית אוויר נכונה? 2מאווררים מקדימה מיתחת להרדיסק מכניסים אוויר,מאוורר 1בצד המארז בדלת מכניס אוויר,2מאווררים מיתחת לספק מוציאים אוויר. עשיתי גם פאן באס ואני שולט במאווררים עכשיו השאלה היא אם הסרקולציית אוויר נכונה או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:AW9D-MAX abit זכרון:2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II קרור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 מארז:HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להגיד לי האם Asetek Vapochill micro Xtreme K8 עדיף על ה-BIG TYPHOON עם נימוק כמובן
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מדובר בAMD 4200 כבר ניסיתי לעשות אוברקלוק לפחות ל2.4 ואז המחשב פעם אחת עולה ופעם אחרת לא, רושם "OVERCLOCKING FAILED" אז הבאתי תמונות של הBIOS מקווה שזה יעזור להדריך אותי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
-
האם למישהו ידוע מה רמת המתח המקסימלית שניתן לעלות אליה ב-OC ? (כמובן תחת ההנחה ששומרים על טמ"פ בסביבות 55 מעלות עם קירור טוב)
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-