עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Jinjis Han,

הלוח שלי Albatron PX865PE Pro V2.0 Soccet 478 Motherboard בעל חיישן טמפ של winbound משהו כזה... עכשיו כמו שהבנתי מחברים ועוד כמה מקומות יש לו סטייה של 8 מעלות יותר בסביבות... עד כמה ניתן להסתמך עליו? והאם שווה ללכת על בטוח ולקנות חיישן חיצוני ללא סטייה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  2. Started by soundf,

שלום יש לי לוח אם DFI כמו בתמונה בול והמאוורר של הצ'יפסאט מרעיש מאוד מאוד!!! ניקתי אותו מכל הכיוונים ואפילו פירקתי ...... ולבסוף סמתי אפילו ספרי בין הצירים כדי לשמן אותם(מותאם לאלקטרוניקה) ומה? לא שינה רעש מוגזם ומציקקקק אז השאלה שלי מה הגודל שלו אני יודע שזה לא 80MM או 120 חחח כי זה קטן יחסית הינה התמונה: http://us.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/LP%20UT%20nF4%20SLI-D1.jpg תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  3. Started by ab14,

יש לי מעבד פרסקוט 3.2 ואני רוצה לקנות לו קירור יותר טוב הקירור הזה טוב לדעתכם? http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6230

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  4. Started by idofr,

הייי אז התחלתי בדיון קודם ולא ממש עזרו לי ועכשיו החלטתי להרחיב קצת את הרצונות והכניס OC יותר רציני לכל המחשב... אז ככה אני עם ATHLON 2600+ לוח abit an7 uguru זכרונות 256*2, 512 (*1) סה"כ 1024 ddr 400 וכרטיס מסך geforce 5900 שחכתי מאיזה חברה... בכל מיקרה למעבד אחרי שהסתכלתי קצת חשבתי על tt volcano 12 extreme מה דעתכם עליו? הוא יתאים לי ללוח אם? הכרטיס מסך יש לו קירור רציני יחסית עם צלעות קירור לאורך כל הכרטיס ומאוורר קטן במרכז... - האם יש טעם להוסיף גם קירור לחלק האחורי של הכרטיס? האם יש טעם לקנות קירור לזכרונות ולnorth bridge? ושאלה אחרונה - על איזה משחה טרמית אתם ממליצים?

5. Started by kozimus,

איזה פילטר עדיף בד\ספוג או אלומיניום? תודה

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  6. עכשיו קונה צריך חוות דעת ממכם יש לי 5900 FX ואת זה אני מתכנן לקנוט Arctic-Cooling NV Silencer 4 REV2 ולמעבד סוקט A אני עדיין מטלבט כי יש לוח בעייתי בלי חורים תנו המלצות בבקשה

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  7. Started by Cyron,

שלום יש לי מעבד Athlon XP 1800 ולוח GA-7VRXP הטמפ' במעבד מגיעה ל-65-70 מעלות במצב של גלישה באינטרנט, ולפעמים המחשב עושה Reset לבד ואני משער שזה גם בגלל חום... מה אני יכול לעשות כדי להפחית את החום ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  8. האם צריך ואפשר להוסיף מתח לAGP ברמות אוברקלוק מסויימות? באיזה רמות?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  9. קניתי היום 8800GTS של MSI עשיתי לו OC ל 620/960 בנוסף הוספתי 2G זיכרון של OCZ עכשיו הבעיה היא שהטמפ של המעבד / לוח אם / ליבות קפצו באיזה 5-10 מעלות ממה שהיה וזה עוד בלי OC למעבד שלפני עם הכרטיס הישן היה לי OC הכרטיס שהיה לי לפני הוא 7600GT קירור מעבד AC freezer 64 pro מעבד amd 3800+ x2 לוח : asus m2n-e

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  10. שלום בזמן האחרון המאוור של המעבד עושה בעיות והחלטתי ליקנות חדש התקציב עד 330 שקל. אני מתלבט בין sunbeam tuniq שיש אותו לחבר שלי והוא מעולה... לבין zalman cnps9700 led שאומרים שהוא תותח בקירור אני מחפש במאוורר שיהיה שקט ויקרר טוב מה עדיף לי ליקנות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 471 צפיות
  11. הבעיה בכותרת. פשוט מאוד אני נכנס לתוכנה ולא קופצת ההודעה של זיהוי כרטיס מסך, אין לי קלוקים, אי אפשר למצוא מקס' של הקלוקים, בקיצור משהו מוזר כאן. רעיונות? מישהו שמע על הבעיה? דרייבר: 6.10, הכי חדש לכרטיס הנ"ל

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  12. Started by saturn,

יש למישהו/י מושג מהם הטיימינגים שטובים ביותר לזיכרון זה ומהו הולטז' הטוב ביותר? MIcron (MT 46v32m8)

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. אבל שהכל יהיה יציב כמובן

• 5 תגובות
    • 470 צפיות
  14. האם העלאת באס למעבד משפיעה על משהו אם הMHZ בסיכום הכללי כמעט ולא עולה? כלומר העלנו הרבה את הבאס אבל את המכפלה הורדנו בהרבה ואז מה שהרווחנו זה בסביבות ה100MHZ למעבד... הרווחנו פה משהו?

• 5 תגובות
    • 470 צפיות
  15. שלום לכם את המפרט שלי קניתי לפני כמה חודשים אחרי ת'רד של 10 עמודים במערכת מפרטים, ועזרה של מספר אנשים יקרים מאוד. (<-- לינק למפרט פה בצד..קצת יותר למטה...) הגיע הזמן לפי דעתי, להרים אותו קצת ב OC, ולו רק בשביל להרגיש שלא ביזבזתי כסף אני אשמח קודם כל אם תוכלו לכוון אותי בקווים כלליים מאוד (זה כולל לתת לינקים להסברים מפורטים, אם אפשר) מה אני יכול להמהיר ב OC ? את ה 3200 מגה הרץ של המעבד ליותר ? את התדר במגה הרצים של הזכרון שלי ליותר ? מה עדיף ? הבנתי שיש עניין כלשהו של מכפלה, שאם מרימים בצד אחד זה צריך לרדת בצד השני בקיצור, אני ירוק לחלוטין בקטע הזה, והאמת היא שהייתי מעדיף חומר קריאה מסודר שמסביר פחות או יותר גם לירוקים כמוני מה אפשר לעשות (בתיאוריה) ומה הקשר של…

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  16. מכפלה סטוק 11 FSB 240MHz יעני 2640MHz זכרונות על 166MHz ומכפלת HT על 3 מתח למעבד לפי דעתי דיי גבוה 1.650 אני לא יודע למה אבל הוא כל הזמן מבקש עוד ולא עובר בדיקות למה זה ככה? ??? עכשיו שאני בודק ב Prime95 עולה לי ההודעה הזאת: http://img57.imageshack.us/my.php?image=error8ts.jpg ואז התהליך explorer קורס גם (לא אקפלורר הדפדפן) ואז עולה שוב ואחרי כמה זמן הוא קורס עוד פעם והוא רושם לי שוינדוס כיבה את התהליך הזה כדי למנוע נזק למחשב למה זה קורה? טמפרוטות טובות המעבד על עומד על 41 במאמץ ועל 27-30 במנוחה איך אני יוכל להמשיך להתקדם ב- OC כי המעבד בטמפרטורה מאוד טובה?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  17. הייתה לי פעם אחת אבל שכחתי את השם שלה... (הצבא הרס אותי)

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  18. Started by BeBest,

אהלן, קודם כל, אני חדש בתחום של הOC. יש לי בעייה קטנה, ברגע שאני עובר את ה355FSB הכונני SATA מסרבים לעלות. לא הצלחתי לפתור את הבעייה עם שינויים כלשהם, אם למישהו יש רעיונות אשמח אגב הלוח שלי הוא Asus p5ld2 se (כן אני יודע שהוא לא משהו לOC). שאלה שנייה היא, ראיתי בכל אתרי הOC שרשום: X @ Y אני יודע שאחד מהם הוא הFSB אבל מה מסמל השני? הכוונה נגיד 220@350 ועוד משהו אחרון, הסתכלתי בסטיקי של הקירורים המומלצים. לפי מה שהבנתי בסביבות ה300 שקל הכי טוב שאפשר להוציא זה Thermaltake Big Typhoon 120 VX, אני צודק? אם לא אז תמליצו לי על משהו אחר בבקשה, עדיף שיהיה מSkyPC (החנות הקרובה והזולה ביותר באיזור שלי). תודה

• 6 תגובות
    • 470 צפיות
  19. Started by MoMo-P,

אהלן.. אחרי שעשיתי OC http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246484.new#new החלטתי לשדרג את הביוס.. עשיתי את זה דרך התוכנה ש"אסוס" מציעה (אחרי שלא הצלחתי לעשות את זה ידנית), (בתוכנה הורדתי את האפשרות "Clear CMOS checksum to load default BIOS settings" כי רציתי שה OC ישמר) אחרי זה "ריבוט" והביוס מתעדכן דרך קובץ ROM הווינדוז עלה וב"אוורסט" ראיתי שאין OC. עשיתי ריסטרט ואז התחילו הבעיות: פתאום אין צפצוף בהתחלה כמו שתמיד יש והמסך לא נדלק. כיביתי והדלקתי שוב והפעם הוא נדלק ל-3 שניות נכבה, ואחרי 5 שניות נדלק ושוב שום צפוצוף והמסך לא מקבל איתות. כיביתי את המחשב הפעם דרך הספק, הדלקתי והמחשב עבד כרגיל רק שלפני התמונה של ה"ווינדוז" הופיעה לי הודעה: CSOM cheak Bad Overclocking…

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  20. Started by re,

מישהו יודע איך עושים OC בלוח אם ASUS P5B איך משנים מתח ואיך משנים את הזכרונות חייב תשובה דחוףף תודה למישעוזר

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  21. Started by Trance,

שלום היום כשפתחתי את המחשב ,גיליתי להפתעתי פתאום שהתפרק חלק מהמאוור של הכרטיס מסך (הכרטיס shappire radeon 9550 ) רציתי לדעת מה עושים עכשיו ? אני כרגע לא בטוח בנוגע לאחריות אבל גם אם יש אני בספק אם היא תקפה למקרה הנוכחי שלי בכל מיקרה רציתי לשמוע מה כדי לעשות, רצוי בנזק כספי נמוך עד כמה שניתן כי אין לי שום צורך בקירור מעבר למה שבא בסטנדרט

22. היי אנשים. רציתי לשאול האם הקירור מסוגל לקרר 3 סטיקים של זכרונות, מבחינת גודל. ידוע לי שהוא מגיע עם 3 מאווררים איכותיים, יעילים ושקטים אבל אני לא יודע שום דבר על גודלם. כלומר, האם יכול להיות שהוא יוכל לקרר באופן אפקטיבי רק 2 סטיקים ולא 3? אחרי הכול, הוא תוכנן למערכי Dual Channel. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  23. Started by D-Bang,

התקנתי מעבד Pentium D 820, מה צריכה להיות הטמפ' הסבירה שלו עם גוף קירור סטוק? אצלי עם מארז פתוח, זה נע באזור ה50 מעלות, זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  24. Started by JSK,

שלום, רציתי לדעת אם הלוח Gigabyte GA-945P-S3 יסםיק לOC ממש חלש של הכ. מסך. אני יודע שבשביל לעשות אובר למעבד צאיך לוח יותר טוב עם צ'יפסט גבוהה יותר, השאלה היא האם גם בכדי לעשות אובר לברטיס צריך כזה לוח, או שזהלוח שאני מתכנן יספיק. תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  25. Started by GRiM,

לפני מספר ימים חיברתי מאוורר שיש לו חיבור כפול (דו-ראשי / זכר-נקבה, מה שאתם רוצים) לכבל של הדיסק הקשיח. עכשיו, השאלה היא, האם אני יכול לחבל לשם עוד מאוורר, כלומר לחיבור השני הפנוי של המאוורר? תודה.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.