אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי intell 2.66HT לוחם אם של asus p4p800 איזה טמפרטורה מומלצת אני אחרי אובר קלוק קטן יחסית הלוח אם על 24 מעלות ומהעבד על 35 זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ברשותי מעבד E6300 ולוח אינטל DG965SS ניסיתי לחפש בביוס את כל האפשרויות של מכפלות זכרון וכו', לא ממש מוצא אותם. האם אפשר בכלל לעשות OC ללוח הזה? או בכלל למחשב? מצורפות תמונות מ-CPU-Z. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי בסוף את הביג-טייפון, היום הוא הגיע והתקנתי אותו. רציתי לדעת, אם יש איזושהי תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוט על המהירות שהביג-טייפון מסתובב, כי עכשיו הוא מסתובב ממש ממש לאט [300rpm]. ניסיתי לשנות בSpeedFan, אבל לא ממש הצלחתי.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אוקיי נכנסתי לביוס אחרי חיפוש מעמיק לא מאצתי את ה Command Rate והיום סוף סוף מאצתי את זה בלחיצת F1+CTRL עכשיו שיניתי את זה ל T1 כי קודם זה עמד על T2 והשאלה היא איפה אני צריך להגיש בשינוי? כי אמרו לי ש T1 מנצל את הזיכרון טוב יותר/
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הקירור על ה-9800SE שלי דיי גוסס ואני מעוניין להחליף אותו בקרור איכותי ושקט. הכרטיס עדיין משרת אותי נאמנה ולא מאכזב אפילו במשחקים כבדים מאוד במונחים של היום, ועל מנת להעניק לו עוד כמה שנים טובות, אני מעוניין בקירור אמין שישמור עליו קריר גם בתקופות לא נעימות שמתקרבות אלינו.... חשוב שהוא יהייה שקט, וזול עד כמה שאפשר.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות ואחרי שהמליצו לי פה על הS1 והכל בסוף החלטתי ללכת על הZALMAN vf100 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 בהתחלה אחרי שהמליצו לי ללכת על S1 החלטתי להזמין אותו אבל בגלל שלהוסיף עליו עוד מאוורים זה כבר יצא בערך 200 ומשהו שקל אז החטלתי ללכת על הזלמן שהוא ניראה לי גוף קרור טוב מאוד והפרש ביניהם שS1 עם שני מאוורים עולה הוא 200 ומשהו שקל עולה כימעט כמו הזלמן אולי קצת יותר.. בכל מיקרה תודה למי שהמליץ לי פה בהתחלה למרות שבסוף הלכתי על משהו אחר לגמרה אחלה פורום תגידו לי להתחדש חחחח
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אוקיי אז אני אתחיל.. יש לי מחשב דיי ישן, אין לי ידע רב ברכיבי מחשב ( גרסאות מה יותר טוב וכאלה אין לי מושג ) ברצוני לעשות OC על מנת לקדם את המחשב שלי למשהו שמתקרב למחשבים של היום, שיוכל להפעיל משחקים חדשים ( לא דום 3 כן, משחקים אם גרפיקה לא מהסרטים ) ושפשוט יהיה יותר חזק אז הנה המפרט: יש לי מעבד אינטל 866MHZ ( כן פנטיום 3 ) לוח אם ASUS CUV4X-C כרטיס מסך GF4 MX440 וזכרון 2X215 133MHZ בקיצר 512 אשמח לקבל הצעות לOC ותודה לעוזרים נ.ב. איזה תוכנות אני צריך על מנת לראות את הטמפ' ואת כל המידע שאני צריך בשביל הOC? ( חוץ מהביוס אם יש )
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מופיע לי בEVEREST כמה שורות של הכרטיס מסך : GPU 66C GPU DIODE 71C GPU AMBIENT 58C מה ההבדלים?? ובנוסף מתחת איפה שרשום את מהירות המאוורים רשום GPU 1592RPM (60% מה שמרמז לי שהמאורר של הכרטיס מסך פועל רק ב60 אחוז מהעוצמה שלו.. כדי לשנות ל100 ? ואם כן אז מאיפה ? תודה..
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
E6750 + Tuniq Tower + P5B DLX + Corsair XMS2 2GB - האם אני יכול להגיע איתו ל-3.5GHz או שהבאס 1333 מפריע לי?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה, אם אני הולך לישון למשל ולא עושה כלום במחשב מלבד לשמוע MP3 ומוריד באימיול, אפשר להוריד את מהירות המאורר של המעבד למינימום כדי שלא יהיה רעש?? יש לי את המאוורר: Thermaltake "A1715" Spark 7+ אם לא מומלץ אז מה כן?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
כבר פתחתי פה דיון על כך שהמחשב שלי מתחמם ומגיע לטמפ' של 58 מעלות, לא יודע לאן הוא נעלם. עכשיו לאחר שהחליפו לי ספק (ל- 300 W) ולאחר שקניתי פריזר 64 פרו הטמפ' במאמץ מגיעה ל 67 ויותר. א ני לא מבין את זה ככל שאני שם אמצעי קירור ככה הוא נהיה יותר חם. מה קורה פה לעזאזל? חייב את עזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
היי חברים שמתי לב שהרבה חברה דיברו פה על משדריך כלשהו שישנו באתר שמסביר כיצד לעשות OC אשמח לקבל קישור למדריך הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני חדש באתר, וחיפשתי בכולו ולא הצלחתי למצוא מה זה אוברקלוקינג, מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
יש לי 2 שאלות: 1) אילו תזמוני זכרונות טובים לOVERCLOCK? 2) מה מסמן כל מספר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
קניתי היום 8800GTS של MSI עשיתי לו OC ל 620/960 בנוסף הוספתי 2G זיכרון של OCZ עכשיו הבעיה היא שהטמפ של המעבד / לוח אם / ליבות קפצו באיזה 5-10 מעלות ממה שהיה וזה עוד בלי OC למעבד שלפני עם הכרטיס הישן היה לי OC הכרטיס שהיה לי לפני הוא 7600GT קירור מעבד AC freezer 64 pro מעבד amd 3800+ x2 לוח : asus m2n-e
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום. שאלתי היא אילו מבין גופי הקירור הבאים נחשב להכי משתלם מבחינת הביצועים שהוא נותן עבור המחיר שלו. ואם מישהוא יוכל לשלוח לי לינק לחנות שמוכרת את החלק הזה במחיר כמה שיותר נמוך אני אודה לא מאוד. Zalman CNP S9500 92MM FAN ASAKA EVO120 AK-920 Cpu Cooler Zalman CNPS9500 AM2 92mm Zalman CNPS8000 שאלה נוספת שיש לי היא זאת- קראתי שצריך למרוח את גוף הקירור של המעבד. לשם מה. עוד דבר מוזר הוא שאני פתחתי את המחשב, והוצאתי את גוף הקירור של המעבד ולא היה עליו שום מישחה תרמית. זה בסדר או שאני צריך למרוח אותו??. (אם למישהוא יש גוף קירור שמשתלם יותר מכל שאר הרכיבים שצויינו פה אשמח מאד לשמוע עליו. (התקציב שלי עומד על 300 שקל +- (באיזור החמישים פלוס). דבר נוסף-איך יכולות האוברקלוק של המע…
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
למה פתאום??....ואיך זה??...המעבד של המעבד מסתובב...על 2700RPM...קירור סטוק מקורי...
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת. פשוט מאוד אני נכנס לתוכנה ולא קופצת ההודעה של זיהוי כרטיס מסך, אין לי קלוקים, אי אפשר למצוא מקס' של הקלוקים, בקיצור משהו מוזר כאן. רעיונות? מישהו שמע על הבעיה? דרייבר: 6.10, הכי חדש לכרטיס הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי זכרון 800 ויש לי שאלה האם אני צריך להוריד את תדר הזכרונות ל667 ואז לעשות את הoc. שאני שם על 533 ומעלה באס ל340 המחשב לא עולה. הוא עולה עד 333 אחרי זה כבר לא עולה. אם אני אשאיר את הזכרון על 800 והעלה לבאס 400 לא היה לזכרונות oc נכון? ואם אני אשים יותר כבר היה oc? asaf556 מעבד E6400 לוח אם msi p965 neo כרטיס מסך 7300 gs זכרון 2 גיגה 800 g.skill זה המפרט מתח לזכרונות שמתי 1.9 למעבד זה על אוטו טמפ במעמץ של המעבד לא עובר את ה45 כרגע המעבד נמצע על 2.65 וזכרונות על 533
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי מארז שבא עם המחשב מסוג Mini Tower: 1. אין לי מאוורר לכרטיס הזה...ככה שאני צריך המצלצה למאוורר טוב אך לא יקר מידי.. 2. הורדתי את התוכנה RivaTuner20RC16 לפתיחת הצינורות של הכרטיס אבל אני לא יודע איך להשתמש בה ו/או איך להגדיר את המאפיינים שם כדי שאני אוכל לעשות לכרטיס שלי אוברקלוק מוצלח ושיהיה יותר טוב בהרבה או עד כמה שאפשר (המקסימום). 3. יש לי מחשב כזה: מעבד: Intel 3.0GHZ LGA775 1M 531 זיכרון: 512DDR 400MHZ CL2.5 כ.מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR לוח אם: MSI PM8M2/3-V S775 800MHZ תודה לכל מי שעוזר!!!!
-
- 8 תגובות
- 521 צפיות
-
-
רציתי לדעת לכמה OC אפשר להגיע עם קירור זול יחסית (או עם מאוורר ביתי אם זה יותר טוב). הכוונה היא בעיקר לאיזה מעבד מאילו שמוכרים היום זה יקביל מבחינת ביצועים. יש לי את כל הרכיבים חוץ מלוח אם, ואני מתלבט אם כדאי לקנות לוח אם ולעשות OC, או לחסוך ולקנות מחשב חדש.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום איך אני מפעיל את הCOOL N QUITE? התקנתי את זה גם מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם, אח"כ גם מהאתר של AMD אבל עדיין אני לא מוצא איך להפעיל את זה...... בביוס אין איזכור של זה, בPOWER MANEGMENT או בSYSTEM אין אפשרות...... מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
המפרט שלי: מעבד: intel pentium 4-2.0 GHZ 478P 512KB לוח אם: ASUS p4b266c DDR כרטיס מסך: ASUS GeForce 4 mx 440 64 mb DDR tv-out דיסק קשיח: מקסטור 7200 סיבובים לדקה 60 ג'יגה כרטיס קול: creative sound blaster sb live 5.1 ראם: 512mb + 256mb הראשון של קורסאייר (הגדול יותר) עכשיו הטמפ' שלי במאמץ היא 34 מארז ו-55-56 מעבד (cpu=מעבד....נכון?) לא במאמץ זה 30 ו-35 (בהתאמה ללמעלה) זה נורמלי? חם מדי?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-