אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני יודע שהנושא של הטמפרטורות של המעבד והמערכת נדונו כבר כאן, אבל לצערי כל הנושאים שקראתי לא הצליחו לענות על הבעיה שלי. הבעיה (בכלל יש המון בעיות עם המחשב החדש, כמו הזמזום שמזיזים את העכבר או לוחצים על המקלדת) היא שאתמול שמעתי אותו מצפצף, לא ידעתי למה, אז לבסוף בדקתי את הטמפרטורות וגיליתי את הטמפרטורות הבאות: לפי AIDA: Motherboard: 66-69 CPU: 65-68 AUX: 45-46 SMART: 43 כל זה שהמחשב היה בפעולה ברקע שהעמיסה את המעבד ב-90% בערך. אחרי שהפעולה נגמרה המחשב ירד (בערך כעבור 10 דקות) לטמפרטורות הבאות: Motherboard: 51-54 CPU: 51-52 AUX: 39 SMART: 38 והן נשארו בתחומים הללו, למרות שהמעבד היה בעומס של 0-2 אחוזים. עכשיו שהדלקתי את המחשב (פחות מ-2 דקות מההדלקה) הטמפרטורות הן…
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי gpu-z ובכל פעם שאני עושה אוברקלוק ומפעיל את המחשב מחדש הכל מתאפס .וחוץ מזה הכרטיס לא עובד באופן יציב אני צריך תוכנה שבטוח תעבוד טוב בwin7 .
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם AXP 1800+ GIGABYTE 7VRXP REV2 XTREME DDR 256 PC2700 טמפ' נוכחיות: מעבד- בסביבות ה45C.- עם וולקנו 6 מערכת- בסביבות ה40C. דעות? ד"א, יש ללוח נעילת AGP\PCI? באיזו קטגורייה. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
האם DBS77 נחשב רועש או רועש מאוד או רועש בצורה בלתי נסבלת? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אז כך, אני בונה מארז למחשב חדש שישמש כשרתון (מלשון שרת קטן) לשיתוף קבצים ואינטרנט בבית. נשרף לי ה athlon MP אז אני ככה"נ אקנה במהלך שהותי בארה"ב Athlon XP 1600, כולה 330 שקל כולל משלוח חינם (בתוך ארה"ב). קיצר, איזה מאוורר ו/היטסינק כדאי לקנות, הדגשים הם שקט וגודל קטן. בדגש על הדגשים ! תהיתי עם AX-7 ו וVantec Stealth יהיו הצעה טובה ? או שכדאי לקנות גרסת RETAIL של המעבד, שתעלה כ 120 שקל יותר (או לחלופין Athlon XP 1700 retail ב 480 שקל) ולהשתמש במעבד המקורי שמגיע מ AMD. יש להזכיר שמדובר בשרת, אין כל כוונה לבצע אוברקלוקינג למחשב, רק שקט ושיתפוס כמה שפחות מקום (הרעיון זה לבנות את המארז שיהיה קטן)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני התחלתי לעשות OC למערכת והתחלתי בקטנה ב-3.8GHZ, בעיקרון לא העלתי מתחים, נשארתי על אותם המתחים. הוא יציב וכל זה, והוא לא מתחמם אבל הבעיה היא שהשארתי את ה- Intel Enhanced SpeedTest על ENABLE והוא אמור לעשות שכאשר אני נגיד על שולחן עבודה ולא מאמץ את המחשב אז הוא מוריד את המהירות של המעבד לאיזור ה-1.6, הבעיה היא שאני משאיר את זה פתוח וזה לא עושה כלום, הוא תמיד נמצא על איזור ה-3.8 ואני לא רוצה שזה יהיה ככה, איך אני מסדר את זה ? ועוד שאלה, להתחיל ישר ב-3.8 זה גבוה ? כלומר, אני צריך להתחיל ביותר נמוך נגיד 3.4 או משהו באיזור ? הינה תמונה אחרי בחינה של SuperPI:
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בTMPIN1 רשום שיש 128 מעלות !!! הרגע קיבלתי את המחשב...זה הגיוני ??.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי דרך הלוח אם intel skyberg dp45sg , שהוא מאפשר OC , ואני לא יודע איך , כל המדריכים לOC הם ממש שונים בBios שלי שם יש דברים אחרים , בקושי יש שם דברים .. מי שיכול לעזור לי אפילו בטלפון איך לעשות OC למעבד דרך הלוח אם הזה אני יודה לו!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך חוות דעת דחופה, מה מומלץ ה Zalman CNPS7000B או הביג טייפון
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב קניתי את המעבד i7 2600k וקיבלתי בקופסה שלו קירור למעבד ,לפי מה שהבנתי פה בפורום כולם קונים מערכות קירור מיוחדות למעבד ,השאלה שלי היא למה אני צריך קירור מיוחד הרי עם המעבד יש קירור שכנראה יוצר בשבילו הייתכן והמהנדסים של אינטל לא יודעים לתכנן מאורר ? או אולי הקירור מיועד למצבי אוברקלוקינג ומצבי קיצון של המעבד ? השימוש שלי במחשב הוא למטרות משחק עם מארז antec 900 ו כרטיס מסך 6950 אני מאוד אשמח אם תפתרו לי את הסוגיה (חדש בתחום)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מאוורר סטנדרטי של מעבד פנטיום 3 , האם אני יכול לחבר אותו איכשהו לחשמל במארז ( לא דרך החיבור היעודי בלוח האם ) ?? אני רוצה לעשות לו פתח מתאים בתחתית דלת המארז , למישהו יש רעיון איך אני יכול לחבר אותו לדלת ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי innovision 9600gso 768MB, אין לו חיישן טמפ',אבל אני מרגיש שהוא חם אם שמים יד, וגם ניסיתי ATI TOOLS ואין שם צג של מאוורר, אותו הדבר גם בזה של הNVIDIA... מה לעשות? איך לשנות?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב. לפני יומיים קיבלתי את הסטיק החדש של הA-data 500mhz והוא עובד כרגע עם לוח אם nf7 ועם עוד סטיק A-data 400mhz ועם מעבד : AMD authlon 2500+@ Oc'ed 3200 Duel DDR Enabled.. בכל מקרה הmhz לא הסיפור כי שני הסטיקים עובדים על 400 mhz עפ"י המעבד עם יחס FSP / DRAM של 6:6 .. עכשיו השאלה שלי היא ; בביוס יש מתחת לbus של המעבד משהו שנקרא: CPU Interface ואז אתה יכול לבחור Disable / enable מה לעשות עם זה במקרה של oc? תודה לעוזרים..
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב לכולם, רציתי לדעת האם יש תוכנה שאני יכול להריץ תוך כדי משחק כדי לבחון בזמן אמת עומס על המעבד, הכרטיס מסך והזיכרונות כדי לזהות צווארי בקבוק בעיבוד המידע.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , יש לי את המערכת הבאה I5-750 P55-UD3 4870 (800\1000 a-data 1333 ספק 500W SEASONIC קירור MUGEN 2 יש לי כמה שאלות 1) האם כדי לי לעשות OC למעבד היות וקראתי כי הלוח הזה קצת בעייתי במתחים גבוהים ונוטה להישרף? ( תכנון ה OC עד 3.7 ) 2) האם הספק הזה יחזיק OC גם למעבד וגם לכטיס מסך ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
זה לא סוד שמתחילת הקיץ המחשב שלי סובל קשות, גם משימוש היתר וגם מהחום הנוראי!!! האמת שלא רק הוא סובל אלא גם אני, גם ממנו וגם מהחום שזה איכשהו ביחד.... נמאס לי כל יום שני וחמישי להתקע עם מחשב לוהט שאינו יודע לעשות הרבה יותר מאשר ריסטרטים דחופים... ולכן החלטתי לקנות את מערכת הקירור הכי טובה שאפשר לקנות בכסף (ולא, אני לא מדבר על מזגן...), הייתי מאוד שמח אם תייעצו לי מערכת קירור שתקפיא את המחשב שלי לעוד הרבה מאוד זמן (שישמיעו את בעיות התנעה בבוקר, כמו במכונית), תתנו גם מחיר וגם מקום טוב לקנות את זה ואולי גם הסבר למה ואיך ואל תשכחו שלא רק המחשב סובל אלא כל החדר כך שמאוורר פשוט לא יספיק בתודה, newz
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מתנצל על חוסר הידע שלי ברכיבים ברצוני לדעת היכן אני יכול להשיג תוכנה שאמרת לי את רמת הטמפרטורה במעבד לוח אם או ספק הכח ומהי הטמפרטורה הנורמלית שאני אדע אם אני צריך קירור תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי GeForce 5600XT 256MB ואני לא מרוצה מהביצועים שלו... רציתי לדעת אם ניתן לבצע עליו OC אך הדגש הוא בלי להשקיע בקירור נוסף בכללל..... אני חייב לשפר מעט את הביצועים שלו ואני אובד עצות.... אשמח לקבל תשובה מהירה.... תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=62128
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז החלפתי סוף סוף את הקירור הסטנדרטי של הכרטיס בטווין טורבו של AC. עכשיו, הכל טוב ויפה, אבל שמתי לב שבקירור המקורי היה גם קירור לעוד סט של צ'יפים - חוץ מהליבה והזכרונות, עליהם יש גופי קירור גם ב AC. זו מין שוב של צ'יפים שחורים קטנים בצידו האחורי של הכרטיס, ליד כניסת המתח של ה PCI - להם אין פתרון קירור בטווין טורבו. מה הם אותם צ'יפים? צריך בכלל לשים עליהם גופי קירור? תכלס עכשיו המחשב עובד... והם לא חמים למגע...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אני עם spire easy strame 3 שעובד על 3900 סל"ד - דיי שקט.. חמוד מאוד, סקסי אבל המעבד שלי כמו שהזכרתי בהודעה הקודמת, סלרון 2.4 במנוחה על 45 מעלות, בעבודה על 55 מעלות. ללא מזגן עם מזגן, 5 מעלות פחות במנוחה וגם בעבודה. הציעו לי על tt spark7 שעובד על 6000 סל"ד השאלה שלי היא, האם הכסף שווה ? (אני לא מיליונר..) האם הוא יראה תוצאות תאחלס?, יתן שיפור מספק? האם ההרכבה שלו קלה?- מה קורה עם משחה טרמית, צריך למרוח לבד? מסופק עם המוצר? על האיזי סטרים 3 היה ריבוע (על הסטיק) של משחה טרמית ככה שלא הייתי צריך למרוח כלום... ובכלל מי שיש לו את הספרק7 או שיצא לו לעבוד, להרכיב אותו. מוזמן לתת עליו ביקורת בכל נושא שהוא ומי שממליץ על קירור אחר, גם כן מוזמן לשפוך ----------------…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-