אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מי יותר טוב מכולם פה ? ולמה הוא יותר טוב מאחרים ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 Arctic Cooling Freezer 13 Scythe YASYA Scythe Katana 3 Scythe Mugen II Noctua NH-D14 חשוב כמה שפחות רעש שיעשה ! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הP5B DELUXE מצאתי אותו בחיר קצת לא הגיוני 879.00. יכול להיות כזה מחיר?!?!?!?
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם. את המפרט שלי אפשר לראות למטה, ולכן אני אקפוץ לשאלה. היום עשיתי עידכון ביוס לגירסה האחרונה שיש (F8) בכל אופן גם לפני עשיתי (או בעצם הגעתי) לFSB של 200 והזכרונות היו על AUTO (וזה נתן לי BUS SPEED של 400) הכל טוב עד לפה. אבל אני חמדן ולכן אני רוצה לראות עוד לאן אני אגיע, וכאן מתחילות הבעיות: העלתי ל FSB 210 ואז הזכרונות עוברים את ה400 שזה בכלל לא בריא (גם אם אני שם אותם על AUTO וגם אם אני מזיז את האחוזים ידני) עדיין אין אופציה להעלות את הFSB ולהשאיר את הזכרונות על 400 אלא רק יותר או כמובן הרבה פחות (ממה שאני זוכר הקפיצה הכי קטנה למטה היתה משהו כמו 350 ) זה מוזר? מה אם ממליצים? בעייה שנייה גם אם אני שם את הזכרונות על בערך 350 ומעלה את הFSB ל210 שומר ויוצא, המערכת …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב השבוע2600 XP BARTON 1.9 GHZ לוח GIGABYTE 7S748-L http://www.ocworkbench.com/2003/gigabyte/7s748-l/7s748l-1.htm זיכרון 256 3200 2.5CL A-DATA 3D CLUB RADEON 9200SE האם ישלמשהו נסיון ב OC לגבי הלוח הנ"ל כיוון זיכרונות ומתחים להגיע ל2300 מהירות???? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש :)
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת.. רציתי לדעת לאן הכי רחוק הגיעו עם מעבדי אינטל ואמידי באוברקלוק?? לכמה GHz הכי הרבה הגיעו?? תודה רבה לעונים~!~!!
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בדחיפות גוף קירור מתלבט לגבי שניים: ZALMAN CNPS7000A-CU או SP94 תודה לעונים!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות את המעבד CORE 2 DUO E7200 אני לא מתכוון לעשות OC והוא גם לא ישמש למשחקים,אלא רק לפוטושופ,תכנות במטלב,אינטרנט וסרטים המטרה היחידה של המאוורר של המעבד זה שיהיה שקט האם יש גוף קירור/מאוורר שבמחיר נמוך יתן לי הבדל משמעותי לעומת הרעש של המאוורר שבא עם המעבד?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד של Foxconn והמאוורר עושה רעש איום! הוא מסתובב ב5000RPM ומקרר לא רע בכלל (המעבד על 35-40 מעלות במנוחה) אז חשבתי שאני יוריד לו קצת את הRPM כדי שיסתום קצת את הפה אבל אני לא יודע איך. זה אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול לאיפה מתחברים כל כבלי המתח של המאווררים שנמצאים במארז ?? האם זה ישירות לספק הכוח או ישירות ללוח אם?? ובמידה ויש לי על המארז עצמו כ- ארבעה מאווררים חיבורי החשמל יספיקו לי??? תודה.....
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך לפי דעתכם רצוי להתקין את הקירור ? מצורף צילום - לפי דעתי לא מותקן נכון בגלל מגבלות המארז והספק שמפריע... מה דעתכם ? לי אין מגבלה של מקום במארז , למי שלא מכיר את הקירור - המאוורר נמצא במרכז הגוף וניתן לשליפה מלמעלה . [ אומרים שזה אחד הקירורים השקטים ביותר בתצורה של TWIN TOWER ] [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש דבר כזה שאני יכול להעלות את ה FSB לא דרך הביוס אלה דרך תוכנה או משהו?? אתם בטח שואלים למה אז אני אסביר לכם הלוח שלי לוח דפוק, והביוס עוד יותר! מה שאומר שאין בו אפשרויות אוברקלוק בכלל!!! (טוב נו יש כמה אבל מוכנות כאילו משהו כזה: CPU HOST / SDRAM / PCI 100/100/33 100/133/33 100/166/33 108/133/36 ניסתי לעדכן ביוס ניסיתי הכל!! כלום כלום כלום!! מחשב דפוק מן היסוד!!!) אז זה אפשרי להעלות FSB לא דרך הביוס?
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות לי את האולטרה אקסטרים ובאםםםם פתאום עוד דגם ועם חידוש קירור גם למתחת למעבד. חייב לראות השוואות על זה אבל בנתיים אני עוד לא מוצא.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם המעבד הזה הוא עם לוח של ABIT K8N ULTRA עם גרסת ביוס אחרונה עכשיו בטמפ של המעבד במנוחה היא בין 20-22 עם קירור סטוק ולי יש מחשב עם 3500+ WIN והוא במנוחה על 43 בערך עם קירור סטוק עכשיו השאלה עם שווה לי להחליף איתו כי אני מתכוון לעשות אובר תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חברה גיליתי למה אני לא יכול לישון בלילות מאוורר הוונטק משגע אותי לפני חודש כשה קניתי אותו שמתי אותו על סינק של המעבד לא שינה כלום כיום אני זקוק לסינק חדש הינה החוקים ביצועים טובים,שקט מאוד,בתקציב של 180 שקל,לא זקוק לחורים,פועל היטב במארז מאוורר חלקית
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הגיע ה 9800GT XXT החדש שלי המערכת שלי : PD 930 3.0 MSI 945P NEO 2G DDR התוצאה ב 3DMARK06 היא 6831 מה דעתכם?? הבדיקה ברזולציה של 1680X1050 תודהה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי את הרכיבים החדשים במארז הישן וחיברתי אותם לקירור המים הקיים. 3950X על לוח asrock aqua עם 32gb של זיכרון 3200 בתזמונים די טובים (14/14/14 או משהו בסגנון) אחרי אינסוף שנים עם מעבדי אינטל, אין לי כל כך מושג איך ניגשים לדברים עם AMD. בדיקה זריזה הראתה שהמעבד לא עובר את ה-51-52 מעלות במאמץ (AIDA64 stress test)
-
- 27 תגובות
- 7.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה אני יכול להמהיר את כרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות טרמיות מאוורריים והיטסינקים הרקולס gf3 prophe 3 64ddr 200mhz/460 ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
התקנתי אתמול 9500 ומרחתי את המשחה STG1 של ZALMAN. במצב IDLE המעבד רץ על 36-39 מעלות ובבדיקה בSP2004 שהורדתי מHWZONE (בהרצת שני עותקים של התוכנה במקביל) ב100% מעבד הטמפרטורה מגיעה ל58-59. זה סביר? הבדיקה שאני עשיתי הייתה למשך 10 דקות רצופות. לפי מה שהבנתי זה אמור לרדת עוד קצת... דרך אגב באותם נתונים בדיוק הגעתי לאותם טמפרטורות בOC של 30% בפרופיל ערוך מראש בBIOS(מהירות שעון - 3910). רק שאחרי 9 דקות בערך המחשב עשה לי ריסטרט לבד אז אני מניח שטמפ' המעבד הגיעה ל60 מעלות. לסיכום כי נראה לי שסיבכתי אותכם קצת - כמה מעלות אמור להגיע המעבד הזה מקס' ולכמה אתם מעריכים שניתן להגיע עם הקירור הזה? כי אני בעיקרון מרחתי שיכבה דקה של משחה על המעבד כך שתכסה כמעט את כולו מלבד מרחק של 3-4 מילי…
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי מחשב הכולל את המעבד הנ"ל. גוף הקירור שקניתי לו הינו AC FREEZER 7 PRO. כרגע לא מתוכנן אצלי OC. אך בעתיד (משהו כמו חצי שנה) אני ארצה לעשות לו OC הקירור הזה יספק אותי? בתכנון רציתי לקחת את ה INFINITY אבל לא היה להם בהספקה אז ויתרתי והלכתי על ה 7 PRO. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אנשים קיבלתי סוף סוף את ה AC7 ויש לי שאלה אני רואה שמרוחה עליו כבר משחה האם עדיף לנקות אותה ולמרוח את הזלמן החדשה שקיבלתי??? או להשאיר אותה ולמרוח את הזלמן רק על המעבד ושאלה שניה האם זה משנה איך אני מרכיב את המאורר כלפי מעלה או כלפי מטה? בתודה אמיר
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו המעבד שלי P4 1.6A עם מאורר של ינטל עם סילבר גריסס והכל עם לוח EPOX 4SDA SIS645 עכשיו אני נסיתי עכשיו להעלות ל 1.75A והחום קפץ בביוס מ 49 ל 59 כל הזמן וכך גם אצל חבר שלי עם הלוח הזה והמעבד הזה אצלו גם ב 58/55 C מעלות! מה זה מצביעה שבלוח הזה יש מדד חום לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
מעבד 3500+ winchester 40 מעלות במנוחה או 3200+ venice 21 מעלות במנוחה איזה מעבד יגיע לי יותר רחוק? תודה ד.א. יש לי ביג טייפון בשביל לעשות אובר (הטמפרטורות למעלה עם קירור סטוק)
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-