עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7914 מה דעתכם עליו ? הוא איכותי ויהיה טוב למעבד שלי לצורכי אוברקלוק ? כמה מעלות הוא מוריד? המעבד שלי P4 3.0@3.4 LGA775 (פרסקוט) בקירור סטוק! תודה מראש ATR

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  2. קודם כל, מאיפה אני יכול להשיג ביוס לכרטיסי מסך? (יש לי R9600P של SAPPHIRE) דבר שני, איך אני יכול לשנות בביוס את המהירויות? איך אני "עורך" אותו? ולבסוף, איך אני בדיוק צורב את הביוס החדש על הכרטיס שלי? התוכנית שלי זה לבדוק קודם כל דרך הדריברים לכמה הכרטיס שלי מסוגל להגיע ואז להכין לו ביוס עם המהירויות האלה ולצרוב לו אותו. משהו לא טוב בה? (בתוכנית) תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by izostar,

שלום לכם. אני מחפש מאוורר למעבד intel core 2 duo 6600 , מאז שהוספתי זכרונות RAM המחשב התחיל לעשות ריסטארט מדי פעם, הבנתי שזה מחימום יתר. אחרי בדיקה ,הבנתי שהמעבד מתחמם, נכנסתי לBIOS ושם איתי שהטמפרטורה עולה מ44 ל51 במצב של BIOS. אז אני מחפש מאוורר טוב למעבד ,אני מאוד רוצה לשעת מה ההמלצות שלכם . תודה רבה מראש איציק

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  4. הסטוק הוא 1.4 ואני רוצה לרדת עוד האם זה אפשרי איך שהו?ואיך אני מוריד מכפלה למעבד,לא ממש ראיתי שם כזאת אפשרות(מדבור במערכת ה"אינטרנט שלי)

• 7 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by yosi-m,

אז ככה יש לי GF4 TI4200 @ 250/550 לפני פירמוט הכרטיס מסך היה על 300/630 והכל היה יציב ומעולה אחרי שפירמטתי המחשב בכלל לא יציב אפילו אם אני עושה OC קטן לכרטיס מסך, כמו למשל 275/550 ובדקתי את עניין האי יציבות, זה בטוח בגלל ה OC לכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה ? אגב על הכרטיס מסך יש קירור פאסיבי של זלמן (משהו טוב) + מאוורר 80MM ועל הזיכרונות יש היטסינקים מישהו יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  6. אהלן התחלתי להעלות את ה-FSB דרך clock gen (כי הביוס של לוח האם תוצרת intel נעול אצלי). הוא היה 200 ועכשיו הוא 215. כשאני מעלה ל220 המחשב עושה ריסטרט כמעט מייד ואפילו ב-215 הרצתי קצת את Prime95 ובערך שעתיים לאחר תחילת הבדיקה הייתה שגיאה. השאלה היא איך אני יכול לשנות מחלקים ומתחים לא דרך הביוס, כי אני מאמין שהמחשב שלי יכול להגיע לOC יותר משמעותי מאשר 2600 ל2805, שזה ממש הבדל זעיר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by STFU!!,

: תודה!.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  8. אני מעוניין לשדרג את הקירור הנוכחי שלי הוולקנו 11+ עושה הרבה רעש!!!!!!! ורוח כמובן על מה אנשים בעלי נסיון יקרים שלי אתם ממליצים כמובן אני מדבר על מחירים אטרקטיביים בלבד (לא רוצה להשתגע יותר מדיי)

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  9. אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת להעביר בבקשה התבלבלתי תודה.

10. Started by lior6996,

לא למטרת אוברקלוק, אלא סתם בשביל שלא יתחמם יותר מידי או יהיה רועש. התקציב כעיקרון הוא עד 300 ש"ח, אבל אשמח גם להמלצות זולות יותר ! תודה, ליאור.

11. Started by motogt,

חבר שלי רוצה לעשות OC ל7600. לאיזה מהירויות אפשר להגביר את הכרטיס בלא לסכן את הכרטיס?

12. Started by gggilad13,

איך הנתונים האלה שקיבלתי בMBM5? המערכת היא: P4 1.5 GHZ לוח MSI 850 128 RDRAM דיסק 40 GB צורב DVD פלופי

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  13. שלום. הזמנתי מנעה מחשבים את המוצר הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 ,אך הם הביאו לי את המוצר הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 התקשרתי אליהם והסברתי להם שקיבלתי את המוצר הלא נכון ושהוא לא מתאים,הם מתעשקים שזה אכן המוצר שהזמנתי,לא מוכנים לשמוע את ההסברים שלי,ומתעקשים שהקירור כן אמור להתאים ל939. כאשר אני מנסה לחבר את הקירור זה פשוט לא יושב טוב (יושב באוויר)כי זה לא מתאים לתושבת 939 מעבד 3500+.באתר של AC רשום שאותו גוף קירור מתאים למעבדי AMD64 עד ל3400+ בעוד ששלי הוא 3500+. גם את זה הסברתי להם,אך שוב הם מתעקשים שאני עושה משהו לא טוב. מישהו יכול להסביר לי האם הגוף קירור הנ"ל באמת אמור להתאים ל939 3500+? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  14. היי פתחתי דיון בפורום המארזים שבו התייעצתי לגבי מארז , לאחר שהדיון עבר לדון על הקירורים במארזים פתחתי את הדיון כאן . (הדיון בפורום מארזים - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308530.new#new ) יש לי אפשרות לקנות את המארז - NZXT ZERO http://www.nzxt.com/products/zero/ או את - THERMALTAKE EUREKA http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/eureka/vc8000bwa.asp אני חושב לקנות את ה Zero בגלל הקירור סטוק שמגיע איתו (שמכיל - 4X120mm מאווררים בדופן המארז - מכניסים אוויר , 1X120 מכניס אוויר מקידמת המארז , 2X120 מוציאים אוויר בחלק האחורי של המארז) או שאני יכול לקנות את ה Eureka ולהוסיף לו מאווררים . מה שחשבתי לעשות זה להוסיף מאוורר מתחת לכונני הדיסקים , ב Eurek…

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  15. Started by ed1,

ל- 1700+ XP Thoroughbred עם הלוח GA-7VKML ? easy tune 3 לא מאפשרת שינויי מתח, למי יש מערכת כזאת והצליח? (easy tune 4 לא מוכנה לרוץ על הלוח הזה היא לא מיועדת אליו כנראה)

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by mc-kasda,

וולקנו 11+ ועכשיו אני רוצה למרוח מחדש משחה טרמית (nt2) ואני לא יודע איפה בדיוק למרוח אותה חוץ מבאמצע,אני ודע בערך אפשר לומר אבל אני לא יודע איזה חורים למלא בגריז?אתה החור שבא במגע או גם את זה שלא? הנה תמונה להבהרת העניין מ- pc-spot

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by yakir1111,

שלום יש לי במחשב 5מאווררים של 80MM ואני רוצה לדעת אם מה שעשיתי זה נכון הסירקולצצית אוויר נכונה? 2מאווררים מקדימה מיתחת להרדיסק מכניסים אוויר,מאוורר 1בצד המארז בדלת מכניס אוויר,2מאווררים מיתחת לספק מוציאים אוויר. עשיתי גם פאן באס ואני שולט במאווררים עכשיו השאלה היא אם הסרקולציית אוויר נכונה או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by shlomi8,

שלום לכולם....אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד ולעשות לו אוברקלוק... עכשיו השאלה שלי היא אם אני אכן יעשה לו זה ישפר לי את הביצועים של המחשב? החלקים של המחשב שלי מספיק טובים לאוברקוק? או שאולי כדי פשוט לחכות איזה שנה ככה ולקנות מחשב חדש פשוט(כי המחשב שלי בן שנה...לא נעים לבקש מההורים עוד אחד כל כך מהר חח)

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by no nick,

למה הוא נועד, מה הסיכונים, האם יש דרך חזרה, ובכללי הסבר על הפעולה. תודה.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  20. Started by dandisc,

קצת נמאס לי מהרעש של המחשב אני מעוניין להשתיק אותו קצת: יש ארבעה מאווררים לפי מה שראיתי:1 בגב המארז מוצי אוויר,אחד על הכ"מ,אחד על המעבד ואחד בספק..קצת קשה לי להבחין מאיפה רוב הרעש מגיע אבל נראה לי שזה מהספק איזה עוד מקורות רעש יכולים להיות? אני לא יודע בינתיים מה התקציב כי אני לא מודע למחירים ובכלל לא מבין בעסק הזה בש*ט איזה בדיקות ניתן לערוך על מנת למצוא את מקור הרעש?

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  21. שלום חברים מקווה שגם הפעם תעזרו לי [כמו תמיד ] אפשר לקבל טיפה הסבר על היחס cpu:dram מה זאת אומרת 1:1 1:2, 5:8, וכו'... תודה

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by yehob,

עשיתי OC למחשב שלי.. הגעתי ל115 FSH מה שנותן לי כרגע 1.7 מגה הרץ עכשיו כשאני עולה ל FSH 120 המחשב מגיב בצורה מוזרה הכרטיס קול מפסיק לעבוד ואז לאחר כה דקות המחשב ניתקע. יש לי מערכת קירור די טובה המחשב על 33 מעלות במנוחה ו40 במאמץ חשבתי אולי להעלות את המתח?? רק שאין לי מושג איך קוראים לזה בביוס אם מישהו יכל להגיד לי... חשבתי אולי הזיכרון הפנימי מגביל אותי בגגל שיש לי SDRAM 256 מהירות 125 מגה הרץ שזה לא הרבה אם יש למישהו איזה עצה איך אני יכול להמשיך ב OC אני ישמח לישמוע. שאלה אחרונה איך עושים OC לזיכרונות?? תודה לכל מי שקרא וענה

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by גילל,

שלום, אני חדש פה אחלה אכשיו האם אני יעלה מתח לזיכרון הוא יתן לי משהוא?ומה?והאם זה מסוכן?ועד כמה מתח שמעלים זה מתחיל להיות מסוכן? תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by Lol10k,

יש איזו תוכנה?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  25. DDR2. של חברת INNO3D. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים