אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הגעתי ל3.2 ג'יגה הרץ... כל שאר הנתונים בתמונה אשמח לחוות דעת לשיפור ויעול [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי מחשב(של אבא שלי) סלרון 2.4 + ASUS P4P800 VM הלוח לא מאפשר אוברקלוק ... אבל יש תוכנה שנקראת CLOCK GUN היא תאפשר לי אובר קלוק? כי יש גירסא ללוח שלי ומה הלוח הטוב ביותר ל478 (אוברקלוק)
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc נשמע מפתה.... בחנות אמרו לי שהוא איכותי ויש לו גם בלוק לציפסט ולכרטיס מסך. למישהו יש ניסיון?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אם אני יעשה אוורק קלוק לכרטיס שלי ( GF 4 TI 4200) לרמה של איזה כרטיס הוא יוכל להגיע?
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה פה מדברים על אוברקלוק והעלאת מתחים איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום =] אם אני מחבר את המאוורר שלי דרך מולקס במשחב, הAI שיש ללוח שלי יתקפד? או שזה פועל רק כאשר אני מחבר אותו ללוח. ואם זה לא פועל בעזרת המולקס, אני אוכל לחבר אותו ללוח ולהפריד אותו מהמולקס בלי שום חשש שהוא לא יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר למחשב בבית שלי דרך העבודה עכשיו המחשב בבית שלי נמצא על רשת אלחותית מישהו יודע אולי איך אני מתחבר אילו דרך שולחן עבודה מרוחק לאיפי הפנימי שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
ל- 1700+ XP Thoroughbred עם הלוח GA-7VKML ? easy tune 3 לא מאפשרת שינויי מתח, למי יש מערכת כזאת והצליח? (easy tune 4 לא מוכנה לרוץ על הלוח הזה היא לא מיועדת אליו כנראה)
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך XFX 7600GT EXTREME EDITION 256MB. בגלל שהכרטיס מגיע עם מאוורר רועש מאוד החלטתי לקנות את הZALMAN VF900-CU בעיקר בשביל שיהיה שקט... אחרי שקצת קראתי בפורום התחיל ליזול לי ריר ונראה לי שזו הזדמנות טובה להתחיל OC לכרטיס המסך... איך אני עושה את זה? (ראיתי את המדריך לאוברקלוקר מתחיל, אבל הוא לא מעודכן מספיק...) תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני מתכנן שיפור קטן במחשב ואני צריך לדעת האם הספק שלי יחזיק את זה Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler {ללא מאוור} FM121 Silverstone כפול 2 GLACIALTECH GT-F1 VGA FAN CARD COOLER http://www.pc-top.co.il/details.asp?id=177 ZALMAN ZM-MFC1 מאוור של hd {קיים} Delta 120x38mm TFB1212GHE Extreme High Speed ומאוור 60 בשביל הזיכרון מארז של 6A21 Compucase {קיים} בתודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 5מאווררים של 80MM ואני רוצה לדעת אם מה שעשיתי זה נכון הסירקולצצית אוויר נכונה? 2מאווררים מקדימה מיתחת להרדיסק מכניסים אוויר,מאוורר 1בצד המארז בדלת מכניס אוויר,2מאווררים מיתחת לספק מוציאים אוויר. עשיתי גם פאן באס ואני שולט במאווררים עכשיו השאלה היא אם הסרקולציית אוויר נכונה או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:AW9D-MAX abit זכרון:2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II קרור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 מארז:HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי מאורר על המעבד ,על הציפסט, על הכרטיס מסך ועוד מאורר שמוציא אויר מאחור יש לי מקום לשני מאוררים בצד שמאל של המארז אני חושב לשים אותו שם, עכשיו האם כדי לשים אותו שם ? ואם כן לשים אותו שהוא מוציא ,או מכניס אויר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
ב TMS ביקשתי שיעשו לי OC למעבד Q6600 וקניתי לו קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro האם הוא יקרר מספיק??
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה, ויצא לי לקרוא המון והשכלתי מאד מהפורום, לכן אני רוצה לשאול שאלה. ההרד דיסק שברשותי הוא של חברת WD דגם : wd1600js , לפי הגדרות היצרן תחום הטמפרטורה בעבודה צריך להיות בין 5 ל 55 מעלות צלסיוס. הרכיב שברשותי הגיע לטמפ' של 68 מעלות כאשר היה לי במארז רק מאוורר מכניס אוויר בדלת, ואילו כשהכנסתי עוד 2 מאווררים: אחד מוציא אוויר מאחור ואחד מכניס אוויר מקדימה (נושף גם על ההרד דיסק) הוא הגיע ל 60 מעלות. אני מצרף תצלומי מסך של speedfan , השאלה שלי היא האם זה תקין, או שאני צריך להחליף אותו? והאם שאר הטמפ' שמופיעות בתצלומי המסך תקינות? אני מודה מאד לכל מי שיענה לי. : [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם אוברקלוק יעשה לו משהוא המעבד core2duo 4300 מה אתם אומרים כי אני לא רוצה שהוא יהרס לי
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני עושה oc דרך הביוס ואפילו אם אני מעלה את זב מ200 ל201 זה נתקע לי לאחר שאני שומר ויוצא וזה פשוט רושם לי:"if system hang on overclock press delete key before overclock and into cmos setup"
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, עשיתי אוברקלוק ל 400FSB שנותן לי 2800mhz עם e6300 לוח אם gigabyte S3 965p וזכרונות pqi 800mhz בווינדוז ובלינוקס הכל עובד כמו שצריך אני מריץ משחקים\תוכנות שלוקחות הרבה מהמעבד לאורך זמן והכל יציב ואין בעיות, הבעיה מתחילה כשאני מאתחל מחדש את המחשב, ואז שום דבר לא עולה ואני צריך ללחוץ הרבה פעמים על כפתור ה reset כדי למחוק את כל ההגדרות של הביוס לברירת מחדל, אין לי מושג למה זה קורה ניסיתי כמה דברים אבל תמיד זה ככה. ההגדרות הן 400 fsb 100 pci-e cpu voltage 1.35 ניסיתי גם עם יותר גבוה ונמוך וזה לא עזר... ויש לי Tuniq Tower והטמפרטורה הממוצעת היא 40C כשבחורף זה היה 30.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
המלצה לקירור למעבד AMD 6000 AM2 עד 100 שקל
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה לעשות אוברקלוק לגרוטאה שלי אבל אני לא מצליח אני נכנס לביוס ל cpu plug & play ורשום לי שם cpu speed :450mhz (100*4.5 אבל אני לא יכול לשנות כלום. ב manual כתות שאפשר לעשות אוברקלוק אבל בביוס של ה manual יש עוד שתי אפשרויות שלי אין: 1) cpu ratio 2) cpu frequency הלוח שלי הוא ms 6163 ATX BX13 chipset intel24443BX/PIIX4E bios v 4.51 PG plug & play 1.00 נ.ב הלוח שלי ver:1 מה אני עושה ? תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp103/dp103.htm
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הוא מציג לי טמפ' לא הגיוניות כאשר אני משתמש בתוכנות כמו EVEREST SPEED FAN ועוד כמה תוכנות שאני לא זוכר את שם. רק דרך הביוס אני יכול לראות את הטמפ' של המעבד אבל של הלוח אני לא יכול לראות. האם מישהו נתקל גם בבעייה כזאתי עם הלוח הזה? אני ממש נואש ???
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם הזיכרונות האלה מתאימים לאוברקלוק? http://www.pch.co.il/docs/pd1171258649.htm ומה אומרים המיספרים 2-3-3-6? תודה.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-