אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הנני מחזיק בקרור הנ''ל, השאלה שלי היא פשוטה. האם אפשר להוריד את המאוורר שנמצא עליו ולהחליפו במאוורר 12 ס''מ אחר? להוריד אני יודע שאפשר, אני רוצה להיות בטוח שיהיה אפשר להחליף למאוור רגיל, או אפילו לקמבן משהו. -תודה :]
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אוקי אז ככה מצאתי לי מחשב ישן במחסן שלי שהיה זרוק חח.. עם מעבד 1.6 של פנטיום ולוח סגול עוד לא בדקתי חברה בכול מקרה אני רוצה לעשות למעבד הזה אובר קלוק... אהה וזה עובד בכפולות של 16x100 mhz לא יודע למה כי הזיכרונות שלו הם 133.. בקיצרו חברה תנסו לעזור לי לעשות אובר קלוק כי עם אני ניכנס לבאיוס ומנסה לעלות את הכפולות מ-16 ל-17 או 18 וכו כוו זה לא משנה שום דבר זה עדיין נישאר 1600 בקיצרו יאלה חברה תעזורו תודה...
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הגעתי לOC עם המעבד עד ל2.52 (ללוח אם שלי יש ביוס נורא נורא נוח לOC) וטמפ' נעות בין 39-41 רציתי לדעת אם יש טעם לעלות את זה עוד או שזה כבר לא יהיה טוב
-
- 9 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי מעבד אופטרון 170 לוח של dfi ut nf4 ultra dוזכרונות של g/skill 4800 tccd rfהצלחתי לדחוף את המעבד במכפלה 9 ל fsb 317 וככה שהזכרונות עומדים על 634 בתזמונים 2.5-4-4-8 T1 על מתח 2.9 כרגע מתח המעבד בוינדוס הוא 1.664 יש לך אולי מושג למה אני לא יכול לדחוף אותו קדימה עוד קצת ? אני משץמש ב super pi לבדוק יציבות
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אם אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך בעזרת תוכנה ואחר כך אני מפרמט את המחשב אז האוברקלוק הולך??
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
הייפר 48!! שמו המלא הוא HYPER 48 KHC-L91-U1 Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) and LGA 775 ומעניין אם הוא ישקול גם כמו הייפר 6 המפורסם שלהם!! ועוד אחד נחמד מאוד הוא Ultra Vortex KCC-V91 גם היטסינק ענקי ויפה!! Socket Type AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478) הוא אומנם לא תומך בסוקט טי החדש של אינטל!! אבל עדיין זה לא משנה כי הוא תומך בסוקט 754-940 והוא גם כבד מאוד שוקל כמעט 900 גרם!! לפרטים נוספים כנסו ל- http://www.coolermaster.nl/
-
-
בקרוב אבא שלי בחול ובא לי להביא כמה דברים למחשב שלי. חשבתי על http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-354&catalog=343&depa=0 ביחד עם SP-94 הבנתי שיש גם מאווררי טורנאדו מאיפה אני משיג כאלו ? עכשיו ככה,יש אני ממש ממש לא רוצה להשקיע במחשב הזה אני בסך-הכול רוצה עוד קצת למתוח תOC במחשב שלי גם ככה מתישהוא השנה יהי לי מחשב חדש,יש לי זכרונות של Xeros מישהו מכיר ? גרוע בטח לא ? ולוח EPox 8k5a2+ שווה משהו ? טוב לOC ? וממממ תוך כמה זמן כבר יוספיו תפרוייקט שלי לOC Database אם מישהו יודע תוך כמה זמן מעדכנים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
א. אבל בכל זאת יורגשהבדל של ביצועים מאשר סטיק אחד ?? ב. זה לא ממשמשנה לשים סטיק אחד או 2 כי זה רק מפריע ב 3FSB ... נכון ?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר וראיתי שכתוב שם שזה מתאים ל 754 939 940 לפי מה שזכור לי ה AM2 זה 940 אבל אני רוצה להיות בטוח כי לא ראיתי שם AM2 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר למעבד super שקט ל p4 יש המלצות אנשים
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91065.0) ורציתי לדעת איזה קירור אני צריך בשבילו...אני ממש לא מבין באובר קלוקינג אז דברו במושגים פשוטים בקשה ;D התקציב גבוה אז תשפכו רעיונות... תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
עים מישהו יודע למה אני מתכוון. תודה. 8)
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בחיאת מה האוברקלוק ל6600GT של GIGABYTE AGP בלי הויוו עם המאוור הוא כל כך פשוט ביחד עם התוכנה הזאת V-TUNER מה הסיכונים איך לעשות כמה לעשות מתי?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיות של מחשב נתקע, במיוחד ביישומי גרפיקה כבדים ובעיקר משחקי מחשב תלת-מימדיים (unreal2003 למשל). ישר אחרי קריסה שכזו בדיקה בBios העלתה כי הטמפ' של המעבד עומדת על 70 מעלות צלזיוס (!!) . גם תוכנה ייעודית של ג'יגהבייט הראתה לי ב Realtime בזמן המשחק שאכן המעבד מגיע ל70 מעלות, וברגע שאני יוצא מהמשחק הטמפ' צונחת חזרה. במצב מנוחה הטמפ' היא "רק" +50 מעלות. (המערכת אינה באוברקלוקינג אבל הנחתי שהשאלה תתאים לפורום קירור... ) כל המאווררים תקינים ועובדים, לפחות למראית עין ואוזן. החדר שלי קריר למדיי. אני לא משתמש בעוד יישומים ברקע. איפה הבעייה - מעבד או כרטיס מסך? או משהו אחר בכלל? המפרט הנו: P4 2.8 Intel HT Dual Channel 1 ג'יגה זכרון ATI Radeon…
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם צריך ואפשר להוסיף מתח לAGP ברמות אוברקלוק מסויימות? באיזה רמות?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
איזה בלוק הכי טוב למעבד LGA775 ואת שער המערכת אבא שלי בונה (זה יותר טוב מכל מה שיש בשוק) והאם אפשר להשתמש במים רגילים מהברז?? ונגיד שכן מה יותר עדיף מים מהברז או מים מזוקקים??
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם. (כבר פתחתי תרד בעבר בנושא אך הייתי במילואים בצפון ולא ממש יכלתי לעקוב אז אני פותח חדש) עד לא מזמן היה לי על המעבד גוף קירור סטוק של אינטל פרסקוט - שמורכב מגליל נחושת במרכז וסנפירי אלומיניום מסביבו, הוא עבד בסדר יחסית לגוף קירור כזה - מאוורר שקט שאף פעם לא הרעיש, וטמפ' יחסית גבוהות. רציתי לשפר את המצב וגם לעשות OC קטן, אז רכשתי את הערכה הבאה: Zalman CNPS7000b-AlCu הרכבתי אותה לפי ההוראות שמתי את הגריז התרמי שבא עם הערכה ועכשיו כשאני בודק הטמפרטורות גבוהות יותר בכל מצב - מנוחה עבודה וכו'. יש לציין שהמארז מאוורר באופן סביר: 4 מאווררי 80 מ"מ קדמיים שמכניסים אויר + 1 בדלת המארז שגם מכניס ו 2 80 מ"מ אחוריים שמוציאים אויר. והמחשב נמצא בחדר שהטמפ' בו חמות במרבית היום …
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע קרור מים thermaltake big water ואני רוצה להחליף אותו כי המשאבה עשתה לי חור בראש ובכלל מערכת מים אני צריך המלצה לקרור אויר הכי טוב והכי אפקטיבי למעבד amd 4200 על לוח 939 לא יודע אם זה משנה על איזה לוח אני מקווה שהקרור יגיע לפחות לרמה של קרור מים או יותר אם צריך עוד פרטים על המערכת שלי תנו לי לדעת
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
פיייי, זכרתי שהיה לי משתמש בפורומים, אבל לא האמנתי שהוא עוד פעיל (אי שם מ 2002). נו שוין - ולענייננו. יום אחד, במהלך משחק אנריל ממושך, המסך קפא והמחשב החל להשמיע רעש כאילו הוא הולך להמריא. ריסטרט מהיר וכניסה למסך של הביוס גילו את האמת המרה - טמפ' של 80 מעלות למעבד (מדובר במעבד פנטיום 4 - פרסקוט). לקצר את הסיפור הארוך (מי שרוצה לקרוא את הארוך, בליווי תמונות - http://n2b.org/?p=391) עשיתי טיפול וניקוי יסודי לעסק והנה מה שקורה שם היום: 1. טמפ' מנוחה (idle, אף תוכנה לא פתוחה) 42-44 מעלות. 2. טמפ' עבודה שפויה (מסמך בוורד, גלישה באינטרנט וכ') - 47-51 מעלות. 3. עבודה מאומצת (משחק אנריל או GTA ארוך) - 57 מעלות. בקיצור, ממעבד שעבד ב idle על 65 מעלות צנחתי ל 42 מעלות - שיפור משמעו…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
התקנתי accelero twin turbo ויש לי מעלות נמוכות מדי מכדי להיות מציאותיות.. 51 מעלות במאמץ מטורף של הכרטיס מסך , חשבתי להמהיר אותו במקרה כזה..עד הסוף 700* 1200* יש סיכון בדבר כזה מבחינת החיישנים המעלות בסדר גמור , אבל אולי החיישנים מהווים מדגם עבור שבב או שתיים בלבד וייתכן והשאר כן מתחממים ? או שיש סיכון אחר בכך ?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום ! יש לי שאלה לגבי גוף קירור : Thermalright SP94 for Pen 4 . האם זה נכון שהוא מתאים רק למעבדי פנטיום 3.06 ג'יגה הרץ ומעלה ? ? ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי... רציתי לדעת האם נורמלי שהטמפרטורה של הכרטיס הנ"ל היא 81 מעלות. בעזרת RIVATUNER המהרתי את המאוורר שעבד בשישים אחוז למאה אחוז והטמפרטורה ירדה לשישים וחמש מעלות. האם זה נורמלי? האם זה בסיידר מה שעשיתי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 קרור נינג'ה עומד על 30 מעלות ללוח אם : GA-K8N Ultra-SLI זכרונות: PDP PDC1G3200LLK 1GB (2*512MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory קיצר אני מנסה להעלות למאבד.. אבל אני מצליח לעשות לו רק 1.9 ניסיתי להעלות מתח והכל.. ולא עוזר.. חייב עזרה דחוף.. (זה לחבר)
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-