אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
שלום האם מישהו יודע איך עושים overclocking עם הלוח הזה הביוס נותן לי לשחק עם הכופל ועם המהירות של ה fsb אבל המחשב לא עולה עד שאני לא מחזיר את כל מה ששיניתי למקור! אפילו אם נניח אני רק מוריד את הכופל בלי לגעת במהירות של ה fsb גם אז אני לא מצליח !!! שום דבר לא מצליח חוץ מאיך שזה היה במקור האם למישהו יש מושג? יש לי מעבד amd athlon xp 2000+ ולוח אם asus a7v8x כמו שציינתי בנושא 512 זכרון 333 של ספקטק icq:98669531 shaniam@013.net.il
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ברשותי מחשב (שני) עם מעבד E6300, וקירור Cooler Master s775. כשהתרד התחלתי הוא הוא 1800, עד כמה מומלץ אפשר להגיע בלי להזיק למעבד יותר מדי? ולאיזו טמפ'? (בלי להחליף קירור) (הזכרונות של 800 מגה-הרץ)
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קניתי 2 מאוררים של Arctic Fan אחד של 12CM ואחד של 8CM ושבאתי לחבר אותם ללוח ראיתי שיש לי רק כניסה אחת למאורר שהיא כבר תפוס תפוסה במאורר שכבר היה לי קודם. (הלוח Gigabyte GA945P-S3) את המאוררים שקניתי אפשר רק לחבר ללוח , מה אני עושה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום איך אני מפעיל את הCOOL N QUITE? התקנתי את זה גם מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם, אח"כ גם מהאתר של AMD אבל עדיין אני לא מוצא איך להפעיל את זה...... בביוס אין איזכור של זה, בPOWER MANEGMENT או בSYSTEM אין אפשרות...... מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אתמול קניתי את המארז הזה: עכשיו יש לי בפנים 5 מאווררים 2 אחוריים מוציאים אויר 1 מקדימה למטה מכניס אויר ועוד 2 בדלת צד מכניסים גם האם הסידור הזה טוב? ועוד שאלה על המעבד(פרסקוט) יש לי את הביג טייפון ובכל זאת הטמפ' היא 51-55 מעלות האם זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הקירור של ה-9600XT שלי, אני עכשיו מגיע מקס ל- 600/660 האם אני יוכל לעבור את זה, ובעזרת איזה קירור
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
תראו יש לי בעיה שהכרטיס מתחמם יותר מידי וגורם לקריסות. הקירור המקורי (המאוור הקטן) עובד ומסתובב כמו שצריך, אבל אני חושב שצריך להוסיף קירור נוסף. אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב שאני אוכל להרכיב בקלות בלי פירוק עצמו של הכרטיס מסך? אם אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על משהו מהאתר www.skypc.co.il כי הוא קרוב לבית שלי. תודה, איתי.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הייתה לי פעם אחת אבל שכחתי את השם שלה... (הצבא הרס אותי)
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
ע"מ לקרר מחשב קטן מימדים אני זקוק לרדיאטור איכותי ויעיל שלא יעלה על המידות הבאות (W x H x L): 40x80x150+מאוורר, מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הגעתי לOC מכובד של 4.05 GHZ עם מעבד E7200 1.4V באס על 450 FSP - 1800 שמתי זיכורונות על 1:1 והעלתי את המתח שלהם. סיים שעתיים בOCCT בביטחה . אך אחרי 3 דקות בפריים95 הוא נפל וקיבלתי מסך כחול . עם השגיאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL חיפשתי אותה בגוגל וקיבלתי כמה תוצאות : אחד אמר שזה בטוח זכרונות, אחד אמר שזה בטוח ספק ואחד אמר שזה חומרה פגומה . מה הבעיה לדעתכם ? אני אנסה עכשיו להוריד חזרה את המתח של הזכרונות ואני יכתוב פה .
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
אני רוצה מאווררי 80 MM שקטים עד בינוניים לא צריך שיעשו אור או משהו אבל שיהיו זולים יחסית... איפה אני יכול להשיג כאלה ובאילו מחירים...?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
חברה זוכרים את הסיפור שלי על הקלוק הלא מוצלך לזיכרונות חבר שלי אמר שקוראים לזה מריחת צבעים הוא אמר שזה בגלל קירור גרוע (הזיכרונות באמת די חמים) העם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי רעיון למוד נחמד לחבר כזה מיקום לאוזניות בקדמת המחשב (לעשות לבד לא לקנות!!) יש לי כבר את החלק של הנקבה שאפשר לחבר ללוח רק לאיזה פינים צריך לחבר את זה בלוח יש לי את הפינים מסודרים ככה: 9 10 7 X 5 6 3 4 1 2 בחוברת כתוב 1-mic 2-gnd 3-ref 4-power 5-FrontAudio r 6-RearAudio r 7-Reserved 8-No pin 9- FrontAudio l 10-RearAudio l ברור שאני צריך את השני FrontAudio R,L אבל לאן אני צריך לחבר את הפין השלישי שיהיה לי סטראו טוב? מי שיודע שיענה בקשה תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=1220281262 איך התוצאה?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש בירשותי כרטיס SPARKLE CALIBRE 8800GTS 320 MB .. יש לי קצת בעיות איתו והוא מגיע לי לטמפרטרות גבוהות מידי.. יש לי אפשרות איכשהו להגיע למהיריות המאורר שעל הגוף ? (דרך אגב אין בקר..)
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו שהתזמונים של הזכרונות שלי קפצו אז החזרתי אותם ל 4-4-4-12. אני ב OC ל 350 באס מתחים רגילים. עכשיו ראיתי בEVEREST שהיה רשום 5-5-5-15 @ 333MHz וגם 4-4-4-12 @ 266MHz, מה זה אומר? זה אומר שאני צריך להשאיר אותם ככה או להעלות ל 5-5-5-15 או משהו אחר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש גופי קירור לרכיבים הנ"ל. מה חשוב לי: 1) שקטים, אך עדיין יעילים ומקררים היטב, כלומר איזון טוב בין שקט לביצועים, עם דגש על שקט (לא מתוכנן OC, אבל משחקים כבדים כמה שאפשר). 2) שיהיו קלים להרכבה, ולא מסורבלים, כבדים או גדולים מדי (היה לי ניסיון רע מאוד עם ה- Sonic Tower של TT). 3) שיהיו אמינים שיתאימו היטב למארז Supertalent CA-601UFB, וללוח אם MSI K8N Neo2 Platinum, סוקט 939. תקציב: אני מוכן לשלם הרבה בשביל קירור איכותי מאוד, כמה שזה עולה - זה בסדר. תמונה של המארז: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי E4300 עם לוח אם 945P-S3 רציתי לעשות OC למעבד נכנסתי לביוס ובחלק של ה CPU HOST FREQUENCY(MHZ) רשום 100 במקום 200 מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה 200 כמו שזה צריך ליהיות ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
זה ה AMD הראשון שלי ואני לא מצליח לעשות לו אוברקלוק, גם אם אני עושה אוברקלוק מיניאטורי למולטיפלייר ו\או למהירות שעון, ווינדוס מסרב לעלות! והטמפרטורה נמצאת תמיד סביבות 40-50 אז זו לא בעיה של התחממות. אגב ניסיתי לעשות את ה OC בביוס. מישהו יכול לרשום לי צעד אחר צעד איך ממהירים את המעבד הזה, או אם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת דרך הווינדוז?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אהלן התחלתי להעלות את ה-FSB דרך clock gen (כי הביוס של לוח האם תוצרת intel נעול אצלי). הוא היה 200 ועכשיו הוא 215. כשאני מעלה ל220 המחשב עושה ריסטרט כמעט מייד ואפילו ב-215 הרצתי קצת את Prime95 ובערך שעתיים לאחר תחילת הבדיקה הייתה שגיאה. השאלה היא איך אני יכול לשנות מחלקים ומתחים לא דרך הביוס, כי אני מאמין שהמחשב שלי יכול להגיע לOC יותר משמעותי מאשר 2600 ל2805, שזה ממש הבדל זעיר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה קודם כולאני ממש לא יודע איפה לשים את זה אבל העלתי את התוצאה של המחשב שלי לORB והשוותי אותו למחשבים אחרים ואז ראיתי שיש איזה סעיף שקוראים לו Web Page Rendering (אין לי מושג מזה אם מישהו יכול פרט בבקשה) שהמחשב שלי עושה יותר טוב מכול האחרים (גם כאלה עם ציונים יותר גבוהים באיזה 1000 נקודות ) אז אמרתי טוב בו נבדוק יחסית לאלא היותר מליינים עם יותר נקודות אז בדקתי יחסית לAMD 64 והנה שוב המחשב שלי יותר טוב בזה עכשיו כאילו זה לא קצת (דגש על הקצת) מוזר??? אני לא יודע אם תוכלו להכנס אבל אני ישאיר קישור http://service.futuremark.com/compare?pcm04=197104 מישהו יכול להסביר לי ? בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך של חברת HIS מומהר מדגם X1950 PRO הכרטיס הגיע עם OC קליל של מעבד:625 וזכרונות 740 אני מעוניין קודם כל להגביה את מהירות RPM של המאוורר שלו ליותר מהנורמלי שנמצא עכשיו עם איזו תוכנה אני עושה זאת?? דבר שני אני רוצה לעשות OC עליו של לפחות 30-40% וצריך דרך טובה שתמליצו לי עליה לקרר אותו האם להדביק לו מאוורר 12 ס"מ שיוציא אוויר לפני המאוורר שלו??מה לעשות?? אודה לתגובותיכם.
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-