אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3000AEP4AR מה המשמעות של הנתון Max Temp 70°C בלינק שח המעבד? האם זה אומר שהמעבד הזה יכבה את עצמו כשיגיע ל-70 מעלות? אם המעבד מכבה את עצמו כל המחשב נכבה לגמרי? היתה אצלי בעיית התחממות ואני חושב שהוא עבר בהרבה את ה-70 מעלות ונכבה רק ב-90 לפי מה שמוגדר בביוס עד איזה טמפ' של הרד דיסק זה נחשב מקובל וסביר? שאלה אחרונה, חיברתי פיסית חיבור SATA לדיסק אבל איך אני יכול לדעת אם הוא מזוהה כ-SATA ולא כ-IDE? שמעתי שיש דיסקט עם דרייבר מיוחד אבל אצלי לא היה כזה. AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 AMD Athlon 64 3000+ (S-754) WESTERN DIGITAL 80GB SATA
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
החלטתי שאני עושה אוברקלוק למעבד שלי P4 1.8 לוח אם של asus מדגם p4s333 כרטיס מסך gf 6600gt יש לי שלושה מאווררים ומאוורר של Tt TR2 על המעבד... ככה שאין לי בעיה עם קירור... אני רוצה להפוך את המעבד ל 2.0 השאלה שלי אם המעבד והלוח אם שלי יחזיקו מעמד... לא יישרפו או שיקרה להם משהו... תודה לעוזרים... אני דיי לחוץ בזמן ככה שאני צריך תשובה מהר
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
איך הנתונים האלה שקיבלתי בMBM5? המערכת היא: P4 1.5 GHZ לוח MSI 850 128 RDRAM דיסק 40 GB צורב DVD פלופי
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם האוברקלוק שעשיתי יציב או לא? הכוונה אם זה ייתקע לי באמצע משחקים או לא??? ואם כן איך אני יכול לשנות שלא יתקע אין צורך לומר איזה מעבד יש לי כי מפורט בתמונה שלמטה מה שכן אני יפרט, בביוס הגרתי 1.55 וולט למעבד ו 1.90 לזכרון לפי התמונה זה טוב? רע? יותר?פחות? מה צריך לשנות, אם בכלל... ד"א הטמפ' בזמן מנוחה עומד על 70 יש לקחת בחשבון שללא אוברקלוקינג הטמפ' היא על 50 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מעבד P4 2.8 לוח MSI PT8 NEO -LSR זכרונות 512 DDR קירור-זלמן 9500
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-7n400 pro 2 v2 ושמעתי שגיגהבייט לפעמים מודדים את הטמפ' של המעבד עצמו ולא של הליבה. בכל מקרה , יש לי מעבד amd athlon xp 3000 barton והסנסור מראה לי שהוא על 60 מעלות, רציתי פשוט לדעת אם הוא מראה לי את הטמפ של המעבד כולו או של הליבה... ואם זה בסדר.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אז ככה מה הקטע הזה עם היחס...1:1...5:4...מה זה אומר?... איך אני יכול להגדיל את המתח במעבד?..מה עדיף להעלות את הבאס?? או את המתח?? מה הגבול של המתח שהמעבד שלי יכול לסבול...(ליבת ויילמאט)...?? איך אני יודע מה היחס של הזיכרונות שלי??.. אני הולך להביא AMD 3000+ 939 עכשיו אני רוצה OC...ואני יקנה אותו עם לוח K8NS-Ultra...הוא יעשה OC סביר??..לדוגמא...מ1.8 ל2.2 הוא יסחב?? ועם המערכת הנ"ל....איזה זיכרון יסחב בOC כזה??..הTWINMOS הרגיל 2.5-3-3-6...??..אם לא אז איזה זיכרון להביא??....איזה צ'יפ יש לו??..ומישהו יכול להסביר לי קצת על הצ'יפים??? המעבד שלי עכשיו הוא P4 1.7 במקור...יש לי קירור סטוק...והמעבד נהיה לא יציב ב2.05...איזה קירור אני יביא בשביל להגיע ל2.2??..TT Tower??..או משהו אח…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם אם תמליצו לי בבקשה על משחה תרמית ממולצת למעבד, אך ללא צורך בהתחשבות ב oc כי אני לא מתכנן לעשות, רק לחדש את המשחה תודה רבה לעוזרים אוריה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן לאחר שנה הפסיק לי לעבוד המאוורר האחורי של המארז. בבקידה הוא מחובר ללוח והגדרות הלוח תקינות אני צריך לקנות חדש. מחפש המלצה למאורר מארז 12 ב-60 שקל. מה שחשוב לי זה אמינות ושקט....ממש חשוב לי שיהיה שקט תודה. חנות באזור ראשון לציון תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ככרגע אני על 3.248 ג'יגה, ובא לי לעלות עוד... הטמפ' במנוחה בערך 38-42 ומאמץ 63-67~ אני רוצה לשפר את האובר... יש הצעות איך? הזכרונות שלי (קורסייר CL5-5-5-15 ) בגיעו מסטוק של 667 לבערך 920 !!! מה אתם מציעים לי לעשות כדי לשפר את ה OC? אני די נתקעתי במהירות הזו בגלל הזכרונות, אני על +0.2 עד כמה להעלות את המתח שלהם בלי לפגוע בהם? אגב- אני עם EVERCOOL BUFFALO ויש לי ZALMAN 7700 שהשגתי שיושב בצד... השאלה, אם אני ישים אותו במקום זה יעזור? הוא נחשב שקט? כי השקט של בפאלו ב OC לא מספיק לי... והוא קריר יותר? שווה להסיר את הלוח אם כדי להרכיב אותו? כי אין לי כוח לזה ומחר גם ככה אני מנקה את המחשב מאבק ומסדר כבלים- אז חשבתי כבר ביחד, אם כבר אני עושה את זה.. אז שווה או לא…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה זה עוזר אם אני משנה אותו מ GEFORCE3TI200 ל GEFORCE 4 TI 4600 ואיך אני עושה את זה כמובן
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היום שיחקתי 'warcraft 3 ופתאום המחשב נתקעע ונשמע צפצוף קבוע כזה ממנו שלא מפסיק עד הריסט...אמרו לי שזה חימום אולי לפני כמה חודשים עשיתי מודינג קטן והוספתי כמה מאוררים...יש להזכיר שגם פירקתי את הגוף קירור של המעבד כמה וכמה פעמיםם בלי להחליף משחה...אני מפחד להחליף משחה מכמה סיבות.. קודם כל אף פעם לא החלפתי דבר שני יש לי משחה ג'נרית ואני מפחד שמה שיש לי על המעבד עכשיו יותר טוב (יש לי nanu blue ) החום של המעבד שלי 55 במנוחה...לא יודע לאן הוא יכול להגיע במאמץ אבל ראיתי אותו כבר 70... מישהו יודע מזה הצפצוף המוזר הזה...וכדיי להחליף משחה?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, יש לי E6600 וזיכרון של 2GB 800GHZ TWINMOS עכשיו, רציתי לדעת איך הזיכרון משפיעה על ה? :nixweiss:OC 1.איזה סוג זיכרון יכול לשפר את ה OC, ובמקביל, איזה סוג זיכרון יכול לפגועה ב OC? 2.מה ההבדלים בין זיכרון 667MHZ ל 800MHZ ב OC? 3. מה אלו התזמונים האלה שיש על הזיכרון (לדוגמא: 5-5-5-12) ואיך זה קשור ל OC ? 4. מה זאת האופצייה הזאת של ה MHZ 1:1 FSB שיש בביוס? תודה מראש לעוזרים :nixweiss:
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל את המחשב החדש שלי בעוד כיומיים. הלוח אם הוא מחשב מותג תוצרת DELL, ולכן הלוח אם שלו מגיע עם כרטיס מסך מובנה, וצ'יפסט 965Q. המעבד שאני מקבל הוא E6300. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע OC קטן למעבד, למרות שאני עם כרטיס מסך מובנה (לא משתמש בו אבל), ועם קירור סטוק. ואם אפשר גם קישור לת'רד שמסביר איך לעשות את זה, אני אשמח תודה מראש :]
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
ערב טוב. שמח וטוב לב אני בא היום לעשות איזה אוברקלוק קטן למחשב החזק שלי (2.6C) אני נכנס לביוס, משנה את ה-CPU overclock מ-disable ל-enable ולוחץ על CPU host frequency למרות שה-FSB הוא 200mhz, הוא מתחיל לי שם עם 133. מה אני צריך לעשות מפה? תודה מראש, manbot
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלם יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם 128 זיכרון עשיתי לו אובר עם ati tool עכשיו שאני מכבה את המחשב האובר לא נשמר זה חוזר למהירות סטוק מה עושים בשביל שזה ישמר??
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כרגע יש לי קירור סטוק שמגיע ל-5000 RPM בטמפ' של כ-40 מעלות התקציב גמיש, אבל אני מעדיף שזה יהיה עד 200 ש"ח. הכי חשוב שיהיה שקט, ויתאים לעוד סוקטים (בעיקר 478 ו/או A). OC פחות מעניין אותי כרגע. תודה !
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אנשים ביאסו אותי ואמרו לי שהספארק7 יותר עדיף (כי הגריל של 7 פלוס חוסם בצורה מחרידה את הכניסה של האוויר) וגם אי אפשר להחליף צבעים לגריל כי זה מאורר 70 ולא כמו של הוולקנו 11 (80ממ) :-( קיצר חבר שלי רוצה לקנות מאורר למעבד שלו גם אחרי שהגיע ל64 מעלות אז מה להמליץ לו על הספארק7 הרגיל ?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הבקר הבא: http://tms.co.il/product/4307 יכול להתאים למאוררים של thermeltake הללו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=4950 בנוסף ,האם יש עוד בקרים של 3.5 בלבד,כי אין הרבה כאלה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מהי הטמפ' הסבירה לגשר הצפוני? כמה אצלכם עומד בימים חמים אלה ואיזה לוח אתם משתמשים?? זה עשוי לעזור. תודה רבה לכולם מראש!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לזכרונות בסביבות 200 ש"ח... תודה,
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קניתי מארז של TT... עכשיו יש לו במסך של הטמפ' 2 שורות...(זה הדגם עם 4 ערוצים) הבנתי שהשורה השנייה היא הטמפ' הנוכחית לפי החיישן מה השורה הראשונה? ולמה אין לי תאורה במסך? ומה קובע הבורג? (הוא משנה את הטמפ' בשורה העליונה) ולמה הערוץ הרביעי לא משתנה (המאוורר עובד תמיד בMAX ) עכשיו שסיימתי את המודינג האחרון (תמונות בקרוב...) אני מתחיל לעבוד על המארז הזה... (XASER 3 SUPER TOWER..)
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חברה היום אני קמתי ואני רואה שהמעבד שלי לא יורד מה-50% שהוא מתאמץ ולפעמים הוא מגיע ל-80 בלי עבודה?? נראה לי משהו מוזר מישהו יכול לעזור לי ובגלל זה הוא מתחמם לי מאד.....
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-