עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי gpu-z ובכל פעם שאני עושה אוברקלוק ומפעיל את המחשב מחדש הכל מתאפס .וחוץ מזה הכרטיס לא עובד באופן יציב אני צריך תוכנה שבטוח תעבוד טוב בwin7 .

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Zyabra,

היי, אני רוצה לעשות המהרה של כרטיס המסך מדגם Radeon 7950 בעזרת התוכנה המקורית של AMD למקסימום האפשרי, הכרטיס כרגע עם הקירור המקורי, האם מומלץ לשדרג את הקירור לפני ההמהרה? ואם כן, איזה קירור מומלץ? לאילו דברים נוספים עלי לשים לב?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי מחשב נייד של Asus ואני רוצה תוכנה שבעזרתה אני יכול לעקוב אחר הטמפרטורה של כל הרכיבים במחשב ומה התחום של הטמפרטורה הרצוי למחשב נייד (כמו למחשב שולחני?) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by hck,

היי! בניתי מערכת קירור מים קטנה (ביעוץ של The Byter), להלן התמונות. כמו כן לגבי הOC הנוכחי שביצעתי עם המערכת הזאת ניתן לראות כאן כמה הסברים: הרדיאטור הוא תרומה של חבר מקטנוע ישן ששבק חיים. המידות שלו (לפי המאווררים) 160 מ"מ על 240 מ"מ. הוא זה שעשה לי את כל הבלגן במארז מכיוון שהפיות שלו (התחתונה בעיקר) פונות לכיוונים (מעצבנים) שהפריעו לסדר של הצינורות. המאוורים שלו הם 6 מאווררים ג'נרים (60 ש"ח) גם בגלל המחיר וגם בגלל שהם ממש שקטים. המשאבה היא EMP 12V תודה לThe Byter. צנרת פשוטה (2 ש"ח למטר) ברובה חוץ מהחיבור של הרדיאטור ששם יש כיפוף רציני אז רכשתי צנרת גמישה ביותר ב10 ש"ח למטר. בלוק קירור של Danger Den - תודה לדובים על האספקה המהירה (48 שעות וזה היה אצלי בבית!) מ…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by The_Byter,

אשמח לדעת מה אתם חושבים. (התמונה של suma)

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Omry,

היי אנשים. בשעה טובה, הכול הגיע. (חוץ מהמארז, יגיע מחר) ברגעים אלו, כל החומרה מחוברת כמו שצריך (גם למסך ומקלדת ג'נרים כמובן ). אני מעוניין לחנוך את המערכת בעזרת איזה OC עסיסי. אז היה המערכת: i7-920 Cooler Master V8 Rampage II Extreme OCZ Platinum 3x1GB 1,333MHZ CL7 GTX295 SupremeFX X-Fi 3x WD3200AAKS RAID0 HD103UJ Backup בואו עזרו לי, חברי ה-OCרים! אילו מתחים מומלצים? האם זה נכון שהזכרונות שברשותי יכולים להגיע ל-1,800MHZ על 8-8-8-21 ומתח של 1.65V? אילו הגדרות לתת לכל הרכיבים? אילו בנצ'מרקים תרצו לראות? אילו בדיקות מאמץ מומלצות? תודה רבה ויום טוב תמונות של החלקים והמערכת רק מתי שהכול יורכב במארז כמו שצריך

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Aviv943,

היום ניסיתי לראשונה לעשות OC לכרטיס מסך עם התוכנה MSI, עד שהייתי צריך לעלות מתחים הכל היה טוב ויפה. הגעתי לתדר של 870 ללא העלאת מתחים ועם תדר זכרונות 1800. בכל פעם כשאני מנסה לעלות מתחים ולעשות בדיקה הוא בעצם נכשל ואומר שהדרייבר הפסיק לעבוד, כאילו לא העלתי מתחים למרות שרשום שהעלתי. גם כשהעלתי עד הסוף ל 1.087V הוא עדיין עושה את זה בתדר 870 ולפעמים גם ב 850 עם 3DMARK. ראוי לציין שאני עושה בדיקה עם ATITOOL. אגב- כשאני מעלה מתחים הטמפרטורה לפני שהדרייבר קורס עומדת על 58 במקסימום וללא העלאה היא על 54, זה לא קצת מדי בשביל העלאת מתחים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום אני חדש בפורום ואני מתנצל על חוסר הידע שלי ברכיבים ברצוני לדעת היכן אני יכול להשיג תוכנה שאמרת לי את רמת הטמפרטורה במעבד לוח אם או ספק הכח ומהי הטמפרטורה הנורמלית שאני אדע אם אני צריך קירור תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי המעבד שלי הוא 4400X2 AM2 EE 65NM\65W G1 BRISBNE והטמפרטורה שלו גבוהה מאוד 60 מעלות בIDLE במצב סטוק לא בוצע שום אוברקלוק החליפו לי משחה וקירור (קירור סטוק אחר ומשחה של ZALMAN) אבל ללא הועיל מה הבעיה ?? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Arik.G,

מה דעתכם על המוד שלי?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=62128

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by yonatanp,

היי, במחשב הישן שלי יש לי לוח אם של אינטל http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dp55wg.html לאחרונה שמתי לב שהמאוורר שהגיע עם המעבד I5 750 שעל הלוח מתחיל לזייף ... לא מסתובב כמו שצריך , ניקיתי אותו לגמריי , עדיין המעבד מתחמם תחת עומס. לפני שיקרה משהו רע ( touch wood ) , אני מעוניין להחליף את המאוורר הזה. איזה מאוורר מומלץ בשבילי? , כמובן במחיר שפוי שיתן תמורה וישמור לי על המעבד כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. עכשיו אני צריך לבנות תא "פריזר" דפנות כפולים מעץ - יש צמר סלעים מהמקרר. הפריזר ... בכל מקרה צריך לתת טיפול נגד מים .. ממה הוא עשוי ? אלומיניום ? משהו אפור אבל נראה גם צבוע אפור.. או שאאטום אותו ואהפוך למיכל מים , או שאכניס הכל למיכל פלסטיק. ההבדל הוא שאין בעית ניקוז כאשר כולו בתוך מיכל מים וליצור שיפוע וצנור ניקוז דרך תחתית כפולה כאשר אסור להרטיב את צמר הסלעים (בלתי שמיש יותר) ... תרמוסטט יש , אבל אני צריך טמפ' גבוהה יותר של 20C בעוד שמקרר בנוי ל 4C רדיאטור יש וצריך להכין אותו לחיים במרפסת בגשם ושמש. צריך גם לקדוח בקיר 20ס"מ בטון מזוין שני חורים ולשים שם שני צנורות משום שתהיה צנרת בחדר וצנרת חיצונית. זה חשוב במקרה של תיקון , אז אני פשוט אשתמש במיכל מים בתוך החדר ולא…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by almightydani,

שלום תקשיבו...אני כבר איזה חודש לא יודע למה אני לא מצליח להריץ את battlefield 3 כמו שצריך (לפחות 48-50 fps יציב על מדיום בלי פילטרים בלי כלום)עכשיו תגידו לי אם זה בגלל החומרה שלי ספק: Antec 550w מסך: 23 כרטיס מסך: Sapphire radeon HD6850 1g gddr5 מעבד: Core 2 Quad 8300 2.5Mhz זיכרון: 3G RAM 800Mhz דיסק קשיח: 160 עכשיו הקטע שיש לי נפילות FPS ל 32-35 וזה משגע אותי...השאלה היא כזאת:1.זה בגלל שיש לי 3G ram ולא 4?2. המחשב שלי חלש למשחק?3. האם 1g ram פחות מהדרישות הממומלצות יכולות לגרום לי לירידות FPS?4. בכללי כשאין מספיק זיכרון זה יכול לגרום לירידות FPS?בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר...תודה מראש ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. גוף הקירר שקניתי cube b של deepcool עלה משהו כמו 50 שקל הcpu מראה על 68-70 במנוחה וצפונה בעת מאמץ אגב המארז מאוורר היטב 2 מאווררים 120 נכנס נמוך בחזית יוצא גבוה מאחור איין אבק והטמפ סביב ה-38 מעלות מי אשם?? הקירור למעבד או אולי ההתקנה אין טעות נבדק בסנדרה ובecsonic בצלזיוס כמובן לוח אם ecs pf4 915 מעבד p4/3.0/800/2m/775 /64 bit זכרונות 2*512 ddr 2 533 twinmos cl 4 pci ex sapphire ati x700 512 ddr 2 sata 2+ide ושאלה נוספת על מה כדאי לעשות oc למטרת רינדורים ב 3d max על כרטיס המסך או על המעבד ? לגבי oc למעבד- חייב לעשות עדכון ביוס הגירסה הקימת 1.1a לא מאפשרת לבצע ocואז השאלה באם לעדכן ביוס ולהסתכן בעלות הלוח או לוותר אגב הלוח הגיע עם ez flase ו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם האמת היא שאני צריך 2 מאווררים של 120 שיהיו שקטים וחזקים (ל-OC חזק) ועדיף ללא לדים תודה מראש

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ShadowRack,

שלום לכולם, לאחר קריאת מספר טרדים בפורום לגבי הנושא, רציתי להעלות את רמת הדוייק אל מול המפרט שברשותי: המעבד - AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box הקירור - הוחלף ל Scythe Yasya מארז - Cooler Master Gladiator 600 עם מאוורר עילי ,קדמי ואחורי. עד כמה לדעתם אני יכול להתעסק עם הOC? וזה פעם ראשונה שלי עם מעבד AMD, המלצות לגבי שיטות או תוכנות לOC? ראיתי מדריך ספציפי אבל קצת ישן(כמובן למערכת קירור יותר כבדה): http://blogs.amd.com/play/2009/04/22/overclocking-101-with-the-amd-phenom-ii-x4-955-black-edition-processor/ מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני רוצה לשחק קצת ולהכין פד זוהר לעכבר שלי הבעיה שאין לי מושג איפה קונים לדים, נגדים, או פרספקס וכמה זה עולה. לחלון שכן שלי הביא לי. אני גר בנס-ציונה אז אם יש באזור עדיף. גם אילת זה סבבה כי אבא שלי גר שם ואני נוסע הרבה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני רכשתי את המסך ואני ממש לא יודע איך מחברים אותו. החיבורים שונים מאשר במסכים היותר קטנים. מישהו עשה את זה פעם או יכול לעזור לי?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by The Grey Matter,

כיצד אני מחשב את השיפור במהירות ( ב mhz ) שנותן העלאת FSB למעבד athlonXP ? תודה מראש! ;D

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. כאשר מדובר על אותו תדר, המה עדיף מכפלה גבוהה או נמוכה ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולכם, קניתי מחבר מספר חלקים והגיע השעה לעשות OC ולהחליף את קירור הסטוק. יש לי מעבד Phenom II X4 Black Edition 955 ומארז: Thermaltake Armor Plus Super Tower עכשיו יש לי מספר דרישות קטנות מגוף הקירור שלי: 1: שיתן לי אפשרות לOC כמה שיותר גבוה - כמובן שזה תלוי בעוד גורמים אבל עדיין. 2: כמה שפחות רעש - שגם זה קצת לא מסתדר יחד עם הדרישה שלי לOC אבל עדיין. 3: שלא ישקול מעל 850 - 900 גרום - לא מחפש מפלצת של 1.200 קילו ומעלה. עכשיו שמתי עיין על המוגן החדש - מספר 3! הוא שוקל 830 גרם עם מאורר ויש אפשרות להוסיף לו עוד מאורר, סה"כ נראה כמו קירור חלום. עכשיו צרפתי למטה תמונה של המארז שלי מבפנים (תמונת דוגמא) שם אפשר לראות שיש שלושה מאוררים למארז. קדמי מכניס אוויר -&gt…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Art Tatum,

עד עכשיו עבדתי עם קירור סטוק בזמן שהמתנתי לקירור החדש. כבר עם סטוק שמתי אותו בOC לסביבות ה3.4 בלי שום בעיה. היה יציב אבל חם מאוד בבדיקת עינוי. היום התקנתי את הNoctua עם שני מאווררי הDEFAULT שלו שעובדים בסביבות ה800 סל"ד. הטמפרטורות ירדו בכמה מעלות אבל עדיין די חם במאמץ (על 3.4GHZ). התחלתי לקרוא קצת יותר לעומק על OC שאנשים עשו למעבד, הגדרות, טמפרטורות, תוצאות וכו... מסתבר שיש הרבה אנשים שהגיעו עם הרויזיה D0 ל3.8 יציב עם 1.25V. עד עכשיו הייתי ב3.4GHZ עם מתח אוטומטי ובCPUZ היה רשום שהוא מקבל 1.24. שיניתי ל3.8GHZ והעלתי וינדוס. הכל יופי אבל המעבד מקבל 1.41+. רצתי מהר לביוס להגדיר מתחים ידנית. כיוונתי הכל ידנית למתחי DEFAULT ואת המעבד קבעתי על 1.25. וינדוס עולה, PRIME 95 יציב,…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by GHOST,

מה לדעתכם הקירור הכי טוב לצ'יפ NFORCE2? מה דעתכם על הVantec IceBerq 3CCB-A1C? ???

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Esparco,

יש לי אינטל נורטווד 2.0GHZ הרמתי אותו ל 2.6GHZ עכשיו הטמפרטורה במנוחה היא 28 ובמאמץ 42 האם זה מסוכן 42 לליבה הזאת? והזכרונות מ 266 עלו ל 347 ניסיתי להוריד אותם בביוס ל 200 אבל אין קיצר השאלה שלי אם הזכרונות יחזיקו מעמד באובר הזה והאם הטמפרטורה בסדר? בדיקת יציבות עברה בהצלחה 16MB SUPER PI

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים