אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להזמין מהחנות SKYPC.co.il מחשב HTPC מבוסס i3. אפשר המלצה לקירור למעבד, שיהיה שקט, בתקציב 100-150 ש"ח? המארז המיועד הוא ANTEK NSK 2480 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משאבה טבולה שמחוברת לכל הרדיאטורים ובקצה פילטר. מזרים מים מזוקקים כמה שעות. מנקה את הפילטר ואז מזרים לעוד כמה שעות ובודק את הפילטר. אם הוא נקי עוצר אם לא ממשיך לעוד כמה סבבים שצריך.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רציתי לדעת לפני קניית לוח ומעבד חדשים לOC מה הכי טוב לקנות..איזה לוח אם ואיזה מעבד לקנות? קיבלתי הצעות לE44 וP5B, אבל יש אומרים שיש לE44 מגבלה של BUS ולכן אני לא יודע מה לקנות E43 או E44.. מה מציג ביצועים יותר טובים? ד"א יש לי Tuniq Tower אז לא צריך לדאוג לקירור..
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או קיי חבר'ה יש לי מעבד AMD Athlon XP 1800 עם A7Ve266 של Asus אין מושג מה זה אוברקלוק ... הדבר היחיד שאני יודע על הזה שזה האצה של המעב מישהו בבקשה בבקשה יכול לתת לי הסבר על זה... , ואולי גם איך עושים את זה ? מומלץ לא מומלץ?? ואל תשלחו אותי לאתרים אחרים תודה רבה
-
בוקר טוב. לפני יומיים קיבלתי את הסטיק החדש של הA-data 500mhz והוא עובד כרגע עם לוח אם nf7 ועם עוד סטיק A-data 400mhz ועם מעבד : AMD authlon 2500+@ Oc'ed 3200 Duel DDR Enabled.. בכל מקרה הmhz לא הסיפור כי שני הסטיקים עובדים על 400 mhz עפ"י המעבד עם יחס FSP / DRAM של 6:6 .. עכשיו השאלה שלי היא ; בביוס יש מתחת לbus של המעבד משהו שנקרא: CPU Interface ואז אתה יכול לבחור Disable / enable מה לעשות עם זה במקרה של oc? תודה לעוזרים..
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
עד לא מזמן חייתי לי בשלווה עם ה PIII866 החביב שלי , עד שרציתי יותר - וכך נולד לו ה PIII866@975 הנוכחי ;D - אך אבוי, לינ' לו אהב את השינוי !!! בהתחלה גם האיכספי לא היה יציב כלל, על שהעליתי לו את הוולט ל 1.75 (1.80 אמיתי), את הפוסט הוא תמיד עבר. אבל הלינ' מסרבת אפילו להתחיל לעלות ברגע שהמעבד מומהר בטיפה, אפילו ב 910 מ-הרץ הוא לא עלה. יש למישהו הסבר הגיוני לעיניין??? יור'ז, וויז,
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עובד באיטיות גם לאחר פירמוט. כשפתחתי את המחשב גיליתי בפנים כמויות מסחריות של אבק. 1) האם אבק משפיע על ביצועי המחשב? הרי אבק הוא חומר מבודד ולא אמורה להיות לו שום השפעה במגע עם רכיבי המחשב. 2) במידה ויש השפעה איך אני מנקה את כל הכמות הזו של האבק?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. תשתדלו להיות איתי ההודעה קצת ארוכה ואני מתנצל מראש על שגיאות כתיב אחרי יותר משנתיים עם אותו מערך קירור החלטתי שנמאס לי שהמאוורים שלי עושים כול כך הרבה רעש ולא מצליחים לקרר את המערכת שלי בצורה מספקת. הנה המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 quad 2.83 q9550 לוח אם: Asus p5q-e זיכרון: DDR2 ocz platinum 4gb 1066Mhz dual channel כרטיס מסך: Sapphire ATi Radeon 4870 1GB הארד דיסק: samsung 750gb 32m ספק: Antec NeoPower Blue 650W . מארז: COOLER MASTER CM690 כמו שאתם רואים יש לי שתי רכיבים בעייתים שידועים כיצרני חום לא קטנים, המעבד והכרטיס מסך שלי. ברגע זה המעבד עומד על40 מעלות והכרטיס מסך על 77 מעלות, תזכרו שמדובר בסוג של חורף והחדר שלי לא מחומם. כרגע מותקנים לי…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GeForce 9500 GT. וכשאני מעלה את האיכות הגרפית במשחקים המחשב מגיב מאוד לאט. חשבתי שאולי זה טמפרטורה. אז הפעלתי את התוכנה HWMonitor ונכנסתי למשחק GTA IV, העלתי את הרזולוציה ל- 1200*1920 והבחנתי שהטמפרטורה הגיעה ל-76. זה תקין? במידה ולא, ראיתי אחד נחמד: Z-Machine GV1000 מומלץ? פרטים נוספים: מעבד: E7200 זיכרון: שני סטיקים של 1 ג'יגה PC2-6400 800Mhz Black Dragon Dual Channel ספק: Enermax Liberty 400W חג שמח, אלעד.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם DBS77 נחשב רועש או רועש מאוד או רועש בצורה בלתי נסבלת? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי איזה 5-6 מתים ששוכבים באזור והרבה זמן אני מסתקרן מה יש בתוכם , מבלי להשתמש באופצית ה 5 קילו או במבדקי גובה מהקומה העשירית , איך אני פותח אותם ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
או שלא ;D ;D ;D ;D 1 באפריל
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בTMPIN1 רשום שיש 128 מעלות !!! הרגע קיבלתי את המחשב...זה הגיוני ??.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זהו. יש . משפך עם חורים - מכוורת - מעל המעבד . נחושת. השטח המתאים מתחתיו על הבסיס (כסף) יחוספס ל"פני ירח" . אולי אני אדביק חוטי כסף קצרים מאונכים לפני השטח . מסביב כנפיים של מאוורר . מודבקות מן הסתם . או "נייר נחושת" כתחליף, מולחם. רווח בין הכנפיים לקיר הבלוק. צנור יניקה במקום כנף אחת. המשפך יצור התזה בלחץ , הכנפיים יצרו זרימה סיבובית מהירה = טורנדו מים. יש עוד אפשרות . כיוון הפוך. שתי קומות. מיים נכנסים בקומה השניה ובקצה מעל כל כנף, חור התזה פנימה לקומה הראשונה. חור יניקה במרכז. כרגע נראה לי שהבחירה העיקרית היא היכן להכניס את המים הקרירים יותר.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קיבלתי מאוורר סטנדרטי של מעבד פנטיום 3 , האם אני יכול לחבר אותו איכשהו לחשמל במארז ( לא דרך החיבור היעודי בלוח האם ) ?? אני רוצה לעשות לו פתח מתאים בתחתית דלת המארז , למישהו יש רעיון איך אני יכול לחבר אותו לדלת ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שיהיה 1024, DUAL CHAN ושיהיה מעולה לOC! אני מדבר על רמות ה OCZ VX.. אני לא בדיוק יודע מה ההבדלים בין BH5, VX, TCCD.. לכן המלצתכם נחוצה לי.. המערכת היא, A64 3500+ Winnie @ 265*10 Asus a8n-sli deluxe Gigabyte 6600GT OC חשוב לי שהזכרון יעבוד בלפחות 275-280 FSB, ושיהיה בעל תזמונים נמוכים..(2-2-2-5 ? ) OCZ BOOSTER יתווסף לו גם כן.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב גיימינג עם המפרט הזה, וקניתי את ה I7-6700K עכשיו הוא 4.0GHZ והטורבו 4.2GHZ, אם אני רוצה לעשות לו OC מה המקסימום שהוא יכול להגיע עם הקירור הזה? אמרו לי שלא אפשרי כי האוברקלוקינג לא יהיה יציב וגם המחשב יתחמם יותר מידי (עכשיו מקבל 40 מעלות בערך בשימוש רגיל). את זה אמרו לי בפורום אחר, אבל שאלתי חבר שדי מבין בזה אני חושב והוא אמר שאפשר להגביר את העוצמה של הקירור אבל כאן נכנס העניין של הרעש.. האם זה באמת נכון? מה ניתן לעשות ? האם יהיה אפשר לעשות 4.6GHZ או 4.8? וגם איך עושים את זה? ומה לגבי הקירור? האם יש אפשרות לקנות או להוסיף חלק של קירור למחשב? ומה לגבי המעלות והתחממות המחשב? האם 40 מעלות זה תקין? והאם תהיה לכך השפעה אחרי OC? תודה לעו…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
יש לי TT BIGWATER ואני מעוניין לשפר את רמת הקירור (שהמעבד יהיה יותר קר) אז חשבתי להחליף ראדיאטור או אפילו להוסיף אחד מישהו יכןול להמליץ לי מה לעשות כדי לשפר תקירור והאם הפתרון שהצעתי הוא טוב (להחליף תראדיאטור לאחד יותר חזק) האם בכלל אפשר להחליף ראדיאטור כי הצינורות של TT שונים מהסטנדרטיים של היום
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-