עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן חבר'ה ! קצת רקע: יש לי רדיון 9600פרו 128מגה רפרנס של ATI , הלוח של הכרטיס הזה הוא חדש מבוסס על REV 1.3 של ה XT , ככה זה נראה לי לפחות לא שזה משנה... בכל מקרה לא מזמן היה לי 9600פרו של ספיר עד שה TVOUT שלו נדפק והחלפתי אותו, בחנות הביאו לי את זה וחשבתי שזה יותר טוב או שווה ערך מסתבר שספיר מחזיקה את הזיכרון על 300מגהרץ בעוד שרפרנס מחזיקים אותו ב200מגהרץ, עם אוברקלוקינג הגעתי ל220 שזה בכלל לא קרוב ל300 של ספיר (אגב ספיר מספקים זכרונות של סמסונג בעוד שהפרנרס מספק אצלי לפחות זכרון של hynix, לא שמעתי עליהם...) אז בעצם קצת נדפקתי :-\ אז בשביל זה באה השאלה שלי אליכם. ההתיעצות: אוקי אז אני רוצה לקרר את הזכרונות של הכרטיס מסך, הזכרונות הם בגודל סטנדרטי של נגיד 1.5X3 ס"מ (…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by MORHAZAN,

שלום חבריה,יש אצלי מחשב פנטיום 3 שכול הזמן נופל,בהתחלה פתחתי לנקות,ניקיתי הכול ואז המחשב היה נופל כול פעם. בדקתי את הטמפרטורה הייתה גבוהה מאוד. כ 120 מעלות. פתחתי שוב ניקיתי וסידרתי הכול שוב הטמפרטורה חזרה ל 74,והמחשב עדיין קורס ולא מעלה את הווינדוס. האם הבעיה פה היא בטמפרטורה ? או שבעיה אחרת.. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  3. שלום לכולם. 1 על איזה גודל צינורית כדאי ללכת בקירור מים ? 8\3 או 2\1 ? 2 האם המחבר,לא זה שמתחבר לצינורית אלא הקצה השני שלו שמתחבר לרדיאטור,משאבה,בלוק הוא גודל קבוע ולא תלוי אם אני לוקח למשל 8\3 או שגם הוא 8\3 או 2\1 ?

4. Started by LORIANTA,

כרטיס בן חצי שנה של GIGABYTE - GVNX88T512HP הכרטיס מגיע עם תוכנה של גיגהבייט שמאפשרת להעלות את המתח לכרטיס ל1.20 והתדרים שבתמונה הם המקסימום שהגעתי בבדיקת יציבות שלATITOOL עכשיו אני רוצה להעלות עוד את המתחים כי הכרטיס לא עובר גם במאמץ את ה74 מעלות יש אולי תוכנה שאפשר להעלות איתה יותר את המתח? אולי להעלות את הPCI? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by yanivos,

לקחתי את ה7200gs המצ'וקמק שלי והוצאתי לו את המיץ: ואין כמעט ובכלל ארטיפקטים.. הטמפ' בין 49 רגיל ל60 במאמץ... איך?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by a-gold,

יש לי מאוורר 60 בדלת של המארז שמכניס אויר רציתי לדעת אם כדאי לסובב אותו כדי שיוציא? אם זה יקרר יותר את המארז?

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  7. Started by Hadas89,

רציתי לדעת האם טמפ' בזמן מנוחה של 60 מעלות צלזיוס ובין 80-88 כשמשחקים הן טמפרטורות סבירות? ואם לא, איך מפחיתים אותן? תודה מראש ושבת שלום לכולם! ;D

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. מישהו יודע מה אני צריך לקנות ומאיפה אפשר להשיג את זה? אני מבין שזו מנורה שעובדת על 12V אבל אני רוצה שהיא תיהיה אולטרה סגולה על מנת שתאיר את המאווררים שגם אותם אני רוצה לצבוע באדום זוהר?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Einklienermench,

אני לא יודע אם כבר פתחו נושא על זה אבל כל מי שאוהב אוברקלוק חייב לראות. מדהים למה המעבדים התקצביים האילו מסוגלים להגיע. יש למישהו מושג מתי הדגם הנל מגיע לישראל?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  10. שלום. המערכת: AMD Phenom II X4 840 3.2Ghz ASUS - M4N68T-M V2 G. Skill 8GB 1333MHz GTX 560 Ti Corsair H50 הגעתי - בשעה טובה (ואך ורק בעזרת חברי הפורום! - ועל כך תודה) למהירות שעון של 3764Mhz. לא רע. במהירות זאת (שעברה בדיקת יציבות של 8 שעות על ידי Prime95), הנתונים הם כאלה: כאשר העלתי את ה FSB ל 240 (ניסיון להמהיר עוד יותר - ויש לומר, זה רק בשביל הספורט והלימוד), המערכת קרסה (אפילו ווינדוס לא עולה). השאלה שלי היא כזאת: האם זהו המעבד שהגיע לקצה גבול היכולת, או אולי הזכרון, או אולי בכלל יש להוסיף מתח? איך יודעים מהו הגורם לאי-היציבות? וכמו תמיד - תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. הבעיה בכותרת. פשוט מאוד אני נכנס לתוכנה ולא קופצת ההודעה של זיהוי כרטיס מסך, אין לי קלוקים, אי אפשר למצוא מקס' של הקלוקים, בקיצור משהו מוזר כאן. רעיונות? מישהו שמע על הבעיה? דרייבר: 6.10, הכי חדש לכרטיס הנ"ל

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  12. Started by faceman_007,

יש לי מעבד Intel Pentium 4 וליבת Prescott המעבד עובד בסטוק על 2.8GHZ ואני עכשיו בOC 3.2GHZ ואני יעשה בדיקות עוד מאט. יש לי לוח אם Asus P4S800D : -איפה אם בכלל אני יכול להוריד מכפלה? -עד איזה מעלות אני יכול להגיע עם המעבד הזה בלי לסכן אותו יותר מדי? *יש לי קירור סטוק..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מעבד P3-800, לוח אם ASUS CUSL2 היום בבוקר בזמן ששיחקתי במחשב שמתי לב שלפתע הוא מאט בצורה מחרידה. הבנתי ששוב נדפק המאוורר שקניתי לפני כחמישה חודשים ולאחר שהתקנתי את תוכנת ASUS PCPROBE גילית שהטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 78 :-/ ובמצב מנוחה היא 58 :'( . בנוסף המארז שלי מאוד יפה 8) אבל קטן וצפוף כך שהאיוורור שם לא משהו.... אני צריך שתמליצו לי על איזה מאורר לקנות ואיזה משחה תרמית (איך למרוח אני יודע כבר תודות למדריך באתר ;D ) או כל רעיון שעולה לכם בראש. אהה, ויש לי תקציב של 50 ש"ח לסדר את העיניין (כן זה לא הרבה... אבל מה לעשות אני בצבא ) אשמח לקבל את הצעותכם בהקדם האפשרי ... בתודה,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מרכיב מחשב במזוודה.... עכשיו אני צובע את המזוודה עם ספריי שחור ועם שבלונה עושה עליה איזה לוגו של חברה או משהו... עכשיו אני רוצה גם לשים עליו שם... עצות?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Wormy,

קניתי לפני כמעט שנה מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI Sapphire HD 4890. שמתי לב שהכרטיס מתחמם יתר על המידה (הנתונים הם על החודשים האחרונים - במנוחה מגיע לאיזור ה-64 מעלות, ובפעילות (crysis 2, BFBC2) מגרד את ה-80 מעלות. ידוע לי שלסדרה 4800 של ATI יש נטייה להתחמם. האם קיים איזה תוסף לקירור הנוכחי של הכרטיס שאפשר לקנות? או שבכלל אין צורך?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by marking,

???

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  17. זה המארז : http://www.skypc.co.il/pl_product~ECA5001-BS~6~0.htm אם אפשר מאוררים רק מפה : http://www.skypc.co.il

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  18. Started by assafshemesh,

שלום, רכשתי לאחרונה מחשב נייד מסוג acer aspire 3820tg, המחשב מגיע עם מעבד i5 ומסך בגודל 13 אינץ. יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם קצת יותר מידי, האזור של פתחי האוורור במחשב רותח. לפי תוכנת HWMonitor הטמפ' הממצועת של המחשב היא באזור 40-45 מעלות, אבל לפעמים שהמחשב "מתאמץ" הטמפ' מטפסת עד לאזור ה 75-80, אני לא יודע אם מדובר בתופעה תקינה או לא, מישהו יכול בבקשה לשפוך לי קצת אור בנושא, מה הטמפ' הממוצעת במחשבים ניידים? האם מדובר לדעתכם בתקלה? Uploaded with ImageShack.us כבר ראיתי טמפ' גבוהות יותר ממה שרשום בתמונה השנייה, שוב טמפ' באזור ה- 75-80 מעלות. האזור הכי חם במחשב זה המעבד, למרות שגם על הלוח אם לא הכי קריר. תודה רבה, אסף

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני עובד הרבה עם גרפיקה ווידאו והכונן שלי לפעמים כמעט הופף ללבה! מה לדעתכם המוצר או הפיתרון הטוב ביותר לקירור? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  20. אז ככה, אני קונה ממש בקרוב מחשב חדש (מפרט מימין), ובחנות שממנה שאני מזמין את המפרט אני לא יכול להשיג את הקרור שבכותרת, יש אולי תחליף מאותה רמת מחיר או יותר זול?

• 52 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by yanir,

שלום. יש לי מעבד 386 דגם am386dx - 40 של איי אם די... ולוח אם כנראה של AMI אני יוכל לעשות לו אוברקלוק? כרגע אני חושב שהוא ב40 מה"צ, הייתי רוצה להגיע ל60 עם קירור מתאים כמובן (כרגע יש מאורר אחד במארז ואין על המעבד היטסינק) אפשרי?! תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hck,

היי אני חובב אינטל מושבע. אני מעוניין לעבור לAMD (לוח+מעבד+קירור) לצרכי "בדיקה" כולל OverClocking כמובן. על איזה מעבד חזק הייתם ממליצים(בדגש על:1.חזק2,.OC), על איזה לוח אם (למרות שראיתי שהרבה ממליצים על הEPOX), ואיזה קירור מומלץ (כאילו דהה?? AMD )? כל זאת כמובן בהנחה שאני לא צריך להחליף עוד חלקים עקב המעבר... בתודה מראש לכל המגיבים והעוזרים!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by Godlike2k,

אז קניתי מאוור של זלמן 700CU ה- VGA COOLER המפרט שלי הוא 6600GT , 3.00GHZ ויש לי 1GB RAM אז הבעיה היא ככה.. הטמפ אחרי שאני משחק FEAR היא 36 !!!!!! שזה חיה #!!#!# (של GPU של הכרטיס מסך) אבל שאני משחק הרבה זמן CSS ה- FPS יורד אני לא יודע מה לעשות שעשיתי ריסטראט היה כתוב ב- BIOS כזה דבר CPU Temperature 70 (שזה הטמפ של המעבד) מה לעשות זה המון לא? אין לי מושג למה זה ככה 70 מעלות במעבד ו-32 בכרטיס מסך שזה בסדר... יש לי גג 300 שקל אבל מה צריך לעשות? http://img10.imageshack.us/img10/3940/untitled5he.jpg

• 14 תגובות
    • 814 צפיות
  24. אוקיי בהיטסינק שלי יש מאוורר בחיבור ללוח אם עובד איך לומר את זה לאט! אני מחבר אותו לספק עם כבל כזה והוא ניהיה טורנדו אבל הלוח אם מכבה את עצמו כ3 שניות לאחר ההדלקה וזה קורה בגלל שהלוח לא מזהה שמחובר מאוורר למעבד והוא נותן הוראה לכבות מידית בגלל סכנה, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לעקוף את המערכת הזאת בביוס באיזה מדור ואיפה אפשרויות אני צריך לשנות כדי שהוא ימשיך לעבוד ולא יכבה גם כאין חיבור ישיר ללוח והוא לא מזהה מאוורר. תודה.

25. Started by mor_anter,

אבא שלי אז חבר שלו זכה במכרז של הרבה מחשבים וקיבל 3 כאלה והוא הביא לאבא שלי אחד עשכיו תנו לי מפרט הכי טוב למעבד הזה בסביבות ה2500 שקל אם אתם לא מאמינים לי תגידו לך איך לעלות תמונות לאינטרנט ואני יראה לכם אותו

• 22 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.