אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני ממש צריך עזרה לגבי OC למערכת שלי :s05:... סתם כדי להוסיף טיפה בוסט לביצועים הקיצר המערכת (די ישנה) היא פנטיום 4 סוקט 423 או משהו כזה (ווילאמט) עם זכרונות RDRAM 512MB על לוח של אסוס (P4T או משהו כזה..) השאלה היא אם זה אפשרי?? (כולה רוצה להעלות איזה 100-200 מגה הרץ) ראיתי את הפרוייקט הזה, אפשרי גם אצלי?? http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=202
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי : לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Dual Graphic\ מעבד :Intel Pentium 4 540 Prescott 3.2GHZ שני זכרונות: Hyundai HYMD264 646B8J-D43 512MB DDR2 400MHZ כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8800 GTS GAINWARD 360 MB בOC של630MHZ CORE ו 900MHZ DDR ספק:THERMALTAKE TR2-420PP עכשיו אני הצלחתי להגיע בלי בעיה ל3.92 שהעלה את החלונות והכל אבל אחרי כמה זמן היה נופל ובכלל לא ממש יציב . אני לא ממש יודע להתעסק אם הוולטים לכרטיס מסך/זכרונות/מעבד/FSB כנ"ל בתדרים חוץ מה FSB . הטמ'פ הם : מעבד : 40-50 כרטיס מסך:58-80 הווטג'יפ הם: CPU Core 1.33 V DIMM 2.58 V GPU Vcc 3.25 V הוולטג'ם הם בערך +/- 0.02 בקיצר אני צריך הדרכה לגבי שינוי הערכים כדי לקבל OC מוצלח . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך XFX 7600GT EXTREME EDITION 256MB. בגלל שהכרטיס מגיע עם מאוורר רועש מאוד החלטתי לקנות את הZALMAN VF900-CU בעיקר בשביל שיהיה שקט... אחרי שקצת קראתי בפורום התחיל ליזול לי ריר ונראה לי שזו הזדמנות טובה להתחיל OC לכרטיס המסך... איך אני עושה את זה? (ראיתי את המדריך לאוברקלוקר מתחיל, אבל הוא לא מעודכן מספיק...) תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
עשיתי לג'יפורס 2 שלי אובר מוגזם ואז לחצתי על: TEST SETINGS . המחשב קרס..... הפעלתי מחדש ונעלמה אפשרות האובר בתג ה clock frequen
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום חברים מקווה שגם הפעם תעזרו לי [כמו תמיד ] אפשר לקבל טיפה הסבר על היחס cpu:dram מה זאת אומרת 1:1 1:2, 5:8, וכו'... תודה
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמודד את צריכת החשמל של רכיבי מחשב שונים, בהתאם לאוברקלוק שהם עברו?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מדובר בAMD 4200 כבר ניסיתי לעשות אוברקלוק לפחות ל2.4 ואז המחשב פעם אחת עולה ופעם אחרת לא, רושם "OVERCLOCKING FAILED" אז הבאתי תמונות של הBIOS מקווה שזה יעזור להדריך אותי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
זה לא יגרום עומס ללוח?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מצאתי את האתר לפני כמה ימים ונדהמתי מכמות החומר אז קודם כל סחתן עליכם עלו והצליחו. ועכשיו לדבר החשוב באמת: יש לי מחשב המפרט הוא כזה: מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגה 800 מגה הרץ לוח אסוס p4s 800 זיכרון 768 מגה כרטיס מסך fx 5200 הארד דיסק 40 ג'יגה 7200 rpm מספר שאלות : 1. האם הוא מתאים לאוברקלוקינג מבחינת לוח ומעבד?? 2. האם כדאי לעשות אובקלוקינג כלומר האם באמת ההבדל משמעותי ? 3. קראתי את כל המדריכים והבנתי הכל חוץ מאיך לפתוח את הנעילה של המעבד? 4. בקשר לכרטיס מסך האם הוא שווה המהרה או שעדיף לא לגעת בו כי הוא חסר עתיד מראש? תודה לעונים, שחר
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
המארז שלי זה POSEIDON והא ממש שקט (ומאוד מומלץ ד"א) יש לי שם E6750 קירור סטוק ללא אוברקלוק-~2000RPM 8800GT כנ"ל - מאורר על 50% ENERMAX LIBERTY 400W-12CM FAN ~900RPM 2x12 CM FAN ~900RPM הטמפ' במארז די טובה (~30 מעלות במנוחה) רציתי לדעת מי הכי מרעיש כדי שאני אדע את מה להחליף, יש לי הרגשה שזה קירור המעבד, אני צודק? אני יודע שהקירור של ה-8800GT רועש כמו 747 לפני המראה וניסיתי להוריד את המאורר שלו ל-1% אבל רמת הרעש לא השתנתה. תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
על איזה טמפרטורות יכולה להיות סכנה למעבד? AMD 3000+(754)
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי E4300 עם הטוניק ב OC ל 280M והטמפרטורה של הליבות 43-47 בעבודה סטנדרטית OFFICE אינטרנט וכדומה, זה לא גבוה בשביל הטוניק ? הלוח והכ.מ ב 35 מ' וה HD ב 31 ו 36 מ'. שאלה נוספת שאני משנה את ה V LINK SPEED בביוס ל FAST המחשב הופך ללא יציב וקורס יש למישהו מושג מה עלולה להיות הסיבה ?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
טוב קיצור הציוד ההיקפי לא מעניין. החשוב הוא השילוש אז ככה: Intel 2.6 800 + abit IC7 + Samsung 512 mb 3200 או AMD 2800+ BARTON + Epox 8RDA+ REV2.1 + OCZ 512MB 3200EL תודה רבה לעונים . אדם.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
עשיתי oc לזיכרון adata vistera ddr 500 d12 mb x2 htt:280 ddr volte:2.9 multiplier:8 ככה שהמעבד 2.24נשאר במהירות כמעת בסטוק2.2 זה מסוכן לזכרון ככה? תודה
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי קונרו 6300 אני רוצה לדעת האם הלוח הזה יתאים לי לאובר קלוק בעתיד יש לי זיכרון של 677 2 סלוטים של 512 אין קרור ואין כלום מה שבא עם המחשב תודה
-
- 6 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות משהו איתם? ואם כן - איך מתחילים?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לאחרונה גיליתי שבשביל לעבוד עם הזכרונות שלי על תיזמוניהם המקוריים (CL3) אני צריך להביא אותם ל2.4V, לפי מה שאני רואה בCPU-Z בשביל תיזמונים אחרים ,צריך להיות על 1.8V (מצורפת תמונה) וכרגע עם הOC הם ב +0.2V על 504MHZ כל אחד לפי מה שאני מבין זה מעמיד את הצריכה שלהם על 2.0V במצבם כרגע, בביוס יש לי אפשרות להוסיף רק עוד 0.2V נוספים דבר שיביא ל 2.2V בסה"כ, א.תקנו אותי אם טעיתי איפה שהוא ב.איך אני אמור להגיע ל 2.4V על מנת לעבוד בתיזמוני המקור? ג. האם ההבדל בין CL5 כרגע ל CL3 שווה את המאמץ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ראיתי שבאתר של החברה הם מדגישים את הדבר הבא: No motherboard components with a height greater than 39mm, as well as the PSU, disk drives, VGA card, and RAM should be present within a 55mm radius from the center of the CPU. עד כמה יש להתייחס להערה הזאת ברצינות, ומהן ההשלכות אם אכן ישנם חלקים ממש קרובים בגובה של 4 סנטימטר? האם יש להתייחס גם לחוטים שמתוחים במארז, בקרבת המעבד? מעבר לעצם ההערה, זלמן לא רושמים כלום.. כמו כן: ראיתי שהמאוורר מגיע עם thermal compound. האם אני צריך לנקות את השאריות של המדבקה מהמאוורר המקורי, ואם כן- איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
ערב טוב רציתי לשאול על המוצר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1638815037.htm יש למישהו את המוצר הזה ? הוא מקרר טוב ? הוא בא עם ההיסטינק כמו שיש בתמונה או שצריך לקנות אותו בנפרד ? הוא עזור בעניין השקט ?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC אני לא ממש מבין בזה.. אני יודע שצריך לעלות משהו.. תגידו לי מה אני צריך לעשות בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של המארז שלי..והמאווררים המותקנים בו. השאלה שלי אם הסירקולציה טובה או שאפשר לשפר? המערכת תחת OC.. יש מאוורר אחד כמו שאתם רואים שמכניס אוויר מקדימה (להארדיסקים), 2 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה, ועוד 2 שמכניסים אוויר בצד (אחד לאזור הכרטיס מסך והשני למוספטים של הזכרונות ולזכרונות). בנוסף יש גם את הארקטיק קולינג שמוציא אוויר לאחור ווונטה ענקית של המעבד תודה! המארז הוא Antec 1080AMG עם תוספת מאוורר 1 בדלת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי פעם אחת ולתמיד האם אני צריך לחשוש מהמשקל של הקירור zalman 7000-cu??????????? הוא שוקל בערך 750 גרם וחלק אומרים לי שזלמן לא תרשה לעצמה למכור קירורים שישברו מעבדים וחלק אומרים לי שהמשקל שלו מופרז מאוד ומסוכן למחשב........ אז משהו יכול להגיד לי סופית האם אני צריך לחשוש שיקרה משהו למחשב שלי אם אני ישים את הקירור הזה במחשב??????הוא יכול ליפול לי בתוך המחשב???????
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
RivaTuner לא נותן ובATITOOL זה עושה בהתחלה ואחר כך חוזר למהירות האופטימלית שלו... כך זה מראה באוורסט.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-