אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו הכרטיס חם יחסית גם בלי OC, אני יודע את זה מנגיעה בכרטיס, המעלות אני מעריך 50+ אבל אני לא בטוח בכלל אני משווה את זה למעבד, עכשיו התחלתי לעשות OC אם הATI TRAY TOOLS ועשיתי FIND MAX CORE וFIND MAX MEM וזה הגיע למיהרויות של הPRO בלי בעיה, עכשיו שוב הכרטיס מאוד חם אבל אין ארטיפקטים, האם שווה לקחת את הסיכון? יכול להיות שהכרטיס בנוי לכאלו טמפ'? אני בקרוב יקנה את הAC3 אבל בכל מיקרה אני רוצה לדעת אם באמת שווה לי לקחת את הסיכון.
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי אוברקלוק למעבד שלי ואלו התוצאות: מבחן בוצע ע"י: OCCT זמן: 5 דק' מעבד: core i5 2500K מהירות: 3.3GHz @ 4.5GHz תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us איך המעלות ? והמתחים ?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן יש לי I5 , קניתי את הArctic Freezer 7 Pro Rev.2 , ויש כמה דברים שאני לא בטוח בהם לקראת ההתקנה - 1-איך לנקות את המשחה מהמאוורר הקודם ? קניתי אלכוהול 70% אבל אמרו לי שזה לא טוב ועדיף רק עם נייר טואלט. 2-לאיזה כיוון להפנות את המאוורר שלו ? 3-המשחה כבר מודבקת בקירור , אני אמור להסיר איזה מדבקה או שישר להתקין ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Leadtek G4 TI 4200 128 MB שעובד על דרייברים של אן בידיה גירסה 30.82. PowerStrip מזהה את הכרטיס אבל לא נותן לעשות לו OC. מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם; ניסיתי לאחרונה לעשות OC קטן למחשב, מעיין התנסות קטנה מתוך שעמום, העליתי את התדר מ-2.8 ל-3.0 , (ממש כלום, אני יודע....) ולמרות הכלום הזה, המחשב קורס, אחריי ריסטרט הוא פשוט קורס (לאחר ביטול ההמהרה המחשב הפסיק לקרוס); העליתי את המחלקים מ-200 ל-214 (נו 3.0 GHz) וזהו.......מה יכולה להיות הבעיה? -רון
-
- 12 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי כולם, 1)מה יותר טוב: Thermaltake 120mm Smart Fan 2 או Enermax 120mm 2 Ball Bearing Fan Kit 2)לטמרלטק יש וסת עוצמה, גם לאנרמקס? 3)יש לי מארז Compucase CI-6A19 ויש בו לכל מאוורר תופסן כזה, האם גם במאווררים האלה אני פשוט "דוחף" את המאוררים לתופסנים? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום המערכת שלי c2d e6750 asus p5k kingston pc-6400 ddr2 800 cl5 wd 500gb hec 550w win ac freezer pro 7 השאלה שלי היא: ראיתי הרבה אנשים מגיעים למהירות של 3.6Ghz עם אותו מפרט כמו שלי בלי להעלות את ה Vcore. למשל בשביל לעלות ל 3.3Ghz אני צריך לעלות מ 1.33V ל 1.5V יכול להיות שהבעיה בספק למרות שהוא אמור להיות איכותי? הבנתי שהוא לא איכותי כמו ה enermax 400W, לצערי קניתי בלי להתייעץ
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ok first of all, by the time you'll finish reading this post you'll be sure I'm fucking insane, so I'd like to mention I'm not. it all began after being annoyed my AMD Athlon XP 1800+ hits 63oC on full load and 57oC on idel, which is not alot comper to the temperture that dude that put his XP 1700+ into his old VCR (it was 97oC), but still I'm not happy with it. now all the Intel fans will come and say AMD suck and so on and so on... , which is why I would also like to stat that the one to blame for it is not AMD nor the HSF, though it's the evercool default. the blame for it is the case, which is one of those where the PSU "sits on" the CPU and the fact there's only one …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבל אין כמעט מקום...רק אם אני יקדח בצדדים... בקיצור מה עדיף בשביל קירור טוב יותר? לקנות עוד מאורר ולקדוח בצד? לקנות מאורר ולשים אותו במקום של CD? כי יש לי 2 מקומות פנוים אחד ליד השני... או שלקנות איזה קירור טוב למעבד בלבד... ? תודה ויומטוב
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
שללום, יש לי מארז Antec High Performance 1080B AMG חדש(!) :smoke: ואני רוצה להוסיף לו שני מאווררים על הדלת, ורציתי לשאול: 1) איפה אפשר לראות "מדריך" על הוספת מאוורר. ;D 2) האם מאוורר הלדים (Antec 80mm LED Fan) זקוק לגריל?! ??? בנוסף אני רוצה להוסיף גם מאוורר 120mm התוכלו להמליץ לי על אחד?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב פשוט על מעבד P-D 820 , לוח אם של INTEL ISELTON D946GZISL כל האוורור של המחשב הוא הסדנדרט שהגיע עם המחשב. לאחרונה הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפ במנוחה ממש גבוהה - בסביבות 62 (ללא שום OC) בזמן מאמץ זה כמובן עולה רציתי לשאול האם זה סטנדרטי למעבד מהסוג הזה עם קרור כל כך פשוט או שאולי יש אצלי בעייה נוספת ? וכמו כן, בהנחה ואני לא אחליף את הקרור האם זה עלול לעשות לי בעיות ?
-
- 21 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המערכת: Q9550 Asus P5Q Pro 4870 מעוניין ב-OC למעבד אם הבנתי נכון, ה-Antec 300 מגיע עם 2 מאווררים בתוכו. איזה מאווררים נוספים מומלץ להוסיף ?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך V8200 של אסוס ואני מתכנן לו OC ולכן החלטתי לקנות מאוורר חדש ולמרוח AS3 עליו, אז השאלה שלי היא שהאם זה בטוח להשתמש ב AS3 או לקחת משהו לא מוליך אולי כמו AS2 P.S יש לי כבר את AS3 אז בבקשה לא להכנס למחירים!
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר להתחממות המחשב כתוב לי ברגיל בEVEREST 41 מעלות ממוצע..שחקתי קאונטר סורס ואחרי זה 1.6 ואז יצאתי לבדוק ראיתי 52 השאלה אם הכל בסדר? מה הטמפרטורה המומלצת כשהמעבד מתאמץ ומה הטמפרטורה שהמחשב במצב רגיל...תודה עדכון : זה אחרי אוברקלוק מ 2000 ל 2200
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני עומד להחליף את הסלרי שלי ב ATHLON XP 1700 ושמעתי שיש לגירסאות הפחותות מ 2000 בעיות חימום... יש צורך להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד בקירור רצחני יותר או שמא די והותר ? ואם כן מאיפה אני יכול לרכוש צלעות קירור \ מאוור נורמלי?
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לא מכיר את האופן שבו אני אמור לעשות אובר קלוק ללוח הזה אבל ממה שאני זוכר אני אמור להעלות איכשהו את ה-FSB או את המכפלה שלו אבל התפריט של הלוח הזה מסורבל לי מידי עם כל מיני שמות מפוצצים שרק מסבכים. אם מישהו מכיר את הלוח הזה אשמח לעזרה! מערכת: Asus P6T Deluxe V2 Intel Core i7 920 @ 2.67Ghz OCZ XTC Platinum DDR3-1066
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
https://www.tomshardware.com/news/noctua-air-cooler-dissipates-700w-of-power-from-56-core-intel-chip
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ספק של 250 ואני רוצה לחבר אליו את הראדון + כל המערכת שלי (ראה מפרט) הוא לא יעמיס יותר מידי ? וכמה הוא בכלל לוקח ?
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המאוורר של כרטיס המסך שלי, GTS 250, חופר לי בשכל. משום מה אני לא מצליח להוריד לו את המהירות עם שום תוכנה, לא speedfan, לא riva tuner, ולא שום דבר אחר... המאוורר מחובר לכרטיס עם חיבור של 2 חוטים בלבד (כלומר ללא ניטור), האם זאת הסיבה? האם יש דרך אחרת להחליש אותו? האם יש פיתרון קירור צד 3 שקט לחלוטין (אוויר כמובן) שמתאים ל-GTS 250? מה מומלץ? תודה
-
- 31 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שבוע טוב אנשים! המפרט: i7 930 D0 - BATCH 3001A481 GA-EX58A-UD3R NOCTUA NH-U12P SE2 G.SKILL 6GB 1600MHZ CL8 SAPPHIRE 5850 INTEL X25-M 80GB SEASONIC SS-600HT אני מעוניין לעשות OC למעבד עד 4.0GHZ אם זה אפשרי כמובן. מצורפת תמונה של הטמפ' של המחשב - מדובר במארז LANCOOL K62 עם 4 מאווררים. קראתי דיי הרבה מדריכים ברשת ואף אחד לא באמת הסביר איך לעשות מ-א' עד ת' כמו שצריך (כי מן הסתם שיש המון סוגי לוחות ומעבדים). אשמח אם מישהו כאן מכיר את הפרוצדורה במעבד\לוח הנ"ל ויוכל לכוון אותי. הבעיה מתחילה עם המתחים, אני יודע שלזכרונות הגג הוא 1.65v אבל בכל השאר אין לי מושג, איך אני יודע כמה מתח לתת לכל דבר ומתי להעלות בלי לגרום נזק? הבנתי של-i7 920 אין כמעט בעיה להגיע ל4GHZ ברוב הלוחות, אז אנ…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מכבה או משנה את כיוון המאוורר שלו הוא עושה למחשב ריסט... האם זה אמור להיות ככה? או שלא ויש בעיה... הספק שלי הוא NoiseTaker 2 420W תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הי אני מתכונן לקנות את הנקסוס ששולט על מאווררים. אני רוצה לשלוט על המאוורר שעל ההיטסינק שלי VOLCANO 6CU+ ורציתי לדעת אם הנקסוס יכול להתמודד עם מאוורר כזה? כלומר שלא יקרה מצב שאני יפעיל את המחשב והמאוורר לא יפעל כי אז המעבד ישרף
-
עם לוח INTEL WS440BX P III 650 384 SDARM PC100 ECC האם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
?? ועוד שאלה איך BT מקרר את המעבד ???? לא הבנתי את זה מאיך שהוא יושב על המעבד?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-