עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kobipk,

אני מעלה תמונה של הטמפ' של המשאבים במחשב שלי בתכונה everest אני רוצה לדעת העם זה נורמלי או יש סיכון לעומס חום הגב המחשב במנוחה עם מזגן דולק http://img119.imageshack.us/my.php?image=untitledmy2.jpg תודה

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by House M.D.,

ערכתי בדיקת טמפרטורה במחשב נייד בן שבועיים, דגם Dell n5010 והנה התוצאות: מנוחה בדיקת linpack למעבד במשך 2 דקות בדיקת OCCT לכרטיס מסך במשך 2 דקות האם אלו טמפרטורות חריגות? **לכרטיס מסך יש אוברקלוק, בעצם מה שקיבלתי היה גירסא מוחלשת של HD4650 ואני פשוט "החזרתי" את התדרים לתדרי המקור שלו, אבל עדיין המעבד לוח אם ודיסק קשיח דיי מדאיגים אותי.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אנחנו כבר הופכים לשבט קטן הטמפ' עומדת על 33 מעלות במנוחה, בנצ'ים בקרוב. [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ben060,

או בלועזית overclock אז ככה: אני מתכנן רכישת מחשב חדש וחברי הפורום שואלים אותי אם אני עושה אוברקלוק מכיוון שאני אף פעם לא התנסיתי בזה אני לא יודע איך לענות אז לכן אני אומר לא. רציתי לדעת האם זה משתלם לעשות אוברקלוק למחשב? ומהם החסרונות שלו? האם זה סיכון לעשות אוברקלוק לאחד שאף פעם לא עשה זאת לפני -כמוני. או שזה די פשוט ולא מסובך? מה אתם אומרים בקשר לנושא?

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by crak100,

שלום רב קניתי את המעבד i7 2600k וקיבלתי בקופסה שלו קירור למעבד ,לפי מה שהבנתי פה בפורום כולם קונים מערכות קירור מיוחדות למעבד ,השאלה שלי היא למה אני צריך קירור מיוחד הרי עם המעבד יש קירור שכנראה יוצר בשבילו הייתכן והמהנדסים של אינטל לא יודעים לתכנן מאורר ? או אולי הקירור מיועד למצבי אוברקלוקינג ומצבי קיצון של המעבד ? השימוש שלי במחשב הוא למטרות משחק עם מארז antec 900 ו כרטיס מסך 6950 אני מאוד אשמח אם תפתרו לי את הסוגיה (חדש בתחום)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. עכשיו יש לי שני זכרונות- TwinMos DDR PC3200 קניתי להם מקררים לצדדים. לוח אם - REV2.0 +EP-8RDA3 מעבד-AMD Athlon XP 2500+ 512KB Cache 333MHz מארז-COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE אני הצליח לעשות אוברקלוקינג טוב אם הזכרונות האלו או שנידפקתי ?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by gigabot,

תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. היי לכולם יש לי לוח אם ‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ שאני רוצה לשנות כמה דברים כמו מהירות למאוור למעבד אוו לעשות OC למעבד אבל בביוס של אינטל לא נותן לי אפשריות לשנות דברים ממש מוזר חלק לכל לוח אם אפשר לשנות דברים בביוס ורק בלוח אם של אינטל לא נותן לא אפשריות לשנות בביוס . רציתי לשנות RPM למעבד ולא נותן לי לעשות כלום תעזרו לי בתודה לעוזרים אגב המפרט שלי לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד:E6600 ספק:‏TR2 Power W0101 550W Silent כ.מסך:8800GTS זיכרון:2GB 800MHZ

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by elad the master,

לא הכי גדול..סתם משהו נחמד כזה.. הם יהיה עם לוח אם p4c800 delux ומעבד אינטל 2.0 גיגה הרץ (בתקווה להגיע ל3.0 -2.8 ) *עוד דבר אחד זה שהזיכרונות בלי אוברקלוק ירוצו לא על 400 מגה הרץ,הם ירוצו על 266 או 333 בגלל המעבד ככה שהם לא יהיו בעומס בלי אובר ואולי קצת עם אובר.. מארז מאוורר יש וסינק למעבד עדיין סטוק ועוד מעט יהיה קירור חדש לא יודע עדיין איזה..

10. טוב אז ככה אני רוצה לעשות קירור מים עכשיו כשהלכתי למחסן שלנו ראיתי מכשיר של מים קרים וחמים וחשבתי אולי נשתמש בוא במקום רדיאטור עכשיו רציתי לדעת אם זה אפשרי אני רוצה לחסוך בכסף כי אין לי אז חשבתי להוציא את הכסף רק על צינורות ובלוק ומשאבה אולי אני יצליח להביא מדודים שלי

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Swimmer,

שלום שלום, Amd 3200+ @ 2600 קירור - TT BT עובד על גז בשם אוויר :P 33 בפי

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Pierot,

היי חבר'ה. רציתי לדעת איזה קירור עדיף מבין השניים שאני יביא, אחרי ששמעתי על שניהם המלצות: 1) Tuniq לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=TOWER120 2) Infinity לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SCINF1000 הקירור מיודע למעבד Q6600, במארז NZXT hush. הסיבה שאני מחליף היא שהבנתי שהקירור סטוק של Q6600 לא משהו בכלל, גם רועש וגם לא יעיל [אני לא מתכנן OC].

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by סאונד בראש,

היי שאלתי היא איך אני מתחיל את הOC הראשון שלי משתמש בתוכנה OCCT לבדיקת יציבות יש קירור מים במחשב

14. Started by TheRedEye,

מה אתם אומרים? אם פתוח אז גם שני הצדדים או צד אחד?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  15. Started by see4,

הגעתי ב OC עד 2.6 עם מכפלה של 11 (סטוק) ו 237 HTT יציב , אני מנסה לעלות ל 2.7 אני מוריד מכפלת HTT ל X3 ו זיכרונות ל DDR400 כדי שלא יהוו מחסום , אני מעלה מתח מעבד עד שאני מצליח להעלות XP בבדיקה ב S&M נתקע בשלב ה FPU ...העלאת מתח לא תעזור .... רציתי לדעת אם זה משנה אם אני מוריד מכפלת מעבד ל 10 ומעלה HTT ל 270 זה משנה כאילו זה יתן יותר מרווח למעבד , או שזה בדיוק אותו דבר כמו 11X246 נ.ב : טמפ" בעומס ~55

• 11 תגובות
    • 560 צפיות
  16. יש לי כרגע מעבד AMD 2500 עם ההיטסינק המקורי שלו, והטמפ' הם על הפנים: 47 במנוחה ו53 במאמץ. כל החוטים מסודרים ויש סירולקציית אוויר טובה במארז, והטמפ' הגבוהה של המעבד היא כנראה בגלל ההיטסינק המעפן. עכשיו, יש ב-COMP-IL מבצע, שבו הם מוכרים וולקנו 8 ב-60 ש"ח, והמחיר ממש מתאים לי.: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNTETV8SLSE&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1697 אם אני אחליף את ההיטסינק שעכשיו יש לי אותו בוולקנו 8 הטמפ' של המעבד ירדו? בכמה לדעתכם הם ירדו? ועוד משהו: ההיטסינק שהבאתי אליו לינק מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובבקשה אל תתחילו להמליץ לי על היטסינקים אחרים, אני כבר מודע לזה שיש היטסינקים טובים יותר מהוולקנו 8 שעולים רק 60 ש"ח יותר, אבל אין לי 60 ש"ח להוסיף אז אני לא י…

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by kattash,

ומה השיא עולם?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  18. Started by Kodi,

אני כרגע עם Abit NF7-SL וAMD2500+ עם OC ל3200+ וזכרונות OCZ 512(2X256) PC 3200 400FSB Platinum Edition יש לי שאלה, יש לי קירור מעולה ואין בעיות טמפ' ואני עכשיו בOC כמו שאמרתי והFSB עומד על 400, קניתי קירור לצי'פסט של וואנטק מנחושת וסינקים ללוח ולמייצבי מתח והלוח מקורר כמו שצריך השאלה האם כדי להעלות את הFSB מעל 400 מה שיגרום לOC גם לזכרונות שתומכים עד 400SB וגם ללוח שתומך עד400FSB.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  19. Started by aviel1509,

ערב טוב, התחלתי לבצע אוברקלוק למעבד שלי E7300 והצלחתי להגיע למהירות שעון של (3.4GHZ (10X340 הכל עד כאן מעולה, לאחר 10 שעות של aida64 stress test הטמפרטורת הייתה על 60 מעולת. אבל אחריי שהעליתי אתה התדר ל 3.5GHZ המחשב עלה ולאחר עשר דקות של בדיקת מאמץ על טמפרטורה של 60-70 מעלות המחשב קרס והופיעה מסך כחול (של המוות), הייתי על מתח 1.2500V. תמונה מהתוכנה [ATTACH=CONFIG]3386[/ATTACH] המפרט: E7300 GA-EP31-DS3L V1 HD5670 4GB של זיכרון ראם מסוג DDR2 667MHZ והקירור המפלצתי שלי :alphine 7 pro לא להתבלבל עם Arctic alphine 7 pro rev 2... אשמח לעזרה כיצד להמשיך! תודה מראש. .

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by carock,

יש לי מעבד Q6600 ואאני רוצה לעשות אוסי טוב לכיוון ה3.0 3.2.. ואני מתלבט איזה קירור לקחת..תמליצו לי בבקשה על קירור שיהיה טוב ושקט(יותר חשוב שיהיה טוב ומקרר מצויין אבל גם שלא יהיה טרקטור) התקציב עד 300

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by darkie,

יש לי AMD 2500 עכשיו אני רוצה להוציא את הקירור סטוק כדי לנקות אותו מאבק ודיי הסתבכתי אם זה, לאיזה כיוון למשוך את הקליפסים וכו'. אם למישהו יש את הקירור סטוק הנ"ל ויכול להסביר לי איך להוציא אותו בבקשה או מישהו אחר שיכול להסביר לי איך להוציא אותו, תודה. עריכה: טעות בפורום מצטער בבקשה תעבירו לפורום המתאים.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by hananr,

היי להלן המפרט של המחשב שלי. הוא משמש אותי HTPC ולמשחקים. מעוניין לקבל מדריך מפורט איך ניתן להגיע לאוברקלוק של 4000MHZ . מפרט המחשב: CPU Manufacturer Intel Family Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Architecture 64-bit Internal Clock 3.0 GHz Internal Clock Maximum 3.0 GHz Display device Description ATI Radeon HD 3850 Series Manufacturer ATI Technologies Inc. Total Local Video Memory 516 MB Total Local Texture Memory 516 MB Memory Info 4 GB Mainboard info Supported Slot Types PCI, PCI Express Manufacturer Biostar Group Model TP35D2-A7 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shmulikg,

יש לי כרטיס מסך מאוד ישן ... עשיתי לו OC ב POWER STRIP .... 1)כדי שהכרטיס יהיה בOC מהרגע שהוינדוס עולה אני חייב להפעיל את POWER STRIP ברגע שוינדוס עולה ? איך אני יודע אם הכרטיס יציב ו\או חם מידי והOC לא מוגזם ?

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by avivlevy,

יש לי מעבד Intel Pentium 4E, 2800 MHz והוא לא יודר מה62 מעלות גם אחרי שניקיתי אותו זה לא עזר מה אני יכל לעשות במקסימום השקעה 50 שקל (ואם אפשר בלי בלקנות כלום) האם זה קשור למישה תרמית כי היא מאוד יבשה מה לעשות דחוף

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ראיתי אשכולות שכתוב בהן שהסיילנט טאוור יכול לקרוע את הצורה לסוקט אבל מצד שני הוא שוקל כ600 גרם בדייוק כמו הPLOO/VENUS... אז.. לא הבנתי את זה... אני לא מעוניין בOC (אולי.. ) ואני רוצה שקט יחסי אז תמליצו לי בבקשה על HSF ל64.. תודה!

• 4 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.