אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי E4300 עם לוח אם 945P-S3 רציתי לעשות OC למעבד נכנסתי לביוס ובחלק של ה CPU HOST FREQUENCY(MHZ) רשום 100 במקום 200 מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה 200 כמו שזה צריך ליהיות ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שמעו p3 850 128 ram 30gb hd nvidia gforce 2 mx זה המחשב המזדקן שלי. : אתם יכולים גם להחליף את ה'ק' ב'י' אם בא לכם. יש איזה 2 ג'יגה פנויים על ההארדיסק שגם ככה מפוצל ל-2 מחיצות. אני נכון לעכשיו לא שחקן תלת מימד מהמשחקים החדשים או תוכנות גרפיקה (בצבא... אין זמן) אבל המחשב הזה פשוט איטי באפילו לגלוש באינטרנט, להעלות את התפריטים בסטארט מניו. winxp אני לא יודע מה הטמפ' במחשב כי בחיפוש המהיר שהספקתי לעשות לא מצאתי אחד. שמתי לב שכשאני מעלה את ה Windows task manager המצב תחת performance על הפנים. ה Pf usage גבוה מאוד. (250 מג"ב למרות שאני עובד כבר כמה זמן על המחשב אין לי כוח לעשות ריסט כדי לבדוק מהתחלה) וה CPU USAGE על 95%, IDILE... אין לי כוח להכנס לזה אבל אף פעם המחשב ה…
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אם אני יעשה אוורק קלוק לכרטיס שלי ( GF 4 TI 4200) לרמה של איזה כרטיס הוא יוכל להגיע?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
עשיתי OC קטנצ'יק מ 1700@1860 מעבר לזה הוא לא יציב אלוהים יודע למה קיצר הטמפ שלי הם לוח אם במנוחה 23 במאמץ 25 מעבד במנוחה 26 במאמץ 41 והארדיסק על 19 מעלות וזה אחרי שהעלתי מתח קצת מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר למחשב בבית שלי דרך העבודה עכשיו המחשב בבית שלי נמצא על רשת אלחותית מישהו יודע אולי איך אני מתחבר אילו דרך שולחן עבודה מרוחק לאיפי הפנימי שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
עכשיו מה זה יתן לי ? האם זה יתן עוד ביצועי oc? האם זה יתן לי יותר ביצועים? אין הסעה לעבודה סמק ביגלל זה קמתי מוקדם
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל מחר או מחרתיים מחשב חדש (מעבד E6750, כ.מסך-9600GT.) המארז יהיה ENERMAX CHAKRA' למארז מאורר אחד בצד של 25 סמ, ויהיה לו אפשרות למאורר להכניס אוויר, או להוציא אוויר. (המאורר למעבד יהיה arctic cooling 7 pro). אז מה אתם אומרים? שהמאורר הגדול יכניס או יוציא? והאם צריך לשים עוד מאוררים(יש מקום לעוד מאוררים באיזה גודל שאני רוצה עד 12 סמ מקדימה ומאחורה, אבל ממש חשוב לי שקט ואני לא עושה OC וכאלה.). תודה. עידן
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו את הכרטיס של INNO3D והורדתי את הדרייבר העדכני מהאתר של NVIDIA ואני לא רואה אופציה לצפיה בטמפ' ב NVIDIA CONTROL PANEL תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיקרר את המעבד שלי עבור אוברקלוק. חשבתי על הזלמן הזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=148&code=005009 בעיקרון הוא אמור להיות לסוקט 478 אבל הבנתי שיש מתאם שעולה בערך 40 ש"ח ואז המאוורר יתאים לסוקט 775... מישהו יודע אם הקירור הזה טוב? אפשר להשיג משהו יותר טוב באיזור ה 250 ש"ח? *לא לזרוק סתם תשובות בבקשה.... : תודה לכל מי שעוזר!!!
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
עשיתי OC למחשב שלי.. הגעתי ל115 FSH מה שנותן לי כרגע 1.7 מגה הרץ עכשיו כשאני עולה ל FSH 120 המחשב מגיב בצורה מוזרה הכרטיס קול מפסיק לעבוד ואז לאחר כה דקות המחשב ניתקע. יש לי מערכת קירור די טובה המחשב על 33 מעלות במנוחה ו40 במאמץ חשבתי אולי להעלות את המתח?? רק שאין לי מושג איך קוראים לזה בביוס אם מישהו יכל להגיד לי... חשבתי אולי הזיכרון הפנימי מגביל אותי בגגל שיש לי SDRAM 256 מהירות 125 מגה הרץ שזה לא הרבה אם יש למישהו איזה עצה איך אני יכול להמשיך ב OC אני ישמח לישמוע. שאלה אחרונה איך עושים OC לזיכרונות?? תודה לכל מי שקרא וענה
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אנ י מתכנן לקנות אותו לE6300 ולעשות אוברקלוק אז איזה קירור אתם ממליצים בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
תגידו לפי TAT או CORE TEMP ואיזו גירסה או EVEREST ואיזו גירסה והאם זה מדוייק עד כדי 1=1 ?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-7n400 pro 2 v2 ושמעתי שגיגהבייט לפעמים מודדים את הטמפ' של המעבד עצמו ולא של הליבה. בכל מקרה , יש לי מעבד amd athlon xp 3000 barton והסנסור מראה לי שהוא על 60 מעלות, רציתי פשוט לדעת אם הוא מראה לי את הטמפ של המעבד כולו או של הליבה... ואם זה בסדר.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
DDR2. של חברת INNO3D. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Athlon xp 2400 epox 8rda+ winbond 256 mb,3200 power suppl: HEC 300wt sapphire 9700pro VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD הטמפ' של המעבד במצב מנוחה היא 38 מעלות. האם זה בסדר? וגם, איזה אוברקלוק אני יכול לעשות אם המפרט הזה ולאיזה מהירות אני יכול להגיע עם המעבד? וגם עוד שאלה אחרונה:כדי לעלות את המהירות של המעבד אני פשוט מעלה את ה FSB בביוס?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp103/dp103.htm
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 - 3 GHZ עם לוח אם אינטל רוקלייק, עם זיכרון 2x256 של kingston. המחשב די חדש יחסית, נקנה ב 1/10/2004. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 XT של חברת ספייר עם 256MB. עכשיו יש לי בעייה רצינית. נכנסתי לביוס המערכת וכתוב לי שהטמפ' של המעבד היא 65 מעלות. למרות שכתוב ב everst שהטמפ' היא 52 מעלות. בעייה נוספת היא, שכל פעם שאני מפעיל משחקים כבדים הכרטיס עושה VPU recover או שברוב המקרים המחשב פשוט נתקע, אין תזוזה, אין סמן עכבר, אין כלום. דבר אחרון ששכחתי לציין : הוספתי בנוסף למע' קרור שקיבלתי מהיצרן גם שתי מאווררים 10 סנטימטר (ממש גדולים) שאלה ראשונה : זה חם מדי ? האם יש לי בעיית קרור ? שאלה שנייה : האם החום של המעבד משפיע על הכרטיס מסך ? האם אני צריך לקנו…
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
זה המעבד שאני קונה ואני צריך לדעת איך הקירור שלו... ומה זה השם שלו ( שרשום בכחול בגדול ) !!!... תודה לכולם http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2840&catcode=222
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שפה זה הפורום המתאים לשאלה. דבר שני, הידע שלי במאווררים שואף לאפס. אז ככה לחבר שלי יש מחשב אינטל פנטיום 4 3GH socket 775 המאוורר המקורי שבא עם המחשב עושה רעש מהיום הראשון. הוא רוצה להחליף מאוורר למשהו שקט. האם יש למישהו המלצה למאוור זול ושקט שיעשה את העבודה ? האם המאוור בא כבר עם צלעות קירור ? האם חייבים משחה תרמית ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום חברים - בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב - אני חייב להודות שאני מאד מרוצה ממנו - - אין לי שום בעיית התחממות איתו ואפילו במאמץ הוא לא מגיע ל39 מעלות. לא הוא ולא הלוח. וכעת לשאלתי - איך אני מעלה את מהירות הזיכרונות - (אם תראו בחתימה- הם DDR 500) אבל כמובן שהם עובדים על 400 - נראה לי שכעת אני עוד לא רוצה להמהיר את המעבד אלא רק את הזכרונות, אם אפשר - אני מבין לאט אבל טוב - כלומר להסביר צעד צעד. תודה לכל המגיבים - כמו כן אני אשמח לשמוע ממישהו שיש לו מערכת זהה לשלי - jingel
-
- 6 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש לפני כ-3 שבועות מבוסס amd. זה הפעם הראשונה שאני עובד איתם והמחשב עובד פצצה רק שיש לי בעיה קטנה. החום של המעבד במנוחה הוא 43 מעלות ואמרו לי שזה ממש גבוה ובמאמץ המעבג מגיע ל-49 מעלות. האם זה מסוכן אם כן מה כדאי לי לאשות????
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
ערב טוב טוב טוב אז ככה - לפני יומיים היה לי משעמם והחלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב- אבל לנקות יסודי- (מפרט בחתימה) - אז פירקתי את הסינק והמאורר מהמעבד.... בוף- נדהמתי כמה אבק היה שם (מה הפלא שהמעבד בסטוק לא ירד מ55 מעלות) - הקיצר- כל הטריקים של אוויר בלחץ ופן (עם אוויר קר) - נשמעים אחלה אבל מנסיון לא הכי פרקטיים- אז פשוט לקחתי מברשת שיניים לא שימושית וניסיתי איתה- עשתה פלאים!!!! כמובן גם החלפתי את המשחה הטרמית .... תוצאות- לאחר ההתקנה חזרה לקח לי בערך חצי יום לשחק עם הברגים עד שיהיה פוסט ... (יש בעיה עם הSLK948U , צריך לשחק שם עם ההברגה בין "לחץ יתר" או "חוסר לחץ" על התושבת של המעבד כי אחרת אין פוסט, או שאולי זה רק אצלי). - אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל- המעבד עובד לו בע…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
ל 4300 הקרב ובא שלי, אני יכול לקנות זלמן 9500 במחיר שחיטה של 140 ש"ח, במקום הקירור של המעבד. השאלה אם הוא טוב בהרבה (או בכלל?) משאר הקירורים שיש באיזור המחירים הזה? כדוגמאת ה גלאשיל טק 5700 או ה ארקטיק 7? אני מחפש שקט וביצועים, כמו כולנו. חשוב לי לציין כי לדעתי זה דיי חשוב בשיקלול. שהמארז יהיה ככל הנראה אנרמקס צאקרה עם מאוור צד של 250MM שידחוף 90CFM לכיוון הלוח אם. אני חושב שדווקא סינק שנושב לכיוון המעבד או בדומה ל-9500 מאפשר קירור מכיוון הדלת, יהנה מהדבר בניגוד לקירורי "מגדל". אפשרות אחרת שחשבתי עליה במחיר דומה יחסית זה ה סייק אנדי סמוראי, אבל זה בגלל שאני יוצא מנקודת הנחה שהדבר יעיל יותר במארז עם קירור מהדלת. מה דעתכם על העניין? תודה מראש רום. ואני חייב לציין שמ…
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היייייייייי אנשים הרבה זמן לא דיברנו טוב שמעו יש לי P3 SLOT1 (אני חושב שזה SLOT1 זה האלה שהם כרטיס) בקיצור זה אחד מהאלה עם הקירור בגודל בית עליהם (כאילו הקירור ממש על כול המעבד ובמיקרה הטוב אפשר לראות איזה מ"מ מהלוח של המעבד) אז בקיצור יש איזה דרך לפתוח לו את הנעילה בלי להתחיל להתעסק עם להוריד את הגוף קירור שלו ודבקים וכול הזבל הזה?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-