עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nitzanzb,

פיייי, זכרתי שהיה לי משתמש בפורומים, אבל לא האמנתי שהוא עוד פעיל (אי שם מ 2002). נו שוין - ולענייננו. יום אחד, במהלך משחק אנריל ממושך, המסך קפא והמחשב החל להשמיע רעש כאילו הוא הולך להמריא. ריסטרט מהיר וכניסה למסך של הביוס גילו את האמת המרה - טמפ' של 80 מעלות למעבד (מדובר במעבד פנטיום 4 - פרסקוט). לקצר את הסיפור הארוך (מי שרוצה לקרוא את הארוך, בליווי תמונות - http://n2b.org/?p=391) עשיתי טיפול וניקוי יסודי לעסק והנה מה שקורה שם היום: 1. טמפ' מנוחה (idle, אף תוכנה לא פתוחה) 42-44 מעלות. 2. טמפ' עבודה שפויה (מסמך בוורד, גלישה באינטרנט וכ') - 47-51 מעלות. 3. עבודה מאומצת (משחק אנריל או GTA ארוך) - 57 מעלות. בקיצור, ממעבד שעבד ב idle על 65 מעלות צנחתי ל 42 מעלות - שיפור משמעו…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. Started by avner_s,

טוב המחשב שלי הוא amd 64 3000 754 לוח אם k8ns אבל הזיכרון שלי הוא מיקרון pc 3200 cas 3 אני יודע שגם הלוחות של גיגהביט לא טובים במיוחד לאוברקלוק האם כדי לעשות ???

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by avivbiton11,

תציעו לי לוח אם עד 600 שקל שיש אותו באתר של ksp ויהיה חזק לoc ויתמוך בכרטיס מסך geforce 8600gt ובמעבד intel e6600 ובזכרון ddr2 כמובן.

• 7 תגובות
    • 503 צפיות
  4. פשוט באתי לחבר מאוורר למארז ואני שם לב שיש לי רק חיבור אחד על הלוח (של המעבד....הלוח בכלל מוזר) יש איזה פתרון או שאני תקוע?

• 7 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by Mishmish,

שלום ! יש לי שאלה לגבי גוף קירור : Thermalright SP94 for Pen 4 . האם זה נכון שהוא מתאים רק למעבדי פנטיום 3.06 ג'יגה הרץ ומעלה ? ? ? תודה !

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  6. מה זה בדיוק מכפלה ומה זה נותן? יש לי בארטון 2500

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by 7omaHawk,

שלום! הייתי רוצה שתתנו לי לינק למדריך אוברקלוקינג מ-א' עד-ת'. הייתי מעדיף שיהיה בעברית. אם עברתי על איזה חוק או שהשאלה הזאת נשאלה פעם אחת יותר מדי אני מצטער.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  8. Started by Freddy,

יש ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 4 Max 440. ברצוני לבצע בו אוברקלוק והייתי מעוניין לדעת מהי תוכנת ההמהרה הכי טובה להכרטיס זה.. האם RivaTUner?

• 8 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by ban26,

שלום אני חדש בנושא של האוברקולינג. קניתי לפני שבוע מחשב חדש ורצתי לעושות אוברקולוקינג לזכרונות. הזכרון xms2*512c4 ddr2 5400 675mhz corsiar 4-4-4-12 בנתיים התקנתי את הביוס 667mhz v1.9. רצתי לדעת איך?ומה כדי? ואם בככלל?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  10. *כותרת* אני מזכיר יש לי GA-P31-S3L וגרסת הביוס שלי היא F1 (ככה קיבלתי מהחנות...) תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  11. Started by shirNoshe,

על מה כדאי לשים את חיבורי המולקס.על 5V או 12V? בהוראות ובאתר לא מצאתי שום התיחסות מלבד האפשרות. עריכה:ואני רוצה להודות ל-BUNG על העזרה.

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by dragon772,

האם פתיחת צינורות לכרטיס מסך במקרה וזה מצליח זה מחמם את הכרטיס יותר מהנורמלי וצריכים קירור יותר חזק בשביל פתיחת צינורות או זה לא כמו אוברקלוק רגיל?

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by akalithium,

שלום, חבר שלי ואני החלפנו אצלו ערכת HSF מהסטוק לערכה של thermaltake יש לו מעבד של AMD (אני לא סגור איזה) בתושבת A סה"כ פעלנו לפי ההוראות, אבל עכשיו המחשב לא עולה. לא עולה אני מתכוון שיש חשמל אבל לא נראה כאילו המחשב אפילו מתחיל את התהליך. האם יכולה להיות עוד סיבה לכך חוץ מפגיעה במעבד ?

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  14. Started by reiematza,

אני רוצה ליקנות מאורר למעבד אינטל פנטיום 4 2800 על איזה מאורר אתם ממליצי?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by migez,

ממ שלום, ברשותי המעבד intel pentium 4 prescott 2.8GHZ socket 478 והלוח אם Intel Rock Lake D865PERL. עכשיו השאלות, 1. איך המעבד הזה בשביל לעשות OC? מה המגבלות שלו? 2. חשבתי על לקנות את הקירור למעבד Tuniq Tower 120 בשביל שאני אוכל לעשות לו OC ברמה טובה, האם זה יוכל לעזור לי והאם כדאי לי לקנות את זה בשביל לעשות OC למעבד? 3. והאם הלוח אם שברשותי הוא נעול? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by morangal555,

http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=277 אני קונה אותו ב150 ש"ח

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  17. Started by Esparco,

עשיתי OC קטנצ'יק מ 1700@1860 מעבר לזה הוא לא יציב אלוהים יודע למה קיצר הטמפ שלי הם לוח אם במנוחה 23 במאמץ 25 מעבד במנוחה 26 במאמץ 41 והארדיסק על 19 מעלות וזה אחרי שהעלתי מתח קצת מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  18. שלום אני מנסה להתחבר למחשב בבית שלי דרך העבודה עכשיו המחשב בבית שלי נמצא על רשת אלחותית מישהו יודע אולי איך אני מתחבר אילו דרך שולחן עבודה מרוחק לאיפי הפנימי שלי תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by Turbine,

איך אני יכול לדעת אם האוברקלוק שעשיתי יציב או לא? הכוונה אם זה ייתקע לי באמצע משחקים או לא??? ואם כן איך אני יכול לשנות שלא יתקע אין צורך לומר איזה מעבד יש לי כי מפורט בתמונה שלמטה מה שכן אני יפרט, בביוס הגרתי 1.55 וולט למעבד ו 1.90 לזכרון לפי התמונה זה טוב? רע? יותר?פחות? מה צריך לשנות, אם בכלל... ד"א הטמפ' בזמן מנוחה עומד על 70 יש לקחת בחשבון שללא אוברקלוקינג הטמפ' היא על 50 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by tamir.fri,

1) למה לבלוק הזה מתחברים 3 צינורות? ???? 2) בכמה זה יותר טוב מבלוק מים רגיל? ???? 3) איך השיטה הזאת עובדת? ???? בתודה מראש, טמיר (כן, עם ט' וזה לא שגיאת כתיב)

• 9 תגובות
    • 502 צפיות
  21. הרכבתי עכשיו את הכרטיס של INNO3D והורדתי את הדרייבר העדכני מהאתר של NVIDIA ואני לא רואה אופציה לצפיה בטמפ' ב NVIDIA CONTROL PANEL תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by BHXHO2,

אני מתכנן שיפור קטן במחשב ואני צריך לדעת האם הספק שלי יחזיק את זה Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler {ללא מאוור} FM121 Silverstone כפול 2 GLACIALTECH GT-F1 VGA FAN CARD COOLER http://www.pc-top.co.il/details.asp?id=177 ZALMAN ZM-MFC1 מאוור של hd {קיים} Delta 120x38mm TFB1212GHE Extreme High Speed ומאוור 60 בשביל הזיכרון מארז של 6A21 Compucase {קיים} בתודה ניסים

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  23. Started by Pollik,

כותרת^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  24. המלצה לקירור למעבד AMD 6000 AM2 עד 100 שקל

• 1 תגובה
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים