אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
SANDRA לא קוראת לי את הטמפ (בעבר היא כן הציגה) לעומת התוכנת ניטור של אינטל שכן מציגה לי טמפ של המעבד ושל שני אזורים בלוח יכול להיות שהן מתנגשות זו עם זו ומבטלות אחת את השניה? עוד שאלה? כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד בחיבור אחד הוא מציג אצת מהירות הסיבוב ובאחר לא..מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות OC אפילו קטן עם המפרט הבא: INTEL C2D E6750 לוח אם: GIGABYTE 945GCMX-S2 זיכרון:KINGSTON 1 GB DDR 2 677MHZ כרטיס מסך: HD4850 גרסאת TOXIC של סאפיר.... האם ניתן לעשות OC אפילו קטן למעבד?אם כן לאיזה תוצאות אני יכול להגיע?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
מאחר ולרובנו אין קירור גז/צ'ילר בבית, ורובנו לא גרים בצפון צפון הארץ(לא שיורד שם שלג אבל...) נפצח יחדיו בתחרות חדשה: UnderVoltage+OverClock. המטרה: להגיע למהירות הכי גבוה ויציבה ב-V הנמוך ביותר למעבד, כללי התחרות(הוכחה בעצם...) 1. validate from cpu-z 2. S&M + CPU-Z + EVEREST SENSOR(מאחר ואת המתח ב-CPU-Z אפשר לחרפן קלות) Max voltage: 1.25V mY COMp: כרגע בתהליכים למרות שנראה לי שהגעתי לגבול המעבד =) 1. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=64583 2. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=162606.0;attach=62310;image [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה הבאנו תמחשב לחבר של אח שלי שהוא טכנאי במקרא ואמר שלא נשרף כלום רק הסלוט ולא יודע זה מוזר לי כי שאני שמתי את הסטיק בסלוט השני המחשב עדיין לא עלה אז הטכנאי איפס את ההגדרות ואין יותר OC אני אני רוצה לדעת איך זה נשרף ? מזה שהעלתי את התדר או מזה שהעלתי את המתח ל +0.5 כי אני רוצה לעשות OC להגיע אפילו ל 2.8 מ 2.4 זה יהיה נחמד אבל אני פוחד לשרוף את הסלוט עוד פעם ואז באמת אני יצרך להחליף כבר לוח וזה סיפור..
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני פתחתי ת'רד לפני כחודש בקשר לעזרה בקניית אביזרי קירור למחשב כדי לבצע אוברקלוק אבל נשארו לי מספר שאלות שלא שוות להקפיץ בשבילן את הת'רד: 1. האם הספק כוח שלי של 300W יספיק לאוברקלוק? 2.האם צריך לזיכרון של הכרטיס מסך קירור? (לפי מה שהבנתי לא צריך לזכרון RAM קירור האם זה נכון?) 3.האם הקירור שבחרתי לכרטיס מסך שווה את המחיר (הגבוה) או שה ATi Silencer של Arctic Cooling יספיק? הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור + אמצעי הקירור למקרה שיקפצו לכם עצות\השערות: מעבד: P4 2.53 Ghz,533 mhz. לוח אם: ASUS P4P800 Deluxe. זכרון: 2X256MB DDR 333 Mhz by Micron. כרטיס מסך:Sapphire Radeon 9500Pro. ספק כוח: 300W. ורכיבי הקירור שאני מתכוון לקנות: קירור לכרטיס מסך: Thermalta…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
סוף סוך החלטתי שאני חייב לרכוש מאוורר למעבד הכסף שאני מוכן להשקיע גבוה (עד 400 שקלים ככה ) ואני רוצה לקבל ביצועים מעולים מבחינת הטמפרטורה. ועוד שאלה, מהי התוכנה המומלצת ביותר לצפייה בטמפרטורה של המעבד וגם שינוי מהירות המאווררים? המפרט שלי: 3.2C 1024 twinmos asus p4c800 e delux R9600 pro thermaltake xacer תודה, דור.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אני צריך כמות של איזה 10 מאווררים טובים ואיוכתיים למארז בגודל 120 מ"מ. בארץ אני רואה שהמחיר לכל מאוורר איכותי עומד על בערך 40 שח. ככה ש-400 שקל זה יותר מדי. אני מכיר מספר חנויות מחול שמוכרות קירורים כאלה במחירים טובים למדי, אך המשלוח מיקר ממש את כל העסק. אולי אתם מכירים איזה אתר\מוכר איביי שיש לו מאווררים איכותיים ובכל זאת המשלוח זול, או יותר טוב - בחינם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מחבר אותם לחשמל??? ללוח אם? ואם כן איפה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי נייד של COMPAQ EVO N1015V עם מעבד AMD ATHLON XP2000 האם אפשר לעלות לו את המהירות? האם חייב להוסיף מע' קירור? אם יש משהו שעשה זאת בעבר אשמח לקבל פרטים על איך לעשות overclocking תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה דעתכם??? Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 הנה הסבר לחצו כאן בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא ADM 64 3000+ ?K8NF-9 של GB 512X2 של ADATA ורציתי לדעת אך ואיפו אני משנה את התיזמון שלהם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן מכל הכיוונים אבל בכל זאת, הנה המצב: הדלקתי את המחשב נכנסתי לביוס כדי לבדוק טמ"פ בהתחלה אחרי שהמחשב היה דלוק משהו כמו דקה (אחרי לילה מנוחה שהוא היה כבוי) זה עמד על 48 יצאתי ל5 דקות ושחזרתי זה עמד על 58! זה דיי גבוה לא? בהתחשב בעובדה שהמעבד לא עשה כלום. המעבד עם ההיטסינק המקורי ויש במחשב 3 מאווררים. אם יש לכם המלצות להורדת הטמ"פ תרגישו חופשיים.
-
- 14 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שמראה את החימום של הכרטיסי PCI שיש לי במחשב?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי כרגע מארז בלאקליין עם קירור אינפיניטי [מאוור אחד]. קיבלתי אתמול tuniq במתנה, ואני מתלבט אם להחליף? כדאי בכלל לנסוע מחדרה עד לתל אביב שיתקינו לי את כל העניין? כרגע המחשב שלי שקט כמו אילם במשך היום, ככה שלא נראה לי שמעט רעש מהטוניק אם בכלל יפריע לי.. אז הנושא העיקרי הוא הקירור. תודה. ד"א - המעבד הוא q6600 עוד עריכה קטנטנה - הבנתי שאפשר להוסיף עוד מאוור לאינפיניטי.. יש הבדל משמעותי בין מאוור אחד לשניים בקירור? [שוב רעש פחות מפריע לי, גם ככה אני לא שומע כלום מהמארז כרגע..]
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישהו ניסה להכניס שמן במקום מים במערכת קירור מים? האם זה אפשרי? האם משאבות שמיועדות לדחוף מים מסוגלות לדחוף שמן?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ישנו קירור מוכר ביותר אני מאמין מתוצרת Arctic-Cooling אשר נקרא Twin-Turbo. לפי מה שידוע לי, הוא פועל עם 2 מאווררים קטנים עליו. רציתי לדעת האם הוא מגיע מהקופסא עם אותם 2 מאווררים או רק בתור הקירור עצמו? אם הוא מגיע ללא המאווררים, מה גודלם ואיפה אוכל לרכוש אותם?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי מחשב עם מעבד Athlon Xp 2200+ שנועד ללמוד איך לעשות OC. כיום המחשב מת, מאחר והמעבד הוא BUILDIN וה-BIOS לא תומך בשינוי ה- MULTIPLIER ניסיתי לשנות את המכפלה פיזית ע"ג המעבד. חיבורי הL1 היו שלמים ולא נחתכו ע"י לייזר לכן מה שנותר (לפחות כך חשבתי) הוא לשנות את המכפלה (פתיחת וסגירת מעגלים ב-L3). כרגע המחשב נדלק המאווררים מתחילים לעבוד הCD חושב ושם זה נעצר, מסך לא מקבל כלום הביוס לא עולה וכמובן גם הWINDOWS. יש דרך חזרה??? השינוי שניסיתי לבצע הוא לנתק את המעגל השני משמאל בחיבורי L3 כך שאני אקבל: : C : : : המקור הוא- : C : C : :=פתוח C=סגור
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עד כמה יעיל קירור פאסיבי שבא עם הכ"מ? והאם זה באמת משנה?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
האים הקירור הזה :זה יעזור לי להמהיר את הזכרון שלי ליותר (הוא ב-143 )והוא DDR 2100 שהוא גרוע ל-OC אז השאלה עם הקירור יעזור לי להגיע ליותר ?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
את הליבה אפשר להעלות ב150 אבל הזכרונות נשארים על 400 וכל שינוי הכי קטן הם מאבדים יציבות הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום.. אני מרכיב מחשב עכשיו וחיברתי את הקירור מיוגן 2.. הזיכרונות הם קורסאיר וונג'נס.. קיט של 8 גיגה. יש לי בעיה כי נראה כי המאוורר לא יאפשר את חיבור הסלוט השני של הזיכרון.. האם יש משהו שאני לא שם לב אליו?.. חיברתי את המיוגן כך שלא יהיה לרוחב אלא לגובה.. (הצלע הארוכה יותר היא אנכית וקרובה יותר לחריצי ה - PCI). האם יש לי אפשרויות כלשהן? או שעלי פשוט לקנות זיכרונות נמוכים יותר.. (הוונג'נס ממש גבוהים).. הלוח אם הוא gigabyte z68x ud3h. תודה עריכה - כאשר המאוורר פועל - אני מניח יד לידו ומרגיש זרימת אוויר.. זה הגיוני? אני לא אמור להרגיש אוויר מהצד של ההיטסינק? האוויר אמור לעבור מכיוון הזכרונות לעבר הפאנל האחורי לפי מה שאני מבין.. וכרגע נראה כאילו הוא דוחף אוויר לכיוון הזכרו…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח כולם, החלטתי לשדרג מעט את המחשב שלי ואני מחפש גוף קירור טוב שיחזיק לי את המעבד שהוא p4 2400 שלו אני מעוניין לעשות OC. עכשיו התקציב הוא עד 200שקל 250גג. תודה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש פד דו צדדי להדבקת גופי קירור לזיכרונות
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום חברה , אני חדש פה ויש לי שאלה לגבי קירור. אני קונה בקרוב מחשב עם מעבד AMD 64 כפול ליבה (ללא קירור , הכוונה שיש קירור שבא עם המעבד) ואמרו לי שהמעלות של המעבד יהיו בערך מינימום יכול לנוע סביבות ה32-30 מעלות במנוחה ובמאמץ מקסימום 50 מעלות.. כששמעתי את זה נבהלתי מאוד. זה נכון? זה טוב? זה לא כיול לפגוע במשהו? אולי צריך קירור יותר טוב ואני כבר אקנה קירור אחר? תמליצו לי ותעזרו לי בבקשה , תודה!
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי את המארז antec 300 i5-2500 . radeon 6870 אני לא זוכר בדיוק איזה קירור יש על המעבד. המארז כמובן מגיע עם 2 מאווררים אבל שניהם מוציאים אוויר החוצה http://img207.imageshack.us/img207/1259/img0463dq.jpg אני חושב להוסיף עוד מאווררים , יש לי מקום ל2 מקדימה ו1 בצד (בעיקרון הטמפרטורות נמוכות , המאווררים הם בשביל היופי יותר עם לד כחול או משהו) אז אני שואל איך למקם את המאווררים בכדי לא להרוס את הסירקולציה , שלא כל כך נראה לי שיש פה כי שניהם מוציאים אוויר החוצה .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-