אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת האם מישהו הצליח להגיע ל- 3.6 עם קירור אוויר? אם כן, אשמח לדעת עם איזה קירור? מה הטמפרטורות? ומה המתח? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
היי מה קורה...יש לי מספר שאלות ואני אשמח אם תענו לי עליהם...קודם כל זה המפרט שלי עכשיו: E2160 GA-945GCM-S2 1GB 533MHZ מארז וספק ג'נרים 1) האם אני יכול לעשות OC בלוח אם שלי? אם כן..הוא אוברקלוקר טוב? 2) בהנחה שאני לא מבין בנושא כלום,מה הסיכוי שמשהו במחשב יפגע לי? 3) מה ההבדל בביצועים בין E2160 בסטוק ל2160 ב3GHZ ? אני לא מתכנן לקנות קירור....לאיזה מעבד הוא בערך משתווה אז? 4) הזכרון לא יגביל אותי מהר מדי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
גרועים? או לתת בערך 180 עם תזמונים מצויניים כי לפי הבדיקות שעשיתי בסנדרה לדוגמא אני מקבל על הזיכרון בבאס 160 עם תזמונים מצוינים כמו זיכרון 180 באס עם תזמונים גרועים אז מה עדיף למתוח תזיכרון עד קצה גבול היכולת עם תזמונים טובים? או לעומת זאת למתוח תזיכרון למספרים גבוהים יותר עם תזמונים גרועים?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום חברים הרכבתי מחשב חדש שכולל את המעבד E8400 והלוח Gigabyte EP45-DS3R הפעלתי את המחשב (עם התקנת הוינדוס הקודמת) והכל עלה כמו שצריך אך שמעתי רעש מאווררים חזק. הפעלתי אוורסט וראיתי שהמאוורר שלי (Big Typhoon 120 VX) מסתובב על 8000rpm. השתמשתי במאוורר הזה במחשב הקודם שלי ללא בעיות והוא תמיד עבד על 800-1500 rpm והיה שקט מאוד. דבר מעניין ששמתי לב באוורסט הוא שטמפרטורת המעבד אינה מזוהה, אני משער שכאן הבעיה. איך אפשר לפתור את העניין? עדכון: נכנסתי לביוס ושם הטמפרטורה והמהירות נורמליים, כנראה שהבעיה בתוכנה. המאוורר מסתובב במקס רק בהפעלה וכשראיתי 8000 קצת נבהלתי. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, הערך שמודד את המאוורר של ספק הכוח (מוצג בשתי תוכנות הבקרה) הוא 0. 1) האם ניתן לדעת כי קיימת בעיה בספק הכוח או שאני טועה ואני צריך לשנות הגדרות בביוס? 2) איזה ערכים מספריים (של מאוורר ספק כוח) צריכים להגדיר כדי לנסות לפתור את הבעיה? הערות: * הנתונים אינם זהים מכיוון שהתמונות צולמו בזמני פעילות שונים. * אני לא מבצע overclocking. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לאחר שיטוט נרחב באינטרנט מצאתי כמה מאווררי LED 80 מ"מ למארז כמו שחיפשתי. מצאתי בפנדה את אלו: http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/a2387/a2387.asp המחיר של ארבעתם הוא 93 שקלים. בחיפוש בebay מצאתי את את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=330322425121 מאורר LED מואר כמו שחיפשתי במחיר מצחיק של 0.84 דולר ליחידה. ארבע יחידות יעלו לי 42.98 שקל כולל משלוח. 10 וחצי שקל לאחד. ראיתי שיש הבדלים מפרט של השניים כמו מידת הרעש שהם מפיקים. האם יש הבדל שנשמע לאוזן אנושית בין 21db ל-25db? ראיתי אפילו שמוצהר באייבי שהמאווררים שלו מצליחים להוציא יותר אוויר. מה אתם אומרים, שווה לקנות?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
למעבדי ליבה כפולה E8400 או Q6700 וכדומה מומלץ קירור מהחברות הטובות כמו זלמן או THERMALTAKE וכדומה ? או שאפשר להיסתפק בקירור המקורי של אינטל שהוא יחסית לא כל כך מסיבי כמו שאר החברות שהזכרתי כאן ?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
הייי אז התחלתי בדיון קודם ולא ממש עזרו לי ועכשיו החלטתי להרחיב קצת את הרצונות והכניס OC יותר רציני לכל המחשב... אז ככה אני עם ATHLON 2600+ לוח abit an7 uguru זכרונות 256*2, 512 (*1) סה"כ 1024 ddr 400 וכרטיס מסך geforce 5900 שחכתי מאיזה חברה... בכל מיקרה למעבד אחרי שהסתכלתי קצת חשבתי על tt volcano 12 extreme מה דעתכם עליו? הוא יתאים לי ללוח אם? הכרטיס מסך יש לו קירור רציני יחסית עם צלעות קירור לאורך כל הכרטיס ומאוורר קטן במרכז... - האם יש טעם להוסיף גם קירור לחלק האחורי של הכרטיס? האם יש טעם לקנות קירור לזכרונות ולnorth bridge? ושאלה אחרונה - על איזה משחה טרמית אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוקינג למעבד, כדי לבדוק יציבות הרצתי את טוסט 10 שעות והכל עבד, לא תקיעות לא ריסט אבל משום מה 3DMARK לא רצה לעלות, אפשר לחשוב שהתוכנה המסכנה המעצבנת הזאת בודקת ביצועי מעבד אינטנסיבים, כנראה זה מה שהיא החליטה לעשות בקיצור זה עוד לא נורא.. איך שהוא הצלחתי להגניב בנצ' עד הסוף אז. אבל בואו שמעו שנייה.. אורך בדיקה ב 3DMARK 01 אורכת כ-10 דקות נכון? עוד לפני שנכנסתי אליה, בדקתי בטוסט את המעבד על 100 אחוז למשך 10 דקות בדיוק, נתתי מנוחה קצת למעבד והרצתי את 3DMARK 01 שלא סיים אפילו 3 דקות לא מעצבן? שברתי 3 מקשים במקלדת, ואת הכפתור הימני בעכבר מעצבים מחקתי את התוכנה ושמתי רקע של 3DMARK עם איקס האם 3DMARK היא התוכנה האולטיבטיבית לבדיקת יציבות מעבד? ??? גם לכם זה קורה?!
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
שלום לכם.. רציתי להתייעץ איתכם בקשר לקירור למעבד . המעבד שלי מגיע לטמפרטורה גבוה והמאוור שלו עושה רעש בלתי נסבל אז החלטתי לקנות קירור אחר ממה שיש לי. {יש לי את הקירור שבא עם המעבד של אינטל מרעיש ממש .} עכשיו אני מוכן להשקיע עד 250 שקל על קירור טוב וכמובן כמה שפחות מרעיש עניין הרעש פה הוא ממש חשוב לי. * המעבד שלי הוא של: Prescott הינה תמונה של הטמפרטורה ללא מאמץ.. במאמץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל 60-62 מעלות.. והינה תמונה של מפרט המחשב שלי.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי גי פורס 4 (בחתימה) ואני עושה לא אובר קלוקים די גדולים... ואמרו לי שכדאי לי לצרוב ביוס... מה זה נותן? ואיך עושים את זה?יש סיכונים או משהו?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Athlon XP 1800 ולוח GA-7VRXP הטמפ' במעבד מגיעה ל-65-70 מעלות במצב של גלישה באינטרנט, ולפעמים המחשב עושה Reset לבד ואני משער שזה גם בגלל חום... מה אני יכול לעשות כדי להפחית את החום ??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
סליחה על השאלה הממטופשת אבל אני די לא מבין בזה באיזה תוכנה אני יכול למדוד את הטמפרטורות במחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 נבדק ע"י SiSoftware Sandra פרטי המעבד - Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz Speed : 1.80GHz Performance Rating : PR1980 (estimated) Type : Standard Package : FC µPGA478 Rated Speed/FSB : 1800MHz / 4x 100MHz Multiplier : 18/1x Minimum/Maximum Multiplier : 0/1x / 18/1x Generation : G8 Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Stepping Mask : B0 Microcode : MU0F241E Core Voltage Rating : 1.500V Maximum Physical / Virtual Addressing : 36-bit / 32-bit Native Page Size : 4kB Part Number : To Be Filled By O.E.M. Asset Tag : To Be Filled By O.E.M. Serial Number : To Be Filled By O.E.M. Co-Pro…
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
Voltage Values CPU Core 1.62 V +3.3 V 3.31 V +5 V 5.05 V +12 V 11.92 V -12 V -12.20 V -5 V -5.25 V +5 V Standby 4.97 V VBAT Battery 3.57 V DIMM 2.62 V אני לא על OC המפרט בחתימה (ספק 300W של HEC)
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כמה המעבד שלי amd 3200 צריך להוציא בלי אובר בתוכנה הנ"ל? לבדיקה של 1 מגה..
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
במערכת קירור מיים מאיפה לוקחים את החשמל למאווררים ?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע קרור מים thermaltake big water ואני רוצה להחליף אותו כי המשאבה עשתה לי חור בראש ובכלל מערכת מים אני צריך המלצה לקרור אויר הכי טוב והכי אפקטיבי למעבד amd 4200 על לוח 939 לא יודע אם זה משנה על איזה לוח אני מקווה שהקרור יגיע לפחות לרמה של קרור מים או יותר אם צריך עוד פרטים על המערכת שלי תנו לי לדעת
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
WC-601 טוב ושווה\או שלא? מתאים ל CORE 2 DUO E8200??? וללוח GIGABYTE EX38-DS4???
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום ברשותי 6800 GT מחברת GAINWARD . עקרונית התוכנה שששולטת על מהירות המאווררים היא EXPERTOOL אבל יש לי בעיה איתה והיא לא עולה לי ועושה באגים וארורים . קיצר רציתי לדעת האם יש דרך אחרת לשלוט על המהירות , כי הם עובדים לי על 50 % מהעוצמה והכרטיס מתחמם :\ האם יש איזה דרך ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות את המפרט שבפרופיל. כפי שאתם רואים מפרט לא ממש חם. חשבתי לעשות OC לכ. מסך. נראה לכם שבלי לקנות אוורור מיוחד אני אצליח לעשות OC שישפר לי את הביצועים במשחקים? ובעצם למה עושים OC? למה הוא משמש? ונגיד בכמה אחוזים הכרטיס יהיה יותר טוב אחרי OC מינמלי עם הקירור סטוק של הכ. מסך? ונגיד שעשיתי... איך אני יודע שהכל תקין ולא שרפתי או הרסתי משהו בכרטיס מסך? תודה רבה לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי AMD 3500+ 64bit 130nm Asus a8v deluxe PDP Patriot PC-3200 low latency 1gb ddr ram Radeon x800xt pe. אני משתמש בקירור סטוק והמעבד על 36 מעלות. רציתי לעשות אוברקלוק עם הAI overclock של ASUS הלכתי על 3% של OC ואפילו עם זה המחשב לא עולה לי , והטמפרטורה של המחשב על איזה 45.... מה אני צריך לשנות בשביל שאני אוכל לעשות OC?
-
טוב אז ככה אני מתכנן ליקונת מערכת חדשה.. עכשיו אני מתכנן OC די כבד.. ואני רוצה להתנסות קצת במערכת הישנה. אז מישהו יכול להסביר לי איךעושים OC לזיכרות..? המערכת שלי זה.. CPU Type AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-