עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by giloman,

גמרתי את הכל ;D חוץ מזה שצריך ספק כח כדי להפעיל את המאווררים עכשיו זאת הבעיה כי המערכת בנויה מחוץ למחשב יש לי ספק ישן אבל אני שואל איך לעשות שהספק יתחיל לעבוד כשאני אלחץ על מתג שלא קשור ללוח אם (איך אני אגרום לספק להידלק ?)

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by The Grey Matter,

כיצד אני מחשב את השיפור במהירות ( ב mhz ) שנותן העלאת FSB למעבד athlonXP ? תודה מראש! ;D

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by newz,

זה לא סוד שמתחילת הקיץ המחשב שלי סובל קשות, גם משימוש היתר וגם מהחום הנוראי!!! האמת שלא רק הוא סובל אלא גם אני, גם ממנו וגם מהחום שזה איכשהו ביחד.... נמאס לי כל יום שני וחמישי להתקע עם מחשב לוהט שאינו יודע לעשות הרבה יותר מאשר ריסטרטים דחופים... ולכן החלטתי לקנות את מערכת הקירור הכי טובה שאפשר לקנות בכסף (ולא, אני לא מדבר על מזגן...), הייתי מאוד שמח אם תייעצו לי מערכת קירור שתקפיא את המחשב שלי לעוד הרבה מאוד זמן (שישמיעו את בעיות התנעה בבוקר, כמו במכונית), תתנו גם מחיר וגם מקום טוב לקנות את זה ואולי גם הסבר למה ואיך ואל תשכחו שלא רק המחשב סובל אלא כל החדר כך שמאוורר פשוט לא יספיק בתודה, newz

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. האם המאוור שמגיע האיתו זה מספיק בשיבל OC פשוט... אני רוצה משו ב-100 שקל...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום חבר'ה קניתי מחשב לפני כחודש בערך ושמתי לב שהוא מרעיש גם שאני בדסקטופ ומופעל רק ביטורנט. זה ממש מפריע שאני הולך לישון, למשל. רציתי לשאול, האם מישהו יודע איך אפשר להוריד את עוצמת הרעש?(ניקיתי אבק מהמאווררים, אבל בלוח אם לא נגעתי, לא הייתי בטוח אם זה קשור לרעש) צריך לקנות מאווררים חדשים? אני משתמש במאווררי הסטוק של ה6919 compucase (ואני אשמח אם מישהו יגיד לי מהניסיון שלו האם יש הבדל משמעותי בין מאוורים נפרדים או מאווררים שבו עם ה6919). תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. בתוכנה SPEEDFAN לא מצאתי כלום, יש עוד דרך?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Kanji,

טוב .. אז אני קניתי מחשב חדש, זכרונות G.SKILL 1333MHZ CL8 לוח אם GIGABYTE P55A UD4 מעבד I5-760 אלו הרכיבים שאמורים לשנות לפי מה שאני יודע. וקירור Noctua NH-D14 אז ככה, אני דיי מתחיל בתחום ורוצה לנסות, קראתי הרבה וראיתי סרטונים. עכשיו כמה שאלות : 1. באיזה אופן כדאי להעלות את הבאס , והvoltage? אנ יכנראה יעלה באס ב5MHZ ובהתאם לשגיאות וזה ישנה וולטג ב0,05 כל פעם. 2. איך הטורבו בוסט ישפיע על הOC ומה מומלץ לעשות איתו. 3.האם הזכרון שלי יגביל אותי בOC ? 4.יש כאן מישהו שהגיע עם המעבד הזה או 750 ל4.0GHZ ? על איזה voltage ובאיזה הגדרות ? 5. אם למישהו יש משהו להגיד שיכול לעזור כמו הגדרות בביוס או בכללי. 6. על איזה תוכנות הייתם ממליצים [טמפרטורות, שליטה על מאוורים, LOAD…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=62128

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by guylederer0,

שלום התקנתי את התוכנה ופעלתי לפי המדריך ואני פשוט לא מצליח לשלוט במאווררים ( הם מחוברים ב 3 פינים ללוח אמ ) הלוח אמ שלי EP43-DS3L ... הגדרתי בביוס ב PC ( עזרה באנגלית ) את ה CPU Smart Fan ל Auto ( וגם ניסיתי את 2 האפשרויות השניות ) בתוכנה בשלב הזה סימנתי את שלושתם ל Software Controlled עשיתי REMEMBER ואז כתוב נחזור לתוית Speeds, הגדרות מהירויות המאווררים. בעת לחיצה על מאוורר שברשימה תראו הגדרות מהירות למטה. שם תוכלו לבחור את המהירות המינימלית והמקסימלית שלו. למשל המאוורר של המעבד מסתובב לאט מידי כשהוא בIDLE- במנוחה, תוכלו להעלות אותו מעלה. כנ"ל לגבי LOAD- במאמץ. זה מה שעשיתי והורדתי את כל המאווררים ל 10 מקס ו 0 מינימום וכלום לא קרה ... גם במסך הראשי של התוכ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by slater,

אני מתלבט בין שלושה מאווררים: 1. vantec tornado 92 2. thermaltake smart case fan 2 3. vantec thermoflow 92 אתם יכולים להגיד לי איזה מהם הוא הטוב והמתאים ביותר בשביל הקירור?? המלצות על מאווררים אחרים יתקבלו ברכה......

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by nim901,

אז ככה לפי EVEREST Home Edition הלוח אם שלי הוא Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 12/31/2001-P4X266-8233/A-6A6LWSN9C-00 Motherboard Name Soltek SL-85DIV(-L)/DRV/DRV2/DRV3/DRV4 טוב .. נכנסתי לאתר של החברה הלכתי לעזרים http://www.soltek.com.tw/soltek/download/index.php?catid=7 ואין לי מושג מה אני צריך להוריד כי את הדגם הספציפי הזה לא ראיתי אז חשבתי אולי כל הדגמים פה מתאימים? בקיצור מה לבחור ? 2. האם בביוס של הלוח הזה יש אפשרויות לאובר קלוק או ביוס נסתר? פרטים: Field Value BIOS Properties BIOS Type Award Modular Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message REV C3.1 System BIOS Date 12/31/01 Video BIOS Date 03/09/10 BIOS M…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. http://imgur.com/mA44fFn או שזה הרוס וצריך לקנות אחת אחרת ??

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Art Tatum,

עד עכשיו עבדתי עם קירור סטוק בזמן שהמתנתי לקירור החדש. כבר עם סטוק שמתי אותו בOC לסביבות ה3.4 בלי שום בעיה. היה יציב אבל חם מאוד בבדיקת עינוי. היום התקנתי את הNoctua עם שני מאווררי הDEFAULT שלו שעובדים בסביבות ה800 סל"ד. הטמפרטורות ירדו בכמה מעלות אבל עדיין די חם במאמץ (על 3.4GHZ). התחלתי לקרוא קצת יותר לעומק על OC שאנשים עשו למעבד, הגדרות, טמפרטורות, תוצאות וכו... מסתבר שיש הרבה אנשים שהגיעו עם הרויזיה D0 ל3.8 יציב עם 1.25V. עד עכשיו הייתי ב3.4GHZ עם מתח אוטומטי ובCPUZ היה רשום שהוא מקבל 1.24. שיניתי ל3.8GHZ והעלתי וינדוס. הכל יופי אבל המעבד מקבל 1.41+. רצתי מהר לביוס להגדיר מתחים ידנית. כיוונתי הכל ידנית למתחי DEFAULT ואת המעבד קבעתי על 1.25. וינדוס עולה, PRIME 95 יציב,…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by extreme2611,

אז ככה רכשתי הארד דיסק חיצוני 1TB דגם:SEAGATE ST310005EXD101-RK DeskTop 1000GB עכשיו הוא מאוד חם ואני פוחד שהוא יהרס מהחום הוא מחובר מלא למחשב כי כמעט כל הזמן הוא בשימוש לא יכלתי לקנות פנימי כי כל פעם אני צריך להעביר אותו ממחשב למחשב (אני מתקן מחשבים באזור שלי וזה טוב כדי לשמור מידע.) אבל למחשב שלי הוא מחובר המון זמן יש לי שם עבודות מדריכים הוראות וכו' .. ואני גם שומר שם עבודות שלו בפוטושופ ואני צריך גישה ישירה לקבצים.. עכשיו יש אפשרות לקנות לו קירור שיתחבר מלמטה ?? מצידי אני גם יבנה לו קירור אבל הבעיה היחידה שהיא שלא היה לי חשמל למאוורר שיתחבר מתחת .. חשבתי שמאוורר יעבוד על USB אבל לא מצאתי מאוורר כזה.. אשמח לפתרונות לקרר אותו

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Yeonatan,

קודם כל אני שמח סוף סוף לפתוח בפורום המרשים הזה נושא, אני מודה מראש על העזרה. יש לי את ה-250GTS הינה הדגם המלא שלו: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=82 מתחשק לי לשים לו איזה קירור כי הוא הכי חם אצלי (40-45 במנוחה) קראתי המון המלצות בנוגע ל-Accelero TWIN TURBO אבל הבנתי שהוא בעייתי על חלק מהכרטיסי מסך.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by RONEN1N,

ה-cpu שלי מתחמם בצורה נוראה בזמן האחרון וכל כמה דקות נכבה לי המחשב היה לי וירוס אבל אני חושב שהצלחתי למחוק אותו ואני חושב שקוראים לוירוס boot משהו תודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מהם התדרים שניתן להגיע ב OC עם 7600GT? ומהם התוצאות המתקבלות ב 3DMARK?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by The_Byter,

אשמח לדעת מה אתם חושבים. (התמונה של suma)

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. פתאום הפסיק להסתובב לי מאוורר של המעבד. נסיתי לנקות עם ספריי אוויר ועם ספריי מגעים, שום דבר לא עוזר. למזלי היה לי בדיוק אותו מאוורר במחשב ישן, אבל הוא עושה המון ראש ויש לי הרגשה שלא יחזיק עוד הרבה זמן איפה ניתן לקנות רק את המאוורר עצמו , בלי צלעות? ראיתי שבכל מקום מוכרים עם צלעות ביחד המאורר של חברת Arctic תמונות של המאורר

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by TheWizard,

עד לא מזמן חייתי לי בשלווה עם ה PIII866 החביב שלי , עד שרציתי יותר - וכך נולד לו ה PIII866@975 הנוכחי ;D - אך אבוי, לינ' לו אהב את השינוי !!! בהתחלה גם האיכספי לא היה יציב כלל, על שהעליתי לו את הוולט ל 1.75 (1.80 אמיתי), את הפוסט הוא תמיד עבר. אבל הלינ' מסרבת אפילו להתחיל לעלות ברגע שהמעבד מומהר בטיפה, אפילו ב 910 מ-הרץ הוא לא עלה. יש למישהו הסבר הגיוני לעיניין??? יור'ז, וויז,

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם, אין לי ידע בנושאי קירור מעבדים. השימוש שאני עושה במחשב הוא סטנדרטי לחלוטין (אינטרנט, WORD, צפייה בסרטים). אינני משתמש במחשב למשחקים. אני לא עושה OC (אני לא יודע איך עושים את זה, ומטבע הדברים, זה ממש לא נחוץ לצרכים שלי). מפרט המחשב: מעבד אינטל Core i3 530 מאוורר מעבד שהגיע עם המעבד (לא רכשתי משהו נפרד במיוחד) לוח אם של ג'יגהבייט 4GB זיכרון כרטיס מסך ATI Radeon HD5570 דיסק קשיח של WD Caviar Green 1.5TB המארז הוא מארז "סיני" ללא שם. המחשב עובד מצוין, ולעניות דעתי אין בעיות של קירור: טמפרטורת המעבד היא 38-41 מעלות כשאני גולש באינטרנט - (לפי נתוני תוכנת HWMonitor) טמפרטורת כרטיס המסך היא 34 מעלות טמפרטורת הדיסק הקשיח היא 39 מעלות כמו כן, התוכנה מראה עוד 3 קריאות טמ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום אני חדש בפורום ואני מתנצל על חוסר הידע שלי ברכיבים ברצוני לדעת היכן אני יכול להשיג תוכנה שאמרת לי את רמת הטמפרטורה במעבד לוח אם או ספק הכח ומהי הטמפרטורה הנורמלית שאני אדע אם אני צריך קירור תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך Redaon X1950XT אם מאוורר שאני הוספתי בשם: Accelerator X 3 או משהו כזה, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביר את מהירות המאוורר של הקירור על הכרטיס בעזרת תוכנה ואם כן אז לכמה כדי, שלא יהרוס אבל יעזור לקירור.. הכרטיס הוא מאסיבי ולכן אני צריך קירור טוב יותר..

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

יכול להיתו שאני משיג חנקן נוזלי בתוך קוספא מברזל גדולה כזאתי עם צינור (ואולי מד לחץ) ... אני יכול לעשות חור ולפזר את החנקן הנוזלי יר ללוח ולמעבד ?! זה יכול להרוס תחלקים אם הם חשופים כמו המעבד (בלי היטסינק ובלי כלום) ? (בהמשך אני אשאל עוד שאלות שיעלו ברשותכם)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. כאשר מדובר על אותו תדר, המה עדיף מכפלה גבוהה או נמוכה ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.