אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מכבה או משנה את כיוון המאוורר שלו הוא עושה למחשב ריסט... האם זה אמור להיות ככה? או שלא ויש בעיה... הספק שלי הוא NoiseTaker 2 420W תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע אובר קלוקינג למעבד AMD Athlon 64X2 - מיוצר בתהליך של 0.09 מקרון ,939תושבת ברצוני להבין האם צריך לכוון אלמנטים נוספים בביוס ומה ? לפני שאני משנה את הביוס ל-OK ברצוני לציין שהלוח תומך על הנייר עד 30% OK אך בפועל מעל 10% יש בעיות (ASUS ) הדבר היחידי שעשיתי העלאה של - העלייתי את הזיכרון ל-600MHZ מ-400MHZ האם יש לכוון טמפרטורה גבוהה יותר ?בביוס ? ואיפה ? עוד משהו ?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך ולמעבד (יש אותם במפרט שלי) מישהו יכול להעלות פה איזה אתר שיסביר איך עושים את זה או איזה מדריך?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
המחשב שלי ממש מיאש אותי וזה לא נראה כאילו אני אקבל מחשב חדש בקרוב, אז חשבתי שאולי אני יעשה לו oc, הלוח אם שלי הוא: MSI-MS6163 pro מכפלה אני לא יכול להעלות, והבאס שלי נעול, רציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איך להעלות את הבאס או משהו, יבורך כל מי שיעזור לי :[
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב שלי חושב קצת יותר הרגיל (כשהוא מעלה משחק וכל מיני דברים כאלה אחרי כמה זמן הוא עושה ריסט...).. יש לי מעבד pentiumd 820 2.8 ghz זכרון ג'יגה 667 והחום מגיע ל39-41 מעלות של המעבד והלוח.. (יש לי 4 מאווררים..) מישהו יודע אולי למה זה קורה... אגב לא עשיתי oc
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
לפני איזה שבועיים חבר שלי הכניס אותי לכל השטויות של האוברקלוקים ואז עשנו אוברקלוק לכרטיס מסך שלי(gforce mx 440 with apg8x) ולפני האובר קלוק התוצאה שלו ב-AquaMark3 היתה 4900 בערך ואחרי אוברקלוק בקירור פסיבי הגעתי איתו ל5790 בערך... הגעתי איתו למהירות ליבה של 375 הרץ ומהירות של הזכרונות 340 הרץ יותר מזה היו ארטאפקטס והמחשב נתקע... כמובן עשיתי את זה בלילה מאוד קר...
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
המחשב שלי זה Intel Core 2 Duo E4300 עם כרטיס מסך : GeForce 7300 gt זיכרון 1 G בקיצור המלצות על אפשרויות קירור למחשב
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
וברכה, שלום. ברשותי מארז Enermax FS-710 Black מיושן, אשר כרגע לא מותקן בו אף מאוורר. במארז יש שישה מקומות שבהם ניתן להתקין מאוורר 80מ"מ והייתי שמח אם תוכלו בבקשה לחוות את דעתכם בנוגע לצורת ההתקנה, אשר תביא לסירקולציה היעילה ביותר בתוך המארז. מצורפת סכמה - אני חשבתי על שתי תצורות עיקריות : א. בצידי המארז, המאוורר התחתון יכניס אוויר והעליון (אשר נמצא בגובה כונני ה 5.25" וספק הכוח) יוציא, בנוסף יותקנו שני 80 מאחור אשר ייפלטו את החום. ב. לזנוח את צידי המארז, להתקין שני קדמיים שידחפו אוויר פנימה ושני אחוריים שיפלטו. הצעותיכם יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp תודה! זה עולה 260 ככה והדגם של זה VX עולה איזה 280 אז כדאי לי את זה?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מה טמפ' אופטימלית במנוחה לכל אחד מהרכיבים? מעבד intel dual core 2.80 geforce EN7300GT SILENT HDD WD 250 giga אגב צריך להתחשב בעובדה שכבר קיץ, מה ההפרשים ב+ ?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
היי אנשים. רציתי לשאול האם הקירור מסוגל לקרר 3 סטיקים של זכרונות, מבחינת גודל. ידוע לי שהוא מגיע עם 3 מאווררים איכותיים, יעילים ושקטים אבל אני לא יודע שום דבר על גודלם. כלומר, האם יכול להיות שהוא יוכל לקרר באופן אפקטיבי רק 2 סטיקים ולא 3? אחרי הכול, הוא תוכנן למערכי Dual Channel. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
התקנתי מעבד Pentium D 820, מה צריכה להיות הטמפ' הסבירה שלו עם גוף קירור סטוק? אצלי עם מארז פתוח, זה נע באזור ה50 מעלות, זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
זה הלוח שיש לי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 והורדתי ממנו לפני כ3 חודשים בטיפשות גוף קירור(הוא היה מאלומיניום ובמרכז הלוח) ומאז הוא נאבד לי,אולי מישהו יודע אם אני יכול לקנות גוף קירור ללוח אם שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/index.php?i=3437 שיפור מדהים! עבר 7000 נקודות ב3D Mark 06. שווה לקנות.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
הסטוק הוא 1.4 ואני רוצה לרדת עוד האם זה אפשרי איך שהו?ואיך אני מוריד מכפלה למעבד,לא ממש ראיתי שם כזאת אפשרות(מדבור במערכת ה"אינטרנט שלי)
-
- 7 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הומלץ לי להחליף את הקירור המקורי בזלמן, כדי לשמור על השקטטט. לפי האתר של זלמן, ה- VF700-cu מתאים רק ל- 7900GT. ה- VF900 מתאים גם ל-GS. אני צודק? שוה את המחיר? אופציה אחרת ושקטה לגמרי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אהלן אחרי שסיימתי בערך עם האובר למעבד אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך אבל העניין שאני לא מוצא מה המעלות שלו בשום מקום לא בדרייבר ולא ובאברסט יש מצב שאין לו חיישן בכלל ולא הצלחתי לברר את זה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אהלן התחלתי להעלות את ה-FSB דרך clock gen (כי הביוס של לוח האם תוצרת intel נעול אצלי). הוא היה 200 ועכשיו הוא 215. כשאני מעלה ל220 המחשב עושה ריסטרט כמעט מייד ואפילו ב-215 הרצתי קצת את Prime95 ובערך שעתיים לאחר תחילת הבדיקה הייתה שגיאה. השאלה היא איך אני יכול לשנות מחלקים ומתחים לא דרך הביוס, כי אני מאמין שהמחשב שלי יכול להגיע לOC יותר משמעותי מאשר 2600 ל2805, שזה ממש הבדל זעיר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 484 צפיות
-
-
כרגע הFSB על 360. מתחים: מעבד-1.5 זיכרון-2.0 אני חדש מאוד בOC למעבד וצריך עצה להמשכת הOC .. קיבלתי יציבות אך ורק כשהמעבד על 1.5.. בקשר לזיכרון אני לא כ"כ בטוח.. מה הגבול העליון שהמעבד יכול לעמוד בו מבחינת מתחים? המפרט שלי נמצא בצד..
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאורר הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5040 ורציתי לשמוע מכם אם הוא טוב או לא?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי יש לי פנטיום 4 3GHZ והחום מעבד נע בין 62 ל 70 ואני יודע שזה מוגזם ומעונין להחליף קירור אני מתלבט בין ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? והבעיה העיקרית שלי האם מישהו יוכל בבקשה להגגיד לי האם אני יוכל להררכיב אותם על הלוח אם שלי? שאני לא סתם יקנה יש לי לוח של Intel Cherry Creek D915PCY ???? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אז ככה יש לי היטסינק מסוג Volcano 12 הייתי רוצה להלביש עליו מאוור איכותי אם ביצועים טובים ואם אפשר גם קצת שקט המחיר לא ממש הבעיה. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-