עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yehob,

עשיתי OC למחשב שלי.. הגעתי ל115 FSH מה שנותן לי כרגע 1.7 מגה הרץ עכשיו כשאני עולה ל FSH 120 המחשב מגיב בצורה מוזרה הכרטיס קול מפסיק לעבוד ואז לאחר כה דקות המחשב ניתקע. יש לי מערכת קירור די טובה המחשב על 33 מעלות במנוחה ו40 במאמץ חשבתי אולי להעלות את המתח?? רק שאין לי מושג איך קוראים לזה בביוס אם מישהו יכל להגיד לי... חשבתי אולי הזיכרון הפנימי מגביל אותי בגגל שיש לי SDRAM 256 מהירות 125 מגה הרץ שזה לא הרבה אם יש למישהו איזה עצה איך אני יכול להמשיך ב OC אני ישמח לישמוע. שאלה אחרונה איך עושים OC לזיכרונות?? תודה לכל מי שקרא וענה

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by yotamavi,

אנ י מתכנן לקנות אותו לE6300 ולעשות אוברקלוק אז איזה קירור אתם ממליצים בשבילו?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  3. Started by full_clip,

המפרט הבא Q6600 GO asus p5ke wife\ap OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ כמה מתח אני יכול לתת למעבד ? מה טווח המעלות המותר? לכמה אני יכול להגיע מבחינת FSB בלוח ומה התדר שאני צפוי להגיע עם המעבד ? ועד לאן אוכל להגיע עם הזיכרונות? תודה!

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  4. תגידו לפי TAT או CORE TEMP ואיזו גירסה או EVEREST ואיזו גירסה והאם זה מדוייק עד כדי 1=1 ?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  5. DDR2. של חברת INNO3D. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by Saggitarius,

שלום לכולם. האם הזיכרונות האלה מתאימים לאוברקלוק? http://www.pch.co.il/docs/pd1171258649.htm ומה אומרים המיספרים 2-3-3-6? תודה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  7. שלום. יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 - 3 GHZ עם לוח אם אינטל רוקלייק, עם זיכרון 2x256 של kingston. המחשב די חדש יחסית, נקנה ב 1/10/2004. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 XT של חברת ספייר עם 256MB. עכשיו יש לי בעייה רצינית. נכנסתי לביוס המערכת וכתוב לי שהטמפ' של המעבד היא 65 מעלות. למרות שכתוב ב everst שהטמפ' היא 52 מעלות. בעייה נוספת היא, שכל פעם שאני מפעיל משחקים כבדים הכרטיס עושה VPU recover או שברוב המקרים המחשב פשוט נתקע, אין תזוזה, אין סמן עכבר, אין כלום. דבר אחרון ששכחתי לציין : הוספתי בנוסף למע' קרור שקיבלתי מהיצרן גם שתי מאווררים 10 סנטימטר (ממש גדולים) שאלה ראשונה : זה חם מדי ? האם יש לי בעיית קרור ? שאלה שנייה : האם החום של המעבד משפיע על הכרטיס מסך ? האם אני צריך לקנו…

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  8. Started by tibia,

זה המעבד שאני קונה ואני צריך לדעת איך הקירור שלו... ומה זה השם שלו ( שרשום בכחול בגדול ) !!!... תודה לכולם http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2840&catcode=222

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  9. שלום חברים - בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב - אני חייב להודות שאני מאד מרוצה ממנו - - אין לי שום בעיית התחממות איתו ואפילו במאמץ הוא לא מגיע ל39 מעלות. לא הוא ולא הלוח. וכעת לשאלתי - איך אני מעלה את מהירות הזיכרונות - (אם תראו בחתימה- הם DDR 500) אבל כמובן שהם עובדים על 400 - נראה לי שכעת אני עוד לא רוצה להמהיר את המעבד אלא רק את הזכרונות, אם אפשר - אני מבין לאט אבל טוב - כלומר להסביר צעד צעד. תודה לכל המגיבים - כמו כן אני אשמח לשמוע ממישהו שיש לו מערכת זהה לשלי - jingel

• 6 תגובות
    • 489 צפיות
  10. ערב טוב טוב טוב אז ככה - לפני יומיים היה לי משעמם והחלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב- אבל לנקות יסודי- (מפרט בחתימה) - אז פירקתי את הסינק והמאורר מהמעבד.... בוף- נדהמתי כמה אבק היה שם (מה הפלא שהמעבד בסטוק לא ירד מ55 מעלות) - הקיצר- כל הטריקים של אוויר בלחץ ופן (עם אוויר קר) - נשמעים אחלה אבל מנסיון לא הכי פרקטיים- אז פשוט לקחתי מברשת שיניים לא שימושית וניסיתי איתה- עשתה פלאים!!!! כמובן גם החלפתי את המשחה הטרמית .... תוצאות- לאחר ההתקנה חזרה לקח לי בערך חצי יום לשחק עם הברגים עד שיהיה פוסט ... (יש בעיה עם הSLK948U , צריך לשחק שם עם ההברגה בין "לחץ יתר" או "חוסר לחץ" על התושבת של המעבד כי אחרת אין פוסט, או שאולי זה רק אצלי). - אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל- המעבד עובד לו בע…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. כרגע ה FSB שלי על 100 וזה עצוב מי שיוכל לעזור לי יש לי ידע כללי במחשב אבל כשזה מגיע לביצוע אני די מתבלבל טוב בלבלתי לכם את המוח הנתונים הם לוח אם: asus p4sgx-mx תומך עד 533 FSB מעבד:CPU Type Intel Pentium 4, 2633 MHz (26 x 101) אם יש צורך בעוד נתונים אני אביא אגב הקירור אצלי בסיסי דהיינו מאוורר אחד lamer :

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by EviLeader,

שלום לכולם, בגלל שאני רוצה להתחיל לעסוק טיפלה במודינג.. אני מעוניין לקנות בקר למאווררים ואולי גם מסך שיציג לי את הטמפ' (יש כזה אחד רק שלא צריך להלחים והכול?). לפי מה שהבנתי יש את CoolerMaster Aerogate יש גם את Akasa Multi mode fan control LCD display AK-FC-03 את ZALMAN ZM-MFC1 את CoolerMate 4 channel fan controller Silver Leo את Sunbeamtech 20 in 1 Superior Panel Black ועוד.. אני פשוט מעוניין שאני יוכל לשלוט בכול המאווררים של המחשב לי... (נראה לי 4) ואם אפשר שיהיה לו גם מסך שאני יוכל לראות את הטמפ'.. מה מומלץ כאן? מומלץ אני מתכוון במחיר ביחס לאיכות.. אני מניח שיש מוצר שעולה 200 ש"ה והוא מן הסתם יותר טוב מאחד שעולה 100 ש"ח.. השאלה אם אני צריך את ההבדל הזה ואם ההבדל הזה ב…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  13. מעבד : P4 Willamette S478 1.7GHZ - מעלות 32-35~ לוח אם : Intel Maryville D850MV - מעלות 34~ דיסק קשיח : 23 מעלות (MAXTOR) של הכרטיס מסך אין לי. תודה לעונים

14. Started by dad11223,

יש לי ראדאון x1650xt וכל פעם שאני מנסה לעשות לו OC דרך התוכנה rivatuner ‎ איך שלא קוראים לזה אז זה ישר קורס על ההתחלה בקושי מעלה 2 מגה ארץ וישר קורס המחשב כאילו שזה הגיע למקסימום יכולת ואותו דבר דרך התוכנה של הדרייברים של הכרטיס מסך שיש בה אפשרות דומה ל OC וגם שאני עושה ידנית כאילו אני מעלה לבד 10 מגה ארץ ואז נכנס למשחק אז ישר אחרי כמה שניות קורס המחשב ועוד משהוא זה לא בגלל הטמפ כי היא יציבה אפילו בעומס זה מגיע ל 80 אז למי שיש רעיונות או פתרונות אז תעזרו בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  15. אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מארז Sunbeam Samurai לפי שהסקירות שקראתי הוא נראה דיי טוב, ויש לו 4 חורים למאווררים.. 1 מקדימה 1 בחלון 2 מאחורה אשמח לקבל עצות שלכם להצבת המאווררים אני חושב לעשות כך: מקדימה מכניס מהחלון מכניס שתי האחוריים מוציאים מה דעתכם? יש לכם הצעות אחרות? עריכה: שכחתי לציין שכל ארבעת המאווררים הם 80 מ"מ

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  16. Started by shaizone,

שלום, אני מחפש גוף קירור למעבד Intel Core 2 Duo E6750, כחלק ממפרט של מחשב חדש. המארז הינו מארז HTPC (כרגע מתוכנן NZXT DUET), ולכן אני מחפש שקט וקירור יעיל ככל שניתן. כרגע, אני לא מתכנן לבצע OC. התקציב הוא כ-200 ש"ח. במקור תיכננתי לרכוש את Thermaltake Blue Orb. הטכנאי בחנות המליץ על Zalman CNPS7700-CU. אשמח לשמוע את הארותיכם/הערותיכם על הנ"ל או המלצות לגבי גופי קירור אחרים. תודה.

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by shmekel,

נתקלתי כרגע בתופעה מאוד מוזרה. כאשר אני מריץ משחק (NFS UNDERGROUND לשם הדוגמא) בכל 4-5 שניות ישנו מסך שחור מעצבן שמכסה את התמונה וחוזר.. זה בכל המשחקים שלי כרגע ולפעמים גם כאשר אני גולש. הכרטיס בטמפ' 67 מעלות בערך +. כקירור יש לי סיילנסר מורכב עליו. אין שום תוכנית ברקע שרצה,לא נתקלתי בדבר כזה בחיים שלי. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? וכן ,ניסיתי לעשות ריסט.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by An7i,

לכל החברים בפורום ניסיתי בעצמי לבצע את האובר קלוקינג וראיתי שיש בלי סוף דברים לשנות ולבדוק, וגם כששיניתי דבר הכי קטן כמו בוסטר אוטומטי וכו ישר בבוט הבא אמר לי שהאובר קלוקינג נכשל קיצור אני יודע שהלוח אם שלי תותח ובנוי במיוחד לאובר קלוקינג יש לי שני שלוש שאלות עיקריות! 1: האם אני ארגיש במיוחד את השיפור אחרי האובר קלוקינג במהירות עבודה במערכת ההפעלה? הכל ירוץ מהר יותר ?? 2: הייתי רוצה לבדוק אופציה שמישהו יבצע לי אובר קלוקינד בתשלום , כי אני מאוד מעוניין להביא את הרכיבים שלי לניצול אבל כמובן מישהו שבאמת תותח בזה שהצליח כבר להקפיץ מערכות לניצול גבוהה 3: כמה זה יעלה לי?

19. אני מעוניין לעבור לקירור מים[שקט] ובזול, משאבה יש, צנרת ומים יש בחנות ובלוק אני מתכוון לקנות, אני יכול להשיג רדיאטור בזול, מאחד מחברי הפורום, הבעיה שהרדיאטור נועד לעבודה עם מאווררים מעל 100CFM, איך הוא יעבוד עם מאווררים מתחת ל-100CFM? http://www.thermochill.com/he1201.php

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  20. (ואם אתם יכולים בבקשה לפרסם טמפ' אמיתיות של פרסקוט עם הקירור הזה)

• 6 תגובות
    • 489 צפיות
  21. מה הקירור הכי טוב ומומלץ למעבד athlon xp 1600? חבר שלי יש לו מעבד כזה שהוא קנה לפני שנה ומשהו והתקין עליו את המאוורר הג'נרי שסופק יחד עם המעבד הבעיה שהוא מתחמם לו ומגיע לטמפרטורות של 50c כשהמחשב לא במאמץ. מה אתם ממליצים לו? איזה מאוורר איזה קירור. הוא לא הולך לעשות OC.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  22. Started by avirama85,

שלום. קניתי מאוורר חדש למעבד, אני צריך עזרה בניקוי המשחה הקיימת, ואיך למרוח את המשחה החדשה (ARCTIC SILVER III). יש לי AMD Athlon XP 2000. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by Raped,

הזמנתי אם המחשב החדש Thermaltake V1 יש משהו יותר מומלץ או יותר טוב להשים על המעבד הזה? תודה ושבוע טוב.

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  24. השאלה בכותרת. אני רוצה לבדוק מהי הטמפ' המקסימלית שהכרטיס מגיע אליה ביום חם שכזה.. עוד סטיה שכזו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

היום יש לי שלושה מאוררי 80 מ"מ במארז (פול טאוור), הראשון מכניס אוויר מקדימה, השני מתחת לספק מוציא אוויר ועוד אחד מעל הספק שמכניס אוויר (הוא לא ממש תורם) השניים שמכניסים אוויר הם ג'נריים פשוטים ועתיקים, זה שמוציא הוא SF2. אני רוצה להחליף את כל השלושה במאוררים יעילים אבל גם שקטים יותר, מוכן להוציא עד 100 ש"ח לכל מאורר. HSF לרדאון 9500 של ספיר, תרמתי אותו לחבר שלי והוא רוצה לעשות לו OC, אבל המאורר שיש עליו דפוק ולא עובד. צריך המלצה לאחד יעיל, אפילו אחד שיתפוס עוד סלוט, העיקר שיקרר את הכרטיס. תודה לעונים. נ.ב. הקניה דרך זיגזג/למיר/נעה בלבד.

• 7 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.