אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני כבר 7 שנים עם המארז והגיע הזמן להחליף מאוררים. אני צריך את עזרתם לגבי בחירת מאוררים. אני צריך להוסיף 3 של 120מ"מ 1 של 140מ"מ הדבר הכי חשוב שתהיה סירקולוציה של אויר תקינה נושא הרעש לא מפריע..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב עוד כמה זמן ויש לי כמה שאלות בנוגע לקירור. אם אני לא מתכוון לעשות oc, אני יכול לשים core i5 tray בלי קירור נוסף? (המארז שהיה הוא lancool k60w http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=19&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62) *ואם אני כן מתכוון לעשות oc? תודה, אביב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, סוף סוף הצלחתי לשבור את השיא של עצמי הגעתי ל 4.1Ghz! http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=167445 קירור סטוק! יציב בוינדוס כמו אבן. טמפ' במנוחה: 54~ מתח: 1.5555V תגובות
-
- 8 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חברה עשיתי אוברקלוק לפי המדריכים שקראתי פה ולפי ההודעות בפורום... אז ככה אוברקלוק לכרטיס מסך MSI GEFORCE FX 5200 - מקורי ליבה 200MHz , זיכון 400MHz OC עם התוכנה RivaTuner יצא לי : ליבה Core Clock 280MHz זכרון Memory Clock 521MHz אני מרגיש שהמהירות והביצועים השתפרו פלאים .. גם לפני כן היה מהיר וסבבה אבל אחרי OC זה ממש מהר תגידו לי אם הOC שעשיתי זה בסדר כי הבנתי שאמור להיות איזשהו יחס בין ליבה ולזיכרון אין לי מושג זה בסדר מה שיצא לי? בנוסף יש לי זיכון של KINGSTON 512MB הOC שעשיתי לכרטיס מסך השפיע גם עליו?? מה ההבדל בין Core Clock ל Memory Clock תודה אנשים ))))))))
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות OC, אבל המכפלה אצלי עומדת על 9, ואני לא מצליח להעלות אותה למכפלת המקורית שהיא 9.5. יש לי מעבד E7200, וכשאני לוחץ על האפשרות להעלות זה רושם לי Max:9 Min:6, איך זה הגיוני? לפי הנתונים של INTEL המכפלה המקורית אמורה להיות 9.5. תודה לעוזרים =]
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני משדרג את המפרט שלי, ובאותה הזדמנות אני רוצה לשפץ את המארז Thermaltake Xaser V שיש לי, המארז מגיע עם שני מאוררי 80 ושלושה מאוררי 90 שחלק מהם נותק כי הוא הרעיש יותר מדי ושנים מהם נשלטים על ידי בקר שליטה מובנה במארז. ויש לו 2 USB קדמי ושקע קול שהתחיל לעשות קצת בעיות. 1. האם הקירור הקיים נחשב לטוב עם זרימה טובה? מספיק רק להחליף את כל המאוררים ולהשאר עם הקירור הדיפולטי או שיש הצעות אחרות? 2. איזה מאוררים 80 ו 90 אתם ממליצים שיהיו שקטים ברמת האפשר? 3. ניתן למצוא יציאות קדמיות חדשות? אולי אפילו עם USB3 וקול יותר איכותיים? היום זה נראה כך 4. להעיף את המיכל של הדיסקטים? זה יעזור לזרימה? 5. יש מישהו שחושב שהמארז הזה לא שווה את ההשקעה ושכדאי לי חדש? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב גי פורס 4 TI4400 וP4 2.26 ושעשיתי אוברקלוק למעבד ולכרטיס התוצאה הייתה נמוכה יותר מאשר בלי אוברקלוק יש למישהוא מושג למה זה. :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל על לוח abit IC7-E ואני לא מצליח לעשות OVERCLOCK כשאני נכנס לביוס אני משנה אותו לכך שהמכפלה שלו תיהיה על 2.8 וכשאני יוצא מהביוס הוא לא עובר את ה POST מה אני לא עושה נכון קראתי כמה מדריכים אבל לא הצלחתי ...
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הכנסתי כמות רצינית של אוויר שאני לא מאמין שאף מאוור בעולם יכול טמפרטורת בלוח ירדה 35 ושל המעבד לכ 37 עשיתי העלת באס הגעתי כרגיל ל149 וכל המחשב נתקע ראוי לציין שהמעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די עם סטפינג של agoga פשוט היו פה כמה אנשים שאמרו לי שזה בגלל הטמפרטורה המחשב נתקע ולכן הוכחתי שלא.. הבעיה העיקרית שנראה לי היא הזיכרון כי כאשר המחשב קורס יש לי הודעה בכחול באנגלית לא מובנת לי כלכך על הזיכרון הפיזי של המחשב יש למישהו פיתרון זמני לפני שאני אלך להחליף זיכרון הזיכרון שלי מסוג סאמסונג 256 pc2100 266 נ.ב לא שכחתי גם להעלות את המתח לזיכרון 2.8 ולמעבד עוד 10 אחוז נתתי
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
זהו המפרט שלי שנרכש לאחר שילוב הצעותיהם של Integral ו-dr. Snob: Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA בנוסף קיימים במערכת הרכיבים הבאים שכבר היו ברשותי: Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 כל זה ארוז בCoolermaster CAC-T05 Centurion 5 קניתי את הביג טייפון אבל עוד לא התקנתי אותו כי אני חושש להסתבך. בלעדיו, המעבד נמצא על בערך 50 מעלות בזמן "מנוחה" (עבודה באינטרנט והורדות אבל לא משחקים או רינדור גרפי אחר) והלוח אם על 37 מעלות לפי הPC PROBE (תוכנה שבאה עם הלוח) ולפי \SpeedFan אחד הרכיבים, כנראה כרטיס…
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הורדתי את ה RADEONATOR 2 מהאתר HWZONE וכשאר אני מדליק אותה יש הודעה כזאת : " Cannot connect to r6probe, overclocking (and startup overclocking) will be disabled" ואני לא יכול לשנות את המהירויות לא של הליבה ולא של הזכרונות וזה אפילו לא מראה לי את המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס . מישהו יודע מה הבעיה ?! :-\.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי 2 מאווררים מאייבורי וקבלתי "בטעות" מאוורר 120mm Glacialtech silentblade הרכבתי מקידמת המארז ובצד המארז אך אין שינוי בטמפרטורה... הייתכן? מארז JSP-TECH H550D עידכון: לאחר ניתוק כול ההתקנים החיצוניים (כבלי USB) ראיתי שמעלות במעבד צונחות ב*10C הייתכן דבר כזה שבגלל כבל USB המעולות קופצות משמעותית? לפני הוספת מאווררים: CPU - 33C M.B - 37C אחרי הוספת מאווררים 120MM CPU - 29C M.B - 35C לאחר הסרת כבל USB CPU - 18~20C M.B - 27~30C [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן אצלי מורכבת מערכת AIO לקירור המעבד (5800X3D), בתוך מאז מסוג Corsair 4000D. הקירור הוא Thermalright Frozen Magic 280mm. עקב מגבלת מקום במארז, הקירור הותקן בפרונט המארז, והמשאבה של הקירור נמצאת בצינורות המים ולא בתוך הבלוק כמו שאני רגיל. הקירור עובד מצוין ולא עובר 62-65 מעלות במאמץ ומשחקים, דיי שקט, רק הפחד שלי זה בועות אוויר. האם כדאי להתקין את הקירור כאשר הצינורות והמשאבה נמצאים בתחתית המארז, או שתקין להרכיב את הקירור כאשר הצינורות בחלק עליון יחד עם המשאבה? ההתקנה הנוכחית בתמונה כאן, ניתן לראות שהרדיאטור ממש מעט מעל המשאבה, זה מסוכן?
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי .. אני מעוניין לעשות אובר קלוק רציני למעבד שלי ויש לי שאלה : אם אני אשנה את מהירות הV Core שלו ל1.9 האם אני אצליח להמהיר אותו מעבר למהירות העכשווית מבלי להגדיל יותר מדי את מהירות הבאס - שעומדת עכשיו על 150?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימו לב, זוהי בערך הרמה הגבוהה ביותר של OVERCLOCIK MOD ומיועד לביצוע ע"י מקצוענים או בעלי ביצים גדולות בלבד, לא לנסות את זה אם אין לכם ידע או רגשי קרבה לאחריות של כרטיס ה8800GT שלכם (הייתי חייב להביא כדי שבאמת יהיה פה את הידע הכי גבוה בנושא OC של 8800GT) אם פרסמו כבר, סליחה, לא ראיתי. בבקשה : בהתחלה מראים מוד ל VGPU-מתח לליבה הגרפית בהמשך מראים הMEM - מתח לזכרונות http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=163929
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, עכשיו כשיש לוח, ויש קירור ללוח, ויש קירור למעבד, אפשר להתחיל לעשות אוברקלוק. משום מה, כתוב לי ב-CPU-Z שאני על T2, מה שעם ערכת שבבים מסוג P35 לא אמור לקרות. בלוח מסוג GigaByte GA-P35-DS3, איך אני מוריד אותו ל-T1? אני מעוניין שהזכרונות יעבדו במקסימום מהירות שלהם. אני מניח שאחרי שאני אקבל תשובה, אני אהפוך את הדיון הזה ליומן האוברקלוק שלי, אז אני אשנה את הכותרת בהמשך. בינתיים אני בודק יציבות באמצעות IntelBurnTest (LinPack) ו-OCCT לסירוגין, פעם 30-50 מבחנים של זה ופעם 4 שעות של זה. אני כרגע בביוס על מתח של 1.4V למעבד, 0.1+ לזכרונות, ל-FSB ולגשר הצפוני, כשה-PCI-E נעול על 100. כרגע אני על FSB של 267MHz, מה שאחרי מכפלה של 9 נותן לנו תדר של 2403MHz. זכרונות במהירות…
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן, יש ברושתי E6320 על לוח Gigabyte GA-965-DS3 עם ספק של Enermax Liberty 400W (אם זה רלוונטי). אוקיי, אני מעוניין לעשות OC למעבד הזה על הלוח הנ"ל, האם זה דבר אפשרי על לוח כזה? קראתי במאמרים שהלוח דיי טוב ל- OC או שזה טעות? כמו כן, אשמח לדעת במידה וניתן לעשות OC האם ניתן להשתמש בקירור: SCYTHE REEVEN? וכן עד כמה כמה ניתן לעלות את התדר על לוח זה? אשמח לתשובות, תודה. EDIT: פשוט לא מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה, נגיד יש לי 2 ג'יגה זכרון של G.Skill 800MHz CL4 (לא זוכר את הדגם המדויק [הם עם קירור בצבע כחול]) האם ניתן לשים 2 ג'יגה נוספים באותו תדר עם אותו CL רק דגם חדש יותר? או שמומלץ לשים סט שכבר 4 ג'יגה וזהו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך אני מעלה את הvoltrage של המעבד??
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כמה אני יכול לעשות אוברקלוק עם E8400 קירור סטוק?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הוספתי מאוורר בין שני הcd-roms כך שהוא מוציא אוויר מהכיוון של המעבד החוצה. מאוורר של p2 חחחחחח נישאר הצלעות קירור שלו פעם ב 100% מאמץ הייתי על 58-60 עכשיו על 52-55 שזה די סביר אני כנארה יחפש לי עוד מאוורים דומים להוסיף לי שמה ככה בשורה אני יביא לכם תמונות מתי שהיה בערך 3 מאוורים
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את הקירור של המעבד מ Bigtyphoon למשהו שחשבתי שיהיה יותר אפקטיבי והוא Thermalright IFX-14 המוצר נקנה במיטב כספי כ 420 ש"ח, לאחר התקנה לא מסובכת ע"פ הוראות היצרן מסתבר כי הלוח אינו נדלק(משהו שגרם לי להיות בלי מחשב למשך שבוע וקצת) בהתחלה חשבתי כי הלוח ככל הנראה נדפק(כמובן לאחר כל הבדיקות הסטנדריות) , רק לאחר שחיברתי את הגוף קירור המקורי הלוח עלה כאילו לא קרה כלום ניסיתי שוב להתקין ושוב המערכת לא עלתה התחלתי להבין כי משהו בקירור לא מורכב כמו שצריך ושיש קצר איפהשהו. בסופו של דבר ההתקנה הצליחה לאחר בידוד מקור הקצר שהיה כאשר הברזל של הגוף נגע במייצבים וגם ללוח כמעט להישרף!!!(לוח שעולה 1400 ש"ח). מסקנה: חברה שימו לב למה שאתם קונים ואת התאימות ללוח הצפציפי ש…
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי שלום אני היתי רוצה לשאול אם למישהוא יש תלוח אם הזה. אני רוצה לעשות אובר קלוק קטן למרות שזה SIS. אבל אני ניתקל בבעיה אחת. אין לי JUMPER FREE MODE אני יודע מה תגידו זה כתוב בחוברת אבל זה לא! לכן אני זקוק לאזרתכם ודרך הגב ניסיתי לשים את כל ה FSB JUMPERS אבל כשאני ניכנב לביוס הביוס ניתקע לכן אני פונה אליכם כי אני מיועש! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מעבד 4 ליבות, 2.83 ג'יגה כל ליבה, והייתי שמח להעלות את התדר, לא בכמות מטורפת אלא משהו יעיל וצנוע. המפרט שלי: מעבד intel q9550 2.83ghz לוח אם gigabyte EP43-DS3L (אני יודע שיש לו חולשות) זיכרון kingston value 2gb 800MHZ X2, בקיצור 4G של 800 כרטיס מסך gigabyte ati hd4850 512mb מארז coolermaster elite 334, לא מאוד גדול אבל מאוד נוח ולא צפוף בכלל ספק coolermaster 600W exteme power מאוורר פולט אוויר החוצה בקרבת המעבד (חלק עליון), מאוורר מכניס אוויר בחלק התחתון של המארז. שאלות: 1. לאיזו מהירות הייתם ממליצים לי להגיע בתנאים הבאים: א. אני לא רוצה להפריז בקירור (קנייה של אמצעי קירור חדשים) ב. בהתאם לרכיבים הקיימים (ספק, לוח אם...) ג. לשמור על אורך חיי החלק…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אחרי סיבוב קצר בחיפה חזרתי עם HR-5 חדש (יקר אבל שווה) הייתי צריך לקנות אותו כי הוא הקירור היחיד שיש לו גוף דק, אין לי הרבה מקום עם הלוח שלי ובנוסף מביקור בתל אביב קניתי ערכת ניירות לטש של: 320,400,800,1000,1500,2000,2500 מחר אני קונה חתיכת זכוכית וכנראה ביום שבת בבוקר נתחיל בעבודת הקודש!!! LAP LAP LAP TI"LL IT SHINES LIKE A MIRROR נעשה ליטוש לנינגה לאופטרון ואפילו לHR5 שאלה אחת עם הHR5 בא מזרק של חומר טרמי ביחס לAS5 שיש לי בצד... שווה משהו או AS5 עד הסוף?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-