אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מה זה עוזר אם אני משנה אותו מ GEFORCE3TI200 ל GEFORCE 4 TI 4600 ואיך אני עושה את זה כמובן
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי מה קורה...יש לי מספר שאלות ואני אשמח אם תענו לי עליהם...קודם כל זה המפרט שלי עכשיו: E2160 GA-945GCM-S2 1GB 533MHZ מארז וספק ג'נרים 1) האם אני יכול לעשות OC בלוח אם שלי? אם כן..הוא אוברקלוקר טוב? 2) בהנחה שאני לא מבין בנושא כלום,מה הסיכוי שמשהו במחשב יפגע לי? 3) מה ההבדל בביצועים בין E2160 בסטוק ל2160 ב3GHZ ? אני לא מתכנן לקנות קירור....לאיזה מעבד הוא בערך משתווה אז? 4) הזכרון לא יגביל אותי מהר מדי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, יש לי E6600 וזיכרון של 2GB 800GHZ TWINMOS עכשיו, רציתי לדעת איך הזיכרון משפיעה על ה? :nixweiss:OC 1.איזה סוג זיכרון יכול לשפר את ה OC, ובמקביל, איזה סוג זיכרון יכול לפגועה ב OC? 2.מה ההבדלים בין זיכרון 667MHZ ל 800MHZ ב OC? 3. מה אלו התזמונים האלה שיש על הזיכרון (לדוגמא: 5-5-5-12) ואיך זה קשור ל OC ? 4. מה זאת האופצייה הזאת של ה MHZ 1:1 FSB שיש בביוס? תודה מראש לעוזרים :nixweiss:
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם . ברשותי לוח האם הנ"ל ( ABIT KN9S ) כרגע מחוברים עליו 4 סטיקים של 512 * 3 + 1GB.. איך אוכל ליצור Dual Chanel והאם בכלל אוכל ?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי פעם אחת ולתמיד האם אני צריך לחשוש מהמשקל של הקירור zalman 7000-cu??????????? הוא שוקל בערך 750 גרם וחלק אומרים לי שזלמן לא תרשה לעצמה למכור קירורים שישברו מעבדים וחלק אומרים לי שהמשקל שלו מופרז מאוד ומסוכן למחשב........ אז משהו יכול להגיד לי סופית האם אני צריך לחשוש שיקרה משהו למחשב שלי אם אני ישים את הקירור הזה במחשב??????הוא יכול ליפול לי בתוך המחשב???????
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
readon 9600 pro של shappira או תוכנה ל readon 9600xt תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי פנטיום 4 1.6 אז רציתי לשאול איזה טמפרטורה היא הממוצעת בשביל מעבד כזה כי אצלי הוא על 40 - 50
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום ברשותי כ. מסך דגם MSI 7300GT אני מעוניין לשים עליו מאורר אשמח להכוונה ולמידע כיצד אני שם מאורר על הכרטיס מסך... הנה תמונה שלו http://www.pctuning.cz/ilustrace3/stefek/lowend1/msi_geforce7300gt_back_big.jpg תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
לאחר שיטוט נרחב באינטרנט מצאתי כמה מאווררי LED 80 מ"מ למארז כמו שחיפשתי. מצאתי בפנדה את אלו: http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/a2387/a2387.asp המחיר של ארבעתם הוא 93 שקלים. בחיפוש בebay מצאתי את את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=330322425121 מאורר LED מואר כמו שחיפשתי במחיר מצחיק של 0.84 דולר ליחידה. ארבע יחידות יעלו לי 42.98 שקל כולל משלוח. 10 וחצי שקל לאחד. ראיתי שיש הבדלים מפרט של השניים כמו מידת הרעש שהם מפיקים. האם יש הבדל שנשמע לאוזן אנושית בין 21db ל-25db? ראיתי אפילו שמוצהר באייבי שהמאווררים שלו מצליחים להוציא יותר אוויר. מה אתם אומרים, שווה לקנות?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הייי אז התחלתי בדיון קודם ולא ממש עזרו לי ועכשיו החלטתי להרחיב קצת את הרצונות והכניס OC יותר רציני לכל המחשב... אז ככה אני עם ATHLON 2600+ לוח abit an7 uguru זכרונות 256*2, 512 (*1) סה"כ 1024 ddr 400 וכרטיס מסך geforce 5900 שחכתי מאיזה חברה... בכל מיקרה למעבד אחרי שהסתכלתי קצת חשבתי על tt volcano 12 extreme מה דעתכם עליו? הוא יתאים לי ללוח אם? הכרטיס מסך יש לו קירור רציני יחסית עם צלעות קירור לאורך כל הכרטיס ומאוורר קטן במרכז... - האם יש טעם להוסיף גם קירור לחלק האחורי של הכרטיס? האם יש טעם לקנות קירור לזכרונות ולnorth bridge? ושאלה אחרונה - על איזה משחה טרמית אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
1. עם עשיתי אוברקלוק לQ6600 מ2.4GHz ל3.3 והטמפ' במנוחה בסביבות ה35.. זה יכול להרוס את המעבד? ואני מדבר גם לאורך זמן.. גם בעוד שנתיים נגיד? שאלה שנייה.. קניתי עכשיו משחה תרמית.. הכמות שם אמורה להספיק ליותר מפעם אחת.. ברגע שאני פותח את זה ומשתמש.. את מה שנשאר אני יכול לשמור או שזה מתקלקל? תודה רבה ;]
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום שלום, נכנסתי לתוכנה everest ושמתי לב שבטסק בר הוא מציג כל מיני טמפרטורות. בשביל המעבד הוא מציג שלוש טמפרוטורות: CPU#1/Core1 (38) CPU#2/Core2 (42) CPU (22) עכשיו השאלה מה אומרת הטמפרטורה השלישית? ועכשיו בנוגע לאבורקלוק. ניסיתי לשנות את תדר המעבד מ אוטומטי ל 210 וזה גרם להפעלה מחדש של המחשב עכשיו לא נראה לי שהמעבד שלי אבור קלוקר עד כדי כך גרוע, מה שאומר שיש עוד הגדרות שאני צריך לשנות כנראה מישהו יכול להדריך אותי ללוח אם הספציפי הזה וההגדרות שהוא נותן? (כרגע הכל על Auto) תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2500 ומאוורר מקורי קניתי מאוורר חדש VULCANO 7 של טרמלטק עכשיו יש לו גם משחה טרמית והכל השאלה שלי מה לעשות? איך אני מבצע את ההוצאה וההתקנה טוב? יש להם אתרים ותמונות שמראים איך עושים את זה? האם אני צריך להסיר את המשחה טרמית מהמאוורר הקודם ולמרוח חדש? איך עושים זאת? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב 2.4 c Asus MotherBoard והטמפרטורה שלי היא 35 זה טוב ??? ??? ??? תודה על התשובה...
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Athlon XP 1800 ולוח GA-7VRXP הטמפ' במעבד מגיעה ל-65-70 מעלות במצב של גלישה באינטרנט, ולפעמים המחשב עושה Reset לבד ואני משער שזה גם בגלל חום... מה אני יכול לעשות כדי להפחית את החום ??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
סליחה על השאלה הממטופשת אבל אני די לא מבין בזה באיזה תוכנה אני יכול למדוד את הטמפרטורות במחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 נבדק ע"י SiSoftware Sandra פרטי המעבד - Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz Speed : 1.80GHz Performance Rating : PR1980 (estimated) Type : Standard Package : FC µPGA478 Rated Speed/FSB : 1800MHz / 4x 100MHz Multiplier : 18/1x Minimum/Maximum Multiplier : 0/1x / 18/1x Generation : G8 Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Stepping Mask : B0 Microcode : MU0F241E Core Voltage Rating : 1.500V Maximum Physical / Virtual Addressing : 36-bit / 32-bit Native Page Size : 4kB Part Number : To Be Filled By O.E.M. Asset Tag : To Be Filled By O.E.M. Serial Number : To Be Filled By O.E.M. Co-Pro…
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אז ככה קניתי טוניק ואני לא יודע העם המאוורר שמגיע איתו טוב אז רציתי לדעת העם הוא טוב ובנוסף לזה איך המאוורים של חברת Scythe ואיזה מהם טוב יותר ובכללי איזה מאוורר הכי טוב בארץ? בשביל הטוניק
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ברצוני לעשות אוברקלוקינג לG6800 series... יש לי במארז 7 מאוורים ולכן אני יכול לעשות אוברקלוקינג נחמד.. לא יותר מזה.. אבל רציתי לדעת איך אני יכול לעשות את זה, יש לי ידע במחשבים ולכן אני לא יתבלגן.. אך רציתי לדעתי איפו להתחיל : תוכנות,איך אני יודע את הגבול של הכרטיס מסך שלי,אם זה שווה את זה בכלל וכו... תודה לכל מי שיעזור לי!
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
השאלה היא האם לקנות את הS-FLEX בלי שינוי מהירות הסיבוב או עם שינוי מהירות הסיבוב.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
עשיתי oc לכרטיס מסך 8600gt 256mb ועכשיו יש לי איזו בעיה בכמה משחקים שלפני זה לא הייתה ! אני משחק במשחק לדוגמא crysis warhead וכעבור כמה דקות של משחק (לפעמים זה קורה אחרי שתיים שלוש שניות) המחשב קופא (לא מגיב) ואחרי איזה 20 שניות מופיע מסך כחול עם כל מיני מיספרים ואותיות והמחשב עושה ריסט ... בסיום האוברקלוק שעשיתי (הגעתי ל 670 בקור ו 715 בממורי) הרצתי בדיקת ארטיפקטים בתוכנה atitool למשך 40 דקות והטמפרטורה המקסימלית הייתה 62 מעלות . ממה נובעת הבעיה ? הנה המפרט שלי : מעבד : intel core 2 Duo e-7300 2.66ghz 1066mhz לוח אם : gigabyte g31m-s2l זיכרון : kinkston 2gb ddr2 800mhz דיסק קשיח : WD 320gb sata2 16mb ספק : jsc 500w אשמח מאוד לעזרה מהירה......
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה או משנה את כיוון המאוורר שלו הוא עושה למחשב ריסט... האם זה אמור להיות ככה? או שלא ויש בעיה... הספק שלי הוא NoiseTaker 2 420W תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
עוד כמה ימים זה מגיע אז ככה : מעבד AMD 3500 VENICE לוח DFI SLI-DR זכרון 2*512 OCZ DFI SPECIAL PC5000 כרטיס מסך LEADTEK 6800GT HD 74RAPTOR קירור : ראדיטאור כפול של DD DD COPER TDX CPU BLOCK MAZE4 GPU BLOCK D12-D4 PUMP מיכל מים כמובן ו....AEROCOOL GATEWATCH מארז אני עושה MODD לFULL TOWER שאלתי היא האם 2*120 FANS 40CFM כל אחד לדעתכם יספיקו לראדיאטור ובכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
פיייי, זכרתי שהיה לי משתמש בפורומים, אבל לא האמנתי שהוא עוד פעיל (אי שם מ 2002). נו שוין - ולענייננו. יום אחד, במהלך משחק אנריל ממושך, המסך קפא והמחשב החל להשמיע רעש כאילו הוא הולך להמריא. ריסטרט מהיר וכניסה למסך של הביוס גילו את האמת המרה - טמפ' של 80 מעלות למעבד (מדובר במעבד פנטיום 4 - פרסקוט). לקצר את הסיפור הארוך (מי שרוצה לקרוא את הארוך, בליווי תמונות - http://n2b.org/?p=391) עשיתי טיפול וניקוי יסודי לעסק והנה מה שקורה שם היום: 1. טמפ' מנוחה (idle, אף תוכנה לא פתוחה) 42-44 מעלות. 2. טמפ' עבודה שפויה (מסמך בוורד, גלישה באינטרנט וכ') - 47-51 מעלות. 3. עבודה מאומצת (משחק אנריל או GTA ארוך) - 57 מעלות. בקיצור, ממעבד שעבד ב idle על 65 מעלות צנחתי ל 42 מעלות - שיפור משמעו…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-